De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

GEZOND ONDERNEMEN Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr: ‘We hebben twee jaar moeten doorzetten om te bewijzen dat wat we doen zinvol is’

Gezond.be

18/01/2023 - 11:27

Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr. 1. Wat is Skindr? ‘Skindr is een app die komaf maakt met de ellenlange wachttijden binnen de dermatologie. Patiënten laden foto’s op, beschrijven […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr: ‘We hebben twee jaar moeten doorzetten om te bewijzen dat wat we doen zinvol is’ verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Online dermatologiepraktijk is razend populair: “10.000 consultaties in twee jaar tijd” (01/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Wie onlangs nog een afspraak wou maken bij een dermatoloog, weet hoe hoog de wachttijden oplopen. “Gemiddeld vier maanden”, bevestigt Jochen Boeykens. Twee jaar geleden lanceerde hij samen met Annelies Avermaete een oplossing voor het probleem: Skindr. Een online spoedgevallendienst voor dermatologie, waar je binnen de 48 uur hulp krijgt.
  [naar artikel]
 2. Te lang wachten op afspraak bij dermatoloog? Stuur een foto van je huid op via online platform Skindr (13/04/2022 - VRT NWS)
  De Gentse dermatologe Annelies Avermaete heeft een online platform ontworpen, Skindr, waar je via het internet huidadvies krijgt van een arts. Avermaete ontwikkelde de online tool vorig jaar omdat ze merkte dat patiënten vaak lang moeten wachten op een afspraak bij een dermatoloog. "Terwijl wij met een eenvoudige foto vaak al kunnen zien om welke huidaandoening het gaat", duidt de arts.
  [naar artikel]
 3. Gedaan met ellenlange wachttijden, dankzij Skindr kan je meteen terecht bij een dermatoloog (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wachttijden bij dermatologen kunnen hoog oplopen, en dat is vervelend als je je zorgen maakt om een vlekje. Het platform Skindr biedt dé oplossing: daar kan je meteen terecht voor een online consultatie met een erkende huidarts. Dermatoloog Annelies Avermaete legt uit hoe het werkt: “Een gedetailleerde foto van het probleem is meestal voldoende om de juiste diagnose te stellen.”
  [naar artikel]
 4. Maak je je zorgen om een vlekje? Dankzij Skindr wordt je meteen online geholpen door een dermatoloog (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wachttijden bij dermatologen kunnen hoog oplopen, en dat is vervelend als je je zorgen maakt om een vlekje. Het platform Skindr biedt dé oplossing: daar kan je meteen terecht voor een online consultatie met een erkende huidarts. Dermatoloog Annelies Avermaete legt uit hoe het werkt: “Een gedetailleerde foto van het probleem is meestal voldoende om de juiste diagnose te stellen.”
  [naar artikel]
 5. Dankzij Skindr vermijd je wachttijden bij dermatoloog: “Een foto is meestal voldoende voor juiste diagnose” (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wachttijden bij dermatologen kunnen hoog oplopen, en dat is vervelend als je je zorgen maakt om een vlekje. Het platform Skindr wil een oplossing bieden: daar kan je meteen terecht voor een online consultatie met een erkende huidarts. Dermatoloog Annelies Avermaete legt uit hoe het werkt: “Een gedetailleerde foto van het probleem is meestal voldoende om de juiste diagnose te stellen.”
  [naar artikel]
 6. GEZOND ONDERNEMEN Inge De Muynck van Wolfin Eyewear: ‘Ondernemen is en blijft een leerproces’ (04/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Inge De Muynck van Wolfin Eyewear. 1. Wat is Wolfin Eyewear? ‘Wolfin is meer dan zomaar een Belgisch eyewearmerk. Met de verhalen die we delen hoop ik andere mensen te inspireren of […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Inge De Muynck van Wolfin Eyewear: ‘Ondernemen is en blijft een leerproces’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 7. GEZOND ONDERNEMEN Inge Louf van Oy: ‘Met een gezonde geest in een gezond lichaam bereik je meer’ (25/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Inge Louf van Oy. 1. Wat is Oy? ‘Oy staat voor dermatocosmetica met een farmaceutische achtergrond. Als apotheker ontwikkel ik zelf de formules waarbij we alledaagse ongemakken oplossen die de […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Inge Louf van Oy: ‘Met een gezonde geest in een gezond lichaam bereik je meer’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 8. GEZOND ONDERNEMEN Bavo Verstraeten van Finca de Fran: ‘We hebben de kennis van Belgen over olijfolie onderschat’ (14/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Bavo Verstraeten van Finca de Fran. Wat is Finca de Fran? ‘Finca de Fran is een premium merk van extra vierge olijfolie, biologisch geproduceerd in het zuiden van Spanje, in […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Bavo Verstraeten van Finca de Fran: ‘We hebben de kennis van Belgen over olijfolie onderschat’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 9. GEZOND ONDERNEMEN Joris Jansen van YOKUU: ‘We willen de schoonmaakindustrie op z’n kop zetten’ (30/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Joris Jansen van het ecologische schoonmaakmerk YOKUU. Wat is YOKUU?  ‘YOKUU is een Belgische start-up met probiotische schoonmaakproducten. We werken met een hergebruiksysteem, want dat is niet alleen beter voor […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Joris Jansen van YOKUU: ‘We willen de schoonmaakindustrie op z’n kop zetten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 10. GEZOND ONDERNEMEN Jelle De Smet en Paul Marchal van Morrow: ‘X’ (09/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jelle De Smet en Paul Marchal van brillenmerk Morrow. Wat is Morrow? Jelle: ‘Morrow is een innovatief Belgisch bedrijf dat autofocale brillen op de markt brengt. Dat is een […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jelle De Smet en Paul Marchal van Morrow: ‘X’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 11. GEZOND ONDERNEMEN Isabelle Ulenaers van SELF: ‘Elk mailtje van een tevreden klant is een hoogtepunt’ (23/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Isabelle Ulenaers van het natuurlijke cosmeticamerk SELF. Wat is SELF? ‘SELF werd ontwikkeld voor vrouwen die de beste huidverzorging ter wereld willen, zonder een druppel kunstmatige chemicaliën. Als vrouw hoef […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Isabelle Ulenaers van SELF: ‘Elk mailtje van een tevreden klant is een hoogtepunt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 12. GEZOND ONDERNEMEN Jill Cnudde van BBODY: ‘Je droom verwezenlijken blijft een magisch gevoel’ (07/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jill Cnudde van BBODY. Wat is BBODY? ‘BBODY is een Belgisch merk dat zich specialiseert in gezonde, natuurlijke voeding, superfoods en huidverzorging. BBODY helpt mensen bij het behalen van […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jill Cnudde van BBODY: ‘Je droom verwezenlijken blijft een magisch gevoel’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 13. GEZOND ONDERNEMEN Hadi Kamouh van Clyde For Men: ‘Leef je dromen in plaats van je leven te dromen!’ (08/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Hadi Kamouh van huidverzorgingsmerk Clyde For Men. Wat is Clyde For Men? ‘Clyde For Men is het eerste Belgische merk met huidverzorgingsproducten voor mannen dat ook nog eens biologisch […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Hadi Kamouh van Clyde For Men: ‘Leef je dromen in plaats van je leven te dromen!’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 14. GEZOND ONDERNEMEN Stephanie Hauben van SuccesPlanner: ‘Onze producten helpen mensen bij het bewaken van hun mentale gezondheid’ (28/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Stephanie Hauben, samen met haar man Niki Thomassen oprichter en zaakvoerder van SuccesPlanner. Wat is SuccesPlanner?‘SuccesPlanner is een merk dat tools ontwikkelt die mensen meer structuur, houvast en rust in hun […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Stephanie Hauben van SuccesPlanner: ‘Onze producten helpen mensen bij het bewaken van hun mentale gezondheid’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 15. ‘Het drong steeds meer tot me door dat ik gelukkiger zou kunnen zijn zonder mijn man’ (17/10/2021 - De Morgen)
  Na een stugge, lange relatie was Annelies (45) ervan overtuigd geraakt dat termen als ‘doorzetten’ en ‘je best doen’ er gewoon bij hoorden. Gelukkig vond ze op een bepaald moment de moed om haar ex te verlaten. Niet veel later kwam ze te weten dat de perfecte liefde wél bestaat.
  [naar artikel]
 16. GEZOND ONDERNEMEN Carine Droeven van Signe Nature: ‘Onze reputatie werd voornamelijk opgebouwd door mond-tot-mondreclame’ (11/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Carine Droeven van Signe Nature. 1. Wat is Signe Nature? ‘Het verhaal van Signe Nature begon in 2000. Signe Nature is een Belgisch merk van dameskleding met een casual chique-uitstraling, […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Carine Droeven van Signe Nature: ‘Onze reputatie werd voornamelijk opgebouwd door mond-tot-mondreclame’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 17. GEZOND ONDERNEMEN Neri De Meester van Omage: ‘Omage gebruikt eeuwenoude rijpingstechnieken en is innoverend tegelijk dankzij ons gebruik van uitsluitend plantaardige ingrediënten’ (21/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Neri De Meester van het veganistische ‘kaas’merk Omage. Wat is Omage? ‘Omage is an homage to fromage, but we make it plant based. Onze slagzin vertelt al veel. We produceren plantaardige alternatieven […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Neri De Meester van Omage: ‘Omage gebruikt eeuwenoude rijpingstechnieken en is innoverend tegelijk dankzij ons gebruik van uitsluitend plantaardige ingrediënten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 18. GEZOND ONDERNEMEN Jürgen Degrande van Edgard & Cooper: ‘Niet alleen onze honden, maar ook wij hadden onze buik vol van al het overbewerkt diereneten op de markt’ (01/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jürgen Degrande, co-founder van Edgard & Cooper. 1. Wat is Edgard & Cooper? ‘Edgard & Cooper is een Belgisch merk van premium honden- en kattenvoeding. We gebruiken verse, eerlijke en […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jürgen Degrande van Edgard & Cooper: ‘Niet alleen onze honden, maar ook wij hadden onze buik vol van al het overbewerkt diereneten op de markt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 19. Minister Annelies Verlinden (CD&V): ‘lk besef nu dat iedereen meekijkt. Aan die aandacht heb ik moeten wennen’ (30/09/2021 - De Morgen)
  Als nieuwbakken minister en wit konijn uit de hoed van CD&V-voorzitter Joachim Coens wilde ze het liefst honderd dagen zwijgen en onder de radar starten. Dat pakte anders uit. Met de pandemie en de overstromingen kreeg Annelies Verlinden (43) meteen twee monstercrisissen op haar bord, en als hoeder van de coronamaatregelen liep ze voortdurend in de kijker. Toch blijft ze een jaar na haar aantreden als minister van Binnenlandse Zaken een mysterie. ‘U zou mij eens moeten zien als ik ’s zondags pistolets ga halen bij de bakker.’
  [naar artikel]
 20. Kan je ‘goed’ ruziën? De Bidens doen het via sms, maar is ‘fexting’ een goed idee? “Zowat het slechtste wat je kan doen” (02/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Als de Amerikaanse president Joe Biden en zijn vrouw, Jill, een meningsverschil hebben, uiten ze dat via sms. Op die manier vermijden ze dat de Secret Service meeluistert met hun ruzies. Dat zei Jill Biden in een interview met Harper’s bazaar. Al maakte ze zich wel de bedenking dat al die sms’jes ergens opgeslagen worden en “dat later dus nog grappig kan worden”. Ruziemaken via sms, is dat eigenlijk gezond? “Er is geen ruimte voor nuance en vaak blijf je in je eerste emotie hangen. Je gevoel opschrijven kan wél zinvol zijn, maar niet in een sms”, reageren relatietherapeuten.
  [naar artikel]
 21. Vlamingen ‘musturberen’ te vaak: “Dit kan burn-out tot gevolg hebben” (01/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Negen op de tien Vlamingen ‘musturbeert’. Gemiddeld doen we het wel twee keer per week. Musturberen is jezelf te veel druk opleggen, en niet meer kunnen onderscheiden tussen iets ‘moeten’ of ‘kunnen’ doen. Dat te vaak doen, kan negatieve gevolgen hebben en zelfs leiden tot een burn-out.
  [naar artikel]
 22. Minister Annelies Verlinden (CD&V): ‘CD&V is sexyer dan de meeste mensen denken’ (30/09/2021 - De Morgen)
  Als nieuwbakken minister en wit konijn uit de hoed van CD&V-voorzitter Joachim Coens wilde ze het liefst honderd dagen zwijgen en onder de radar starten. Dat pakte anders uit. Met de pandemie en de overstromingen kreeg Annelies Verlinden (43) meteen twee monstercrisissen op haar bord, en als hoeder van de coronamaatregelen liep ze voortdurend in de kijker. Toch blijft ze een jaar na haar aantreden als minister van Binnenlandse Zaken een mysterie. ‘U zou mij eens moeten zien als ik ’s zondags pistolets ga halen bij de bakker.’
  [naar artikel]
 23. Alle ‘Tien Om Te Zien’-sterren passeren bij BV-kapper Jochen: “Meest gevraagde kapsel? Dat van Hanne van K3” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elke artiest die op de dijk van Westende bij ‘Tien Om Te Zien’ optreedt, ontglipt niet aan de stijltangen en krulspelden van BV-kapper Jochen Vanhoudt (45). “Echt iedereen komt bij ons langs voor hij of zij aan de beurt is”, vertelt Jochen in ‘TV Familie’. “Van achtergrondzangeressen tot dé sterren van de show.” Hij vertelt hoe dat allemaal in z’n werk gaat en hoe veeleisend de BV’s zijn. “De wind op de dijk heeft ons al serieus parten gespeeld.”
  [naar artikel]
 24. SOS gespleten puntjes: tips van BV-kapper Jochen Vanhoudt om je haren na een kappersbeurt gezond te houden (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Great hair doesn’t happen by chance, it happens by appointment. Maar ook na die afspraak bij de kapper is het uiterst belangrijk dat je je haardos in de watten blijft leggen. Beautyredactrice Sophie en BV-kapper Jochen Vanhoudt leggen uit hoe je je versgeknipte korte of (half)lange coupe zo lang mogelijk gezond houdt. “Vaak bevatten de goedkopere shampoos niet-wateroplosbare siliconen. Let daarvoor op.”
  [naar artikel]
 25. De Vlaming 'musturbeert' meer dan twee keer per week (en dat is niet gezond) (01/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Musturbeer’ jij ook te veel? Dat is niet wat je denkt: ‘musturberen’ is immers een term uit de Amerikaanse psychologie, die betekent dat je jezelf te veel druk oplegt. Je vindt dat je bepaalde dingen moet doen en dan nog liefst helemaal perfect. Wat blijkt uit het allereerste onderzoek bij Vlamingen? We hebben er collectief veel last van en doen het meer dan twee keer per week.
  [naar artikel]
 26. Influencers promoten pop-up beach club uit Herentals (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Geen idee wat je vanaf midden mei moet doen? Dan hebben ‘Temptation’-Joshua, ex-Miss België Annelies Toros, dj Justine S en ‘Pink Ambition’-Jill...
  [naar artikel]
 27. Tien bekende Nederlanders dringen ons land binnen voor ‘De Invasie’: “Help ons zoeken naar tien spelden in een hooiberg” (18/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een eigen vlag in België neerplanten en daarmee bewijzen dat hun land het beste is. Dat is de missie die tien Nederlanders vanaf maandag ondernemen in het online spelprogramma ‘De Invasie’. Peter Van de Veire, Sieg De Doncker, Slongs Dievanongs, William Boeva en Kat Kerkhofs zullen er echter alles doen om dat te voorkomen. Maar daarvoor rekenen ze wel op de hulp van alle Vlamingen: “Het is 6,5 miljoen tegen 10. Dat moeten we toch winnen.”
  [naar artikel]
 28. Moeten we nu toch mondmaskers dragen? ‘Het kan zinvol zijn, maar je moet er hebben’ (31/03/2020 - Express)
  Is een mondmasker dragen zinvol of niet? Nu enkele Europese landen het gebruik ervan sterk aanraden, steekt de discussie opnieuw... The post Moeten we nu toch mondmaskers dragen? ‘Het kan zinvol zijn, maar je moet er hebben’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. Vlamingen ‘musturberen’ te vaak: “Dit kan burn-out tot gevolg hebben” (01/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Negen op de tien Vlamingen musturbeert. Gemiddeld doen we het wel twee keer per week. Musturberen is jezelf te veel druk opleggen, en niet meer kunnen onderscheiden tussen iets ‘moeten’ of ‘kunnen’ doen. Te vaak musturberen kan negatieve gevolgen hebben en zelfs leiden tot een burn-out.
  [naar artikel]
 30. Nisrine uit ‘The Voice’ brengt eerste single uit: “Het nummer van de producer van Rihanna heb ik afgewezen” (16/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze nam twee keer deel aan ‘The Voice van Vlaanderen’ en werd telkens te licht bevonden voor de overwinning, maar dat houdt Nisrine Rabhioui Simon (22) niet tegen om voluit in te zetten op haar zangcarrière. Mét succes. Eerste single ‘Scream My Name’, die net een week uit is, werd door Spotify zelfs extra in de spotlight geplaatst. “Een echte eer, want dat doen ze niet bij iedereen.” Een gesprek over doorzetten, haar Marokkaanse roots en het vreselijke ongeval dat ze als kind meemaakte. “Ik heb heel veel operaties moeten ondergaan om er ‘normaal’ uit te zien.”
  [naar artikel]
 31. Na dramatische peiling: ‘Moeite doen om verhaal naar mensen te brengen’ (08/05/2022 - De Standaard)
  Ooit waren de christendemocraten de grootste partij van Vlaanderen, nu zouden ze de kleinste zijn. Dat blijkt uit een peiling van De Standaard en VRT.Nws. ‘We moeten meer moeite doen om ons verhaal naar de mensen te brengen’, reageerde minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) in De zevende dag.
  [naar artikel]
 32. ‘High Voltage’ in Hasselt met Stijn Meuris, Annelies Orye, Marcel Vanthilt en Eppo Janssen (15/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Aanstaande vrijdag komt radiozender Willy langs in de Hasseltse Muziekodroom voor de tweede ‘High Voltage’-fuif. De affiche kleurt overwegend bronsgroen. “Omdat onze Limburgse dj’s weten hoe ze een feestje moeten bouwen op de dansvloer”, zegt opper-Willy Annelies Orye (36).
  [naar artikel]
 33. Vonken en vuur voor ‘heet patatje’ Koen Wauters in ‘Snackmasters’ (13/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de derde kwartfinale moeten sterrenchef-patissier Roger Van Damme en tv-kok Loïc Van Impe deze avond bewijzen hoe groot hun ‘Snackmaster’-gehalte is. De twee topchefs krijgen van Koen Wauters de opdracht om de populaire Doritos Nacho Cheese na te bootsen.
  [naar artikel]
 34. Zoon van Michel Preud’homme doet straks mee aan ‘Klopjacht’: “Bewijzen dat ik geen fils à papa ben” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallend gezicht bij persvoorstelling van ‘Klopjacht’. Guillian Preud’homme, de 28-jarige zoon van voormalig topkeeper Michel, is vanaf maandag te zien als een van deelnemers in het nieuwe realityspelletje van Play4. Voor de fun, maar ook om zich te bewijzen. “Overal waar ik ga hebben mensen vooraf een mening over me en moet ik me dubbel zo hard bewijzen.”
  [naar artikel]
 35. Hoe gaat het nog met ‘baby Pia’, Belg van het jaar 2019? “We vreesden dat Pia nooit zou kunnen praten, maar man, wat wérken die tongspieren. Zo’n tetterkont” (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe zou het zijn met ‘Baby Pia’, Belg van het Jaar 2019'? Pia Boehnke is vier, zit in de tweede kleuterklas en gaf vorige week haar tutjes heldhaftig mee met de Sint. ‘Ik ben al groot, hij mag ze aan nieuwe baby’tjes geven.’ Pia is slim als een vos, gezond als een vis en crost rond in een rolstoel. Met dank aan al wie in 2019 per sms doneerde voor het ‘duurste medicijn ter wereld’, gaat Pia een mooi leven tegemoet en stopte het niet al na twee jaar.
  [naar artikel]
 36. Deze vrouwen bewijzen dat je niet slank en atletisch moet zijn om aan yoga te doen (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Aan inspirerende ‘yoga-influencers’ geen gebrek op het internet. Vaak zijn het vrouwen, en bijna allemaal hebben ze één ding gemeen: het ‘perfecte’ lijf. Lang, slank en strak dus. “Logisch”, denk je misschien, “want ze sporten zo veel.” Maar straffe yogi’s komen echt in alle mogelijke maten. Dat bewijzen deze populaire Instagrammers.
  [naar artikel]
 37. Ons brutoloon ging in jaar tijd gemiddeld 5,5% omhoog, en “loonstijgingen zullen nog doorzetten” (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het leven is ongezien duur, maar met de prijzen ging ook ons loon omhoog. In een jaar tijd kwam er bij het brutoloon gemiddeld 5,5% bij, zo berekende Securex. Maar er zijn verschillen. Voor sommige bedienden kwam er al tot bijna 8% bij. Bepaalde sectoren moeten de ‘grote inhaalbeweging’ nog maken. “De loonstijgingen zullen zich de komende maanden algemeen nog doorzetten.”
  [naar artikel]
 38. Ons brutoloon ging in jaar tijd gemiddeld 5,5% omhoog, en “loonstijgingen zullen nog doorzetten” (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het leven is ongezien duur, maar met de prijzen ging ook ons loon omhoog. In een jaar tijd kwam er bij het brutoloon gemiddeld 5,5% bij, zo berekende Securex. Maar er zijn verschillen. Voor sommige bedienden kwam er al tot bijna 8% bij. Bepaalde sectoren moeten de ‘grote inhaalbeweging’ nog maken. “De loonstijgingen zullen zich de komende maanden algemeen nog doorzetten.”
  [naar artikel]
 39. ‘Familie’-acteur Eric Kerremans zag z’n vrouw opnieuw hervallen in drankverslaving: “Ik dacht: alles is verloren” (28/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vier jaar was Annelies Frans (46) nuchter. Tot ze eind mei toch weer naar de drank greep. En zo zag acteur Eric Kerremans (65) z’n vrouw opnieuw naar een afkickcentrum vertrekken, deze keer in Spanje. “Eigenlijk ben ik dankbaar dat ik hervallen ben”, zegt Annelies. Waarom het opnieuw fout liep, dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’, in een openhartig dubbelgesprek met haar man. “Die avond heb ik op m’n eentje twee flessen wijn leeggedronken.”
  [naar artikel]
 40. Restaurant Klost’r in Riemst zet zich op een half jaar tijd op de nationale kaart (14/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘‘We hebben amper een half jaar gehad om ons te bewijzen, maar het is een mooie kers op de taart,’‘ dat zegt de 28-jarige Pieter Kellens chef-kok van restaurant Klost’r in Riemst. Gastronomiegids Gault&Millau heeft het restaurant benoemd als ‘Ontdekking van het Jaar Vlaanderen’. De titel komt onverwacht, maar hard werk loont, aldus Kellens.
  [naar artikel]
 41. “De eerste twee jaar kan je doen wat je wil”: Herman Brusselmans krijgt ouderlijk advies in ‘Allerslimste Mens’ (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij wilde nooit kinderen, maar kijk. Nadat Herman Brusselmans in 2016 z’n hart verloor aan de Amsterdamse Lena (30), wordt hun liefde in maart bezegeld met een baby. Een jongetje, zo vertrouwde de schrijver ons toe. Donderdag zetelt Brusselmans in de jury van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ en krijgt hij enkele ‘wijze woorden’ van Jonas Geirnaert en Jeroen van Koningsbrugge, die allebei twee kinderen hebben. “De eerste twee jaar kan je doen wat je wilt. Daar weten ze toch niets meer van.”
  [naar artikel]
 42. Ook de ‘Stranger Things’-sterren moesten zich bewijzen: bekijk hier hun auditiebeelden (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Noah Schnapp (17), Gaten Matarazzo (19), Finn Wolfhard (19), Caleb McLaughlin (20) en Millie Bobby Brown (18) zijn al lang geen onbekende namen meer in de showbizzwereld. Integendeel. Ze werden wereldberoemd dankzij de Netflix-reeks ‘Stranger Things’. Maar ook zij hebben jaren geleden auditie moeten doen voor hun rol. Bekijk hier hoe dat eruit zag.
  [naar artikel]
 43. Nieuwe vaccindoorbraak: over twee jaar kunnen we een universele griepprik hebben (05/12/2022 - Gezond.be)
  Over twee jaar kunnen we een universeel griepvaccin hebben dat bescherming biedt tegen alle stammen van het influenza-virus. In een ‘gewoon’ griepjaar sterven wereldwijd tussen 650.000 en een miljoen mensen aan de griep, maar tijdens een grieppandemie, zoals we er de jongste 100 jaar vijf hebben gehad, zijn er dat vele miljoenen. Mensen een basisniveau […] Het bericht Nieuwe vaccindoorbraak: over twee jaar kunnen we een universele griepprik hebben verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 44. Jochen Maes, negen jaar nadat zijn ex-vrouw zijn dochtertjes verdronk: ‘Zij zijn hun toekomst kwijt, ik alles waar ik van hield’ (10/10/2021 - De Morgen)
  Negen jaar nadat zijn dochtertjes in een badkuip op Curaçao verdronken werden, is het juridische luik nog altijd niet ten einde voor hun vader, Jochen Maes (46). ‘Ik wacht nog steeds op een rapport van een gerechtsdeskundige, die de omvang van het leed inschat. Dat zou voelen als een erkenning van het drama dat mijn ex-vrouw heeft aangericht. Maar er bougeert niets.’ Het verhaal van een man wiens drie kinderen allemaal op hetzelfde kerkhof liggen. Een vader met lege handen.
  [naar artikel]
 45. Hoe gezond zijn kant-en-klaarmaaltijden? (25/11/2021 - De Morgen)
  Van stoommaaltijden tot salades: supermarkten staan vol met kant-en-klaarmaaltijden, die worden aangeprezen met woorden als ‘vers’ en ‘gezond’. Lekker makkelijk, maar zijn ze ook gezond?
  [naar artikel]
 46. 31ste Open Bedrijvendag staat in teken van ‘Samen Ondernemen, Samen Groeien’ (03/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De 31ste editie van Open Bedrijvendag vindt vandaag plaats in meer dan honderd bedrijven in Vlaanderen. Door de coronacrisis is het de eerste keer dat het evenement betalend is en met reservaties werkt. Het thema dit jaar is ‘Samen Ondernemen, Samen Groeien’.
  [naar artikel]
 47. Reanimatie bij 80-plussers is meestal niet zinvol: "Hulpverleners moeten beter afwegen wanneer ze nog kunnen reanimeren" (10/02/2020 - VRT NWS)
  Het is meestal niet zinvol om mensen van 80 jaar of ouder te reanimeren bij een hartstilstand. Dat blijkt uit een onderzoek van twee Belgische artsen dat in De Standaard staat. Van alle 80-plussers die gereanimeerd worden, overleeft maar 2 procent, vaak met zware problemen als gevolg. Vooral in rusthuizen blijkt reanimatie zelden zin te hebben.
  [naar artikel]
 48. Jochen laat frikandel speciaal op zijn arm tatoeëren en wint zo jaar lang gratis de frituursnack: “Past goed bij mijn hamburger met meelwormen” (27/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onder het motto ‘zot zijn doet geen zeer’ heeft Jochen Verbeecke een frikandel speciaal op zijn bovenarm laten tatoeëren. U leest het goed. De Oostendse kok ging in op een uitdaging van Frituur ’t Hoeksje in Bredene en krijgt nu een jaar lang gratis frikandel speciaal.
  [naar artikel]
 49. Net als in de sixties en inspiratie van een hondje: BV-kapper Jochen Vanhoudt deelt hoe je kapsels van ‘Tien om te zien’ namaakt (07/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tien om te zien is helemaal terug van weggeweest. Eén ding hebben de sterren gemeen: ze zien er stralend uit. Dat is onder meer het werk van BV-kapper Jochen Vanhoudt, die backstage de hair goals van de Vlaamse artiesten realiseert. Met zijn tips kopieer je de looks van de tweede aflevering.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy