De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

9 situaties die iedereen met een winterdipje sowieso herkent

Flair

10/12/2022 - 10:57

3. Je leeft 24/7 in je pyjama.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP FLAIR

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De balans: Kristel Verbeke (24/04/2021 - De Tijd)
  02:00 In de Eén-reeks ‘Zorgen voor mama’ praat de voormalige K3-coryfee Kristel Verbeke (45) met moeders die in armoede leven en komt ze in situaties die ze herkent. Hier maakt ze haar persoonlijke balans o...
  [naar artikel]
 2. Deze dagelijkse gewoontes maken je gelukkiger (27/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Last van een klein winterdipje? Je kan er zelf iets aan doen, en daar is geen duur vliegticket richting de zon voor nodig. Neurowetenschappers
  [naar artikel]
 3. Oprah Winfrey herkent wereldbekende gasten niet (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Iedereen kent iedereen in de wereld van de sterren? Niets is minder waar want toen Leonardo DiCaprio en The Weeknd de zestigste verjaardag van presentatrice Ellen DeGeneres gingen vieren, had een andere gast, Oprah Winfrey geen idee met wie ze juist aan het praten was.
  [naar artikel]
 4. Oprah Winfrey herkent wereldbekende gasten niet (25/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Iedereen kent iedereen in de wereld van de sterren? Niets is minder waar want toen Leonardo DiCaprio en The Weeknd de zestigste verjaardag van presentatrice Ellen DeGeneres gingen vieren, had een andere gast, Oprah Winfrey geen idee met wie ze juist aan het praten was.
  [naar artikel]
 5. Herkent u de Belgische frankbiljetten nog? (01/01/2017 - De Redactie)
  Vandaag is het precies 15 jaar geleden dat we de Belgische frank inruilden voor de euro. Benieuwd welke biljetten u nog herkent? Doe hier de test.
  [naar artikel]
 6. Absurde situaties in Nationalestraat: “Overheid geeft cadeaus aan grote ketens, maar laat kleine zelfstandigen stikken” (21/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Doe-het-zelfzaken en tuincentra zijn sinds zaterdag opnieuw open. En dat leidt in de Antwerpse Nationalestraat tot absurde situaties. Zo ontvangt Brico City opnieuw klanten, terwijl aan de overkant Electro Zuid dicht blijft. “En wanneer wij terug open mogen, heeft iedereen al gekocht wat hij nodig had”, zegt zaakvoerder Albert De Schrijver.
  [naar artikel]
 7. Herkent u de Kever en andere 'beestige' auto's op de weg? (14/09/2018 - De Standaard)
  Volkswagen stopt volgend jaar definitief met de productie van de VW Beetle, de moderne versie van de legendarische Kever. Geen ‘insecten’ meer, maar herkent u de volgende 15 beesten op de weg?
  [naar artikel]
 8. Vier situaties die je herkent als je van thuis uit werkt (16/09/2019 - Metro)
  Thuis werken is leuk, want je bent flexibel en moet in principe de deur niet uit. En laten we eerlijk zijn, werken is heel wat aangenamer in een huiselijke omgeving. Maar zij die regelmatig van thuis uit werken, zullen deze vier situaties zeker herkennen. Eindeloos snoozen Als je om negen uur op je werk moet zijn, heb je een duidelijke snoozelimiet. Maar die verdwijnt plots als je van thuis uit werkt. Je verliest namelijk geen tijd met pendelen. En de tijd die je in bed spendeert, lijkt voorbij te vliegen. Plots kijk je op je smartphone en is het tien uur. Help! Tanden poetsen Het hoort bij je dagelijkse routine. Opstaan, douchen, koffie, tanden poetsen en gaan. Moet je de deur niet uit, dan is de kans groot dat je het tandenpoetsen ‘even’ uitstelt. Voor je het weet is je werkdag voorbij en zit je nog steeds met een ochtendadem. Gelukkig is er niemand die er last van heeft. Outfitgoals Op je werk wil je er piekfijn uitzien. Dagelijks ga je dus in de weer met make-up, een matpak of een mooi jurkje. Thuis kan je echter je slordige zelf zijn en breng je het liefst de hele dag door in je joggingbroek en met een vettige knot op je hoofd. Wederom: niemand die klaagt. Voor een Skypegesprek met je baas doe je even een net hemd aan, maar die pyjamabroek en sloffen vallen handig buiten beeld. Nog wat werken Van thuis uit werken betekent vaak dat je geen rekening moet houden met de kantooruren. Een uurtje later beginnen betekent gewoon een uurtje langer doorwerken. En voor je het weet zit je ’s avonds laat nog mailtjes te beantwoorden. Voor jou lijkt het alsof je de werknemer van het jaar bent, maar je partner is minder enthousiast. Het bericht Vier situaties die je herkent als je van thuis uit werkt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Herkent u deze drie bekende meisjes? (20/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Herkent u de drie meisjes op de foto? Het gaat om niemand minder dan Hanne, Klaasje en Marthe van K3. En het is allemaal de schuld van Niels...
  [naar artikel]
 10. Herkent u de vogels in uw tuin? (25/01/2019 - De Standaard)
  Dit weekend is weer Vogeltelweekend. Maar herkent u de vogels die in uw tuin leven? Kunt u een roodborstje onderscheiden van een groenling?
  [naar artikel]
 11. Kerstfreak of niet, deze clichés herkent iedereen (13/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nog even en het is zover: kerstavond. Het feest van de gezelligheid, lichtjes, warmte, familie en veel te herkenbare clichés. Of je nu houdt van...
  [naar artikel]
 12. OPROEP. Herkent u deze mysterieuze voetbaltrofee op de kanaaldijk? (19/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de dijk van het Albertkanaal in Massenhoven is een grote voetbaltrofee opgedoken. Niemand weet waar de forse beker vandaan komt. Mogelijk gaat het om een dievenbuit. Herkent u de trofee? Reageer dan hieronder.
  [naar artikel]
 13. Taalwetgeving in Brussels gerecht leidt tot absurde situaties (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een gerechtelijke procedure waarbij 20 Franstaligen en 2 Nederlandstaligen betrokken zijn, is toch in het Nederlands gevoerd. Dergelijke situaties...
  [naar artikel]
 14. Instagram lanceert tool die beledigende bijschriften herkent (18/12/2019 - Express)
  Zo wil het sociale netwerk pesten tegengaan op zijn platform. Dat kondigt het bedrijf aan in een blogpost. De tool gebruikt artificiële intelligentie die in de bijschriften bij afbeeldingen of video’s taalgebruik herkent dat vaak als beledigend wordt gerapporteerd. Het vraagt de persoon in kwestie dan of hij zijn post wil aanpassen voor hij hem […] The post Instagram lanceert tool die beledigende bijschriften herkent appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Centrum voor transmigranten open, maar "absurde situaties" volgens politievakbond (13/09/2018 - VRT NWS)
  In Steenokkerzeel is het centrum voor transmigranten vanmiddag opengegaan. Daar wordt iedereen die via ons land op doortocht naar het Verenigd Koninkrijk is naartoe gebracht. De federale politie zal er hun dossiers administratief afhandelen. Een eerste bus met transmigranten is op weg, maar politievakbond NSPV klaagt over "absurde situaties" en "onveilige toestanden".
  [naar artikel]
 16. QUIZ. Herkent u de Belgische badplaats? (19/07/2016 - De Standaard)
  Het zomert in ons land. Hard. En met zulk weer lijkt het wel of de helft van de bevolking naar zee migreert. Hoe staat het met uw kennis van onze Belgische kust? Herkent u de mooiste plekken op aarde 'voor wie zand met schelpjes lust'?
  [naar artikel]
 17. Minister Vandenbroucke: “Wacht niet op de politiek en draag in bepaalde situaties nu al opnieuw mondmasker” (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) heeft in VTM NIEUWS benadrukt dat de coronacijfers stijgen en dat er onmiddellijk in actie geschoten moeten worden. Premier Alexander De Croo (Open Vld) roept daarom morgen het kernkabinet bijeen om de coronasituatie in ons land te bespreken. Een nieuwe lockdown moeten we niet vrezen, maar Vandenbroucke raadt iedereen aan nu al het mondmasker opnieuw te dragen in bepaalde situaties.
  [naar artikel]
 18. 830 ton strooizout gebruikt bij eerste winterprik: iedereen kan gevaarlijke situaties doorgeven via app (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is afgelopen nacht voor de eerste keer deze winter uitgerukt om preventief te strooien op snel- en gewestwegen. Er werd ongeveer 830 ton strooizout gebruikt. Via de app van het KMI kan iedereen ook zelf waarnemingen doorsturen. Die stromen automatisch door naar het GladheidMeetSysteem (GMS) van het AWV.
  [naar artikel]
 19. Herkent u zichzelf in dreigvideo Antwerpen? (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Herkent u zichzelf of iemand die u kent in de dreigvideo aan het Centraal Station van Antwerpen? Politie en parket vragen alle getuigen die te
  [naar artikel]
 20. Meer dan 800 ton strooizout gebruikt bij eerste winterprik en iedereen kan gevaarlijke situaties doorgeven via app (30/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is afgelopen nacht voor de eerste keer deze winter uitgerukt om preventief te strooien op snel- en gewestwegen. Er werd ongeveer 830 ton strooizout gebruikt. Via de app van het KMI kan iedereen ook zelf waarnemingen doorsturen. Die stromen automatisch door naar het GladheidMeetSysteem (GMS) van het AWV.
  [naar artikel]
 21. 'Glee'-castleden organiseren reünie, herkent u iedereen nog? (13/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor alle 'gleeks': de cast van de musicalshow 'Glee' is drie jaar na de stopzetting van het programma weer samengekomen om bij te...
  [naar artikel]
 22. Mysterieuze voetbaltrofee op kanaaldijk: wie herkent deze beker? (18/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de dijk van het Albertkanaal in Massenhoven is een grote voetbaltrofee opgedoken. Niemand weet waar de forse beker vandaan komt. Mogelijk gaat het om een dievenbuit. Wie herkent de mysterieuze trofee?
  [naar artikel]
 23. Wereldprimeur: computer herkent syndroom via gezichtsscan (10/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Onderzoekers van het universitair medisch centrum Radboud in Nijmegen hebben voor een wereldwijde medische doorbraak gezorgd. Ze ontwikkelden een computermodel dat mede aan de hand van het gezicht van kinderen een ziektebeeld herkent. Ontwikkelingsstoornissen en syndromen als gevolg van een genetische afwijking kunnen zo sneller herkend worden.
  [naar artikel]
 24. Last van een winterdipje? Zo ga je toch elke dag welgemutst naar je werk (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Daar zijn de donkere weken weer met natte, kille en vooral korte dagen. Wie elke werkdag halsstarrig uitkijkt naar het dekentje in de zetel ‘s...
  [naar artikel]
 25. Kempense (24) wordt zevende in ‘Iedereen Beroemd’-spelletje: “Als laatste vrouw in het spel gebleven” (06/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Evelien Campforts (24) uit Lichtaart maakte furore in het Iedereen Beroemd-item Homo Universalis. Gisterenavond moest ze echter de duimen leggen. “Ik werd zevende. Ik ben niet teleurgesteld. De kans op eindwinst was sowieso klein.”
  [naar artikel]
 26. Achter de schermen bij ‘The Masked Singer’: ‘Je stoutste droom beleven zonder dat iemand je herkent: stiekem wil iedereen dat toch?’ (18/02/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 27. 'Piepklein visje herkent zichzelf in de spiegel' (12/09/2018 - De Morgen)
  De ‘gewone poetslipvis’ (Labroides dimidiatus), een visje niet groter dan een vinger, herkent zichzelf in de spiegel. Die vorm van zelfbewustzijn leek tot nu enkel weggelegd voor de erg intelligente mens, de chimpansee en de orang-oetan.
  [naar artikel]
 28. Deze buren verenigen zich na zes inbraken in zelfde nacht: “Beetje jammer dat we elkaar door zoiets beter leren kennen” (18/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele buren van de Mispelstraat in Sint-Niklaas trekken aan de alarmbel nadat in één nacht zes inbraken werden vastgesteld. Ze verenigen zich nu om verdachte situaties sneller aan elkaar door te kunnen geven. “We hebben onze eigen Whatsappgroep opgericht, waarin iedereen verdachte situaties kan melden.”
  [naar artikel]
 29. Meer variatie en verrassing in je bord? 5 tips om je culinaire week te plannen (30/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Mama / papa, wat eten we vandaag? Iedereen herkent die vraag, toch? Wie de kriebels krijgt van deze dagdagelijkse vraag, helpen we graag een...
  [naar artikel]
 30. Opsporingsbericht: wie herkent deze verdachten? (13/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op 6 juli 2020 werd in een supermarkt in Turnhout voor een aanzienlijk bedrag aan multimediamateriaal gestolen. De verdachten, die een mondmasker droegen, werden gefilmd door een bewakingscamera en zijn te zien op bovenstaande foto. Wie deze personen herkent, kan dat laten weten via het mailadres [email protected].
  [naar artikel]
 31. “Autopilot van Tesla herkent honden als voetgangers en wijkt uit voor eenden” (18/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De software die de automodellen van Tesla deels zelfstandig laat rijden, herkent honden als voetgangers en blijkt in staat om overstekende eenden...
  [naar artikel]
 32. Burn-out op de werkvloer? Zo herkent u de signalen bij uzelf en uw collega's (09/05/2017 - Knack)
  Burn-out, de 'ziekte van deze tijd', dook de afgelopen weken weer overal op in de media, maar hoe herkent u de signalen bij uzelf en uw collega's?
  [naar artikel]
 33. Hoe je socialer kunt worden als je verlegen bent (07/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sommige mensen zijn spontane flapuiten en kunnen met iedereen een praatje doen, anderen keren helemaal in zichzelf in sociale situaties. Vervelend,...
  [naar artikel]
 34. Gedaan met gênante situaties: Japanse app vertelt of je stinkt (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Iedereen heeft het al wel eens meegemaakt: na een hectische ochtend arriveer je net op tijd op het werk. Je had geen tijd om te douchen en je
  [naar artikel]
 35. Opsporingsbericht na gewapende overal op elektrowinkel: herkent u deze daders? (13/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Op vraag van het parket van Brussel wordt het volgende opsporingsbericht verspreid over een gewapende overval op de winkel Electrostock in Sint-Jans-Molenbeek. Wie de daders herkent, wordt gevraagd om contact op te nemen met de speurders.
  [naar artikel]
 36. Peter Van de Veire: "Het is een echt liedje dat gewonnen heeft, en dat is geen evidentie" (19/05/2019 - VRT NWS)
  Volgend jaar wordt het Eurovisiesongfestival in Nederland gehouden, na de overwinning van Duncan Laurence gisteren. "Een terechte winnaar", zegt Peter Van de Veire, die het muziekfestival in Tel Aviv volgde. "Het is een liedje waar iedereen wel iets in herkent, waar iedereen zijn eigen interpretatie aan kan geven, en het is bovendien heel speelbaar op de radio."
  [naar artikel]
 37. Last van winterkwaaltjes? Zo geraak je ervan af (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De wintermaanden zijn volop aan de gang, en daarmee komen ook de typische winterkwaaltjes opzetten. Hoofdpijn, droge huid, een winterdipje... We hebben er allemaal wel eens last van, en de huidige omstandigheden maken het er niet beter op. Gelukkig kan je er zelf zonder al te veel moeite iets aan doen.
  [naar artikel]
 38. Vlaams Belang herkent haar klemtonen in nota integratie: ‘Sommige elementen konden uit ons programma komen’ (22/08/2019 - De Morgen)
  Vlaams Belang herkent in de ontwerpnota rond inburgering en integratie de klemtonen die het heeft gelegd in de gesprekken met informateur Bart De Wever. Dat zegt onderhandelaar Chris Janssens.
  [naar artikel]
 39. "Wie herkent deze dieven?" (25/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Wie herkent deze dieven?" Dat vraagt Matthias Lievens, zaakvoerder van Hotel Ambassadeur op het Wapenplein in Oostende, zich af. "Ik wil anderen
  [naar artikel]
 40. ‘Er is geen enkele kans dat iedereen zijn latenight goed gaat vinden. De mensen gaan sowieso zeuren’ (27/08/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 41. BEKIJK. Gewapende man met opvallende tatoeage overvalt nachtwinkel in Oostende: wie herkent dader? (24/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik hoop dat hij gepakt wordt, dan ga ik me weer veilig voelen.” Dat vertelt de uitbaatster van een nachtwinkel in Oostende aan Faroek nadat ze enkele maanden geleden werd bedreigd met een pistool. De politie verspreidt nu bewakingsbeelden van de verdachte, in de hoop dat iemand hem herkent.
  [naar artikel]
 42. Herkent u deze onherkenbare man? - Leo Neels (28/07/2017 - De Redactie)
  Op de één van een krant, met grote foto: "Charles M. uit W. en werkend in Brussel, vermoedelijke dader van ..." Volgens de journalistieke deontologie moet hij onherkenbaar zijn. Herkent u hem? Volgens Leo Neels zijn er "dramaqueens op sensatieredacties".
  [naar artikel]
 43. Van geheime gangen tot de vloek van Toetanchamon: de échte ‘Downton Abbey’-eigenaars klappen uit de biecht (19/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds de serie ‘Downton Abbey’ - en nu ook de film - herkent wellicht iedereen de gevels en kenmerkende gotische torens van Highclere Castle. Het...
  [naar artikel]
 44. Charlottalei herkent zichzelf niet meer (18/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De ziel van onze straat”, zo noemden de buurtbewoners hun bomen vrijdag nog. Toen wisten ze al dat het einde nabij was: zaterdag- ochtend zijn de felbesproken kastanjes van de Charlottalei in Antwerpen dan toch gekapt. En herkent de straat zichzelf niet meer.
  [naar artikel]
 45. Zo zag het Lummense Gemeenteplein eruit vlak na de Eerste Wereldoorlog (14/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  De herkenbare kiosk en de prachtige gevel van het gemeentehuis. Iedereen die al in Lummen is geweest, herkent het Gemeenteplein meteen. Het plein is in al die jaren weinig veranderd. Het heeft ook de beide wereldoorlogen overleefd, maar niet zonder littekens.
  [naar artikel]
 46. Security herkent Ronaldo niet en holt achter hem aan voor pasje (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cristiano Ronaldo gaat opnieuw viraal met een koldermomentje op Euro 2020. Een securitymedewerker herkent de Portugese stervoetballer niet en snelt achter hem voor zijn pasje. Want ja, ook wereldsterren moeten zich legitimeren bij EK-stadions.
  [naar artikel]
 47. Security herkent Ronaldo niet en holt achter hem aan voor pasje (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cristiano Ronaldo gaat opnieuw viraal met een koldermomentje op Euro 2020. Een securitymedewerker herkent de Portugese stervoetballer niet en snelt achter hem voor zijn pasje. Want ja, ook wereldsterren moeten zich legitimeren bij EK-stadions.
  [naar artikel]
 48. Dubbel zoveel ‘gevaarlijke situaties’ in kindercrèches (26/04/2023 - De Standaard)
  Vorig jaar waren er 345 meldingen van gevaarlijke situaties in crèches, meer dan het dubbele van de 163 uit 2021.
  [naar artikel]
 49. Google Assistent herkent binnenkort uw stem (12/06/2020 - Express)
  Google komt binnenkort met een handige update. Alle toestellen worden uitgerust met een functie die uw specifieke stem en commando’s... The post Google Assistent herkent binnenkort uw stem appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy