De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

KIJK. Vol munitie en landmijnen: CNN-journalisten krijgen exclusief toegang tot Slangeneiland

Het Laatste Nieuws

21/12/2022 - 06:59

Journalisten van CNN hebben toegang gekregen tot het Slangeneiland. Het kleine eilandje bij de Krim werd in februari wereldberoemd tijdens het begin van de oorlog in Oekraïne. Wanneer een Russisch oorlogschip het eiland wou inpalmen, krijgt het te horen dat het moest ‘oprotten’. Nu is het eiland weer in Oekraïense handen, maar het ligt er verlaten bij. Het ligt nog vol mijnen en munitie. Er zijn nog enkele Oekraïense militairen aanwezig op het eiland die 24/7 de wacht houden. Zij mogen niet communiceren met familieleden, want dat vergroot de kans op aanvallen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vol munitie en landmijnen: CNN-journalisten krijgen exclusief toegang tot Slangeneiland (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Journalisten van CNN hebben toegang gekregen tot het Slangeneiland. Het kleine eilandje bij de Krim werd in februari wereldberoemd tijdens het begin van de oorlog in Oekraïne. Wanneer een Russisch oorlogschip het eiland wou inpalmen, krijgt het te horen dat het moest ‘oprotten’. Nu is het eiland weer in Oekraïense handen, maar het ligt er verlaten bij. Het ligt nog vol mijnen en munitie. Er zijn nog enkele Oekraïense militairen aanwezig op het eiland die 24/7 de wacht houden. Zij mogen niet communiceren met familieleden, want dat vergroot de kans op aanvallen.
  [naar artikel]
 2. Kijk uit voor landmijnen en smul van een gitzwarte risotto: Wat u moet weten als u naar Kroatië reist (06/07/2018 - VRT NWS)
  Voor wie houdt van uitgestrekte stranden, pittoreskste dorpjes en prachtige nationale parken is Kroatië the place to be. Maar kijk uit voor landmijnen als je gaat wandelen, en laat u niet verrassen door de toeristische overrompeling in de historische stad Dubrovnik. Voor wie naar het land aan de Adriatische zee trekt, bundelden wij enkele praktische tips en handige weetjes, in de laatste aflevering van de reeks "Inpakken en wegwezen". 
  [naar artikel]
 3. BIZAR. Cambodjaan gebruikt nog werkende landmijnen als tuindecoratie (15/06/2020 - Metro)
  Lokale autoriteiten in het noordwesten van Cambodja hebben een man op de vingers getikt wegens zijn tuindecoratie: oude landmijnen en andere nog operationele munitie hingen aan een boom en lagen verspreid over zijn hof. Zo’n dertigtal springtuigen, die nog steeds op scherp stonden, bengelden aan een tamarindeboom en lagen verspreid over de tuin van de man, zo verklaart een functionaris van het Cambodian Mines Action Center, een overheidsbedrijf dat instaat voor de opruiming van de mijnen. Volgens diezelfde bron zou de munitie dateren uit de periode van de burgeroorlog, die in de jaren 90 tot een einde kwam. Van de aangetroffen landmijnen stond het merendeel nog steeds op scherp. Ze werden allemaal in beslag genomen en vernietigd. Oud ijzer De eigenaar van de ‘mijnenverzameling’ had vroeger een schroothandel. Hij had de mijnen aangetroffen in de rijstvelden en bossen nabij zijn huis en wou ze verkopen als oud ijzer. Toen de overheid de handel in landmijnen en ander springtuig verbood, wist de man niet meer wat hij ermee moest aanvangen. Volgens een overheidsfunctionaris ging de man nadat het verbod in voege was getreden nog regelmatig op eigen houtje velden van andere dorpsbewoners ontmijnen tegen betaling, om de springtuigen vervolgens bij te houden. Hij woont in een gebied waar in de jaren 80 en 90 slag geleverd werd tussen de Cambodjaanse overheid en de communistische Rode Khmer-troepen. In de Cambodjaanse bodem zouden zich naar schatting nog zo’n 4 tot 6 miljoen landmijnen en ander explosief materiaal bevinden. Volgens de Cambodian Mine Action and Victim Assistance Authority zouden landmijnen en ander explosief tuig tussen 1979 en 2019 19.780 dodelijke slachtoffers hebben gemaakt en bij nog eens 45.075 mensen letsels hebben toegebracht. Lees ook: Bosnische ‘Pokemon Go’-spelers gewaarschuwd voor landmijnen Het bericht BIZAR. Cambodjaan gebruikt nog werkende landmijnen als tuindecoratie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Drie grote Amerikaanse nieuwsmedia krijgen geen toegang tot persconferentie Witte Huis (24/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Journalisten van The New York Times, CNN en Politico kregen vandaag geen toegang tot het Witte Huis voor de dagelijks persbriefing van
  [naar artikel]
 5. Grootschalige poging van Kyiv om Slangeneiland te heroveren is mislukt, zegt Moskou (21/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Rusland heeft een “waanzinnige” poging van Oekraïense soldaten om Slangeneiland te heroveren, neergeslagen. Dat zegt althans Moskou dinsdag. Slangeneiland is een klein eilandje voor de kust van Odessa dat strategisch belangrijk is voor de controle van het westelijke deel van de Zwarte Zee.
  [naar artikel]
 6. Rusland ontzegt 29 Britse journalisten toegang wegens "verspreiden foute informatie" (14/06/2022 - VRT NWS)
  Rusland heeft 49 Britten de toegang tot het land ontzegd, onder wie 29 journalisten en vertegenwoordigers van Britse media. Dat heeft het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt, dat de journalisten ervan beschuldigt "foute en eenzijdige informatie te verspreiden".
  [naar artikel]
 7. Verscheidene grote Amerikaanse nieuwsmedia krijgen geen toegang tot persconferentie Witte Huis (24/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Journalisten van The New York Times, CNN, The Los Angeles Times, Politico en Buzzfeed kregen vandaag geen toegang tot het Witte Huis voor de
  [naar artikel]
 8. Trump: "Sommige journalisten zullen geen toegang krijgen tot persbriefings Witte Huis" (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De toekomstige Amerikaanse president Donald Trump wil de toegang tot de regelmatige persconferenties in het Witte Huis aan banden leggen. Zijn
  [naar artikel]
 9. Noodknoop voor burgemeesters en valse samenwerking met journalisten; lokale radiozender ging erg ver voor licentie (02/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Radio Brugs Ommeland heeft zijn licentie gekregen door een dossier vol leugens. Dat zegt Erik Clyncke van Radio Exclusief. “Journalisten werden valselijk ingeschreven en burgemeesters krijgen een knop om bij rampen op de radio te komen. Dat is pure sciencefiction.”
  [naar artikel]
 10. De vloek van Slangeneiland: Rusland en Oekraïne proberen strategische rots onder controle te krijgen, niemand lijkt er echt in te slagen (12/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een afgelegen en onherbergzame rots met een oppervlakte van amper twee voetbalvelden groot, maar wie het in handen heeft controleert het westelijke deel van de Zwarte Zee. En daarom bekampen Oekraïne en Rusland elkaar al sinds de start van de Russische invasie om Slangeneiland. Niemand lijkt er echter in te slagen om het echt onder controle te krijgen.
  [naar artikel]
 11. "Voor dierlijke dapperheid en moed": Magawa krijgt gouden medaille voor het opsporen van landmijnen (25/09/2020 - VRT NWS)
  Een rat die in Cambodja aan de slag is om landmijnen op te sporen, heeft van een Britse dierenorganisatie een gouden medaille gekregen "voor dierlijke dapperheid en moed". In zijn carrière heeft Magawa al 39 landmijnen en 28 andere niet-ontplofte explosieven ontdekt. "Zijn werk redt en verandert rechtstreeks het leven van de mannen, vrouwen en kinderen die geconfronteerd worden met landmijnen."
  [naar artikel]
 12. Wagner-baas beweert na scheldtirades weer munitie te krijgen voor strijd in Oekraïne (08/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De baas van het Russische huurlingenleger Wagner zegt dat hij weer munitie begint te krijgen voor de strijd in Oekraïne. Volgens Jevgeni Prigozjin wordt weer de munitie geleverd die nodig is, hoewel daadwerkelijk nog niets is ontvangen, zo meldt hij in een audioboodschap op sociale media.
  [naar artikel]
 13. Colombia gaat Oekraïense militairen trainen in verwijderen van landmijnen (24/05/2022 - Express)
  Een team van Colombiaanse experts zal naar Oekraïne reizen om daar soldaten te trainen in het ontmantelen van landmijnen. Dat zei Diego Molano, de minister van Defensie van het Zuid-Amerikaanse land, op maandag. De oorlog in Oekraïne heeft ertoe geleid dat er extreem veel landmijnen zijn geplaatst in het land, wat de veiligheid van burgers […]
  [naar artikel]
 14. KIJK. Oekraïners plaatsen grenspaal terug op symbolisch belangrijk Slangeneiland: “De volgende paal zetten we op Krim” (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Er staat een nieuwe grenspaal op Slangeneiland. Het eiland is officieel Oekraïens grondgebied en ligt in de Zwarte Zee, op 35 kilometer van de kust. De vorige grenspaal werd vernietigd door de grootschalige Russisch aanvallen in het begin van de oorlog. “De volgende paal zetten we op de Krim”, zegt grenswacht Serhii Deinko.
  [naar artikel]
 15. Mexicaanse journalisten bespioneerd met cybertools (07/12/2020 - Knack)
  Nog meer Mexicaanse journalisten dan tot nu toe bekend werden het doelwit van cybersurveillance. En ook Mexicaanse kartels hebben toegang tot spionagetechnologie, blijkt uit een onderzoek van Forbidden Stories, dat als missie heeft het werk van vermoorde journalisten voort te zetten. Dit artikel maakt deel uit van de vijfdelige reeks The Cartel Project.
  [naar artikel]
 16. Magawa, de ‘Belgische’ rat die landmijnen en explosieven kon opsporen, is overleden op 8-jarige leeftijd (12/01/2022 - Express)
  Een echte oorlogsheld is komen te overlijden. Magawa, de bekroonde rat die in zijn carrière meer dan 100 landmijnen en andere explosieven opspoorde in Cambodja, is op achtjarige leeftijd vredig gestorven. Dat heeft Apopo, de Belgische organisatie die de rat opleidde, bekendgemaakt. In bijna 60 landen wereldwijd moeten mensen vrezen voor verborgen landmijnen en andere […]
  [naar artikel]
 17. Wagner zou “zoveel munitie en wapens als nodig” van Moskou krijgen na dreiging terugtrekking (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische huurlingengroep Wagner zal naar eigen zeggen munitie en versterking van Moskou krijgen, na de dreiging om zich terug te trekken uit de belegerde Oekraïense stad Bachmoet.
  [naar artikel]
 18. KIJK EXCLUSIEF LIVE (21u). Schittert Courtois? En wat met Hazard? Real-Belgen trekken in Spaanse beker naar Villarreal (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In de achtste finale van de Copa del Rey neemt Real Madrid het op tegen Villarreal. Een bekermatch die u als abonnee live en exclusief kan bekijken op deze pagina. Thibaut Courtois staat verrassend aan de aftrap. Eden Hazard begint op de bank. De wedstrijd wordt afgetrapt om 21u00 en wordt voorzien van commentaar door Dirk Deferme. Ben je nog geen abonnee? Ontdek hier onze formules die je onbeperkt toegang geven tot HLN+.
  [naar artikel]
 19. “Business as usual is voorbij”: Kremlin komt met boodschap voor westerse journalisten (17/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dat westerse journalisten in de toekomst nog toegang krijgen tot Russische bijeenkomsten is niet meer vanzelfsprekend en zal afhangen van “hun gedrag”. Dat heeft Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov gezegd nadat westerse journalisten al niet welkom waren op het jaarlijkse St. Petersburg International Economic Forum. “Business as usual is voorbij”, aldus Peskov.
  [naar artikel]
 20. Kremlin komt met boodschap voor westerse journalisten: “Business as usual is voorbij” (17/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dat westerse journalisten in de toekomst nog toegang krijgen tot Russische bijeenkomsten is niet meer vanzelfsprekend en zal afhangen van “hun gedrag”. Dat heeft Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov gezegd nadat westerse journalisten al niet welkom waren op het jaarlijkse St. Petersburg International Economic Forum. “Business as usual is voorbij”, aldus Peskov.
  [naar artikel]
 21. Na gegrinnik rond ‘pang pang’-geroep door kogeltekort: Nederlandse militairen krijgen meer munitie (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nederlandse militairen krijgen meer kogels, granaten, torpedo's en raketten. Defensie trekt 250 miljoen tot 1 miljard euro uit om munitie te kopen....
  [naar artikel]
 22. Trump heft beperking op gebruik landmijnen op (31/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft de beperkingen op het militaire gebruik van landmijnen opgeheven, een wet die in 2014 van kracht ging...
  [naar artikel]
 23. Wagner-groep zou nu toch munitie van Moskou krijgen na dreiging terugtrekking uit Bachmoet (07/05/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De Russische huurlingengroep Wagner zal naar eigen zeggen munitie en versterking van Moskou krijgen, na de dreiging om zich terug te trekken uit de belegerde Oekraïense stad Bachmoet.
  [naar artikel]
 24. Wagner-groep zou nu toch munitie van Moskou krijgen na dreiging terugtrekking uit Bachmoet (07/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Russische huurlingengroep Wagner zal naar eigen zeggen munitie en versterking van Moskou krijgen, na de dreiging om zich terug te trekken uit de belegerde Oekraïense stad Bachmoet.
  [naar artikel]
 25. LIVESTREAM. Wie wordt doelwit van Jan Quaeyhaegens op weg naar lightweight-titel? Kijk hier als HLN-abonnee exclusief naar Cage Warriors 152 (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond staat Cage Warriors 152 op het programma. Jan Quaeyhaegens schiet niet in actie, maar hij komt wel te weten tegen wie hij in de zomer (wellicht) om de riem mag vechten. Als HLN-abonnee kijk je exclusief naar het event.
  [naar artikel]
 26. De verovering van Slangeneiland leek een eitje, maar er schuilt een addertje onder het gras (14/05/2022 - Express)
  De Russische marine lijkt zich te hebben mispakt aan Slangeneiland. De verovering van het kleine Oekraïens eilandje voor de kust van Odessa leek een kleine klus, maar leidt ondertussen tot veel miserie voor het Russische leger. Het was een van de eerste wapenfeiten van de invasie van Oekraïne: de verovering van Slangeneiland. Een dozijn Oekraïense […]
  [naar artikel]
 27. "Myanmar plaatst landmijnen op vluchtweg van Rohingya" (10/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Myanmarese leger wordt ervan beschuldigd landmijnen te hebben geplaatst op de route die Rohingya volgen op de vlucht voor het geweld in de
  [naar artikel]
 28. Beelden tonen hoe Oekraïens leger Russisch schip verwoest (20/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Oekraïense ministerie van Defensie claimt een Russische sleepboot te hebben aangevallen. Het schip was onderweg naar het Slangeneiland en vervoerde manschappen en munitie. Het is (nog) niet bekend hoeveel doden of gewonden er zijn gevallen.
  [naar artikel]
 29. Beelden tonen hoe Oekraïens leger Russisch schip verwoest (20/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Oekraïense ministerie van Defensie claimt een Russische sleepboot te hebben aangevallen. Het schip was onderweg naar het Slangeneiland en vervoerde manschappen en munitie. Het is (nog) niet bekend hoeveel doden of gewonden er zijn gevallen.
  [naar artikel]
 30. Wagner-baas zou dan toch munitie van Rusland krijgen na dreiging over terugtrekking troepen uit Bachmoet (07/05/2023 - VRT NWS)
  Het Russische huurlingenleger Wagner gaat toch munitie en versterking krijgen van Rusland. Dat heeft Wagner-baas Jevgeni Prigozjin op Telegram laten weten. De Wagner-baas had vrijdag gedreigd om zijn troepen terug te trekken uit de belegerde Oekraïense stad Bachmoet uit gebrek aan munitie. Rusland heeft nog geen reactie gegeven op de verklaring van Prigozjin.
  [naar artikel]
 31. Aantal doden door landmijnen is fors toegenomen (20/11/2018 - Metro)
  Steeds meer mensen komen om het leven door landmijnen. Dat heeft de Internationale Campagne tegen Landmijnen vandaag in het Zwitserse Genève bekendgemaakt. Vorig jaar werden 2.793 mensen gedood door landmijnen en meer dan 4.400 mensen werden erdoor gewond. Dit jaar waren er in de lente al circa 2.100 doden. In 2015 waren het er nog maar 1.700. Bovendien denkt de organisatie dat er nog een veel groter aantal doden zijn gevallen die niet gerapporteerd werden. 87 procent van de doden en gewonden van het voorbije jaar waren overigens burgerslachtoffers. Tegelijk rapporteert de organisatie dat er in het voorbije jaar 168.000 landmijnen werden geneutraliseerd. Twintig jaar geleden werd de Conventie van Ottawa ondertekend. Daarin engageren landen zich voor de strijd tegen het gebruik van landmijnen. De conventie is door 164 landen ondertekend, in december 2017 ook door Palestina en Sri Lanka. Volgens de organisatie die de conventie monitort liggen nog in 60 landen mijnen, maar 34 van die landen hebben de conventie nog niet ondertekend. In 29 landen die de conventie wel ondertekend hebben, zijn de landmijnen vernietigd. Bron: Belga   Het bericht Aantal doden door landmijnen is fors toegenomen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Aantal doden door landmijnen is fors toegenomen (21/11/2018 - Metro)
  Steeds meer mensen komen om het leven door landmijnen. Dat heeft de Internationale Campagne tegen Landmijnen vandaag in het Zwitserse Genève bekendgemaakt. Vorig jaar werden 2.793 mensen gedood door landmijnen en meer dan 4.400 mensen werden erdoor gewond. Dit jaar waren er in de lente al circa 2.100 doden. In 2015 waren het er nog maar 1.700. Bovendien denkt de organisatie dat er nog een veel groter aantal doden zijn gevallen die niet gerapporteerd werden. 87 procent van de doden en gewonden van het voorbije jaar waren overigens burgerslachtoffers. Tegelijk rapporteert de organisatie dat er in het voorbije jaar 168.000 landmijnen werden geneutraliseerd. Twintig jaar geleden werd de Conventie van Ottawa ondertekend. Daarin engageren landen zich voor de strijd tegen het gebruik van landmijnen. De conventie is door 164 landen ondertekend, in december 2017 ook door Palestina en Sri Lanka. Volgens de organisatie die de conventie monitort liggen nog in 60 landen mijnen, maar 34 van die landen hebben de conventie nog niet ondertekend. In 29 landen die de conventie wel ondertekend hebben, zijn de landmijnen vernietigd. Bron: Belga   Het bericht Aantal doden door landmijnen is fors toegenomen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. KIJK EXCLUSIEF LIVE (21u). Courtois in doel, Hazard begint op de bank: Real-Belgen trekken in Spaanse beker naar Villarreal (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In de achtste finale van de Copa del Rey neemt Real Madrid het op tegen Villarreal. Een bekermatch die u als abonnee live en exclusief kan bekijken op deze pagina. Thibaut Courtois staat verrassend aan de aftrap. Eden Hazard begint op de bank. De wedstrijd wordt afgetrapt om 21u00 en wordt voorzien van commentaar door Peter Morren. Ben je nog geen abonnee? Ontdek hier onze formules die je onbeperkt toegang geven tot HLN+.
  [naar artikel]
 34. Hoopgevende daling van aantal slachtoffers landmijnen (07/04/2019 - De Morgen)
  BRUSSEL l Het aantal geregistreerde slachtoffers van landmijnen is in 2006 met
  [naar artikel]
 35. LIVE REAL MADRID-BARCELONA. Courtois speelt, Barça zonder Lewandowski en Pedri - Kijk als abonnee hier exclusief naar de bekerclash! (02/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Real Madrid en FC Barcelona spelen om 21u een nieuwe Clásico. De Spaanse grootmachten treffen elkaar op Bernabéu in de halve finales van de Copa del Rey en je kan deze clash als abonnee exclusief bekijken op HLN. De wedstrijd wordt afgetrapt om 21u00 en wordt voorzien van commentaar door Dirk Deferme. Ben je nog geen abonnee? Dan kan je je hieronder abonneren zodat je onbeperkt toegang krijgt tot HLN+, maandelijks opzegbaar of met meer voordeel vanaf 1 jaar. Tip: als je intekent op 1 maand HLN+ heb je tevens ook recht op de finale.
  [naar artikel]
 36. Doping voor Davos: 'Relationship Science' (14/04/2019 - De Morgen)
  Vergeet LinkedIn als je in Davos toegang wilt krijgen tot de economische en politieke wereldtop. Om te scoren in het Zwitserse dorp, waar morgen het World Economic Forum begint, moet je toegang krijgen tot de echte netwerken. Met de app Relationship Science kun je die toegang kopen.
  [naar artikel]
 37. Oekraïne houdt Russische journalisten tegen aan de grens (07/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Oekraïne heeft het voorbije weekeinde een aantal Russische journalisten die het Eurovisiesongfestival willen verslaan de toegang tot het
  [naar artikel]
 38. Landmijnen drijven naar Odessa na dambreuk (13/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Door de overstromingen na de verwoesting van de Kachovka-dam in het zuiden van Oekraïne zijn ook landmijnen op drift geraakt. De Oekraïense grenswacht waarschuwde maandag dat een “grote hoeveelheid” mijnen richting de Zwarte Zee drijft.
  [naar artikel]
 39. “Oekraïense militairen gebombardeerd nadat ze vlag hesen op Slangeneiland” (07/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een bombardement van Slangeneiland zijn een onbekend aantal Oekraïense manschappen omgekomen. Dat laat het Russische ministerie van Defensie weten. Of die claim klopt, kan niet onafhankelijk bevestigd worden.
  [naar artikel]
 40. Russisch leger kondigt terugtrekking van Slangeneiland aan (30/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Russische leger trekt zich terug van Slangeneiland, een eilandje voor de kust van de Oekraïense havenstad Odessa dat strategisch belangrijk is voor de controle van het westelijke deel van de Zwarte Zee. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie donderdag aangekondigd.
  [naar artikel]
 41. Piepklein, desolaat, maar van vitaal strategisch belang: het eiland dat de Russen maar niet onder controle krijgen (15/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het is niet eens twaalf voetbalvelden groot, en meer dan een rots is het eigenlijk niet. Maar het Slangeneiland is nu de inzet van een felle strijd tussen Russische en Oekraïense troepen. Al in de eerste uren van de oorlog was het eiland een van de belangrijkste doelwitten van Rusland. Nu kost de verdediging ervan veel manschappen en materieel. Slangeneiland mag dan onooglijk klein en desolaat zijn, het is van vitaal strategisch belang. Zelfs voor de NAVO.
  [naar artikel]
 42. Wie wordt het doelwit van Jan Quaeyhaegens op weg naar de lightweight-titel? Kijk hier als HLN-abonnee vanavond exclusief naar Cage Warriors 152-event (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond staat Cage Warriors 152 op het programma. Jan Quaeyhaegens komt niet in actie, maar hij komt wel te weten tegen wie hij in de zomer (wellicht) om de riem mag vechten. Als HLN-abonnee kijk je exclusief naar het event.
  [naar artikel]
 43. Al zeker 26 burgerdoden door landmijnen op een maand in noordoosten Libië (23/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Deze maand zijn al minstens 26 burgers omgekomen in de Libische stad Benghazi door landmijnen die er door radicale islamisten zijn achtergelaten.
  [naar artikel]
 44. Wie wordt het doelwit van Jan Quaeyhaegens op weg naar de lightweight-titel? Kijk hier als HLN-abonnee morgen exclusief naar Cage Warriors 152-event (14/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Morgenavond staat Cage Warriors 152 op het programma. Jan Quaeyhaegens komt niet in actie, maar hij komt wel te weten tegen wie hij in de zomer (wellicht) om de riem mag vechten. Als HLN-abonnee kijk je morgenavond exclusief naar het event.
  [naar artikel]
 45. Vanaf nu kan iedereen regeringsdocumenten zien en lezen (12/09/2016 - De Standaard)
  Geïnteresseerde burgers, onderzoekers, mensen uit het middenveld, journalisten en anderen krijgen toegang tot alle documenten waarover de Vlaamse Regering beslissingen neemt. Zo wordt de princiepsbeslissing van januari 2016 omgezet in de praktijk.
  [naar artikel]
 46. LIVE REAL MADRID-BARCELONA (21u). Courtois en Benzema starten in Clásico, Hazard op de bank - Kijk als abonnee hier exclusief naar de bekerclash tussen Real Madrid en Barcelona (02/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Real Madrid en FC Barcelona spelen om 21u een nieuwe Clásico. De Spaanse grootmachten treffen elkaar op Bernabéu in de halve finales van de Copa del Rey en je kan deze clash als abonnee exclusief bekijken op HLN. De wedstrijd wordt afgetrapt om 21u00 en wordt voorzien van commentaar door Dirk Deferme. Ben je nog geen abonnee? Dan kan je je hieronder abonneren zodat je onbeperkt toegang krijgt tot HLN+, maandelijks opzegbaar of met meer voordeel vanaf 1 jaar. Tip: als je intekent op 1 maand HLN+ heb je tevens ook recht op de finale.
  [naar artikel]
 47. Kiev beticht Russen van gooien fosforbommen op Slangeneiland (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Oekraïense leger heeft de Russen er vanavond van beschuldigd fosforbommen te hebben gegooid op Slangeneiland in de Zwarte Zee. Daar hadden de Russische troepen zich gisteravond teruggetrokken, na te zijn verjaagd door de Oekraïners.
  [naar artikel]
 48. LIVE REAL MADRID-OSASUNA. Kijk op HLN exclusief naar de finale van de Copa del Rey (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond staat de finale van de Copa del Rey op het programma. Kunnen Courtois en co Osasuna verslaan? Je kunt de wedstrijd exclusief bekijken op HLN.
  [naar artikel]
 49. Oekraïense president Zelenski bezoekt op 500e dag van oorlog Slangeneiland, dat symbool staat voor Oekraïense verzet (08/07/2023 - VRT NWS)
  De Oekraïense president Volodmir Zelenski heeft Slangeneiland bezocht, een eiland dat "nooit veroverd zal worden door de bezetter", aldus Zelenski. Slangeneiland is een strategisch belangrijk eiland in de Zwarte Zee, waar Oekraïne in het begin van de oorlog met Rusland een belangrijke overwinning behaalde. Hij bezocht het eiland omdat de oorlog in Oekraïne vandaag exact 500 dagen aan de gang is.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy