De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘De influencers die roken weer cool maken, hebben bloed aan hun handen’

Humo

24/01/2023 - 15:15


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Influencers hebben bloed aan hun handen.’ 12 verhalen uit de nieuwe Humo (24/01/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 2. Strengere regels voor Belgische influencers (26/04/2022 - Express)
  De Belgische staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) en het Communicatie Centrum kondigen concrete richtlijnen aan voor influencers die online reclame willen maken. Op sociale media moeten zij voortaan aangeven of het om betaalde bijdragen gaat via hastags ‘#reclame’, ‘#advertentie’ of ‘#publiciteit’. In bepaalde gevallen kan ook de hashtag ‘#gesponsord’ gebruikt worden. ‘Influencers maken soms […]
  [naar artikel]
 3. Invasie van influencers op uw tv-scherm: “De zenders hebben hen nodig, maar omgekeerd is dat niet het geval” (25/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  YouTubefenomeen Acid kleurde de afleveringen van ‘De slimste mens’, Tiktokker Timon ‘Ma Stobbe’ Verbeeck is verantwoordelijk voor het kinderwoord van het jaar en zijn collega Jonathan Medart waagt z’n kans in ‘Dancing with the stars’. Je kan er letterlijk niet naast kijken: influencers maken tegenwoordig ook op nationale televisie het mooie weer. Maar waarom zijn ze nu zo alomtegenwoordig? Gaan zenders specifiek op zoek naar influencers voor hun tv-programma’s? En zijn ze de BV’s van morgen? “Iemand die populair is op TikTok, zal niet per definitie een ideaal schermgezicht zijn.”
  [naar artikel]
 4. Invasie van de influencers op uw tv-scherm: “De zenders hebben hen nodig, maar omgekeerd is dat niet het geval” (25/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  YouTubefenomeen Acid kleurt de afleveringen van ‘De slimste mens’, Tiktokker Timon ‘Ma Stobbe’ Verbeeck is verantwoordelijk voor het kinderwoord van het jaar en zijn collega Jonathan Medart waagt z’n kans in ‘Dancing with the stars’. Je kan er letterlijk niet naast kijken: influencers maken tegenwoordig ook op nationale televisie het mooie weer. Maar waarom zijn ze nu zo alomtegenwoordig? Gaan zenders specifiek op zoek naar influencers voor hun tv-programma’s? En zijn ze de BV’s van morgen? “Iemand die populair is op TikTok, zal niet per definitie een ideaal schermgezicht zijn.”
  [naar artikel]
 5. Deze influencers nemen deel aan nieuw seizoen ‘The Social House’ (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks de controverse rond het eerste seizoen, keert ‘The Social House’ binnenkort terug. Acht Vlaamse influencers zullen weer gaan samenwonen in een vakantiehuisje. Samen hebben ze zo’n 3 miljoen volgers.
  [naar artikel]
 6. Dit zijn de kandidaten voor ‘Klopjacht Celebs’: “We hebben zin in een uitdaging” (09/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het tweede seizoen van ‘Klopjacht’ is het nog even wachten. Maar vanaf vandaag is de jacht wel al geopend op duo’s Julie Vermeire (24) en haar vriend Laurins Dursin (27) en influencers Jonatan Medart (21) en Elodie Gabias (24). In ‘Klopjacht Celebs’ op GoPlay proberen ze zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de speurders.
  [naar artikel]
 7. Samen hebben ze bijna 3 miljoen volgers op TikTok: deze influencers nemen hun intrek in ‘The social house’ (28/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Komende zaterdag gooit ‘The social house’ opnieuw zijn deuren open. In die internetreeks moeten Vlaamse influencers – of liever: content creators – samenleven in een vakantiehuis. Vorig jaar werd het eerste seizoen vroegtijdig stopgezet na kritiek: er was te weinig diversiteit onder de bewoners en net op het moment dat de coronamaatregelen weer waren aangescherpt, mochten zij hun gangetje gaan. Die opmerkingen heeft productiehuis Wunderbaar dit keer meegenomen. Dit zijn alvast populaire namen die hun opwachting zullen maken.
  [naar artikel]
 8. Online influencers moeten expliciet melden of ze reclame maken voor iets (15/05/2018 - VRT NWS)
  De FOD Economie gaat duidelijke richtlijnen uitvaardigen voor online influencers die reclame maken op sociale media. Online influencers zijn mensen die veel volgers hebben en vaak invloed hebben op specifieke doelgroepen. Bedrijven zetten hen in om reclame te maken voor hun producten, maar dat gebeurt niet altijd transparant. Daar wil de FOD Economie nu een einde aan maken.  
  [naar artikel]
 9. Op setbezoek bij Vlaamse horrorfilm ‘FOMO’ vol influencers: “Mijn jongste volgers zijn misschien ietsie pietsie te jong” (14/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een gemaskerde gek slacht bij bosjes Vlaamse influencers af. In de realiteit delen influencers hun leven met hun volgers. In de horrorfilm ‘FOMO’ moeten ze rennen voor hun leven, terwijl ze zelf worden achtervolgd. Wij bezochten de set in Herselt.
  [naar artikel]
 10. Influencers The Social House ontdekken record op OnlyFans: “1 miljoen op zes uur, ik vind dat ziek cool” (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag start The Social House, een online format waarin acht Vlaamse influencers twee weken opgesloten worden in hetzelfde huis. Daar zullen ze exclusieve videocontent maken voor HLN.be waarin ze de opvallendste nieuwtjes op het internet bespreken.
  [naar artikel]
 11. Lachen met influencers en charmezangers en een ode aan zijn vrouw: Urbanus stelt nieuwe plaat ‘In roer en rep’ voor (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Liedjes maken, dat blijft marcheren. Dus stelt komiek Urbanus (73) zijn nieuwe plaat ‘In roer en rep’ voor. Daarop worden niet alleen influencers, charmezangers en ‘woke’ op de korrel genomen, maar ook twee klassiekers in een moderner jas gehesen. “Vroeger moest je een stouterik zijn, anders werd je een watje genoemd.”
  [naar artikel]
 12. Julie Vermeire en haar vriend Laurins slaan op de vlucht in ‘Klopjacht Celebs’: “We hebben zin in een uitdaging” (09/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het tweede seizoen van ‘Klopjacht’ is het nog even wachten. Maar vanaf vandaag is de jacht wel al geopend op duo’s Julie Vermeire (24) en haar vriend Laurins Dursin (27) en influencers Jonatan Medart (21) en Elodie Gabias (24). In ‘Klopjacht Celebs’ op GoPlay proberen ze zo lang mogelijk uit de handen te blijven van de speurders.
  [naar artikel]
 13. Hoe supermerk Abercrombie & Fitch zichzelf de verdommenis inwerkte: “Mooie mensen, lelijke bedrijfscultuur” (19/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie in de jaren 2000 cool wou zijn, droeg Abercrombie & Fitch. Het Amerikaanse kledinglabel met de campagnebeelden van poedelnaakte hunks en winkels als nachtclubs boomde wereldwijd ... tot het helemaal op was. Ter ere van de nieuwe Netflixdocu ‘White Hot’ legt onze mode-expert David Devriendt de schandalen bloot die het supermerk deden uitlopen op een sisser van formaat, van misbruikte modellen tot absurde personeelspraktijken. “Crewleden werden beoordeeld op een schaal van ‘cool’ tot ‘rocks’. Wie minder dan ‘cool’ was, kreeg niet zelden de bons.”
  [naar artikel]
 14. Opnieuw burgemeesterwissel: vrienden sinds kleuterklas, nu politieke vijanden (07/09/2021 - De Standaard)
  Dominique Cool kondigt aan dat hij Lieven Vanbelleghem van zijn burgemeesterstroon zal stoten in Langemark-Poelkapelle. Cool: ‘Wij kunnen samen best nog een pint gaan drinken.’ Vanbelleghem: ‘Vergeet het maar.’
  [naar artikel]
 15. Handen die je e?cht ANDERS maken (07/04/2019 - De Morgen)
  Tilly Lockey (10), die haar beide handen verloor, grijpt binnenkort misschien weer dingen vast. Momenteel test ze een robothand van het Britse OpenBionics. Dat bedrijf wil de fabricagekosten fors doen dalen en laat bionische ledematen er bovendien 'cool' uitzien.
  [naar artikel]
 16. Bart De Pauws ‘Influencers’ kreeg volgens Tom Audenaert geen eerlijke kans: “Na amper twee minuten rolden de giftige commentaren al binnen” (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tegen een nieuw programma van Bart De Pauw zegt hij - ondanks de kritiek van kijkers op diens ‘Influencers’ - sowieso ‘ja’, en een derde seizoen...
  [naar artikel]
 17. Ondanks doodsbedreigingen en vuurwerkaanval: ‘The Social House’ komt terug met tweede seizoen (18/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Binnenkort komt er een tweede seizoen van ‘The Social House', het online format waarbij influencers samen in een huis content maken. Dat bevestigt het productiehuis Wünderbaar. Het eerste seizoen kwam vroegtijdig tot z’n einde nadat het overladen werd met kritiek. De influencers en hun familie kregen uiteindelijk zelfs doodsbedreigingen.
  [naar artikel]
 18. “Ons merk is voor mooie mensen, niet voor iemand met maatje 38.” Hoe supermerk Abercrombie & Fitch zichzelf voorgoed ruïneerde (19/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie in de jaren 2000 cool wou zijn, droeg Abercrombie & Fitch. Het Amerikaanse kledinglabel met de campagnebeelden van poedelnaakte hunks en winkels als nachtclubs boomde wereldwijd... tot het helemaal op was. Ter ere van de nieuwe Netflixdocu ‘White Hot’ legt onze mode-expert David Devriendt de schandalen bloot die het supermerk deden uitlopen op een sisser van formaat. “Crewleden werden beoordeeld op een schaal van ‘cool’ tot ‘rocks’. Wie minder dan ‘cool’ was, kreeg niet zelden de bons.”
  [naar artikel]
 19. ‘Cult of the Lamb’ is een soort ‘Animal Crossing’ met bloed, satanisme en uitwerpselen (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn dingen die een natuurlijke combinatie vormen. Frieten en mayonaise. Cornflakes en melk. Dingen waaraan niemand ooit zou twijfelen. En dan zijn er combinaties die tegen alle logica in gaan. Zo moeten de makers van ‘Cult of The Lamb’ waarschijnlijk tijdens het spelen van een potje ‘Animal Crossing’ gedacht hebben “Weet je wat dit lieflijke spel over knuffelbare diertjes die samen een gemeenschap vormen nóg beter zou maken? Bloed, satanisme en hopen uitwerpselen!” En verdorie, ze hadden nog gelijk ook.
  [naar artikel]
 20. Wanneer is schade door roken onomkeerbaar? Hoe lang moet je gerookt hebben? (21/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tomas De Soete (43) kwam donderdagavond in ‘Vandaag’ spreken over stoppen met roken. De presentator herviel recent na meer dan een jaar gestopt te...
  [naar artikel]
 21. Kom op tegen Kanker roept hulp van influencers in om jongeren van sigaret te houden (30/09/2022 - Het Nieuwsblad)
  Kom op tegen Kanker roept voor het zevende jaar op rij de hulp in van Vlaamse influencers en content creators in om jongeren van de sigaret te houden. “Want wie nooit met roken begint, hoeft het ook nooit af te leren”, klinkt het vrijdag in een persbericht. Samen met gaming influencers lanceert Kom op tegen Kanker de #RIProken-campagne: daar komt een #RIProken-Fortnite-toernooi bij kijken. Daarna volgt een nieuwe editie van #WhatThe Smoke op TikTok, waarbij bekende Vlaamse content creators de nadelen van roken belichten.
  [naar artikel]
 22. Levensverhaal van bokser Ismaïl is verfilmd in ‘Cool Abdoul’: ‘Vier kogels zijn in rechte lijn door mijn lichaam gegaan’ (13/10/2021 - De Morgen)
  Hij was koning van het Gentse nachtleven en keizer in de boksring. Maar het sprookje van Ismaïl Abdoul kende geen vrolijk einde. De film Cool Abdoul vertelt zijn verhaal. ‘Criminaliteit loont niet. Ik ben het levende bewijs.’
  [naar artikel]
 23. CD&V wil smaakjes voor e-sigaret verbieden: ‘Jongeren zien roken met een fruitsmaak als minder schadelijk’ (21/12/2021 - De Morgen)
  E-sigaretten met mango- of mojitosmaak? Als het van CD&V afhangt, worden ze van de markt gehaald. De smaakjes kunnen jongeren aanzetten tot roken en maken controle op kwaliteit bijzonder moeilijk.
  [naar artikel]
 24. Dina Tersago bouwt eigen poolhouse: “We moesten ‘s nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze presenteerde al de woon- en verbouwprogramma’s ‘Huis gemaakt’ en ‘Blind gekocht’, maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “We hebben er bloed, zweet en tranen in gestoken, maar ook onze ziel.”
  [naar artikel]
 25. Tomas De Soete begint door persoonlijke tegenslag na jaar toch weer te roken: “Echt gênant” (20/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Donderdagavond kwamen Tomas De Soete (43) en James Cooke (35) in ‘Vandaag’ vertellen over stoppen met roken. De eerste herviel recent na meer dan...
  [naar artikel]
 26. Advocaten van Bart Vertenten en Mogi Bayat wraken KI in zaak ‘Propere Handen’ (27/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Frank Scheerlinck en Hans Rieder, twee advocaten in de zaak ‘Propere Handen’, vinden dat de rechters van de Antwerpse KI niet objectief kunnen oordelen in de zaak ‘Propere Handen’. Ze hebben de KI daarom gewraakt.
  [naar artikel]
 27. Snoepreisje voor 20 influencers naar Turkije draait uit op nachtmerrie (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als iets er té mooi uitziet om waar te zijn, dan is het dat helaas vaak ook. Een groep van 20 ‘social media influencers’ kan ervan meespreken. Een...
  [naar artikel]
 28. Hoe gaat het nog met Sarah-Lynn Clerckx uit ‘Familie’? “Na mijn studies wil ik me weer op het acteren storten” (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de nieuwe Vlaamse horrorfilm ‘FOMO’ duikt een oude bekende op. We hebben het over Sarah-Lynn Clerckx (22), die veertien jaar lang Louise was in ‘Familie’. ‘FOMO’ gaat over influencers én een gemaskerde moordenaar. Sarah-Lynn speelt Billie. “Een echte bitch”, zegt de actrice. In TV Familie vertelt ze over haar toekomstplannen, waar ze geweest is, en geeft ze haar mening over de ontslagen bij ‘Familie’: “Waarom zou je zo’n icoon laten gaan?”
  [naar artikel]
 29. ‘Mortal kombat’, moeder aller bloederige videogames, wordt 30 jaar: “Slik. Heeft die nu haar ruggengraat vast?!” (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het bloed spatte van het scherm en dat maakte het zo verdomd cool, maar ouders kregen collectief een appelflauwte toen ze hun kind zagen hakken en klieven. ‘Mortal kombat’ was de eerste game die zo gewelddadig was dat er waarschuwingen op de verpakking kwamen. Vandaag viert het meest succesvolle vechtspel aller tijden z’n dertigste verjaardag.
  [naar artikel]
 30. Dina Tersago toont haar zelfgebouwde poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze presenteerde al de woon- en verbouwprogramma’s ‘Huis gemaakt’ en ‘Blind gekocht’, maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “We hebben er bloed, zweet en tranen in gestoken, maar ook onze ziel.”
  [naar artikel]
 31. Cool, chic, ‘Copencore’: niet de Parijzenaars, maar de Denen zijn tegenwoordig onze stijlvoorbeelden (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Keken we vroeger naar Parisiennes voor mode-inspiratie, dan spieken we nu steeds vaker bij onze Scandinavische vrienden. Vooral de Denen, die net Stockholm Fashion Week achter de rug hebben, staan bekend om hun smetteloze looks met precies de juiste portie klasse. ‘Copencore’, zo werd het stijltje door de Amerikaanse Vogue gedoopt, is cool, chique én effortless. Leer het ons, alsjeblieft!
  [naar artikel]
 32. ‘Ongezien hoge’ PFOS-waarden in bloed van buren 3M (04/08/2021 - De Morgen)
  Tien mensen die vlak bij de fabriek 3M wonen hebben te hoge gehaltes PFOS in hun bloed. Dat tonen analyses door de Nederlandse expert Jacob de Boer (Vrije Universiteit Amsterdam) in opdracht van burgervereniging Grondrecht. ‘De overheid moet ingrijpen.’
  [naar artikel]
 33. Finale van ‘Love Island’: ‘Ik had ook een goeie vibe met mijn chickie’ – ‘Ja, ouwe, cool’ (13/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 34. Zwijndrecht uit bezorgdheid na hoge PFOS-waarde in bloed: ‘Onze gezondheid is belangrijker dan de industrie’ (04/08/2021 - De Morgen)
  Een onderzoek waaruit blijkt dat tien omwonenden van de Zwijndrechtse fabriek 3M uitzonderlijk hoge PFOS-waarden in hun bloed hebben, zet kwaad bloed bij lokale bewoners. Terwijl politici verder onderzoek afwachten, eisen burgers duidelijkheid: ‘Onze gezondheid is belangrijker dan de industrie.’
  [naar artikel]
 35. Zanger School is Cool probeerde zelf ‘borstvoeding’ te geven aan zijn dochter (03/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  School is Cool dropt deze vrijdag hun nieuwe album: ‘Things that don’t go right’. Een titel die niet helemaal strookt met zanger Johannes Genard,...
  [naar artikel]
 36. Influencers promoten pop-up beach club uit Herentals (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Geen idee wat je vanaf midden mei moet doen? Dan hebben ‘Temptation’-Joshua, ex-Miss België Annelies Toros, dj Justine S en ‘Pink Ambition’-Jill...
  [naar artikel]
 37. Waarom zet de reclamewereld zo hard in op "influencers" bij sociale media? (23/10/2017 - VRT NWS)
  Meer en meer merken maken gebruik van "influencers" om hun producten aan te prijzen. Ze proberen ons - zonder dat uitdrukkelijk te tonen -  te verleiden om iets te kopen. Er is veel mee te verdienen. Maar wie zijn de goede "influencers"? Bestaat er ook zoiets als valse "influencers"?
  [naar artikel]
 38. Boksdrama ‘Cool Abdoul' wint op punten (10/10/2021 - De Tijd)
  20:27 Begin deze eeuw klom Gentenaar Ismaïl Abdoul naar de top van de Europese bokssport. Maar dat succes had een donkere kant, toont regisseur Jonas Baeckeland in zijn biografische drama ‘Cool Abdoul’.
  [naar artikel]
 39. Er wordt weer meer gepaft op tv: “Wij zijn fictiemakers, geen gezondheidswerkers” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op social media en in tv-series wordt weer meer en meer gerookt. Foute boel, waarschuwen kankerexperts want ‘zien roken, doet roken’ en door tabak sterven dagelijks 40 tot 50 mensen in België. De maker van Streamz-reeks ‘F*** You Very Much’, waarin één van de hoofdpersonages erop los turkt, voelt zich niet aangesproken: “Ik weet heel goed hoe ongezond het is, maar ik vind niet dat ik daar rekening mee moet houden als ik een tv-reeks maak.”
  [naar artikel]
 40. Tot 168 keer de Europese drempel: ‘ongezien hoge’ PFOS-waarden in bloed van buren 3M (04/08/2021 - De Morgen)
  Tien mensen die vlak bij de fabriek 3M wonen hebben te hoge gehaltes PFOS in hun bloed. Dat tonen analyses door de Nederlandse expert Jacob de Boer (Vrije Universiteit Amsterdam) in opdracht van burgervereniging Grondrecht. ‘De overheid moet ingrijpen.’
  [naar artikel]
 41. Hoge PFOS-waarden in bloed van aantal Zwijndrechtenaren: ‘Onze gezondheid is belangrijker dan de industrie’ (04/08/2021 - De Morgen)
  Een onderzoek waaruit blijkt dat tien omwonenden van de Zwijndrechtse fabriek 3M uitzonderlijk hoge PFOS-waarden in hun bloed hebben, zet kwaad bloed bij lokale bewoners. Terwijl politici verder onderzoek afwachten, eisen burgers duidelijkheid: ‘Onze gezondheid is belangrijker dan de industrie.’
  [naar artikel]
 42. Werden Russische tv-zenders gehackt tijdens herdenkingsdag? ‘Bloed van dode kinderen aan jullie handen’ (09/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. Oplichters lokken twintig influencers met snoepreisje naar Turkije: “We zijn bestolen” (09/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als iets er té mooi uitziet om waar te zijn, dan is het dat helaas vaak ook. Een groep van 20 ‘social media influencers’ kan ervan meespreken. Een...
  [naar artikel]
 44. Voetbalbond krijgt inzage in operatie Propere Handen (14/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond krijgt inzage in 35 documenten die te maken hebben met het luik ‘matchfixing’ in ‘Operatie Propere Handen’....
  [naar artikel]
 45. Bokser ‘Cool’ Abdoul vond een vriend in acteur Nabil Mallat: “Verrast door wat hij kon” (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In ‘Cool Abdoul’ wordt het turbulente leven van de Gentse bokser Ismaïl Abdoul geschetst. Het uitstekend acteerwerk van Nabil Mallat brengt hem helemaal tot leven. Een dubbelinterview.
  [naar artikel]
 46. Veljkovic en parket naderen akkoord in ‘Propere Handen’ (28/09/2021 - De Standaard)
  Het onderzoek ‘Propere Handen’ zit in de eindfase. Veel voetbalclubs en bestuurders hebben boter op het hoofd.
  [naar artikel]
 47. Schattig als een schoolmeisje of sexy als Bella Hadid: dit haaraccessoire breekt door met een nieuw imago (17/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie met z’n ogen open shopt, heeft deze trend vast al opgemerkt. Eén haaraccessoire domineert nu de winkelrekken, na jaren het imago van ‘te braaf’, ‘te saai’ of ‘te schoolmeisje’ te hebben. En dit keer komt het in vele gedaantes, van classy en chic over casual cool tot lekker crazy en opvallend.
  [naar artikel]
 48. Nu influencers, straks vaccintoeristen: hoe Dubai ook nu toeristen blijft lokken (11/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  En of het de ogen uitsteekt. De reisjes van Belgische en internationale influencers naar Dubai zetten kwaad bloed bij heel wat Vlamingen die braafjes thuis aan de zoveelste wandeling in de buurt beginnen, netjes in bubbels van vier. Maar die influencers zijn daar vaak op uitnodiging, om met hun gefilterde Instagramposts toeristen te lokken. “De foto’s die ze posten en waarop ze feestend, dansend en drinkend te zien zijn, laten de wereld geloven dat het daar weer het land van melk en honing is.” Intussen worden zelfs plannen gesmeed om schatrijke toeristen met een vaccin naar keuze aan te trekken.
  [naar artikel]
 49. ‘Wat levert het op als ik me schuldig over voel roken? Het zou alles alleen maar erger en zwaarder maken’ (01/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy