De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Last One Laughing’, met Philippe Geubels en Jeroom, is meer een sociaal experiment dan een humorprogramma

Humo

24/01/2023 - 14:44


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Philippe Geubels en Jeroom presenteren Nederlandse comedyreeks op Amazon Prime (05/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie kan er om ter langst zijn lach inhouden, terwijl een ander net dat strakke pantser probeert te doorbreken? Dat is het opzet van de nieuwe Nederlandse comedyreeks ‘LOL: last one laughing’ op Amazon Prime Video. Opmerkelijk: de presentatie is in handen van twee Belgen: Philippe Geubels en Jeroom.
  [naar artikel]
 2. Philippe Geubels en Jeroom presenteren samen nieuw Nederlands comedyprogramma (maar er mag niet gelachen worden) (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Comedians Philippe Geubels (41) en Jeroom Snelders (45) steken samen de grens over naar onze noorderburen om er een nieuw comedyprogramma te presenteren voor Amazon Prime: ‘LOL: last one laughing’. Bekende Nederlandse comedians nemen het tegen elkaar op en proberen vooral niet in lachen uit te barsten. Want wie het laatst lacht... is de winnaar.
  [naar artikel]
 3. RECENSIE. ‘LOL: Last One Laughing’: “Dit is waar lachspieren naartoe gaan om te sterven” (28/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Wat gebeurt er als tien Nederlandse comedians worden opgesloten in een studio en het enige wat ze niét mogen doen is lachen? Jeroom Snelders en Philippe Geubels zoeken het uit in ‘LOL: Last One Laughing’ op Prime Video. Of u voor deze show stalen lachspieren of eerder stalen zenuwen nodig hebt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 4. Jeroom en de affaire van Philippe Geubels: ‘We hebben de piemelgrappen netjes over de reeks verdeeld’ (10/04/2019 - De Morgen)
  De nieuwe sitcom ‘Geub’, met in de hoofdrol Philippe Geubels, komt in september op Eén, maar is vanaf nu vrijdag al te zien op Play van Telenet. Geubels speelt in de serie Philippe Geubels, een bekende Vlaamse komiek wiens humeur en carrière behoorlijk in het slop raken wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een 67-jarige maar nog patente en bovendien met een bovenmaats apparaat gezegende Nederlander. Humo’s huiscartoonist Jeroom schreef mee aan het scenario.
  [naar artikel]
 5. Philippe Geubels presenteert comedyshow in Nederland: “Het was pure chaos” (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels is een van de presentatoren van een nieuwe, Nederlandse comedyserie: ‘LOL: Last One Laughing’. Daarin worden tien Nederlandse comedians uitgedaagd: wie kan z’n gezicht in een ‘Big Brother’-achtige omgeving strak houden en tegelijkertijd z’n tegenstander aan het lachen maken? “Je verwacht dat het met tien comedians in één ruimte een chaos wordt, en dat klopt.”
  [naar artikel]
 6. Philippe Geubels is terug in ‘De Slimste Mens’ en schiet meteen raak (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Verrassing! Philippe Geubels keert met Jeroom terug op zijn bekende plaats in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Het komische duo heeft niet...
  [naar artikel]
 7. ‘LOL’ met Jeroom en Philippe Geubels: ‘Een poging tot killing joke met perfect getimede tevoorschijn komende tepels’ (20/01/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 8. Jeroom en Philippe Geubels hosten clash der Nederlandse comedians: “De grappen waren zo slecht” (23/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Twee Belgen en tien Hollanders zaten eens vast in een huis. Geen grap, wel de nieuwe show van Jeroom (45) en Philippe Geubels (41). Een groep komieken moet er elkaar koste wat het kost doen lachen en het zelf droog houden. Spek naar de snor van Jeroom. “Ik ben de beste host van West-Europa, maar een comedian? Dat niet.”
  [naar artikel]
 9. Het IQ van Philippe Geubels en de apenpok die een muggenbeet bleek: dit was ‘De allerslimste mens ter wereld’ (19/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Kijk eens wie we daar hebben! Jeroom ruilt na de eerste aflevering van dit seizoen het kandidatenzeteltje in voor een stoeltje in de jury. Onvermijdelijk heeft Philippe Geubels daar ook een paar moppen over. Maar hij ontsnapt zelf ook niet aan een spottend applaus van zijn medejurylid. En met Merol als nieuwkomer bij de kandidaten is de kans op verveling ook klein.
  [naar artikel]
 10. Jeroom, Tom Boonen en Philippe Geubels trappen gaspedaal in: "Geen goede chauffeur, wel aangenaam gezelschap" (12/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Jeroom, Tom Boonen en Philippe Geubels hebben zondag het gaspedaal helemaal ingeduwd op het circuit van Zolder. Tijdens 'Laps for Life' namen ze plaats achter het stuur van enkele snelle wagens. "Ik ben niet de beste chauffeur van de drie, maar tenminste aangenaam gezelschap", grapte Jeroom op zijn bekende wijze. "
  [naar artikel]
 11. Philippe Geubels over vete met Xander De Rycke: “Lastig als er iemand altijd aan het zagen is” (09/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (38) was deze week te gast in ‘Welcome to the AA’, de podcast van Alex Agnew (46). De twee comedians praatten er onder meer over...
  [naar artikel]
 12. VIDEO. Philippe Geubels steekt draak met Erik Van Looy (05/12/2018 - Metro)
  Philippe Geubels heeft er een gewoonte van gemaakt om minstens één keer per aflevering te lachen met ‘De Slimste Mens ter Wereld’-presentator Erik Van Looy. En vanavond is het alweer goed raak. Vanavond keert het koningsduo Philippe Geubels en Jeroom terug in de jury van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Nog voor ze goed en wel aan de quiz begonnen zijn, haalt Philippe al meteen uit met een stevige rechtse aan Erik. Taboe “Ik ga proberen niet meer met u te lachen. Sinds ik ‘Taboe’ heb gedaan, heb ik heel veel respect gekregen voor mensen met een beperking”, lacht hij in koor met de voltallige zaal. “Sorry, dat was de laatste”, grijnst hij vervolgens. ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is van maandag tot donderdag te bekijken om 21.40 uur op VIER.   Lees ook : VIDEO. Jeroom op zijn plaats gezet in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ Het bericht VIDEO. Philippe Geubels steekt draak met Erik Van Looy verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Philippe Geubels over kraantjeswater in ‘De Slimste Mens’: “Proeft als Heineken, maar dan goedkoper” (11/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Geubels is terug uit New York van de Emmy Awards. Zonder Emmy en dat mocht de komiek meermaals horen bij zijn terugkeer in ‘De slimste mens ter wereld’. Vooral Jeroom nam hem al eens op de korrel. Of Geubels zijn eerste aflevering in de finaleweken overleefd heeft, leest u hier.
  [naar artikel]
 14. VIDEO. Philippe Geubels geeft Jeroom meteen lik op stuk in ‘De Slimste Mens’ (14/10/2019 - Metro)
  Komiek Philippe Geubels heeft in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ de jurystoel ingeruild voor de deelnemerszetel. De toon is meteen gezet. Na lang wachten kunnen we weer genieten van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. In de eerste aflevering is Philippe Geubels meteen weer van de partij, al neemt hij voor het eerst ooit deel aan de populaire VIER-quiz. Haarwortels Jurylid Jeroom probeert de 38-jarige stand-upcomedian meteen uit zijn kot te lokken, maar dat komt als een boemerang in zijn gezicht terug. “Ik ken hem redelijk goed, maar in zijn hoofd zit echt niets. Dat is doods. Zelfs zijn haarwortels kunnen daar niet groeien”, grapt Jeroom. Waarop Philippe meteen inpikt: “Het is niet omdat er iets dood is dat er geen haar op kan groeien, want anders had jij niet zo’n snor gehad”, knipoogt hij. Ook Natalia en Adriaan Van den Hoof laten zich van hun grappigste kant zien.  ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is elke dag om 21.30u te bekijken op VIER.   Lees ook : VIDEO. Jeroom op zijn plaats gezet in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ Het bericht VIDEO. Philippe Geubels geeft Jeroom meteen lik op stuk in ‘De Slimste Mens’ verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Philippe Geubels keert terug met ‘Taboe’ (24/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De start van het tweede seizoen van ‘Taboe’ kan eindelijk in je agenda: vanaf 26 december is het programma elke zondag te zien bij Eén. Het uitgangspunt is onveranderd: Philippe Geubels lacht met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen.
  [naar artikel]
 16. Philippe Geubels wordt derde cupido in ‘Hotel Romantiek’ (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Hotel Romantiek’ krijgt steeds meer vorm. Naast Sven de Leijer en Gloria Monserez wordt ook Philippe Geubels het gezicht van het programma, waarin 65-plussers op hotel gaan in de hoop de liefde te vinden.
  [naar artikel]
 17. Philippe Geubels waagt z'n kans in Nederlandse ‘De slimste mens’ (27/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij ons nam hij al twee keer deel, en nu doet Philippe Geubels (41) ook bij onze noorderburen een gooi naar de titel van ‘De slimste mens’. De komiek zal het komende seizoen deelnemen aan de Nederlandse versie van het programma, schrijft het ‘AD’.
  [naar artikel]
 18. Philippe Geubels wou stoppen met zijn carrière: “Ik zocht naar meer evenwicht in mijn leven” (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (41) zal vanaf komend najaar terug schitteren op de planken met zijn gloednieuwe show ‘Geubels gaat in bad’. Maar zijn populariteit had destijds ook een keerzijde. Aan ‘De Telegraaf’ vertelt hij openhartig dat hij tien jaar geleden overwoog zijn carrière stop te zetten. “De druk werd te groot", klinkt het.
  [naar artikel]
 19. Philippe Geubels duikt op in Nederlandse versie ‘Een echte job’ (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Geubels (40) heeft een aantal weken gewerkt als stagiair in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Dat deed hij voor het tv-programma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van helden’, zeg maar de Hollandse versie van het VTM-programma ‘Een echte job’.
  [naar artikel]
 20. Philippe Geubels duikt op in Nederlandse versie ‘Een echte job’ (02/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Philippe Geubels (40) heeft een aantal weken gewerkt als stagiair in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Dat deed hij voor het tv-programma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van helden’, zeg maar de Hollandse versie van het VTM-programma ‘Een echte job’.
  [naar artikel]
 21. Philippe Geubels danst op de wc in eerste single (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor het Eén-programma ‘Iedereen beroemd’ heeft Philippe Geubels een eerste single opgenomen. Met het lied ‘Ik dans op de wc’ - een schlager met...
  [naar artikel]
 22. Philippe Geubels duikt op in ‘Hotel Romantiek’: “Ben er heel blij mee” (17/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat ‘Hotel Romantiek’ terugkomt op het scherm was al een tijdje bekend, maar blijkt nu dat Eén ook Philippe Geubels inschakelt om het programma tot een succes te maken.
  [naar artikel]
 23. Philippe Geubels: “Nederlanders zijn een veel gezonder volk dan de Belgen” (12/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (37) presenteert binnenkort ‘Is er een dokter in de zaal?’. De tv-quiz krijgt zowel een Vlaamse als een Nederlandse versie. De...
  [naar artikel]
 24. Philippe Geubels heeft heel wat teweeggebracht met ‘Taboe’: "Plots bellen veel meer volwassenen naar de autismetelefoon" (15/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Je moet het maar doen. Tegelijk hét kijkcijferkanon van de winterse zondagen zijn én een maatschappelijk relevante rol spelen. Philippe Geubels (40) doet het nu al twee jaar met ‘Taboe’, waarvan zondag de laatste aflevering werd uitgezonden op Eén. Met verstrekkende gevolgen, vertellen mensen die zich specialiseren in de problematieken die Geubels aanhaalt. “Zelfs binnen het ziekenhuis vragen collega’s zich af of het allemaal wel nodig is.”
  [naar artikel]
 25. “Naakt op een podium? Ik durf dat”: Philippe Geubels trapt zijn nieuwe zaaltournee ‘Geubels gaat in bad’ op gang (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na een druk tv-intermezzo met onder andere ‘Hotel Romantiek’ en ‘Taboe’ gaat Philippe Geubels (41) weer de boer op en laat hij Vlaamse zalen vollopen. En op het podium ook zijn badkuip, want de nieuwste show van de stand-upcomedian met de bekende nasale stem heet ‘Geubels gaat in bad’. “Ik sta weinig voor de spiegel in mijn badkamer, maar voor een bad trek ik makkelijk anderhalf uur uit”, aldus de komiek, wiens shows al maanden uitverkocht zijn. “Ik stond er zelf versteld van.”
  [naar artikel]
 26. Philippe Geubels keert na vier jaar terug naar de theaters (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uit het televisielandschap is Philippe Geubels (41) niet meer weg te denken, maar het is al vier jaar geleden dat de comedian zich nog eens op het podium waagde. Daar komt volgend jaar verandering in, want dan trekt hij weer naar de theaters met zijn nieuwe show ‘Geubels gaat in bad.’
  [naar artikel]
 27. Wim Lybaert geeft Philippe Geubels les in gelukkig zijn (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Komiek Philippe Geubels ging op reis met de ‘Columbus’ van Wim Lybaert’. Wat hebben wij allemaal geleerd? Vooral dat Wim Lybaert de sleutel van hét...
  [naar artikel]
 28. Philippe Geubels: ‘Uit de ‘Taboe’-aflevering over vrouwen heb ik dingen geleerd die ik absoluut niet wist’ (19/12/2021 - De Morgen)
  Nooit gedacht dat het zou werken; de man van de trage seksistische grappen die tv maakt over ongewenste kinderloosheid en genderdiversiteit. Ook in het tweede seizoen van de VRT-reeks Taboe gaat Philippe Geubels (40) de zware thema’s niet uit de weg. Wat is zijn geheim? Vrienden, collega’s en Geub zelf lichten een tipje van de sluier.
  [naar artikel]
 29. Philippe Geubels in verplegersuniform (16/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Binnenkort krijg je Philippe Geubels te zien zoals je hem nog nooit zag: hij gaat als verpleger aan de slag in het Groene Hart ziekenhuis van de Nederlandse stad Gouda. De uitzendingen van ‘Een echte job NL’ starten op 23 augustus bij VTM 2.
  [naar artikel]
 30. ‘Taboe’ en Philippe Geubels toppen met 1.619.000 kijkers (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels blijft met ‘Taboe’ absolute topcijfers scoren. De derde aflevering, met mensen met een andere huidskleur, was goed voor 1.619.000...
  [naar artikel]
 31. Philippe Geubels trapt met veel zin zijn nieuwe zaaltournee af: “Naakt op een podium? Ik durf dat” (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na een druk tv-intermezzo met onder andere ‘Hotel Romantiek’ en ‘Taboe’ gaat Philippe Geubels (41) weer de boer op en laat hij Vlaamse zalen vollopen. En op het podium ook zijn badkuip, want de nieuwste show van de stand-upcomedian met de bekende nasale stem heet ‘Geubels gaat in bad’. Alle shows zijn al maanden uitverkocht: “Ik ben heel dankbaar dat de mensen nog naar mij willen komen kijken.”
  [naar artikel]
 32. Philippe Geubels breekt op Nederlandse tv: “En toen ben ik gecrasht” (22/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (38) is met zijn programma ‘Taboe’ in de race voor een prestigieuze Internationale Emmy Award. In het programma tast de komiek de...
  [naar artikel]
 33. Twee programma's én nieuw contract voor Philippe Geubels (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is van vorig najaar - en ‘Geubels en de hollanders’ - geleden dat Philippe Geubels (40) nog met een nieuw programma te zien was op Eén. Maar dit najaar zal opnieuw rijkgevuld zijn met de Antwerpse komiek.
  [naar artikel]
 34. Philippe Geubels duikt na zes jaar weer de theaters én het bad in: “Ik hou geen rekening met de woke-beweging” (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn laatste theatershow dateert al van 2016, maar nu is Philippe Geubels (41) klaar om z'n rentree te maken op de planken. Dat vertelde de komiek donderdag in de Antwerpse Stadsschouwburg. Z'n nieuwe show heet ‘Geubels gaat in bad’ en de première is voorzien voor februari 2023.
  [naar artikel]
 35. Philippe Geubels gaat in bad en komt naar Hasselt: “Anderhalf uur flauwekul” (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Geubels (41) gaat weer live touren. Met zijn nieuwe theatershow ‘Geubels gaat in bad’ komt de comedian ook naar de Trixxo Arena in Hasselt.
  [naar artikel]
 36. Philippe Geubels verschoonde luiers en waste patiënten in Nederlandse ‘Een Echte Job’: “Ze zaten niet op grapjes te wachten” (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Humor is het beste medicijn, luidt het gezegde, en Philippe Geubels (40) heeft met zijn vaak droge grappen menig patiënt in het ziekenhuis in Gouda aan het lachen gekregen tijdens de opnamen van het realityprogramma ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden’, de Nederlandse versie van ‘Een Echte Job’.
  [naar artikel]
 37. Philippe Geubels scoort in Nederland met best bekeken cabaretshow (24/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (37) had zaterdagavond de best bekeken cabaretshow op Nederlandse televisie. Zijn show ‘Bedankt voor alles’, om 20u00 uitgezonden...
  [naar artikel]
 38. James Cooke toont nieuwe kant van Philippe Geubels in ‘James The Musical’ (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op donderdag krijgt Philippe Geubels (40) een musical cadeau van James Cooke (37). Kijkers krijgen vanavond bovendien een hele andere kant te zien van de stand-upcomedian. Zo is Geubels best romantisch ingesteld. Daarnaast was hij in een vorig leven ook een gabber...
  [naar artikel]
 39. Philippe Geubels en Micha Mara brengen eigen versie van hitsingle 'Nu wij niet meer praten' (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op woensdagavond waren Pommelien Thijs, Sammy Mahdi en Goedele Wachters te gast in ‘Vrede op aarde’. Daarnaast zorgden Philippe Geubels en Micha Mara voor de gelegenheid voor een muzikale verrassing.
  [naar artikel]
 40. PREVIEW. ‘De Slimste Mens’-jury drijft de spot met Philippe Geubels (14/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De Slimste Mens ter Wereld’ is terug van weggeweest. De eerste kandidaten zijn Natalia, Ann Wauters en Philippe Geubels. En die laatste weert zich...
  [naar artikel]
 41. Philippe Geubels en Rachel Hazes in Nederlandse versie van ‘Een echte job’ (02/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Phillipe Geubels is een van de kandidaten van ‘BN’ers in het ziekenhuis: Leren van helden’, zeg maar de Nederlandse versie van het VTM-programma ‘Een echte job’. Samen met onder meer Rachel Hazes ervaart hij hoe het is om te werken in een ziekenhuis tijdens corona.
  [naar artikel]
 42. Comedian Philippe Geubels (40) over ‘Taboe’: “Er moet al een heel rare mens opstaan om mij te choqueren” (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (40) toverde al een lach op vele gezichten. Dat doet hij opnieuw in dit interview, maar de comedian toont ook dat hij zoveel meer in zijn mars heeft. Philippe praat over zijn leven voor hij op de planken belandde, zijn passie voor duiken zónder flessen (want dat vindt hij te claustrofobisch) en het tweede seizoen van zijn programma ‘Taboe’. “Ik stond eerst weigerachtig tegenover het onderwerp ‘vrouwen’, maar het is één van de beste afleveringen geworden.”
  [naar artikel]
 43. Philippe Geubels werkt als vrijwilliger in vaccinatiecentrum: “Ik merk nu hoe hard ik sociaal contact nodig heb” (23/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Geen zaalshows of televisieprogramma’s voor Philippe Geubels? Dan houdt de Antwerpse komiek zich wel bezig als vrijwilliger in een vaccinatiecentrum. Dat zegt hij in Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Philippe Geubels zoekt taboes voor zijn programma (21/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels is voor een nieuw seizoen van zijn succesvolle comedyprogramma ‘Taboe’, waarin hij lacht met dingen waarmee de meeste mensen niet...
  [naar artikel]
 45. Philippe Geubels breekt op Nederlandse tv door emotionele terugblik op ‘Taboe’: “En toen ben ik gecrasht” (22/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (38) is met zijn programma ‘Taboe’ in de race voor een prestigieuze Internationale Emmy Award. In het programma tast de komiek de...
  [naar artikel]
 46. Philippe Geubels zorgt even voor ‘Vrede op aarde’ (29/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet de vertrouwde Sven De Leijer vanavond in ‘Vrede op aarde’. De joviale presentator werd vorige week, wanneer het programma werd opgenomen, papa van zijn eerste kindje Leo. De Leijer liet dus even verstrek gaan voor een terugblik op 2022, maar vond wel een waardige vervanger in zijn ‘Hotel Romantiek’-maatje Philippe Geubels.
  [naar artikel]
 47. Comedian Philippe Geubels (40) gooit stereotypes overboord in ‘Taboe’: “Thuis gedraag ik mij al langer als nieuwe man” (20/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Geubels (40) toverde al een lach op vele gezichten. Dat doet hij opnieuw in dit interview, maar de comedian toont ook dat hij zoveel meer in zijn mars heeft. Philippe praat over zijn leven voor hij op de planken belandde, zijn passie voor duiken zónder flessen (want dat vindt hij te claustrofobisch) en het tweede seizoen van zijn programma ‘Taboe’. “Ik stond eerst weigerachtig tegenover het onderwerp ‘vrouwen’, maar het is één van de beste afleveringen geworden.”
  [naar artikel]
 48. Philippe Geubels is terug met ‘Is er een dokter in de zaal?’: “Ik heb mijn conditie te danken aan de Colruyt” (02/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Zomerhit heeft hij niet gewonnen, maar er is een troostprijs: vanaf vandaag mag Philippe Geubels (40) een nieuw seizoen presenteren van Is er een dokter in de zaal? Voor het eerst meet hij zich daarin wekelijks met een atleet: “Geubels op klikpedalen, dat vonden ze te gevaarlijk.”
  [naar artikel]
 49. Brilloze Philippe Geubels debuteert in ‘Hotel Romantiek’: “Ik had praktische problemen: op of af tijdens de seks?” (04/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe wind voor Philippe Geubels (41). Niet alleen test de comedian zijn capaciteiten als meesterkoppelaar in het terugkerende ‘Hotel Romantiek’, ‘Geub’ presenteert ook voor het eerst zonder zijn handelskenmerk sinds hij lenzen liet implanteren. “Ik heb daar toch wel lang over moeten nadenken.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy