De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

M&M’s blijken ‘te woke’ voor de Verenigde Staten: vrouwelijke, lesbische en ‘obese’ snoepjes verdwijnen uit reclamespotjes

Humo

24/01/2023 - 16:48


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. “Te woke”: M&M’s doet ‘levende’ chocolaatjes in de ban na rel in VS (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  M&M’s stopt met de geanimeerde chocolaatjes uit zijn televisiereclames vanwege de ophef die er in de Verenigde Staten is ontstaan over de figuurtjes. Met name de rechtse nieuws- en opiniezender Fox News noemde het werk ‘woke’. De zaak begon met de lancering van ‘Purple’ (paars). Het ging om het derde vrouwelijke karakter, na ‘Green’ en ‘Brown’. Ze stond volgens M&M’s voor “aanvaarding en inclusie”.
  [naar artikel]
 2. M&M’s zwicht na conservatieve druk: ‘woke’ snoepjes geschrapt in reclamespots (24/01/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. Waarom het hoog tijd was voor een lesbische ‘Pride and Prejudice’ (26/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het voorbije filmjaar kende een hoogtepunt aan lesbische relaties in kostuumdrama’s zoals ‘The Favourite’ en ‘Colette’. Ook HBO springt op de kar...
  [naar artikel]
 4. ‘Top Gun: Maverick’ steekt ‘Titanic’ voorbij in de Verenigde Staten (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Cruise’s (60) ‘Top Gun: Maverick’ blijft scoren. Het vervolg van de film ‘Top Gun' uit 1986, die al sinds mei goed op dreef is, vliegt nu naar de zevende plaats in de lijst van best verdienende films in de Verenigde Staten. Dat is één plaats hoger dan de legendarische kaskraker ‘Titanic’. Op wereldwijd niveau heeft de film wel nog een lange weg te gaan. Daar vind je namelijk ‘Titanic' op drie en ‘Top Gun: Maverick’ op dertien.
  [naar artikel]
 5. In ‘Hearstopper’ schuilt een boodschap die iedereen die bang is voor ‘woke’ of alles wat ‘queer’ is de kast opjaagt (04/08/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 6. Verenigde Staten leggen Wit-Rusland ‘grootste sancties ooit’ op (09/08/2021 - De Morgen)
  De Verenigde Staten kondigen nieuwe sancties aan tegen Wit-Russische functionarissen, bedrijven en entiteiten. Daarmee verhogen ze de druk op het autoritaire regime van president Aleksandr Loekasjenko. De sancties zijn een gevolg van het ‘voortdurende offensief tegen de democratische aspiraties en rechten van het Wit-Russische volk’, maar ook van de ‘schendingen van internationale regels’ en de ‘corruptie’ van het regime.
  [naar artikel]
 7. Disney-film ‘Lightyear’ verboden in Saudi-Arabië en VAE vanwege lesbische kus (en dat is niet de eerste film) (14/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  “To infinity and beyond” maar niet in Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. De nieuwe animatiefilm ‘Lightyear’ – de spin-off van ‘Toy story’-personage Buzz Lightyear – is in verschillende landen in het Midden-Oosten verboden. De reden? Een relatie en kus tussen twee vrouwelijke personages.
  [naar artikel]
 8. ‘Top Gun: Maverick’ steekt ‘Titanic’ voorbij als best opbrengende film (08/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In de Verenigde Staten heeft ‘Top Gun: Maverick’ in de bioscoopzalen al meer geld opgebracht dan ‘Titanic’.
  [naar artikel]
 9. Controverse rond ‘woke’ nieuw broekpak Minnie Mouse (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Disney ligt onder vuur nadat het de nieuwe, ‘woke’, look van Minnie Mouse onthulde. Het geliefd personage onderging voor het 30-jarig bestaan van Disneyland Parijs een hele make-over waarbij ze een blauw broekpak kreeg, exclusief ontworpen door Stella McCartney. Maar daar zijn heel wat fans niet mee opgezet: “De ‘woke’-maatschappij verpest echt alles.”
  [naar artikel]
 10. Alle Marvelreeksen verdwijnen eind februari van Netflix (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Marvelfans die enkel een abonnement hebben op Netflix komen er binnenkort niet meer aan hun trekken. Vanaf 1 maart verwijdert het platform namelijk alle Marvelreeksen. Concreet gaat het om ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’, ‘Iron Fist’, ‘The Punisher’ en ‘The Defenders’.
  [naar artikel]
 11. Derde ‘Fantastic Beasts’-film zorgt voor teleurstellend openingsweekend in de Verenigde Staten (18/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans hebben er lang op moeten wachten, maar ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’, de derde film uit de saga, blijkt voorlopig geen groot succes te zijn. Tijdens zijn openingsweekend in de Verenigde Staten bracht de prent ‘maar’ 43 miljoen dollar (39 miljoen euro) op. De derde ‘Fantastic Beasts’-film scoort daarmee het slechtst van alle ‘Harry Potter’-films.
  [naar artikel]
 12. Universiteit Amsterdam zet ‘woke-klokkenluider’ die Vlaamse prof viseert, op non-actief (26/04/2023 - De Standaard)
  Sarah Bracke, een Vlaamse hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, wordt online al maanden geviseerd. De docent die haar ‘het brein achter de woke coupe (sic)’ binnen de universiteit heeft genoemd, is nu op non-actief gezet. ‘De grens is bereikt.’
  [naar artikel]
 13. China deelt strafpunten uit voor ‘foute’ karaokenummers (15/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Liedjes met een ‘ondermijnende’ of ‘immorele’ lading verdwijnen in oktober uit Chinese karaokebars. Waarom trekt Peking op morele kruistocht tegen drank, seks en ‘de duistere kanten van de maatschappij’?
  [naar artikel]
 14. Paul Verhoeven choqueert met lesbische nonnen in ‘Benedetta’: “Een intimiteitscoördinator? Ik zou geweigerd hebben” (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Paul Verhoeven (83) krijgt weer als vanouds de wind van voren met zijn langverwachte lesbische nonnenepos ‘Benedetta’. Maar zo heeft de rebelse regisseur van ‘Basic Instinct’ en ‘Showgirls’ het natuurlijk het liefst. Of er sprake is van een nieuw soort preutsheid? “Iedereen heeft het maar over die dildo. Het is belachelijk. We doen alsof seks niet bestaat.”
  [naar artikel]
 15. 155 jaar ‘Juneteenth’: Zo verliep de bevrijding van de laatste 250.000 Amerikaanse slaven (19/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Juneteenth’, een samenvoeging van de maand ‘june’ en ‘nineteenth’, staat in de Verenigde Staten symbool voor het einde van de slavernij. Exact 155...
  [naar artikel]
 16. ‘Spider-Man’ doet het beter dan recordhouder ‘Avatar’ in Amerikaanse box office (07/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Spider-Man: No Way Home’ blijft maar records breken. Acht weken na de première in de Verenigde Staten doet de film het beter dan ‘Avatar’, destijds. ‘Avatar’ staat op dit moment op nummer 1 in wereldwijde box office aller tijden.
  [naar artikel]
 17. ‘Waar stopt deze inmenging?’: rel rond foto’s in Arenberg zet ‘woke’-discussie in Antwerpen op scherp (16/03/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. Schrijfster Lize Spit: ‘Ik voel angst opkomen als ik het woord ‘woke’ nog maar hoor. Het is gekaapt, uitgehold’’ (05/03/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 19. ‘Avatar: The Way of Water’ krijgt concurrentie van horrorfilm ‘M3GAN’ (09/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hoewel de cinemazalen vollopen voor ‘Avatar: The Way of Water’, scheert ook ‘M3GAN’ hoge toppen. De populaire horrorfilm stootte het Avatarvervolg zelfs van de troon op de premièredag in de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 20. Stad Antwerpen haalt ‘woke portretten’ weer weg uit trappenhal Arenberg (16/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De vier foto’s van de gerenommeerde fotograaf Mous Lamrabat die sinds november de gerenoveerde trappenhal van de Arenbergschouwburg in Antwerpen een ‘diverse’ en ‘hedendaagse’ kleur gaven, moeten opnieuw verdwijnen. Ze worden vervangen door de klassieke schilderijen die er aanvankelijk hingen. Een beslissing van Antwerps schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA), op voorzet van haar partijgenoot Luk Lemmens. Het was een van de redenen voor Arenberg-directeur Milan Rutten om eind februari ontslag te nemen.
  [naar artikel]
 21. STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.
  [naar artikel]
 22. Antwerps stadsbestuur vervangt ‘woke portretten’ uit trappenhal Arenberg weer door schilderijen van ‘witte oude mannen’: “Uitwissen van verleden is waanzin” (16/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  De vier foto’s van de gerenommeerde fotograaf Mous Lamrabat die sinds november de gerenoveerde trappenhal van de Arenbergschouwburg in Antwerpen een ‘diverse’ en ‘hedendaagse’ kleur gaven, moeten opnieuw verdwijnen. Ze worden vervangen door de klassieke schilderijen die er aanvankelijk hingen. Een beslissing van Antwerps schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA), op voorzet van haar partijgenoot Luk Lemmens. Het was een van de redenen voor Arenberg-directeur Milan Rutten om eind februari ontslag te nemen.
  [naar artikel]
 23. Minister Dalle (CD&V) deelt tik uit aan N-VA-voorzitter De Wever na heisa rond ‘woke’ foto’s: “Reactie op woke wordt gevaarlijker dan het fenomeen zelf” (21/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is niet aan politici om zich te gaan mengen in de inrichting van een theater”, dat schrijft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) in een opiniestuk over de heisa rond de ‘woke’ portretten in Antwerpen. Dalle geeft ook de burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA) een sneer, die begin deze maand nog een boek over woke uitbracht. “Ik wacht nog altijd op het eerste voorbeeld van hoe onze vrijheden worden ingeperkt omdat we iets niet meer ‘mogen’ zeggen.”
  [naar artikel]
 24. ‘Spider-Man: No way home’ verslaat ‘Avatar’ in de Verenigde Staten (08/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘Avatar’ is nog steeds met grote voorsprong de best scorende film aller tijden wereldwijd. Maar in de Amerikaanse Box Office doet ‘Spider-Man: No way home’ intussen al beter. Acht weken na de première is de superheldenfilm de kaskraker van James Cameron voorbijgestoken.
  [naar artikel]
 25. ‘Ziekte: homoseksualiteit’: grote verontwaardiging over ‘diagnose’ van tiener in Spaans ziekenhuis (07/10/2021 - De Morgen)
  In Spanje is er bezorgdheid onder LGBTQ+-groepen nadat een lesbische tiener door een gynaecoloog ‘ziek’ werd verklaard op basis van haar geaardheid.
  [naar artikel]
 26. ‘Woke-klokkenluider’ die Vlaamse prof viseert mag niet terug aan de slag aan universiteit (31/05/2023 - De Standaard)
  Laurens Buijs mag niet terug aan de slag bij de Universiteit van Antwerpen. De docent zag zichzelf als klokkenluider tegen een ‘woke coup’ die werd ‘geleid’ door de Vlaamse hoogleraar Sarah Bracke.
  [naar artikel]
 27. STREAMINGTIP. ‘She-Hulk’, een eigentijdse invulling van een superheldin (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat een vrouwelijke versie van een superheld niet altijd aanslaat bij een breed publiek weten Adil El Arbi en Bilall Fallah. Hun ‘Batgirl’ zag, volgens producent HBO, om budgettaire redenen nooit het levenslicht. Maar het kan ook anders. Vraag dat maar aan ‘Black Widow’ Scarlett Johansson of ‘Wonder Woman’ Gal Gadot. Of aan Tatiana Maslany. De Canadese actrice die doorbrak in het alom bejubelde ‘Orphan Black’ kruipt namelijk in de gifgroene huid van de vrouwelijke hulk.
  [naar artikel]
 28. Bompa’s in betonmolen blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’ (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers.
  [naar artikel]
 29. Sprekende M&M’s verdwijnen uit reclames na kritiek dat ze “te woke” zijn (23/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Snoepfabrikant M&M’s stopt tot nader order met het gebruik van zijn beroemde snoepwoordvoerders in zijn advertenties. De karakters in de vorm van de chocoladesnoepjes liggen onder vuur van een deel van de conservatieve rechterzijde in de Verenigde Staten, die ze te gepolitiseerd noemen.
  [naar artikel]
 30. ‘The Big Bang Theory’ en ‘Friends’ verdwijnen straks van Netflix: wij geven je zes nieuwe kijktips (06/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Prestigieuze fictie, allemaal goed en wel, soms wil je ook gewoon ’s een avondje lachen en je ontspannen. En net eind deze maand verdwijnen ‘The Big Bang Theory’ en ‘Friends’, twee van de best bekeken titels op Netflix, van het streamingplatform. Wij geven je zes kijktips om het gat op te vullen, van politieagenten in New York tot IT-experten in Londen.
  [naar artikel]
 31. INTERVIEW. Wij spraken met Cynthia Nixon over ‘And Just Like That’: “Ik heb véél seksscènes, ook op mijn leeftijd is dat oké” (29/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘We should all be Mirandas’, zoals het gezegde onder superfans gaat. De ‘vurige rosse’ uit ‘Sex and the City’ is 25 jaar na de eerste uitzending van de reeks nog niets van haar sprankel verloren. In de populaire Streamz-reboot ‘And Just Like That...’ toont Cynthia Nixon (57) exact hoeveel vuur ze nog in zich heeft. Wij spraken met haar over seksscènes, ‘woke zijn’ en Miranda’s midlifecrisis. “Ik vind het fijn dat ik voor representatie op tv kan zorgen, door Miranda’s ‘seksuele renaissance’ in beeld te brengen.”
  [naar artikel]
 32. Begeleiding obese tieners: ‘Dieet is hier een vloekwoord’ (20/01/2023 - De Tijd)
  22:18 Omdat een op de twintig kinderen in ons land met obesitas kampt, richt het Antwerpse ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis zich met een tweejarig begeleidingsprogramma op obese tieners. ‘Als we deze gen...
  [naar artikel]
 33. Joni uit ‘Kamp Waes’ naar de Verenigde Staten voor World Games (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Joni Ceusters, bekend van ‘Kamp Waes’ en ‘De redders’, heeft een drukke week voor de boeg. Op woensdag stapt Ceusters namelijk het vliegtuig op richting de Verenigde Staten. Samen met het nationaal team gaat hij er ons land vertegenwoordigen op de World Games.
  [naar artikel]
 34. Woke is here to stay: hoe dan ook thema in verkiezingen ’24 (17/04/2023 - Express)
  Al weken staat het boek ‘Over Woke’ van Bart De Wever (N-VA) nu op één in de top van meest verkochte non-fictie in Vlaanderen. Het geeft aan dat het thema wel degelijk leeft, ook al kijken een pak partijen en politici met afgrijzen naar het debat, en waarschuwen voor de ‘import’ van het thema vanuit onder meer de […]
  [naar artikel]
 35. Eerste afleveringen ‘Sex and the City’-reboot zijn ‘erg woke’ (10/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag kan je de nieuwe vervolgserie van ‘Sex and the City’, ‘And Just Like That’, op Streamz bekijken. In Amerika gingen de afleveringen 24 uur vroeger in première en konden de fans al zien hoe het vertrek van Samantha (Kim Cattrall) werd opgevangen en hoe kritiek op de vorige reeks wordt gepareerd. Al liggen de goede bedoelingen er soms wel iets té dik op.
  [naar artikel]
 36. ‘Messia’ van Dimitri Leue & Jennifer Heylen in haar theaterdebuut: woke met een filosofisch randje (08/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Is woke een verzadigde discussie? Dimitri Leue (48) en Jennifer Heylen (31) tillen het debat in ‘Messia’ naar een filosofisch niveau. Voor Heylen is het, tussen de lachsalvo’s van ‘De allerslimste mens’ door, haar theaterdebuut. Voor Leue het bewijs dat hij op en naast de scène een sterke pen heeft.
  [naar artikel]
 37. Gert Verhulst excuseert zich na discussie in ‘De tafel van vier’: ‘We hebben mensen gekwetst’ (06/09/2022 - De Standaard)
  Na een verhit debat over ‘woke’ in het nieuwe Play4-programma De tafel van vier kwam heel wat reactie.
  [naar artikel]
 38. Groep academici lanceert meldpunt voor ‘woke-incidenten’ (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele academici hebben een meldpunt opgericht voor ‘woke-incidenten’. Het collectief, genaamd Hypatia, omschrijft zich als een groep academici “die bezorgd is over de bedreiging van de academische vrijheid en de vrijheid van meningsuiting door het woke-activisme en de cancelcultuur”.
  [naar artikel]
 39. Het jaarrapport van Pornhub: Belgen krijgen het vooral warm van lesbische seks en rijpere modellen (15/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De beroemde pornosite Pornhub pakt voor de negende keer uit met een jaarrapport. En jawel, daar zijn enkele opvallende conclusies uit te trekken. Zo blijken Belgen het vooral warm te krijgen van lesbische seks en rijpere modellen, ook de zoekterm ‘Françaises’ zit enorm in de lift. Een bezoek aan de site duurt gemiddeld 9 minuten en 48 seconden, daarmee zitten ‘we’ netjes in de middenmoot.
  [naar artikel]
 40. Bompa’s in ‘Belgium’s got talent’ blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’: “Zelfs bij VTM wisten ze van niets” (16/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers. “Dat soort humor, dat zie je niet vaak meer.”
  [naar artikel]
 41. Dit weten we al over ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That ...’ (06/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘Sex and the City’ moeten nog héél even geduld uitoefenen. In december verschijnt ‘And Just Like That ...’, de reboot van de populaire reeks, op Streamz. Tegelijkertijd met de Verenigde Staten. Dit is wat we al weten over de reeks.
  [naar artikel]
 42. Nieuwe ‘Top Gun’ nadert in Verenigde Staten 300 miljoen dollar opbrengst: grootste hit Tom Cruise ooit (06/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De film ‘Top Gun: Maverick’ heeft na twee weekenden in de Verenigde Staten bijna 300 miljoen dollar opgeleverd. Dat melden Amerikaanse vakbladen. Het is daarmee officieel commercieel gezien de meest succesvolle film van Cruise in de Verenigde Staten ooit.
  [naar artikel]
 43. ‘Anne+’, ‘The New Pope’ en ‘Borderliner’: deze 21 titels verdwijnen binnenkort van Netflix (21/02/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 44. STREAMINGTIP. ‘Bling Empire: New York’: ‘Crazy Rich Asians’, maar dan in the big apple (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van realityreeks ‘Bling Empire’ kunnen op Netflix genieten van een nieuw pareltje. De streamingdienst brengt immers ‘Bling Empire: New York’ in stelling, waarin enkele Aziatische toppers worden gevolgd die in de dichtstbevolkte grote stad in de Verenigde Staten hun droomleven leiden.
  [naar artikel]
 45. Tekenaar Merho van ‘De Kiekeboes’ gaat met pensioen: ‘Hij was al woke nog voor het in de mode was’ (20/08/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. Wiam: ‘In ‘De slimste mens’ heb ik niet gepraat over thema’s als woke. Ik ben niet altijd ‘de activiste’’ (22/10/2021 - De Morgen)
  Op de benedenverdieping van het DPG-gebouw lacht Wiam zich, ook al zijn de gespreksonderwerpen niet altijd makkelijk, een interview bij elkaar. Het belangrijkste probleem dat van tafel moet: de uitspraak van haar uit het Arabisch afkomstige roepnaam.
  [naar artikel]
 47. Antwerpen verwijdert woke portretten uit trappenhal Arenberg (16/03/2023 - Knack)
  De Arenbergschouwburg moet van het Antwerpse stadsbestuur vier foto’s van een internationaal bekende fotograaf verwijderen en vervangen door de oorspronkelijke historische schilderijen. Dat meldt Gazet Van Antwerpen. De foto’s van fotograaf Mous Lambarat moesten de gerenoveerde trappenhal een diversere en hedendaagse look geven. Dat beviel gedeputeerde Luk Lemmens (N-VA) en schepen van Cultuur Nabilla Ait Daoud (N-VA) niet. ‘Het stoort mij dat men het beeld van blanke mannen wil doen verdwijnen. Zo probeert men de geschiedenis te wissen onder druk van de wokecultuur’, aldus Lemmens. Ait Daoud was het eens: ‘Aan deze cancelcultuur doe ik niet mee’. De cultuurschepen laat de foto’s daarom verplaatsen naar minder prominente plekken in de schouwburg. Eén foto van een vrouw met een sluier is al weggehaald. De drie andere foto’s verdwijnen in de paasvakantie. De beslissing om de foto’s te verwijderen was volgens de krant een van de redenen voor Arenberg-directeur Milan Rutten om eind februari ontslag te nemen. The post Antwerpen verwijdert woke portretten uit trappenhal Arenberg appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 48. Joe Biden nog ‘fit’ genoeg voor presidentschap na medische controle (17/02/2023 - Express)
  De president van de Verenigde Staten ondergaat elk jaar een medische controle. Gisteren was Biden voor de tweede keer aan de beurt. De dokter noemt hem ‘fit’ en ‘krachtig’. In het nieuws: Kevin O’Conner, de vaste arts van Biden, oordeelde dat hij “een gezonde, vitale tachtigjarige man is, in staat om de taken van het […]
  [naar artikel]
 49. Is Barbie te ‘woke’? Is Ken een sukkel? Zit de film vol mannenhaat, zoals critici beweren? Onze reporter ging kijken (25/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De film ‘Barbie' is een kaskraker, maar werkt mannen als Elon Musk op de zenuwen. Het verhaal zou te ‘woke’ zijn. Met Ken als sukkel, en een flinke scheut feminisme. Is dat zo? Onze reporter vanuit de cinema: “Voor de seks hoef je niet naar ‘Barbie’ te gaan, Ken krijgt niet eens een kusje. Maar de strijd tussen de twee seksen woedt inderdaad hevig.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy