De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

PREVIEW: Pedro Elias vertelt hoe hij omgaat met doemgedachten in 'Patiënt Pedro'

Flair

10/12/2022 - 09:55

'Dat moet toch heel vermoeiend zijn in je hoofd', zegt zijn maatje Wesley Sonck.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP FLAIR

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Vader van Pedro Elias, die vaak te zien was in ‘Control Pedro’ is overleden (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Tv-gezicht Pedro Elias (45) heeft afscheid moeten nemen van zijn vader, Pedro Elias senior. De man werd 83.
    [naar artikel]
  2. Pedro Elias neemt afscheid van vader (11/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
    Pedro Elias senior, de vader van tv-gezicht Pedro Elias (45), is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de presentator gisteren bekendgemaakt via sociale media. Elias senior was geregeld te zien naast zijn zoon in Control Pedro, het Vier-programma rond internet­fenomenen.
    [naar artikel]
  3. Pedro Elias wil komaf maken met zijn angsten in nieuw programma: zelfs therapiesessies worden gefilmd (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Pedro Elias (48) lijdt aan hypochondrie. Dat betekent dat hij steeds met de angst leeft om ziek te worden. Zelfs een hoestje ziet een hypochonder doorgaans als een doodvonnis. In het nieuwe tv-programma ‘Patiënt Pedro’ wilt Pedro dan ook proberen om een oplossing te zoeken voor die voortdurende schrik: “Hoe maak ik mijn leven terug leefbaar?”
    [naar artikel]
  4. In ‘Patiënt Pedro’ bleek de mens Pedro Elias een samengaan van tics en routineuze onhebbelijkheden (13/12/2022 - Humo)

    [naar artikel]
  5. Evelien Broekaert eerlijk over leven met haar man Pedro Elias: “Soms ben ik er klaar mee” (12/12/2022 - Het Belang van Limburg)
    Pedro Elias leeft met tal van angsten. Zo is hij er altijd van overtuigd dat wanneer hij iets vreemds voelt in zijn lichaam, dat zeer ernstig is. Zijn vrouw Evelien Broekaert heeft daar leren mee leven, maar is het nu beu. “Dit jaar heb ik ontdekt dat ik er soms echt wel klaar mee ben”, vertelt ze in de eerste aflevering van Patiënt Pedro. In het Play4-programma wil Pedro iets doen aan zijn angsten en gaat hij in therapie. Het wordt een intiem portret waarin hij zich van zijn meest kwetsbare kant laat zien.
    [naar artikel]
  6. Pedro Elias denkt voortdurend dat hij ziek is. Expert over hypochondrie: “De lichamelijke verschijnselen zijn écht” (29/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
    TV-maker Pedro Elias is een hypochonder: hij denkt voortdurend dat hij ziek is, onthult hij in ‘Patiënt Pedro’. Heel wat Vlamingen gaan gebukt onder deze angststoornis. Maar waar eindigt ongerustheid en begint hypochondrie? En valt dat te behandelen? Hoe ga je ermee om als jouw geliefde een hypochonder is? Een expert beantwoordt de meest prangende vragen. “Sommige patiënten planden hun toiletbezoek zo in dat de partner thuis is. Zodat die de stoelgang mee kon inspecteren.”
    [naar artikel]
  7. Evelien Broekaert eerlijk over leven met haar man Pedro Elias: “Soms ben ik er een beetje klaar mee” (12/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Pedro Elias leeft met tal van angsten. Zo is hij er altijd van overtuigd dat wanneer hij iets vreemds voelt in zijn lichaam, dat zeer ernstig is. Zijn vrouw Evelien Broekaert heeft daar leren mee leven, maar is het nu beu. “Dit jaar heb ik ontdekt dat ik er soms echt weleen beetje klaar mee ben”, vertelt ze in de eerste aflevering van ‘Patiënt Pedro’. In het Play4-programma wil Pedro iets doen aan zijn angsten en gaat hij in therapie. Het wordt een intiem portret waarin hij zich van zijn meest kwetsbare kant laat zien.
    [naar artikel]
  8. Tv-gezicht Pedro Elias: 'Sorry zeggen is een makkelijke manier om ergens mee weg te komen' (17/04/2021 - Knack)
    Pedro Elias presenteert De Container Cup op Play 4. Op 26 april verschijnt zijn podcast Topdokters: Patiënt Pedro. Maar hoe is hij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had hij 23 minuten en 41 seconden nodig.
    [naar artikel]
  9. Pedro Elias en Wesley Sonck trekken ‘De Container Cup’ weer op gang (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Pedro Elias en Wesley Sonck zijn terug. Binnenkort brengt het duo weer een gloednieuw seizoen van ‘De Container Cup’ op Play 4. Bekijk hier alvast de hilarische preview.
    [naar artikel]
  10. Pedro Elias en Wesley Sonck trekken ‘De Container Cup’ weer op gang (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Pedro Elias en Wesley Sonck zijn terug. Binnenkort brengt het duo weer een gloednieuw seizoen van ‘De Container Cup’ op Play 4. Bekijk hier alvast de hilarische preview.
    [naar artikel]
  11. Padre Pedro Elias over een huishouden met drie kinderen en Control Pedro: "Ik ben pompaf. Maar blij pompaf." (16/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Vlaanderens meest aaibare presentator, Pedro Elias (43), is papa van Mateo (12), Rover (2) en Bonnie (1). Samen met vrouw Evelien (35) runt de man...
    [naar artikel]
  12. GEZIEN? ‘Patiënt Pedro’: “Hoewel de bokstherapie belachelijk leek, kan je enkel respect hebben voor zoveel kwetsbaarheid op tv” (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
    In het vierdelige ‘Patiënt Pedro’ gaat tv-maker Pedro Elias (48) op zoek naar de bron van z’n angsten. Vooral z'n hypochondrie - de angst om ziek te worden - speelt hem en z'n omgeving steeds meer parten. Op aanraden van psychiater Damiaan Denys waagde de presentator zich in de tweede aflevering onder andere aan een intense bokstherapie die eindigde in een huilbui. “Bij meerdere passages gingen de wenkbrauwen de hoogte in.”
    [naar artikel]
  13. VIDEO. Sexy Kat Kerkhofs en Evi Hanssen doen Pedro Elias dromen (05/02/2019 - Metro)
    De virtuele wereld heeft heel wat moois te bieden, en al zeker als Kat Kerkhofs en Evi Hanssen van de partij zijn. Vandaar dat Pedro Elias hen als gezicht voor het nieuwe seizoen van ‘Control Pedro’ inschakelde. Samen met vier bekende internauten duikt presentator Pedro Elias binnenkort de wilde wereld van het wereldwijde web in. De grappigste internettips, bijzondere apps en onmisbare instagramaccounts, alles komt aan bod in het nieuwe seizoen van ‘Control Pedro’. Kat en Evi te gast Twee van de vier gasten zijn alvast Kat Kerkhofs (30) en Evi Hanssen (40), die in een teaser voor het VIER-programma het hoofd van Pedro Elias gek maken. Benieuwd wat de internethelden allemaal in petto hebben! ‘Control Pedro’ is vanaf donderdag 21 februari te bekijken op VIER.   Lees ook : Kat Kerkhofs gaat voluit voor tv-carrière met bekende manager Het bericht VIDEO. Sexy Kat Kerkhofs en Evi Hanssen doen Pedro Elias dromen verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  14. Pedro Elias steunt zoontje met leukemie met korte coupe (15/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Rover (3), het zoontje van Pedro Elias en Evelien Broekaert, werd eerder dit jaar getroffen door leukemie. Om hem te steunen, heeft Elias zijn...
    [naar artikel]
  15. Pedro Elias geeft dé zomertip voor ouders die even rust willen op vakantie (20/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Wil je als ouder een kwartiertje rust vinden aan het zwembad op vakantie? Dan heeft Pedro Elias (47) dé tip voor jou? Het enige wat je nodig hebt, is een muntje. De rest van de tip legt Pedro je zelf uit.
    [naar artikel]
  16. Pedro Elias geeft dé zomertip voor ouders: je hebt alleen een muntstuk nodig (20/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Wil je als ouder een kwartiertje rust vinden aan het zwembad op vakantie? Dan heeft Pedro Elias (47) dé tip voor jou? Het enige wat je nodig hebt, is een muntje. De rest van de tip legt Pedro je zelf uit.
    [naar artikel]
  17. Pedro Elias geeft dé zomertip voor ouders: je hebt alleen een muntstuk nodig (20/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Wil je als ouder een kwartiertje rust vinden aan het zwembad op vakantie? Dan heeft Pedro Elias (47) dé tip voor jou? Het enige wat je nodig hebt, is een muntje. De rest van de tip legt Pedro je zelf uit.
    [naar artikel]
  18. Pedro Elias bijzonder emotioneel: “Ik heb het overlijden van mijn vader nog niet aanvaard” (19/12/2022 - Het Belang van Limburg)
    Pedro Elias is maandagavond de centrale gast in Het huis op Eén. Bij de fotokamer wordt hij enorm emotioneel wanneer hij de foto van het familiegraf in de Pyreneeën ziet, waar ook zijn papa ligt. Raar maar waar: Pedro is er na de begrafenis nooit meer geweest. “Ik kan het niet”, vertelt hij met een krakende stem aan Eric Goens. “Als ik ernaartoe ga, besef ik dat hij echt dood is. En ik heb zijn overlijden nog niet aanvaard.”
    [naar artikel]
  19. Pedro Elias bijzonder emotioneel: “Ik heb het overlijden van mijn vader nog niet aanvaard” (19/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Pedro Elias is maandagavond de centrale gast in Het huis op Eén. Bij de fotokamer wordt hij enorm emotioneel wanneer hij de foto van het familiegraf in de Pyreneeën ziet, waar ook zijn papa ligt. Raar maar waar: Pedro is er na de begrafenis nooit meer geweest. “Ik kan het niet”, vertelt hij met een krakende stem aan Eric Goens. “Als ik ernaartoe ga, besef ik dat hij echt dood is. En ik heb zijn overlijden nog niet aanvaard.”
    [naar artikel]
  20. Evelien Broekaert, actrice en vrouw van Pedro Elias: ‘Ik vind het woord ‘echtgenote’ niet zo goed bij mij passen’ (04/06/2019 - De Morgen)
    In een ideale wereld was het onderwerp van dit interview: ‘Hoe is het leven met een Pedro Elias in huis?’ In de wereld waarmee we het moeten rooien, kwam daar nog bij: ‘Is er leven na de fatale diagnose?’ Evelien Broekaert (36) is redactrice bij Woestijnvis, lid van Compagnie Barbarie en mevrouw Pedro Elias (45), maar ook moeder van Bonnie (2) en Rover (3), bij wie in maart leukemie werd vastgesteld. ‘Ik heb even gedacht: dit is een straf van God.’
    [naar artikel]
  21. Emotionele Pedro Elias vertelt over gevecht van zoon Rover (4) tegen leukemie: “Binnen enkele maanden volgt een ‘eindexamen’” (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
    15 oktober is de 21ste Dag tegen Kanker. Pedro Elias getuigde bij Michèle Cuvelier op Studio Brussel over zijn 4-jarige zoontje Rover, die al even vecht tegen leukemie.
    [naar artikel]
  22. Evelien Broekaert, actrice en vrouw van Pedro Elias: ‘De kanker van ons zoontje is mijn yoga: uiteráárd leef ik in het heden’ (04/06/2019 - De Morgen)
    In een ideale wereld was het onderwerp van dit interview: ‘Hoe is het leven met een Pedro Elias in huis?’ In de wereld waarmee we het moeten rooien, kwam daar nog bij: ‘Is er leven na de fatale diagnose?’ Evelien Broekaert (36) is redactrice bij Woestijnvis, lid van Compagnie Barbarie en mevrouw Pedro Elias (45), maar ook moeder van Bonnie (2) en Rover (3), bij wie in maart leukemie werd vastgesteld. ‘Ik heb even gedacht: dit is een straf van God.’
    [naar artikel]
  23. Pedro Elias over zoontje Rover: “Het is heel moeilijk om boos te worden op een jongetje dat zware chemo krijgt” (10/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    “Ik hou wel van ontregeling in de opvoeding van mijn kinderen.” En zo kan het al eens gebeuren dat de dochter van Pedro Elias (45) in pyjamabroek...
    [naar artikel]
  24. Kan de BV-patiënt uw leed verzachten? ‘Het lucht op te zien dat Pedro Elias met hetzelfde worstelt als ik’ (14/12/2022 - De Morgen)

    [naar artikel]
  25. “Binnen voor prostaat, buiten met besnijdenis”: topdokters onderzoeken Pedro Elias (26/04/2021 - Het Belang van Limburg)
    Pedro Elias (46) is veel tegelijk. Tv-maker en presentator. Commentator in ‘De container cup’. Plezante papa. En ook: een onverbeterlijke hypochonder. Tot in het extreme. “Het eerste wat ik ’s ochtends doe, is voelen of mijn hart nog klopt.” Nu besluit Elias er iets aan te doen. Want het gaat van kwaad naar erger...
    [naar artikel]
  26. Pedro Elias lijdt aan hypochondrie of ziektevrees, en hij is niet de enige: “Steeds meer mensen vragen hulp voor angststoornissen” (21/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
    In ‘Patiënt Pedro’ had Pedro Elias (48) het over de angststoornis die het hem en zijn omgeving behoorlijk moeilijk maakt. Maar hij is lang niet de enige die af te rekenen krijgt met irrationele angst. Volgens recente cijfers zou zelfs één op de vier Belgen het daar moeilijk mee hebben. “Nog te veel mensen durven de stap naar professionele hulpverlening niet te zetten”, zegt klinisch psychologe en therapeute Kim Peters in Primo. “Nochtans kan dat hun levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.”
    [naar artikel]
  27. Kat Kerkhofs en Evi Hanssen in pikante trailer van ‘Control Pedro’ (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
    In een nieuw seizoen van ‘Control Pedro’ gaat Pedro Elias samen met bekende gasten op zoek naar de leukste plekjes van de virtuele wereld. Al...
    [naar artikel]
  28. Pedro Elias heeft schrik van Wim Helsen: “Hij heeft mij ooit gewurgd” (11/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Pedro Elias en Wim Helsen vullen dinsdagavond de jurystoelen in de allerslimste mens ter wereld. De twee hebben elkaar al eerder ontmoet, maar daar heeft Pedro een trauma aan over gehouden. “Hij heeft mij ooit gewurgd uit het niets en dat was een verschrikkelijk moment”, vertelt hij. Helsen reageert op zijn beurt heel eerlijk: “Ik val al eens graag mensen aan.”
    [naar artikel]
  29. Pedro Elias scheert haar af om zoontje met leukemie te steunen (15/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Rover (3), het zoontje van Pedro Elias en Evelien Broekaert, werd eerder dit jaar getroffen door leukemie. Om hem te steunen, heeft Elias zijn...
    [naar artikel]
  30. Zoontje Pedro Elias getroffen door leukemie: “De wereld stortte in” (05/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Rover, het driejarige zoontje van Pedro Elias en Evelien Broekaert, heeft kanker. Dat vertellen zijn ouders in een interview met De Tijd.
    [naar artikel]
  31. Pedro Elias vertelt over zijn moedige zoon, die vecht tegen leukemie: “Soms voel je je schuldig, ook al kan je er niets aan doen” (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
    15 oktober is de 21ste Dag tegen Kanker. Pedro Elias getuigde bij Michèle Cuvelier op Studio Brussel over zijn 4-jarige zoontje Rover, die al even vecht tegen leukemie.
    [naar artikel]
  32. Pedro Elias vertelt over zijn moedige zoon (4), die vecht tegen leukemie: “Soms voel je je schuldig, ook al kan je er niets aan doen” (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
    15 oktober is de 21ste Dag tegen Kanker. Pedro Elias getuigde bij Michèle Cuvelier op Studio Brussel over zijn 4-jarige zoontje Rover, die al even vecht tegen leukemie.
    [naar artikel]
  33. Pedro Elias schrijft fictiereeks ‘De kist’ voor Play4 (07/08/2021 - Het Belang van Limburg)
    Pedro Elias (46), bekend als presentator van tv-programma’s zoals Control Pedro, De Container Cup en Opvoeden doe je zo, schrijft een nieuwe fictiereeks voor zender Play4. Hij werkt daarvoor samen met zijn vrouw, actrice Evelien Broekaert.
    [naar artikel]
  34. Thuis bij Pedro Elias, een gezellige gekte: "Wat ben ik toch een gelukzak. Mijn dag begint met hun stemmetjes." (17/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Vlaanderens meest aaibare presentator, Pedro Elias (43), is papa van Mateo (12), Rover (2) en Bonnie (1). Samen met vrouw Evelien (35) runt de man...
    [naar artikel]
  35. “Ik nam selfies tijdens de besnijdenis van Pedro”: Rik Verheye en Pedro Elias over hun hechte vriendschap (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Rik Verheye (35) en Pedro Elias (47), dat zijn twee handen op één buik. Woensdagavond zitten de twee samen aan de jurytafel van ‘De Allerslimste Mens’, en daar bewijst het duo hoe close ze wel niet zijn. “Bij alle kernmomenten van ons leven waren we bij elkaar”, begint Pedro. Zelfs op Pedro’s besnijdenis ontbrak zijn goede vriend Rik niet. “Ik trok terwijl selfies”, verklapt Verheye.
    [naar artikel]
  36. Pedro Elias: ‘Ik zou tot twaalf keer per dag in bad kunnen gaan’ (27/12/2020 - De Morgen)
    Schrijver Marcel Proust beantwoordde ze ooit in een vriendenboekje, nu geeft De Morgen er een eigenzinnige draai aan. Vijfentwintig directe vragen, evenveel openhartige antwoorden. Vandaag: tv-presentator en redacteur Pedro Elias (46). Wie is hij in het diepst van zijn gedachten?
    [naar artikel]
  37. De weegschaal liegt niet: Pedro Elias heeft weddenschap met Eric Goens “glansrijk verloren” (23/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Tegen zijn aflevering van ‘Het huis’ moest Pedro Elias 81 kilo wegen, negen minder dan op het moment van de opnames. Dan zou Eric Goens hem trakteren op een etentje in een sterrenrestaurant. Helaas, Pedro mag de prijs op zijn buikje schrijven: hij bleef steken op de 90 kilo waarmee hij gestart is.
    [naar artikel]
  38. Zoontje (3) van Pedro Elias getroffen door kanker (05/05/2019 - Het Belang van Limburg)
    Rover, het 3-jarige zoontje van Pedro Elias en Woestijnvis-redacteur Evelien Broekaert, heeft kanker. Dat maakt de tv-komiek bekend in een interview met De Tijd.
    [naar artikel]
  39. Zoontje (3) van Pedro Elias getroffen door kanker (05/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
    Rover, het 3-jarige zoontje van Pedro Elias en Woestijnvis-redacteur Evelien Broekaert, heeft kanker. Dat maakt de tv-komiek bekend in een interview met De Tijd.
    [naar artikel]
  40. De handicaps van Pedro Elias en Herman Brusselmans (zijn nonkel) (15/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
    In De Slimste Mens ter Wereld hebben juryleden Pedro Elias en Herman Brusselmans het over handicaps. Elias over de zijne, Brusselmans over die
    [naar artikel]
  41. Pedro Elias en Erik Van Looy teamkapiteins in EK-quiz (15/05/2021 - Het Belang van Limburg)
    Nog een kleine maand tot België zijn duivels mag ontbinden op het Europees kampioenschap voetbal. Erik Van Looy (59) en Pedro Elias (46) warmen de supporters al even op met Match van de Waarheid. Een voetbalquiz, die niet alleen op de doorwinterde voetbalfan mikt.
    [naar artikel]
  42. Pedro Elias (45) presenteert ‘Opvoeden Doe Je Zo’: “Bij het tweede kind dacht ik: ‘Ga ik nog genoeg ruimte hebben in mijn hart?’” (03/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    "Opvoeden is veruit het moeilijkste wat er is", stelt Pedro Elias. Hoog tijd dus voor een panelquiz waarin de meest heikele kwesties worden...
    [naar artikel]
  43. In de categorie 'geen groot succes': Barbara en Pedro gaan kajakken (19/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Bartel Van Riet trekt met Pedro Elias en Barbara Sarafian richting het zonnige Albanië. Maar een tochtje in de kajak loopt toch niet altijd zo...
    [naar artikel]
  44. Pedro Elias: “Mijn vrouw is de enige mens die snapt hoeveel verdriet ik heb” (24/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
    Van de nood een deugd maken: Pedro Elias (46) deed het, en het resultaat heet De Container Cup, het VIER-programma dat onverwacht scoort. Ik weet nu dat het er in de meest donkere tijden op aankomt het licht op te zoeken, de dingen te doen die je vrolijk maken”, zegt hij.
    [naar artikel]
  45. Pedro Elias: “Mijn vrouw is de enige mens die snapt hoeveel verdriet ik heb” (22/05/2020 - Het Belang van Limburg)
    Van de nood een deugd maken: Pedro Elias (46) deed het, en het resultaat heet De Container Cup, het VIER-programma dat onverwacht scoort. Ik weet nu dat het er in de meest donkere tijden op aankomt het licht op te zoeken, de dingen te doen die je vrolijk maken”, zegt hij.
    [naar artikel]
  46. Pedro Elias: "Je mag foefelen in het leven" (08/07/2016 - De Morgen)
    http://dmphotoprovider0.demorgen-cdn.be/photo/pedro-elias-je-mag-foefelen-in-het-leven/mruw6lzwhazdgmrugizc6rsxf43dimq/be663f4290c40c48999c9582bd51e3cad9457336026cdb1442e308ee484ab895/fitwidth_642x0_68232422.jpg?v=pQn0MQP
    [naar artikel]
  47. Pedro Elias maakt acteerdebuut als ‘pop met erectie’ bij theatergezelschap FC Bergman: “Slaap niet meer van de stress” (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
    We zien hem tegenwoordig vooral naast zijn co-presentator Wesley Sonck in ‘De Container Cup’, maar Pedro Elias is ook druk bezig met een nieuw project. Binnenkort maakt hij zijn acteerdebuut bij theatergezelschap FC Bergman, zo vertelt hij deze week in Humo.
    [naar artikel]
  48. Pedro Elias bedankt zijn vrouw “voor jouw geduld met mij en mijn verdriet” (20/12/2020 - Het Belang van Limburg)
    Pedro Elias heeft zijn echtgenote Evelien in de bloemetjes gezet: met een verzoeknummertje op Studio Brussel wilde hij de aandacht vestigen op het geduld dat zij heeft met hem, nu hun zoontje Rover vecht tegen kanker.
    [naar artikel]
  49. Pedro Elias is gastheer van ‘Voordat de bom valt’, al jaren een grote kijkcijferhit in Australië (22/12/2022 - Het Belang van Limburg)
    Was 2022 een jaar om te onthouden of om snel te vergeten? Pedro Elias (48) zoekt het samen met vijf bekende gasten uit en fileert het afgelopen jaar in een niet al te serieuze, humoristische quiz vol satire op Play4. Voorlopig staan er van ‘Voordat de bom valt’ wel slechts twee afleveringen gepland.
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy