De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Zorg is meerwaarde, geen kost

De Wereld Morgen

24/01/2023 - 11:08

  Op het nieuws: de werkingskosten voor de zorgvoorzieningen worden dit jaar niet geïndexeerd. Reactie: de werkingskosten zitten al 10 jaar op hetzelfde niveau. Op 31 januari komt de zorgsector nog maar eens op straat om respect af te dwingen. Applaus volstaat niet meer. De toestand in de zorgsector is zelfs nog erger: voor de […] The post Zorg is meerwaarde, geen kost appeared first on DeWereldMorgen.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE WERELD MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zorg niet nodig? Geen terugbetaling meer (26/02/2019 - De Tijd)
  07:54 Twaalf experts leggen tien voorstellen op tafel om de gezondheidszorg te hervormen. Ze stellen voor zorg die geen meerwaarde heeft niet langer terug te betalen.
  [naar artikel]
 2. Investering van acht jaar in BNP Paribas levert nul euro meerwaarde op (04/05/2017 - De Tijd)
  16:35 België heeft nog geen meerwaarde gerealiseerd op het belang in BNP Paribas dat ze bezit sinds 2009. Een meerwaarde was er wel op het belang dat ze had in Fortis Bank van 2008 tot 2013.
  [naar artikel]
 3. 'Fusie Brusselse politiezones geen meerwaarde' (08/01/2019 - De Tijd)
  01:04 De fusie van de zes lokale politiezones in Brussel tot één grote zone zou geen meerwaarde opleveren. Het kan zelfs een stap achteruit betekenen. Dat blijkt uit een rondvraag bij alle betrokken partije...
  [naar artikel]
 4. Vooruit wil dat Vlaanderen gaat toezien op kost van private woonzorgcentra (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit wil dat het Vlaamse Agentschap Zorg en Gezondheid gaat toezien op mogelijk exorbitante winsten bij private woonzorgcentra. Volgens de partij is de kost van het wonen een essentieel onderdeel van de geleverde zorg. Vooruit dient morgen een resolutie in.
  [naar artikel]
 5. 'Lucratieve gehandicaptenzorg? Onmogelijk' (11/04/2019 - De Morgen)
  Een 'markt met groei-potentieel', zo omschreef de CEO van Le Carosse de zorg voor personen met een handicap. Kwaliteitsvolle zorg is echter veel te duur om winstgevend te zijn, reageren experten. 'Opvang van ernstig gehandicapten kost 2.000 tot 3.000 euro. Per dag.'
  [naar artikel]
 6. 10 tips om te besparen op uw ziektekosten (19/03/2017 - De Redactie)
  Vandaag is het opnieuw "Dag van de zorg". Meer dan 170 zorg- en welzijnsorganisaties, en scholen zetten hun deuren open voor een echte "beleefdag". Ziek zijn en zorg kost geld, veel geld. Met deze 10 tips kunt u minder betalen voor uw ziektekosten.
  [naar artikel]
 7. Biedt Coronalert nog meerwaarde? Groen wil dat app uitdooft (02/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Coronalert-app kan stilaan uitdoven. Dat vindt Groen. De app dient om een coronabesmetting anoniem te melden aan contacten zodat die zich kunnen laten testen of in quarantaine gaan, maar biedt op dit moment volgens de partij geen meerwaarde meer.
  [naar artikel]
 8. Onderwijsbonden zien geen meerwaarde in master basisonderwijs (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  ACOD Onderwijs en VSOA Onderwijs zijn niet overtuigd van de meerwaarde van de master basisonderwijs. "Er zijn betere manieren om de extra middelen...
  [naar artikel]
 9. Door taboe lopen “te veel” Belgen palliatieve zorg mis: “Niet synoniem met de dood” (10/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  In België linkt men palliatieve zorg nog te vaak aan enkel en alleen levensbeëindiging. Ook hangt er een taboesfeer rond het woord die ertoe leidt dat mensen geen gebruikmaken van zorg die is aangepast aan hun specifieke noden. Dat melden de Belgische federaties voor palliatieve zorg naar aanleiding van de Internationale dag voor Palliatieve Zorg die zaterdag plaatsvindt.
  [naar artikel]
 10. Internaten positief over plaatsen kinderen door jeugdrechter: “Bij ons geen zorgen over eten of huiswerk” (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Gemiddeld één op de tien kinderen die tijdens de schoolweek op internaat wonen, zijn daar geplaatst door de jeugdrechter. Dat is voor de kinderen meestal geen probleem, maar juist een meerwaarde, leren we van internaatbeheerders in de Antwerpse regio. De extra zorg is wel een probleem, daar is noch tijd noch geld voor.
  [naar artikel]
 11. Walter Grootaers spreekt als politicus: “De N-VA heeft geen meerwaarde voor Vlaanderen” (25/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vergeet even Walter Grootaers als opperkreuner, laat even de Walter Grootaers van tv-programma’s als De Drie Wijzen en Fear Factor voor wat hij is en maak plaats voor Walter Grootaers de politicus. Die als Open Vld-schepen in Lier opnieuw kandidaat is bij de lokale verkiezingen en die bepaald geen blad voor de mond neemt: “De N-VA heeft geen meerwaarde voor Vlaanderen. Dat duurt nog maar een paar jaar”.
  [naar artikel]
 12. Versnippering in de zorg kost tijd, geld en levens (23/06/2020 - De Tijd)
  01:02 Geen beleidsdomein zo versnipperd in België als de gezondheidszorg. Belangen en bevoegdheden conflicteren, zitten overal en nergens. Het gevolg? Een verlamd systeem, dat niet klaar is voor de grote ui...
  [naar artikel]
 13. Directie 10 Antwerpse woonzorgcentra: "Geen premie voor ons personeel? Heel pijnlijk en demotiverend" (26/06/2020 - VRT NWS)
  GZA Zorg en Wonen met 10 woonzorgcentra in de provincie Antwerpen is teleurgesteld omdat hun personeel geen coronapremie krijgt. Zorg- en verpleegkundigen in de ziekenhuizen worden wel beloond met 300 euro. "Een heel harde en pijnlijke boodschap op het moment dat iedereen in de zorg moegewerkt is", zegt Ida Verleyen van GZA Zorg en Wonen op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 14. Historisch tekort dwingt zorg buitenlands personeel aan te trekken: “Geen wondermiddel” (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Arunima, Aparna en Shalu. Ze komen alle drie uit India, speciaal om het schrijnend tekort in onze zorg op te vangen. De verpleegsters maken onderdeel uit van een pilootproject om buitenlandse werkkrachten in onze zorg in te zetten. Broodnodig, want de vacatures in de zorg zijn op een jaar tijd verdubbeld.
  [naar artikel]
 15. HLN-ONDERZOEK. Zo goed is onze zorg echt: wat kost het? Wat krijgen we ervoor? En is dat beter dan in de ons omringende landen? (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een korte passage afgelopen weekend in de krant De Tijd. “De sterfte in onze ziekenhuizen bij patiënten op intensieve zorg is één op zes. In het Verenigd Koninkrijk is dat één op drie. Dubbel zo hoog dus.” Conclusie: “De Belgische zorg is gewoon beter.” Was getekend: Bart Lambrecht, longarts aan het UZ Gent. Is onze zorg écht beter dan in de ons omringende landen. We zochten het voor u uit. Wat betalen we, wat krijgen we daarvoor en hoe efficiënt is dat.
  [naar artikel]
 16. OPINIE. “Meer belasting op meerwaarde van grond nodig voor betonstop” (25/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Maar de weg van droom naar daad is nog lang. Met de gewestplannen van de jaren ‘70 deelde de overheid een overvloed aan bouwgronden uit, volledig gratis. Die bouwrechten nu opnieuw schrappen, kost een massa geld.
  [naar artikel]
 17. Geen diploma meer nodig voor eerste stappen in de zorg (22/12/2021 - De Tijd)
  01:15 Het wordt binnenkort mogelijk zonder het vereiste diploma in de zorg te werken, als daarna een opleiding op de werkvloer volgt. Dat staat in het nieuwe Vlaamse actieplan dat mensen naar de zorg moet l...
  [naar artikel]
 18. “Eigenaar meerwaarde laten betalen, kan niet” (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  BRUSSELVlaams parlementslid Lydia Peeters (Open Vld) stelt nu al voor om het net goedgekeurde voorontwerp over de uitbetaling van de betonstop, al aan te passen. “Wie op een perceel meer mag bouwen dan tot nu toe toegelaten, zal 40 procent moeten betalen op de vermoedelijke meerwaarde. Dat kan volgens mij niet, want je grond verandert niet van bestemming”, zegt Peeters. Het Zomerakkoord waar de betonstop deel van uitmaakte, is nog geen week oud.
  [naar artikel]
 19. 'Kevin De Bruyne is overal een meerwaarde' (04/04/2019 - De Morgen)
  Zou Mario Been het dit seizoen eens uitproberen: Kevin De Bruyne vanaf de aftrap in een centrale rol? De coach van Genk heeft in zijn centrum keuze te over, maar zag zaterdag ook met welk gemak zijn beste speler na rust het spel ging verdelen. 'Dit was geen eerlijk meetmoment', zegt Been. 'Maar Kevin is overal een meerwaarde. Waar hij ook speelt.'
  [naar artikel]
 20. GBL puurt meerwaarde van 100 miljoen uit zalmdeal (22/06/2022 - De Tijd)
  09:18 De holding GBL puurt bijna 100 miljoen meerwaarde uit de verkoop van de helft van zijn belang in de Noorse zalmreus Mowi. Het bezit nu nog 3,5 procent van de aandelen.
  [naar artikel]
 21. Geen opendeurdag op “Dag van de Zorg”: organisatie roept op om ‘Ik hou van u’ te zingen voor zorgpersoneel (21/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  het is zondag opnieuw Dag van de Zorg, een feestdag voor de mensen van de zorg. Door de coronacrisis is er dit jaar opnieuw geen traditionele opendeurdag, maar toch worden de professionele zorgverleners, vrijwilligers en mantelzorgers in de kijker gezet. Iedereen wordt opgeroepen om zondagmiddag, in eigen bubbel, het nummer “Ik hou van u” van Noordkaap te zingen, als muzikale ode.
  [naar artikel]
 22. Contactonderzoek kost Vlaming 330.000 euro per dag (31/03/2021 - De Morgen)
  Het contactonderzoek heeft de Vlaamse belastingbetaler tussen mei vorig jaar en eind januari 63,5 miljoen euro gekost. Dat berichten De Standaard, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen woensdag op basis van het nieuwste financiële verslag van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Het contactonderzoek kost ons nog altijd zowat 330.000 euro per dag, 285.000 euro daarvan gaat naar de callcenters.
  [naar artikel]
 23. “Synthetische brandstoffen bieden in de autosector weinig meerwaarde” (09/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Synthetische brandstoffen bieden in de autosector weinig meerwaarde” Synthetische brandstoffen bieden in de autosector weinig meerwaarde, volgens een onderzoek van de milieuvereniging Transport & Environment. De uitstoot van broeikasgassen ligt bij het product immers nagenoeg even hoog als bij motoren die op fossiele brandstoffen draaien. De onderzoekers merken op dat de productie van synthetische brandstoffen met een bijzonder energie-intensief proces gepaard gaat. Bij […] Lees dit artikel: “Synthetische brandstoffen bieden in de autosector weinig meerwaarde”
  [naar artikel]
 24. Gezellig maar duur: deze tent kost jaarlijks 100.000 euro (19/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  De spiegeltent zal ook tijdens de komende eindejaarsperiode voor een vleugje nostalgie zorgen in Vilvoorde. De mobiele danspaleizen bewezen de voorbije jaren hun meerwaarde, maar blijken nu ook verlieslatend voor de stad.
  [naar artikel]
 25. Vriendin Jürgen Conings: “Zorg dat het stopt” (22/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Gwendy, de vriendin van de voortvluchtige militair Jürgen Conings, heeft zich in een videoboodschap rechtstreeks tot haar partner gericht. “Jürgen, als je nog leeft: maak geen slachtoffers, zorg dat het verhaal eindigt”, zei ze bij VTM Nieuws. “Zorg dat het stopt. Voor mij, voor mijn familie. Bepaal zelf hoe, maar zorg dat het stopt.”
  [naar artikel]
 26. Historisch tekort dwingt zorg buitenlands personeel aan te trekken: “Geen wondermiddel, maar een goede poging” (03/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Arunima, Aparna en Shalu. Ze komen alle drie uit India, speciaal om het schrijnend tekort in onze zorg op te vangen. De verpleegsters helpen in een woonzorgcentrum in Gent en maken onderdeel uit van een pilootproject om buitenlandse werkkrachten in onze zorg in te zetten. Een succes én bovendien broodnodig, want de vacatures in de zorg zijn op een jaar tijd verdubbeld.
  [naar artikel]
 27. ‘Toegang tot zorg voor meest kwetsbare mensen in Europa is alarmerend’ (11/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De toegang tot zorg van de meest kwetsbare en onzichtbare inwoners van Europa (daklozen, ongedocumenteerde migranten, EU-burgers in extreme precariteit of (onbegeleide) minderjarigen) is quasi onbestaand: 82 procent had geen enkele toegang tot zorg bij het eerste contact met teams van Dokters van de Wereld. Dat meldt de medische ngo na de voorstelling in het Europees Parlement van het observatorium over de toegang tot zorg bij kwetsbare groepen.
  [naar artikel]
 28. Persoonsgebonden financiering van de zorg: geen mirakel (27/04/2017 - Apache)
  Persoonsgebonden financiering is het paradepaardje van deze Vlaamse regering. Ze financiert geen zorginstellingen meer die zorg verlenen, maar geeft de middelen aan de zorgbehoevende, die hiermee zorg kan aankopen. Op het eerste zicht niets mis mee. De cliënt/patiënt maakt een keuze op basis van zijn zorgbehoeften, en er zijn zogezegd geen wachtlijsten meer. Er werd echter een fundamentele ommezwaai doorgevoerd die problemen creëert en ze niet oplost. Problemen voor zowel het zorgpersoneel als voor de zorgbehoevenden.
  [naar artikel]
 29. “Huiswerk in de lagere school heeft geen enkele meerwaarde” (13/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Huiswerk in de lagere school heeft weinig meerwaarde, het heeft amper effect op de leerprestaties en het vergroot de sociale kloof in de klas. Dat blijkt uit onderzoek naar gelijke onderwijskansen van het UC Leuven-Limburg. Vanaf dit schooljaar start de hogeschool op vraag van gedeputeerde van onderwijs Jean-Paul Peuskens (sp.a) met het uitbouwen van een “lerend netwerk” waarmee ze samen met scholen nadenken over hoe ze hun beleid op dat vlak kunnen aanpassen.
  [naar artikel]
 30. De nieuwste it-bag? Die kost nog geen vijf euro (31/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Elke zomer pronken fashioniasta’s aller landen on- en offline met hun favoriete tas van het moment. Dit jaar is de it-bag er een die echt iedereen in huis kan halen, want ze kost nog geen vijf euro.
  [naar artikel]
 31. Agentschap Zorg en Gezondheid: “Geen bewijs voor problemen met AstraZeneca” (15/03/2021 - Het Nieuwsblad)
  Dat heel wat Europese landen de inentingen met het vaccin van AstraZeneca stopzetten, zal geen goed doen aan de vaccinatiebereidheid bij ons. Dat erkent Joris Moonens, woordvoerder van het Agentschap Zorg en Gezondheid, maandag. Hij heeft nog geen signalen gekregen dat mensen hun vaccinatieafspraak annuleren of niet komen opdagen en benadrukt dat daar geen enkele reden toe is.
  [naar artikel]
 32. Vandemoortele boekt forse Spaanse meerwaarde (22/04/2020 - De Tijd)
  17:41 De producent van bakkerij- en margarineproducten Vandemoortele boekt een meerwaarde van 26 miljoen euro op de verkoop van een belang in zijn Spaanse leverancier Lipidos Santiga. Of er over 2019 een di...
  [naar artikel]
 33. Bescherming streekproduct levert meerwaarde op voor producent en regio (22/03/2021 - Express)
  Geografische aanduidingen (GI) en gegarandeerde traditionele specialiteiten (GTS) vormen voor streekproducten een duidelijke meerwaarde. Bovendien kunnen ze door landelijke regio’s als een belangrijke troef worden uitgespeeld. Dat blijkt uit een studie over de bescherming van streekproducten in opdracht van het Directoraat-generaal Landbouw en Plattelandsontwikkeling van de Europese Commissie. Efficiënt ‘Deze protocollen – die de producenten […] The post Bescherming streekproduct levert meerwaarde op voor producent en regio appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Na de woede de cijfers: hoeveel kost cultuur, en wat levert het op? (28/11/2019 - De Morgen)
  In het debat over de cultuurbesparingen, vandaag weer op de agenda in het parlement, staan twee kampen tegenover elkaar. Peter De Roover (N-VA): ze hangen aan de subsidieslurf. Antwoord van de sector: natuurlijk heeft cultuur een economische en maatschappelijke meerwaarde. Welke klaarheid bieden de cijfers?
  [naar artikel]
 35. Meerderheid werknemers ziet meerwaarde in automatisering (30/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Meerderheid werknemers ziet meerwaarde in automatisering Een meerderheid van de werknemers gelooft dat automatisering kan leiden tot een meer zinvolle arbeid. Dat is de conclusie van een studie van het bedrijf Hyperscience, gebaseerd op een enquête bij duizend werknemers in de Verenigde Staten. In het algemeen zou volgens Hyperscience 81 procent van de ondervraagden van mening is dat automatisering aanleiding zou […] Lees dit artikel: Meerderheid werknemers ziet meerwaarde in automatisering
  [naar artikel]
 36. Geen enkele covidpatiënt meer op intensieve zorg in Jessa: "Zeer goed voor de moraal" (18/06/2021 - VRT NWS)
  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt hebben ze op intensieve zorg al meer dan drie weken geen nieuwe patiënten meer moeten opnemen. En de laatste patiënt die al ongeveer 70 dagen op intensieve lag, is gisteren in goede conditie weer naar een gewone kamer kunnen gaan. In totaal liggen er in de Limburgse ziekenhuizen nog 5 covidpatiënten op intensieve zorg.
  [naar artikel]
 37. Agentschap Zorg en Gezondheid: "Geen bewijs voor problemen met AstraZeneca" (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dat heel wat Europese landen de inentingen met het vaccin van AstraZeneca stopzetten, zal geen goed doen aan de vaccinatiebereidheid bij ons. Dat erkent Joris Moonens, woordvoerder van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Hij heeft nog geen signalen gekregen dat mensen hun vaccinatieafspraak annuleren of niet komen opdagen en benadrukt dat daar geen enkele reden toe is.
  [naar artikel]
 38. Wat is de meerwaarde van Henry? “Thierry kan zelfs de beste spelers dat ene tikje beter maken” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Titi is back. Maar wat gaat de terugkeer van Thierry Henry (43) de Rode Duivels concreet opleveren? “Thierry weet wat ‘toernooivoetbal’ inhoudt.” Een inschatting van Henry’s meerwaarde.
  [naar artikel]
 39. Werken in de zorg is weer in (23/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Naar aanleiding van de Dag van de Zorg staat de hele zorg- en welzijnssector en al wie in die sector actief is in het zonnetje. Dit zijn de
  [naar artikel]
 40. 6.000 euro winst kost Leroy haar topjob bij KPN (01/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  BrusselDe voormalige Proximus-topvrouw Dominique Leroy loopt een jaarloon van bijna 1,5 miljoen euro mis omdat ze 6.000 euro meerwaarde verdiende op de verkoop van een pakket aandelen. KPN schrapt haar benoeming wegens het gerechtelijk onderzoek naar de aandelentransactie.
  [naar artikel]
 41. Veldrijden een olympische sport? Voor Niels Albert hoeft het niet: “Welke meerwaarde biedt olympisch statuut?” (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Of het veldrijden een olympische sport moet worden? Voor onze analist Niels Albert hoeft het niet. Hij stelt zich vragen bij de meerwaarde ervan. “Het zal geen revolutie op gang brengen.”
  [naar artikel]
 42. Toerisme Vlaanderen: "Zeecruises bieden weinig meerwaarde voor onze regio" (12/09/2019 - VRT NWS)
  Vlaanderen heeft geen nood aan meer toerisme, maar aan een kwalitatief beter toerisme. Zeecruises die aanmeren in onze grote steden, bieden bijvoorbeeld weinig meerwaarde, vindt Peter De Wilde van Toerisme Vlaanderen. Verschillende spelers en belanghebbenden bespreken vandaag en morgen tijdens een congres in Brugge hoe het toerisme aangepakt moet worden.
  [naar artikel]
 43. Wat als intensieve zorg straks vol ligt? “Een heel groot probleem waar geen mirakeloplossing voor bestaat” (27/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  In dit tempo ligt intensieve zorg over twee weken bomvol en kunnen er geen coronapatiënten meer bij. Wat dan? Er wordt aan een noodplan gewerkt. Een gesprek met intensivist Geert Meyfroidt (UZ Leuven).
  [naar artikel]
 44. John Crombez: 'De zorg faalt als nooit tevoren' (19/03/2017 - Knack)
  Vandaag is Dag van de Zorg, maar voor sp.a-voorzitter John Crombez valt er weinig te vieren rond die zorg. Hij ziet de kwaliteit van de Vlaamse zorg afbrokkelen, en wijst in een gesprek met De Zondag Vlaams Welzijnsminister Jo Vandeurzen als schuldige aan.
  [naar artikel]
 45. Vriendin Jürgen Conings: “Bepaal zelf hoe, maar zorg dat het stopt” (22/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gwendy, de vriendin van de voortvluchtige militair Jürgen Conings, heeft zich in een videoboodschap rechtstreeks tot haar partner gericht. “Jürgen, als je nog leeft: maak geen slachtoffers, zorg dat het verhaal eindigt”, zei ze bij VTM Nieuws. “Zorg dat het stopt. Voor mij, voor mijn familie. Bepaal zelf hoe, maar zorg dat het stopt.”
  [naar artikel]
 46. Palliatieve zorg blijft moeilijk bespreekbaar: “Ik wil geen proefkonijn zijn” (22/03/2019 - De Morgen)
  Gepaste zorg, dat betekent ook tijdig durven stoppen, zeggen experts aan deze krant. Toch komt palliatieve zorg dikwijls laat. Dat blijkt uit een studie van de Socialistische Mutualiteit bij kankerpatiënten. Voor die patiënten is de keuze dan ook niet eenvoudig. Bij zowel artsen als familieleden blijft lang de hoop op beterschap.
  [naar artikel]
 47. Crisiscentrum: “Moeten puzzelen op intensieve zorg bij brand in Brussel” (23/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Van een kentering bij de ziekenhuisopnames door corona en het aantal patiënten op intensieve zorg is voorlopig nog geen sprake.
  [naar artikel]
 48. Theo Francken: ‘Geen meerwaarde in waarheidscommissie’ (14/06/2020 - De Standaard)
  N-VA, CD&V en Groen hebben geen bezwaar tegen het verwijderen van standbeelden van Leopold II uit de publieke ruimte. Maar ‘humoristische programma’s’ offline halen, vinden alle partijen een stap te ver.
  [naar artikel]
 49. Verschillende Nederlandse ziekenhuizen kreunen onder crisis en kunnen geen noodzakelijke zorg meer verlenen (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tientallen Nederlandse ziekenhuizen kunnen een deel van de zogenoemde 'kritisch planbare zorg' nu al niet meer verlenen. Het gaat om zorg die binnen zes weken moet worden gegeven, zoals operaties en behandelingen wegens kanker.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy