De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

AA Gent haalt 200 racistische reacties weg na Tiktok-filmpje met jeugdspelers: “We zijn met verstomming geslagen”

Het Nieuwsblad

12/01/2023 - 04:18

Voetbalclub AA Gent heeft de afgelopen dagen alle reacties verwijderd op een van haar Tiktok-filmpjes waarin zeven- en achtjarige jeugdspelertjes te zien waren. Er kwamen meer dan 200 racistische en haatdragende commentaren op binnen. “Iedereen binnen de club is met verstomming geslagen”, zegt Sven Vannerom van AA Gent.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Meer dan 200 racistische reacties op TikTok-video met jeugdspelers AA Gent (12/01/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 2. AA Gent verwijdert 200 racistische reacties op Tiktok-filmpje met jeugdspelers: "We geven niet toe aan racisme" (12/01/2023 - VRT NWS)
  Voetbalploeg KAA Gent heeft 200 racistische reacties verwijderd op een Tiktokfilmpje, waarop dansende en zingende kinderen van de U9-ploeg, met spelertjes onder de 9 jaar, te zien zijn. De voetbalploeg heeft ook de reactiemogelijkheid uitgezet, maar laat de video online. "Wij geven niet toe aan racisme", laat de club weten.
  [naar artikel]
 3. AA Gent reageert op kwetsende en haatdragende commentaren op Tiktok-filmpje: “Net als onze fans geven wij niet toe aan racisme” (12/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  AA Gent heeft op de clubwebsite gereageerd op de stroom van racistische reacties die er kwamen op een Tiktok-video waarin zeven- en achtjarige jeugdspelertjes te zien waren. “De accounts die haatdragende berichten plaatsten, werden door KAA Gent geblokkeerd en gerapporteerd. We zullen contact opnemen met het meldpunt racisme van Voetbal Vlaanderen en klacht indienen bij de politie”, klinkt het.
  [naar artikel]
 4. Tom Van Grieken belooft in ophefmakend filmpje “linkse leerkrachten de rekening te presenteren in 2024”: “Beneden alle peil” (01/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Naar aanleiding van de eerste schooldag heeft Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken een filmpje gepost op Tiktok waarin hij de leerlingen succes wenst ondanks de “linkse leerkrachten die te pas en te onpas hun multiculturele onzin in hun lessen proberen te verwerken”. “We gaan hen de rekening presenteren in 2024”, voegt hij er nog aan toe. Op die uitspraken krijgt hij heel wat verbolgen reacties op sociale media.
  [naar artikel]
 5. WZC Groenhof in Menen scoort hit op TikTok: “We haalden al 1,5 miljoen kijkers” (30/11/2021 - VRT NWS)
  Enkele bewoners van woonzorgcentrum Groenhof in Menen zijn sinds kort populair op het sociale mediaplatform TikTok. Animator Arne Vanpoucke maakte samen met hen een TikTok-filmpje dat nu heel de wereld rondgaat. “De reactie van de familie is het leukst.”
  [naar artikel]
 6. Tom Van Grieken belooft in ophefmakend filmpje “linkse leerkrachten de rekening te presenteren in 2024” (01/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van de eerste schooldag heeft Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken een filmpje gepost op Tiktok waarin hij de leerlingen succes wenst ondanks de “linkse leerkrachten die te pas en te onpas hun multiculturele onzin in hun lessen proberen te verwerken”. “We gaan hen de rekening presenteren in 2024”, voegt hij er nog aan toe. Op die uitspraken krijgt hij heel wat verbolgen reacties op sociale media.
  [naar artikel]
 7. Universiteiten reageren verbolgen op TikTok-filmpje van Tom Van Grieken (02/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de vooravond van 1 september heeft Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken voor ophef gezorgd. In een TikTok-filmpje dreigt hij “in 2024 de rekening te presenteren aan de linkse leerkrachten”.
  [naar artikel]
 8. Tom Van Grieken belooft in filmpje “linkse leerkrachten” in 2024 “de rekening te presenteren”: “Dit beangstigt mij wel” (01/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft woensdagochtend voor controverse gezorgd met een filmpje op TikTok. Naar aanleiding van 1 september wenst hij al zijn volgers een fijne eerste schooldag toe, er aan toevoegend dat hij zelf een hekel had aan naar school gaan omwille van de “linkse leerkrachten en proffen”. Het regent verbolgen reacties op sociale media. “Dit beangstigt mij toch wel. Ik hoop niet dat dit de aanzet is voor een campagne van wantrouwen creëren tegenover leerkrachten, universiteiten en de wetenschap”, zegt de Antwerpse professor politieke wetenschappen Peter Van Aelst.
  [naar artikel]
 9. Conner Rousseau over TikTok-filmpje Van Grieken: "Leerkrachten 'de rekening presenteren' is puur haatzaaien, heel gevaarlijk” (01/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken met zijn inmiddels berucht TikTok-filmpje over 1 september doet, is “pure haatzaaierij”. Dat heeft Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in ‘De Afspraak’(Canvas) gezegd. Van Grieken belooft “alle linkse leerkrachten” in 2024 “de rekening te presenteren.”
  [naar artikel]
 10. TikTok haalt ‘té pikante’ video van ‘Thuis’ offline: “Er is wel nog wat anders te zien dan onze brave beelden” (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van ‘Thuis’ zijn helemaal mee met hun tijd. Om ook jonge kijkers voor de soap warm te maken, postten ze gisteren een filmpje op TikTok. Daarin werden enkele reeds uitgezonden fragmenten getoond, die volgens de socialemedia-app echter te provocerend waren. TikTok haalde het filmpje offline, tot grote verbazing van producent Hans Roggen.
  [naar artikel]
 11. Filmpje op TikTok toont hoe haar van Kim Kardashian er echt uit ziet na al het verven en extentions (03/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Kim Kardashian (42) komt altijd piekfijn voor de dag. De realityster heeft al talloze looks gehad en staat altijd als toonbeeld van perfectie op foto’s en video’s, al dan niet met de hulp van Photoshop. Maar fans vangen af en toe een glimp op van de ‘echte’ Kim op het TikTok-account van haar en dochtertje North (9). Op Kerstmis deelden de moeder en dochter een filmpje van een duet, waarin Kim te zien was zonder make-up of gestyled haar. En volgens haar fans betaalt ze de prijs voor alle ingrepen aan haar kapsel. “Het ziet er dun en droog uit”, klinkt het in de reacties. “En ze had zo’n mooi, zijdezacht haar.”
  [naar artikel]
 12. PVDA hekelt TikTok-verbod: “Is spionage wel acceptabel als het door de VS wordt gedaan?” (12/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De verschillende overheden in ons land hebben deze week TikTok in de ban geslagen. Alle overheidsdiensten, gemeenten en ministers gaan TikTok - tijdelijk - van hun werktelefoon en -computer moeten verwijderen. Oppositiepartij PVDA hekelt het TikTok-verbod en spreekt van “twee maten en twee gewichten”. “Is spionage wel acceptabel als het door de VS wordt gedaan?”, reageert voorzitter Raoul Hedebouw.
  [naar artikel]
 13. Van “hij speelt met onze ballen” tot “een beetje dom”: véél bewondering, maar ook vraagtekens bij de krachttoer van Van Aert (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wout van Aert nam gisteren afscheid van de gele trui in de Tour, maar dat heeft iedereen geweten. Zowat het hele peloton was met verstomming geslagen door het nummertje dat onze landgenoot gisteren opvoerde richting Longwy. Een bloemlezing van de beste reacties, met Tom Pidcock op kop: “Hij speelt met onze ballen.” Toch werden er ook her en der vragen gesteld bij de actie. “Het was geweldig om naar te kijken, maar ook een beetje dom.”
  [naar artikel]
 14. “Ik ga niet liegen, dit maakt mij echt bang”: Madonna verbijstert fans met bizar filmpje op TikTok (04/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er is op de sociale media heel wat beroering ontstaan nadat Madonna (63) een bizarre video deelde op TikTok. Terwijl alle grote namen uit de muziekwereld zondagavond aanwezig waren op Grammy’s, maakte de Queen of Pop een filmpje waarin te zien is hoe ze op vreemde wijze een kus uitdeelt aan de camera. Sommige fans noemen het haar “meest verontrustende” wapenfeit tot nu toe.
  [naar artikel]
 15. Filmpje met pasta in wijnglas haalt 16 miljoen views: “Ondertussen al nieuwe filmpjes gemaakt” (20/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 16 miljoen. Zoveel views heeft het filmpje met de pasta in het wijnglas van restaurant La Sicilia in Deinze al gehaald op TikTok. We belden even met Alexendre Nejma (25) om te vragen of zijn opmerkelijke promostunt ook extra cliënteel heeft opgeleverd.
  [naar artikel]
 16. En ineens is Willy op zijn 95ste een TikTok-held met 10 miljoen views: “Het was allemaal mijn bedoeling niet” (16/12/2022 - Het Nieuwsblad)
  “Och, laat ik er een TikTok-filmpje van maken”, dacht Elien Van den Brande (27) toen ze dinsdag een verjaardagstaart aan haar 95-jarige vroegere buurman Willy Bontick in Pulderbos ging overhandigen. Twee dagen later heeft Willy fans uit de hele wereld en 10 miljoen views, wat naar Belgische TikTok-maatstaven fenomenaal is.
  [naar artikel]
 17. En ineens is Willy op zijn 95ste een TikTok-held met 10 miljoen views: “Het was allemaal mijn bedoeling niet” (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Och, laat ik er een TikTok-filmpje van maken”, dacht Elien Van den Brande (27) toen ze dinsdag een verjaardagstaart aan haar 95-jarige vroegere buurman Willy Bontick in Pulderbos ging overhandigen. Twee dagen later heeft Willy fans uit de hele wereld en 10 miljoen views, wat naar Belgische TikTok-maatstaven fenomenaal is.
  [naar artikel]
 18. In China blijken racistische filmpjes over Afrikanen big business: “Voor 10 tot 70 dollar kun je ze doorsturen als verjaardagscadeau” (19/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In China circuleert een racistische video, waarin iemand Afrikaanse kinderen in het Mandarijn laat zeggen dat ze “een zwart monster met een laag IQ” zijn. Een journaliste van de BBC ging op zoek naar de kinderen én de maker van het filmpje.
  [naar artikel]
 19. Vlaams restaurant haalt 12,7 miljoen kijkers met filmpje van pasta in wijnglas (16/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een portie Penne Arrabiata in de stolp van een wijnglas en geraspte kaas op het ‘voetje’: de leuke serveertruc van La Sicilia in Deinze bezorgt het Italiaanse restaurant 12,7 miljoen kijkers op Tiktok. “Het was ons eerste filmpje”, zegt zaakvoerder Alexendre Nejma (25).
  [naar artikel]
 20. Hartverwarmend filmpje van jarige oud-strijder uit Pulderbos gaat viraal: “Twaalf miljoen keer bekeken? Dat had ik nooit verwacht” (16/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  95 jaar en een filmpje dat 12,4 miljoen keer bekeken is op TikTok: weinigen doen het Willy Bontinck (95) uit Pulderbos na. Ex-buurvrouw Elien Van Den Brande (27) verraste hem met een taart op zijn verjaardag, legde Willy’s hartverwarmende reactie vast op video en kreeg daarop duizenden reacties van over de hele wereld. “Onze vriendschap betekent veel voor me, het is speciaal dat ik zoiets heb kunnen opbouwen met iemand van 95 jaar”, aldus Elien.
  [naar artikel]
 21. Zo zag je Kim Kardashian nog nooit: realityster toont hoe haar échte haar eruitziet zonder extensions (04/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In een filmpje op TikTok toont Kim Kardashian (42) hoe haar haardos er écht uit ziet, naturel. Geen extensions of pruik deze keer, enkel haar versgewassen haren en make-uploos gezicht zijn te zien. Een beeld dat we niet gewoon zijn van de realityster, die altijd opgemaakt voor de dag komt. Maar daar maakt ze op het TikTok-account van dochter North (9) nu dus een uitzondering voor. Al zijn de reacties van de fans wel wat verdeeld. “Het ziet er dun en droog uit”, klinkt het. “Ze had zo’n mooi, zijdezacht haar.”
  [naar artikel]
 22. Meisje (14) in gips krijgt klappen nadat ze spot met Tiktok-filmpje van tiener: “Gsm gestolen en bloeduitstortingen op gezicht” (16/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een 14-jarig meisje uit Asse heeft klappen gekregen van tieners uit Sint-Jans-Molenbeek. De veertienjarige had gelachen met een Tiktok-filmpje van een meisje uit de Brusselse gemeente waarop die met een hele groep verhaal kwam halen. “Mijn dochter heeft een gips om haar voet en kon zich niet verdedigen, terwijl ze amper veertig kilogram weegt.”
  [naar artikel]
 23. Meisje (14) in gips krijgt klappen nadat ze spot met Tiktok-filmpje van tiener: “Gsm gestolen en bloeduitstortingen op gezicht” (16/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een 14-jarig meisje uit Asse heeft klappen gekregen van tieners uit Sint-Jans-Molenbeek. De veertienjarige had gelachen met een Tiktok-filmpje van een meisje uit de Brusselse gemeente waarop die met een hele groep verhaal kwam halen. “Mijn dochter heeft een gips om haar voet en kon zich niet verdedigen, terwijl ze amper veertig kilogram weegt.”
  [naar artikel]
 24. REACTIES. Club ziet dat het “onvoldoende” was, Gent tevreden met “teamprestatie en efficiëntie” (06/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  AA Gent zegevierde in de eigen Ghelamco Arena met 2-0 tegen Club Brugge. Lees hieronder enkele reacties na deze Slag om Vlaanderen.
  [naar artikel]
 25. TikTok-kanaal van HBvL haalt 10.000 volgers: “Dé plek om jonge Limburgers te bereiken” (05/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In minder dan elf maanden heeft het TikTok-account van Het Belang van Limburg 10.000 volgers. “TikTok is de plek om jonge Limburgers te bereiken met ons nieuws”, zegt hoofdredacteur Indra Dewitte.
  [naar artikel]
 26. TikTok haalt "pikant" filmpje van "Thuis" offline: "Heel bizar, zeker als je ziet wat er allemaal op TikTok staat" (29/04/2021 - VRT NWS)
  TikTok is niet opgezet met een "pikante" compilatie die de makers van "Thuis" hebben gepost. Het socialemediaplatform heeft het filmpje dan ook offline gehaald, tot grote verbazing van "Thuis"-producer Hans Roggen. "Het zijn maar beelden van "Thuis" hé. Zo pikant zijn die niet."
  [naar artikel]
 27. Na online haat tegen AA Gent-jeugdspelers: "Beseffen ze niet dat ze een deeltje van die kinderen kapotmaken" (13/01/2023 - VRT NWS)
  Catherine Van de Heyning, expert online haatspraak (UAntwerpen), maakt zich zorgen over de racistische reacties waar voetbalclub KAA Gent mee geconfronteerd wordt. Dat vertelt ze in "VRT NWS laat". Een nieuw fenomeen is het volgens haar niet, "maar deze intensiteit van haat over zeer jonge kinderen, het is toch weer een grens waar men over gaat."
  [naar artikel]
 28. Een huis kopen anno 2022 doe je op Instagram of TikTok: “Ik verkoop meer via sociale media dan via Immoweb” (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de VS zijn ze al ingeburgerd, bij ons binnenkort ook: immomakelaars die via sociale media klanten zoeken. Ze maken filmpjes voor TikTok en geven virtuele rondleidingen op Instagram. “Vooral millennials willen dat het vooruitgaat. Ze bekijken een filmpje en beslissen snel.”
  [naar artikel]
 29. Gent bant ook pizzabezorgers uit stadscentrum (05/04/2019 - De Morgen)
  Op 3 april voert Gent een nieuw mobiliteitsplan in, en vanaf dan mogen maaltijdbezorgers met hun brommers het centrum niet meer binnen. Het is een van de consequenties van het beleid. De pizzabezorgers zijn met verstomming geslagen.
  [naar artikel]
 30. Wout van Aert slaat internationale pers met verstomming: “Zelden heb ik zo’n monster van een renner gezien” (06/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dat Wout van Aert in een uitstekende vorm verkeert, wisten we al. Maar de manier waarop onze landgenoot dinsdag een volledig peloton aan flarden reed, was ronduit impressionant. Van Aert heeft ook de internationale pers met verstomming geslagen. Een overzicht.
  [naar artikel]
 31. Oostendse politie onderzoekt filmpje waarin jongeren brutaal in elkaar geslagen worden (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op sociale media doet een filmpje de ronde waarop te zien is hoe twee jongeren in een park in Oostende op brutale wijze in elkaar geslagen worden. “Er is een onderzoek aan de gang naar de feiten”, klinkt het bij de lokale politie.
  [naar artikel]
 32. Duizelingwekkend TikTok-fimpje toont hoe waaghals tot top van Antwerpse kathedraal klautert: “Een simpele klim” (07/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In een filmpje op TikTok is te zien hoe een man tot aan de top van de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is geklommen. Wanneer de waaghals zijn klim van maar liefst 123 meter heeft uitgevoerd, is voorlopig onduidelijk. Hij noemt het alvast “een simpele klim met slechte weersomstandigheden”.
  [naar artikel]
 33. Duizelingwekkend TikTok-fimpje toont hoe waaghals tot top van Antwerpse kathedraal klautert: “Een simpele klim” (07/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  In een filmpje op TikTok is te zien hoe een man tot aan de top van de Antwerpse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal is geklommen. Wanneer de waaghals zijn klim van maar liefst 123 meter heeft uitgevoerd, is voorlopig onduidelijk. Hij noemt het alvast “een simpele klim met slechte weersomstandigheden”.
  [naar artikel]
 34. KIJK. Italiaans restaurant gaat viraal dankzij ‘truc met het wijnglas’: “11 miljoen keer bekeken, en dat voor mijn eerste filmpje” (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In een klap even wereldberoemd worden op sociale media, dat is wat het Italiaanse restaurant La Sicilia in Deinze momenteel overkomt. De zaak werd onverwacht een gigantische hit op TikTok, met dank aan een opmerkelijk opdientrucje. Een filmpje waarin pasta geserveerd wordt in een omgekeerd wijnglas werd in amper drie dagen tijd meer dan 11 miljoen keer bekeken. De eigenaardige presentatie van medezaakvoerder Alexendre Nejma (25) lokt hevige reacties uit. “Ach, ik wil mensen gewoon doen lachen.”
  [naar artikel]
 35. KIJK. Italiaans restaurant gaat viraal dankzij ‘truc met het wijnglas’: “11 miljoen keer bekeken, en dat voor mijn eerste filmpje” (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In een klap even wereldberoemd worden op sociale media, dat is wat het Italiaanse restaurant La Sicilia in Deinze momenteel overkomt. De zaak werd onverwacht een gigantische hit op TikTok, met dank aan een opmerkelijk opdientrucje. Een filmpje waarin pasta geserveerd wordt in een omgekeerd wijnglas werd in amper drie dagen tijd meer dan 11 miljoen keer bekeken. De eigenaardige presentatie van medezaakvoerder Alexendre Nejma (25) lokt hevige reacties uit. “Ach, ik wil mensen gewoon doen lachen.”
  [naar artikel]
 36. Emna getuigt over ‘mefi’-verslaving: “Die ene avond heeft toen heel mijn leven verpest” (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op TikTok doet een filmpje de ronde waarin een jonge vrouw openlijk haar vroegere drugsverslaving beschrijft. Emna Rejeb (26) raakte verslaafd op een kotfeestje in Gent en sukkelde een jaar lang met haar drugsverslaving. Ze raakte niet verslaafd aan bekende drugs zoals cocaïne, speed of xtc, wel aan het vrij onbekende ‘mefi’. Met het TikTok-filmpje wil Emna de gevaren van de verslavende drug aankaarten en hoopt ze anderen te stimuleren om ook te stoppen met de drug.
  [naar artikel]
 37. Duitsland en Frankrijk lanceren charmeoffensief bij Poetin; bondgenoten met verstomming geslagen (24/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Duitsland en Frankrijk lanceren charmeoffensief bij Poetin; bondgenoten met verstomming geslagen Duitsland en Frankrijk hebben opgeroepen tot een nieuwe EU-strategie van nauwere betrokkenheid bij Rusland. Ze deden dit in de directe nasleep van de topontmoeting van de Amerikaanse president Joe Biden met Vladimir Poetin in Genève.  Wat is er gebeurd? De ambassadeurs van Duitsland en Frankrijk hebben eerder deze week tijdens een vergadering in Brussel andere […] Lees dit artikel: Duitsland en Frankrijk lanceren charmeoffensief bij Poetin; bondgenoten met verstomming geslagen
  [naar artikel]
 38. Ophef rond 1 september-filmpje van Tom Van Grieken waarin hij linkse leerkrachten in 2024 “rekening” belooft te “presenteren” (01/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er is commotie over een filmpje dat Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken op TikTok postte naar aanleiding van 1 september. Daarin heeft hij het over “linkse leerkrachten en proffen die hun multiculturele onzin te pas en te onpas in hun lessen proberen te verwerken” en belooft hij hen in 2024 “de rekening te presenteren”.
  [naar artikel]
 39. Gezien bij Ella Leyers (die de trend oppikte op Tiktok): van een condoom een beflapje maken, maar wat is het nut daarvan? (21/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Hilariteit op Tiktok. Op het sociale mediaplatform tovert een medewerkster van Sense, het Nederlandse centrum voor seksuele gezondheid, een condoom over tot een beflapje. “Heb spontaan geen zin meer”, aldus een vrouw in de reacties. Het filmpje is ondertussen 1,3 miljoen keer bekeken, en het inspireert anderen om de hack uit te testen. Een van hen is Ella Leyers, die het resultaat toont op Instagram. Maar wat moet je nu met een beflapje? En is het eigenlijk nuttig tijdens orale seks?
  [naar artikel]
 40. Helmut Lotti teleurgesteld in racistische reacties na felicitaties voor Marokko: “Lees eens een goed boek over migratie” (07/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is groot feest voor Marokko, want zij gaan voor het eerst naar de kwartfinales van het WK. Ook Helmut Lotti vierde gisterenavond mee. Op de Facebook-pagina van Sporza feliciteerde hij het team met hun overwinning. Wat volgde was volgens hem “een onverstelbare hoop racistische bagger”. De zanger deelt zijn teleurstelling op Facebook. “Ik weiger om een hele bevolkingsgroep over dezelfde kam te scheren vanwege wat uitschot”, klinkt het.
  [naar artikel]
 41. Escorte Mel (27) weer welkom op TikTok (16/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het TikTok-account van de Herentalse escorte Mel (27) werd vorige week geblokkeerd wegens “ongepaste inhoud”. “Onterecht”, zo verdedigde de escorte zich. “TikTok kan vanaf 13 jaar, volgens mij is dat een mooie leeftijd om te vertellen over seks”, zei ze in een interview met onze redactie. Een week later heeft de escorte haar TikTok-account terug.
  [naar artikel]
 42. Escorte Mel (27) weer welkom op TikTok (16/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het TikTok-account van de Herentalse escorte Mel (27) werd vorige week geblokkeerd wegens “ongepaste inhoud”. “Onterecht”, zo verdedigde de escorte zich. “TikTok kan vanaf 13 jaar, volgens mij is dat een mooie leeftijd om te vertellen over seks”, zei ze in een interview met onze redactie. Een week later heeft de escorte haar TikTok-account terug.
  [naar artikel]
 43. Sanctie voor twee zorgkundigen van Gents OCMW-rusthuis voor misplaatst TikTok-filmpje  (16/02/2023 - VRT NWS)
  Twee jonge zorgkundigen van een Gents OCMW-rusthuis hebben een sanctie gekregen nadat ze in een TikTok-filmpje een bewoner leken te beledigen. Bij het filmen van verschillende manieren om een bed op te maken, hadden ze het over het verversen van beddengoed van iemand met "een vuil hoofd". Een oude foto van de betrokken bewoner was kort te zien in het filmpje. De familie van de bewoner maakte het filmpje openbaar, en vraagt het ontslag van de 2 vrouwen. Maar daar gaat de stad Gent niet op in.
  [naar artikel]
 44. Tiktokfilmpje met boze West-Vlaamse moeder gaat viraal: “Dit was niet de bedoeling” (08/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jochen Isacker is ongewild in het oog van de TikTok-storm terechtgekomen nadat hij een filmpje online plaatste waarin hij klaagt over de croque monsieurs die door zijn moeder klaargemaakt werden. Het filmpje werd ondertussen bijna 700.000 keer bekeken. “Dit was helemaal niet de bedoeling”, klinkt het bij de verbaasde Jochen.
  [naar artikel]
 45. REACTIES. Simon Mignolet blij met winst in “voorbereidingswedstrijd”, Tarik Tissoudali: “Er had zeker in de tweede helft meer in gezeten” (17/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft de Supercup met 1-0 gewonnen van AA Gent. Hieronder enkele reacties uit beide kampen.
  [naar artikel]
 46. Jules Vandenbosch (59) overleed na kajakongeval in Gent: “Hij sprong meteen in zijn Jeep als iemand hulp nodig had” (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Familie en vrienden nemen vrijdag in Halle afscheid van Jules Vandenbosch (59). De houtbewerker overleed maandag na een ongeval met een kajak in Gent. Het slechte nieuws sloeg in zijn omgeving iedereen met verstomming. “Jules trok altijd zijn plan”, vertelt goede vriend Claude Gorez. “Hij was een man met gouden handen die klaar stond voor iedereen.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy