De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Nu al meer dan een uur aanschuiven op Antwerpse ring

De Standaard

24/01/2023 - 07:40

Er wordt nog steeds gewerkt aan het viaduct van Merksem, op de Antwerpse ring. Daar begon zich dinsdagochtend om half zes al een file te werken in de richting van Nederland. Rond 7 uur was het al een uur aanschuiven.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Uur aanschuiven op Antwerpse Ring na twee ongevallen (06/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval op de E313 ter hoogte van Wommelgem en een ongeval op de Ring is het momenteel filerijden op de Antwerpse Ring. Tussen Sint-Anna Linkeroever en Antwerpen-Oost is het een uur aanschuiven in de richting van Nederland.
  [naar artikel]
 2. Uur aanschuiven op Antwerpse ring, ook Brusselse ring gaat traag (04/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse ring is een les in geduld. Wie van Linkeroever naar Nederland wil, staat al minstens een uur in de file
  [naar artikel]
 3. Ongeval in Borgerhout: een uur aanschuiven op Antwerpse ring (05/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval ter hoogte van Borgerhout zijn er twee rijstroken versperd op de Antwerpse ring richting Gent. Op dit moment is het ruim een uur aanschuiven.
  [naar artikel]
 4. Meer dan uur aanschuiven op Antwerpse ring door werken aan viaduct van Merksem, Liefkenshoektunnel tolvrij gemaakt (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Er wordt nog steeds gewerkt aan het viaduct van Merksem op de Antwerpse ring. Daar begon zich dinsdagochtend om half zes al een file te vormen in de richting van Nederland, omstreeks 7 uur is het al meer dan een uur file aanschuiven, van voor de Kennedytunnel. De Liefkenshoektunnel is tolvrij gemaakt.
  [naar artikel]
 5. Meer dan uur aanschuiven op Antwerpse ring door werken aan viaduct van Merksem, Liefkenshoektunnel tolvrij gemaakt (24/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Er wordt nog steeds gewerkt aan het viaduct van Merksem op de Antwerpse ring. Daar begon zich dinsdagochtend om half zes al een file te vormen in de richting van Nederland, omstreeks 7 uur is het al meer dan een uur file aanschuiven, van voor de Kennedytunnel. De Liefkenshoektunnel is tolvrij gemaakt.
  [naar artikel]
 6. Ongevallen sturen ochtendspits op Antwerpse Ring in de war (07/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring en op de E19 richting Brussel is het donderdagochtend aanschuiven na enkele ongevallen. Op de Ring kunnen wachttijden tot bijna een uur oplopen.
  [naar artikel]
 7. Meer dan een uur aanschuiven op Antwerpse Ring na ongeval in Kennedytunnel (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Na een botsing tussen twee vrachtwagens in de Kennedytunnel richting Gent ondervindt het verkeer op de Antwerpse ring woensdagochtend hinder. De tunnel is opnieuw vrij, maar de files lossen moeizaam op met een wachttijd van meer dan een uur tot gevolg.
  [naar artikel]
 8. Noodherstelling op Antwerpse Ring zorgt voor monsterfiles: “Al een uur aanschuiven richting Gent” (07/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Door een noodherstelling aan het wegdek voor de Kennedytunnel heeft er zich een enorme file gevormd op de Antwerpse Ring richting Gent. Twee rijstroken zijn versperd en het is intussen al meer één uur aanschuiven. Het Agentschap Wegen en Verkeer hoopt de weg rond 15 uur opnieuw vrij te geven.
  [naar artikel]
 9. Uur file op Antwerpse Ring door geslipte vrachtwagen (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het takelen van een geslipte vrachtwagen op de Antwerpse Ring zorgt voor ellenlange files in de ochtenspits. Richting Gent moet je één uur aanschuiven. Ook op de snelwegen E34 en E313 staan ook files. Daar is het tot drie kwartier lang aanschuiven.
  [naar artikel]
 10. Aangekondigde werken verstoren verkeer op Antwerpse ring: aanschuiven vanaf Nederlandse grens (19/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Werken rond de Antwerpse Tijsmanstunnel leiden vanochtend tot ernstige problemen op de Antwerpse ring.
  [naar artikel]
 11. Zes voertuigen lopen schade op door voorwerp op Antwerpse ring, lange files: uur aanschuiven op E34 en E313, op ring zelf dik half uur (12/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse ring richting Gent zijn deze ochtend ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-Zuid zes voertuigen beschadigd geraakt door een onbekend voorwerp. Daardoor raakte één rijstrook versperd. Het incident leidt tot lange files: op de E34 en E313 is het een uur aanschuiven, op de ring zelf een dik half uur. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 12. Aanschuiven op Antwerpse Ring richting Gent door ongeval in Borgerhout (17/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval op de Antwerpse Ring in Borgerhout is het dinsdag lang aanschuiven richting Gent. Onder de Borsbeekbrug kwamen een wagen en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Een bestuurder werd naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 13. Lange files op E17 en E34 na ongeval aan Kennedytunnel: meer dan een uur aanschuiven (20/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse Linkeroever staan er donderdagochtend lange files na een ongeval net voor de Kennedytunnel op de Antwerpse ring. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Zowel op de E17 als op de E34 richting Antwerpen is het meer dan een uur aanschuiven.
  [naar artikel]
 14. Zware hinder op Antwerpse ring door ongevallen bij en in Kennedytunnel: al ruim een uur aanschuiven (10/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het is donderdagochtend al vroeg aanschuiven op de Antwerpse ring. Dat komt door twee ongevallen, één vlak voor de Kennedytunnel richting Gent, de ander in de tunnel in dezelfde richting. Automobilisten moeten rekening houden met ruim een uur file. De Liefkenshoektunnel is tolvrij gemaakt.
  [naar artikel]
 15. File op Antwerpse ring, meer dan een uur aanschuiven op E313 na ongeval in Ranst (06/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E313 richting Hasselt is het vannamiddag meer dan een uur aanschuiven na een ongeval met een vrachtwagen, waarvan de aanhangwagen met een
  [naar artikel]
 16. Grote hinder op Antwerpse Ring na ongeval in Borgerhout (25/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Door een zwaar ongeval op de Antwerpse Ring richting Gent is het donderdagmiddag aanschuiven.
  [naar artikel]
 17. Lange files op en rond Antwerpse ring door wateroverlast in Borgerhout (23/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse ring richting Gent is het zondag aanschuiven vanaf Merksem door wateroverlast in Borgerhout. Enkel de linkerrijstrook is er beschikbaar omdat de rest van de ring blank staat.
  [naar artikel]
 18. Lang aanschuiven op Antwerpse ring na ongeval met vrachtwagens in Borgerhout (23/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse ring moet het verkeer richting Gent dinsdagnamiddag rekening houden met lange wachttijden door een ongeval met vrachtwagens ter hoogte van Borgerhout. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Richting Kennedytunnel zijn er slechts twee van de vijf rijstroken beschikbaar. Ook richting Nederland is het aanschuiven geblazen door een kijkfile.
  [naar artikel]
 19. Lang aanschuiven op Antwerpse Ring richting Nederland door kop-staartaanrijding met twee vrachtwagens (25/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval op de Antwerpse Ring ter hoogte van Deurne is het donderdagavond lang aanschuiven in de richting van Nederland. Twee vrachtwagens botsten er met elkaar. Een van de bestuurders raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 20. Aanschuiven op Antwerpse Ring na ongeval in Merksem (21/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring in de richting van Nederland is zondagavond slechts een rijstrook beschikbaar door een verkeersongeval op het viaduct in Merksem. Er is grote hinder, zegt het Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 21. STANDPUNT. Het Antwerpse verkeersinfarct verspreidt zich: wat nu? (10/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Great Old zal het allicht dit jaar niet worden. Van Beerschot Wilrijk hopen we van harte dat het hen wél zal lukken. Maar Antwerpen heeft alvast één kampioen: de Antwerpse Ring. Nergens in Vlaanderen stond er vorig jaar meer file, met in de ‘spits’ de Kennedytunnel. Elke dag meer dan tien uur aanschuiven, zo berekende het Vlaams Verkeerscentrum. Erger dan op de Brusselse Ring.
  [naar artikel]
 22. Anderhalf uur file richting Antwerpen door werken aan Kennedytunnel, ook aanschuiven op Antwerpse Ring (13/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  De werkzaamheden aan het verkeersknooppunt Linkeroever zorgen donderdagochtend voor verkeersellende in en rond Antwerpen. Met name wie vanop de E17 de Antwerpse Ring op wil, moet lang aanschuiven: omstreeks 8 uur stond er al anderhalf uur file richting Kennedytunnel. Een gevolg van grote werkzaamheden in verband met de Oosterweelverbinding, die nog tot maandagochtend zullen duren.
  [naar artikel]
 23. Anderhalf uur file richting Antwerpen door werken aan Kennedytunnel, ook aanschuiven op Antwerpse Ring (13/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De werkzaamheden aan het verkeersknooppunt Linkeroever zorgen donderdagochtend voor verkeersellende in en rond Antwerpen. Met name wie vanop de E17 de Antwerpse Ring op wil, moet lang aanschuiven: omstreeks 8u stond er al anderhalf uur file richting Kennedytunnel. Een gevolg van grote werkzaamheden in verband met de Oosterweelverbinding, die nog tot maandagochtend zullen duren.
  [naar artikel]
 24. Lang aanschuiven van en naar Antwerpen door verschillende incidenten op de weg: file over de hele lengte van de Ring (03/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Wie dinsdagvoormiddag de Antwerpse Ring op moet richting Gent, heeft maar best engelengeduld. Over de hele lengte van de Ring staat een file, mede als gevolg van uitgelopen wegenwerken in Kleine Bareel. Ook vanuit het Waasland richting Antwerpen is het aanschuiven op de E17 door een ongeval in de Kennedytunnel.
  [naar artikel]
 25. Lang aanschuiven van en naar Antwerpen door verschillende incidenten op de weg: file over de hele lengte van de Ring (03/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wie dinsdagvoormiddag de Antwerpse Ring op moet richting Gent, heeft maar best engelengeduld. Over de hele lengte van de Ring staat een file, mede als gevolg van uitgelopen wegenwerken in Kleine Bareel. Ook vanuit het Waasland richting Antwerpen is het aanschuiven op de E17 door een ongeval in de Kennedytunnel.
  [naar artikel]
 26. Verkeershinder op Antwerpse Ring loopt al vroeg hoog op (02/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op en aan de Antwerpse Ring is het vrijdagavond op sommige plaatsen al vroeg aanschuiven. Twee ongevallen en een defecte vrachtwagen liggen aan de basis van de grote verkeershinder.
  [naar artikel]
 27. Half uur aanschuiven op Antwerpse Ring na ongeval (24/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval op de Antwerpse Ring verloopt de ochtendspits dinsdag enorm lastig. Ter hoogte van Berchem werd een wagen aangereden door een vrachtwagen.
  [naar artikel]
 28. File op Antwerpse ring naar Nederland na ongeval met vrachtwagen: drie rijvakken dicht (27/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is momenteel lang aanschuiven op de Antwerpse ring na een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-Oost. Dat meldt...
  [naar artikel]
 29. Verkeerschaos op Antwerpse ring: tot twee uur aanschuiven nadat wagen crasht in middenberm (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse ring is vanochtend een wagen aan hoge snelheid tegen de middenberm beland, ter hoogte van Merksem, met grote verkeershinder tot...
  [naar artikel]
 30. Brandende wagen op Antwerpse Ring zorgt voor lange files (18/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Door een brandende wagen ter hoogte van Berchem is het maandagmiddag lang aanschuiven op de Antwerpse Ring richting Nederland. In de staart van de file gebeurde op de koop toe nog een ongeval in de Kennedytunnel.
  [naar artikel]
 31. Ochtendspits in de knoop door ongeval aan Kennedytunnel: meer dan een uur aanschuiven richting Antwerpen (20/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op Linkeroever staan er donderdagochtend lange files na een ongeval net voor de Kennedytunnel op de Antwerpse ring. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Zowel op de E17 als op de E34 richting Antwerpen is het meer dan een uur aanschuiven.
  [naar artikel]
 32. Nu al meer dan uur aanschuiven op Ring door werken aan brugvoeg op viaduct Merksem: Liefkenshoektunnel tolvrij (24/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Er wordt nog steeds gewerkt aan het viaduct van Merksem, op de Antwerpse ring. Daar begon zich dinsdagochtend om half zes al een file te werken in de richting van Nederland, waarna de Liefkenshoektunnel tolvrij werd gemaakt. Een ongeval ter hoogte van Berchem verergert de hinder alleen maar. Omstreeks 7u is het richting Nederland al een uur aanschuiven voor de Kennedytunnel.
  [naar artikel]
 33. Ongeval met blikschade zorgt voor hinder op Antwerpse Ring (13/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Door een ongeval op de Antwerpse Ring, ter hoogte van Berchem, was het vrijdagavond even aanschuiven in de richting van Nederland. Er zouden geen gewonden gevallen zijn, maar er waren wel zo’n vijf wagens bij betrokken. Twee ervan moesten getakeld worden.
  [naar artikel]
 34. Opnieuw aanschuiven op Antwerpse Ring door werken aan viaduct Merksem: Liefkenshoektunnel tolvrij gemaakt (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ook vanmorgen was er hinder op de Antwerpse Ring richting Nederland door de werken aan de brugvoeg van het Viaduct van Merksem. Door de werken moet het verkeer over twee versmalde rijstroken rijden. Rond acht uur was het een kwartier aanschuiven. De Liefkenshoektunnel werd opnieuw tolvrij gemaakt.
  [naar artikel]
 35. Verkeerschaos op Antwerpse ring: tot twee uur aanschuiven nadat wagen crasht tegen middenberm (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse ring is vanochtend een wagen aan hoge snelheid tegen de middenberm beland, ter hoogte van Merksem, met grote verkeershinder tot...
  [naar artikel]
 36. Zware ochtendspits op Antwerpse ring door banaal ongeval in Berchem (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse ring (R1) is het lang aanschuiven richting Nederland na een banaal ongeval in Berchem. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Het...
  [naar artikel]
 37. Midden in bouwverlof, maar toch 2 uur file op Antwerpse ring (19/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Zelfs midden in het bouwverlof kan één ongeval de Antwerpse ring volledig doen vastlopen. Door een ongeval ter hoogte van Antwerpen-Oost is het momenteel twee uur aanschuiven vanaf Haasdonk op de E17.
  [naar artikel]
 38. Midden in bouwverlof, maar toch 2 uur file op Antwerpse ring (19/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Zelfs midden in het bouwverlof kan één ongeval de Antwerpse ring volledig doen vastlopen. Door een ongeval ter hoogte van Antwerpen-Oost is het momenteel twee uur aanschuiven vanaf Haasdonk op de E17.
  [naar artikel]
 39. Aanschuiven richting Hasselt na ongeval op de Grote Ring (19/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Door een ongeval op de Grote Ring in Hasselt is het maandagochtend aanschuiven in de richting van onze provinciehoofdstad. Er staat een lange file vanop de Sint-Truidersteenweg. Ook aan de afritten van de E313 is het aanschuiven.
  [naar artikel]
 40. Zware ochtendspits in Antwerpen: meer dan anderhalf uur aanschuiven richting Antwerpen (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op de E17 verlies je meer dan anderhalf uur van Sint-Niklaas-Centrum naar Antwerpen-West. Op de Antwerpse Ring richting Gent is het 40 minuten aanschuiven van Antwerpen-Noord tot Berchem. Op de E313 van Ranst tot Antwerpen-Oost schuif je 35 minuten aan.
  [naar artikel]
 41. Zware avondspits kondigt zich aan: nu al uur aanschuiven door ongeval op Antwerpse Ring richting Nederland (16/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland zijn vlak voor de Kennedytunnel twee rijstroken versperd door een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenwagen maandagnamiddag. De file groeit snel aan.
  [naar artikel]
 42. Zware avondspits kondigt zich aan: nu al uur aanschuiven door ongeval op Antwerpse Ring richting Nederland (16/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring richting Nederland zijn vlak voor de Kennedytunnel twee rijstroken versperd door een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenwagen maandagnamiddag. De file groeit snel aan.
  [naar artikel]
 43. Drukke ochtendspits rond Antwerpen door ongeval in Borgerhout: 30 minuten file op Antwerpse Ring, uur aanschuiven op E313 (15/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse Ring richting Gent is vanmorgen een ongeval gebeurd ter hoogte van Borgerhout. Ondertussen is de rijbaan opnieuw vrijgemaakt, maar er staat nog een file vanaf Antwerpen-Noord. Je verliest er een halfuur. Ook op de omliggende snelwegen is het aanschuiven. Op de E313 richting Antwerpen staat een file van een uur tussen Massenhoven en Wommelgem en op de E34 verlies je 25 minuten tussen Ranst en Oelegem.
  [naar artikel]
 44. Plakkerige vloeistof zorgt voor monsterfiles op Antwerpse ring: tot anderhalf uur aanschuiven (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Door een ongeval op de Antwerpse ring in de richting van Nederland ter hoogte van Berchem zijn drie rijstroken versperd. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum dinsdagmiddag. De Liefkenshoektunnel wordt tijdelijk tolvrij gemaakt. Omstreeks 13.30 uur lopen de files vanuit Gent al op tot ruim anderhalf uur.
  [naar artikel]
 45. Stormweer leidt tot overlast: Antwerpse ring deels ondergelopen in Borgerhout, modderstromen in Wallonië (23/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Hevige regenval heeft in verschillende delen van het land voor wateroverlast gezorgd. Op de Antwerpse ring is het richting Gent aanschuiven vanaf Merksem door ondergelopen rijstroken. Op heel wat plaatsen in Wallonië staan straten onder water.
  [naar artikel]
 46. Tot drie kwartier aanschuiven op Antwerpse Ring door werkzaamheden (27/06/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op de Antwerpse Ring is er zaterdag grote hinder in de richting van Nederland. Door werkzaamheden ter hoogte van Antwerpen-Oost zijn twee rijstroken afgesloten op de aansluiting naar de E313. Vanaf de Kennedytunnel staat een file, door de drukte slibben ook de secundaire wegen vol.
  [naar artikel]
 47. Tot drie kwartier aanschuiven op Antwerpse Ring door werkzaamheden (27/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Antwerpse Ring is er zaterdag grote hinder in de richting van Nederland. Door werkzaamheden ter hoogte van Antwerpen-Oost zijn twee rijstroken afgesloten op de aansluiting naar de E313. Vanaf de Kennedytunnel staat een file, door de drukte slibben ook de secundaire wegen vol.
  [naar artikel]
 48. Amper doorgang op Antwerpse ring na ongeval met vier vrachtwagens en twee personenwagens (13/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Antwerpse ring is het aanschuiven geblazen in Antwerpen-Oost richting Nederland door een ongeval waarbij vier vrachtwagens en twee...
  [naar artikel]
 49. Ongevallen met vrachtwagens op Antwerpse Ring in havengebied zorgen voor stevige hinder (20/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Door twee ongevallen met vrachtwagens op de Antwerpse Ring (R2) is het dinsdag aanschuiven in het havengebied. Zowel voor de Liefkenshoektunnel als in de Tijsmanstunnel moet getakeld worden. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy