De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Oak’ van Marcelo Ballardin + win 5 exemplaren

Gezond.be

21/01/2023 - 06:03

Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Oak’ van Marcelo Ballardin te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Oak’ van Marcelo Ballardin + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Het Vegan Plan’ van Kim Vercoutere + win 5 exemplaren (26/11/2022 - Gezond.be)
  Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Het Vegan Plan’ van Kim Vercoutere te delen. Als je nog inspiratie wil, […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Het Vegan Plan’ van Kim Vercoutere + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 2. Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren (12/11/2022 - Gezond.be)
  Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 3. Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Heerlijk simpel’ van Foodbag + win 3 exemplaren (17/12/2022 - Gezond.be)
  Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Heerlijk simpel’ van Foodbag te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Heerlijk simpel’ van Foodbag + win 3 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 4. Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Al het eten van de wereld’ van Daphne Aalders & Aurélie Geurts + win 5 exemplaren (07/01/2023 - Gezond.be)
  Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Al het eten van de wereld’ van Daphne Aalders & Aurélie Geurts te […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Al het eten van de wereld’ van Daphne Aalders & Aurélie Geurts + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 5. Marcelo Ballardin en Kürt Rogiers in de clinch in ‘Marble Mania’: "Probeer jij het dan” (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Marble Mania’ staan de zenuwen strak gespannen. Marcelo Ballardin doet het ‘te goed’ waardoor zijn knikker telkens terug in het spel komt. Kürt Rogiers probeert hem te kalmeren, maar vervolgens daagt Marcelo de presentator uit om het zelf eens te proberen...
  [naar artikel]
 6. Dit was 'De Slimste Mens’: Nederlanders maken zonder medelijden gehakt van Marcelo Ballardin (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Holland Boven’ in de zeventiende aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Straffe kandidate Merol en nieuwkomer Arjen Lubach draaiden simpelweg en genadeloos de Braziliaanse Vlaming en topchef Marcelo Ballardin tot fijn gehakt. Ballardin, die een avond eerder nog glorieerde, ging er zonder meer kansloos uit.
  [naar artikel]
 7. Marcelo Ballardin is de eerste finalist van ‘Snackmasters’ (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een spannende strijd mag Marcelo Ballardin (39) zich de eerste finalist van het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ noemen. De sterrenchef kon het best de Lotus frangipane nabootsen en won de uitdaging nipt van Loïc Van Impe (28).
  [naar artikel]
 8. Marcelo Ballardin is de eerste finalist van ‘Snackmasters’ (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een spannende strijd mag Marcelo Ballardin (39) zich de eerste finalist van het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ noemen. De sterrenchef kon het best de Lotus frangipane nabootsen en won de uitdaging nipt van Loïc Van Impe (28).
  [naar artikel]
 9. ‘Snackmaster’ Marcelo Ballardin doet een bekentenis in ‘De Slimste Mens’: “Ik was vroeger een wildebras, drank en drugs waren me niet vreemd” (11/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse zangeres Merol (30) was woensdagavond dé grote verrassing in ‘De Slimste Mens’. Zij zorgde voor een straf debuut en belandde met haar eindscore van 598 seconden meteen op plaats 5 in de top 10 van beste scores aller tijden. Vanavond is het de beurt aan ‘Snackmaster’-winnaar Marcelo Ballardin (39). En die heeft wat op te biechten.
  [naar artikel]
 10. Marcelo Ballardin na z’n overwinning in ‘Snackmasters’: “Drie keer zoet, dat was helemaal uit mijn comfortzone” (12/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De winnaar van het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ is bekend: topchef Marcelo Ballardin maakte de beste Leo-wafel. Hij won in de finale van Seppe Nobels. Het was de tweede deelname van Ballardin aan het VTM-programma. Je vraagt je af waar hij de tijd daarvoor haalt, want binnenkort treedt hij ook aan bij Erik Van Looy in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. En tussendoor moet hij ook nog zijn eigen restaurant - Oak in Gent - runnen. Showbits vraagt het hem zelf. Wij hebben de eerste reactie na z’n overwinning. Welke snack vond hij nu het moeilijkst om na te maken? Je ziet het bij Desna en Senne in een nieuwe ‘Showbits’.
  [naar artikel]
 11. Marcelo Ballardin wint ‘Snackmasters’ dankzij Leo-wafeltje: Seppe nobels gaf het zelf op (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Topchef Marcelo Ballardin (39) mag zich vanaf nu ook snackmaster noemen. In de finale van de kookwedstrijd wist de Gents-Braziliaanse topchef van restaurant OAK het best een Leo-wafeltje te imiteren en zo hield hij de Antwerpse groentechef Seppe Nobels (39) af.
  [naar artikel]
 12. Marcelo Ballardin wint ‘Snackmasters’ dankzij Leo-wafeltje: Seppe Nobels verrast kijkers (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Topchef Marcelo Ballardin (39) mag zich vanaf nu ook snackmaster noemen. In de finale van de kookwedstrijd wist de Gents-Braziliaanse topchef van restaurant OAK het best een Leo-wafeltje te imiteren en zo hield hij de Antwerpse groentechef Seppe Nobels (39) af.
  [naar artikel]
 13. Sterrenchef Marcelo Ballardin: 'Een goede portie stoverij met witloof voor de Rode Duivels' (30/12/2021 - Knack)
  Marcelo Ballardin is chef van de Gentse sterrenzaak Oak en van Door 73. Hij won dit jaar Snackmasters en nam deel aan De Slimste Mens Ter Wereld. Hoe kijkt hij terug op 2021?
  [naar artikel]
 14. Het motto van chef-kok Marcelo Ballardin: “Elke dag probeer ik het beter te doen” (24/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met zijn vlijmscherpe commentaren zorgt Marcelo Ballardin (38) voor de perfecte kruiding in Mijn Keuken Mijn Restaurant. In NINA vertelt de topchef...
  [naar artikel]
 15. PREVIEW. Marcelo ziet de uitdaging in ‘Snackmasters' niet zitten: "Kunnen wij van opdracht veranderen?” (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Marcelo Ballardin en jonge leeuw Pajtim Bajrami gaan in ‘Snackmasters’ de uitdaging aan om in slechts twee dagen tijd, een perfecte replica te maken van Vlaanderens populairste chocolade zeevruchten. Al is dat niet naar de zin van Marcelo.
  [naar artikel]
 16. ‘Snackmasters’-winnaar Marcelo Ballardin over zijn echtgenoot: “Achter de schermen regelt hij alles” (16/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn restaurant Oak is een jaar volgeboekt, zijn brasserie draait goed en straks ligt zijn eerste modecollectie in de winkels. Om maar te zeggen dat topchef Marcelo Ballardin (40), die triomfeerde in ‘Snackmasters’, geen tijd overhoudt om zich voor te bereiden op zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’. “Ik ben er héél bang voor”, geeft hij toe. Verder vertelt de keukenprins over z’n grote liefde Dominik en hoe het eraan toegaat in z'n keuken: “Vroeger werd ik snel boos en durfde ik hard te zijn tegen m’n personeel.”
  [naar artikel]
 17. Leo-wafeltje moet beslissen over tweede ‘Snackmaster’: “Met supertip van papa Ballardin” (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Topchefs Marcelo Ballardin (39) en Seppe Nobels (39) strijden vanavond om de titel van ‘Snackmasters’. In de finale van dit tweede seizoen buigen de koks zich over het Leo-wafeltje. Een nachtmerrie voor de twee, want beiden zijn absoluut niet happig om een chocoladesnack te maken.
  [naar artikel]
 18. Elke dag een green juice en sporten na middernacht: zo blijft topchef Marcelo Ballardin fysiek en mentaal in vorm (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik kom toe met een paar uur slaap. Gelukkig.” Bekroond tot ‘Snackmaster’, een collectie bij CKS en te gast bij ‘De Slimste Mens’: het loopt als een trein voor de Braziliaans-Italiaanse Gentenaar Marcelo Ballardin (40). De topchef van OAK en DOOR73! klopt samen met zijn man Dominik lange dagen in zijn restaurants, maar houdt er vijf slimme gewoontes op na die hem mentaal en fysiek scherp houden. “Ik sport soms tussen twaalf en twee uur ’s nachts. Dat vind ik het leukst.”
  [naar artikel]
 19. “Napolitaanse pizza kan evengoed fine dining zijn”: sterrenchef Marcelo Ballardin deelt exclusieve inkijk in zijn keuken én 3 recepten (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Pas op 28-jarige leeftijd dook sterrenchef Marcelo Ballardin voor het eerst een koksopleiding in. Veertien jaar later heeft hij een ster en twee eigen restaurants op zijn naam staan. In zijn kookboek OAK deelt hij een blik achter de schermen én recepten, zodat je zelf het restaurant naar je thuis kan brengen. Waar moet je in de keuken op letten als (thuis)kok? En welke invloeden ontdek je in de keuken? “Maak vooral niet exact hetzelfde recept klaar als ik, doe er je eigen ding mee.”
  [naar artikel]
 20. “Mocht er iets tussen ons gebeuren, dan blijf ik single.” Topchef Marcelo Ballardin is al 16 jaar samen met zijn man (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik kom toe met een paar uur slaap. Gelukkig.” Bekroond tot ‘Snackmaster’, een collectie bij CKS en te gast bij ‘De Slimste Mens’: het loopt als een trein voor de Braziliaans-Italiaanse Gentenaar Marcelo Ballardin (40). De topchef van OAK en DOOR73! klopt samen met zijn man Dominik lange dagen in zijn restaurants, maar houdt er vijf slimme gewoontes op na die hem mentaal en fysiek scherp houden. “Ik sport soms tussen twaalf en twee uur ’s nachts. Dat vind ik het leukst.”
  [naar artikel]
 21. Loic Van Impe zoekt piepjonge keukentalenten voor nieuwe 'Tussen 2 Vuurtjes’ (27/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Loïc Van Impe neemt het vanavond op tegen Marcelo Ballardin in de eerste halve finale van ‘Snackmasters’. Doel: een perfecte kopie maken van de Lotus frangipane, het gebakje met abrikozenconfituur. En dat blijkt niet erg in de smaak te vallen bij Marcelo. Loïc is gelukkig iets enthousiaster. “Dat is echt kei lekker”, klinkt het onder meer. Waar Loïc Van Impe nog blij mee is, is zijn tegenstander. In een preview voor de aflevering liet de tv-kok weten dat hij het heel goed kan vinden met Marcelo Ballardin. “Dat is echt een topkerel. Maar wel heel gedreven.”
  [naar artikel]
 22. Marcelo Ballardin en Roger Van Damme zwoegen op Giant-burger (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt de makkelijkste opdracht in 'Snackmasters', maar sterrenchefs Marcelo Ballardin (39) en Roger Van Damme (49) bijten hun tanden stuk op de...
  [naar artikel]
 23. Marcelo Ballardin en Roger Van Damme zwoegen op Giant-burger: “Nachtenlang geen oog dichtgedaan” (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt de makkelijkste opdracht in 'Snackmasters', maar sterrenchefs Marcelo Ballardin (39) en Roger Van Damme (49) bijten hun tanden stuk op de...
  [naar artikel]
 24. ‘Snackmasters’ Marcelo en Loïc strijden om eerste finaleplaats: “Ik ben eigenlijk niet zo content” (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Loïc Van Impe en Marcelo Ballardin bijten de spits af in de eerste halve finale van ‘Snackmasters’. Ze mogen de beroemde frangipane van Lotus namaken. En dat blijkt niet erg in de smaak te vallen bij Marcelo. Loïc is gelukkig iets enthousiaster. “Dat is echt kei lekker.”
  [naar artikel]
 25. ‘Snackmasters’ Marcelo en Loïc strijden om eerste finaleplaats: “Ik ben eigenlijk niet zo content” (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Loïc Van Impe en Marcelo Ballardin bijten de spits af in de eerste halve finale van ‘Snackmasters’. Ze mogen de beroemde frangipane van Lotus namaken. En dat blijkt niet erg in de smaak te vallen bij Marcelo. Loïc is gelukkig iets enthousiaster. “Dat is echt kei lekker.”
  [naar artikel]
 26. Leo-wafeltje moet beslissen over tweede ‘Snackmaster’: “Met supertip van de papa van Marcelo” (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Topchefs Marcelo Ballardin (39) en Seppe Nobels (39) strijden vanavond om de titel van ‘Snackmasters’. In de finale van dit tweede seizoen buigen de koks zich over het Leo-wafeltje. Een nachtmerrie voor de twee, want beiden zijn absoluut niet happig om een chocoladesnack te maken.
  [naar artikel]
 27. Sterrenchef Marcelo Ballardin: ‘Soms wil ik alles achterlaten. Ik ben niet vrij’ (02/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 28. Topchef Marcelo Ballardin wilde eerst muzikant of stand-upcomedian worden: “Ik wist niet waar mijn leven naartoe ging” (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Noem het gerust een vroege midlifecrisis.” De één koopt dan een Harley-Davidson, de andere wil gitarist worden. Dat laatste had Marcelo Ballardin...
  [naar artikel]
 29. Thuis bij Marcelo Ballardin: “Bij Hertog Jan heb ik zoveel scheldwoorden gehoord. Echt, ze maakten me kapot” (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als een haat-liefdeverhouding, zo omschrijft sterrenchef en tv-figuur Marcelo Ballardin (41) zijn relatie met zijn Gentse restaurant Oak, waarover hij nu een kookboek uitbrengt. Maar van opgeven is geen sprake. “Ik ben de hundred percent guy. Ik ga voluit, altijd”, vertelt hij aan ‘De Morgen’. Een gesprek over de liefde voor koken, de stress van zijn eigen restaurant en de stage bij Hertog Jan die hem gevormd heeft. “Met sommige van die gasten praat ik nog altijd niet.”
  [naar artikel]
 30. “In een caesar salad hoort geen kip thuis, dat is iets Amerikaans”: Marcelo Ballardin gunt ons een blik in zijn restaurant OAK (*) (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Pas op 28-jarige leeftijd dook sterrenchef Marcelo Ballardin voor het eerst een koksopleiding in. Veertien jaar later heeft hij een ster en twee eigen restaurants op zijn naam staan. In zijn kookboek OAK deelt hij een blik achter de schermen én recepten, zodat je zelf het restaurant naar je thuis kan brengen. Waar moet je in de keuken op letten als (thuis)kok? En welke invloeden ontdek je in de keuken? “Maak vooral niet exact hetzelfde recept klaar als ik, doe er je eigen ding mee.”
  [naar artikel]
 31. Thuis bij sterrenchef Marcelo Ballardin: ‘Als stagiair bij Hertog Jan heb ik zoveel scheldwoorden gehoord. Echt, ze maakten me kapot’ (02/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 32. Sterrenchef Marcelo Ballardin debuteert naast Sergio Herman op VTM (31/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Niet alleen Sergio Herman (49) mag de hobbykoks beoordelen in het nieuwe VTM-programma Mijn keuken mijn restaurant. Hij krijgt topchef Marcelo Ballardin (39) naast zich, van de Gentse sterrenzaak OAK. “Elke dag als ik wakker word, wil ik beter doen dan de dag ervoor.”
  [naar artikel]
 33. Smaak en geur kwijt door corona? Geen paniek: door sterrenchef Marcelo Ballardin kan ook jij genieten van een feestmaaltijd (18/12/2020 - VRT NWS)
  Sterrenchef Marcelo Ballardin van restaurant OAK in Gent wou in deze coronacrisis zijn steentje bijdragen. Daarom ontwikkelde hij een speciaal feestmenu waardoor ook mensen die na een coronabesmetting lijden aan smaak-en reuksverlies kunnen genieten van de eindejaarsdagen.
  [naar artikel]
 34. ‘Zodra een bord voor je neus staat, zie je of het goed of fout zit’: Sergio Herman en Marcelo Ballardin (13/03/2020 - De Morgen)
  Een kookprogramma die naam waardig kan niet zonder een paar sterrenchefs in de jury. In Mijn keuken, mijn restaurant nemen Sergio Herman (49) en Marcelo Ballardin (38) de honneurs waar. De ene een ervaren rot, de andere een tv-debutant maar wel opvallend eensgezind. ‘Als je kookt vanuit je hart en je buik komt het altijd goed.’
  [naar artikel]
 35. Marcelo Ballardin: “Ik ben fan van ketchup, dat gebruiken we in Brazilië als dipsaus bij pizza” (15/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Staat hij niet achter de kookpotten van zijn restaurant Oak in Gent, dan schrijft hij aan zijn boek dat in oktober uitkomt. De keuken van hun loft is eerder het domein van zijn partner Dominik. “De koelkast uitmesten? Dat laat ik aan Dominik over”, zegt topchef Marcelo Ballardin.
  [naar artikel]
 36. Topchef Marcelo Ballardin deelt zijn favoriete familierecept: “Stoofvlees? Door in ma’s kookpotten mee te kijken, heb ik het geleerd” (29/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Waarom iemand voor een leven als chef-kok kiest? Wie doorvraagt, komt bijna altijd uit bij een kooklustige moeder, groot- of schoonmoeder. In deze reeks brengen wij de chef en zijn inspiratiebron samen. Deze week: chefkok Marcelo Ballardin, die nu al uitkijkt naar het stoofvlees dat zijn schoonmoeder binnenkort met Kerstmis klaarmaakt.
  [naar artikel]
 37. Seppe Nobels slaagt niet in Leo-opdracht in ‘Snackmasters’ (12/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Marcelo Ballardin (39) won gisteren het tweede seizoen van ‘Snackmasters’, maar het was zijn opponent die opviel. Seppe Nobels (39) is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.”
  [naar artikel]
 38. Sterrenchef Marcelo Ballardin proeft kant-en-klare hamburgers uit de supermarkt: “Is dit rundvlees? Het ziet geelgroen en smaakt naar niks” (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Deze week: Marcelo Ballardin, de sterrenchef van Oak in Gent en ook te zien in ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ op VTM, proefde voor ons kant-en-klare rundsburgers (mét sesambroodje en saus) uit de supermarkt. “Een hamburger is een topproduct als hij vers en zelfbereid is. Je moet vlees proeven.” En daar wringt volgens hem vaak het schoentje.
  [naar artikel]
 39. Van een broodje 'pulled rabbit’ tot tempura met konijn: 3 recepten om dit gezonde vlees op een frisse manier klaar te maken (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De vraag ‘wat eten we vandaag’, passeert in elk gezin weleens tijdens de week. Wat dacht je van een broodje ‘pulled rabbit’ of een tempura met konijn? Van 25 januari tot 1 februari loopt de ‘Week van het konijn’ en voor die gelegenheid zet VLAM het Belgisch konijnenvlees extra in de kijker. Met deze drie recepten tover je eens iets anders op tafel dan de klassieker met pruimen.
  [naar artikel]
 40. Van een gezonde salade tot heerlijke pizza: deze 5 recepten zet je op tafel voor minder dan 15 euro (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week opnieuw tonnen vol inspiratie hebben om een weekmenu op tafel te toveren? Onmogelijk. Zelfs wij op de redactie van HLN Eten strugglen wel eens. Daarom komen deze recepten van foodstyliste Sonja Peeters als geroepen. Gezonde maaltijd om op maandag mee te starten? Check. Comfortfood om vrijdag de week mee af te sluiten? Dubbelcheck. En dat alles voor minder dan 15 euro. Dat kunnen we niet laten liggen. Aan tafel!
  [naar artikel]
 41. De eerste 10 op 10 valt in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ (12/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de vierde aflevering van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ brachten de duo’s en chefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin een bezoekje bij...
  [naar artikel]
 42. Nooit meer de vraag ‘wat eten we vandaag’: deze 5 gerechten zet je graag op het weekmenu (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De vraag ‘wat eten we vandaag’ is ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen in elk huishouden. Even geen inspiratie meer voor op het boodschappenlijstje dit weekend? Met deze 4 recepten in je weekmenu schrijft dat lijstje zichzelf. Van vis tot taart en taco’s: aan alles werd gedacht. Aan tafel!
  [naar artikel]
 43. Seppe Nobels geeft op in finale ‘Snackmasters’: “Ik ga voor perfectie, dus ik hou de eer aan mezelf” (12/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Marcelo Ballardin (39) heeft maandag het tweede seizoen van ‘Snackmasters’ gewonnen. Het was echter zijn opponent Seppe Nobels (39) die opviel. De Mechelaar is de eerste chef die halverwege opgaf en geen snack, in dit geval een replica van een Leo, afleverde. “Werken met chocolade is veel te technisch voor mij.”
  [naar artikel]
 44. Exclusief: 3 lekker gezonde recepten waar ook kinderen van smullen uit het nieuwe boek van Ellemieke Vermolen (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een gezonde levensstijl meegeven aan haar zonen Noah (12) en Zenna (10) is altijd een prioriteit voor Ellemieke Vermolen (45) – jaren de vrouw van topchef Sergio Herman. “Goede voeding is zo belangrijk. Voor je gezondheid, en voor onze planeet. Dat blijft echt wel ergens plakken in die jonge hoofden.” Zelf past ze de ‘80/20-regel’ toe en met haar nieuwe kookboek ‘Lekker gezond’ tovert ze meer plezier in de keuken en aan tafel. Op één ingrediënt bezuinigt ze niet: liefde. Wij mogen drie recepten exclusief publiceren.
  [naar artikel]
 45. 5 originele recepten van Sandra Bekkari voor de paasbrunch: “Zo maak je een quiche zonder bladerdeeg” (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk!
  [naar artikel]
 46. Gentse sterrenchef beoordeelt hobbykoks in nieuw VTM-programma: “Ik verwacht geen driesterrenmaaltijd” (31/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Topchef Marcelo Ballardin (38) van de Gentse sterrenzaak OAK zal de hobbykoks beoordelen in het nieuwe VTM-programma ‘Mijn keuken mijn restaurant’....
  [naar artikel]
 47. De 7 favoriete eetadresjes van Marcelo Ballardin: “Hier bakken ze zelfs croissants met zuurdesemdeeg!” (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Marcelo Ballardin. “Ik eet niet zo vaak de echte Belgische klassiekers, maar de stoverij met frieten in dit restaurant gaat er altijd wel in.”
  [naar artikel]
 48. De 7 favoriete eetadresjes van chef Marcelo Ballardin: “Hier bakken ze zelfs croissants met zuurdesemdeeg!” (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel koks met veel plezier achter het fornuis staan, schuiven ze maar al te graag ook zelf hun voeten ergens onder tafel. Waar tafelt een Vlaamse topchef het liefst? En waar halen ze op zondag hun pistolets of frietjes? Elke week geeft één van hen inkijk in zijn adresboekje vol persoonlijke en smakelijke toppers. Deze week: de suggesties van Marcelo Ballardin. “Ik eet niet zo vaak de echte Belgische klassiekers, maar de stoverij met frieten in dit restaurant gaat er altijd wel in.”
  [naar artikel]
 49. Eens iets anders dan asperges en een gekookt eitje: 5 originele recepten van Sandra Bekkari voor de paasbrunch (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk!
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy