De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Perzische vrouwen zijn de mooiste ter wereld, maar zie mij: de gettoversie van Annemie Turtelboom!’

Humo

24/01/2023 - 15:46


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Iraanse vrouwen zijn de mooiste ter wereld, maar zie mij: de gettoversie van Annemie Turtelboom’ (01/12/2021 - De Morgen)
  De seconden rinkelen, de vragen dansen op het slappe koord tussen erudiete kennis en smeuïge nonsens, en Erik Van Looy, welja, die Erik-Van-Looyt. Ook in seizoen 19 dendert De slimste mens onvermoeid voort, met onder de kandidaten een heuse – zo luidt de titel van haar zaalshow – warrior princess: comédienne Dena Vahdani (30). Zo Brussels als een geuze, zo queer als een boa, zo Perzisch als een tapijt.
  [naar artikel]
 2. Annemie Turtelboom: ‘Iedereen wil dat Europa helpt, maar niemand wil betalen’ (21/12/2022 - De Tijd)
  20:49 Qatargate noemt ze flagrant, maar ex-minister Annemie Turtelboom, die in de Europese Rekenkamer zetelt, vindt de Europese begroting transparanter dan de Belgische. ‘Als het moeilijk gaat, kijkt iedere...
  [naar artikel]
 3. Annemie Turtelboom gaat aan Yale studeren en les geven (14/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Annemie Turtelboom (Open vld) zit nog tot november in New Haven (VS) waar ze les volgt, én geeft, aan de prestigieuze universiteit Yale.
  [naar artikel]
 4. Annemie Turtelboom beledigt heterobashers (28/03/2019 - De Morgen)
  Minister van Justitie Annemie Turtelboom laat heterobashers in de kou staan. Zij voelen zich miskend en vinden dat hun misdaden even zwaar bestraft moeten worden als homobashing.
  [naar artikel]
 5. Annemie Turtelboom voorgedragen als lid Europese Rekenkamer (03/01/2018 - Knack)
  Oud-minister Annemie Turtelboom (Open Vld)is voorgedragen als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer. Turtelboom zou bij de Europese Rekenkamer Karel Pinxten opvolgen.
  [naar artikel]
 6. Annemie Turtelboom en Fientje Moerman: zijn zij het meest geschikt voor hun job? (16/01/2018 - Knack)
  Politieke partijen zeggen dat ze tegen gegraai zijn - tot het hun beurt is, en ze niet aarzelen om zélf politieke benoemingen te doen. Zoals de Open VLD, de voorbije weken, met Annemie Turtelboom en Fientje Moerman.
  [naar artikel]
 7. Eén tegen allen, allen tegen Annemie (07/04/2019 - De Morgen)
  De kans is klein dat minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) wist welke doos van Pandora ze opentrok toen ze weigerde te reageren op de afkoopwet en het vorstelijke genaderecht. Die strategie legde haar tot nu toe geen windeieren. Maar wat volgde was een rondje Turtelboom-bashen. En vanuit Open Vld: een oorverdovende stilte.
  [naar artikel]
 8. Annemie Turtelboom wil op stap met Melania Trump (17/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Volgende week bezoekt de Amerikaanse president Donald Trump ons land voor de NAVO-top. Ook de First Lady zakt op 24 en 25 mei af naar ons land en Annemie Turtelboom wil Melania duidelijk graag een bezoekje laten brengen aan Antwerpen.
  [naar artikel]
 9. Turtelboom in trouble (11/04/2019 - De Morgen)
  Vlaams minister van Begroting en Energie Annemie Turtelboom lijkt wel een schietschijf. Dadendrang heeft de liberale minister te over, maar net die eigenschap breekt haar nu zuur op.
  [naar artikel]
 10. België draagt Annemie Turtelboom voor als kandidaat-lid van Europese Rekenkamer (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  België draagt oud-minister Annemie Turtelboom (Open Vld) voor als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer. Dat meldt persagentschap Belga.
  [naar artikel]
 11. Annemie Turtelboom (Open Vld) kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer (03/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gewezen minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom (Open Vld) is kandidaat om lid te worden bij de Europese Rekenkamer.
  [naar artikel]
 12. Annemie Turtelboom (Open Vld) kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer (03/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Gewezen minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom (Open Vld) is kandidaat om lid te worden bij de Europese Rekenkamer.
  [naar artikel]
 13. Annemie Turtelboom (Open Vld) kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer (03/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Gewezen minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom (Open Vld) is kandidaat om lid te worden bij de Europese Rekenkamer.
  [naar artikel]
 14. 'Turtelboom negeert fundamentele inzichten over gevangenisstraffen' (28/03/2019 - De Morgen)
  Gevangenen zitten een steeds groter deel van hun straf effectief uit. Voor minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) een bewijs dat de straffeloosheid wordt aangepakt. Maar niet iedereen is het daarmee eens.
  [naar artikel]
 15. Annemie Turtelboom tijdelijk uit Antwerpse gemeenteraad en Kamer door stage in VS (14/09/2017 - Metro)
  Voormalig minister Annemie Turtelboom (Open Vld) neemt tijdelijk afscheid van de Antwerpse gemeenteraad om de komende maanden colleges te volgen én les te geven tijdens een stage aan de universiteit van Yale in de Verenigde Staten. Antwerps OCMW-ondervoorzitter Axel Polis zal haar tot en met november vervangen. “Deze kans kon ik echt niet laten liggen”, aldus Turtelboom. Ook in de Kamer zal Turtelboom de komende maanden niet aanwezig kunnen zijn, maar daarvoor zal ze dan gewoon geen aanwezigheidsvergoeding krijgen. Turtelboom stelt dat haar stage haar kan helpen in haar verdere (politieke) loopbaan. “Levenslang leren is voor iedereen een opdracht, ook voor mij”, zegt ze vanuit de VS. “Ik neem de kennis en de inzichten die ik hier opdoe mee terug naar Antwerpen.” bron: Belga
  [naar artikel]
 16. Turtelboom is Antwerpen nu al beu (05/04/2019 - De Morgen)
  Nog geen half jaar woont Annemie Turtelboom in Antwerpen en nu al wil ze er weer weg. 'Ik ben geschrokken van de achterdochtige inborst van de Antwerpenaren. Hun negativisme werd mij te veel.'
  [naar artikel]
 17. Annemie Turtelboom gaat les volgen én geven aan Yale: “Blijkbaar vonden ze me interessant genoeg” (14/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politica en voormalige minister Annemie Turtelboom (Open Vld) gaat drie maanden studeren aan de Amerikaanse universiteit Yale. Ze zal er ook les geven. “Blijkbaar vonden ze mij interessant genoeg.”
  [naar artikel]
 18. Justitieminister Turtelboom: 'Ik ben wél op het terrein' (11/04/2019 - De Morgen)
  Minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld) voelt zich 'niet aangesproken door de kritiek' van de cipiersvakbonden. 'Ik ben veel op het terrein.' Vandaag zal ze een investering van 800.000 euro voorleggen aan de bonden.
  [naar artikel]
 19. Turtelboom is Belgisch kandidaat-lid voor Europese Rekenkamer (03/01/2018 - De Standaard)
  De federale ministerraad heeft woensdag oud-minister Annemie Turtelboom (Open VLD) voorgedragen als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer. Dat heeft de woordvoerder van premier Charles Michel (MR) gemeld. Turtelboom volgt bij de Europese Rekenkamer de in opspraak gekomen Karel Pinxten op.
  [naar artikel]
 20. Turtelboom is Belgisch kandidaat-lid voor Europese Rekenkamer (04/01/2018 - De Standaard)
  De federale ministerraad heeft woensdag oud-minister Annemie Turtelboom (Open VLD) voorgedragen als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer. Dat heeft de woordvoerder van premier Charles Michel (MR) gemeld. Turtelboom volgt bij de Europese Rekenkamer de in opspraak gekomen Karel Pinxten op.
  [naar artikel]
 21. Turtelboom maakt groene energie hip (04/04/2019 - De Morgen)
  Het aantal gezinnen dat een groene energielening afsluit, is bijna verdubbeld in vergelijking met vorig jaar. De marketing van energieminister Annemie Turtelboom (Open Vld) zit daar voor veel tussen.
  [naar artikel]
 22. Turtelboom voorgedragen als lid van Europese Rekenkamer (03/01/2018 - VRT NWS)
  De ministerraad draagt oud-minister Annemie Turtelboom (Open VLD) voor als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer. Dat heeft VRT NWS vernomen in regeringskringen.
  [naar artikel]
 23. Turtelboom voorgedragen als controleur Europese begroting (03/01/2018 - De Tijd)
  20:06 De federale regering draagt voormalig Vlaams minister van Begroting Annemie Turtelboom (Open VLD) voor als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer.
  [naar artikel]
 24. Antwerpse paringsdans voor Turtelboom (29/03/2019 - De Morgen)
  Annemie Turtelboom (Open Vld) krijgt plaats twee op de lijst als ze zich aansluit bij de Antwerpse kartellijst sp.a/CD&V. Een probleem voor Bart De Wever (N-VA)? Of juist niet?
  [naar artikel]
 25. Dit zijn volgens Victoria's Secret de mooiste vrouwen ter wereld (17/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Victroria's Secret staat erom bekend alleen met de mooiste vrouwen ter wereld samen te werken, ze hebben van sexy dames dan ook hun handelsmerk
  [naar artikel]
 26. 'Gevangenisbeleid van Turtelboom creëertgevaar voor maatschappij' (09/04/2019 - De Morgen)
  De Belgische gevangenissen zullen het met minder sociale assistenten en psychologen moeten doen. Dat staat in het personeelsplan van minister van Justitie Annemie Turtelboom (Open Vld). Volgens de vakbonden komt zo de uitstroom van gevangenen in gevaar. Ze overwegen een staking.
  [naar artikel]
 27. Antwerpen: Turtelboom stemt tegen, maar Eandis-deal raakt goedgekeurd (26/09/2016 - Knack)
  De Antwerpse gemeenteraad heeft de Eandis-deal met China goedgekeurd. Voormalig minister van Energie Annemie Turtelboom (Open VLD) stemde tegen.
  [naar artikel]
 28. Europese Rekenkamer: Annemie Turtelboom voorgedragen als opvolger Karel Pinxten (03/01/2018 - Express)
  De ministerraad heeft woensdag Annemie Turtelboom (Open Vld) voorgedragen als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer. Dat melden de kranten van Het Mediahuis en De Persgroep. Haar kandidatuur wordt donderdag voorgelegd op een vergadering van ambassadeurs van de lidstaten bij de Europese Unie. De leden van de Rekenkamer worden door de lidstaten benoemd. Fraudeonderzoek tegen Pinxten De federale regering moest een nieuw Belgisch lid voor de Europese Rekenkamer aanwijzen, nadat de kandidatuur van Karel Pinxten (Open Vld) geweigerd werd door het Europees Parlement. De voormalige minister van Landbouw en Defensie wilde voor een derde ambtstermijn gaan, maar dat zag een meerderheid van het Europees Parlement niet zitten. Zo opende het Europese antifraudebureau Olaf een onderzoek naar Pinxten. Het is niet precies bekend waarover de klacht gaat. Turtelboom Annemie Turtelboom is ondertussen 50 jaar. Ze zat van 2008 tot 2014 in de federale regering als minister van Binnenlandse Zaken en Justitie. In 2014 deed ze haar intrede in de Vlaamse regering als Vlaams minister van Financiën, Begroting en Energie, maar in april 2016 nam ze ontslag omdat het dossier rond de zogenaamde Turteltaks ‘te gepersonaliseerd’ was geworden. De Europese Rekenkamer onderzoekt de begrotingen van de Europese instellingen. Van elke lidstaat zetelt er één vertegenwoordiger in het orgaan. The post Europese Rekenkamer: Annemie Turtelboom voorgedragen als opvolger Karel Pinxten appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 29. Turtelboom bedankt voor de politieke exit (25/01/2017 - De Standaard)
  Over het lot van Annemie Turtelboom (Open VLD) deden de afgelopen maanden heel wat verhalen de ronde. Daarbij zou haar partij of de politica zelf duchtig op zoek zijn naar een plaats buiten de politiek. De prominente plek op de lijst geeft aan dat het zeker zo’n vaart nog niet loopt.
  [naar artikel]
 30. Turtelboom wil mensen aanzetten tot renoveren (10/04/2019 - De Morgen)
  Vlaams energieminister Annemie Turtelboom (Open Vld) gooit het roer om: energiearmoede moet niet alleen aangepakt worden met allerlei premies en toelagen. Kwetsbare gezinnen moeten zelf aan het renoveren worden gezet.
  [naar artikel]
 31. Turtelboom maakt zich op voor mandaat bij Europese Rekenkamer (20/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De regering droeg eerder de vroegere Open Vld-minister Annemie Turtelboom voor als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer. De...
  [naar artikel]
 32. Europese Parlementscommissie geeft Turtelboom groen licht (20/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De vroegere Open Vld-minister Annemie Turtelboom mag zich opmaken voor een mandaat bij de Europese Rekenkamer. De begrotingscontrolecommissie van het Europees Parlement schaarde zich dinsdag met een kamerbrede meerderheid achter haar kandidatuur.
  [naar artikel]
 33. 11.11.11 zet Demir, Almaci en Turtelboom neer als vluchtelingen (03/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ontwikkelingsorganisatie 11.11.11 vergelijkt in een nieuwe campagne de politici Zuhal Demir, Meyrem Almaci en Annemie Turtelboom met vluchtelingen.
  [naar artikel]
 34. 11.11.11 zet Demir, Almaci en Turtelboom neer als vluchtelingen (03/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Ontwikkelingsorganisatie 11.11.11 vergelijkt in een nieuwe campagne de politici Zuhal Demir, Meyrem Almaci en Annemie Turtelboom met vluchtelingen.
  [naar artikel]
 35. 11.11.11 zet Demir, Almaci en Turtelboom neer als vluchtelingen (03/10/2017 - De Standaard)
  Ontwikkelingsorganisatie 11.11.11 vergelijkt in een nieuwe campagne de politici Zuhal Demir, Meyrem Almaci en Annemie Turtelboom met vluchtelingen.
  [naar artikel]
 36. En dan is er ook nog... Annemie Turtelboom (28/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 37. Politieke benoemingen: zijn Turtelboom en Moerman het meest geschikt voor hun job? (16/01/2018 - Knack)
  Politieke partijen zeggen dat ze tegen gegraai zijn - tot het hun beurt is, en ze niet aarzelen om zélf politieke benoemingen te doen. Zoals de Open VLD, de voorbije weken, met Annemie Turtelboom en Fientje Moerman.
  [naar artikel]
 38. Sekssymbool en ‘mooiste vrouw ter wereld’ Gina Lollobrigida (95) overleden en werd tot laatste moment getergd door familiedrama (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ze was wereldberoemd in de jaren 1950 als ‘de mooiste vrouw ter wereld’. Ze werd het allereerste sekssymbool van de Europese cinema en plaveide de weg voor die andere Italiaanse filmdiva, Sophia Loren. Op haar 95ste is Gina ‘la Lollo’ Lollobrigida na een langdurige ziekte in Rome overleden.
  [naar artikel]
 39. Turtelboom oppert zelf naar Hof voor Mensenrechten te stappen tegen Erdogan (16/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kamerlid Annemie Turtelboom (Open Vld) stelt voor zelf bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens een zaak aanhangig te maken tegen de
  [naar artikel]
 40. Turtelboom oppert zelf naar Hof voor Mensenrechten te stappen tegen Erdogan (16/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kamerlid Annemie Turtelboom (Open Vld) stelt voor zelf bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens een zaak aanhangig te maken tegen de
  [naar artikel]
 41. Europese Parlementscommissie geeft groen licht voor Turtelboom (20/02/2018 - Knack)
  De vroegere Open Vld-minister Annemie Turtelboom mag zich opmaken voor een mandaat bij de Europese Rekenkamer. De begrotingscontrolecommissie van het Europees Parlement schaarde zich dinsdag met een kamerbrede meerderheid achter haar kandidatuur.
  [naar artikel]
 42. Turtelboom: "Geen compassie, geen zelfbeklag. Ik kijk weer vooruit" (04/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zie haar flaneren, daar voor de fotograaf. Hoor haar ratelen, hier aan haar keukentafel. Vintage Annemie Turtelboom. Na zeven vette jaren was de
  [naar artikel]
 43. Ze zitten ruim 14 jaar onschuldig in de cel, maar wat ze u vragen is niet wat u denkt (28/03/2019 - De Morgen)
  Brief aan minister van Justitie Annemie Turtelboom
  [naar artikel]
 44. Turtelboom heeft bedenkingen bij jongste N-VA-plan (24/03/2017 - De Standaard)
  Het wetsvoorstel van N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover om buitenlandse ministers en staatshoofden alleen nog met de toestemming van de Belgische regering bij ons politieke campagne te laten voeren, is klaar. Dat schrijven De Tijd en Het Laatste Nieuws vrijdag. Open Vld-Kamerlid Annemie Turtelboom heeft haar bedenkingen bij het voorstel.
  [naar artikel]
 45. Landuyt kraakt justitiebeleid van Annemie Turtelboom af (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. Annemie Turtelboom Fraaie clown, die Belkacem van u (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 47. Annemie Struyf gaat op tournee met Soetkin uit ‘Het Hoge Noorden’ (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Annemie Struyf (61) en Soetkin Baptist (37) slaan de handen in elkaar. De twee ontmoetten elkaar door het tv-programma ‘Het Hoge Noorden’ en zullen binnenkort samen een muzikale lezingentournee houden. Soetkin zal zingen, Annemie zal vertellen. Dat maakte Struyf zelf bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 48. Gevecht om Turtelboom kan beginnen (05/04/2019 - De Morgen)
  Annemie Turtelboom wordt volgend jaar het speerpunt van de Antwerpse Open Vld-lijst. Voor haar is wellicht een beslissende rol weggelegd in de strijd tussen burgemeester Patrick Janssens (sp.a) en uitdager Bart De Wever (N-VA). Die laatste partij zegt alvast geen neen tegen een samenwerking met de liberalen en sluit zelfs een coalitie met de groenen niet uit.
  [naar artikel]
 49. Minister Turtelboom gaat medische test bij politie onderzoeken (11/04/2019 - De Morgen)
  Ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom (Open Vld) is bereid te onderzoeken of het nodig is dat ex-kankerpatiënten twee jaar dienen te wachten na hun behandeling voor ze zich kandidaat mogen stellen voor een job bij de politie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy