De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Het risico van een derde wereldoorlog blijft toenemen. We hebben nu vredesbesprekingen nodig!

De Wereld Morgen

23/01/2023 - 17:35

De NAVO dringt aan op verdere escalatie van de oorlog in Oekraïne, waarbij Duitsland onder enorme druk staat om tanks te sturen naar Oekraïne. Deze oorlog helpt de VS om zich te concentreren op zijn erkende belangrijkste rivaal, China. Oekraïne zou wel eens het eerste slagveld kunnen worden van een derde wereldoorlog. Daarom is de uitbouw van een sterkere en luidere vredesbeweging een dringende prioriteit. The post Het risico van een derde wereldoorlog blijft toenemen. We hebben nu vredesbesprekingen nodig! appeared first on DeWereldMorgen.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE WERELD MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Oppositie en regering Venezuela voerden vredesbesprekingen in Oslo” (16/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vertegenwoordigers van het Venezolaanse regime en de oppositie hebben deze week vredesbesprekingen gehouden op een geheime locatie in Oslo. Dat...
  [naar artikel]
 2. Aantal nieuwe ziekenhuisopnames blijft toenemen (09/09/2021 - De Standaard)
  Het aantal coronapatiënten voor wie een ziekenhuisopname nodig is, blijft duidelijk stijgen in vergelijking met een week eerder. Het aantal vastgestelde besmettingen zit nu echter al voor de derde dag op rij in dalende lijn.
  [naar artikel]
 3. Kom er binnenkort een Derde Wereldoorlog? (06/11/2018 - VRT NWS)
  Het begin van de Eerste Wereldoorlog lijkt sterk op de huidige situatie in Syrië en Irak. Volgens islamoloog Amr Ryad (KU Leuven) speelde het begrip jihad telkens een belangrijke rol. Wil dat dan ook zeggen dat het vervolg ook hetzelfde zal zijn? Komt er een Derde Wereldoorlog?
  [naar artikel]
 4. Weer opvallend excuus van Elon Musk voor afblazen Twitterdeal: “Het heeft geen nut om Twitter te kopen als we op weg zijn naar een Derde Wereldoorlog” (07/09/2022 - Express)
  Centimiljardair Elon Musk kondigde enkele maanden geleden aan het socialmediabedrijf Twitter niet meer te willen opkopen, omdat die onderneming hem niet genoeg informatie zou hebben verschaft over het aantal spamaccounts op het platform. Onzin, meent Twitter: uit berichten die dinsdag openbaar zijn gemaakt, zou Musk het risico op een “Derde Wereldoorlog” aankaarten als reden om […]
  [naar artikel]
 5. Aantal echtscheidingen blijft verder toenemen (03/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal echtscheidingen blijft maar toenemen. Dat blijkt uit cijfers van de notarissen. De coronacrisis en de lockdown hebben gezorgd voor meer...
  [naar artikel]
 6. “Risico dat toename van Belgische staatsschuld permanent blijft” (17/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de coronacrisis zal de Belgische overheidsschuld fors toenemen in 2020. Volgens Moody's bestaat het risico dat die toename permanent zal...
  [naar artikel]
 7. Uber ziet verlies toenemen ondanks boom in maaltijdleveringen (05/11/2020 - De Tijd)
  22:49 Uber Technologies zag zijn verlies in het derde kwartaal toenemen, vooral wegens de terugval van taxiritten. Het blijft mikken op winst tegen eind 2021.
  [naar artikel]
 8. Russische buitenlandminister Sergej Lavrov waarschuwt voor derde wereldoorlog (25/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische buitenlandminister Sergej Lavrov heeft tegen Russische staatsmedia gezegd dat er een “reëel” gevaar is dat er een derde wereldoorlog komt. Wel zou Rusland zo’n oorlog ontoelaatbaar vinden, stelt hij. Ook wil de Rusland de “kunstmatige” risico’s op een nucleaire oorlog verminderen.
  [naar artikel]
 9. Concentratie binnen Vlaams medialandschap blijft toenemen (12/12/2016 - De Redactie)
  Die concentratie kan een risico inhouden voor de diversiteit van het aanbod, benadrukt de Vlaamse Regulator voor de Media. Negen mediagroepen hebben 80 tot 100 procent van de klassieke mediamarkt in handen.
  [naar artikel]
 10. Coronacijfers: Aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft toenemen (16/03/2021 - Express)
  Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft toenemen, al daalt het aantal overlijdens opnieuw. Ook liggen er in België opnieuw meer dan 500 patiënten met Covid-19 op de afdelingen intensieve zorgen van de ziekenhuizen. Zo blijkt uit de nieuwste cijfers op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land blijft […] The post Coronacijfers: Aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft toenemen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Hoe jongeren zich rot lachen met hun angst voor een Derde Wereldoorlog: “Ze maken er zo’n zootje van” (12/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Leerkrachten worden overspoeld met vragen over het conflict in Iran en een mogelijke Derde Wereldoorlog. Zijn jongeren echt ongerust? “Mijn leerlingen volgen de actualiteit niet erg intens, dat blijkt vaak uit mijn lessen.” Ze hebben in ieder geval hun eigen manier om er mee om te gaan.
  [naar artikel]
 12. Syrische oppositie verwerpt vredesbesprekingen Sotsji (26/12/2017 - Knack)
  De Syrische oppositie heeft een door Rusland geplande conferentie in Sotsji afgewezen met als argument dat die de door VN gesteunde vredesbesprekingen in Genève wil passeren.
  [naar artikel]
 13. Sergej Lavrov: “Een derde wereldoorlog zou nucleair en destructief zijn” (02/03/2022 - Express)
  Sergej Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken, is ervan overtuigd dat een derde wereldoorlog nucleair en destructief zou zijn. Dat meldt het Russische persagentschap RIA. Door het conflict in Oekraïne vrezen sommige mensen dat er een derde wereldoorlog in de maak is. De Russische president Vladimir Poetin heeft intussen al meermaals gedreigd met militaire […]
  [naar artikel]
 14. Aantal ziekenhuisopnames blijft toenemen (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal coronapatiënten dat in het ziekenhuis wordt opgenomen blijft, zoals verwacht, verder toenemen. Vandaag meldt gezondheidsinstituut...
  [naar artikel]
 15. Nederlandse consul Rusland in Maastricht blijft pal achter Poetin staan: “Hij voorkomt Derde Wereldoorlog” (28/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl bloed door de straten van Oekraïne vloeit, staat de honorair consul van Rusland in Maastricht pal achter Vladimir Poetin. Baron Constantijn van Vloten (70) beschouwt hem als de man die de Derde Wereldoorlog voorkomt. "Mensen noemen me nu een kontenlikker.”
  [naar artikel]
 16. Zo bereiden Amerikanen zich voor op de Derde Wereldoorlog (06/11/2017 - De Morgen)
  Als er ooit een Derde Wereldoorlog uitbreekt, dan willen ze daar in de Verenigde Staten goed op voorbereid zijn. In Zuid-Dakota bouwt een aannemer honderden verlaten bunkers om tot luxueuze schuilplaatsen. En de verkoop ervan zit in de lift.
  [naar artikel]
 17. Partijgenoot: ‘Trump zet VS op pad naar derde wereldoorlog' (09/10/2017 - De Tijd)
  18:29 President Donald Trump beschouwt het Amerikaanse presidentschap als een ‘realityshow’ en dreigt met zijn tweets over onder meer NoordKorea de Verenigde Staten ‘op het pad naar de derde wereldoorlog te...
  [naar artikel]
 18. Siri krabbelt terug: toch geen Derde Wereldoorlog vandaag (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Als we Siri vorige week moesten geloven, staat er vandaag iets heftigs te gebeuren: de Derde Wereldoorlog gaat van start. Maar de persoonlijke
  [naar artikel]
 19. Coolsaet: "Er komt geen Derde Wereldoorlog door escalatie in Korea" (14/04/2017 - De Redactie)
  Het conflict in Korea kan dit weekend escaleren, maar voor een Derde Wereldoorlog hoeft u volgens professor Rik Coolsaert voorlopig niet te vrezen.
  [naar artikel]
 20. Alcoholplaag blijft toenemen in Leuven (15/02/2019 - De Standaard)
  De alcoholplaag in Leuven blijft toenemen. In 2018 werden 1.137 feiten van misbruik geregistreerd, een toename met 8,8 procent tegenover 2017. De trend is al stijgend sinds 2005.
  [naar artikel]
 21. Coronacijfers: Aantal ziekenhuisopnames blijft licht dalen, maar druk op intensieve zorg blijft toenemen (10/04/2021 - Express)
  Voor de tweede dag op rij is er een lichte daling te zien in het aantal ziekenhuisopnames door het coronavirus in ons land. Daarbij blijft de druk op de afdelingen intensieve zorgen wel toenemen. In de nieuwste cijfers op het dashboard van Sciensano is te zien dat het aantal ziekenhuisopnames licht blijft dalen. Ook de […] The post Coronacijfers: Aantal ziekenhuisopnames blijft licht dalen, maar druk op intensieve zorg blijft toenemen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. Armoederisico in België blijft toenemen (17/05/2018 - Metro)
  Het armoederisico in België blijft toenemen. Tien jaar geleden werd 14,7 procent van de Belgen beschouwd als een risicogroep voor monetaire armoede, vorig jaar lag dat aantal op 15,9 procent, zo blijkt uit de jongste cijfers van Statbel. Het gaat om mensen die in een huishouden wonen waarvan het totale beschikbare inkomen lager ligt dan 1.139 euro per maand voor een alleenstaande. Het armoederisico stijgt jaar na jaar en is vooral groot bij jongeren, zo blijkt. In 2016 lag het armoederisico op 15,5 procent. Vorig jaar steeg dat tot bijna 16 procent. Vooral jongeren vertonen een groter risico: in de categorie tot vijftien jaar heeft 17,9 procent een risico op monetaire armoede. Tien jaar geleden was dat 16,6 procent. In de categorie 16-24 jaar is er nu zelfs sprake van 22,1 procent risico op armoede, een pak meer dan de 17,5 procent tien jaar geleden. Bij 65-plussers doet zich dan weer de omgekeerde beweging voor: het risico daalde er van 21,3 procent in 2008 naar 16 procent vorig jaar. Ook werklozen (49,1 procent) zijn een stuk kwetsbaarder dan de werkende bevolking (5 procent). Hetzelfde geldt voor leden van eenoudergezinnen (39,7 procent), tegenover bijvoorbeeld een gezin met twee volwassenen en twee kinderen (8,5%). Ook huurders (36,4 procent) lopen een groter risico op armoede dan zij die eigenaar zijn van hun woning (8,8%). Statbel stelt nog vast dat sinds het begin van de metingen de kloof tussen de laagst opgeleiden (hoogstens diploma lager onderwijs) en hoger opgeleiden groter is geworden: respectievelijk 27,2 procent versus 6,4 procent. Volgens de Europese armoede-indicator vertoont zelfs 20,3 procent van de Belgische bevolking een risico op armoede of sociale uitsluiting. Zo’n 13,5 procent van de Belgen leeft in een huishouden met een lage werkintensiteit, terwijl 5,1 procent geconfronteerd wordt met ernstige materiële deprivatie. bron: Belga   Het bericht Armoederisico in België blijft toenemen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. "Een derde van de Bitcoin zit bij de Chinezen, een derde in het criminele milieu en een derde is verhandelbaar" (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De razendsnelle opkomst van de cryptomunt Bitcoin kan wel degelijk macro-economische risico's opleveren, indien de waarde ervan maar blijft...
  [naar artikel]
 24. Aandeel keizersneden blijft toenemen (19/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het aandeel keizersneden ten opzichte van het totaal aantal bevallingen blijft in ons land toenemen. Dat blijkt uit cijfers die Kamerlid Nathalie Muylle (CD&V) verzamelde. Ze waarschuwt dat België ver boven de drempel zit die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als ideaal omschrijft.
  [naar artikel]
 25. Leegstand Britse winkels blijft toenemen (30/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Leegstand Britse winkels blijft toenemen Een op de zeven winkels in Groot-Brittannië staat leeg. En de afgelopen drie maanden is de leegstand in de Britse winkelstraten alleen maar toegenomen, zelfs toen de economie weer aantrok, zo blijkt uit nieuwe cijfers. Volgens een rapport van het databedrijf Local Data Company en het British Retail Consortium (BRC), een samenwerkingsverband van winkeliers, steeg […] Lees dit artikel: Leegstand Britse winkels blijft toenemen
  [naar artikel]
 26. Politicoloog Hendrik Vos: “Als iemand derde wereldoorlog kan ontketenen, zijn het de Russen” (26/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Explosies in Moldavië. Geen eendracht in Bosnië-Herzegovina. De spanningen lopen op in de Balkan. Kunnen deze vallende dominostenen een aanleiding worden voor die derde wereldoorlog, waar de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov voor waarschuwt? “Als iemand een derde wereldoorlog kan ontketenen, zijn het de Russen”, zegt politicoloog Hendrik Vos (UGent).
  [naar artikel]
 27. Armoede in Vlaanderen blijft toenemen en er is niet echt verbetering in zicht (04/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De armoede in Vlaanderen blijft toenemen. Iets meer dan 11 procent van de Vlamingen leeft in armoede. Erger is het gesteld als de kinderarmoede
  [naar artikel]
 28. Coronacijfers: Aantal nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames blijft toenemen (17/03/2021 - Express)
  De nieuwe bevestigde besmettingen met het coronavirus en de ziekenhuisopnames wegens Covid-19 blijven in België toenemen. Ook de ziekenhuisopnames blijven in stijgende lijn. Zo blijkt uit de nieuwste cijfers op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land blijft verder stijgen. Het gaat nu al om een stijging met […] The post Coronacijfers: Aantal nieuwe besmettingen en ziekenhuisopnames blijft toenemen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. In 2034 begint Derde Wereldoorlog, niet doelbewust maar door inschattingsfout (30/11/2022 - De Wereld Morgen)
  Gepensioneerd VS-admiraal James Stavridis, voormalig NAVO-opperbevelhebber (2009-2013) schreef samen met auteur en voormalig marinier (2003-2012) Elliot Ackerman de roman 2034: A Novel of the Next World War. Fictie? Hooggeplaatste VS-militairen zijn het eens met hun scenario voor het ontstaan van een Derde Wereldoorlog. Johan Depoortere las het boek en deelt hun mening. The post In 2034 begint Derde Wereldoorlog, niet doelbewust maar door inschattingsfout appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 30. Trump: “Plannen Clinton kunnen Derde Wereldoorlog ontketenen” (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zegt dat de plannen over Syrië van Hillary Clinton tot de Derde Wereldoorlog zullen leiden.
  [naar artikel]
 31. Coronavirus: aantal besmettingen daalt langzaam, maar druk op IC blijft toenemen (04/04/2021 - Express)
  Het aantal nieuwe coronabesmettingen op weekbasis is voor het eerst sinds lang weer licht gedaald. Het gaat nu om gemiddeld 4.577 nieuwe gevallen per dag, een daling van 1 procent in vergelijking met de week ervoor. De druk op de afdelingen intensieve zorg blijft wel verder toenemen. Daar liggen nu al 822 Covid-patiënten. In de […] The post Coronavirus: aantal besmettingen daalt langzaam, maar druk op IC blijft toenemen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 32. “Productie van fossiele brandstoffen blijft nog decennia toenemen”: VN-rapport (20/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Productie van fossiele brandstoffen blijft nog decennia toenemen”: VN-rapport De wereldwijde productie van olie en gas zal de komende twee decennia stijgen, terwijl de productie van steenkool naar verwachting licht zal dalen. Dat blijkt uit een rapport opgesteld door het VN-Milieuprogramma (UNEP). Ondanks de toezeggingen van veel landen om actie te ondernemen, hebben veel regeringen nog geen plannen gemaakt om de productie van fossiele […] Lees dit artikel: “Productie van fossiele brandstoffen blijft nog decennia toenemen”: VN-rapport
  [naar artikel]
 33. Wat als de Derde Wereldoorlog uitbreekt? Wie is de sterkste? (11/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Stevent de wereld in ijltempo af op een Derde Wereldoorlog? De oorlog in Syrië, oplopende spanningen op het Koreaanse schiereiland en terreuraanslagen in Europa doen bij sommigen het ergste vrezen. De Australische professor John Blaxland analyseert de sterktes en zwaktes van de belangrijkste partijen die betrokken kunnen raken bij een wereldwijd gewapend conflict.
  [naar artikel]
 34. Nu of nooit voor het KLIMAAT (13/04/2019 - De Morgen)
  De vele inspanningen om de klimaatverandering tegen te gaan verzinken in het niets en het risico op 'onomkeerbare effecten' blijft toenemen. Dat staat in het nieuwe, gelekte VN-klimaatrapport. Intussen probeert Barack Obama de klimaatblokkade in de VS te doorbreken.
  [naar artikel]
 35. Waar blijft die nieuwe Wereldoorlog? (10/11/2018 - VRT NWS)
  Tijdens de herdenkingsperiode van "100 jaar Eerste Wereldoorlog" worden vragen gesteld of zo'n wereldoorlog opnieuw voor de deur staat. Professor Tom Sauer waarschuwt voor zo'n voorspellingen en zeker voor doemdenken. 
  [naar artikel]
 36. Wolvenpopulatie in Duitsland blijft toenemen, momenteel 105 roedels (02/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Duitsland blijft de wolvenpopulatie toenemen. Momenteel leven er 105 wolvenroedels, blijkt volgens het Duits federaal agentschap voor natuurbehoud (BfN) uit de cijfers van 2018/2019.
  [naar artikel]
 37. Wereldwijde CO2-uitstoot blijft verder toenemen, zegt Global Carbon Project (11/11/2022 - Het Nieuwsblad)
  Ondanks de zichtbare effecten zoals overstromingen, droogte en uitzonderlijk warme zomers blijft de wereldwijde CO2-uitstoot toenemen. Dit jaar zullen we op 40,6 miljard ton afkloppen. Dat berekenden wetenschappers van het Global Carbon Project-team, waar ook twee vorsers van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) deel van uitmaken. Als de CO2-uitstoot zo blijft toenemen, zal het doel van het klimaatakkoord van Parijs, om de opwarming van de aarde te beperken tot 1,5°C, niet gehaald worden. De wetenschappers merken op dat er “geen tekenen zijn van een afname”.
  [naar artikel]
 38. Aantal besmettingen blijft toenemen: ziekenhuisopnames dalen amper (16/12/2020 - De Morgen)
  De stijging van het gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen met het coronavirus blijft toenemen, nu tot 2.343. Dat blijkt uit het corona-dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het aantal overlijdens lijkt ondertussen stilaan te stabiliseren rond iets meer dan 90 per dag.
  [naar artikel]
 39. Werken in de zorg: “Geld of niet, we hebben meer verpleegkundigen nodig” (18/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Verpleegkundige is sinds jaar en dag een knelpuntberoep. Toch zijn er werkgevers zoals het Ziekenhuis Oost-Limburg, die alle vacatures hebben ingevuld. Loont het dan nog de moeite om een carrière als verpleegkundige te ambiëren? “Absoluut, want het is noodzakelijk dat het aantal blijft toenemen om de kwaliteit van de zorg verder te verbeteren”, zegt Kurt Surmont, verpleegkundig-paramedisch directeur van het ZOL.
  [naar artikel]
 40. Druk op ziekenhuizen blijft toenemen: gemiddeld 618 opnames en 80 overlijdens per dag (30/10/2020 - De Morgen)
  De cijfers blijven stijgen. In de periode van 20 tot 26 oktober stierven elke dag gemiddeld 79,4 mensen aan Covid-19 in ons land. De druk op de ziekenhuizen blijft, ondanks de eerder genomen maatregelen, aan dezelfde snelheid toenemen.
  [naar artikel]
 41. Druk op intensieve zorgen blijft toenemen, maar wel minder ziekenhuisopnames (10/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Er worden dagelijks minder nieuwe patiënten met corona opgenomen in ons land. De druk op de afdelingen intensieve zorgen blijft echter hoog. 925 patiënten verblijven momenteel op een afdeling intensieve zorgen, zo’n 14% meer dan een dag eerder. Ook meer patiënten hebben beademing nodig. Dat blijkt uit de recentste cijfers van Sciensano.
  [naar artikel]
 42. Kwart van schoolfacturen blijft onbetaald: “Het bedrag dat per leerling blijft openstaan blijft toenemen” (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Steeds meer gezinnen hebben moeite om hun schoolfacturen te betalen. Dat concludeert CD&V-parlementslid Loes Vandromme op basis van een eigen bevraging bij 483 scholen in Vlaanderen en Brussel.
  [naar artikel]
 43. Escape room laat leerlingen Sint-Martinusscholen proeven van zorgberoepen (18/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De zorgsector heeft een pak extra personeel nodig. Eén probleem: het tekort blijft maar toenemen. Om het tij te keren, grijpen minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) en haar collega van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) het succes van de populaire escape rooms aan. Ook de derde graad van de Sint-Martinusscholen liet zich via de escape rooms onderdompelen in de wereld van de zorgsector.
  [naar artikel]
 44. Experts: 'Risico blijft stijgen' (12/04/2019 - De Morgen)
  De opwarming van de aarde veroorzaakt een gevaarlijke cocktail: meer vluchtelingen, watertekorten, sociale instabiliteit. 'De frequentie en de intensiteit van crisissen zal almaar toenemen', staat in het nieuwste Global Risks-rapport. Over de hele wereld slaan de rode knipperlichten op hol.
  [naar artikel]
 45. Oud-majoor berekende: ‘Derde wereldoorlog begint in 2020, plus of min twee jaar’ (03/10/2020 - De Morgen)
  Een derde wereldoorlog is niet af te wenden. Meer zelfs, hij is misschien al bezig zonder dat we het beseffen. ‘Er zullen geen tanks door Brussel rollen’, zegt majoor op rust Ingo Piepers, die er net een boek over schreef. ‘De volgende oorlog zal grotendeels digitaal zijn. Maar hij zal de wereld wel grondig veranderen.’
  [naar artikel]
 46. Wereldwijde interesse in mobiel bankieren blijft toenemen (23/06/2020 - Express)
  Het voorbije jaar deden 48 procent van de gebruikers van mobiele apparaten op hun toestel beroep om banktransacties uit te... The post Wereldwijde interesse in mobiel bankieren blijft toenemen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 47. Coronavirus: aantal nieuwe besmettingen stijgt minder snel, druk op ziekenhuizen blijft wel toenemen (25/03/2021 - Express)
  De stijging van het dagelijkse aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land lijkt te vertragen. Het gaat nu om gemiddeld 4.195 gevallen per dag. Er zijn wel opnieuw 251 coronapatiënten opgenomen in de Belgische ziekenhuizen. Daardoor blijft de druk in die ziekenhuizen toenemen. In de periode van 15 tot en met 21 maart zijn in België […] The post Coronavirus: aantal nieuwe besmettingen stijgt minder snel, druk op ziekenhuizen blijft wel toenemen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 48. “Gedrag Trump kan tot Derde Wereldoorlog leiden” (09/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De republikeinse senator Bob Corker heeft in een interview met The New York Times zwaar uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. Volgens de senator kan het gedrag van Trump tot een Derde Wereldoorlog leiden.
  [naar artikel]
 49. “Gedrag Trump kan tot Derde Wereldoorlog leiden” (09/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De republikeinse senator Bob Corker heeft in een interview met The New York Times zwaar uitgehaald naar de Amerikaanse president Donald Trump. Volgens de senator kan het gedrag van Trump tot een Derde Wereldoorlog leiden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy