Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Lost in translation

PREVIEW: Pedro Elias vertelt hoe hij omgaat met doemgedachten in 'Patiënt Pedro'

10/12/2022 - 09:55
"'Dat moet toch heel vermoeiend zijn in je hoofd', zegt zijn maatje Wesley Sonck."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. PREVIEW: Pedro Elias vertelt hoe hij omgaat met doemgedachten in 'Patiënt Pedro' (10/12/2022 - Flair)

'Dat moet toch heel vermoeiend zijn in je hoofd', zegt zijn maatje Wesley Sonck. [naar artikel]


2. “Ze is poeslief en toch blijf je op je hoede.” Psycholoog vertelt hoe je omgaat met ‘frenemies’ op de werkvloer (21/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Fijne collega’s zijn ontzettend belangrijk voor je werkgeluk. Helaas kan je het niet met iedereen even goed vinden. Met sommige collega’s heb je zelfs een haat-liefdeverhouding: ‘work frenemies’ noemen we dat. Psycholoog Roos Wolterling legt uit hoe je die types herkent en hoe je vermijdt dat het tot een haatverhouding zonder liefde komt. “Er is geen wet die verbiedt dat je jezelf laat gelden op de werkvloer.” [naar artikel]


3. Sportanker Maarten Vangramberen (43) vertelt hoe hij omgaat met geld: “Ik heb meer sneakers dan mijn vrouw schoenen heeft” (18/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

We vroegen sportanker Maarten Vangramberen (43), die op maandagavond op Canvas een nieuw seizoen van ‘Wereldrecord’ heeft, om een blik in zijn portemonnee. Hij vertelt welke lessen over geld hij heeft meegekregen van thuis, waar zijn spaargeld naartoe gaat en welke financiële misstappen hij al heeft gezet. “In ‘Leef alsof het laatste dag is’ van André Hazes zit een pak levenswijsheid.” [naar artikel]


4. ▶ Valerie Van Peel vertelt hoe ze omgaat met trauma: ‘Ik kan heel slecht hulp aanvaarden’ (25/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. PREVIEW. Jens Dendoncker vertelt in ‘De Zomer Van' over z'n coronakilo’s: “Er is toch acht kilo bij” (26/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Drie maanden lang heeft Jens Dendoncker werkloos thuisgezeten. “Die eerste twee weken was dat echt leutig”, vertelt hij in ‘De Zomer Van’. “Maar na... [naar artikel]


6. PREVIEW. Regi vertelt in ‘De Zomer Van’ hoe hij dankzij Niels Destadsbader een trauma opliep (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens opnames voor een programma dat Niels presenteerde, ging Regi door zijn rug. En dat was duidelijk een traumatische ervaring voor beide... [naar artikel]


7. PREVIEW. Regi vertelt in ‘De Zomer Van’ hoe hij door Niels Destadsbader een trauma opliep (10/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens opnames voor een programma dat Niels presenteerde, ging Regi door zijn rug. En dat was duidelijk een traumatische ervaring voor beide... [naar artikel]


8. PREVIEW: Jeroen vertelt in 'Even Goeie Vrienden' hilarisch verhaal over rampzalige date (06/12/2022 - Flair)

'Ik heb die keihard omver gekegeld tijdens het discoschaatsen', aldus de komiek. [naar artikel]


9. Groen: 'Bewijs dat Francken hardvochtig omgaat met meest kwetsbaren' (16/01/2017 - De Standaard)

Onderzoek door De Standaard van de inspectieverslagen van repatriëringen onder politiebegeleiding toont aan dat minstens 23 minderjarigen met hun families de voorbije jaren met special flights naar hun land zijn teruggestuurd. ‘Francken gaat hardvochtig om met de meest kwetsbaren’, is Groen-kamerlid Wouter De Vriendt streng. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!