‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
‘Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, zo luidt het spreekwoord. Al spreekt de ‘intermittent fasting’-beweging dat weer tegen. Hoe zit het nu écht met het ontbijt? Mag je het overslaan, of beter niet? En als je ‘s ochtends eet, wat leg je dan best op het bord, kunnen koffiekoeken in het weekend een keertje kwaad of maakt het niet uit? HLN-chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari beantwoordt de 7 meest gestelde vragen over het ontbijt. [naar artikel]
Sandra Bekkari was vanochtend te gast bij Q-ochtendduo Sam&Heidi in het Q-Beach House in Oostende. Ze kwam er vertellen over haar nieuw [naar artikel]
Op dag 4 van de ‘Start Gezond’-challenge van Sandra Bekkari en HLN Eten ben je al goed op weg om je gezonde voornemens waar te maken dit jaar. Merk je nog niet het gewenste verschil en ervaar je ondanks het drinken van voldoende water en het eten van een gezond ontbijt nog steeds een energiedip? Dan kan dat aan de tussendoortjes liggen. Hoe kies je de juiste? En zijn er waar je onbeperkt van kan snacken? Sandra Bekkari deelt 7 tips én een recept. [naar artikel]
Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? “Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt”, vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. “Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt.” Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept. [naar artikel]
Om de goede voornemens dit jaar wél vol te houden, deelt HLN-chef Sandra Bekkari elke dag in de ‘Start Gezond’-challenge een praktische tip over gezond eten en bewegen. Als afsluiter van deze challenge beantwoordt Sandra enkele lezersvragen over gezondheid, eten en diëten. Worstel jij ergens mee of heb je vragen over één van de tips? Stel je vraag hieronder en lees het antwoord op zondag 22 januari. [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? “Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt”, vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. “Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt.” Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept. [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Neem je jezelf ieder jaar opnieuw voor om gezonder te gaan leven, maar berg je die goede voornemens binnen de maand alweer op? In de ‘Start Gezond’-challenge verzamelde HLN-voedingsdeskundige Sandra Bekkari zeven tips om het deze keer anders aan te pakken. Als afsluiter beantwoordt ze tien lezersvragen die tijdens de challenge haar richting uitkwamen. Van een basis boodschappenlijst tot wat je best voor een gezonde cholesterol: hoe pak je dat aan? [naar artikel]
Op 13 mei, Moederdag, organiseerde de gezinsbond in Eksel een gezond ontbijt in de Viejool. Zoals altijd stonden ze garant voor een 'ontbijt je fit'. [naar artikel]
Het Vlaams Instituut Gezond Leven hamert al jaren op het belang van een goed ontbijt. Maar is dat echt cruciaal voor een gezond begin van de dag? Wat gebeurt er dan als je je ontbijt overslaat? Of als je liever een full English breakfast wegwerkt dan een volkorenbeschuit? [naar artikel]
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. En wij, Belgen, hebben ons ontbijt het liefst een tikkel(tje) zoet. Cornflakes, granola of confituur en ’s weekends een koffiekoek of pannenkoek, alsjeblieft. Maar is een zoet ontbijt wel zo’n goed idee? “Het kan je smaakpapillen zo triggeren dat je de rest van de dag nog meer zoet verlangt”, zegt klinisch diëtiste Sanne Mouha. Wat eten we dan beter niet bij het ontbijt en wanneer is een ontbijt te zoet: een antwoord op je belangrijkste vragen. [naar artikel]
‘s Ochtends snel een boterham met choco naar binnen werken en fruitsap achteroverslaan, herkenbaar? De rest van de ochtend heb je koffie nodig om wakker te blijven. En je lunch? Daar kijk je al vanaf 10 uur naar uit. Zo moet het dus níet. HLN-chef Sandra Bekkari vertelt hoe je van de suikerrollercoaster afstapt en met welke vier voedingsstoffen jij het ideale ontbijt maakt. Ze deelt ook drie gezonde ontbijtrecepten. [naar artikel]
Wie gezond eten zegt, denkt meteen aan Sandra Bekkari. De Vlaamse voedingsdeskundige heeft intussen een hele resem kookboeken en -producten op haar naam staan. Maar een gezond lichaam, dat bereik je niet alleen door middel van healthy food. In haar nieuwe publicatie ‘Lang Leve(n) Gezond’ bekijkt Bekkari gezondheid daarom vanuit een breder standpunt, inclusief pilatesoefeningen. [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
‘s Ochtends snel een boterham met choco naar binnen werken en fruitsap achteroverslaan, herkenbaar? De rest van de ochtend heb je koffie nodig om wakker te blijven. En je lunch? Daar kijk je al naar uit vanaf 10 uur. Zo moet het dus níet. HLN-chef Sandra Bekkari vertelt hoe je van de suikerrollercoaster afstapt en met welke vier voedingsstoffen jij het ideale ontbijt maakt. Ze deelt ook drie gezonde ontbijtrecepten. [naar artikel]
Op zoek naar een recept tegen verveling? Dit zijn Sandra Bekkari haar tips om samen met je kinderen gezond te koken, te bakken én te snoepen. Maar... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.