De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Religieuze beweging betaalt tol voor kaping van Chinese staatstelevisie

Apache

24/01/2023 - 11:48

De documentaire 'Eternal Spring' reconstrueert de actie van leden van het verboden Falun Gong in prime time.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Chinese staatstelevisie boycot seizoensbegin NBA (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese staatstelevisie CCTV heeft vandaag de openingswedstrijden van het nieuwe basketbalseizoen in de Verenigde Staten niet uitgezonden....
  [naar artikel]
 2. Chinese staatstelevisie blijft NBA boycotten (11/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Chinese staatstelevisie heeft maandag opnieuw bevestigd dat ze niet de intentie heeft om opnieuw NBA-wedstrijden te programmeren. CCTV boycot de basketbalcompetitie sinds Daryl Morey, de manager van de Houston Rockets, in oktober 2019 zijn steun uitsprak voor de manifestanten in Hongkong.
  [naar artikel]
 3. Chinese staatstelevisie noemt Amerikaanse uitlatingen over oorsprong coronavirus in lab in Wuhan "krankzinnig” (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese staatstelevisie heeft maandag de uitlatingen van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo omtrent de oorsprong van de...
  [naar artikel]
 4. Geen Engels voetbal meer op Chinese staatstelevisie (04/09/2020 - Express)
  Voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League worden in China niet meer op televisie uitgezonden. De Premier League heeft een contract... The post Geen Engels voetbal meer op Chinese staatstelevisie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. Boom valt op religieuze processie in Madeira: elf doden (15/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens een religieuze processie op het Portugese eiland Madeira is een eeuwenoude boom omgevallen. Daarbij zijn doden gevallen. De Portugese staatstelevisie spreekt over elf doden, de civiele bescherming houdt het voorlopig op zeker twee dodelijke slachtoffers. Sommige mensen zijn er erg aan toe.
  [naar artikel]
 6. Boom valt op religieuze processie in Madeira: elf doden (15/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens een religieuze processie op het Portugese eiland Madeira is een eeuwenoude boom omgevallen. Daarbij zijn doden gevallen. De Portugese staatstelevisie spreekt over elf doden, de civiele bescherming houdt het voorlopig op zeker twee dodelijke slachtoffers. Sommige mensen zijn er erg aan toe.
  [naar artikel]
 7. Na de bedreigingen: Trump heeft met Chinese president gesproken (14/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De verkozen president Donald Trump en de Chinese president Xi Jinping zijn het maandag volgens de Chinese staatstelevisie CCTV eens geworden om elkaar “binnenkort” te ontmoeten teneinde te praten over de bilaterale betrekkingen.
  [naar artikel]
 8. President Xi verdedigt Chinese mensenrechtenbalans: “Geen enkel land is perfect” (25/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Chinese president Xi Jinping heeft woensdag een onderhoud gehad met Michelle Bachelet, de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties. Dat meldt de Chinese staatstelevisie CCTV. Dinsdag waren er nieuwe documenten gelekt over de repressie van de Oeigoerse moslimminderheid in de autonome regio Xinjiang.
  [naar artikel]
 9. Chinese sonde zou donderdag als eerste op achterkant van de Maan landen (01/01/2019 - Knack)
  De Chinese sonde Chang'e-4 zou donderdag als eerste neerstrijken op de vrij onbekende achterzijde van de Maan, zo citeren berichten op Twitter de Chinese staatstelevisie.
  [naar artikel]
 10. Wit-Russische overheid: “Ryanair-vlucht moest landen na dreiging door Hamas”, Europa spreekt over “kaping” (24/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Ryanair-vlucht die zondag op de luchthaven van Minsk landde, deed dat omdat de Palestijnse beweging Hamas ermee gedreigd had een bom te laten ontploffen in het vliegtuig boven de Litouwse hoofdstad Vilnius. Dat zegt de Wit-Russische overheid. De Duitse bondskanselier Angela Merkel hecht geen geloof aan die uitleg. “We zijn getuige geweest van een gedwongen landing die de arrestatie van een opposant, Roman Protasevitsj, mogelijk gemaakt heeft. Hij moet onmiddellijk in vrijheid gesteld worden.” De Europese Unie spreekt officieel van een “kaping”.
  [naar artikel]
 11. BEKIJK - Chinese taikonauten landen na recordverblijf in de ruimte weer op aarde (16/04/2022 - VRT NWS)
  Drie Chinese taikonauten zijn na een recordverblijf van 183 dagen in de ruimte geland op aarde. De capsule kwam vanochtend plaatselijke tijd aan in de Gobiwoestijn in het noordwesten van China. De landing werd live uitgezonden op de Chinese staatstelevisie.
  [naar artikel]
 12. Wankelend Evergrande betaalt investeerders terug met vastgoed (19/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wankelend Evergrande betaalt investeerders terug met vastgoed De wankelende Chinese vastgoedontwikkelaar Evergrande betaalt schuldeisers terug met vastgoed. Het bedrijf meldt op de Chinese app WeChat dat investeerders nu kunnen kiezen voor afgeprijsd onroerend goed in plaats van geld, meldt persagentschap Bloomberg. Het zou gaan om appartementen, kantoren, winkelruimte of parkeergarages. Daarop zou Evergrande kortingen geven tot wel 50 procent. Evergrande verkeert al […] Lees dit artikel: Wankelend Evergrande betaalt investeerders terug met vastgoed
  [naar artikel]
 13. Nog een economische sector in verval: de piraterij in Somalië (04/04/2019 - De Morgen)
  Somalische piraten hebben al bijna een jaar geen succesvolle kaping meer uitgevoerd. De laatste geslaagde kaping was op 12 mei 2012. Toen werd een Griekse olietanker overmeesterd waar onlangs ruim 11 miljoen euro losgeld voor is betaald.
  [naar artikel]
 14. Vierde bemanningslid gered van schip dat voor Chinese kust in twee brak: nog 14 vermist (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na een schipsongeluk voor de Zuid-Chinese kust is een vierde bemanningslid gered. De Chinese staatstelevisie meldt dat het bemanningslid maandagochtend vroeg werd aangetroffen. Van de 30 mensen aan boord van het in tweeën gebroken kraanschip zijn er nu nog 14 vermist. Nog op maandag lieten de Chinese autoriteiten weten dat 12 lichamen aangetroffen werden.
  [naar artikel]
 15. Oppo Find X2: Superduur, maar ook supergoed? (15/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Als je 1.200 euro betaalt voor een smartphone, ga je ervan uit dat je ook wel een beetje betaalt voor merkbekendheid. Alleen is het Chinese merk...
  [naar artikel]
 16. Hoe de Britten aan de grondslag liggen van de religieuze ideologie van de taliban (29/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Hoe de Britten aan de grondslag liggen van de religieuze ideologie van de taliban Waar ligt de oorsprong van de religieuze overtuigingen van de taliban? De wortels van hun ideologie – Deobandi Islam – blijken terug te voeren tot het 19e-eeuwse koloniale India. In wezen was Deobandi Islam een ​​antikoloniale beweging tegen de Britse bezetting van India die was ontworpen om de islam nieuw leven in te blazen. De […] Lees dit artikel: Hoe de Britten aan de grondslag liggen van de religieuze ideologie van de taliban
  [naar artikel]
 17. Nieuwe Oppo Find X2: perfect als je een dure krachtpatser wil (15/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Als je 1.200 euro betaalt voor een smartphone, ga je ervan uit dat je ook wel een beetje betaalt voor merkbekendheid. Alleen is het Chinese merk...
  [naar artikel]
 18. Chinese staatstelevisie bant wedstrijd van Arsenal na Twitterpost van Özil (15/12/2019 - Metro)
  De Chinese staatstelevisie CCTV heeft de Premier League-wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City, namiddag (om 17u30 Belgische tijd), uit haar programmatie geschrapt. Die beslissing werd gemaakt na negatieve commentaren van Arsenal-middenvelder Mesut Özil vrijdag op sociale media over de behandeling van de Oeigoeren, een Turkse bevolkingsgroep die leeft in de Chinese autonome regio Sinkiang. China ontkende steeds de Oeigoeren slecht te hebben behandeld. Özil noemde de Oeigoeren een groep “krijgers die zich verzetten tegen vervolging”. Hij bekritiseerde vervolgens ook China en het feit dat de overige moslims zich in stilte hullen. Arsenal van zijn kant distantieerde zich gisteren van de beweringen van Özil en liet weten “zich steeds als een apolitieke organisatie te gedragen”. De Chinese voetbalbond noemde de uitspraken van Özil “onaanvaardbaar en kwetsend voor de Chinese voetbalsupporters”. Volgens mensenrechtengroeperingen zouden ongeveer een miljoen Oeigoeren door de Chinese staat – en zonder rechtszaak – worden vastgehouden in zwaarbeveiligde gevangeniskampen. China beweert dat de kampen ‘centra voor beroepsopleidingen’ zijn. Het land claimt op die manier gewelddadig religieus extremisme te bestrijden. Bron: Belga   Het bericht Chinese staatstelevisie bant wedstrijd van Arsenal na Twitterpost van Özil verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. VRT mag religieuze erediensten blijven uitzenden (28/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Religieuze kijkers en luisteraars kunnen opgelucht ademhalen. De Vlaamse regering heeft volgens De Standaard beslist dat de VRT religieuze diensten...
  [naar artikel]
 20. Hint Chinese staatstelevisie dat Xi Jinpings bewind dit jaar ten einde komt? (14/07/2022 - Express)
  De Chinese staatsmedia CCTV is vanaf 11 juli begonnen met het uitzenden van een reeks over de grootste verwezenlijkingen van president Xi Jinping. Volgens sommige Chinese internetgebruikers gebeurt dit enkel wanneer een hoge functionaris weldra zal aftreden. Mogelijk wordt Xi op het 20ste Nationale Congres van de Communistische Partij dit jaar dan toch niet verkozen. […]
  [naar artikel]
 21. Dodentol van overstroming in Chinese stad Zhengzhou stijgt tot 51 (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na de zware overstromingen in de Chinese metropool Zhengzhou is het aantal doden opgelopen tot 51. Er is 65,5 miljard yuan (omgerekend 8,5 miljard euro) schade, meldt de Chinese staatstelevisie. Bovendien is het einde nog niet in zicht want de zware regenval is nog niet voorbij in de provincie Henan, waartoe ook Zhengzhou behoort.
  [naar artikel]
 22. Britten waarschuwen voor mogelijke kaping tanker in Golf van Oman (03/08/2021 - De Tijd)
  19:57 Een Britse overheidsdienst heeft dinsdagavond gewaarschuwd voor een 'mogelijke kaping' van een schip voor de kust van de Verenigde Arabische Emiraten, in de Golf van Oman.
  [naar artikel]
 23. Wat nog overblijft van Jack Ma wordt door de Chinese staatsmedia volledig vernietigd (21/01/2022 - Express)
  Een documentaire over schandalen binnen de Chinese zakenwereld zet opnieuw druk op de overblijfselen van het imperium van techmiljardair Jack Ma. In een documentaire van de Chinese staatstelevisie CCTV wordt een enorm corruptieschandaal binnen de stad Hangzhou, in de oostelijke provincie Zhejiang, uit de doeken gedaan. De reportage is het vijfde deel in een reeks […]
  [naar artikel]
 24. Luchtvaartspecialist Riadh Bahri: "Wanneer protocol kaping wordt geactiveerd, dan is het meteen alle hens aan dek" (06/11/2019 - VRT NWS)
  Op de luchthaven van Schiphol in Nederland hebben de ordediensten alle middelen ingezet om een vermeende kaping ongedaan te maken. "De piloot of de gezagvoerder van het vliegtuig van Air Europa zal wellicht per ongeluk het protocol voor een kaping geactiveerd hebben. Als de code in het vliegtuig wordt ingevoerd, is het letterlijk alle hens aan dek", zegt luchtvaartexpert Riadh Bahri.
  [naar artikel]
 25. Vierde bemanningslid gered van schip dat voor Chinese kust in twee brak: nog 26 vermist (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na een schipsongeluk voor de Zuid-Chinese kust is een vierde bemanningslid gered. De Chinese staatstelevisie meldt dat het bemanningslid maandagochtend vroeg werd aangetroffen. Van de 30 mensen aan boord van het in tweeën gebroken kraanschip zijn er nu nog 26 vermist.
  [naar artikel]
 26. De hardnekkige kriebelhoest van Chinese leider Xi Jinping gaat in coronatijd direct viraal (16/10/2020 - De Morgen)
  Je zal in het corona-tijdperk voor het oog van de camera’s aan het eind van een redevoering van vijftig minuten maar last krijgen van een kriebelhoest. Het overkwam de Chinese president Xi Jinping (66) donderdag, een kuch die viraal gaat op de Aziatische media – behalve de Chinese, waar de staatstelevisie snel de camera op het publiek richtte, al was Xi’s kuch te horen.
  [naar artikel]
 27. [VIDEO] - Beelden tonen ravage na ontploffing Chinese energiecentrale (12/08/2016 - De Redactie)
  De Chinese staatstelevisie heeft beelden verspreid van de schade in de energiecentrale die gisteren is ontploft. Bij die ontploffing in Danyang zijn 21 mensen omgekomen.
  [naar artikel]
 28. Chinese taikonauten na recordverblijf weer op Aarde geland (16/04/2022 - Knack)
  Drie Chinese taikonauten zijn na een recordverblijf in de ruimte weer op Aarde geland. De capsule met taikonaute Wang Yaping en haar twee mannelijke collega's Zhai Zhigang en Ye Guangfu kwam zaterdagochtend (plaatselijke tijd) aan in de Gobiwoestijn in het noordwesten van China. De landing werd live uitgezonden op de Chinese staatstelevisie.
  [naar artikel]
 29. Chinese maansonde Chang'e-5 weer op de aarde geland (16/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De terugkeermodule van de Chinese maansonde Chang’e-5 is woensdag (Belgische tijd) weer op aarde geland, zo heeft de Chinese staatstelevisie gemeld. De op 24 november gelanceerde sonde landde na een missie van meer dan twintig dagen, met haar ongeveer twee tot mogelijk vier kilo stalen van de maan, in de steppen van Binnen-Mongolië.
  [naar artikel]
 30. Chinese taikonauten na recordverblijf weer op aarde geland (16/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Drie Chinese taikonauten zijn na een recordverblijf in de ruimte weer op aarde geland. De capsule met taikonaute Wang Yaping en haar twee mannelijke collega’s Zhai Zhigang en Ye Guangfu kwam zaterdagochtend (plaatselijke tijd) aan in de Gobiwoestijn in het noordwesten van China. De landing werd live uitgezonden op de Chinese staatstelevisie.
  [naar artikel]
 31. Chinese taikonauten na recordverblijf weer op aarde geland (16/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Drie Chinese taikonauten zijn na een recordverblijf in de ruimte weer op aarde geland. De capsule met taikonaute Wang Yaping en haar twee mannelijke collega’s Zhai Zhigang en Ye Guangfu kwam zaterdagochtend (plaatselijke tijd) aan in de Gobiwoestijn in het noordwesten van China. De landing werd live uitgezonden op de Chinese staatstelevisie.
  [naar artikel]
 32. Chinese taikonauten na recordverblijf van zes maanden in ruimte weer op Aarde (16/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Drie Chinese taikonauten zijn na een recordverblijf in de ruimte weer op Aarde geland. De capsule met taikonaute Wang Yaping en haar twee mannelijke collega's Zhai Zhigang en Ye Guangfu kwam vanochtend (plaatselijke tijd) aan in de Gobiwoestijn in het noordwesten van China. De landing werd live uitgezonden op de Chinese staatstelevisie.
  [naar artikel]
 33. Astronauten nemen nieuwe module van Chinees ruimtestation in gebruik (25/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De drie astronauten van de Chinese ruimtemissie Shenzhou-14 zijn maandag voor het eerst in de nieuwe module van het Chinese ruimtestation in aanbouw geweest, zo was op de staatstelevisie CCTV te zien.
  [naar artikel]
 34. Astronauten nemen nieuwe module van Chinees ruimtestation in gebruik (25/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De drie astronauten van de Chinese ruimtemissie Shenzhou-14 zijn vandaag voor het eerst in de nieuwe module van het Chinese ruimtestation in aanbouw geweest, zo was op de staatstelevisie CCTV te zien.
  [naar artikel]
 35. Tegen het religieuze reveil - Luckas Vander Taelen (10/08/2017 - De Redactie)
  De verdediging van religieuze symbolen lijkt bij sommige westerse intellectuelen momenteel op modieus geflirt, vrij van enig inzicht in het functioneren van religieuze en groepsdruk, stelt de auteur.
  [naar artikel]
 36. Chinese maansonde Chang'e-5 is weer op aarde geland (16/12/2020 - VRT NWS)
  De terugkeermodule van de Chinese maansonde Chang'e-5 is weer op Aarde geland. Dat heeft de Chinese staatstelevisie gemeld. De sonde landde met 2 kilo stalen van de maan in de steppen van Binnen-Mongolië. China is daarmee na de Verenigde Staten en de vroegere Sovjet-Unie de derde mogendheid die monsters van onze natuurlijke satelliet naar onze planeet bracht.
  [naar artikel]
 37. Propaganda in het Kursaal van Oostende: de Shen Yun-spektakels van de Falun Gong-beweging (05/03/2022 - Knack)
  Volgende week kunt u in de Oostendse concertzaal Kursaal het spektakel van Shen Yun bekijken: 'een buitengewone reis door China's 5000 jaar van goddelijk geïnspireerde cultuur'. Maar weet iedereen die een ticket koopt dat de show een vehikel is voor de politieke en religieuze propaganda van de Falun Gong-beweging?
  [naar artikel]
 38. "Mogelijke kaping" van schip in Golf van Oman afgelopen (04/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het incident dat plaatsvond op een schip in de Golf van Oman, en dat beschouwd werd als een "mogelijke kaping", is beëindigd. De toestand is weer veilig. Dat heeft de Britse dienst voor maritieme veiligheid (UKMTO) woensdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 39. Chinese president roept op om "levens te redden" bij enorme corona-uitbraak (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese president Xi Jinping heeft vandaag opgeroepen om maatregelen te treffen die de bevolking "op een efficiënte manier kunnen beschermen". China gaat momenteel door een zware golf van coronabesmettingen, zo laat de Chinese staatstelevisie weten. Het is de eerste publieke reactie van het staatshoofd sinds de versoepelingen begin december van het zero-covidbeleid dat sinds begin 2020 van kracht was.
  [naar artikel]
 40. Moefti van Oman feliciteert Afghanen met "overwinning" (17/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De moefti van het sultanaat Oman, de hoogste religieuze autoriteit in het land, heeft het Afghaanse volk maandag "gefeliciteerd met zijn overwinning op de indringers" nadat het land in de handen van de taliban viel. Het gaat om de eerste felicitaties aan de islamitische beweging door een religieuze autoriteit in een van de Golfstaten. Verschillende regeringen in de regio reageerden daarentegen met een oproep tot stabiliteit en bescherming van de burgerbevolking.
  [naar artikel]
 41. Chinese datingtrend: wie relatie opblaast, betaalt 'verbrekingspremie' (16/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder deze maand onderzocht de Chinese politie in Hangzhou een verdachte koffer in een bar. Er bleek 265.000 euro in te zitten. Het geld moest...
  [naar artikel]
 42. Zeker 141 vermisten na zware aardverschuiving in China (24/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Na de zware aardverschuiving van zaterdagochtend in Xinmo, een dorp in de Chinese provincie Sichuan, zijn zeker 141 mensen vermist. Dat meldt de Chinese staatstelevisie. President Xi Jinping roept de aanwezige reddingswerkers op hun uiterste beste te doen om nog zoveel mogelijk overlevenden uit het puin te halen.
  [naar artikel]
 43. Zeker 141 vermisten na zware aardverschuiving in China (24/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na de zware aardverschuiving van zaterdagochtend in Xinmo, een dorp in de Chinese provincie Sichuan, zijn zeker 141 mensen vermist. Dat meldt de Chinese staatstelevisie. President Xi Jinping roept de aanwezige reddingswerkers op hun uiterste beste te doen om nog zoveel mogelijk overlevenden uit het puin te halen.
  [naar artikel]
 44. Cruiseschip van de Scientology-beweging in quarantaine door mazelenuitbraak (05/05/2019 - Metro)
  Een cruiseschip van de Scientology-beweging ligt in quarantaine aangemeerd voor de kust van Saint Lucia in de Caraïben. Een bemanningslid heeft er het extreem besmettelijk mazelenvirus opgelopen.  Er zijn zo’n 300 passagiers aan boord van de ‘Freewinds’. De boot wordt ingezet door de Scientology-beweging, een religieuze groepering waar onder andere Tom Cruise deel van uitmaakt. Ze gebruiken het cruiseschip voornamelijk voor excursies en religieuze doeleinden. Antivaxers Een vrouwelijk bemanningslid raakte besmet met het mazelenvirus en daarom mag niemand op het schip aan land gaan. Veel Scientology-leden kiezen er namelijk voor om zich niet te vaccineren tegen de ziekte. Een dokter aan boord heeft nu honderd vaccins aangevraagd om iedereen te vaccineren die nog niet ingeënt is. De ziekte is aan een opmars bezig. Een van de oorzaken daarvan is dat steeds meer mensen of ‘antivaxers’ er bewust voor kiezen zich niet te vaccineren. In de Verenigde Staten werden al meer dan 700 mensen besmet. Lees ook : Scientology wil ware aard tonen met eigen televisiezender Het bericht Cruiseschip van de Scientology-beweging in quarantaine door mazelenuitbraak verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Minderjarige migranten riskeren levenslang na kaping reddingsschip (08/05/2019 - VRT NWS)
  Drie Afrikaanse tieners worden in Malta beschuldigd van terreur na de kaping van een schip dat 108 migranten redde. Niemand raakte bij de actie gewond en het relaas van wat er juist gebeurde, roept vragen op. "Ongelooflijk hoe Malta op dit incident reageert", vindt advocaat Neil Falzon.
  [naar artikel]
 46. Incident op olietanker op Kanaal: mogelijke poging tot kaping (25/10/2020 - De Morgen)
  De Britse politie heeft bevestigd dat ze vanmiddag bezig is met een incident aan boord van een olietanker op het Kanaal voor de kust van Isle of Wight, zo heeft het Britse persbureau PA (Press Association) gemeld. In sommige onbevestigde berichten is sprake van een poging tot kaping.
  [naar artikel]
 47. De boekhouding van de nv piraat (12/04/2019 - De Morgen)
  Een Somalische piraat vangt per kaping tussen de 22.000 en 55.000 euro van de koek. Alleen: daar trekt de investeerder zijn onkosten vanaf voor het wekenlang consumeren van alcohol, qat en prostituees aan boord van het gekaapte schip. En omdat de bazen ook werken met een soort GAS-boetes houden veel piraten alleen maar schulden over aan hun kaping. En zien ze zich dus verplicht opnieuw een schip te enteren.
  [naar artikel]
 48. Verwarring troef over beursban Chinese telecom (06/01/2021 - De Tijd)
  08:46 De New Yorkse beurs zou dan toch doorzetten met zijn plannen om de notering van Chinese telecombedrijven te schrappen. 'Een chaotische saga waarbij de belegger het gelag betaalt', vinden marktwaarneme...
  [naar artikel]
 49. Barco investeert in Chinese ledproducent (11/09/2019 - De Tijd)
  10:23 Barco betaalt 54 miljoen euro voor een belang van 5 procent in de Chinese beursgenoteerde ledproducent Unilumin.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy