De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vandaag in de winkel: de winter-editie van ons magazine Gezond (en dit staat er allemaal in!)

Gezond.be

18/01/2023 - 08:21

De tiende editie van ons magazine Gezond is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de dagbladhandel. Wat je allemaal mag verwachten? Wij lichten alvast een tipje van de sluier op! 1. Coverinterview met Sofie Dumont Chef. TV-persoonlijkheid. Ondernemer. Vrouw van Wim. Mama van Grace. Baasje van Billy. Sofie Dumont (48) is het allemaal. Hoe ze al haar […] Het bericht Vandaag in de winkel: de winter-editie van ons magazine Gezond (en dit staat er allemaal in!) verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vlaamse mama’s krijgen eigen magazine (09/04/2019 - De Morgen)
  Met de Vlaamse editie van Mama , vanaf vandaag in de winkel, hoopt de Zweedse uitgever Bonnier het succes in Zweden en Nederland over te doen.
  [naar artikel]
 2. Hoe gezond is een marathon lopen? (06/02/2020 - Knack)
  Voor de 50ste editie van de New York City Marathon, in november 2020, de grootste ter wereld, zijn alle tickets al lang uitverkocht. Op je 50ste een marathon lopen... voor steeds meer mensen staat de loopwedstrijd op hun bucketlist. Hoe gezond is het allemaal?
  [naar artikel]
 3. Nieuwe editie Canadees magazine duurder voor mannen dan voor vrouwen (08/02/2018 - VRT NWS)
  Een opvallende actie van het Canadese nieuwsmagazine Maclean's. De laatste editie van het blad - dat nu in de winkel ligt - is namelijk een stuk duurder voor mannen dan voor vrouwen. 26 procent, om precies te zijn. En daar is een goede reden voor. 
  [naar artikel]
 4. Big Brother in de winkel: 5 manieren waarop reclamejongens je screenen en manipuleren (07/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Wordt nu toch eens wakker”, zegt Jorg Snoeck, winkelexpert en oprichter van het magazine ‘RetailDetail’. Hij vindt het onwaarschijnlijk dat België op zijn kop staat, nu blijkt dat camera’s in reclameborden ons filmen. “Natúúrlijk bestaat dat. Je moest eens weten wat adverteerders nóg allemaal doen, om ons te verleiden.”
  [naar artikel]
 5. Exclusief bewaarmagazine ‘Elizabeth II - een koninklijke legende’ vandaag in de winkel (20/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ter nagedachtenis van koningin Elizabeth II brengt Het Laatste Nieuws u een exclusief bewaarmagazine met unieke foto’s. Dit luxe magazine van maar liefst 140 pagina’s ligt vandaag in de winkel.
  [naar artikel]
 6. Zo blijf je mentaal gezond tijdens ‘winter-corona’: Beloon jezelf en 4 andere tips (13/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  Als er in maart al een vaccin zou komen, dan zijn we nu halverwege. Hoe zorgen we ervoor dat we het komende halfjaar psychisch gezond blijven? Zeker als de dagen straks weer korter en donkerder worden? Vijf tips om de herfst en winter in te gaan.
  [naar artikel]
 7. Is dit hét recept voor een succesvol, gezond en rijk leven? (12/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Als het even kan willen we allemaal lang en gelukkig leven, bij voorkeur gezond en ook nog eens met een bankrekening die niet in het rood staat.
  [naar artikel]
 8. 21 dagen gezond: gezond eten betekent niet dat je moet honger lijden. Zo ga je altijd voldaan van tafel (16/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 6: voor veel mensen staat gezond...
  [naar artikel]
 9. Vandaag beurs ‘Zot van Gezond’ (11/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Alle Herkenaren zijn vandaag, zondag 11 september, aan het Schulensmeer welkom voor de happening ‘Zot van Gezond’. Je krijgt er allerlei info over gezond eten en bewegen.
  [naar artikel]
 10. Het moet niet allemaal gezond zijn: dit staat er op het menu van de Red Flames. “Rijstpudding als dessert” (23/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat staat er op het menu van onze Red Flames nu ze zich voorbereiden op het EK voor vrouwen in juli? Is gezond al wat de klok slaat of is er nog ruimte voor een stoute cheat meal? Verdedigster Janice Cayman (33) doet uit de doeken wat er op tafel komt, de nutritionist van de Voetbalbond geeft drie tips waar stervelingen die gezond willen eten, iets aan hebben. “Op een rustige dag heeft je lichaam geen koolhydraatbommen nodig.”
  [naar artikel]
 11. Charlie Magazine stopt er helemaal mee (17/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Eind oktober kondigde Charlie Magazine het einde van hun papieren magazine aan. Nu kondigt het magazine aan ook te stoppen met hun online verhaal. “Vandaag moeten we met veel spijt in ons hart, echt afscheid nemen. Maar we hebben het toch maar mooi gedaan.”
  [naar artikel]
 12. P-magazine stopt op papier: 8 legendarische covers (25/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het februarinummer van P-magazine wordt de laatste editie op papier. Niet getreurd voor de liefhebbers: vanaf april zou er een betalende
  [naar artikel]
 13. Modemagazine L’Officiel krijgt Belgische editie (11/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Franse magazine L’Officiel werd in 1921 uitgebracht, en wordt ondertussen in meer dan tachtig landen uitgegeven. Er bestaat al ruim tien jaar een Nederlandse versie, maar vandaag wordt ook een Belgische editie gelanceerd, in beide landstalen.
  [naar artikel]
 14. Zo kom je warm én stijlvol de winter door (24/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de winter ons land bereikt heeft, komt al snel de gedachte op aan de outdoor-winkel waar je hele warme en winterbestendige kledij vindt voor...
  [naar artikel]
 15. Charlie Magazine stopt definitief: “Liever in schoonheid afsluiten dan stilletjes uitdoven” (17/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Eind oktober kondigde Charlie Magazine het einde van hun papieren magazine aan. Nu kondigt het magazine aan ook te stoppen met hun online verhaal. “Vandaag moeten we met veel spijt in ons hart, echt afscheid nemen. Maar we hebben het toch maar mooi gedaan.”
  [naar artikel]
 16. Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies en Martin Solveig: deze artiesten komen naar Tomorrowland Winter 2022 (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na twee jaar is Tomorrowland terug van weggeweest. Fans van het dancefestival hoeven ook niet te wachten tot volgende zomer. In maart gaat namelijk de tweede editie van Tomorrowland Winter door. Benieuwd naar de line-up? Dan heb je geluk, want de organisatie van het festival maakte zonet bekend wie we daar allemaal mogen verwachten.
  [naar artikel]
 17. Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies en Martin Solveig: deze artiesten komen naar Tomorrowland Winter 2022 (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na twee jaar is Tomorrowland terug van weggeweest. Fans van het dancefestival hoeven ook niet te wachten tot volgende zomer. In maart gaat namelijk de tweede editie van Tomorrowland Winter door. Benieuwd naar de line-up? Dan heb je geluk, want de organisatie van het festival maakte zonet bekend wie we daar allemaal mogen verwachten.
  [naar artikel]
 18. Frans Vandeven viert verjaardag in de winkel: “De oude klanten van vroeger kennen me nog allemaal” (04/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Frans Vandeven, destijds oprichter van het Wooncentrum Van De Ven, wordt vandaag 80. Die verjaardag wordt zondag gevierd op een plek waar Frans zich nog altijd goed voelt in zijn vel. “Ik word verwacht in de winkel Mega Meubel van mijn zoon Rudi. Die winkel bestaat ook exact 20 jaar. Een dubbele verjaardag dus.”
  [naar artikel]
 19. Feesten in de sneeuw: Tomorrowland Winter maakt eerste namen bekend voor editie 2023 (21/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tomorrowland Winter keert in maart 2023 terug met een gloednieuwe editie in het Franse skigebied van Alpe d’Huez. De eerste artiesten van de line-up zijn bekendgemaakt en er staan alvast heel wat Belgische namen op het programma.
  [naar artikel]
 20. Mechelse editie van Monopoly ligt vanaf donderdag in de winkel (07/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Mechelse editie van het bekende bordspel Monopoly ligt vanaf donderdag in de winkel. Het succes is zo groot dat de oplage meteen werd verdubbeld tot 4.000. Het spel kost 50 euro.
  [naar artikel]
 21. Dieven roven grote partij kledij in winkel skipiste Wilrijk (24/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Inbrekers hebben maandagnacht toegeslagen in de winkel Republik, de winkel met winter- en skikledij aan de skipiste Aspen langsheen de Moerelei in Wilrijk. Met een onderdeel van een motor van de skipiste gooiden ze een raam aan diggelen en roofden voor duizenden euro’s aan kledij. Opvallend: de skilatten en skilaarzen bleven onaangeroerd.
  [naar artikel]
 22. Solden van start: “Liever naar de winkel zelf dan online shoppen” (03/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De wintersolden zijn vandaag van start gegaan. Door de warme winter zijn er nog heel wat kledingstukken blijven liggen. Wij gingen in Hasselt eens kijken naar wat de koopjesjagers op zoek waren. Wat blijkt: veel Limburgers shoppen liever in de fysieke winkel dan online.
  [naar artikel]
 23. Franstalige magazine Wilfried steekt taalgrens over, maar: 'Het blijft ver weg van partijpolitiek' (14/10/2020 - Knack)
  De Nederlandstalige editie van het Franstalige magazine Wilfried ligt deze week in de dagbladhandel. 'Geen vertaling, wel aparte bladen', benadrukt oprichter en hoofdredacteur François Brabant.
  [naar artikel]
 24. Belgische lanceert ‘gezond’ ondergoed voor minder vaginale probleempjes. “En het is sexyer dan katoen” (24/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse Lore Janssens had vroeger regelmatig last van “een opvlieging down under”, zoals ze het zelf verwoordt. In de zoektocht naar oplossingen ontdekte ze hoe belangrijk het is om ‘gezond’ ondergoed te dragen. Alleen: de katoenen bommaonderbroeken in de winkel maakten haar niet echt blij. Dus ging ze zelf aan de slag, en ze maakte van ‘haar’ gezond ondergoed een statement.
  [naar artikel]
 25. Lucht in huis 'vuiler' dan buiten: met deze tips houd je het binnen gezond (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De winter is de periode waarin we het meest binnenblijven. Maar wist je dat de lucht in je woning meer vervuild is dan de buitenlucht? Bacteriën, microben, mijten, schimmels en vluchtige organische stoffen (VOS) voelen zich binnen in hun sas. Gezonde lucht in je woning is het hele jaar door belangrijk. Alleen is dat in de winter moeilijker dan in de rest van het jaar. Met deze tips van bouwsite Livios hou je de lucht in je woning ook in het koudste seizoen gezond.
  [naar artikel]
 26. Time Magazine pakt uit met sprekende cover: "Welkom in Amerika" (21/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump prijkt opnieuw op de cover van Time Magazine. Op de voorpagina van de nieuwste editie is te zien hoe de Amerikaanse president...
  [naar artikel]
 27. Eerste editie sinds corona: Tomorrowland Winter maakt nieuwe data bekend (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor alle festivalgangers die graag in de sneeuw vertoeven: de Tomorrowland-organisatie kondigt aan dat de eerste editie van 2022 zal plaatsvinden van 19 tot 26 maart. Tijdens Tomorrowland Winter zullen de fans kunnen proeven van alles wat Alpe d’Huez Grand Domaine Ski, één van de beste wintersportgebieden ter wereld, te bieden heeft.
  [naar artikel]
 28. P-magazine zet papieren versie stop (25/01/2017 - De Standaard)
  Het februarinummer van P-magazine wordt het laatste nummer op papier. Dat meldt de redactie van het magazine op zijn website en schrijft Gazet van Antwerpen woensdag. Tegen april wil P-magazine een betalende onlineversie klaar hebben.
  [naar artikel]
 29. Een magazine uit 1997 voorspelde “10 zaken die kunnen fout lopen in de 21ste eeuw”: ze kwamen bijna allemaal uit (28/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Een magazine uit 1997 voorspelde “10 zaken die kunnen fout lopen in de 21ste eeuw”: ze kwamen bijna allemaal uit De uitbraak van een “oncontroleerbare” ziekte werd in de jaren 90 al voorspeld, alsook de oplopende spanningen tussen de VS en China. Gebruikers van sociale media hebben deze week een artikel uit 1997 van het magazine WIRED opgegraven. In het stuk, geschreven door Peter Leyden en Peter Schwartz, staan een aantal profetische voorspellingen opgelijst. Het […] Lees dit artikel: Een magazine uit 1997 voorspelde “10 zaken die kunnen fout lopen in de 21ste eeuw”: ze kwamen bijna allemaal uit
  [naar artikel]
 30. Het eerste magazine voor roodharigen is er (02/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Duitse Tristan Rodgers lanceerde een magazine dat volledig gewijd is aan roodharigen. MC1R kwam er nadat hij twee jaar geleden een crowdfunding opstartte om zijn eigenzinnige project te financieren. Het blad is ondertussen al aan zijn vijfde editie toe.
  [naar artikel]
 31. ‘Over Eten’ zoekt uit hoe gezond kant-en-klare maaltijden zijn (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Natuurlijk weten we dat we allemaal zo vers en gezond mogelijk moeten koken, maar af en toe raken we gewoon niet verder dan een opwarmpizza of een...
  [naar artikel]
 32. Griekse of magere yoghurt? Roomijs of sorbet? Dit is de beste keuze (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  We kennen allemaal de basisregels voor een gezond lichaam: beweeg voldoende, slaap genoeg en eet gezond. Maar als je dan door de gangpaden van de...
  [naar artikel]
 33. Newsweek editie 13: nu in de winkel (28/01/2021 - Express)
  De omzet van Facebook steeg jaar na jaar met 17 procent, het nettoresultaat steeg met 61 procent en de aandelenkoers steeg het afgelopen jaar met 33 procent. Toch hangen er donkere wolken boven het sociale netwerk dat ondertussen wereldwijd 2,8 miljard gebruikers heeft – 2021 wordt in elk geval een moeilijk jaar voor het bedrijf […] The post Newsweek editie 13: nu in de winkel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Is duurder altijd beter? Prijs van voedsel bepaalt hoe gezond we iets vinden (04/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stel, je staat in het gangpad van de supermarkt. Er zijn twee soorten granola te vinden: het huismerk van de winkel, voor een paar euro, of een
  [naar artikel]
 35. Kant-en-klare maaltijden over het algemeen gezond, maar u eet ze het best niet elke dag (05/12/2018 - VRT NWS)
  Ze hebben niet altijd een even goede reputatie, maar de kwaliteit van de kant-en-klaarmaaltijden in onze supermarkten lijkt nog redelijk mee te vallen. Ons magazine "Over eten" en het Vlaams Instituut Gezond Leven hebben 100 kant-en-klaarmaaltijden getest, en twee derde daarvan was redelijk gezond. Toch eten we maar beter niet elke dag zulke maaltijden, benadrukt Gezond Leven, want ze bevatten doorgaans te weinig groenten.
  [naar artikel]
 36. Luchtkwaliteit in Brussel alarmerend slecht: "Op veel plaatsen niet gezond om te ademen" (31/05/2018 - De Morgen)
  De resultaten van een luchtkwaliteitsmeting in Brussel zijn alarmerend. Dat schrijft De Standaard vandaag. Op veel plaatsen is het niet gezond te ademen. De voorbije winter hingen vrijwilligers op initiatief van Groen en Ecolo op 192 plaatsen in het Brussels Gewest meetbuisjes om stikstofdioxide te meten. 
  [naar artikel]
 37. Callas Confiture (05/04/2019 - De Morgen)
  De vijfde editie van Gent Smaakt!, die moet wel vijf dagen duren. Tijdens het verlengde Hemelvaartweekend staat de omgeving van de Stadshal in het teken van waar dit magazine om draait: goesting! Wij gaan al even op wandel langs enkele adresjes.
  [naar artikel]
 38. Weekday opent tweede winkel in ons land (05/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na een eerste vestiging in de Kammenstraat gaat er in de herfst/winter van dit jaar een tweede Weekday-winkel open in ons land en opnieuw is Antwerpen aan de beurt.
  [naar artikel]
 39. Vandaag nog genieten, maar Koning Winter staat met sneeuw voor de deur (22/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Met temperaturen tot 14 graden kunnen we woensdag nog genieten van aangenaam herfstweer. Maar lang zal dat niet duren. Vanaf begin volgende week staat Koning Winter voor de deur en ook in Vlaanderen heeft hij smeltende sneeuw in de aanbieding.
  [naar artikel]
 40. Kendall Jenner gaat volledig naakt in magazine (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kendall Jenner (22) verrast in de nieuwe editie van magazine Harper's Bazaar. Het jonge model ging volledig naakt op de foto voor een shoot in...
  [naar artikel]
 41. Ook zonder latten kunt u van TML Winter genieten (12/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tomorrowland Winter is van start gegaan in de magische setting van de Franse Alpen. Net als voor de (zomer)editie in België worden alle registers opengetrokken om mensen thuis mee te laten genieten van de unieke festivalbeleving. De “People of Tomorrow” kunnen de magie van “Tomorrowland Winter - The Hymn of The Frozen Lotus” live volgen via de Tomorrowland livestream en Tomorrowland One World Radio.
  [naar artikel]
 42. Van 130 naar 64 kg: student at zo gezond dat hij langzaam verhongerde (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Gezond eten is iets waar we allemaal naar (moeten) streven, maar het kan ook de andere kant uitslaan. Zoals bij Taylor Morrison bijvoorbeeld, die
  [naar artikel]
 43. Derde boosterprik zal voor winter nodig zijn volgens Moderna: pleit producent vooral voor eigen winkel of gaan experts akkoord? (06/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  De effectiviteit van het Moderna-vaccin neemt na zes maanden vrijwel niet af. Dat blijkt uit onderzoek van het bedrijf zelf. Toch verwacht de producent dat we komende winter een derde boosterprik nodig zullen hebben, om varianten het hoofd te bieden. Pleit Moderna vooral voor zijn eigen winkel?
  [naar artikel]
 44. Derde boosterprik zal voor winter nodig zijn volgens Moderna: pleit producent vooral voor eigen winkel of gaan experts akkoord? (06/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De effectiviteit van het Moderna-vaccin neemt na zes maanden vrijwel niet af. Dat blijkt uit onderzoek van het bedrijf zelf. Toch verwacht de producent dat we komende winter een derde boosterprik nodig zullen hebben, om varianten het hoofd te bieden. Pleit Moderna vooral voor zijn eigen winkel?
  [naar artikel]
 45. Waarom het deze winter allemaal een pak erger dreigt te worden met COVID-19 (21/08/2020 - Express)
  Al bijna vijf maanden doet het buitenleven dienst als een vitale sociale uitlaatklep – een ruimte waar mensen nog steeds... The post Waarom het deze winter allemaal een pak erger dreigt te worden met COVID-19 appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. GEZOND ONDERNEMEN Inge Louf van Oy: ‘Met een gezonde geest in een gezond lichaam bereik je meer’ (25/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Inge Louf van Oy. 1. Wat is Oy? ‘Oy staat voor dermatocosmetica met een farmaceutische achtergrond. Als apotheker ontwikkel ik zelf de formules waarbij we alledaagse ongemakken oplossen die de […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Inge Louf van Oy: ‘Met een gezonde geest in een gezond lichaam bereik je meer’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 47. 'Om de winter door te komen lijken stilaan alle maatregelen goed' (26/08/2022 - De Tijd)
  20:41 De elektriciteits- en gasprijzen slopen record na record in het midden van de zomer. De voorbode van een nog zottere winter? Of zal het allemaal nog meevallen?
  [naar artikel]
 48. “Nooit gedacht dat een nummer voor een reclamespot mijn monsterhit zou worden”: Wim Soutaer over ‘Allemaal’ (12/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Had Dag Allemaal mij niet gevraagd om met mijn eerste single reclame te maken voor hun magazine, had ‘Allemaal’ misschien nooit bestaan”, vertelt...
  [naar artikel]
 49. Buurtsupermarkt verstrengt regels met oog op Pukkelpop (13/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een supermarkt in de buurt van Pukkelpop neemt extra maatregelen tijdens het festival om de klanten zo veilig mogelijk te ontvangen. Tijdens het festival krijgt de buurtsupermarkt in de Hasseltse Banneuxwijk dubbel zoveel klanten. De winkel schaft CO2-meters aan en de in- en uitgang zullen gescheiden worden. Ook staat er een jobstudent aan de ingang om de instroom te controleren. En dat allemaal om het virus uit de winkel te houden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy