De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

REVIEW De Evolve 3-in-1 Bouncer van Ergobaby

Gezond.be

19/01/2023 - 05:56

Een kind krijgen, het doet wat met een mens. Met je bekkenbodem en logistieke planning, dat weet iedereen. Maar vooral met je me-time. Het is een overwinning als ik mijn tanden gepoetst krijg. Douchen, haren kammen of – stel je voor – mascara? Pure luxe. Enter: de Evolve 3-in-1 Bouncer van Ergobaby. Oftewel: de reden […] Het bericht REVIEW De Evolve 3-in-1 Bouncer van Ergobaby verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Dimitri Vegas schittert naast Jean-Claude Van Damme in ‘The Bouncer’ (10/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
    Het gaat hard voor de Willebroekse dj Dimitri Vegas. Na een rol in ‘Patser’ en ‘Rise of the Living Dead’ zal hij binnenkort ook te zien zijn in de Amerikaanse film ‘The Bouncer’, en dat naast niemand minder dan Jean-Claude Van Damme.
    [naar artikel]
  2. Jean-Claude Van Damme redt Vlaamse stripster in nieuwe film 'The Bouncer' (26/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Vlaamse stripster Kelly Van Hoorde heeft een rolletje in de film 'The Bouncer' te pakken. Niemand minder dan Jean-Claude Van Damme, The Muscles...
    [naar artikel]
  3. Kevin Janssens en Jean-Claude Van Damme dikke maatjes in voorbereiding van hun film 'The Bouncer' (20/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Kevin Janssens (38) en Jean-Claude Van Damme (57) lijken goede maatjes tijdens de opnames van hun nieuwe film 'The Bouncer'. De twee Belgische...
    [naar artikel]
  4. Review – ChatGPT: de chatbot die een review over zichzelf schreef (11/12/2022 - Express)
    In ons vorige artikel testten we ChatGPT, de indrukwekkende (misschien is het tijd om het revolutionair te noemen) AI-chatbot van OpenAI die in staat is een grote verscheidenheid aan teksten te genereren. We lieten de software toen een review schrijven over zichzelf. In dit artikel kun je lezen hoe we te werk gingen.  Nadat we […]
    [naar artikel]
  5. REVIEW. PlayStation 5: Een entertainmentbeest waarvoor het betere werk nog moet komen (12/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Nog minder dan zeven keer slapen, en de PlayStation 5 is uit. Is dit de console waarop je als fervente gamer altijd al hebt zitten wachten? Hier is onze finale review.
    [naar artikel]
  6. PlayStation 5: onze review (12/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Nog minder dan zeven keer slapen, en de PlayStation 5 is uit. Is dit de console waarop je als fervente gamer altijd al hebt zitten wachten? Hier is onze finale review.
    [naar artikel]
  7. "Ik schreef een negatieve review op Yelp en kwam terecht in een nachtmerrie van nu al 20.000 dollar" (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Een niet zo vleiende review op Yelp kan zware gevolgen hebben. Dat ondervindt Michelle Levine uit Manhattan momenteel aan den lijve. Ze gaf een...
    [naar artikel]
  8. REVIEW FIFA 21. Wéér meer van hetzelfde, ‘aanvallers’ kunnen hart wel ophalen en Career Mode is lichtpunt (09/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Vanaf vandaag ligt de voetbalgame FIFA 21 in de winkelrekken. Hoog tijd dus voor een review. Nadat de vorige editie veel kritiek te verduren kreeg,...
    [naar artikel]
  9. iPhone 13 review: Herkenbaar met sterke verbeteringen (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Wie de iPhone 13 ziet, merkt weinig verschil op met zijn voorganger. Toch zijn er intern enkele verbeteringen doorgevoerd die deze smartphone van Apple de moeite maken. Bekijk onze review van de iPhone 13 hierboven.
    [naar artikel]
  10. Duitse toerist aangeklaagd nadat hij kritische review schreef over portret van “nazigrootvader” in hotel (06/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Een Duitse toerist werd aangeklaagd door de eigenaars van een viersterrenhotel in Oostenrijk nadat hij op Booking.com een kritisch online review...
    [naar artikel]
  11. EMA start 'rolling review' coronapil Merck (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA zal de coronapil van de Amerikaanse farmabedrijven Merck en Ridgeback Bio aan een ‘rolling review’ onderwerpen. Dat maakte het EMA bekend. Als de coronapil, molnupiravir genaamd, groen licht krijgt, zou het om het eerste goedgekeurde orale coronamedicijn gaan.
    [naar artikel]
  12. REVIEW De spijkermat van Pranamat ECO (06/12/2022 - Gezond.be)
    Een therapeutische massage zonder dat je daarvoor je huis moet verlaten of aan de slag moet met allerhande technologische hoogstandjes? Yes you can, en wel met de therapeutische massagemat van Pranamat ECO. Hoe dat precies in zijn werk gaat en wat wij van de mat vinden? Je leest het in dit artikel. De Pranamat ECO […] Het bericht REVIEW De spijkermat van Pranamat ECO verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  13. REVIEW. De Honor 70 zit muurvast in het verleden van Huawei (12/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Op de valreep biedt er zich dit jaar nog een nieuwe smartphonefabrikant aan op de Belgische markt. Telecomoperator Orange brengt namelijk de Honor 70 naar de winkelrekken aan 549,95 euro. Het is de eerste telefoon van het voormalige dochtermerk van Huawei in ons land. Kan Honor daarmee doorstoten? Of zal er toch meer nodig zijn om de felbevochten derde plaats onder Samsung en Apple in te nemen? Je leest het in deze review.
    [naar artikel]
  14. Europees Geneesmiddelenagentschap start met evaluatie van Russisch vaccin Sputnik V (04/03/2021 - VRT NWS)
    Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) start met de evaluatie van het Russische coronavaccin Sputnik V. De zogenoemde rolling review is de laatste stap voordat de producent ervan een formele goedkeuringsaanvraag kan indienen. Door die rolling review zal de eventuele goedkeuring zelf sneller kunnen verlopen, zegt het EMA.
    [naar artikel]
  15. Naomi Osaka verlaat IMG en start eigen sportagentschap (12/05/2022 - Het Belang van Limburg)
    De Japanse tennisster Naomi Osaka, viervoudig grandslamwinnares, heeft sportmanagement groep IMG verlaten en sticht haar eigen agentschap, Evolve. Dat melden verschillende media.
    [naar artikel]
  16. Europese werkgroep buigt zich over periodieke review rechtsstaat (19/03/2019 - Knack)
    De lidstaten van de Europese Unie gaan een werkgroep in de steigers zetten die zich gaat buigen over de invoering van een periodieke review van de rechtsstaat. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders dinsdag aangekondigd op een persconferentie met de Duitse minister voor Europese Zaken Michael Roth.
    [naar artikel]
  17. Ian Buruma weg bij ‘New York Review of Books’ na #MeToo-essays (20/09/2018 - De Morgen)
    Ian Buruma, Nederlands schrijver en columnist bij onder andere De Standaard, is niet langer de hoofdredacteur van The New York Review of Books. Dat meldt The New York Times. Aanleiding zouden de door Buruma binnenkort gepubliceerde essays zijn van Jian Ghomeshi, die beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag.
    [naar artikel]
  18. Twee Belgen laureaat van MIT Technology Review (15/09/2017 - Metro)
    De Belgen Julien De Wit en Victor Dillard zijn gisteren in Parijs in de bloemen gezet door MIT Technology Review. Ze werden door het oudste technologische blad ter wereld verkozen tot respectievelijk pionier en ondernemer van het jaar. Dat meldt BNP Paribas, de bank die de wedstrijd steunde. MIT Technology Review huldigde de 35 Europese winnaar van de eerste regionale editie van de wedstrijd ‘Innovators Under 35’. De 35 winnaars komen uit een lijst van 1.100 Europese kandidaten. Bij de 35 zijn nog twee andere Belgen: Vincent Spruyt en Damya Laoui. Onder de 35 werden donderdag nog eens vijf laureaten bekroond: ondernemer, uitvinder, visionair, pionier en humanitarist van het jaar. Victor Dillard is stichter, COO en CFO van Deskstop Genetics. Hij kreeg de prijs voor zijn platform dat helpt veilige en efficiënte gentherapie te ontwikkelen. Julien De Wit kreeg de prijs voor zijn technieken om potentieel levensvatbare exoplaneten te ontdekken. MIT Technology Review gaat uit van het Massachusetts Institute of Technology (MIT), een gerenommeerde Amerikaanse universiteit. bron: Belga  
    [naar artikel]
  19. 'De vijand van het verhaal is het cliché' (10/04/2019 - De Morgen)
    Aan clichés heeft de Franse stripgrootmeester Boucq een broertje dood. Wellicht daarom dat hij zijn beroemde westernheld Bouncer opzadelt met slechts één arm en zijn andere bekende personage Fré van der Mugge laat bewegen in een totaal absurde wereld. Van beide reeksen verscheen zopas een album.
    [naar artikel]
  20. REVIEW De Gezond.be-redactie test 3 nieuwe activity trackers uit (27/01/2023 - Gezond.be)
    Met de Fitbit Inspire 3, de OPPO Band 2 en de Polar Ignite 3 kwamen er in het najaar van 2022 drie gloednieuwe activity trackers op de markt in verschillende prijsklasses. Wij testten ze alle drie uitgebreid uit en laten je in dit artikel weten wat we van elk toestel vonden. Lezeres Vanessa testte de […] Het bericht REVIEW De Gezond.be-redactie test 3 nieuwe activity trackers uit verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  21. Acteur Kevin Janssens schittert naast Bond-girl (18/03/2018 - Metro)
    Kevin Janssens beleeft de tijd van zijn leven op professioneel vlak. Naast een rol in de actieprent ‘The Bouncer’, zal hij ook meedoen in ‘The Room‘ , een thriller waarin hij de hoofdrol speelt samen met ex-Bond-girl Olga Kurylenko.  De Antwerpse acteur heeft het druk. Tot eind maart staat hij nog op de set met spierbundel Jean-Claude Van Damme voor de actiefilm ‘The Bouncer’. Daarnaast loopt ook zijn horrorfilm ‘Revenge’ in de zalen. En de prestigeprojecten blijven maar komen. Binnenkort speelt Janssens de hoofdrol in de thriller ‘The Room’. Gelukkig wordt de D’Ardennen-acteur vergezeld door niemand minder dan Olga Kurylenko. De Frans-Oekraïense actrice is bij het grote publiek bekend vanwege haar rol als Bond-girl in Quantum of Solace. In ‘The Room’ spelen Janssens en Kurylenko een koppel dat in hun nieuwe woning een geheime kamer ontdekt. Lees ook : Kevin Janssens maakt zijn internationaal debuut AFP / A. Pizolli Het bericht Acteur Kevin Janssens schittert naast Bond-girl verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  22. Green Book 2018 English Bunkie With Subs Free Movie Torrent (19/10/2019 - Express)
    A working-class Italian-American bouncer becomes the driver of an African-American classical pianist on a tour of venues through the 1960s American South. Director: Peter Farrelly Writers: Nick Vallelonga, Brian Hayes Currie (as Brian Currie) | In 1962, Tony “Tony Lip” Vallelonga, a tough bouncer, is looking for work when his nightclub is closed for renovations. The most promising offer turns out to be the driver for the African-American classical pianist Don Shirley for a concert tour into the Deep South states. Although hardly enthused at working for a black man, Tony accepts the job and they begin their trek armed with The Negro Motorist Green Book, a travel guide for safe travel through America’s racial segregation. Together, the snobbishly erudite pianist and the crudely practical bouncer can barely get along with their clashing attitudes to life and ideals. However, as the disparate pair witness and endure America’s appalling injustices on the road, they find a newfound respect for each other’s talents and start to face them together. In doing so, they would nurture a friendship and understanding that would change both their lives. Green Book (2018) DVSCR 900MB screens: General Format : AVI File size : GiB Duration : 2 h 10 min Overall bit rate : 1 572 kb/s Video ID : 0 Format : MPEG-4 Visual Codec ID : XVID Duration : 2 h 10 min Bit rate : 1 307 kb/s Width : 720 pixels Height : 368 pixels Audio ID : 1 Format : AC-3 Format/Info : Audio Coding 3 Commercial name : Dolby Digital Codec ID : 2000 Duration : 2 h 10 min Bit rate : 256 kb/s Channel(s) : 2 channels Screenshots : Green Book 2018 Free Torrent Download Green Book 2018 DVDrip.720p avi Full Movie Download Torrent Torrent rating 41 0 Get uTorrent The post Green Book 2018 English Bunkie With Subs Free Movie Torrent appeared first on Express.
    [naar artikel]
  23. Naast deze Bond-girl is Kevin Janssens binnenkort te zien (17/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
    Kevin Janssens (38) rijgt de buitenlandse filmrollen aaneen. Nog tot eind maart staat hij op de set met Jean-Claude Van Damme voor de actieprent The Bouncer, eerder speelde hij ook aan de zijde van Gérard Depardieu in Les Confins du Monde en momenteel loopt zijn horrorfilm Revenge in de Amerikaanse zalen.
    [naar artikel]
  24. REVIEW. 'Gran Turismo 7', speciaal geschreven voor kenners: “Ik krijg hier kippenvel van” (03/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Ook een fan van 'Gran Turismo’? Ook al maanden aan het wachten op de zevende game in deze reeks? Dan moet ik jou niet uitleggen hoe blij ik was dat ik deze week - enkele dagen voor de echte release van vrijdag 4 maart - het nieuwe ‘Gran Turismo 7' mocht uittesten. En ik kan kort zijn: kopen die handel! Maar lees misschien toch eerst deze review, speciaal geschreven voor de kenners.
    [naar artikel]
  25. ‘North and South’: de eerste review (05/04/2019 - De Morgen)

    [naar artikel]
  26. ‘Close’ van Lukas Dhont is bekroond tot ‘beste internationale film’ op National Board of Review Awards (09/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
    De film ‘Close’, van regisseur Lukas Dhont (31), blijft wereldwijd scoren. De prent ging eerder al aan de haal met onder meer de ‘Grand Prix du Jury’ in Cannes. Maar de Belgische film is nu ook door de National Board of Review (NBR) bekroond tot ‘beste internationale film’.
    [naar artikel]
  27. Oscar lonkt voor ‘Close’ van Lukas Dhont: is bekroond tot beste internationale film op National Board of Review Awards (09/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
    De film ‘Close’ van regisseur Lukas Dhont (31) blijft wereldwijd scoren. De prent ging eerder al aan de haal met onder meer de Grand Prix du Jury in Cannes, en de Belgische film is nu ook door de National Board of Review (NBR) bekroond tot beste internationale film. Deze prijs zou wel eens een belangrijk signaal kunnen zijn voor de Oscars, of Academy Awards, in maart 2023.
    [naar artikel]
  28. Carré is decor voor nieuwe film met Jean-Claude Van Damme én Kevin Janssens (28/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
    In dancing Carré in Willebroek worden deze week opnames gemaakt voor de nieuwe Amerikaanse actiethriller ‘The Bouncer’ (buitenwipper) met Jean-Claude Van Damme. Of Carré ook in de film zo zal noemen of een andere naam krijgt, daar is men nog niet helemaal uit.
    [naar artikel]
  29. Dancing Carré decor voor nieuwe film met Jean-Claude Van Damme (28/02/2018 - Het Nieuwsblad)
    In dancing Carré in Willebroek worden deze week opnamens gemaakt voor de nieuwe Amerikaanse actiethriller ‘The Bouncer’ (buitenwipper) met Jean-Claude Van Damme. Of Carré ook in de film zo zal noemen of een andere naam krijgt, daar is men nog niet helemaal uit.
    [naar artikel]
  30. IN BEELD. De leukste Halloween-outfits voor jou en je baby (26/10/2017 - Metro)
    Halloween is niet compleet zonder matchende outfits. Daarom zochten wij de leukste verkleedkleren voor jou en je baby. Vergeet het eindeloos zoeken naar een kostuum voor jou en voor je baby. Doe je inspiratie op bij deze hilarische outfits en steel samen met je uk de show van het Halloween-feest. 1 of 17 Instagram / @positivelyoakes Instagram / @kellyejensen Instagram/ @wrapyourbaby Instagram/ @wrapyourbaby Instagram / @committedmoms Instagram/ @wrapyourbaby Instagram/ @wrapyourbaby Instagram/ @wrapyourbaby Instagram/ @wrapyourbaby Instagram/ @wrapyourbaby Instagram / @barbacoa_eskimoa Instagram / @kellyejensen Instagram / @dcpg Instagram / @ergobaby Instagram / @iandisurfvive Instagram / @jkaitlinn Instagram / @mishaystratton
    [naar artikel]
  31. Review - Huawei Mate 20 Pro (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Het blijft wat vreemd om duizend euro uit te geven aan een smartphone, maar wanneer je voor dat geld zoveel goeds terugkrijgt als alles wat er in...
    [naar artikel]
  32. 'Mij overkomt het niet' TV-review: wat als je ongewild een ongeluk veroorzaakt en als dader door het leven moet? (09/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Crimireportages worden fel gesmaakt in Vlaanderen. 'Wie heeft het gedaan, waarom en hoe?' De intrige prikkelt de verbeelding en de emotionele...
    [naar artikel]
  33. Internet ligt in een deuk met review over strandbal die 100 dollar kost (09/02/2018 - Metro)
    Een gigantische strandbal die te koop staat op Amazon veroorzaakt heel wat hilariteit op het wereldwijde web. Vooral de vernietigende reviews kunnen op heel wat gelach rekenen. Zeggen dat de strandbal best groot is, is nogal een understatement. Zo is de diameter van het ronde stuk speelgoed meer dan 3,5 meter lang. Ondanks dat de bal een kostprijs heeft van 95,96 dollar (78 euro), gaat hij als zoete broodjes over de toonbank. Maar lang niet iedereen is tevreden met z’n aankoop. Foto Amazon Eén review in het specifiek gaat viraal. Daarin schrijft een zekere Reid Hamlin dat het maar liefst 2 uur duurde om de strandbal op te blazen. Na tien minuten speelpret vloog het gevaarte weg. “Het vernielde als wat op z’n pad kwam. Kinderen begonnen uit pure horror te schreeuwen toen ze zagen dat het enorme monster hun strandkastelen vernielde”, klinkt het sarcastisch. “Volwassen mannen die hun gezin probeerden redden, werden tegen de grond geslagen”, zo gaat Hamlin verder. “Des te sneller we er achter liepen, des te sneller de bal begon te rollen. Precies alsof het in ons gezicht wou uitlachen. Uiteindelijk moesten we opgeven omdat zijn pad van vernieling ons te veel geld zou kosten. Het gerucht gaat de ronde dat je de bal nog kan zien terwijl hij onschuldige gezinnen uit de Florida Panhandle stalkt.” Wij geven hem alvast vijf sterren voor zijn creatieve review.
    [naar artikel]
  34. Volg onze review van de Spectacles op Snapchat (22/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Hannes Coudenys test voor HLN.be de Spectacles uit op ons Snapchataccount. De Spectacles is een zonnebril waar je mee kan filmen en rechtstreeks
    [naar artikel]
  35. Waarom het premierschap van Johnson het einde van Groot-Brittannië kan betekenen (24/07/2019 - De Morgen)
    James Butler is een Brits journalist, die als medeoprichter van Novara Media publiceert in onder meer The Guardian, The London Review of Books en Vice.
    [naar artikel]
  36. OnePlus 3-review: ideaal toestel voor 'early adopters' (14/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
    De OnePlus 3 is een high-end smartphone met een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. Concessies ten opzichte van soms veel duurdere
    [naar artikel]
  37. Kylie Jenner wil tweede kindje met Travis Scott (01/05/2019 - Het Belang van Limburg)
    Grote liefde tussen Kylie Jenner en haar vriendje (of echtgenoot?) Travis Scott. De realityster en onderneemster heeft een feestje georganiseerd voor de verjaardag van Scott en liet op Instagram weten dat ze nog een tweede kindje wil met hem. Het koppel heeft samen al een dochter, de eenjarige Stormi Webster. Dit bericht bekijken op Instagram watching you evolve into the partner, friend, son, and father you are today has been so fulfilling ?? my real life bestie & hubby all wrapped into one. i love you and I’m so so proud of you. happy happy birthday ???? let’s fuck around and have another baby. ?? Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op 30 Apr 2019 om 10:23 (PDT)
    [naar artikel]
  38. Review: de FairPhone 3+ doet je minstens even nadenken (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Op zich levert de Fairphone 3+ (469 euro), het nieuwe toestel van de Nederlandse nichefabrikant, niet zo spectaculair veel smartphone voor nét iets...
    [naar artikel]
  39. Factchecker: 'Zo'n 10 procent van je buurmans productiviteit vloeit over naar je eigen werk' (16/03/2017 - Knack)
    Deze stelling was te lezen in Het Laatste Nieuws, naar onderzoek in Harvard Business Review. Maar klopt het?
    [naar artikel]
  40. Review: PlayStation 5 - Een joekel van een spelervaring (06/11/2020 - Knack)
    Op 19 november, twee dagen na de Xbox Series X, komt de PlayStation 5 uit, de langverwachte nieuwe gameconsole van Sony. Data News testte het toestel al voor u uit.
    [naar artikel]
  41. Review van “heerlijk maar levensgevaarlijk” seksspeeltje gaat viraal (09/01/2020 - Metro)
    Een jongeman kocht onlangs een seksspeeltje voor zijn vriendin dat haar oraal zou moeten plezieren. Dat deed het inderdaad, al was het voor hem een iets minder extatische beleving… De man, die zichzelf Jay noemt, kocht onlangs op Amazon een Luvkis, een seksspeeltje dat vrouwen oraal bevredigt. Hij deed dat omdat hij zelf niet graag orale seks geeft en omdat hij benieuwd was hoe zijn vriendin zou reageren op de combinatie van penetratie en orale seks. Duiveluitdrijving Voor zijn vriendin was het een zalige ervaring, maar voor hem draaide het anders uit. Ook onvergetelijk, maar in de negatieve zin. “Koop dit als je een duiveluitdrijving wil”, titelde hij zijn review op Amazon. “Ik had geen hoge verwachtingen door de lage prijs (30,5 euro; red.), maar toch gaf ik het een kans. In het begin was het lastig om een goede positie te vinden voor ons beiden, maar toen we die vonden, konden we eraan beginnen. Ik ging bij haar naar binnen, zij zette het seksspeeltje aan en we gingen ervoor. Na ongeveer dertig seconden duwde ze op het speeltje en… Wel, de rest herinner ik me niet meer.” Pijnlijk orgasme “Blijkbaar kwam ze zo hard klaar dat haar benen tegen mijn kaak vlogen en ik tegen de chauffage knalde. Ze dacht dat ze me gedood had. Na enkele pijnstillers en een bevroren zak erwten of mijn kaak… vind ik het een goed seksspeeltje. Als je het samen met je partner gaat gebruiken, stel ik voor dat je een gevechtstenue aandoet om je te beschermen tegen eventuele lichamelijke letsels. Hoogachtend, een gekwetst vriendje”, schreef hij. In een deuk Het bericht werd gedeeld op Twitter en ging viraal. Heel wat mensen lagen in een deuk met zijn hilarische review. “Doe mij er maar vier” en “Oh mijn God, dat is geniaal. Ik ga er een bestellen”, klinkt het onder meer. Amazon Review on Amazon give me life pic.twitter.com/O6zWGKBD7r — Moira X (@whoismoira) January 8, 2020 Lees ook : Gwyneth Paltrow schaamt zich niet voor DEZE kinky seksspeeltjes Het bericht Review van “heerlijk maar levensgevaarlijk” seksspeeltje gaat viraal verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  42. REVIEW. Paul Carrack schudt Peer wakker (16/07/2016 - De Standaard)
    Als u nog nooit hoorde van Paul Carrack, bent u niet alleen.
    [naar artikel]
  43. Kanker met je eigen tumor bestrijden (08/09/2018 - De Tijd)
    05:00 Volgens MIT Technology Review is ze een topinnovator, volgens New Scientist het grootste wetenschapstalent van de Lage Landen. De Brusselse bio-ingenieur Damya Laoui onderzoekt baanbrekende immunother...
    [naar artikel]
  44. Samsung Galaxy Fold2 review: prille revolutie in de smartphonemarkt (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Driemaal is scheepsrecht luidt de uitdrukking. Na een eerste flop en een tweede verdienstelijke poging lanceert Samsung nu zijn derde vouwbare...
    [naar artikel]
  45. Euronext Brussel: Een 'voorsteekpas' van bijna 100 miljoen (23/11/2020 - De Tijd)
    12:50 De beurzen starten de week positief. Ackermans en CFE profiteren van een trading update. Argenx valt op met de aankoop van een ‘priority review voucher.’ Het hoopt daarmee sneller efgart op de markt t...
    [naar artikel]
  46. Toprestaurant van bekende eigenaar bijt stevig terug na slechte review van klant (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
    De horecasector vreest het groeiende aantal online reviews van klanten, die vaak voor een 'pruts' een goede reputatie om zeep kunnen helpen. The
    [naar artikel]
  47. Rusland waarschuwt VS over nieuwe nucleaire strategie (03/02/2018 - Knack)
    Rusland stelt het 'oorlogszuchtige en anti-Russische karakter' van de nieuwe 'Nuclear Posture Review' van het Pentagon aan de kaak.
    [naar artikel]
  48. REVIEW. Lucinda Williams: countrydame op een bluesy leest (16/07/2016 - De Standaard)
    Lucinda Williams (63) begon als een diesel. Routineus, drukdoend over de klank, zich niet goed bewust van waar ze was.
    [naar artikel]
  49. iPhone SE review: Waarom zou je in hemelsnaam 1.000 euro betalen voor een smartphone? (29/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
    De geruchten waren er al lang en het was een kwestie van tijd tot Apple een ‘goedkopere’ iPhone zou aankondigen. Bijna alles was al gelekt, enkel...
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy