De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Geld voor sociaal wonen via private sector doorgesluisd naar bredere doelgroep

Apache

18/01/2023 - 06:17

De nieuwe regeling van geconventioneerd huren mikt niet exclusief op de doelgroep waar de woonnood het hoogst is.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ook bij Hilde Crevits schiet Diependaeles plan rond sociaal wonen in verkeerde keelgat: “Er staan zóveel mensen op de wachtlijst” (14/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Bij CD&V kunnen ze niet lachen met het voorstel van Matthias Diependaele om tot een half miljard euro door te schuiven van het sociaal wonen naar de private huurmarkt. “Er zijn zoveel mensen die op een wachtlijst staan voor een sociale woning. Dit geld moet gaan naar waar het voor bestemd is”, zegt Hilde Crevits. Bij de liberalen is er minder schroom om het geld te versluizen.
  [naar artikel]
 2. Minister Diependaele jaagt eigen coalitie en sociale woonsector tegen zich in het harnas: “Middelen moéten ingezet worden voor sociaal wonen” (13/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Voor CD&V kan er geen sprake zijn van het doorsluizen van geld voor sociaal wonen naar de private bouwsector. De Vlaamse christen-democraten vegen zo het opvallende voorstel van Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele van tafel. De N-VA-excellentie krijgt niet alleen zijn eigen coalitiepartner over zich heen, maar ook de verzamelde linkse oppositie, experten én de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen.
  [naar artikel]
 3. Welzijnszorg: 'Half miljard doorsluizen naar private huurmarkt is onaanvaardbaar' (13/01/2022 - Knack)
  Het voorstel van Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) om een half miljard euro, bestemd voor sociaal wonen, door te sluizen naar de private huurmarkt is 'volstrekt onaanvaardbaar'. Dat zegt Koen Trappeniers, voorzitter van Welzijnszorg.
  [naar artikel]
 4. Diependaele kijkt opnieuw naar private sector voor sociale woningbouw (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) rekent opnieuw op de private sector om de budgetten voor sociale woningbouw te kunnen besteden. Hij lanceert een nieuwe oproep.
  [naar artikel]
 5. De ene badmeester is goedkoper dan de andere (15/10/2019 - Apache)
  In sommige publiek-private zwembaden geniet het personeel minder sociale bescherming en slechtere loonvoorwaarden dan in andere. De overheid wijst private uitbaters van gemeentelijke zwembaden namelijk niet aan dezelfde paritaire comité’s toe. Zo kan de redder van het ene zwembad in de toeristische sector werken, terwijl een redder van het ander in de sociaal-culturele sector werkt,
  [naar artikel]
 6. “Duizenden wanhopig op zoek naar betaalbare woning, en nu wil hij bouwpromotoren subsidiëren?”: forse kritiek op plan minister Diependaele (13/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Voor CD&V kan er geen sprake zijn van het doorsluizen van geld voor sociaal wonen naar de private bouwsector. De Vlaamse christen-democraten vegen zo het opvallende voorstel van Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele van tafel. De N-VA-excellentie krijgt niet alleen zijn eigen coalitiepartner over zich heen, maar ook de verzamelde linkse oppositie, experten én de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen.
  [naar artikel]
 7. Belastingambtenaar (50) opgepakt omdat hij 150.000 euro doorgesluisd zou hebben naar eigen rekening (06/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een 50-jarige man uit Berlaar is woensdag aangehouden door de onderzoeksrechter in Mechelen. Als ambtenaar van de fiscus zou hij geld naar zijn eigen rekening hebben doorgesluisd.
  [naar artikel]
 8. 28 huiszoekingen in onderzoek naar financiering terreurgroepen: "Geld doorgesluisd naar IS, Al Qaeda en Boko Haram" (10/02/2021 - VRT NWS)
  Het federaal parket heeft vorige week woensdag maar liefst 28 huiszoekingen uitgevoerd in een onderzoek naar mogelijke financiering van terreurgroepen. De huiszoekingen vonden vooral plaats in West-Vlaanderen, bij Tsjetsjeense moslims. Ze worden ervan verdacht onder het mom van goede doelen geld te hebben doorgesluisd.
  [naar artikel]
 9. Strijd tegen discriminatie niet overlaten aan private huurmarkt alleen (23/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  De sector van de private huurmarkt kan zelf een belangrijke bijdrage leveren aan de strijd tegen discriminatie, maar zelfregulering alleen is daarbij niet voldoende. Dat blijkt uit een onderzoek dat het Steunpunt Wonen heeft uitgevoerd in opdracht van Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans (N-VA). Het actieplatform Praktijktesten Nu ziet in het onderzoek een bewijs voor de noodzaak van praktijktesten.
  [naar artikel]
 10. Gerecht in Limburg recupereert 1,2 miljoen euro misdaadgeld dat was doorgesluisd (29/04/2022 - VRT NWS)
  Het parket in Limburg heeft de afgelopen twee jaar 1,2 miljoen euro aan misdaadgeld naar de staatskas kunnen laten vloeien. Het gaat dan om inkomsten die verbeurd waren verklaard, maar het geld bleek dan doorgesluisd of omgezet in dure goederen.
  [naar artikel]
 11. 'Europees geld doorgesluisd naar Palestijnse terroristen' (06/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 12. Private sector in eurozone krabbelt overeind (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De activiteit in de private sector in de eurozone heeft de afgelopen maand geen daling meer laten zien, zo blijkt uit de jongste barometer van IHS Markit die woensdag werd gepubliceerd. Het is nog maar de tweede keer dat de activiteit standhoudt sinds de start van de coronapandemie een jaar geleden.
  [naar artikel]
 13. Waarom private bedrijven in openbare zwembaden duiken (10/10/2019 - Apache)
  Waarom werken lokale besturen samen met private bedrijven om een zwembad te bouwen en uit te baten? Argumenten en redenen genoeg, maar het blijft een politieke keuze tussen de rol van de overheid en de private sector.
  [naar artikel]
 14. Dertien plaatsen voor slachtoffers van tienerpooiers in private voorzieningen (17/11/2017 - Metro)
  Er komen in private voorzieningen dertien plaatsen voor de opvang van slachtoffers van tienerpooiers. Voor die specifieke doelgroep bouwt de vzw Emmaüs zeven reguliere plaatsen om, de vzw Wingerbloei zes. Die dertien plaatsen komen bovenop de bestaande plaatsen voor slachtoffers van tienerpooiers in de gemeenschapsinstellingen. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) vandaag bekendgemaakt. Hij maakt 570.000 euro vrij voor de operatie. Met het extra aanbod in de private instellingen speelt minister Vandeurzen in op de problematiek van de slachtoffers van tienerpooiers. Het past ook in de acties die werden aangekondigd na het onderzoeksrapport van 2016 van Child Focus. Bedoeling is slachtoffers van tienerpooiers beter te beschermen. Het gaat dan om minderjarige meisjes die zich onder druk van tienerpooiers hebben moeten prostitueren. Dat is een heel specifieke doelgroep die nood heeft aan beveiligde opvang. Eerder zijn er al plaatsen gecreëerd in de gemeenschapsinstellingen. Zo zijn er in Beernem negen plaatsen specifiek ingericht voor de slachtoffers van tienerpooiers. Nu komen er dus dertien plaatsen in private voorzieningen bij, zeven bij de vzw Emmaüs en zes bij de vzw Wingerbloei. Het gaat om reguliere plaatsen die worden omgebouwd naar een meer een meer besloten en gespecialiseerde setting. Gezien de specificiteit van de doelgroep worden er gerichte afspraken gemaakt met de lokale politie, de gemeenschapsinstellingen, de partners uit de geestelijke gezondheidszorg, partners uit de gezondheidszorg, onderwijs en jeugdrechters en verwijzende instanties. bron: Belga
  [naar artikel]
 15. Interesse voor private luchtvaart blijft op hoog niveau (02/03/2022 - Express)
  De interesse van het publiek in private luchtvaart blijft op een hoog niveau. Omdat de sector echter met een aantal capaciteitsproblemen blijkt te worstelen, kijken vele gebruikers ook uit naar nieuwe aanbieders. Dat is de conclusie van een rapport van het online platform Private Jet Card Comparisons, dat consumenten moet helpen om voor hun reisbehoeften […]
  [naar artikel]
 16. Belastingambtenaar aangehouden, 150.000 euro doorgesluisd naar eigen rekening (06/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een vijftiger uit Berlaar wordt verdacht van corruptie. De belastingambtenaar zou op een periode van twee jaar 150.000 euro naar zijn eigen rekeningen hebben doorgesluisd.
  [naar artikel]
 17. 'Nieuw decreet sociaal-cultureel werk ademt wantrouwen tegen de sector' (06/12/2022 - Apache)
  De sociaal-culturele sector hekelt de negatieve framing van etnisch-culturele organisaties in het nieuwe decreet.
  [naar artikel]
 18. Chinese centrale bank roept op tot bredere acceptatie cash geld (16/12/2020 - Express)
  De Chinese Volksbank, de centrale bank van het land, roept op tot een bredere acceptatie van contant geld. Dat meldt... The post Chinese centrale bank roept op tot bredere acceptatie cash geld appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Dag van de sociaal werker: beleidsmakers gaan op wandel met mensen uit de sector (16/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  En eindigen doen we met de dag van de sociaal werker. In heel Limburg gingen beleidsmakers op pad met iemand uit de sector. Zo wandelde gouverneur Jos Lantmeeters door Beringen met Lien Vanlangenaeker. Lien is al jaren actief als sociaal werker en ziet dagelijks hoeveel mensen in deze tijd nood hebben aan verbondenheid.
  [naar artikel]
 20. Loonkloof tussen publieke en private sector bestaat amper nog (30/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er bestaat amper nog een loonkloof tussen de publieke en private sector. Dat concludeert minister van Ambtenarenzaken Steven Vandeput uit een nieuwe vergelijkende studie van de FOD Beleid en Ondersteuning over de lonen van federale ambtenaren en werknemers in de privé.
  [naar artikel]
 21. Loonkloof tussen publieke en private sector bestaat amper nog (30/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Er bestaat amper nog een loonkloof tussen de publieke en private sector. Dat concludeert minister van Ambtenarenzaken Steven Vandeput uit een nieuwe vergelijkende studie van de FOD Beleid en Ondersteuning over de lonen van federale ambtenaren en werknemers in de privé.
  [naar artikel]
 22. Verkoop dreigt voor 3.500 sociale woningen in Gent: haalt Vlaams minister Diependaele angel uit conflict? (01/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Wonen Mathias Diependaele (N-VA) zakt af naar Gent om de problematiek rond sociaal wonen in de stad aan te pakken. Sociale huisvestingsmaatschappij Volkshaard wil in de stad zo'n 3.500 woningen verkopen. En dat zet de sector onder hoogspanning. “Volkshaard kiest voor winstbejag”, zegt Diependaele scherp.
  [naar artikel]
 23. Arrestaties in Turkije wegens witwassen: 2,5 miljard lira doorgesluisd naar rekeningen in het buitenland (02/10/2018 - De Morgen)
  De Turkse politie heeft dinsdag 280 personen gearresteerd in een grootschalig onderzoek naar witwassen. Zij zouden ongeveer 2,5 miljard lira (360 miljoen euro) hebben doorgesluisd naar bankrekeningen in het buitenland.
  [naar artikel]
 24. Grootste Europese vermogensbeheerder: “Deel private-equitymarkt lijkt op ponzifraude” (01/06/2022 - Express)
  Vincent Mortier, chief investment officer (CIO) van Amundi, denkt dat private-equityfirma’s zich de komende jaren zullen moeten verantwoorden voor een gebrek aan transparantie bij het beheer van het geld van hun cliënten. Mortier zei vandaag in een virtuele persbriefing dat de sommen geld die private-equityhuizen de laatste jaren hebben opgehaald, de waarderingen hebben opgedreven en […]
  [naar artikel]
 25. Sociaal-culturele organisaties over nieuw decreet Vlaamse regering: “Het ademt wantrouwen en toont een negatief beeld van onze sector” (28/11/2022 - De Wereld Morgen)
  130 landelijke sociaal-culturele organisaties en hun meer dan 14.000 lokale afdelingen in de sociaal-culturele sector reageren ontgoocheld op het nieuwe decreet van de Vlaamse Regering dat alle sociaal-culturele organisaties in Vlaanderen en Brussel reguleert. De toon in het decreet viseert organisaties die werken met mensen met een andere etnisch-culturele achtergrond. Dat stelt de Federatie sociaal-cultureel werk en amateurkunsten, die de sector vertegenwoordigt. “Dit is een fout politiek signaal dat vertrekt van wantrouwen, in tijden waarin onze organisaties belangrijker zijn dan ooit en alle duwtjes in de rug kunnen gebruiken”. The post Sociaal-culturele organisaties over nieuw decreet Vlaamse regering: “Het ademt wantrouwen en toont een negatief beeld van onze sector” appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 26. Parket jaagt op ‘verdoken’ geld en luxe van veroordeelde gangsters: “Criminelen betalen te weinig” (09/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket Limburg heeft de jacht ingezet op veroordeelde criminelen die grote geldboetes krijgen opgelegd of wiens geld is verbeurdverklaard. Vaak wordt er weinig van het gevraagde geld effectief betaald ‘omdat het er niet is’, terwijl er miljoenen worden doorgesluisd naar het buitenland.
  [naar artikel]
 27. Meer dan 40.000 Vlaamse zorgverleners in private sector krijgen extra premie (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 40.000 zorgverleners uit onder meer de woonzorgcentra en de dagverzorgingscentra van de private sector krijgen een premie van 445 euro. De sociale partners hebben daarover een akkoord bereikt, meldt Vlaams minister van Werk Hilde Crevits (CD&V) dinsdag. De premie zal uitbetaald worden ten laatste eind januari 2023.
  [naar artikel]
 28. Wonen op platteland vergroot risico op sociaal isolement voor ouderen (05/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Onze woonplaats heeft een toenemende impact op mobiliteitskansen naarmate we ouder worden. Wonen in de rand van een stad of gemeente en op het platteland verhoogt het risico op sociaal isolement. Dat blijkt dinsdag uit onderzoek van mobiliteitsclub VAB bij 2.000 50-plussers.
  [naar artikel]
 29. Wonen op platteland vergroot risico op sociaal isolement voor ouderen (05/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Onze woonplaats heeft een toenemende impact op mobiliteitskansen naarmate we ouder worden. Wonen in de rand van een stad of gemeente en op het platteland verhoogt het risico op sociaal isolement. Dat blijkt dinsdag uit onderzoek van mobiliteitsclub VAB bij 2.000 50-plussers.
  [naar artikel]
 30. Welkom in de sector van 230 miljard euro (06/04/2019 - De Morgen)
  Tientallen partijen dingen naar de gunst van de vermogende Belg. Er valt dan ook heel wat te rapen: de sector van private banking en vermogensbeheer is zeker 232 miljard euro zwaar.
  [naar artikel]
 31. Moet de draaideur tussen de publieke en private sector dicht? (06/04/2018 - De Standaard)
  En weer gaat het erover. De draaideur tussen de publieke en de private sector. Een paar verhalen deden veel stof opwaaien. Deze week nog in Gent. Moet de fameuze draaideur dicht? Kan dat wel? En zo ja: moeten we dat wel willen? Chef Politiek Jan-Frederik Abbeloos en politiek redacteur Matthias Verbergt zoeken het uit.
  [naar artikel]
 32. Moet de draaideur tussen de publieke en private sector dicht? (06/04/2018 - De Standaard)
  En weer gaat het erover. De draaideur tussen de publieke en de private sector. Een paar verhalen deden veel stof opwaaien. Deze week nog in Gent. Moet de fameuze draaideur dicht? Kan dat wel? En zo ja: moeten we dat wel willen? Chef Politiek Jan-Frederik Abbeloos en politiek redacteur Matthias Verbergt zoeken het uit.
  [naar artikel]
 33. “450.000 euro doorgesluisd van vzw naar persoonlijke vennootschappen El Kaouakibi” (29/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Minstens 450.000 euro zou Sihame El Kaouakibi doorgesluisd hebben van vzw Let‘s Go Urban naar persoonlijke vennootschappen. Dat meldt VTM Nieuws op basis van het eindrapport van de voorlopige bewindvoerder, aangesteld door de rechtbank om de boekhouding van de vzw ‘Let’s Go Urban’ van de Open Vld-politica door te lichten.
  [naar artikel]
 34. Eindverslag van bewindvoerster: “450.000 euro doorgesluisd van vzw naar persoonlijke vennootschappen El Kaouakibi” (29/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er is op twee jaar tijd 450.000 euro aan subsidiegeld doorgesluisd naar persoonlijke vennootschappen van Sihame El Kaouakibi. Dat meldt VTM Nieuws op basis van het eindrapport van de bewindvoerster die door de rechter werd aangesteld om de boekhouding van de vzw ‘Let’s Go Urban’ van de Open VLD-politica door te lichten.
  [naar artikel]
 35. ‘Gent wordt gegijzeld door projectontwikkelaars’ (19/01/2018 - Apache)
  Tegen 2030 heeft Gent om en bij de 9.000 woningen nodig. Hoe lost de stad deze wooncrisis op? En hoe werk je daarvoor samen met middenveld en private sector? Apache ging op 18 januari in debat met Gents schepen voor Wonen Sven Taeldeman (sp.a), raadslid Veli Yüksel (CD&V) en lijsttrekker voor PVDA Tom De Meester.
  [naar artikel]
 36. EU-geld doorgesluisd naar anti-Europese Poolse regeringspartij (14/03/2017 - Apache)
  Europese Conservatieven pleegden mogelijk fraude met Europese partijsubsidies door nationaal verkiezingscongres PiS te betalen.
  [naar artikel]
 37. Homans botst met verhuurders (14/04/2019 - De Morgen)
  Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans vraagt de eigenaarssyndicaten om discriminatie op de private huurmarkt op te sporen, 'bijvoorbeeld met mystery calls'. Zelf is ze op zich tegen dat principe, maar dat de eigenaars nu negatief reageren op de suggestie dat de sector zelf zulke telefoontjes uitvoert, vindt ze 'ongehoord'.
  [naar artikel]
 38. Voor 11,2 procent van Vlaamse gezinnen is energie te grote hap uit budget (05/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In 2014 werd meer dan 11 procent van de gezinnen in Vlaanderen getroffen door erg hoge kosten voor elektriciteit of andere brandstoffen. De gezinnen riskeren daardoor gezondheidsproblemen en sociaal isolement. Onderzoekers van de UAntwerpen adviseren om de doelgroep voor het sociaal tarief uit te breiden en de laagste inkomens te verhogen.
  [naar artikel]
 39. Weldoenster Hillary voor wat, hoort wat (09/04/2019 - De Morgen)
  Meer dan de helft van de mensen uit de private sector die Hillary Clinton als buitenlandminister ontmoette schonk geld aan de Clinton Foundation, de filantropische familiestichting. Een zweem van belangenvermenging rond enkele giften kan haar campagne zuur opbreken.
  [naar artikel]
 40. Beleggers lopen storm voor private equity (17/07/2018 - De Tijd)
  18:09 Private-equitygroepen, fondsen die investeren in niet-beursgenoteerde bedrijven, hebben sinds 2006 nooit zo snel geld opgehaald als nu. Dat blijkt uit een studie van dataleverancier Pitchbook die de z...
  [naar artikel]
 41. AvH ziet beterschap in private banking (22/11/2016 - De Tijd)
  08:19 Het orderboek van DEME staat op een recordpeil en de tak private banking trekt meer geld aan.
  [naar artikel]
 42. Tegen eind maart consumptiecheque tot 300 euro voor Vlaams zorgpersoneel in private sector (08/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Vlaamse zorgpersoneel in de private sector krijgt ten laatste eind maart een eenmalige consumptiecheque tot 300 euro. De Vlaamse regering heeft het besluit voor die eenmalige consumptiecheque goedgekeurd. In totaal gaat het om een bedrag van 33 miljoen euro. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 43. Private bank Puilaetco Dewaay dropt achternaam (16/01/2020 - De Tijd)
  11:00 De naam Dewaay, ooit een reus in de Brusselse beurswereld, verdwijnt na 94 jaar. De private bank Puilaetco Dewaay vereenvoudigt zijn merknaam in woelige tijden voor de sector.
  [naar artikel]
 44. Federale regering breidt sociaal tarief uit. Wat als u niet in aanmerking komt? (01/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De federale regering heeft de doelgroep van het sociaal tarief tijdelijk uitgebreid. Daardoor kunnen een extra half miljoen gezinnen met een laag inkomen genieten van voordelige prijzen voor elektriciteit en aardgas. Mijnenergie.be belicht om hoeveel voordeel het gaat en wat u kan doen als u net uit de boot valt.
  [naar artikel]
 45. CD&V hekelt 'non-beleid' Homans over discriminatie (23/01/2018 - De Tijd)
  18:56 Zelfregulering alleen is niet voldoende om discriminatie op de private huurmarkt tegen te gaan, blijkt uit een onderzoek van het Steunpunt wonen. Coalitiepartner CD&V maant Vlaams minister van Wonen L...
  [naar artikel]
 46. Ruim 1 op 10 Vlaamse gezinnen in de problemen door te hoge energiefacturen (05/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  In 2014 werd meer dan 11 procent van de gezinnen in Vlaanderen getroffen door erg hoge kosten voor elektriciteit of andere brandstoffen. De gezinnen riskeren daardoor gezondheidsproblemen en sociaal isolement. Onderzoekers van de UAntwerpen adviseren om de doelgroep voor het sociaal tarief uit te breiden en de laagste inkomens te verhogen.
  [naar artikel]
 47. Akkoord tussen Griekenland en schuldeisers blijft voorlopig uit (05/04/2019 - De Morgen)
  De onderhandelingen tussen vertegenwoordigers van Griekenland en zijn private schuldeisers zijn zaterdag afgebroken in Athene. Er werd nog geen akkoord bereikt, zeggen bronnen bij de regering. De afgevaardigde van de private sector trok naar Parijs, vanwaaruit de gesprekken telefonisch zouden worden voortgezet.
  [naar artikel]
 48. Koeriers mogen met bredere fietskarren rondrijden en dat maakt “een wereld van verschil” (07/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Fietskoeriers mogen voortaan in Vlaanderen met bredere fietskarren rondrijden, besliste de Vlaamse regering. En dat moet de sector een enorme boost geven: “de huidige maximumbreedte van een fietskar maakte dat we geen transportpallet konden laden, wat ons veel klanten kostte.”
  [naar artikel]
 49. Koeriers mogen met bredere fietskarren rondrijden en dat maakt “een wereld van verschil” (09/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Fietskoeriers mogen voortaan in Vlaanderen met bredere fietskarren rondrijden, besliste de Vlaamse regering. En dat moet de sector een enorme boost geven: “De huidige maximumbreedte van een fietskar was niet breed genoeg om een transportpallet te laden, wat ons veel klanten kostte.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy