Het nieuwe restaurant van topchef Willem Hiele in Oudenburg sloot in november de deuren, amper twee maanden na de opening. “Door medische redenen”, klonk het officieel, maar wat er precies aan de hand was wou niemand kwijt. Nu blijkt dat Hiele het restaurant sloot omdat hij “op zijn limieten was gestoten”, zo schrijft hij zelf op zijn facebookpagina. Na twee maanden sluiting kan het restaurant op 13 januari opnieuw openen. [naar artikel]
20:41 Twee maanden nadat hij zijn restaurant 'om medische redenen' sloot, gaat topchef Willem Hiele terug aan de slag. Zijn restaurant tussen Oudenburg en Oostende heropent op 13 januari. [naar artikel]
18:06 Nauwelijks een week nadat topchef Willem Hiele als 'hoogste nieuwkomer' gelauwerd werd door de gastronomische gids Gault Millau met een score van 15/20, blijkt dat zijn restaurant voor de rest van het... [naar artikel]
Het pas geopende restaurant Willem Hiele in Oudenburg is gesloten tot eind dit jaar. De nieuwe zaak van de gelijknamige topchef scoorde erg hoog in de recentste editie van culinaire gids Gault&Millau. [naar artikel]
Het nieuwe restaurant van topchef Willem Hiele in Oudenburg, dat pas een tweetal maanden geleden de deuren opende, blijft tot het einde van het jaar gesloten. “Door medische redenen”, klinkt het officieel in de entourage van de chef. Deze week nog werd de zaak op de grens met Oostende bekroond door Gault&Millau als ‘Hoogste Nieuwkomer van het Jaar’. [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen wegens slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bericht De Morgen. Eind vorig jaar sloot de topchef tijdelijk de deuren van zijn restaurant in Oudenburg. Officieel om medische redenen, maar er blijkt dus meer aan de hand. [naar artikel]
Een zware vertrouwensbreuk, dat zou aan de basis liggen van het geweldincident tussen topchef Willem Hiele en zijn maître d’hôtel.“Daardoor is hij even de pedalen verloren”, zo klinkt het in de entourage van Hiele. Het parket van Brugge wil hem vervolgen voor opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. [naar artikel]
Het Brugse parket wil sterrenchef Willem Hiele voor de rechter brengen. In november sloeg hij in zijn nieuwe restaurant in Oudenburg bij Oostende een zaalmedewerker in elkaar. “Totaal uit het niets”, zegt die zijn advocate Nina Van Eeckhaut. “En het slachtoffer had het gevoel dat hij niet zou stoppen als er geen derden waren tussen gekomen.” [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen wegens slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Eind vorig jaar sloot de topchef tijdelijk de deuren van zijn restaurant in Oudenburg. Officieel om medische redenen, maar er blijkt dus meer aan de hand. [naar artikel]
Een stuk tand kwijt en bloeduitstortingen en kneuzingen in het gezicht. De man die een klacht wegens agressie indiende tegen topchef Willem Hiele (42) was ruim twee weken arbeidsongeschikt. “Zijn droom is uit elkaar gespat”, zegt zijn advocate Nina Van Eeckhaut. “Want hij keek enorm op naar Hiele. Hij droomde ervan om voor hem te mógen werken.” Volgens de entourage van Hiele zou het verhaal echter nog een andere kant hebben. “Het is niet dat dit zomaar is gebeurd.” [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele vervolgen voor slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bevestigt het parket van Brugge aan onze redactie. De raadkamer beslist binnenkort of Hiele zich daadwerkelijk moet verantwoorden voor de correctionele rechtbank. [naar artikel]
Een stuk tand kwijt en bloeduitstortingen en kneuzingen in het gezicht. De man die een klacht wegens agressie indiende tegen topchef Willem Hiele (42) was ruim twee weken arbeidsongeschikt. “Zijn droom is uit elkaar gespat”, zegt zijn advocate Nina Van Eeckhaut. “Want hij keek enorm op naar Hiele. Hij droomde ervan om voor hem te mógen werken.” Volgens de entourage van Hiele zou het verhaal echter nog een andere kant hebben. “Het is niet dat dit zomaar is gebeurd.” [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele vervolgen voor slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bevestigt het parket van Brugge aan onze redactie. De raadkamer beslist binnenkort of Hiele zich daadwerkelijk moet verantwoorden voor de correctionele rechtbank. [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele vervolgen voor slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bevestigt het parket van Brugge aan Nieuwsblad. De raadkamer beslist binnenkort of Hiele zich daadwerkelijk moet verantwoorden voor de correctionele rechtbank. [naar artikel]
Het regent bij Willem Hiele nog harder dan aan de rest van de kust. De sterrenchef wordt beschuldigd van slagen aan zijn sommelier, in november vorig jaar. Gisteravond, twee dagen nadat de zaak ontplofte, stond hij gewoon in zijn keuken en ging het Nieuwsblad er incognito eten. “Het zijn bewogen tijden, maar ik ga door.” [naar artikel]
19:20 Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen wegens slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. [naar artikel]
330 euro voor het menu met aangepaste wijnen, terwijl je niet eens weet wat er op je bord komt: wie in het nieuwe restaurant van de West-Vlaamse chef Willem Hiele wil gaan eten, moet goed in de slappe was zitten. En toch zal wie nog geen reservatie heeft, geduld moeten oefenen want tot het einde van dit jaar zit alles al zo goed als vol. “Inderdaad niet goedkoop, maar zijn geld echt wel waard”, zegt ‘foodie’ Flip Dejaeghere die al twee keer mocht gaan ‘voorproeven’. “Willem Hiele wordt een wereldtopper.” [naar artikel]
Op 30 december draait Willem Hiele (39) de laatste service in zijn gekende vissershuisje in Koksijde. In april volgend jaar start hij een nieuw culinair hoofdstuk doorspekt met kunst, architectuur en cultuur in Oostende. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.