De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

5 slaaptips voor een uitgerust gevoel

Gezond.be

16/01/2023 - 05:48

Ben jij ook een fervent snoozer? Of durf je wel eens even te dutten tijdens je middagpauze? Dat is zeker niet zo vreemd, want zo’n kwart van de Vlamingen ontwaakt nooit met een uitgerust gevoel. Slaapspecialist Swiss Sense en slaapexpert Els van der Helm gaan verder in op de meest gemaakte slaapfouten in België en […] Het bericht 5 slaaptips voor een uitgerust gevoel verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Heerlijk. Lang slapen maakt je aantrekkelijker (01/09/2018 - Metro)
  Van te weinig slaap wordt niemand beter. Je bent chagrijnig, je krijgt er wallen door en je bent gewoon niet uitgerust. Wetenschappelijk onderzoek heeft nu ook aangetoond dat lang slapen een positieve invloed heeft op je uiterlijk.  Onderzoekers aan de universiteit van Californië hebben bewezen dat een goede nachtrust wonderen door voor je looks. Wie zijn wekker zet of te weinig slaapt, loopt ook meer risico op eenzaamheid en kan te maken krijgen met sociale stoornissen. Mensen die uitgerust aan de dag beginnen daarentegen komen vlotter, aantrekkelijker en zelfverzekerder over. De studie die gepubliceerd werd in het tijdschrift Nature Communications is baanbrekend voor onderzoekers. Het is namelijk de eerste keer dan men een verband kan aantonen tussen slaapgebrek en sociaal isolement. Slaaptips De experten geven nog enkele slaaptips mee. Zo moet je ’s avonds overmatig schermgebruik vermijden. Het blauwe licht verstoort de rust in je hersenen. Ook piekeren en koffie drinken zijn logische boosdoeners voor een slapeloze nacht. Lees ook : Slaap jij met je hond in bed? Dan ben je goed bezig Het bericht Heerlijk. Lang slapen maakt je aantrekkelijker verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Slaaptips van Arianna Huffington (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. “Meer uitgerust naar huis” (08/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Te weinig slaap door te veel bezoek en bijgevolg geen uitgerust gevoel bij hun vertrek. Na een tevredenheidsmeting in het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder bleek dat pas bevallen moeders meer rust nodig hadden. Daarom heeft de kraamafdeling de verzorgingsmomenten en bezoekuren aangepast. Tussen 13 en 15 uur is er nu een rustpauze ingelast. “Het is fijn dat je de bezoekers zelf niet moet wegjagen en ondertussen een beetje meer tijd voor jezelf hebt”, zegt Catherine Geutjens, kersverse mama van Bent.
  [naar artikel]
 4. Derde van spoornet uitgerust met “cruisecontrol” voor treinen (15/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een derde van de hoofdsporen op het Belgische spoornet is uitgerust met het Europese veiligheidssysteem ETCS, zeg maar een cruisecontrol voor treinen. Tegen eind 2025 moet het systeem op alle hoofdsporen beschikbaar zijn, want vanaf dan mogen alleen nog treinen uitgerust met ETCS op het Belgische spoornet rijden.
  [naar artikel]
 5. Bijna helft van Limburgse koten uitgerust met camerabewaking (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Steeds meer studentenkoten zijn uitgerust met veiligheidscamera’s, vooral om diefstallen en vandalisme tegen te gaan. “Belangrijk is dat kotbazen de camera’s gebruiken om hun bewoners en hun gebouw te beschermen, maar niet om Big Brother te spelen”, zegt Bart Reekmans van politie LRH.
  [naar artikel]
 6. Loekasjenko: ‘Elk gezin moet uitgerust zijn met wapens in geval van oorlog’ (09/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Loekasjenko: ‘Elk gezin moet uitgerust zijn met wapens in geval van oorlog’ De president van Wit-Rusland, Aleksander Loekasjenko, heeft dinsdag tijdens een vergadering gezegd dat zijn land beter bewapend moet worden in het geval van een oorlog. Dat bericht Newsweek. Volgens Loekasjenko moet elk gezin ‘worden uitgerust met een scala van kleine wapens’. Hij pleitte dinsdag ook voor meer geavanceerde wapens voor het leger van zijn land. […] Lees dit artikel: Loekasjenko: ‘Elk gezin moet uitgerust zijn met wapens in geval van oorlog’
  [naar artikel]
 7. Pro of contra: moet elke auto worden uitgerust met een alcoholslot? (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder deze week opperden een aantal Duitse verzekeraars dat alle nieuwe auto’s verplicht zouden moeten uitgerust worden met een alcoholslot om het...
  [naar artikel]
 8. Na inferno in Londen: “Nog 600 andere woontorens uitgerust met zelfde brandbare gevelbekleding” (22/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ongeveer 600 woontorens in het Verenigd Koninkrijk zijn uitgerust met brandbare buitenbekleding, die vergelijkbaar is met die van de vorige week afgebrande Grenfell Tower in Londen. Dat heeft de Britse premier Theresa May donderdag gezegd.
  [naar artikel]
 9. Tips van slaapexperts: zo kan je toch een oog dichtdoen tijdens een warme zomernacht (31/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het is niet alleen overdag puffen geblazen, ook ‘s nachts wordt het warm. Omdat je toch een oog zou dichtdoen in die hitte hebben we de beste slaaptips van psychologe en slaapexperte Annelies Smolders en van An Mariman van de Gentse Slaapkliniek verzameld.
  [naar artikel]
 10. Onze muziekjournalist draait lockdownclassics vanuit zijn B&B: gevangen in een gouden kooi (24/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In je kot blijven is net iets gemakkelijker als je een zonovergoten tuintje ter beschikking hebt om rustig in te aperitieven. Veel gezinnen met kleine kinderen hadden tijdens de lockdown die luxe echter niet en leefden noodgedwongen op elkaars lip, waarbij de spanningen soms hoog opliepen. De meldingen over huiselijk geweld schoten de hoogte in, maar het hoefde lang niet zo drastisch uit de hand te lopen om het gevoel te krijgen dat we met z’n allen gevangen zaten in onze kooi, ook al was die uitgerust met goeie wifi en een flatscreentelevisie. Het is precies dát gevoel dat John Lennon beschrijft in ­Isolation, het nummer waarmee hij in 1970 kant één van John Lennon/Plastic Ono Band afsluit, zijn officiële solodebuut.
  [naar artikel]
 11. Ophef in Nederland om honderden reclameborden uitgerust met 'verborgen' camera (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Nederland is grote beroering ontstaan nu blijkt dat een paar honderd reclameborden uitgerust zijn met een verborgen camera. Gisteren ontdekte
  [naar artikel]
 12. Opgejaagd gevoel? Voorkom een burn-out met deze tips (12/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Heb jij vaak een opgejaagd gevoel op je werk? Dat wil nog niet noodzakelijk zeggen dat je met een burn-out kampt, al is het gevoel dat je je job...
  [naar artikel]
 13. Beter slapen met deze 4 slaaptips (22/10/2020 - Metro)
  Slapen als een roosje, het is niet iedereen gegund. We piekeren, we woelen, we liggen wakker van het nachtlawaai of, nog erger, van de rugpijn die weer opspeelt. Er zijn tal van redenen waarom we vaak de slaap niet kunnen vatten. Wij zetten daarom enkele slaaptips op een rijtje hoe je beter kan slapen zodat jij straks rustig kan indommelen richting dromenland. Neem een lekker warm bad Neem twee uur voordat je in bed gaat liggen, een warm bad of hete douche. Studies hebben aangetoond dat zowel je lichaam als geest ervan relaxen. De warmte zorgt er namelijk voor dat gespannen en vermoeide spieren ontspannen en dat je zelf ook ontstrest. Door deze slaaptip toe te passen zal je beter slapen. Koop de juiste matras De matrassenwereld is één groot doolhof; er zijn zoveel verschillende soorten en maten. Geen wonder dat je dan wel eens thuiskomt met een fout exemplaar en rugklachten ontwikkelt. Koop een Emma matras als je dit wil vermijden. Het bedrijf ontwikkelde een exemplaar voor bijna ieder lichaams- en slaaptype en gebruikt enkel hoge kwaliteitsmaterialen. De matras werd trouwens door Test-Aankoop uitgeroepen tot ‘Product van het Jaar 2019’ en de reviews zijn lovend: “Vanaf dag één ben ik lyrisch over deze matras”, zegt Marian. “Ik slaap er nu een maand op en mijn lichamelijke klachten bij het opstaan zijn onmiddellijk verdwenen. Ook mijn slaapkwaliteit is verhoogd.” Overtuigd? Twijfel dan niet langer, want Emma verkoopt de matras nu aan een korting van 35% dankzij de kortingscode Oktober35 ! De aanbieding is geldig tot 25 oktober. Weg met die keuzestress! Ruim je kamer op als slaaptip Goed, je bed is in orde en je bent helemaal ontspannen, maar wat met die rommel in je slaapkamer? Uit een studie, die in 2015 gepresenteerd werd op de SLEEP conferentie in Seattle, blijkt dat mensen die zich omringen met rommel vaker een slaapstoornis ontwikkelen. Er staat je dus maar een ding te doen: opruimen als je beter wilt slapen! Sta op Misschien 1 van de vreemdste slaaptips. Het klinkt contradictorisch, maar als je de slaap niet kan vatten is het geen slecht idee om eventjes op te staan. Doe iets waar je rustig van wordt tot het zandmannetje weer langskomt en kruip dan opnieuw je bed in. Deze 4 tips om in slaap te vallen zouden je moeten helpen om beter te slapen. Het bericht Beter slapen met deze 4 slaaptips verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Zes nieuwe combi's zijn uitgerust als mobiel kantoor (09/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft zes nieuwe combi's aangekocht. Ze zijn uitgerust als mobiel kantoor, zodat het comfortabeler is om vaststellingen ter plaatse af te handelen. Per voertuig is er een investering van 56.444 euro mee gemoeid.
  [naar artikel]
 15. Manou (14) richt eerste Antwerpse zeemeerminschool op: “Dat 1-vin-gevoel: magisch” (27/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Manou Roa Estrada (14) uit Zwijndrecht start in september met haar eigen zwemschool. Niet zomaar een, maar een zeemeerminzwemschool. “Het geeft een sierlijk, bijna magisch gevoel”, zegt Manou. “En dat gevoel wil ik ook aan anderen geven.”
  [naar artikel]
 16. Eerste van ruim 4000 fietsen uitgerust met chip tegen diefstal (11/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Keldermanszaal van het Mechelse stadhuis zijn zaterdag de eerste van ruim 4000 fietsen uitgerust met een chip. Daardoor kunnen de camera’s met nummerplaatherkenning (ANPR) de fiets na een diefstal traceren.
  [naar artikel]
 17. Nieuwe operatietechniek brengt gevoel in borst terug na reconstructie (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrouwen die na een borstamputatie voor een reconstructie van hun boezem kiezen, hebben vaak niet veel gevoel in de gereconstrueerde borst. Maar een nieuwe operatietechniek van het Maastrichtse ziekenhuis UMC+ helpt hen om wél weer meer gevoel te krijgen. Dat meldt de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.
  [naar artikel]
 18. Slimste Zara ter wereld opent de deuren (18/09/2018 - Metro)
  In Milaan opende recent een nieuwe Zara de deuren. Op zich niet bijzonder aangezien er dagelijks een filiaal van de keten wordt geopend. Maar deze winkel is volgens eigenaar Inditex uitzonderlijk, want het is van kop tot teen uitgerust met technologische snufjes.  De Zara-winkel is gevestigd in een oud filmcomplex en het was ook het eerste filiaal dat in Italië voet aan wal zette. Het pand is uitgerust met high-tech apparatuur en moet als voorbeeld dienen voor de andere Zara’s. Zo zullen robots online bestellingen afhandelen en zal elke winkel uitgerust worden met energiezuinig systeem. De keuze voor dit filiaal in Milaan is niet toevallig. Het is namelijk één van de vijf best scorende verkooppunten. Het bericht Slimste Zara ter wereld opent de deuren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Duitsers kunnen hun brieven traceren via postzegels met code (02/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse post heeft de eerste postzegels in omloop gebracht die uitgerust zijn met een soort QR-code. De Duitsers zullen zo kunnen volgen waar hun brief zich ongeveer bevindt. Vanaf volgend jaar zouden alle postzegels met zo'n code uitgerust moeten zijn.
  [naar artikel]
 20. ‘Met deze ademhalingsmethode slaap je binnen de week beter en vaster’: lezers geven hun beste slaaptips (21/09/2021 - De Morgen)
  Te warm, te koud, te gestresseerd, te hongerig, te enthousiast, noem maar op. Er zijn ontelbare redenen waarom we soms moeilijk de slaap kunnen vatten. Daarom vroeg wij bij de lezers van De Morgen naar hun beste tips om Klaas Vaak op te roepen. Een bloemlezing.
  [naar artikel]
 21. ‘Met deze ademhalingsmethode slaap je binnen de week beter en vaster’: lezers geven hun beste slaaptips (21/09/2021 - De Morgen)
  Te warm, te koud, te gestresseerd, te hongerig, te enthousiast, noem maar op. Er zijn ontelbare redenen waarom we soms moeilijk de slaap kunnen vatten. Daarom vroeg wij bij de lezers van De Morgen naar hun beste tips om Klaas Vaak op te roepen. Een bloemlezing.
  [naar artikel]
 22. Russische vloot wordt komende maanden uitgerust met "hypersonische raket” (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische vloot zal "in de komende maanden" worden uitgerust met een nieuwe hypersonische Zircon-kruisraket die "geen obstakels kent". Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin vandaag aangekondigd in Sint-Petersburg in de marge van een nationale feestdag voor de marine.
  [naar artikel]
 23. Russische vloot wordt komende maanden uitgerust met "hypersonische raket” (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische vloot zal "in de komende maanden" worden uitgerust met een nieuwe hypersonische Zircon-kruisraket die "geen obstakels kent". Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin vandaag aangekondigd in Sint-Petersburg in de marge van een nationale feestdag voor de marine.
  [naar artikel]
 24. Poetin: “Russische vloot wordt uitgerust met hypersonische raket” (31/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Russische vloot zal “in de komende maanden” worden uitgerust met een nieuwe hypersonische Zircon-kruisraket die “geen obstakels kent”. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin zondag aangekondigd in Sint-Petersburg in de marge van een nationale feestdag voor de marine.
  [naar artikel]
 25. Poetin: “Russische vloot wordt uitgerust met hypersonische raket” (31/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Russische vloot zal “in de komende maanden” worden uitgerust met een nieuwe hypersonische Zircon-kruisraket die “geen obstakels kent”. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin zondag aangekondigd in Sint-Petersburg in de marge van een nationale feestdag voor de marine.
  [naar artikel]
 26. Dit simpele trucje doet wonderen voor je productiviteit (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elk lijstjesmens kent het gevoel wel: hoe veel dingen je ook afkruist van je to do lijstje, je hebt nog steeds het gevoel onproductief bezig te...
  [naar artikel]
 27. Nederland koopt uitzendrechten van fictiereeks "Gevoel voor tumor" (09/04/2018 - VRT NWS)
  De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft de tragikomische fictiereeks"Gevoel voor tumor" aangekocht, net als Red Arrow, de bekende distributeur die de reeks internationaal zal verkopen. "Gevoel voor tumor" vertelt het verhaal van Tristan Devriendt die op 25 jaar het verdict van kanker te horen krijgt.  
  [naar artikel]
 28. Personeel van De Lijn dreigt met staking als alle bussen niet snel uitgerust zijn met schermen (11/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Als alle bussen niet snel uitgerust worden met een scherm dat de chauffeurs beschermt, dan dreigt het personeel te staken. Het gemeenschappelijk vakbondsfront diende vorige week een aanzegging in die acties vanaf maandag dekt, zo bevestigt sectorverantwoordelijke bij ACOD, Rita Coeck.
  [naar artikel]
 29. Nieuwe combi’s Polder uitgerust met snelheidsbegrenzers om ongelukken te vermijden (12/06/2020 - De Standaard)
  De nieuwe combi’s die politiezone Polder (Diksmuide, Kortemark, Houthulst en Koekelare) afgelopen winter in gebruik nam zijn uitgerust met een snelheidsbegrenzer. Het moet ongelukken en overdreven snelheid helpen voorkomen. ‘Achtervolgingen zijn ook niet altijd nodig. Dit is Chicago niet, hè’, zegt korpschef Johan Geeraert.
  [naar artikel]
 30. Finland best uitgerust om zich snel van de economische crisis te herstellen (19/12/2020 - Express)
  Landen met geavanceerde digitale economieën en digitale vaardigheden, robuuste sociale veiligheidsnetten, een geïntegreerd beleid en eerdere ervaring in de omgang... The post Finland best uitgerust om zich snel van de economische crisis te herstellen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. RECENSIE. Hopelijk wordt ‘Gevoel Voor Tumor’ meer dan ‘Kanker, uitgelegd in tien afleveringen’ (19/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  ‘Gevoel Voor Tumor’, zo werd de nieuwe – helaas niet altijd – fictiereeks op de zondagavond van Eén gedoopt. Een titel waar we op sociale media toch al enkele mensen over zagen struikelen. Want mag je wel lachen met die ziekte waarvan de naam alleen al een ton lijkt te wegen? Ja, zo blijkt, al maakt de lach ‘Gevoel Voor Tumor’ er niet minder zwaar op.
  [naar artikel]
 32. Politie van Luik wordt uitgerust met traangasgranaten (04/02/2020 - Metro)
  De stad Luik gaat haar politie uitrusten met traangasgranaatwerpers. Die maatregel komt er na de rellen die plaatsvonden op oudejaarsavond in Droixhe (Luik). Toen werden stenen en vuurwerk gegooid naar de politie en brandweer. Deze bewapening zal alleen worden gebruikt als een laatste redmiddel, voor zelfverdediging, zei korpschef Christian Beaupère maandagavond tijdens de gemeenteraad waarin de aankoop van de wapens werd goedgekeurd. Bij de rellen tijdens oudejaarsavond raakten een tiental agenten gewond toen ze zich tussen de relschoppers mengden. Het gaat om een aankoop van tien traangasgranaatwerpers, waardoor niet elke agent uit de zone ermee uitgerust zal zijn. bron: Belga Het bericht Politie van Luik wordt uitgerust met traangasgranaten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Tegen 2021 moeten alle nieuwe auto’s uitgerust zijn met digitale radio (18/01/2019 - De Morgen)
  Alle nieuwe auto’s in Europa zullen binnen twee jaar standaard uitgerust worden met een ontvanger voor digitale etherradio (DAB+), de opvolger van FM. Op de persdag van het autosalon van Brussel is de officiële aftrap gegeven voor de Europese Elektronische Communicatie Code (EECC). De Europese lidstaten hebben twee jaar de tijd om de code in nationale wetgeving om te zetten.
  [naar artikel]
 34. Bewezen: gaan shoppen geeft je hetzelfde gevoel als seks (12/09/2018 - Metro)
  Iedere fashionista kent het wel: tijdens je shoptrip kom je de handtas van je dromen tegen en dat ene jurkje is net in jouw maat. Je passeert langs de kassa en verlaat de winkel met een gelukzalig gevoel. Wel, dat gevoel kan je aan buitenstaanders nog het beste uitleggen als het gevoel na… seks. Onderzoekers van de universiteit van Michigan registreerden de hersenactiviteit van enkele shoppende vrouwen. De wetenschappers ontdekten dat de plezierprikkels piekten op het moment dat de vrouwen een mooi kledingstuk vonden, op dezelfde plek in onze hersenen die geprikkeld wordt tijdens seks. Een argument om je lief te overtuigen om mee te gaan shoppen? Lees ook: Tip van de dag: eet geen kauwgom voor de seks Het bericht Bewezen: gaan shoppen geeft je hetzelfde gevoel als seks verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Mick Fleetwood is twee jaar van zijn leven vergeten: “We waren in de jaren zeventig flink uitgerust met cocaïne” (08/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het lijdt geen twijfel dat we goed waren uitgerust met marching powder (een eufemisme voor cocaïne, red.)”, vertelt Mick Fleetwood (73) in een interview. De legendarische drummer van Fleetwood Mac is naar eigen zeggen twee jaar van zijn leven ‘vergeten’ door overdadig druggebruik.
  [naar artikel]
 36. "Noord-Koreaanse elitesoldaten uitgerust met nucleaire wapens" (31/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Noord-Koreaanse elitesoldaten worden uitgerust met "nucleaire rugzakken", zo stelt een bron. Dat meldt een anonieme bron. De dictatuur van Kim
  [naar artikel]
 37. Gevoel voor tumor (11/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op donderdag 12 september om 20.00 uur in de bib vertelt Leander Vandievel een eerlijk en taboeloos verhaal over kanker als ex-kankerpatiënt en als bedenker/scenarist van Gevoel voor tumor.
  [naar artikel]
 38. Mi pan su su sum su su su (07/08/2020 - De Tijd)
  17:00 Verbijstering. Dat is zowat mijn overheersend gevoel wanneer ik naar het nieuws kijk. Er is de coronapandemie hier en elders, die het gevoel geeft dat we in een dystopisch sciencefictionverhaal leven....
  [naar artikel]
 39. Je wordt ziek als je niet goed slaapt. Daarom zijn hier de tien belangrijkste slaaptips (22/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie niet goed slaapt, wordt ziek, blijkt uit onderzoek na onderzoek. En omdat er legio slapelozen zijn verschijnen er ook legio boeken over het...
  [naar artikel]
 40. Het gevoel dat je niets kan: dit kan je doen tegen het oplichterssyndroom (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het irrationele gevoel dat je ondanks prima prestaties op het werk helemaal niets kunt en dat je wel snel door de mand zal vallen: het is voor veel...
  [naar artikel]
 41. POLL: welk gevoel overheerst er bij u na de kwalificatie? (04/09/2017 - Sporza)
  Op twee matchen van het einde kwalificeerden de Rode Duivels zich voor het WK in Rusland. Blijdschap bij de ene, bedenkingen bij de andere. Welk gevoel heeft u?
  [naar artikel]
 42. Politie valt binnen in voormalig hotel: “Niet uitgerust voor langdurig verblijf” (17/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens een gecoördineerde actie vielen de politie regio Turnhout, de dienst Wonen stadsregio Turnhout en de brandweer van de zone Taxandria zondagochtend binnen in het voormalige hotel Tegenover in de Stationstraat in Turnhout. De controle was gericht op de verblijfskwaliteit en de veiligheid van het gebouw, maar er waren aanwijzingen dat het permanent werd bewoond. “Een hotel is niet uitgerust voor langdurig verblijf”, zegt Paul Van Miert (N-VA), burgemeester van Turnhout.
  [naar artikel]
 43. Dipje? 10 x de leukste quotes die je meteen een goed gevoel geven (23/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je de mallemolen van alledag ook af en toe eens grondig beu? Of herken je het gevoel dat je geleefd wordt en je eigenlijk nog maar in weinig...
  [naar artikel]
 44. Het 'Brussels gevoel' bestaat niet (02/03/2018 - Knack)
  De Koning Boudewijnstichting en het Brussels Gewest onderzochten voor de eerste keer het 'Brussels gevoel' op grote schaal.
  [naar artikel]
 45. Nieuwe studie ontdekt wanneer baby’s een gevoel voor humor ontwikkelen (02/12/2021 - De Morgen)
  Lachen is gezond. Meer zelfs: gevoel voor humor helpt de allerkleinsten om ook andere cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Nieuw onderzoek heeft ontdekt vanaf welke leeftijd baby’s precies een gevoel voor humor ontwikkelen, en bracht in kaart welk type humor die kleine koters zoal kunnen appreciëren.
  [naar artikel]
 46. Deze hormonen en stofjes zorgen voor een blij gevoel tijdens het sporten (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op een runner's high ben je misschien nog nooit getrakteerd, maar geef toe: dat voldane gevoel in de douche na het sporten is ook heerlijk. En daar...
  [naar artikel]
 47. Vindt je lachende baby je écht grappig? Studie ontdekt wanneer baby’s een gevoel voor humor ontwikkelen (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lachen is gezond. Meer zelfs: gevoel voor humor helpt de allerkleinsten om ook andere cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. Nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat baby’s pas gevoel voor humor ontwikkelen als ze ongeveer een maand oud zijn, en bracht in kaart welk type humor die kleine koters zoal kunnen appreciëren.
  [naar artikel]
 48. Over twee jaar worden nieuwe auto’s standaard uitgerust met digitale etherradio (18/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Alle nieuwe auto’s in Europa zullen binnen twee jaar standaard uitgerust worden met een ontvanger voor digitale etherradio (DAB+), de opvolger van FM. Op de persdag van het autosalon van Brussel is vrijdag de officiële aftrap gegeven voor de Europese Elektronische Communicatie Code (EECC). De Europese lidstaten hebben twee jaar de tijd om de code in nationale wetgeving om te zetten.
  [naar artikel]
 49. Bedrijf biedt werknemers masturbatiepods aan tijdens pauzes: “Uitgerust met VR-technologie” (04/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het bedrijf Stripchat, bekend van zijn pornosite, biedt zijn werknemers masturbatiepods aan. Het gaat om kleine zwarte bollen, waarin werknemers gedurende 30 minuten zichzelf kunnen bevredigen. De hightech pods zijn uitgerust met een VR-headset en een 4K LED-scherm. “We willen onze mensen een veilige en comfortabele ruimte aanbieden”, klinkt het.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy