De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

RECEPT Lasagne met courgette en spinazie

Gezond.be

17/01/2023 - 10:41

Zelfs de kleinste aanpassingen kunnen het verschil maken om goede voornemens dit jaar wél vol te houden. Voeding speelt hierin een belangrijke rol: gezond eten geeft je een fitter gevoel, en samen lekker eten zorgt er ook voor dat je tot rust komt. Laat je de komende weken inspireren door HelloFresh om vast te houden aan je […] Het bericht RECEPT Lasagne met courgette en spinazie verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. VEGAN LASAGNE MET SPINAZIE (13/04/2019 - De Morgen)

    [naar artikel]
  2. Zo vind je de recepten van smakelijke foodfoto's via Google afbeeldingen (04/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Ben jij iemand die ook honger krijgt van een visueel mooi gepresenteerde lasagne, eerder dan droog te zoeken naar "recept lasagne" in Google? Dan
    [naar artikel]
  3. RECEPT Pompoencurry met kikkererwten en spinazie (08/11/2022 - Gezond.be)
    Ook de herfst heeft heel wat lekkere groenten te bieden. Van pompoen en paddenstoel tot pastinaak: de komende week mogen wij van HelloFresh drie recepten delen waarin je het seizoen kunt proeven. Wedden? Benodigdheden voor twee personen • 100 g zoete aardappel• 1 teentje knoflook• 4 cm verse kurkuma• 300 g pompoenblokjes• 10 g verse […] Het bericht RECEPT Pompoencurry met kikkererwten en spinazie verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  4. RECEPT. Hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen (22/12/2020 - Het Belang van Limburg)
    In aanloop naar de feestdagen delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen.
    [naar artikel]
  5. Vegetarische regenbooglasagne (12/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Rode bietjes, spinazie, tomaat, pompoen, de kleurrijke ingrediënten van deze lasagne doen je de gure herfst op slag vergeten! En dan heb je nog...
    [naar artikel]
  6. Pasta overbodig: lasagne van rauwe groenten (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
    "Ik ben echt trots dat ik een lasagne heb gemaakt waarbij je de pastavellen niet mist. In mijn veggie lasagne zitten enkel groenten, noten en
    [naar artikel]
  7. Tips van de chef: zo maak je een stevige lasagne volgens Piet Huysentruyt. “Gebruik nooit verse lasagnevellen” (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept.
    [naar artikel]
  8. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen (29/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
    De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept het product “Lasagne Bolognaise 1 kg”, dat verkocht werd in de winkels van Delhaize, terug.
    [naar artikel]
  9. Ter Beke met halal-lasagne op exportpad (09/05/2017 - De Tijd)
    01:03 Dirk Goeminne legt de lat hoog tijdens zijn laatste jaar als CEO van de vleesverwerker Ter Beke. Hij wil lasagne in China en halal-lasagne in het Midden-Oosten verkopen.
    [naar artikel]
  10. Daarom voelen je tanden raar aan na het eten van spinazie (27/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Popeye probeert ons al jaren te overtuigen dat spinazie gezond én lekker is, maar hij vertelde er nooit bij dat je na het eten van spinazie ook
    [naar artikel]
  11. Pasta overbodig: lasagne van rauwe groenten (22/05/2017 - De Morgen)
    "Ik ben echt trots dat ik een lasagne heb gemaakt waarbij je de pastavellen niet mist. In mijn veggie lasagne zitten enkel groenten, noten en tapenade. Makkelijk, lekker en gezond. Vuistje voor mezelf!"
    [naar artikel]
  12. Sandra Bekkari’s favoriete herfstrecepten: “Mijn lasagne is een gezondere versie van het klassieke recept” (20/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag staat er lasagne op het menu.
    [naar artikel]
  13. Bericht uit het vriesvak: lasagne is uit, vis is in (07/04/2019 - De Morgen)
    Lasagne? Vergeet het maar, in
    [naar artikel]
  14. Voedingsbedrijf in ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Nieuwsblad)
    Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden.
    [naar artikel]
  15. Quinoa-courgette beignets met paprika-tomatensalade (10/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Beignets, ongezond? Niet als de vulling bestaat uit quinoa, courgette, ricotta en ei. Serveer de burgertjes als hoofdgerecht met salade, of uit het...
    [naar artikel]
  16. Voedingsbedrijf heeft ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)
    Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden.
    [naar artikel]
  17. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen wegens niet genoeg gekookt (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept de ‘Lasagne Bolognaise 1 kilogram’ uit Delhaize terug. Het voedsel is mogelijk niet genoeg gekookt, waardoor de houdbaarheidsdatum niet gegarandeerd kan worden, zegt producent FreshMeals, onderdeel van de voedingsgroep Ter Beke.
    [naar artikel]
  18. Maak je verse lasagne intenser en smaakvoller met deze simpele ingreep (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Mamma mia, lasagne is misschien wel het beste dat de Italianen ooit bedacht hebben. Wij maken een ‘back to basics’-versie met een vleessaus die we...
    [naar artikel]
  19. Wetenschappers creëren spinazie die bommen kan opsporen (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT) heeft een variant op spinazie gemaakt die aangeeft of ze wordt blootgesteld aan
    [naar artikel]
  20. Vader en zoon maken hele lasagne zelf, van graan tot afgewerkt product (01/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
    Naast het Fotomuseum is een lasagnerie geopend, een zaak waar lasagne de eerste viool speelt. Vader en zoon Luc en Stijn Leys gaan er ver in: ze malen zelf graan tot bruikbare bloem voor de lasagne: verser kan niet.“Ik heb goed twee jaar aan het concept geschaafd”, zegt Stijn Leys (27). “Ik wilde origineel uit de hoek komen en vooral iets doen wat nog niet werd gedaan. Daarom dus een lasagnerie. In Leuven en Gent heb je ook wel restauranthouders die met lasagne bezig zijn, maar de ene doet er nog pizza bij en de andere houdt het niet zo vers als wij.”
    [naar artikel]
  21. Heerlijk: een lasagne zonder schuldgevoel (16/11/2016 - Het Belang van Limburg)
    Vandaag maakt Ellen Charlotte Marie: een lasagne met linzen, vegan en supergezond. Er kruipt wat werk in, maar als je een grote schotel maakt, heb je er meteen een aantal dagen plezier van!
    [naar artikel]
  22. Gevulde courgette met kip en champignons (22/09/2017 - Het Belang van Limburg)
    Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze een overheerlijk gerecht klaar: gevulde courgette met kip en champignons. Smakelijk!
    [naar artikel]
  23. Verrassend hapje in een (spinazie)flapje (20/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Elke hap van deze flapjes smaakt als een verrassing. Daar zorgt de vulling van spinazie, pijnboompitten en fetakaas voor. Een winner voor een...
    [naar artikel]
  24. Jeroen Meus maakt pastataart met bloemkool en spinazie (21/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Nog wat spinazie of een halve bloemkool in de koelkast? Combineer ze met macaroni, giet alles in een grote springvorm, en je krijgt een heel
    [naar artikel]
  25. Lasagne met extra veel veggies? Maak deze Belgische versie van de klassieker (09/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Een traditionele lasagne met bolognesesaus barst niet van de groenten. Liever meer veggies in de mix? Maak ‘m op zijn Belgisch en voeg knolselder,...
    [naar artikel]
  26. De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze we (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Niets beter op een herfstdag dan een heerlijk torentje lasagne recht uit de oven waaraan je het puntje van je tong nét niet verbrandt. Wie geen zin heeft om een lasagne uit een pakje naar binnen te werken, maakt de klassieker gewoon zelf. Maar welke kaas gebruik je dan best voor een smeuïge kaaskorst? En hoe zorg je ervoor dat je geen laagje water in je schotel hebt staan? Chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vier dingen je moet letten én deelt een exclusief recept.
    [naar artikel]
  27. Popeye-powerlasagne met spinazie, zalm en zoete aardappel (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Het geheim van gezonde voeding? Gevarieerd eten. Dus vergeet even je klassiek lasagnerecept en probeer deze versie met zalm (omega 3!), spinazie...
    [naar artikel]
  28. Verrassend hapje in een (spinazie)flapje (20/10/2017 - De Morgen)
    Elke hap van deze flapjes smaakt als een verrassing. Daar zorgt de vulling van spinazie, pijnboompitten en fetakaas voor. Een winner voor een zomers feestje!
    [naar artikel]
  29. Recept: chef Laurens Snykers grilt lamsvlees voor radiostem Fien Germijns (27/08/2021 - Het Belang van Limburg)
    Waarom lamsvlees niet altijd even geliefd is, is een raadsel voor chef Laurens Snykers van het nieuwe restaurant Leeuw in Hasselt. Hij grilt het vlees op de rooster met spitskool, courgette en zomertruffel.
    [naar artikel]
  30. Met deze tip voelen je tanden niet meer ruw na het eten van spinazie (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Je kent het wel als je af en toe - rauwe of gekookte - spinazie eet: je tanden voelen ruw en stroef aan erna. We legden jullie eerder al uit hoe
    [naar artikel]
  31. Met deze tips voelen je tanden niet meer ruw na het eten van spinazie (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Je kent het wel als je af en toe - rauwe of gekookte - spinazie eet: je tanden voelen ruw en stroef aan erna. We legden jullie eerder al uit hoe
    [naar artikel]
  32. Energiebom om van te smullen: groene pasta met spinazie, erwtjes en avocado (01/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Als je het slim aanpakt, kan dat heerlijke bord pasta een fantastische bron van energie zijn. De sleutel tot succes? Groene superveggies! Spinazie,...
    [naar artikel]
  33. Welke lasagne bolognese van de winkel is de beste? “Geen groenten, geen beet… Dit is gewoon maagvulling” (23/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Chef Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter test samen met zoontje Casper (12) en dochtertje Liv (6) twaalf lasagnes bolognese uit de supermarkt. Casper heeft zich voorgenomen om de laagjes lasagne te tellen, Liv wil vooral lekker gehakt proeven en papa Broes gaat op zoek naar een mooi gelaagde lasagne met beet en een lekkere, complexe smaak. Wat geen van de drie wil, is een papperige boeltje dat alleen goed is om de honger te stillen.
    [naar artikel]
  34. Chef Broes Tavernier en kroost testen lasagne bolognese en willen meer dan gewoon hun honger stillen (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)
    Chef Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter test samen met zoontje Casper (12) en dochtertje Liv (6) twaalf lasagnes bolognese uit de supermarkt. Casper heeft zich voorgenomen om de laagjes lasagne te tellen, Liv wil vooral lekker gehakt proeven en papa Broes gaat op zoek naar een mooi gelaagde lasagne met beet en een lekkere, complexe smaak. Wat geen van de drie wil, is een papperige boeltje dat alleen goed is om de honger te stillen.
    [naar artikel]
  35. Kan spinazie astronauten beschermen tegen ruimtestraling? (17/02/2021 - Express)
    Dat spinazie goed voor ons is, wisten we al. Popeye verkondigt het al tweeënnegentig jaar. Maar nu blijkt dat de bladgroente ook astronauten kan beschermen tegen schadelijke kosmische stralen.  Astronauten die ooit op verre ruimtereizen zouden vertrekken, krijgen hoe dan ook te maken met een flinke dosis kosmische stralen. Zelfs met een goed beschermd ruimteschip […] The post Kan spinazie astronauten beschermen tegen ruimtestraling? appeared first on Business AM.
    [naar artikel]
  36. Houthalense treft levende mot aan in zak spinazie (17/04/2020 - Het Belang van Limburg)
    Het was even schrikken voor Hasret Bayrak uit Houthalen-Helchteren toen ze een levende mot aantrof in een ongeopende zak spinazie van de Delhaize in haar gemeente. Delhaize verontschuldigt zich en vraagt om het pakket terug te brengen.
    [naar artikel]
  37. Dit is dé nieuwe hype voor gender reveal parties (25/01/2019 - Metro)
    Wie denkt dat hij alles gezien heeft op vlak van op gender reveal parties, heeft het goed mis. Na de gekleurde taarten, kleurkannonnen en het schieten op een doos (wat overigens resulteerde in een bosbrand), is er nu ook de gender reveal lasagne. De Amerikaanse pizzaketen Villa Italian Kitchen is het brein achter de gekleurde lasagne die je moet vertellen of je in verwachting bent van een jongetje of meisje. “Ben je op zoek naar een leuke manier om het geslacht van je toekomstige spruit te weten te komen? Dan is onze Gender Reveal Lasagne jouw antwoord”, adverteert het restaurant op zijn Facebookpagina. De lasagne is langs de binnenkant roze of blauw gekleurd. Facebook / Villa Italian Kitchen Lees ook : VIDEO. ‘Gender reveal’-feestje loopt helemaal mis Het bericht Dit is dé nieuwe hype voor gender reveal parties verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  38. Bloemetje geven voor Moederdag? Probeer dit fleurige driegangenmenu met bloemblaadjes van courgette, radijs en ananas (05/05/2022 - Het Belang van Limburg)
    Geef je ieder jaar een boeketje bloemen aan je mama? Gooi het deze Moederdag eens over een andere boeg en serveer de bloemen liever op een bordje. Een bouquet garni van eetbare nepbloemen: niet uit een pluktuin, maar gemaakt van ananas, komkommer, radijs of courgette – en een flinke snuf liefde.
    [naar artikel]
  39. Recept: chef Koen Verjans (Innesto) grilt kreeft met courgettes voor The Sore Losers (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)
    Chef Koen Verjans van sterrenrestaurant Innesto staat achter de barbecue voor The Sore Losers. Hij maakt een fris gerecht met kreeft, jonge courgette en jus met citroenverbena klaar.
    [naar artikel]
  40. [VIDEO] - Mythe of Waarheid: spinazie nooit opnieuw heropwarmen (19/04/2017 - De Redactie)
    Spinazie opwarmen, wordt afgeraden. Maar is dat eigenlijk terecht? "Over eten" zoekt het verschil uit tussen de mythe en de waarheid.
    [naar artikel]
  41. Ze gaven hun buit terug, maar koppel krijgt toch effectieve celstraf voor diefstal worst en lasagne (22/01/2021 - Het Nieuwsblad)
    Een man en een vrouw uit De Panne, die gekend staan als een koppel veelplegers, kregen effectieve celstraffen voor de diefstal van een pakje worst en een lasagne, van hooguit 10 euro.
    [naar artikel]
  42. Limburg smaakt naar meer: Vegan pompoenspaghetti met spinazie (27/02/2019 - Het Belang van Limburg)
    Deze vegan pompoenspaghetti met spinazie en champignons is een ultragezond alternatief voor je favoriete pastagerecht. Zonder vlees, zonder gluten en zonder lactose maar mét smaak!
    [naar artikel]
  43. Beyhan kookt: Pizzarolls met spinazie (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)
    Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze heerlijke pizzarolls met spinazie klaar. Smakelijk!
    [naar artikel]
  44. Beyhan kookt: Spinazie mücver (26/08/2016 - Het Belang van Limburg)
    Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze heerlijke spinazie mücver klaar. Smakelijk!
    [naar artikel]
  45. Beyhan kookt: Yoghurtsoep met spinazie (12/01/2018 - Het Belang van Limburg)
    Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze overheerlijke yoghurtsoep met spinazie klaar. Smakelijk!
    [naar artikel]
  46. Geen spinazie meer wegens te koud (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
    In veel warenhuizen is geen verse spinazie meer te vinden. "Wegens het slechte weer", luidt het. Ook andere vakken zijn minder goed gevuld dan
    [naar artikel]
  47. Lasagne 2.0: ‘honeycomb’-pasta is het nieuwe virale recept dat je wil proberen (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Er vallen heel wat goede receptjes te rapen op het internet, en dan vooral op sociale medium TikTok. De gekte rond de feta-pasta die de kaas in alle supermarkten deed uitverkopen, is nog maar net voorbij en er is alweer een nieuwe hype op de video-app. ‘Honeycomb’-pasta (letterlijk: honinggraatpasta) vergt net iets meer moeite, maar is wel een fotootje of twee waard.
    [naar artikel]
  48. Origineel koken: hasselback kip met spinazie en feta (09/08/2016 - De Morgen)
    http://dmphotoprovider4.demorgen-cdn.be/photo/origineel-koken-hasselback-kip-met-spinazie-en-feta/mruw6lzwhezdcobwg43s6rsxf43dimq/e5e21f67a20f22ba95b688230e07faa9fab888698b20abbda18b512b95edac20/fitwidth_642x0_69218677.jpg?v=pToGhEO
    [naar artikel]
  49. Voedingsbedrijf Ter Beke ligt overhoop met supermarkt: lasagne dreigt duurder te worden (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt. De groep zal hierdoor mogelijk tijdelijk de verkoop van producten moeten opschorten. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden.
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy