De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Screening Paleizenstraat telt bijna 800 mensen

De Standaard

24/01/2023 - 17:28

Bij de screening bij het kraakpand in de Paleizenstraat werden al 784 mensen geregistreerd. Ze hebben bijna allemaal een asielaanvraag.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Screening bewoners Paleizenstraat: bijna allemaal asielzoekers (21/01/2023 - De Standaard)
  369 mensen die in het kraakpand in Schaarbeek verblijven werden donderdag al gescreend. Op één man na hebben zij allemaal een asielaanvraag ingediend. Als hun procedure nog loopt, hebben ze recht op opvang door de federale overheid.
  [naar artikel]
 2. Brussels minister Maron: "Staatssecretaris De Moor lijkt weinig kennis te hebben van last die regering aan Brussel oplegt’" (13/01/2023 - VRT NWS)
  Brussels minister van Leefmilieu Alain Maron (Ecolo), die ook bevoegd is voor daklozenopvang, roert zich in het debat rond de heikele situatie in het kraakpand in de Paleizenstraat in Schaarbeek waar bijna 1000 mensen al maandenlang in erbarmelijke omstandigheden leven. “De Paleizenstraat is een duidelijke illustratie van de asielcrisis, waarvan Brussel een groot deel van de gevolgen draagt.”
  [naar artikel]
 3. Alle 369 mensen die in Paleizenstraat gescreend werden, zijn asielzoekers (20/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag werden 369 mensen die in het kraakpand in de Paleizenstraat verblijven gescreend. 368 van hen zijn verzoekers tot internationale bescherming, één persoon niet. Dat verklaarde minister-president Rudi Vervoort vrijdag tijdens het vragenuurtje in het Brussels Parlement. De identificatie gaat vrijdag en maandag verder. “Pas dan zullen we samen met het kabinet van staatssecretaris De Moor, burgemeester Jodogne en minister Maron kunnen bespreken wat er dient te gebeuren met de eventuele mensen die er nog zouden verblijven”, vervolgde hij.
  [naar artikel]
 4. Brand in kraakpand in Paleizenstraat (12/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  In het kraakpand in de Paleizenstraat waar honderden asielzoekers al wekenlang verblijven, is donderdagnamiddag brand uitgebroken op de derde verdieping. Dat heeft de Brusselse brandweer donderdag gemeld.
  [naar artikel]
 5. Geen slachtoffers na brand in Schaarbeekse Paleizenstraat in kraakpand met vluchtelingen (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In Schaarbeek heeft donderdagmiddag een brand gewoed in een kraakband in de Paleizenstraat. De Brusselse brandweer rukte uit en heeft het vuur inmiddels geblust.
  [naar artikel]
 6. Brand in kraakpand in Schaarbeekse Paleizenstraat: “De vluchtelingen weigerden het gebouw te verlaten” (12/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In Schaarbeek heeft donderdagmiddag een brand gewoed in een kraakband in de Paleizenstraat. De Brusselse brandweer rukte uit en heeft het vuur inmiddels geblust. Volgens de eerste berichten moesten enkele mensen ter plaatse verzorgd worden, maar moest er niemand naar het ziekenhuis. Een aantal vluchtelingen weigerde om het gebouw uit veiligheid te verlaten.
  [naar artikel]
 7. De screening van de screening van Tomorrowland (27/01/2018 - VRT NWS)
  Vandaag vlogen er in een mum van tijd weer enkele duizenden Tomorrowlandtickets richting gelukkigen. De betrokkenen zullen ongetwijfeld opnieuw gescreend worden. Hoe dat in 2018 precies zal verlopen is onduidelijk. Hoe het niet moet, leert ons een rapport van het Comité P over de screening in 2017. 
  [naar artikel]
 8. Niet welkom op Tomorrowland na screening (12/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  brussel“Dreigingsniveau drie is geen noodtoestand. Preventieve screening van álle festivalgangers is onwettig.” De Privacycommissie is bijzonder ontstemd nu ze achterhaalde dat alle mensen die een ticket voor Tomorrowland kochten, “om veiligheidsredenen” door een politiedatabank zijn gescreend. Achtendertig mensen kregen nadien te horen dat hen de toegang tot het dancefestival wordt ontzegd.
  [naar artikel]
 9. KIJK. Halfnaakte man maakt aanstalten om uit raam te springen in Brusselse Paleizenstraat, buurtbewoners klagen overlast aan (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De buurtbewoners van het kraakpand in de Paleizenstraat in Brussel klagen de problemen die bewoners veroorzaken aan. In beelden die aan onze redactie werden bezorgd, is de overlast alvast pijnlijk duidelijk.
  [naar artikel]
 10. Leeftijd voor screening op dikkedarmkanker wordt verlaagd naar 50 jaar (22/10/2018 - VRT NWS)
  De komende jaren wordt de leeftijd waarop mensen gescreend worden op dikkedarmkanker verlaagd. Vanaf volgend jaar zullen 51- en 52-jarigen gescreend worden op dikkedarmkanker en vanaf 2020 zullen ook 50-jarigen uitgenodigd worden om deel te nemen aan de screening. Nu mikt die screening op mensen van 53 tot en met 74 jaar. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 11. Proffen stellen screening borstkanker in vraag: ‘Niet minder kans om kankerpatiënt te worden, integendeel’ (16/03/2019 - De Standaard)
  Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt organiseert zaterdag samen met de huisartsenkring een symposium over de zin en onzin van screening. ‘Mensen denken dat je met screening een ziekte kan voorkomen, maar dat is onzin’, zegt prof. Ann Van den Bruel. ‘Door te screenen heb je niet minder kans om kankerpatiënt te worden, integendeel. Die kans gaat net verhogen.’
  [naar artikel]
 12. Screening vliegtuigpassagiers levert ruim 800 hits in politiedatabank op (17/08/2018 - VRT NWS)
  Dankzij de screening van de gegevens van vliegtuigpassagiers zijn de afgelopen maanden al 834 mensen ontdekt die geseind staan in de politiedatabank. Dat schrijft De Tijd en bevestigt minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA).
  [naar artikel]
 13. REPORTAGE. Buurtbewoners hekelen situatie in kraakpand op Paleizenstraat: “Kwestie van tijd voor er doden vallen” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zwerfvuil, vechtpartijen en nachtelijk getier: het is dagelijkse kost voor de buurtbewoners rond het beruchte kraakpand in de Paleizenstraat. Die overlast zijn ze meer dan beu. Meermaals schreven ze de gemeente aan, voorlopig zonder respons. “We voelen ons als buurtbewoners in de steek gelaten”, zegt een van hen. “Er moet dringend een oplossing komen voor die mensen. Anders vrees ik het ergste.”
  [naar artikel]
 14. REPORTAGE. Buurtbewoners hekelen overlast aan kraakpand in Paleizenstraat: “Kwestie van tijd voor er doden vallen” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zwerfvuil, vechtpartijen en nachtelijk getier: het is dagelijkse kost voor de buurtbewoners rond het beruchte kraakpand in de Paleizenstraat. Die overlast zijn ze meer dan beu. Meermaals schreven ze de gemeente aan, voorlopig zonder respons. “We voelen ons als buurtbewoners in de steek gelaten”, zegt een van hen. “Er moet dringend een oplossing komen voor die mensen. Anders vrees ik het ergste.”
  [naar artikel]
 15. Screeningsoperatie van Fedasil en Samusocial in kraakpand Schaarbeek afgerond (24/01/2023 - VRT NWS)
  De screeningsoperatie van Fedasil en Samusocial in het kraakpand in de Paleizenstraat, in Schaarbeek, is afgerond. De naar schatting 900 bewoners leven daar in mensonwaardige omstandigheden. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) heeft in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken gezegd dat de screening vorige week donderdag en vrijdag heeft plaatsgevonden. Volgens haar is de procedure bemoeilijkt omdat asielzoekers die elders verblijven zich ook hebben aangemeld en omdat mensen die geen asielaanvraag lopen hebben zich niet laten registreren.
  [naar artikel]
 16. Rapport bevestigt slechte gezondheidstoestand asielzoekers in Paleizenstraat (09/12/2022 - De Standaard)
  Het rapport van de gezondheidsinspectie dat vorige week werd opgesteld op vraag van de burgemeester van Schaarbeek van de bewoners van het voormalig kantoorgebouw aan de Paleizenstraat 48, bevestigt de slechte algemene gezondheidstoestand. In het gebouw verblijven meer dan 700 asielzoekers.
  [naar artikel]
 17. Comité P onderzoekt screening festivalgangers Tomorrowland (12/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het onderzoek van de Privacycommissie en het Comité P omtrent de algemene screening van al wie tickets voor Tomorrowland heeft gekocht gaat voort, ook nadat de betrokken diensten woensdag hebben samengezeten. Minstens 38 mensen worden straks niet toegelaten op De Schorre in Boom.
  [naar artikel]
 18. Comité P onderzoekt screening festivalgangers Tomorrowland (12/07/2017 - De Standaard)
  Het onderzoek van de Privacycommissie en het Comité P omtrent de algemene screening van al wie tickets voor Tomorrowland heeft gekocht gaat voort, ook nadat de betrokken diensten woensdag hebben samengezeten. Minstens 38 mensen worden straks niet toegelaten op De Schorre in Boom.
  [naar artikel]
 19. Kraakpand waar 800 vluchtelingen verblijven, baart zorgen: “Ik vrees dat er eerst iemand moet sterven voor de politiek echt ingrijpt” (09/12/2022 - Het Nieuwsblad)
  In Schaarbeek is het erg slecht gesteld met de gezondheidssituatie van zo’n 800 vluchtelingen in een kraakpand in de Paleizenstraat. Het Nieuwsblad merkte eerder al op dat er ziektes als schurft en tuberculose de ronde deden in het gebouw, maar de situatie is er intussen niet op verbeterd. Zo bewijst het rapport van een screening die burgemeester Cécile Jodogne (DéFi) liet uitvoeren.
  [naar artikel]
 20. “Borstkankerscreening? Zal ik nooit laten doen” (16/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Jessa Ziekenhuis in Hasselt organiseert zaterdag samen met de huisartsenkring een symposium over de zin en onzin van screening. “Mensen denken dat je met screening een ziekte kan voorkomen, maar dat is onzin”, zegt prof. Ann Van den Bruel. “Door te screenen heb je niet minder kans om kankerpatiënt te worden, integendeel. Die kans gaat net verhogen.”
  [naar artikel]
 21. Nationale diabetes-screening kan 1,75 miljard euro opleveren (14/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Als we in ons land een preventieve screening zouden houden die mensen met een verhoogd risico op diabetes kan opsporen, kunnen we maar liefst 1,75 miljard euro besparen. Dat blijkt uit een proefproject dat het Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond (KLAV) uitvoerde en economisch liet analyseren door de UHasselt.
  [naar artikel]
 22. Man die niet naar Tomorrowland mocht na screening trekt naar de rechter (20/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een van de mensen die de toegang tot Tomorrowland geweigerd zag na een screening door de politie, stapt naar de kortgedingrechter. Dat bevestigt zijn advocaat Kris Wagner na berichtgeving door VTM Nieuws. De man hoopt alsnog naar het tweede weekend van het muziekfestival in Boom te kunnen.
  [naar artikel]
 23. Nationale diabetes-screening kan besparing van 1,75 miljard euro opleveren (14/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Als we in ons land een preventieve screening zouden houden die mensen met een verhoogd risico op diabetes kan opsporen, kunnen we maar liefst 1,75 miljard euro besparen. Dat blijkt uit een proefproject dat het Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond (KLAV) uitvoerde en economisch liet analyseren door de UHasselt.
  [naar artikel]
 24. België telt 1,25 miljoen tijdelijk werklozen (08/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Ons land telt momenteel 1,25 miljoen mensen in het systeem van tijdelijke werkloosheid. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die minister van Werk Nathalie Muylle (CD&V) woensdag op Radio 1 vrijgaf. Daarmee zit bijna één op de drie van het totaal aantal actieve arbeiders en werknemers in het systeem.
  [naar artikel]
 25. "Al 150 asielzoekers uit kraakpand Paleizenstraat overgebracht naar netwerk Fedasil" (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Al 150 asielzoekers uit het kraakpand in de Paleizenstraat zijn overgebracht naar het netwerk van Fedasil. Dat heeft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) donderdag gezegd in de Kamer. Tegen het einde van deze week zullen er dat ongeveer 200 zijn.
  [naar artikel]
 26. Al 150 asielzoekers uit kraakpand Paleizenstraat overgebracht naar netwerk Fedasil (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Al 150 asielzoekers uit het kraakpand in de Paleizenstraat zijn overgebracht naar het netwerk van Fedasil. Dat heeft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (cd&v) donderdag gezegd in de Kamer. Tegen het einde van deze week zullen er dat ongeveer 200 zijn.
  [naar artikel]
 27. Dan toch screening op ziekte van Baby Pia als Beke positief advies krijgt (30/12/2019 - De Morgen)
  Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) vraagt een nieuw advies over de screening van SMA via de zogenaamde hielprik. Tot nu toe werd die vroege screening bij baby’s afgehouden. Maar dit weekend vertelden de ouders van een nieuwe patiënt, de vier maand oude Victor Verdonckt, dat vroegdetectie het kind veel leed had kunnen besparen.
  [naar artikel]
 28. Freya Saeys (Open Vld) vraagt georganiseerde screening prostaatkanker (19/01/2020 - De Morgen)
  Vlaams parlementslid Freya Saeys (Open Vld) wil dat er een georganiseerde screening komt van prostaatkanker. Het gaat immers om een ziekte die vaak een fatale afloop kent, maar waar een screening het hoge percentage sterfgevallen kan verhelpen, zegt Saeys.
  [naar artikel]
 29. Screening van vliegtuigen nekt tientallen criminelen (17/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Sinds 1 april zijn vliegtuigmaatschappijen verplicht passagiersgegevens door te geven aan Binnenlandse Zaken. Dankzij de screening van die gegevens zijn al 834 mensen ontdekt die geseind staan in de politiedatabanken. Bij zo’n 10 procent moest de luchthavenpolitie effectief ingrijpen. Dat blijkt uit cijfers van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA), schrijft De Tijd vrijdag.
  [naar artikel]
 30. Screening van vliegtuigen nekt tientallen criminelen (17/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Sinds 1 april zijn vliegtuigmaatschappijen verplicht passagiersgegevens door te geven aan Binnenlandse Zaken. Dankzij de screening van die gegevens zijn al 834 mensen ontdekt die geseind staan in de politiedatabanken. Bij zo’n 10 procent moest de luchthavenpolitie effectief ingrijpen. Dat blijkt uit cijfers van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA), schrijft De Tijd vrijdag.
  [naar artikel]
 31. Screening van vliegtuigen nekt tientallen criminelen (17/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sinds 1 april zijn vliegtuigmaatschappijen verplicht passagiersgegevens door te geven aan Binnenlandse Zaken. Dankzij de screening van die gegevens zijn al 834 mensen ontdekt die geseind staan in de politiedatabanken. Bij zo’n 10 procent moest de luchthavenpolitie effectief ingrijpen. Dat blijkt uit cijfers van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA), schrijft De Tijd vrijdag.
  [naar artikel]
 32. Mogelijk toch screening op ziekte van Baby Pia als Beke positief advies krijgt (30/12/2019 - De Morgen)
  Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) vraagt een nieuw advies over de screening van SMA via de zogenaamde hielprik. Tot nu toe werd die vroege screening bij baby’s afgehouden. Maar dit weekend vertelden de ouders van een nieuwe patiënt, de vier maand oude Victor Verdonckt, dat vroegdetectie het kind veel leed had kunnen besparen.
  [naar artikel]
 33. Screening vliegtuigen nekt tientallen criminelen (17/08/2018 - De Tijd)
  01:00 Binnenlandse Zaken ontdekte het voorbije half jaar 834 geseinde passagiers bij screening van vlieggegevens. Bij zo’n 10 procent moest de luchthavenpolitie effectief ingrijpen.
  [naar artikel]
 34. Kafka met screening asieldossiers ten einde (31/08/2016 - De Tijd)
  01:00 Elke keer opnieuw, in tienduizenden dossiers, moet de Dienst Vreemdelingenzaken de politie vragen of een asielzoeker bij hen bekend is. Nu is er eindelijk een akkoord om die screening automatisch te l...
  [naar artikel]
 35. Limburg blijft koploper screening naar borst- en dikkedarmkanker (23/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Limburg blijft koploper in Vlaanderen op het vlak van screening naar borst- en dikkedarmkanker. In geen enkele andere provincie laten zoveel mensen zich preventief onderzoeken.
  [naar artikel]
 36. Het Verenigd Koninkrijk telt bijna 40.000 nieuwe vastgoedmiljonairs sinds vorig jaar (31/01/2021 - Express)
  Het aantal vastgoedmiljonairs in het Verenigd Koninkrijk is vorig jaar toegenomen met bijna 40.000. Zo’n 32.000 van die eigendommen bevinden zich buiten Londen. In totaal telt het Verenigd Koninkrijk 563.240 woningen die meer waard zijn dan 1 miljoen pond (of 1.130.000 euro). Dat leert een onderzoek van het vastgoedagentschap Savills. Het is de eerste keer […] The post Het Verenigd Koninkrijk telt bijna 40.000 nieuwe vastgoedmiljonairs sinds vorig jaar appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Beke beveelt nieuw advies aan over vroege screening SMA, de ziekte van Pia en Victor (30/12/2019 - De Morgen)
  Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) vraagt een nieuw advies over de screening van SMA via de zogenaamde hielprik. Tot nu toe werd die vroege screening bij baby’s afgehouden. Maar dit weekend vertelden de ouders van een nieuwe patiënt, de vier maand oude Victor Verdonckt, dat vroegdetectie het kind veel leed had kunnen besparen.
  [naar artikel]
 38. 7 vragen over darmkanker: '90 procent kans op genezing bij diagnose in vroeg stadium' (28/02/2022 - Knack)
  Maart is darmkankermaand en dus wijst de Stichting tegen Kanker nog eens op het belang van preventieve screening. 'Screening levens kan redden', luidt het.
  [naar artikel]
 39. Jambon en De Backer lijnrecht tegenover elkaar na screening Tomorrowland (13/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) en staatssecretaris voor de Privacy Philippe De Backer (Open Vld) zitten niet op dezelfde lijn over de massale screening van de Tomorrowland-bezoekers. Minister Jambon verdedigde de maatregel en had het over een “gezonde veiligheidsreflex”, terwijl staatssecretaris De Backer zich vragen stelde bij het proportionele karakter van de screening.
  [naar artikel]
 40. Longkankerscreening met CT-scan kan duizenden sterfgevallen voorkomen (25/09/2018 - VRT NWS)
  Het Nederlands-Belgische proefbevolkingsonderzoek naar longkanker - het Nelsononderzoek - bij 16.000 vrijwilligers toont aan dat longkanker dankzij screening met een CT-scan in een veel vroeger stadium kan worden ontdekt. Dat verhoogt de kans op genezing aanzienlijk en verlaagt de kans om te overlijden aan de ziekte met bijna 26 procent. De onderzoekers vragen dat een screening voor longkanker zou snel mogelijk zou worden georganiseerd, zoals dat nu al het geval is voor borst- baarmoederhals- en colonkanker.
  [naar artikel]
 41. “Aarde telt ruim 7,75 miljard mensen” (20/12/2019 - Metro)
  Met 7.754.847.000 mensen zullen we de start van het jaar 2020 vieren. Dat zijn er zowat 83 miljoen meer dan tijdens de vorige nieuwjaarnacht, zo schat de Duitse wereldbevolkingsstichting (DWS). Volgens de stichting komen er elke seconde gemiddeld 2,6 mensen bij op de aarde. Daarbij houdt ze rekening met het aantal geboortes en met de overlijdens. DSW verwacht dat de kaap van 8 miljard mensen op de aardbol in 2023 zal worden gerond. Nog opvallend is dat de stichting verwacht dat de bevolking van Afrika tegen 2050 zal verdubbelen, van 1,3 naar 2,5 miljard mensen. Dat komt onder meer omdat Afrikaanse vrouwen gemiddeld 4,4 kinderen baren, of bijna dubbel zoveel als het wereldwijde gemiddelde (2,4). Bron: Belga   Het bericht “Aarde telt ruim 7,75 miljard mensen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Tweede golf telt al tweeduizend coronadoden (03/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal overlijdens door COVID-19 stijgt opnieuw erg snel. Gemiddeld gaat het elke dag om bijna 123 mensen, een toename met ruim 71 procent tegenover vorige week. Zo staat de teller van de tweede golf nu al op bijna 2.000. Mensen met hetzelfde profiel als tijdens de eerste golf. “Maar ik hoop dat de woonzorgcentra nu minder hard getroffen worden”, zegt Marc Van Ranst.
  [naar artikel]
 43. Vlaanderen wil voortaan ook 50-jarigen screenen op dikkedarmkanker (22/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf volgend jaar zullen ook 51- en 52-jarigen gescreend worden op dikkedarmkanker en vanaf 2020 zullen ook 50-jarigen uitgenodigd worden om deel te nemen aan de screening. Nu mikt die screening op mensen van 53 tot en met 74 jaar. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) maandag bekendgemaakt bij de voorstelling van het jaarrapport van de bevolkingsonderzoeken.
  [naar artikel]
 44. Screening van vliegtuigen nekt tientallen criminelen: "Succesverhaal in strijd tegen terrorisme" (17/08/2018 - De Morgen)
  Sinds 1 april zijn vliegtuigmaatschappijen verplicht passagiersgegevens door te geven aan Binnenlandse Zaken. Dankzij de screening van die gegevens zijn al 834 mensen ontdekt die geseind staan in de politiedatabanken. Bij zo'n 10 procent moest de luchthavenpolitie effectief ingrijpen. Dat blijkt uit cijfers van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA), schrijft De Tijd vrijdag.
  [naar artikel]
 45. Frankrijk telt nu bijna net zoveel coronadoden als Spanje, maar druk op ziekenhuizen blijft wel gestaag afnemen (22/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk telt bijna net zoveel coronadoden als Spanje, dat na de Verenigde Staten en Italië het zwaarst getroffen land is. Sinds begin maart zijn...
  [naar artikel]
 46. Screening van vliegtuigen nekt tientallen criminelen: "Succesverhaal in strijd tegen terrorisme" (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds 1 april zijn vliegtuigmaatschappijen verplicht passagiersgegevens door te geven aan Binnenlandse Zaken. Dankzij de screening van die gegevens...
  [naar artikel]
 47. Trump belooft strengere screening van immigranten (15/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wil dat er een strengere screening komt van migranten die de VS binnen willen. Tijdens een
  [naar artikel]
 48. Screening van kandidaten? Een gesprek en eens kijken op Facebook: dat is alles (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een gesprek. Een vluchtige screening via Facebook en Google. Het ondertekenen van een soort van gedragscode. En hop, de kandidaat is klaar om op...
  [naar artikel]
 49. Comité P onderzoekt screening festivalgangers Tomorrowland (12/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het Comité P, dat toeziet op de politiediensten, start een onderzoek naar de screening van houders van een ticket voor Tomorrowland. Dat meldt VTM NIEUWS.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy