De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

'Hallo, ik wil de allerslimste zak ter wereld'

Apache

21/01/2023 - 06:22

Deze week krijgt De Helpdesk een zelfzekere beller uit Genk aan de lijn.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 't Is gebeurd, De Allerslimste Mens ter Wereld is bekend: "We waren allemaal aan elkaar gewaagd" (10/11/2022 - VRT NWS)
  OPGELET, SPOILERALERT. Na de overwinning van stand-upcomedian Bert Kruismans in 2011, is er een nieuwe winnaar die zich tien jaar lang "Allerslimste mens ter wereld" mag noemen, en dat is Danira Boukhriss Terkessidis (32). De televisiepresentatrice haalde het in de finale van de populaire VIER-quiz van televisiemaker Bart Cannaerts. "Het was zo'n intense rit, ik besef nog altijd niet dat ik gewonnen ben", vertelt de kersverse Allerslimste Mens.
  [naar artikel]
 2. Het doemscenario van Merol en een wel heel innige knuffel: dit was ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ (01/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een aflevering van De Allerslimste Mens ter Wereld gemist? Met deze samenvatting bent u weer helemaal mee.
  [naar artikel]
 3. Dit is de winnaar/winnares van ‘De allerslimste mens ter wereld’ (10/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Om het in de woorden van Erik Van Looy te zeggen: ’t Is gebeurd. Na een zoektocht van tien weken is ‘De allerslimste mens ter wereld gevonden’. Na een titanenstrijd tussen Bart Cannaerts, Danira Boukhriss Terkessidis en Liesbeth Van Impe.
  [naar artikel]
 4. Dit zijn de voormalige kandidaten die hun kans wagen voor de titel van ‘De allerslimste mens ter wereld’ (22/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  2022 is een speciaal jaar voor De slimste mens want dit jaar zullen er enkel de toppers van de voorbije seizoenen meedoen aan de quiz der quizzen. Wie meedoet aan De allerslimste mens ter wereld kan je ontdekken in bovenstaande video.
  [naar artikel]
 5. Dit is de winnaar/winnares van ‘De allerslimste mens ter wereld’ (10/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Om het in de woorden van Erik Van Looy te zeggen: ’t Is gebeurd. Na een zoektocht van tien weken is ‘De allerslimste mens ter wereld gevonden’. Na een titanenstrijd tussen Bart Cannaerts, Danira Boukhriss Terkessidis en Liesbeth Van Impe, hoofdredacteur van onze zusterkrant Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 6. Eva De Roo maakt opwachting in ‘De allerslimste mens ter wereld’: “Let’s go!” (05/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Radiopresentatrice Eva de Roo zal binnenkort meestrijden in De allerslimste mens ter wereld. Dat maakte ze zelf bekend op Studio Brussel en op Instagram. Vorige week raakte bekend dat Liesbeth Van Impe en Olga Leyers zullen meedingen naar de felbegeerde titel in de populaire tv-quiz.
  [naar artikel]
 7. Rik Torfs is niet de allerslimste (07/04/2019 - De Morgen)
  Rik Torfs is als eerste gewipt uit De allerslimste mens ter wereld. Hij verloor in de finaleronde van David Davidse. Martin Heylen won de eerste aflevering met de vingers in de neus.
  [naar artikel]
 8. Volgend jaar opnieuw een ‘Allerslimste mens ter wereld’ (14/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nog zeven kandidaten maken kans om dit negentiende seizoen van ‘Slimste mens ter wereld’ te winnen, maar Erik Van Looy (59) is stiekem al bezig met het volgende. Voor de jubileumeditie van volgend jaar plant de quizmaster immers een versie van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’.
  [naar artikel]
 9. Erg toevallig: Queen was op sterfdag ook quizvraag in ‘De allerslimste mens ter wereld’ (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof het lot ermee gemoeid is: op de sterfdag van de Britse koningin Elizabeth II, bleek ze ook toevallig een vraag te zijn in de populaire tv-quiz ‘De allerslimste mens ter wereld’.
  [naar artikel]
 10. Bart Cannaerts (42) is blikvanger van ‘De allerslimste mens ter wereld’ (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie is de allerslimste mens ter wereld? Het kan zo maar eens Bart Cannaerts zijn. De 42-jarige stand-upcomedian en tv-maker gaat schijnbaar moeiteloos richting zeven deelnames in de gelijknamige quiz. Goed voor een ticket naar de finaleweken. “Ik kreeg een tip van Geert Meyfroidt, daarna ben ik wel even heel nerdy gegaan.”
  [naar artikel]
 11. Eva De Roo doet mee aan ‘De allerslimste mens ter wereld’: “Bang dat ik totaal ga afgaan” (05/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Binnenkort is het weer tijd voor een nieuw seizoen van de ‘De allerslimste mens ter wereld’ en ondertussen zijn er ook al enkele namen bekend. Eerder raakte al bekend dat Gert Verhulst en Merol sowieso al van de partij zijn. Zij krijgen nu het gezelschap van Eva De Roo.
  [naar artikel]
 12. Strijd voor titel van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ gaat in september al van start (15/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Gert Verhulst, Ella Leyers, Olga Leyers en Gilles De Coster: het zijn maar enkele van de BV’s die strijden voor de titel in De Allerslimste Mens ter Wereld. De quiz is dit jaar al vanaf 5 september te zien op Play4.
  [naar artikel]
 13. Erik Van Looy stelt eerste drie kandidaten van ‘De allerslimste mens ter wereld’ voor: “Als hij niet oppast, ligt hij eruit” (04/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag is het zover, dan schiet ‘De allerslimste mens ter wereld' uit de startblokken. In de allereerste aflevering nemen Jeroom, Jonas Geirnaert en Ella Leyers het tegen elkaar op. Erik Van Looy wikt en weegt de kandidaten.
  [naar artikel]
 14. Pedro Elias vraagt doktersadvies aan Geert Meyfroidt in ‘Allerslimste mens ter wereld’: “Het is toch gratis he?” (06/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Erik Van Looy verwelkomt donderdag dokter Geert Meyfroidt in De allerslimste mens ter wereld. Hij neemt het op tegen Bart Cannaerts en Astrid Stockman, maar niet vooraleer jurylid Pedro Elias eerst een medisch probleem met hem deelt.
  [naar artikel]
 15. Erik Van Looy stelt eerste drie kandidaten van ‘De allerslimste mens ter wereld’ voor: “Als hij niet oppast, ligt hij eruit” (04/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag is het zover, dan schiet ‘De allerslimste mens ter wereld' uit de startblokken. In de allereerste aflevering nemen Jeroom, Jonas Geirnaert en Ella Leyers het tegen elkaar op. Erik Van Looy wikt en weegt de kandidaten.
  [naar artikel]
 16. Dit zijn de voormalige kandidaten die hun kans wagen voor de titel van ‘De allerslimste mens ter wereld’ (22/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  2022 is een speciaal jaar voor ‘De slimste mens’ want dit jaar zullen er enkel de toppers van de voorbije seizoenen meedoen aan de quiz der quizzen. Wie meedoet aan ‘De allerslimste mens ter wereld’ kan je ontdekken in bovenstaande video.
  [naar artikel]
 17. Ook Rani De Coninck, Julie Colpaert en Lisa Smolders in ‘De Allerslimste Mens’ (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dit jaar is een speciaal jaar voor ‘De slimste mens ter wereld’. Alle toppers van de voorbije seizoenen komen terug om onder elkaar uit te vechten wie nu echt ‘De allerslimste mens ter wereld’ is. Stukje bij beetje komen we te weten wie de deelnemers zijn.
  [naar artikel]
 18. Het geheime ontbijt van Pommelien Thijs en de luxe-escorte in Sven de Leijer: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (20/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Joke Emmers is volgens Erik Van Looy geboren in Noord-Korea, en Serine Ayari kan iets met een Tunesische kip. Maar het was Pommelien Thijs die vanavond de show stal in ‘De allerslimste mens ter wereld’. Hoe? Door haar favoriete ontbijt te onthullen: een volledige pot choco.
  [naar artikel]
 19. Test uw showbizzkennis in de grote HALLO-quiz (06/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Al 200 nummers is de HALLO uw trouwe gids door het tv- en showbizzlandschap. Maar hoe grondig pluist u elk weekend de HALLO uit? Met andere woorden: bent u écht op de hoogte van het reilen en zeilen van onze BV’s? Er is maar één manier om dat te testen: met onze enige echte HALLO-quiz.
  [naar artikel]
 20. Collectief geheugenverlies en wegkwijnen in Istanbul: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (03/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Peter Van de Veire maakte zijn opwachting in ‘De allerslimste mens ter wereld’. Tussen al het terugblikken op zijn huwelijksaanzoek door wist hij ook goed te quizzen, al liet de tegenstand zich niet doen. Quizmaster Erik Van Looy zal zich de vraag over de remake van ‘De zaak Alzheimer’ dan weer nog lang herinneren.
  [naar artikel]
 21. Wie tipt Erik Van Looy als eindwinnaar voor ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’? (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandagavond start de twintigste editie van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, die voor de gelegenheid is omgedoopt tot ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Zeven voormalige ‘Slimste Mensen’ uit de voorbije tien edities nemen het tegen elkaar op in de populaire quiz. Hoe schat Erik Van Looy hun kansen in en wie gaat volgens hem lopen met de begeerde titel? Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 22. Wie tipt Erik Van Looy als eindwinnaar voor ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’? (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandagavond start de twintigste editie van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, die voor de gelegenheid is omgedoopt tot ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Zeven voormalige ‘Slimste Mensen’ uit de voorbije tien edities nemen het tegen elkaar op in de populaire quiz. Hoe schat Erik Van Looy hun kansen in en wie gaat volgens hem lopen met de begeerde titel? Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 23. Bert Kruismans is straks niet meer ‘De allerslimste mens ter wereld’ en heeft nog iets recht te zetten: “Ze zullen het me wel niet kwalijk nemen dat ik dit nu verklap” (10/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Elf jaar lang was Bert Kruismans (56) de allerslimste mens ter wereld, maar donderdagavond moet hij die titel afstaan. Aan de vooravond van de finale blikt de komiek terug op zijn parcours en schetst hij het profiel van de ideale winnaar. Én wil hij een oud misverstand de wereld uit helpen. “Frank Raes was nog zo trots dat hij mij, na elf opeenvolgende deelnames, had verslagen. Sorry, Frank.”
  [naar artikel]
 24. Erik Van Looy en een elitegroepje van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslimste mens ter wereld’ (15/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op maandag 5 september start het twintigste (!!!) seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’. Een jubileum dat voor de gelegenheid ‘De allerslimste mens ter wereld’ heet en de strafste kandidaten van pakweg de voorbije tien jaar tegen elkaar laat strijden voor eeuwige roem. Om dat feest kracht bij te zetten, maakten gastheer Erik Van Looy en vrienden een alweer erg straffe promofilm.
  [naar artikel]
 25. En uitgerekend dan is koningin Elizabeth een vraag in ‘De allerslimste mens ter wereld’ (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uitgerekend op de dag dat de Britse koningin Elizabeth II overleed, was de Queen een vraag in ‘De allerslimste mens ter wereld’. Delphine Lecomte kreeg het videofragment voorgeschoteld waarin de koningin thee drinkt met Beertje Paddington, een sketch die werd opgenomen ter ere van haar 70-jarige jubileum op de troon eerder dit jaar.
  [naar artikel]
 26. 7 winnaars, 15 finalisten en een vreemde eend in de bijt: deze knappe koppen kunnen ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ worden (23/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf maandag 5 september nemen de beste bekende kwissers van de afgelopen tien seizoenen Slimste Mens het tegen elkaar op in De Allerslimste Mens ter Wereld. In de selectie van knappe koppen is één vreemde eend in de bijt te vinden.
  [naar artikel]
 27. 7 ‘Slimste Mensen’ willen nu ook ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ worden: deze kandidaten quizzen mee in het jubileumseizoen (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het jubileumseizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ - dat voor de gelegenheid ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ heet - start uitzonderlijk al op maandag 5 september. Dat doet presentator Erik Van Looy met een indrukwekkende verzameling kandidaten, waarvan zeven voormalige ‘Slimste Mensen’ uit de voorbije tien edities.
  [naar artikel]
 28. 7 ‘Slimste Mensen’ willen nu ook ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ worden: deze kandidaten quizzen mee in het jubileumseizoen (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het jubileumseizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ - dat voor de gelegenheid ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ heet - start uitzonderlijk al op maandag 5 september. Dat doet presentator Erik Van Looy met een indrukwekkende verzameling kandidaten, waarvan zeven voormalige ‘Slimste Mensen’ uit de voorbije tien edities.
  [naar artikel]
 29. Borstzakje met frietjes en niezende zeehonden: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (04/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dalilla Hermans maakte haar intrede in ‘De allerslimste mens ter wereld’ en kreeg, in de woorden van Erik Van Looy, meteen één van de meest puberale doe-opdrachten van het jaar voorgeschoteld. We zullen de imitaties van de niezende zeehonden niet snel vergeten. Verder maakten juryleden Serine Ayari en William Boeva indruk met hun outfits.
  [naar artikel]
 30. Merol neemt het op tegen Gert Verhulst in ‘De allerslimste mens ter wereld’ (12/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We kennen ondertussen al twee kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘De allerslimste mens ter wereld’. Naast Gert Verhulst zal namelijk ook Merol opnieuw te zien zijn in het populaire Play4-programma. Dat maakte de Nederlandse zangeres zelf bekend tijdens ‘De Cooke & Verhulst Show’.
  [naar artikel]
 31. Dit zijn de deelnemers voor het nieuwe seizoen van ‘De allerslimste mens’ (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dit jaar is een speciaal jaar voor ‘De slimste mens ter wereld’. Alle toppers van de voorbije seizoenen komen terug om onder elkaar uit te vechten wie nu echt ‘De allerslimste mens ter wereld’ is. Aan de hand van dit filmpje komen we erachter wie de kandidaten zijn.
  [naar artikel]
 32. Volgend jaar gaat Erik Van Looy opnieuw op zoek naar ‘De allerslimste mens’ (14/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De eindmeet van de negentiende jaargang van De slimste mens ter wereld is stilaan in zicht, maar quizmaster Erik Van Looy (59) denkt al aan de toekomst. Het feestelijke twintigste seizoen krijgt volgend jaar de titel De allerslimste mens ter wereld mee. Daarin keren de beste kandidaten van de afgelopen tien jaar terug naar de gekende oranje zeteltjes.
  [naar artikel]
 33. Kandidaten ‘De allerslimste mens ter wereld’ doen geheimzinnig over voorbereiding: zijn ze er klaar voor? (03/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week start de twintigste editie van ‘De slimste mens ter wereld’, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘De allerslimste mens ter wereld’. De beste kandidaten uit de vorige seizoenen nemen het daarin tegen elkaar op. Showbits strikte drie deelnemers om eens te peilen naar hun voorbereiding en speltactiek. Bereiden ze zich grondig voor of vertrouwen ze op hun parate kennis? Senne vraagt het aan Merol, Jelle Cleymans en Gert Verhulst.
  [naar artikel]
 34. “De vloek van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’”: oud-winnaars deden het dramatisch slecht, niemand in finaleweken (31/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag starten de finaleweken in De Allerslimste Mens ter Wereld. Eén ding is zeker: de winnaar wordt iemand die nog géén oorkonde heeft. Met de eliminatie van Tom Waes vorige week, zijn alle vroegere winnaars uitgeschakeld. Vijf van de zeven ‘Slimste Mensen’ vielen zelfs na één aflevering af.
  [naar artikel]
 35. Liesbeth Van Impe en Olga Leyers strijden mee om titel van ‘De allerslimste mens’ (27/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De volgende twee namen voor De allerslimste mens ter wereld zijn bekend. Liesbeth Van Impe en Olga Leyers zullen meestrijden om de eretitel in het Play?4-programma.
  [naar artikel]
 36. Jeroom, Ella Leyers en Jonas Geirnaert bijten de spits af in ‘De allerslimste mens ter wereld’ (02/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag is het zover en begint er een nieuw seizoen van ‘De allerslimste mens ter wereld’. Wie als winnaar uit de bus zal komen, is nog even afwachten, maar ondertussen weten we wel al welke drie kandidaten de spits mogen afbijten. Jeroom, Ella Leyers of Jonas Geirnaert: wie wint er zo meteen de eerste aflevering van de populaire quiz?
  [naar artikel]
 37. Jeroom, Ella Leyers en Jonas Geirnaert bijten de spits af in ‘De allerslimste mens ter wereld’ (02/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandag is het zover en begint er een nieuw seizoen van ‘De allerslimste mens ter wereld’. Wie als winnaar uit de bus zal komen, is nog even afwachten, maar ondertussen weten we wel al welke drie kandidaten de spits mogen afbijten. Jeroom, Ella Leyers of Jonas Geirnaert: wie wint er zo meteen de eerste aflevering van de populaire quiz?
  [naar artikel]
 38. Erik Van Looy (60) in ‘Allerslimste mens’: “Mijn vriendin en ik zijn niet meer samen” (28/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Erik Van Looy (60) is opnieuw vrijgezel. Dat moest de presentator noodgedwongen toegeven na een mopje door jurylid Pedro Elias in ‘De allerslimste mens ter wereld’.
  [naar artikel]
 39. De demonische lach van Lotte Vanwezemael en Koen De Bouw als Will Smith: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (31/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De finaleweken van ‘De allerslimste mens ter wereld’ zijn van start gegaan. Riadh Bahri, Lotte Vanwezemael en Kobe Ilsen moesten het tegen elkaar afleggen – net als in de finale in 2015. De drie kandidaten kwamen de hele avond lang gevat uit de hoek en gaven steevast perfecte voorzetten voor juryleden Jelle De Beule en Pedro Elias. Een van de sterkste afleveringen van het seizoen.
  [naar artikel]
 40. De demonische lach van Lotte Vanwezemael en Koen De Bouw als Will Smith: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (31/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De finaleweken van ‘De allerslimste mens ter wereld’ zijn van start gegaan. Riadh Bahri, Lotte Vanwezemael en Kobe Ilsen moesten het tegen elkaar afleggen – net als in de finale in 2015. De drie kandidaten kwamen de hele avond lang gevat uit de hoek en gaven steevast perfecte voorzetten voor juryleden Jelle De Beule en Pedro Elias. Een van de sterkste afleveringen van het seizoen.
  [naar artikel]
 41. Gert Verhulst dit najaar te zien in ‘De allerslimste mens ter wereld’: “Ik weet niets meer” (26/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gert Verhulst (54) zal dit najaar te zien zijn in ‘De allerslimste mens ter wereld’. Dat maakte de Studio 100-baas zelf bekend tijdens ‘De Cooke & Verhulst Show’. Verhulst verloor in het twaalfde seizoen van de populaire quiz van verliezend finalist Bart De Pauw en eindwinnaar Adil El Arbi.
  [naar artikel]
 42. Margriet Hermans geeft bijzondere tip in ‘De allerslimste mens ter wereld’: “Daar ruik ik graag aan bij mijn man” (12/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Margriet Hermans (68) geen blad voor de mond neemt, is al langer geweten. Maar wanneer ze zetelt als jurylid in ‘De allerslimste mens ter wereld’ klapt ze ook uit de biecht over haar liefdesleven. “Ik steek mijn neus geregeld in de schaamstreek van mijn man. Echt heerlijk. Moet je ook eens proberen, Erik", bekent ze.
  [naar artikel]
 43. Het loon van Tom Waes en een likje van Jelle De Beule: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (27/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vlak voor de finaleweken maakte Tom Waes zijn entree in ‘De allerslimste mens ter wereld’. Hij nam het op tegen Kobe Ilsen en Danira Boukhriss Terkessidis, net zoals in de finale uit 2015. De drie kandidaten kwamen de hele avond lang gevat uit de hoek en gaven steevast perfecte voorzetten voor juryleden Jelle De Beule en Pedro Elias. Eén van de sterkste afleveringen van het seizoen.
  [naar artikel]
 44. Spelen met condooms kan nare gevolgen hebben: Dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (08/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Spelen met condooms, en dan vooral als ze gevuld zijn, het kan gevolgen hebben. Vraag maar aan Bockie De Repper. Die deelde zijn verhaal in ‘De allerslimste mens ter wereld’ dinsdagavond. De clou verklappen we u nu al, het eindigt met het zinnetje: “Toen lag mij op mij.” Maar de belangrijkste vraag blijft natuurlijk: wie gaat door naar alweer de halve finale van dit twintigste seizoen?
  [naar artikel]
 45. Waarom Herman Brusselmans nu pas vader wordt en hoog bezoek in de studio: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (06/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een bekende gast in het publiek, een opvallende bekentenis van Herman Brusselmans en de terugkeer van de titelverdediger. Niets dan hoogtepunten in ‘De allerslimste mens’. Maar wat betekende ‘chasse patate’ ook alweer?
  [naar artikel]
 46. De trauma’s van Steven Van Herreweghe en de bijnaam van Danira Boukhriss Terkessidis: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (10/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Danira Boukhriss Terkessidis maakte vanavond haar opwachting in ‘De allerslimste mens ter wereld’ en toonde zich een geduchte tegenstander voor Geert Meyfroidt en Bart Cannaerts. Aan de jurytafel was voor het eerst sinds lang Steven Van Herreweghe nog ’s te zien, die meteen een jarenlang trauma in de groep gooide.
  [naar artikel]
 47. Bart Cannaerts speelt alles en iedereen in de vernieling in 'De allerslimste mens’: “Ik wil winnen, want dan mag ik terugkomen” (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zeven deelnames. Vier overwinningen. Twee finales gewonnen. Het gaat hard voor comedian-presentator Bart Cannaerts in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Zo hard dat velen zich nu al afvragen wie hem straks in de finaleweken kan stoppen.
  [naar artikel]
 48. ‘De allerslimste mens’-finalisten gewikt en gewogen: Twee absolute topspelers en één gevaarlijke outsider (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De drie finalisten van ‘De allerslimste mens ter wereld’ zijn bekend. Presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis, komiek Bart Cannaerts en hoofdredactrice Liesbeth Van Impe staan vanavond tegenover elkaar in de finale. Wij wikken en wegen hun kansen.
  [naar artikel]
 49. Jeroom in een rode jogging en de onenightstand van Élodie Ouédraogo: dit was de eerste ‘Allerslimste mens ter wereld’ (05/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Et c’est parti. Erik Van Looy gaf maandagavond de aftrap van ‘De allerslimste mens ter wereld’, met zoals vanouds een pak schuine moppen en tips die hij als enige snapt. Jeroom maakte voor het eerst sinds lang zijn opwachting in het spelersveld en stond zijn plekje aan de jurytafel af aan zijn vrouw Élodie Ouédraogo. Dat dat vonken gaf, hoeven we u vast niet uit te leggen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy