De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Zelfrijdende wagen van Colruyt levert eerste boodschappen aan huis

De Standaard

24/01/2023 - 17:28

De zelfrijdende wagen van Colruyt Group, die sinds eind november in Londerzeel op de openbare weg rijdt, heeft dinsdag voor het eerst boodschappen aan huis geleverd. In totaal leverde het wagentje boodschappen bij drie klanten langs een vast parcours.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zelfrijdende wagen van Colruyt levert eerste boodschappen aan huis: “Dit smaakt naar meer” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De zelfrijdende wagen van Colruyt Group, die sinds eind november in Londerzeel op de openbare weg rijdt, heeft dinsdag voor het eerst boodschappen aan huis geleverd. De klant, die de boodschappen via Collect&Go bestelde, kon haar levering makkelijk uit het onbemande wagentje halen, waarna het zijn route verder zette. In totaal levert het wagentje dinsdag boodschappen bij drie klanten.
  [naar artikel]
 2. Colruyt levert boodschappen webwinkel aan huis (07/05/2019 - De Tijd)
  10:52 De supermarktketen levert in de komende maanden online bestelde boodschappen aan huis. Het gaat om een test.
  [naar artikel]
 3. Colruyt onderzoekt thuislevering met zelfrijdende wagen (23/11/2022 - De Tijd)
  13:20 De komende twee maanden tuft Colruyt in Londerzeel rond met een chauffeurloze bestelwagen. Boodschappenmandjes aan huis leveren met zelfrijdende wagens is de ultieme droom van de supermarktgroep.
  [naar artikel]
 4. Colruyt levert vanaf nu ook boodschappen aan huis (22/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf nu kunnen klanten van de supermarktketen Colruyt hun boodschappen thuis laten leveren. Door middel van de afhaaldienst van de keten, Collect & Go, konden klanten eerder al hun boodschappenlijstje online doorsturen en de boodschappen vervolgens afhalen bij een afhaalpunt. Voor een vergoeding van 7 euro worden de boodschappen vanaf nu ook aan hun voordeur geleverd.
  [naar artikel]
 5. Warenhuisketen Colruyt zet eerste zelfrijdende wagentje in om boodschappen te vervoeren (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de eerste keer gaat een zelfrijdend wagentje van Colruyt de straat op om boodschappen te vervoeren. Uitgerust met zes camera’s en radartechnologie moet het autootje veilig zonder chauffeur kunnen rijden zonder botsingen te maken. Nu pendelt het nog op eigen houtje tussen het distributiecentrum en een afhaalpunt voor de klanten, maar in de toekomst hoopt Colruyt er boodschappen tot bij u thuis mee te kunnen brengen.
  [naar artikel]
 6. Onbemand voertuig van Colruyt levert voor eerst boodschappen in Londerzeel  (24/01/2023 - VRT NWS)
  Een onbemand voertuig van Colruyt heeft voor het eerst boodschappen aan huis geleverd in Londerzeel. De extra dienst kwam er na een bevraging bij klanten.
  [naar artikel]
 7. 'Colruyt kan strijd om thuislevering nog winnen' (07/05/2019 - De Tijd)
  16:35 Drie jaar na Delhaize en twee jaar na Carrefour levert ook Colruyt online bestelde boodschappen aan huis. 'De strijd om de webwinkelklant begint pas.'
  [naar artikel]
 8. Colruyt als eerste op weg met zelfrijdende wagen (23/11/2022 - De Tijd)
  09:57 Collect&Go, de onlineboodschappendienst van de retailer Colruyt Group, heeft woensdag een testrit met een zelfrijdend voertuig uitgevoerd in Londerzeel. Het tekort aan chauffeurs maakt de optie extra ...
  [naar artikel]
 9. Carrefour levert boodschappen nu ook in België aan huis (27/07/2020 - Express)
  De samenwerking tussen Carrefour en Uber Eats komt naar België. Begin april begon de maaltijdkoerier boodschappen van Carrefour aan huis... The post Carrefour levert boodschappen nu ook in België aan huis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Uber Eats levert boodschappen Carrefour aan huis (02/04/2020 - Express)
  De maaltijdkoerier Uber Eats levert door de coronacrisis boodschappen van Carrefour aan huis in Frankrijk. De bedoeling is dat de... The post Uber Eats levert boodschappen Carrefour aan huis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Delhaize en Colruyt leveren boodschappen aan ziekenhuizen (23/03/2020 - Express)
  De supermarktketens Delhaize en Colruyt gaan samen boodschappen verdelen aan ziekenhuizen, zodat ziekenhuismedewerkers de kans krijgen om hun boodschappen tijdig... The post Delhaize en Colruyt leveren boodschappen aan ziekenhuizen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Nieuwe thuislevering Colruyt duurder dan bij concurrenten (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe dienst van Colruyt waarbij de supermarktketen met eigen bestelwagens boodschappen aan huis levert, is duurder dan die van concurrenten Albert Heijn, Carrefour en Delhaize. Colruyt vraagt 12,95 euro per levering, maar belooft in ruil een "totaalservice" en een verantwoorde aanpak "zowel op sociaal, ecologisch als economisch vlak".
  [naar artikel]
 13. Nieuwe thuislevering Colruyt duurder dan bij concurrenten (13/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De nieuwe dienst van Colruyt waarbij de supermarktketen met eigen bestelwagens boodschappen aan huis levert, is duurder dan die van concurrenten Albert Heijn, Carrefour en Delhaize. Colruyt vraagt 12,95 euro per levering, maar belooft in ruil een “totaalservice” en een verantwoorde aanpak “zowel op sociaal, ecologisch als economisch vlak”.
  [naar artikel]
 14. Lidl levert boodschappen met fiets aan huis in Gent (07/10/2018 - De Tijd)
  17:32 Vanaf maandag kunnen Gentenaars hun boodschappen ook online bestellen bij Lidl. De supermarktketen levert de bestelling met de fiets.
  [naar artikel]
 15. Eerste dodelijk slachtoffer ooit met zelfrijdende wagen (19/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw is om het leven gekomen nadat ze gisteren werd aangereden door een zelfrijdende wagen. De feiten vonden plaats in de stad Tempe in de...
  [naar artikel]
 16. Eerste dodelijk slachtoffer met zelfrijdende wagen: Uber rijdt voetganger aan (19/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw is om het leven gekomen nadat ze gisteren werd aangereden door een zelfrijdende wagen. De feiten vonden plaats in de stad Tempe in de...
  [naar artikel]
 17. Eerste dodelijk slachtoffer ooit tijdens ongeluk met zelfrijdende wagen (19/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw is om het leven gekomen nadat ze gisteren werd aangereden door een zelfrijdende wagen. De feiten vonden plaats in de stad Tempe in de...
  [naar artikel]
 18. Brugge levert je boodschappen van de markt ook aan huis (02/12/2020 - VRT NWS)
  Bruggelingen kunnen de boodschappen die ze doen op de woensdagmarkt laten leveren aan huis. Het gaat om een proefproject van de stad dat de markt aantrekkelijker moet maken.
  [naar artikel]
 19. Groene stroom van Colruyt in huis? Vanaf vandaag is energiecontract van DATS 24 mogelijk (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Groene stroom ‘van de Colruyt’ in huis: voortaan kan het. Vanaf vandaag is het mogelijk via DATS 24, de brandstofleverancier van de groep, een energiecontract af te sluiten. De geleverde stroom is 100 procent groen en door Colruyt zelf opgewekt, op Belgische bodem. Het is daarmee de eerste retailer die duurzame energie levert aan z’n klanten.
  [naar artikel]
 20. Wie mag de zelfrijdende wagen omverrijden: de bejaarde of het kind? (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Stel: je bent met een zelfrijdende wagen onderweg en de remmen laten het afweten. Wie moet de wagen dan aanrijden? Iemand die zich niet aan de...
  [naar artikel]
 21. Wie mag de zelfrijdende wagen omverrijden: de bejaarde of het kind? (25/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Stel: je bent met een zelfrijdende wagen onderweg en de remmen laten het afweten. Wie moet de wagen dan aanrijden? Iemand die zich niet aan de...
  [naar artikel]
 22. Groene stroom van Colruyt in huis? Vanaf vandaag is energiecontract bij DATS 24 mogelijk (06/04/2021 - De Morgen)
  Groene stroom ‘van de Colruyt’ in huis: voortaan kan het. Vanaf vandaag is het mogelijk om via DATS 24, de brandstofleverancier van de groep, een energiecontract af te sluiten. De geleverde stroom is 100 procent groen en door Colruyt zelf opgewekt, op Belgische bodem. Het is daarmee de eerste retailer die duurzame energie levert aan zijn klanten.
  [naar artikel]
 23. Colruyt-app helpt u boodschappen doen voor uw buren (14/01/2020 - Express)
  Collect&Go, de online boodschappendienst van Colruyt Group, lanceert samen met buurtsupermarkt OKay, ook een onderdeel van Colruyt, een nieuwe service ‘Collect&Go Connect’. Het gaat om een platform dat mensen moet verbinden en het hen makkelijk moet maken om voor elkaar boodschappen te doen. De service werkt via een nieuwe applicatie van Collect&Go Connect en wordt […] The post Colruyt-app helpt u boodschappen doen voor uw buren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 24. Ook Takeaway.com gaat boodschappen aan huis leveren (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Takeaway.com breidt zijn activiteiten in België uit. Het levert voortaan net als concurrenten Uber en Deliveroo naast maaltijden ook boodschappen aan huis. Er start een test met Carrefour in Brussel, zo meldt de warenhuisketen.
  [naar artikel]
 25. Colruyt wil in steden onlineboodschappen aan huis leveren (27/09/2018 - De Tijd)
  14:52 Stedelingen die online boodschappen bij Colruyt bestellen, kunnen die vanaf volgend jaar thuis geleverd krijgen. Zijn ambitie om een concurrent voor Bol.com en Amazon uit te bouwen staat op een laag p...
  [naar artikel]
 26. Chinese zelfrijdende auto levert tot 700 pakjes per dag in Californië (17/04/2020 - Express)
  Als er een sector een doorstart heeft gekregen door de coronacrisis, dan zal het die van de zelfrijdende wagens zijn.... The post Chinese zelfrijdende auto levert tot 700 pakjes per dag in Californië appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Domino's levert nu ook pizza aan huis via zelfrijdende auto (29/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Michigan (VS) gaan Ford en Domino's Pizza samenwerken om pizza's aan huis te leveren met zelfrijdende auto's. Klanten moeten daarbij uit hun
  [naar artikel]
 28. Aldi levert boodschappen binnen het uur aan huis (06/04/2019 - De Morgen)
  Aldi en Amazon hebben elkaar in de VS de oorlog verklaard. De inzet: boodschappen thuis bezorgen. Bij ons heerst voorlopig nog een staakt-het-vuren.
  [naar artikel]
 29. Aldi levert boodschappen binnen het uur aan huis (17/08/2017 - De Morgen)
  Aldi en Amazon hebben elkaar in de VS de oorlog verklaard. De inzet: boodschappen thuis bezorgen. Bij ons heerst voorlopig nog een staakt-het-vuren.
  [naar artikel]
 30. Overname leidt tijdperk van de thuislevering in bij Colruyt (04/02/2022 - De Tijd)
  19:31 Colruyt neemt de maaltijdboxen van Foodbag en de online supermarkt Rayon over. De winkelgroep begint zo met de thuislevering van boodschappen. Later dit jaar start ook de winkelketen Colruyt met thuis...
  [naar artikel]
 31. Albert Heijn levert vanaf 5 augustus aan huis in Antwerpen (28/07/2020 - Express)
  De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn zal vanaf 5 augustus ook boodschappen aan huis leveren in België. In deze eerste fase... The post Albert Heijn levert vanaf 5 augustus aan huis in Antwerpen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 32. “Over vijf jaar zien we de eerste zelfrijdende wagens op onze wegen” (07/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “De zelfrijdende auto is geen toekomstmuziek. Hij bestaat al en ik verwacht dat we in vijf jaar de eerste exemplaren op onze wegen zien rijden. Maar het zal nog lang duren voor we met zijn allen in een zelfrijdende wagen zitten.”
  [naar artikel]
 33. Colruyt lanceert sociale app: laat een wildvreemde uw boodschappen doen (05/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Stel: je bent minder mobiel en je raakt niet meer zo snel in de supermarkt. Of je hebt het gewoon te druk. Dan is het handig dat een buur, een vriend of zelfs een wildvreemde de boodschappen voor jou doet en ze thuis bezorgt. Daarvoor lanceert Colruyt nu een gratis app.
  [naar artikel]
 34. Uber levert Carrefour-boodschappen aan huis (27/07/2020 - De Tijd)
  13:01 Fietskoeriers van Uber Eats leveren vanaf het najaar boodschappen van de supermarktketen Carrefour bij Belgen thuis.
  [naar artikel]
 35. Colruyt lanceert app waarmee je boodschappen kan doen voor wie zelf niet in winkel raakt (21/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Colruyt lanceert Apporto, een app waarmee mensen voor elkaar boodschappen kunnen doen. Dat heeft het supermarktbedrijf woensdag bekendgemaakt....
  [naar artikel]
 36. De grote afwezige op het autosalon: de zelfrijdende wagen. Hoe komt dat? (09/01/2020 - De Morgen)
  Techno-optimisten en zenuwachtige autoconstructeurs hadden ons een zelfrijdende wagen beloofd tegen 2020. Wie vanaf vrijdag op het autosalon in Brussel een wagen zoekt waarin je zelf het stuur helemaal niet meer hoeft aan te raken, komt van een kale kermis thuis.
  [naar artikel]
 37. Albert Heijn levert voortaan ook aan huis (17/02/2020 - Metro)
  Supermarktketen Albert Heijn wil in de lente starten met thuisleveringen. Tot nu toe was dat niet mogelijk en moest je je verplaatsten naar de winkel bij jou in de buurt. Het nieuwe concept zal eerst in Antwerpen uitgerold worden. Winkelketen Albert Heijn gaat voortaan ook boodschappen aan huis leveren. Voordien kon je al online je boodschappen bestellen, maar die moest je vervolgens bij een afhaalpunt bij jou in de buurt oppikken. Het nieuwe idee wordt eerst in Antwerpen uitgerold. Vervolgens is het de bedoeling dat dit over heel Vlaanderen mogelijk wordt. In Nederland doen ze al langer aan thuisbezorging. Evolutie Albert Heijn Met Albert Heijn komt er een eerste supermarkt in België die alles zelf aan huis levert. Afgelopen woensdag opende de Nederlandse keten nog een handelszaak in Maasmechelen. Daardoor zitten ze nu aan 50 vestigingen over heel Vlaanderen. In de toekomst wil Albert Heijn er dubbel zoveel in Vlaanderen. Lees ook: Albert Heijn experimenteert met nieuwe winkel zonder kassa Het bericht Albert Heijn levert voortaan ook aan huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Lost zelfrijdende auto fileleed op? (10/04/2019 - De Morgen)
  Over een jaar of tien is zelf met de wagen rijden misschien iets uit het verleden. Maar als we straks allemaal in een zelfrijdende wagen zitten, zijn er dan ook geen files meer? Dat ligt net iets ingewikkelder.
  [naar artikel]
 39. Amazon in onderhandeling met zelfrijdende wagen-startup Zoox (27/05/2020 - Express)
  Amazon is in gesprek met Zoox, dat is een start-up die zich bezighoudt met zelfrijdende wagens, weet The Financial Times.... The post Amazon in onderhandeling met zelfrijdende wagen-startup Zoox appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Politiechef: "Zelfrijdende Uber-wagen niet in fout bij dodelijk ongeval" (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Volvo SUV van Uber die betrokken was bij het eerste dodelijke ongeval met een zelfrijdende wagen, was niet in fout. Dat beweerde Sylvia Moir,...
  [naar artikel]
 41. Straks levert ook Albert Heijn aan huis: wij vergelijken de service van alle supermarkten (14/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf de lente levert Albert Heijn boodschappen aan huis in de regio Antwerpen. De supermarkt gaat zo de concurrentie aan met grote spelers Delhaize en Carrefour, die al langer de optie aanbieden. Is dat een verstandige zet van Albert Heijn? En wat bieden de andere ketens aan op het vlak van thuislevering?
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Primeur in ons land: zelfrijdende wagen rijdt door Leuven (02/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Leuven is woensdagnamiddag voor het eerst in ons land een zelfrijdende wagen op de openbare weg uitgereden. Dat gebeurde bij de start van de...
  [naar artikel]
 43. Baidu stuurt eerste volledig zelfrijdende taxi's in China uit (08/08/2022 - De Tijd)
  11:49 De Chinese techgigant Baidu krijgt als eerste in het land een vergunning om volledig zelfrijdende taxi’s in te zetten. Eerder kon dat al in Peking, maar alleen met een menselijke werknemer in de wagen...
  [naar artikel]
 44. Zelfrijdende elektrische wagen van Apple wordt geen auto in de traditionele zin van het woord (20/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zelfrijdende elektrische wagen van Apple wordt geen auto in de traditionele zin van het woord Het Amerikaanse techconcern Apple wil tegen 2025 een volledig zelfrijdende elektrische auto op de markt brengen. Dat is wat het persbureau Bloomberg eerder deze week meldde op basis van ingewijden. Apple is al sinds 2014 bezig met “Project Titan”, waarbij het op twee paarden tegelijk wedde: enerzijds een elektrische auto met beperkte zelfrijdende mogelijkheden en anderzijds een […] Lees dit artikel: Zelfrijdende elektrische wagen van Apple wordt geen auto in de traditionele zin van het woord
  [naar artikel]
 45. Volkswagen presenteert prototype zelfrijdende wagen (06/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Volkswagen heeft vanavond een eerste prototype van zijn zelfrijdende auto voorgesteld, genaamd Sedric (Self Driving Car). De Duitse autobouwer
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy