De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

“Hoge inflatie in de VS en de eurozone is al voorbij”

Express

24/01/2023 - 11:52

De Belgische econoom Jan Eeckhout deelde op Twitter waarom hij gelooft dat de hoge inflatie in feite al achter de rug is.  De essentie: Eeckhout meende maandag in een draadje op Twitter dat de manier waarop die gemeten wordt, verhult dat de hoge inflatie al grotendeels achter de rug is. Andere manier om inflatie te […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Bereid je voor op inflatie in de eurozone door hoge gasprijzen” (19/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Bereid je voor op inflatie in de eurozone door hoge gasprijzen” Economen waarschuwen dat stijgende energieprijzen de inflatie in Europa dit jaar omhoog zullen duwen. Dat zou het economisch herstel na de pandemie wel eens kunnen vertragen. Dit jaar zijn de Europese aardgasprijzen al verdubbeld terwijl de winter nog moet aanbreken. Het Noorse Equinor, Europa’s grootste gasleverancier, zei vorige week dat de hoge prijzen tot volgend […] Lees dit artikel: “Bereid je voor op inflatie in de eurozone door hoge gasprijzen”
  [naar artikel]
 2. Ongezien hoge inflatie in de eurozone: gaat de ECB nu aan de handrem trekken? (29/04/2022 - Express)
  De inflatie in de eurozone stijgt voor de zesde maand op rij naar een nieuwe recordhoogte. Het leven in de monetaire unie is deze maand 7,5 procent duurder geworden, blijkt uit een voorlopige raming van Eurostat. De prijzen in de eurozone blijven de hoogte inschieten. De inflatie in de eurozone kwam in april uit op […]
  [naar artikel]
 3. Inflatie eurozone stijgt naar nieuw record van 9,1 procent (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de eurozone is in augustus gestegen naar een nieuw recordniveau van 9,1 procent, aangejaagd door de aanhoudend hoge prijzen voor energie en levensmiddelen. Dat meldde het Europese statistiekbureau Eurostat. In juli bedroeg de inflatie in de eurozone nog 8,9 procent op jaarbasis.
  [naar artikel]
 4. Inflatie van 8,6 procent in eurozone (19/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  De inflatie in de negentien landen van de eurozone is in juni uitgekomen op 8,6 procent. Het Europese statistiekbureau bevestigde dinsdag zijn “flashraming” van begin deze maand.
  [naar artikel]
 5. Inflatie in eurozone stijgt naar nieuw record, hoge energieprijzen zijn grootste boosdoener  (30/09/2022 - VRT NWS)
  De inflatie in de eurozone is voor de tweede maand op rij gestegen naar een recordhoogte. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat, het Europees bureau voor statistiek. De consumentenprijzen in de 19 landen van de eurozone zijn in september met 10 procent gestegen. Het vorige record dateert nog maar van vorige maand, toen lag de inflatie in de eurozone op 9,1 procent. Grote boosdoener zijn de hoge energieprijzen die op een jaar tijd met 40 procent zijn toegenomen.
  [naar artikel]
 6. Europese Centrale Bank verhoogt rente voor het eerst sinds 2011: “Sombere vooruitzichten in eurozone” (21/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Centrale Bank heeft voor het eerst sinds 2011 de rente verhoogd. De belangrijkste rentetarieven bij de centrale bank gaan met een half procentpunt omhoog. Met deze stap, die groter is dan economen hadden verwacht, willen de beleidsmakers in Frankfurt de hoge inflatie in de eurozone tegengaan. Volgens ECB-president Christine Lagarde zijn de economische vooruitzichten in de eurozone somber vanwege de aanhoudende oorlog in Oekraïne en de inflatie, die “nog wel enige tijd op een ongewenst hoog niveau zal blijven”.
  [naar artikel]
 7. Inflatie eurozone flirt met de nul (17/06/2020 - Express)
  De inflatie -dat is de mate waarin consumptieproducten het voorbije jaar duurder zijn geworden- zakte in mei in de eurozone... The post Inflatie eurozone flirt met de nul appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Opnieuw recordinflatie in eurozone: ECB zit in een lastig parket (02/03/2022 - Express)
  De inflatie in de eurozone is in februari gestegen tot een nieuw record van 5,8 procent. Dat maakte Eurostat, de Europese statistische dienst, woensdag bekend. Vraag is nu wat Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB), gaat doen. De inflatie in de eurozone blijft hoge toppen scheren. Na een toename van 5,1 procent […]
  [naar artikel]
 9. Europese Centrale Bank verhoogt rente voor het eerst sinds 2011: “Inflatie blijft nog poos ongewenst hoog” (21/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Centrale Bank heeft voor het eerst sinds 2011 de rente verhoogd. De belangrijkste rentetarieven bij de centrale bank gaan met een half procentpunt omhoog. Met deze stap, die groter is dan economen hadden verwacht, willen de beleidsmakers in Frankfurt de hoge inflatie in de eurozone tegengaan. Volgens ECB-president Christine Lagarde zijn de economische vooruitzichten in de eurozone somber vanwege de aanhoudende oorlog in Oekraïne en de inflatie, die “nog wel enige tijd op een ongewenst hoog niveau zal blijven”.
  [naar artikel]
 10. Inflatie in eurozone klimt tot 7,4 procent door hoge energieprijzen (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de eurozone is in april uitgekomen op 7,4 procent op jaarbasis. Daarmee gingen de consumptieprijzen tegen hetzelfde recordtempo omhoog als in maart. Dat heeft het Europese statistiekbureau Eurostat bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 11. Inflatie eurozone op recordniveau: zitten we aan een piek? (30/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Inflatie eurozone op recordniveau: zitten we aan een piek? De inflatie in de eurozone is in november (op jaarbasis) gestegen met maar liefst 4,9 procent, een recordniveau sinds de invoering van de euro. De Europese Centrale Bank (ECB) blijft niettemin volhouden dat de inflatie tijdelijk is. Isabel Schnabel, bestuurslid bij de ECB, zei onlangs dat de inflatie in november wellicht een piek heeft bereikt. […] Lees dit artikel: Inflatie eurozone op recordniveau: zitten we aan een piek?
  [naar artikel]
 12. Definitief cijfer: inflatie in eurozone bereikt recordhoogte van 9,1 procent (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de eurozone is in augustus uitgekomen op het nieuwe recordniveau van 9,1 procent, gestuwd door de aanhoudend hoge prijzen voor energie en levensmiddelen. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat in een definitief cijfer dat overeenkomt met een eerdere raming. In juli bedroeg de inflatie nog 8,9 procent op jaarbasis.
  [naar artikel]
 13. Inflatie eurozone gedaald, maar nog altijd 10 procent (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de eurozone is in november volgens een 'flashraming' uitgekomen op 10 procent. De maand voordien was dat nog 10,6 procent op jaarbasis, zo meldt Europees statistiekbureau Eurostat. Het is de eerste daling van de inflatie in de eurozone sinds juni vorig jaar.
  [naar artikel]
 14. Europese inflatie op nieuw recordniveau (01/07/2022 - De Tijd)
  13:11 De aanhoudend hoge energie- en voedselprijzen stuwen de inflatie in de eurozone naar een recordhoogte. Volgens een raming van Eurostat bedroeg de inflatie in juni 8,6 procent.
  [naar artikel]
 15. ECB-baas Christine Lagarde verwacht dat inflatie nog gaat stijgen (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zou Christine Lagarde verbazen als de inflatie in de eurozone al over haar piek heen is. Dat zei de president van de Europese Centrale Bank (ECB) maandag in het Europees Parlement. “Er is te veel onzekerheid, met name op het gebied van de hoge energieprijzen die door worden berekend aan consumenten, om aan te nemen dat het hoogtepunt al bereikt is. Het zou me verbazen.” Met andere woorden: de inflatie zal nog stijgen.
  [naar artikel]
 16. Inflatie in eurozone op nieuw record van 5,8 procent (02/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  De inflatie in de eurozone is in februari verder gestegen, tot een nieuw record van 5,8 procent. Dat maakte Eurostat, de Europese statistische dienst, woensdag bekend. Het gaat om een eerste zogenaamde “flash”-raming.
  [naar artikel]
 17. Er is opnieuw inflatie in de eurozone: voedsel, tabak en alcohol duurder (03/02/2021 - Express)
  Nadat de eurozone vier maanden lang te maken kreeg met een deflatie van 0,3 procent, is er opnieuw sprake van inflatie. De inflatie in de eurozone op jaarbasis klokte in januari af op 0,9 procent, leren cijfers van Eurostat. Economen gingen uit van een inflatie van 0,5 procent. Daarmee komt een einde aan vier opeenvolgende […] The post Er is opnieuw inflatie in de eurozone: voedsel, tabak en alcohol duurder appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. “Inflatie in de eurozone kan de kaap van 10 procent ronden” (23/08/2022 - Express)
  Het regent grimmige inflatieprognoses. ING-econoom Bert Colijn waarschuwt dat de inflatiepiek nog niet achter ons ligt. Hij sluit niet uit dat de inflatie in de eurozone de kaap van 10 procent kan ronden. Maand na maand moeten we lijdzaam toezien hoe de inflatie aan onze koopkracht knibbelt. Wie hoopt dat er binnenkort een einde komt […]
  [naar artikel]
 19. Amerikaanse inflatie stijgt meer dan verwacht: “Hoge inflatie zal niet snel verdwijnen” (13/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Amerikaanse inflatie stijgt meer dan verwacht: “Hoge inflatie zal niet snel verdwijnen” De inflatie in de Verenigde Staten kwam in september uit op 5,4 procent (op jaarbasis). Dat is 0,1 procent meer dan verwacht. Het is de hoogste prijsstijging sinds januari 1991. ING-econoom James Knightley verwacht niet dat de stevige inflatie snel zal verdwijnen. De stevige inflatie in de VS is voornamelijk het gevolg van de toegenomen […] Lees dit artikel: Amerikaanse inflatie stijgt meer dan verwacht: “Hoge inflatie zal niet snel verdwijnen”
  [naar artikel]
 20. Derde record op rij voor inflatie in eurozone (02/02/2022 - De Tijd)
  11:33 De inflatie in de eurozone is de voorbije maand onverwacht opnieuw gestegen en bedraagt nu 5,1 procent, een nieuw record. Vooral de hoge prijzen voor energie, bijna 30 procent hoger dan een jaar eerde...
  [naar artikel]
 21. IMF: “Het is te vroeg om te bepalen of de hoge inflatie een blijver is” (04/02/2022 - Express)
  De centrale bankiers zijn niet langer overtuigd dat de hoge inflatie tijdelijk is. Zelfs Christine Lagarde, voorzitter van de Europese Centrale Bank, moest donderdag uiteindelijk toegeven dat de inflatie langer dan verwacht op een verhoogd niveau blijft. Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is het nog te vroeg om te bepalen of de hoge inflatie […]
  [naar artikel]
 22. Inflatie eurozone daalt voor het eerst in meer dan een jaar, maar nog steeds 10 procent (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de eurozone is in november volgens een ‘flashraming’ uitgekomen op 10 procent. De maand voordien was dat nog 10,6 procent op jaarbasis, zo meldt Europees statistiekbureau Eurostat woensdag. Het is de eerste daling van de inflatie in de eurozone sinds juni vorig jaar.
  [naar artikel]
 23. Janet Yellen: “Ondanks hoge inflatie is de Amerikaanse economie niet aan het oververhitten” (01/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Janet Yellen: “Ondanks hoge inflatie is de Amerikaanse economie niet aan het oververhitten” Janet Yellen, de Amerikaanse minister van Financiën, is ervan overtuigd dat de Amerikaanse economie niet aan het oververhitten is, ondanks de hoge inflatie. “We zitten nog 5 miljoen banen onder het niveau van voor de pandemie en de arbeidsparticipatie is gedaald”, aldus de minister. De Amerikaanse inflatie kwam in september uit op 5,4 procent. Dat […] Lees dit artikel: Janet Yellen: “Ondanks hoge inflatie is de Amerikaanse economie niet aan het oververhitten”
  [naar artikel]
 24. Inflatie eurozone steeg in juli naar 8,9 procent (18/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  De inflatie in de negentien landen van de eurozone is in juli verder gestegen naar 8,9 procent op jaarbasis. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat, dat zijn flashraming van eind vorige maand bevestigt. In juni lag de inflatie in de eurozone nog op 8,6 procent.
  [naar artikel]
 25. Inflatie eurozone steeg in juli naar 8,9 procent (18/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De inflatie in de negentien landen van de eurozone is in juli verder gestegen naar 8,9 procent op jaarbasis. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat, dat zijn flashraming van eind vorige maand bevestigt. In juni lag de inflatie in de eurozone nog op 8,6 procent.
  [naar artikel]
 26. Inflatie eurozone steeg in juli naar 8,9 procent (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de negentien landen van de eurozone is in juli verder gestegen naar 8,9 procent op jaarbasis. Dat meldt het Europese statistiekbureau Eurostat, dat zijn flashraming van eind vorige maand bevestigt. In juni lag de inflatie in de eurozone nog op 8,6 procent.
  [naar artikel]
 27. “Nog minstens een jaar van hoge en aanhoudende inflatie” (19/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Nog minstens een jaar van hoge en aanhoudende inflatie” Mohamed El-Erian, economisch hoofdadviseur van verzekeringsmaatschappij Allianz, zegt dat beleggers zich moeten voorbereiden op een grotere marktvolatiliteit als de Federal Reserve zijn corona-stimulusafbeleid afbouwt. Dat meldt persagentschap Bloomberg. “Ik maak me een beetje zorgen dat deze prachtige wereld van lage volatiliteit, waarin alles omhooggaat, tot een einde kan komen met een hogere volatiliteit”, zei El-Erian, […] Lees dit artikel: “Nog minstens een jaar van hoge en aanhoudende inflatie”
  [naar artikel]
 28. Economische activiteit eurozone krimpt onverwacht in juli (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De economische activiteit in de eurozone is in juli voor het eerst sinds de coronalockdowns aan het begin van 2021 gekrompen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van marktonderzoeker S&P Global. De krimp wordt veroorzaakt door de hoge inflatie in het eurogebied die de koopkracht van consumenten onder druk zet. Ook worstelen bedrijven met hoge inkoopkosten en personeelstekorten. De kans op een recessie in de eurozone is daarmee toegenomen.
  [naar artikel]
 29. Druk op de ECB neemt toe om rente fors te verhogen: inflatie eurozone blijft stijgen (31/08/2022 - Express)
  De inflatie in de eurozone blijft de wind in de zeilen hebben. Volgens het inflatierapport van Eurostat is het leven in de eurozone in augustus 9,1 procent duurder geworden. In juli kwam de geldontwaarding uit op 8,9 procent. Er lijkt maar geen einde te komen aan de stijgende levensduurte. Eerder bleek al dat de inflatie […]
  [naar artikel]
 30. Hoge energieprijzen duwen Belgische inflatie in Europese top drie (02/02/2022 - De Tijd)
  17:34 De inflatie in de eurozone was de voorbije maand onverwacht opnieuw hoger en bedraagt 5,1 procent, een record. Met een inflatie van 8,5 procent in januari staat België op de derde plaats in Europa.
  [naar artikel]
 31. Inflatie eurozone (opnieuw) op recordhoogte: hoelang kan de ECB nog volhouden dat de inflatie tijdelijk is? (02/02/2022 - Express)
  De inflatie in de eurozone is in januari uitgekomen op 5,1 procent (op jaarbasis). Net zoals de voorgaande maanden is er opnieuw sprake van een inflatie op recordhoogte. Dit verhoogt de druk op de Europese Centrale Bank (ECB) om de rente te verhogen. Tot nu toe heeft Christine Lagarde, voorzitter van de ECB, volgehouden dat […]
  [naar artikel]
 32. ECB-president Lagarde belooft harde aanpak hoge inflatie (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Centrale Bank (ECB) belooft er alles aan te zullen doen om de hoge inflatie in het eurogebied aan te pakken. Volgens ECB-president Christine Lagarde zal de centrale bank daarbij “zo ver gaan als nodig is”. Ook zal de inflatie de komende tijd nog “ongewenst hoog” blijven.
  [naar artikel]
 33. Hoogste Europese inflatie in negen jaar uitdaging voor ECB (31/08/2021 - De Tijd)
  11:43 De inflatie in de eurozone is in augustus gestegen naar 3 procent, het hoogste peil sinds 2012. De Europese Centrale Bank (ECB) gelooft dat de hoge inflatie tijdelijk is.
  [naar artikel]
 34. Inflatie eurozone versnelt niet (29/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de eurozone is in september op 1,5 procent op jaarbasis gebleven, net als de maand voordien. Dat meldt de Europese statistiekdienst...
  [naar artikel]
 35. Inflatie eurozone duikt voor de derde maand op rij onder 0 (18/11/2020 - Express)
  Het leven in de eurozone is opnieuw een beetje goedkoper geworden, leren cijfers van Eurostat. Daaruit blijkt dat de inflatie... The post Inflatie eurozone duikt voor de derde maand op rij onder 0 appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Inflatie eurozone stijgt naar hoogste peil in 13 jaar (01/10/2021 - De Tijd)
  11:42 De zeer hoge inflatie zal wellicht de druk op de Europese Centrale Bank (ECB) verhogen om haar stimulus af te bouwen.
  [naar artikel]
 37. Inflatie in eurozone opnieuw wat gestegen (17/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De inflatie in de eurozone is in april nog wat gestegen, tot 1,9 procent, zo maakte het Europese statistiekbureau Eurostat bekend. Het cijfer ligt in lijn met de verwachtingen. In maart bedroeg de inflatie nog 1,5 procent.
  [naar artikel]
 38. Ook inflatie zorgt voor een splijtzwam tussen Republikeinen en Democraten: “Het Build Back Better plan van Biden zal geldontwaarding verder aanwakkeren” (18/02/2022 - Express)
  De inflatie in de Verenigde Staten scheert hoge toppen. De meningen over wat de nabije toekomst brengen zal, lopen stevig uiteen. De Democraten verwachten dat de inflatie de komende maanden zal afzwakken. De Republikeinen daarentegen vrezen dat de hoge inflatie niet snel zal verdwijnen. De inflatie in de Verenigde Staten kwam in januari uit op […]
  [naar artikel]
 39. Inflatie in eurozone zakt onder nul (01/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de eurozone is in de maand augustus negatief geworden, voor het eerst sinds 2016. De prijzen van consumentengoederen daalden met...
  [naar artikel]
 40. Europees statistiekbureau bevestigt inflatie van 8,1 procent in eurozone: Belgische inflatie boven het gemiddelde (17/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de negentien landen van de eurozone is in mei uitgekomen op 8,1 procent. Het Europese statistiekbureau bevestigde vrijdag zijn flashraming van eind vorige maand.
  [naar artikel]
 41. Japanse inflatie ligt tot 40 keer lager dan die in de eurozone: hoe komt dat? (22/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Japanse inflatie ligt tot 40 keer lager dan die in de eurozone: hoe komt dat? De inflatie in Japan kwam in oktober (op jaarbasis) uit op 0,1 procent. Dat is niets in vergelijking met de inflatiecijfers in de eurozone en de Verenigde Staten. De inflatie in die twee gebieden kwam in diezelfde maand uit op respectievelijk 4,1 en 6,2 procent. Wat is er aan de hand in Japan? Terwijl wij […] Lees dit artikel: Japanse inflatie ligt tot 40 keer lager dan die in de eurozone: hoe komt dat?
  [naar artikel]
 42. Inflatie in eurozone stijgt naar meer dan 2 procent (18/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de eurozone is de inflatie in juli boven de grens van 2 procent uitgekomen. Op jaarbasis stegen de consumentenprijzen met 2,2 procent. Dat heeft het Europese statistiekbureau Eurostat woensdag bekendgemaakt. De inflatie is daarmee het hoogst sinds oktober 2018.
  [naar artikel]
 43. Inflatie in eurozone zakt, maar donderwolken zijn niet verdreven (06/01/2023 - Express)
  De inflatie in de eurozone zakt in december naar 9,2 procent, tegenover 10,1 procent een maand eerder. Dat blijkt uit een eerste raming van statistiekenbureau Eurostat. De prijsstijgingen lijken daarmee af te vlakken, maar er is ook verontrustend nieuws. In het nieuws: De gemiddelde inflatie in de eurozone zakt onder de grens van 10 procent. […]
  [naar artikel]
 44. Inflatie eurozone duikt onder grens van 2 procent: is het gevaar van een renteverhoging geweken? (30/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Inflatie eurozone duikt onder grens van 2 procent: is het gevaar van een renteverhoging geweken? De inflatie in de eurozone kwam in juni uit op 1,9 procent. Dat zijn tien basispunten minder dan in mei. Daarmee ligt het inflatiecijfer in lijn met de de doelstelling van de Europese Centrale Bank (ECB). Die mikt op een inflatie van net geen 2 procent. Terwijl de Verenigde Staten te kampen hebben met enorme […] Lees dit artikel: Inflatie eurozone duikt onder grens van 2 procent: is het gevaar van een renteverhoging geweken?
  [naar artikel]
 45. Inflatie eurozone op hoogste peil in twee jaar (02/11/2016 - De Tijd)
  07:27 De inflatie in de eurozone is in oktober gestegen naar 0,5 procent. Toch zal de Europese Centrale Bank wellicht extra stimuli lanceren.
  [naar artikel]
 46. Economische activiteit in eurozone onverwacht gekrompen in juli: kans dat we afstevenen op recessie groeit (22/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De economische activiteit in de eurozone is in juli voor het eerst sinds de coronalockdowns aan het begin van 2021 gekrompen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van marktonderzoeker S&P Global. De krimp wordt veroorzaakt door de hoge inflatie in het eurogebied die de koopkracht van consumenten onder druk zet. Ook worstelen bedrijven met hoge inkoopkosten en personeelstekorten. De kans op een recessie in de eurozone is daarmee toegenomen.
  [naar artikel]
 47. Inflatie eurozone loopt verder op tot 2 procent (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De inflatie in de eurozone is in mei verder opgelopen tot 2 procent op jaarbasis, van 1,6 procent in april. Dat meldde het Europese statistiekbureau Eurostat op basis van een voorlopige schatting. Met name de hogere energieprijzen jagen de inflatie aan.
  [naar artikel]
 48. Recordinflatie in eurozone zet ECB onder druk (30/11/2021 - De Tijd)
  11:41 De inflatie in de eurozone stijgt in november naar 4,9 procent. De Europese Centrale Bank (ECB) verwacht dat de inflatie weer zal dalen en plant voorlopig geen renteverhoging.
  [naar artikel]
 49. Inflatie eurozone op hoogste peil in twee jaar (31/10/2016 - De Tijd)
  11:27 De inflatie in de eurozone is in oktober gestegen naar 0,5 procent. Toch zal de Europese Centrale Bank bijna zeker extra stimuli lanceren.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy