De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Niels (33) is tot ‘Mister Tattoo’ gekroond, maar heeft het niet altijd makkelijk: “Eén keer mocht ik op mijn eerste werkdag al direct ophoepelen”

Het Nieuwsblad

24/01/2023 - 17:49

Niels Middernacht (33) uit de Leeuwergem mag zich een jaar lang ‘Mister Tattoo Benelux’ noemen. Het levert hem naast een reis naar Miami vooral heel wat erkenning op in het wereldje. Al zorgen zijn tattoos soms ook voor problemen. “Eén keer mocht ik op mijn eerste werkdag al direct weer ophoepelen.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Niels (33) is tot ‘Mister Tattoo’ gekroond: “Eén keer mocht ik op mijn eerste werkdag al direct ophoepelen” (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Niels Middernacht (33) uit de Leeuwergem mag zich een jaar lang ‘Mister Tattoo Benelux’ noemen. Het levert hem naast een reis naar Miami vooral heel wat erkenning op in het wereldje. Al zorgen zijn tattoos soms ook voor problemen. “Eén keer mocht ik op mijn eerste werkdag al direct weer ophoepelen.”
  [naar artikel]
 2. Niels uit Zottegem is Mister Tattoo Benelux: “eindelijk eens een gewone gast” (18/01/2023 - VRT NWS)
  Niels Middernacht uit Leeuwergem, deelgemeente van Zottegem, is verkozen tot Mister Tattoo Benelux. De 33-jarige man heeft zowat 70 tatoeages op zijn lichaam, al vindt hij het moeilijk om ze exact te tellen. Hij is blij dat deze keer geen fitness- of fotomodelachtig type heeft gewonnen, maar een normaal uitziende man. Behalve de eer, levert het hem ook een reisje op naar Miami.
  [naar artikel]
 3. Waarom Niels Destadsbader niet genomineerd is voor een MIA: “Ik heb wél op hem gestemd” (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond worden de MIA’s uitgereikt en die kleuren Vlaamser dan ooit. Niels Destadsbader werd niet genomineerd voor een prijs. Hoe komt dat? ‘Play Café’ vroeg het aan HLN-journaliste Jolien Boeckx. “Er is altijd een jury die mag nomineren”, legt zij uit. “Dat zijn een 250-tal mensen uit de muziekindustrie. Per categorie mag je drie favorieten doorgeven. Afhankelijk van wie die mensen nomineren, wegen bepaalde stemmen niet op natuurlijk, als iedereen op dezelfde mensen gaat stemmen.” Of het terecht is dat Niels Destadsbader geen nominatie kon verzilveren? “Ik moet toegeven, ik had wel op hem gestemd", lacht Jolien. “Dus van mij had hij wel genomineerd mogen worden. Maar mijn stem zal niet opgewogen hebben tegenover de rest. De meerderheid beslist, hé.”
  [naar artikel]
 4. Niels Destadsbader en Regi over hoe hun zomerhit voor hechte vriendschap zorgde “Het was zelfs een afleiding in mijn scheiding” (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ho maar, die snotbel heeft nog een lange weg te gaan.” Woorden van Regi (45) twaalf jaar geleden over Niels Destadsbader (32) - toen al dromend over Sportpaleizen vol Nederlandstalige muziek. Vandaag cruist de hitmachine zélf op dat elan, dankzij het parcours van volgens hem ‘Vlaanderens grootste entertainer’. Een vriendschap ontstond, een muzikaal huwelijk volgde. Of hun eerste kind, ‘De Wereld Draait Voor Jou’ het nu ook tot Radio 2 Zomerhit schopt? “Het zou dé bekroning zijn van een liedje dat nu al een classic is voor de komende vijftien jaar.”
  [naar artikel]
 5. ‘Familie’-collega’s Caroline Maes en Karen Damen over hun hechte vriendschap: “Ik vroeg direct of ze bij die heftige opname mocht zijn” (31/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik zag een bang vogeltje, die eerste keer toen ze op de set van ‘Familie’ verscheen”, zegt Caroline Maes (46). Maar vriendschapsbanden doen wonderen, en intussen voelt Karen Damen (48) zich als een vis in het water in de VTM-soap. “Ik dacht dat ik me dubbel zo hard zou moeten bewijzen omdat ik al bekend was”, legt Karen uit aan ‘Dag Allemaal’.
  [naar artikel]
 6. Superfan Maarten (22) laat tattoo van ‘F.C. De Kampioenen’ op been zetten: "Mijn mama was niet zo blij” (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ver kan de liefde voor een televisieserie gaan? Bij Maarten Meeus (22) uit Glabbeek alvast héél ver. De superfan liet namelijk het logo van ‘F.C. De Kampioenen’ op zijn been tatoeëren. “Mijn vrienden vinden het cool, maar mijn mama is niet zo blij”, lacht Maarten.
  [naar artikel]
 7. Superfan Maarten (22) laat tattoo van ‘F.C. De Kampioenen’ op been zetten: "Mijn mama was niet zo blij” (23/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ver kan de liefde voor een televisieserie gaan? Bij Maarten Meeus (22) uit Glabbeek alvast héél ver. De superfan liet namelijk het logo van ‘F.C. De Kampioenen’ op zijn been tatoeëren. “Mijn vrienden vinden het cool, maar mijn mama is niet zo blij”, lacht Maarten.
  [naar artikel]
 8. ASSISEN. Vader van Maïlys over zijn ‘poppemieke’: “Mijn dochter plakt nog altijd aan mij” (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik wist bij onze eerste ontmoeting al dat Alexander Dean mijn vriend niet zou worden.” Maïlys’ vader had van dag één een slecht gevoel bij haar lief. “Met de dood van mijn dochter is mijn levenslust weg. Ik ben leeg. U weet niet wat het is om hier dan ook nog ’ns te moeten luisteren zijn gezeik over zijn zogezegde zelfmoordpogingen.”
  [naar artikel]
 9. Onze chef voetbal ziet Club alwéér aan het langste eind trekken: “Anno 2022 is de hoofdstad van ons voetbal al jarenlang Brugge” (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft zich vandaag voor de derde opeenvolgende keer tot landskampioen gekroond. Een historische titel, al verliep de weg niet altijd even rimpelloos. Dat zag ook onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Maar dit Club Brugge is niet langer afhankelijk van één speler. Zelfs niet van een trainer. Het geraamte en de funderingen zijn zó kloek en sterk geworden.”
  [naar artikel]
 10. Hugo neemt afscheid van zijn ‘Colleke’: “Ik ga nog heel dikwijls bleiten, ik moet nog leren sterk zijn” (12/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nog één keer leken ze samen op het podium te staan. ‘Goeiemorgen, morgen’ en ‘Pastorale’ terwijl familie, vrienden, collega’s en fans arriveerden aan het crematorium van Zemst. Hun mooiste liedjes tussen de speeches. “Je hebt me alles geleerd. Behalve je missen. Dat heb je me niet geleerd. Je was mijn eerste, mijn laatste, mijn alles.”
  [naar artikel]
 11. INTERVIEW. ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan kritisch over Songfestival: “Niet meer wedstrijd waar ik deel van uitmaakte” (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderen hield al jaren van ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan (bijna 68), maar sinds zijn passage als Edelhert in ‘The Masked Singer’ is de liefde nog groter. En die is overigens wederzijds: de drievoudige winnaar van het Eurovisiesongfestival vertoeft de komende tijd meer dan ooit in ons land. “Ik draag Belgen een warm hart toe, ze hebben me altijd gesteund”, vertelt hij. Tijdens dit uitvoerig gesprek blikt hij terug op z’n Songfestival-winst en het succes van ‘The Masked Singer’, maar ook over de dieptepunten van z’n leven. “Na de dood van m’n vader vluchtte ik weg in de drank.”
  [naar artikel]
 12. Teddy Teuma, meer dan ooit ‘Mister Union’: “We hebben een identiteit die nog jaren zal aanhouden” (15/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Teddy Teuma (29) neemt zijn kapiteinsrol bij Union zeer ter harte: hij brengt passie en vuur, werkt zich te pletter, ziét het spel en is met acht goals en elf assists over alle competities het meest beslissend in het team. Interview met ‘Mister Union’: “Deze club zit in mijn hart gegrift.”
  [naar artikel]
 13. Koen Wauters ziet verkaste Niels Destadsbader niet als concurrent: “Ik kan dingen die hij nog niet kan” (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een tweede seizoen van ‘Snackmasters’ en het zevende van ‘Belgium’s Got Talent’: Koen Wauters (53) is alomtegenwoordig bij de start van het nieuwe tv-seizoen van VTM. Voor zenuwen zorgt dat niet bij de ­ervaren rot. “Ik weet intussen wat ik echt kan en waar ik beter mijn pollekes van afhoud”, vertelt Koen in dit gesprek over zijn carrière, de coronaperiode en de transfer van zijn ‘opvolger’ Niels Destadsbader. “Ik wist dat de onderhandelingen tussen VTM en Niels al een tijdje aansleepten.”
  [naar artikel]
 14. INTERVIEW. Weervrouw Jill Peeters (46): “Ik ben langzaam in mijn klimaatdepressie gezakt, op den duur wilde ik niet meer wakker worden” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn vader zei altijd: ‘Als je vliegtuig neerstort, hou dan vooral je ogen open, want dat maak je maar één keer in je leven mee!’ Ik ben iemand die bewust zijn laagtes beleeft.” En laag is ze gegaan, met een knoert van een klimaatdepressie. Maar nu staat ze er weer, en hòe. Met een gewéldige klimaatreeks op tv.
  [naar artikel]
 15. IJskoning neemt ons mee achter de schermen in ‘Behind The Mask’: “Niels had niets door, zalig” (05/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meedoen aan ‘The Masked Singer’, het zorgt al eens voor stress bij de kandidaten. Zeker als een van je beste vrienden het programma presenteert en niet mag weten dat je meedoet. Voor de net ontmaskerde IJskoning was zijn voornemen dan ook duidelijk: “Mijn doel? Eén aflevering overleven en Niels een kloot aftrekken.”
  [naar artikel]
 16. Na toxische relaties is Saartje Vandendriessche al een tijd single: “Zelfs mijn dochter wil dat ik weer een lief heb” (09/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijf jaar na ‘Altijd Energie’ heeft Saartje Vandendriessche (47) nu een tweede boek uit, ‘Nooit Meer Moe’. Zelf vond het tv-gezicht daarin haar heil na een moeilijke periode in haar leven. “Het is niet altijd makkelijk om alleenstaande te zijn.” Een gesprek over haar levensstijl, haar dochter én haar liefdesleven. “Waarom liet ik over me heen lopen? Waarom trek ik zulke mannen aan?”
  [naar artikel]
 17. ‘Zomerhit’-presentatoren Siska Schoeters en Niels Destadsbader: “We zijn allebei luid en aanwezig, maar gunnen de ander ook de spotlight” (16/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “We zouden een passioneel koppel zijn. Met borden gooien en al.” En dus houden Siska Schoeters (40) en Niels Destadsbader (33) het wijselijk bij het presenteren van de Eén-muziekshows ‘Zomerhit’. Al steekt het duo niet onder stoelen of banken dat ze een serieuze boon hebben voor mekaar. Meer zelfs: Niels is Siska’s favoriete onenightstand, klinkt het in ‘Story’.
  [naar artikel]
 18. Niels Destadsbader na de ‘24 UUR LIVE’: “Eerst pintjes, dan slapen” (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er kon zelfs nog gedànst worden op het podium. Pure adrenaline, zo bleek. “Want ik ben kapot, hoor”, lacht Niels Destadsbader (33). “Maar ik leef nog.” Hij trad op, presenteerde én verzorgde mee het redactionele werk achter de schermen. “Na 6 uur ‘s ochtends kreeg ik wel een dipje.”
  [naar artikel]
 19. Gentse commissaris op laatste werkdag geflitst met 109 km/u in ‘eigen’ bebouwde kom: “Ik zag m’n hele carrière voor me flitsen” (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eric Naudts (67), de commissaris die in Gent en omstreken bekend staat voor de talloze acties tegen overlast, liep op zijn laatste werkdag zélf tegen de lamp. Na zijn pensioenfeestje reed hij naar huis met 109 kilometer per uur waar hij maar 50 mocht. Het waren zijn eigen collega’s die hem aan de kant zetten en zijn rijbewijs introkken. De commissaris heeft een onberispelijke reputatie en werd nog nooit eerder geflitst. “Het was de laatste dag van mijn carrière. Ik hoop dat de rechter verzachtende omstandigheden inroept.”
  [naar artikel]
 20. Gentse commissaris op laatste werkdag geflitst met 109 km/u in ‘eigen’ bebouwde kom: “Ik zag m’n hele carrière voor me flitsen” (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eric Naudts (67), de commissaris die in Gent en omstreken bekend staat voor de talloze acties tegen overlast, liep op zijn laatste werkdag zélf tegen de lamp. Na zijn pensioenfeestje reed hij naar huis met 109 kilometer per uur waar hij maar 50 mocht. Het waren zijn eigen collega’s die hem aan de kant zetten en zijn rijbewijs introkken. De commissaris heeft een onberispelijke reputatie en werd nog nooit eerder geflitst. “Het was de laatste dag van mijn carrière. Ik hoop dat de rechter verzachtende omstandigheden inroept.”
  [naar artikel]
 21. René uit ‘Hotel Romantiek’ moest al twee echtgenotes afgeven: “Ik zal niet snel meer een vrouw toelaten in mijn leven” (16/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Toen de mannen in ‘Hotel Romantiek’ een cadeautje moesten meebrengen, koos de zwaar beproefde René (67) voor koekjes met de afbeelding van Wout van Aert op een fiets. Dat was geen toeval, René was de allereerste trainer van onze wielerheld en zag Wout ‘groot worden’. “Hij wilde altijd de eerste zijn”, vertelt René aan ‘Dag Allemaal’. “Ooit smeet Wout zijn fiets weg omdat hij niet gewonnen had. Hij dacht dat het aan zijn fiets lag.”
  [naar artikel]
 22. Jérémie Makiese blaakt van zelfvertrouwen na geslaagde repetitie: “Maar aanvankelijk had ik stress” (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Een solide optreden”, “Een plekje in de top tien waard”, “Zo moet België ieder jaar klinken”, ... Aan complimenten geen gebrek na de eerste repetitie van Jérémie Makiese op het Songfestival. Zes keer mocht hij z’n song brengen op het grote podium in Turijn, en zes keer zat de zingende keeper er boenk op. “Ik moet op dit elan doorgaan.”
  [naar artikel]
 23. Weervrouw Jill Peeters (46): “We moeten niet allemaal 100% vegan zijn om de wereld te redden” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn vader zei altijd: ‘Als je vliegtuig neerstort, hou dan vooral je ogen open, want dat maak je maar één keer in je leven mee!’ Ik ben iemand die bewust zijn laagtes beleeft.” En laag is ze gegaan, met een knoert van een klimaatdepressie. Maar nu staat ze er weer, en hòe. Met een gewéldige klimaatreeks op tv.
  [naar artikel]
 24. Riadh Bahri mocht van zijn vader geen homo zijn: “Toen ik de eerste keer seks had met een jongen, was ik na twee minuten aan het overgeven” (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als kersvers VRT-nieuwsanker heeft Riadh Bahri (34) zijn grote droom bereikt. Maar diep vanbinnen stormt het nog vaak. Waarom was hij jarenlang fysiek niet in staat om seks te hebben met een man? Hoe wist hij meteen dat echtgenoot Niels de juiste was? En hoe kan je én getrouwd én weleens verliefd op iemand anders zijn? “Ik had een boon voor iemand anders en heb dat eerlijk aan Niels gezegd.”
  [naar artikel]
 25. Hoe gaat het nog met Anne Somers, de ‘eerste Veronique’ uit ‘Familie’? “De reden van mijn ontslag is nog altijd niet helder” (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Jij bent de eerste Veronique, hé? Waarom kom je niet terug?” Actrice Anne Somers (51) hoort het nog geregeld. Toch is het al sinds 2012 geleden dat ze gestalte gaf aan het personage uit de soap. “Maar ik wil er niet gefrustreerd over blijven”, zegt ze in een gesprek over de redenen rond haar ontslag in ‘Familie’, de daaropvolgende rechtszaak en het onzekere bestaan dat ze sindsdien als actrice leidt. “Thuis zitten balen dat ik geen rol krijg, is niets voor mij. Ik heb twee kinderen aan de universiteit. ”
  [naar artikel]
 26. Kyara (18) klaagt met tattoo op kont ‘slutshaming’ aan: “Lang leve de slet” (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallende oproep van Tattoo Mike vorige zaterdag op Facebook. Omdat de bekende tattoo-artiest vindt dat er door onze maatschappij te vaak neergekeken wordt op sletten, gaf hij een gratis ‘slut’ tattoo weg. Kyara Salomon (18) ging er zowaar op in en kloeg zo meteen ‘slutshaming’ aan.
  [naar artikel]
 27. BEKENDE VIERVOETERS. Niels Destadsbader over zijn grote liefde Nona: “Als een toekomstige partner niets met honden heeft, dan is dat een breekpunt” (21/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niels Destadsbader heeft z’n naam alvast niet gestolen, want hij schrijft z’n liedjes altijd in bad. En bij elke goed geschreven zin geeft hij zichzelf wat warm water bij als motivatie. Dit en andere speciale gewoontes van Niels hoor je deze week tijdens een gesprek met Laurence Van Tongerloo. Teksten schrijven is zijn manier om emoties te verwerken. Volgens Niels kan je ‘vrijgezel’ en ‘vrijgezel’ zijn. Het verschil daartussen legt hij uit in het gesprek. Maar een toekomstige partner moet wel zijn hond Nona erbij nemen: “Ooit kwam er een toffe vrouw bij me langs, maar ze had het niet met beesten. Ze was nochtans heel knap, maar ze moest weer weg.”
  [naar artikel]
 28. Gustaph mag voor ons land naar het Songfestival: “Mijn flamboyante kantje? Dat heb ik leren omarmen” (15/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  He did it. Na een opmerkelijke ‘Eurosong’-finale - waarin slechts één puntje het verschil maakte - kroonden Stef ‘Gustaph’ Caers en zijn ‘Because of You’ zich tot de Belgische Songfestivalinzending. Een overwinning die nog steeds moet doordringen bij de Vlaamse Boy George. “Ik ben al twee keer naar het Songfestival geweest, en toen haalde ik het podium niet. Zalig dat het deze keer wél gaat lukken”, vertelt Gustaph in dit eerste interview na z’n overwinning. Hoe zit dat nu met zijn agenda, en is hij van plan om nog iets aan z’n act te veranderen?
  [naar artikel]
 29. Was dit het afscheid van Arno? "Mijn moeder is boven. Ja, ik zal haar gaan bezoeken” (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Misschien is het mijn laatste concert.” Temidden een handvol uitverkorenen vergulde Arno Hintjens (72) op Radio 1 nog één keer de mooiste parels uit zijn schatkist. De strijd tegen pancreas-kanker bleef achter in de kleedkamer, maar ontsnapte net voor ‘Les Yeux de ma mère’. “Mijn moeder is boven…. ‘k gon eur’ misschien één van… Ja, ‘k zal eur gaan bezoeken.”
  [naar artikel]
 30. Jacky Lafon duikt op in ‘De Buurtpolitie VIPS’: “Maar ik reed met een ongelukkig gevoel naar huis” (09/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 9 januari op VTM: een nieuw seizoen van ‘De Buurtpolitie VIPS’. Met in elke aflevering een bekende Vlaming in het bekendste politiekantoor van Vlaanderen. Op 12 januari is dat Jacky Lafon. “Ik heb direct ‘ja’ gezegd toen ze mij vroegen”, vertelt Jacky aan ‘TV Familie’. “Maar ik had er achteraf geen goed gevoel bij...” Ze vertelt waarom het niet zo liep als verwacht, waarom 2022 een rampjaar was en over die keer dat ze zélf in aanvaring kwam met de politie. “Ik probeerde Zatte Rita-gewijs een mopje te maken, maar het pakte niet...”
  [naar artikel]
 31. Niels Destadsbader legt zijn ziel bloot: “Ik zou niet kunnen vallen op iemand die in mijn schaduw leeft” (01/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘Sterker’ heeft Niels Destadsbader (33) opnieuw een heel persoonlijke plaat gemaakt. Aan de hand van de liedjes daarop vertelt hij openhartig over z’n deelname aan ‘De Slimste Mens’, zijn relatie, zijn biologische klok en het uitgaansleven. “Tot eind november ga ik geen alcohol meer drinken.”
  [naar artikel]
 32. Metejoor staat meteen op één met zijn debuutplaat: “Mijn opa voorspelde: ‘Gij gaat het maken, Joris’” (07/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn grote doorbraak met ‘1 Op Een Miljoen’ werd overschaduwd door het plotse overlijden van zijn opa en tante. En bij de release van zijn debuutalbum ‘Metejoor’ lag hij in bed met corona. Maar sinds vrijdag is Metejoor (30) terug uit quarantaine. Met een plaat die op één staat, een glansrol in ‘Een echte job’ én volgende week staat hij drie keer in de Lotto Arena met ‘Vlaanderen Zingt Hazes’. “Anderhalf jaar geleden was het ‘Who the hell is Metejoor’?! Vandaag zit ik in een luxepositie”, glundert hij. In een uitgebreide babbel vertelt de zanger over de hoogtes en laagtes van de voorbije jaren: “Op het moment dat m’n opa stierf, moest ik optreden tijdens ‘The Voice’.”
  [naar artikel]
 33. Vrouw (32) zoekt man wiens naam ze in een dronken bui op haar achterwerk liet tatoeëren: “Nooit spijt gehad” (23/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Goede vriendinnen, alcohol en een plek die berucht is om z’n wilde feestjes. Het is niet meteen de combinatie waar goeie beslissingen uit voortkomen. Dat weet Kaylie Williams (32) nu ook. De Britse liet tien jaar geleden alle remmen los in het Spaanse Magaluf en daar heeft ze nog één blijvend souvenir van: een tattoo op haar achterwerk. Maar het is niet zomaar een streepje inkt, op haar kont prijkt al jaren de naam ‘Daniel Forde’. De onbekende man betaalde niet alleen, hij was ook de inspiratie voor de tattoo. Alleen weet Kaylie niet meer wie hij precies is, want hij vertrok daags nadat ze de tattoo liet zetten. “Ik heb nooit spijt gehad en zal hem nooit laten verwijderen”, klinkt het. “Maar na tien jaar wil ik de man die op mijn kont staat wel eens (opnieuw) ontmoeten.”
  [naar artikel]
 34. Nathalie Meskens wil naast mama zijn ook andere dingen doen: “Maar ik hou m’n gsm altijd dicht in de buurt” (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn drukke tijden voor Nathalie Meskens (40). Als ze niet op een podium staat als zangeres, dan zit ze in de studio om het nieuwe seizoen van ‘Beste kijkers’ te presenteren. Maar haar kinderen Lima (2,5) en Loé (1) komen nog steeds op de eerste plek in haar leven. “Mijn gsm ligt altijd dichtbij om te kunnen checken of alles in orde is”, vertelt ze in ‘Story’.
  [naar artikel]
 35. Niels Destadsbader leert Maksim Stojanac en Jérémie Makiese opmerkelijke dansmove aan: “Die heupen moeten bewegen” (15/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag valt de eerste uitzending van de Zomerhit-show te bekijken op Eén. De show zal onder meer bestaan uit optredens van de verschillende genomineerden, maar ook uit enkele verrassende duetten. Onder meer Maksim Stojanac en Jérémie Makiese zullen daarbij samen op het podium staan. Maar voor het zover is, proberen ze elkaar beter te leren kennen tijdens een potje ‘Zomerhit De Panna’, met Niels Destadsbader als ‘scheidsrechter’. Al valt vooral zijn dansmove ‘de vislijn’ op: “Die heupen moeten bewegen.”
  [naar artikel]
 36. “Die break-up spelen deed even écht zeer”: Lynn Van den Broeck over breuk van Lowie en Viv in ‘Thuis’ (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Thuis’ is één liefdeskoppel armer. Tijdens het huwelijk van Bob en Tamara besloten Lowie en Viv niet langer samen door het leven te gaan. Voor acteurs Mathias Vergels (30) en Lynn Van den Broeck (29) niet altijd even makkelijk om te spelen, want de twee vormen ook in het echte leven een koppel. “Achteraf fluisterde ik in zijn oor: ‘Het is gelukkig niet echt.’”
  [naar artikel]
 37. Eerste date in ‘De Bachelor’ loopt al mis: “Mijn grootste angst was dat de auto overkop zou gaan” (17/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als u dacht dat ‘De Bachelor’ alleen maar rozengeur en manenshijn was, dan heeft u het mis. Fabrizio’s eerste één- op-één date met Madieke loopt niet goed af. Ze rijden samen in een kleine oldtimer op de Griekse smalle wegen, maar dan is er plots iets mis met de remmen.
  [naar artikel]
 38. Hunter Falls eert familie met deelname aan ‘Eurosong’: “Mama at gras terwijl ze de oorlog ontvluchtte” (10/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad”, aldus Hunter Falls - de artiestennaam van Tchiah Ommar Abdulrahman. “Maar als mijn pad één ding duidelijk heeft gemaakt, is het wel dat je nooit mag opgeven.” En dus zet hij alles op alles voor een podiumplaats op het Songfestival. Met ‘Home’ en ‘Ooh La La’ trapt hij dinsdagavond alvast z’n ‘Eurosong 2023’-parcours op gang. “Na de scheiding is mijn pa helemaal ontspoord, en nam hij me mee naar het buitenland.”
  [naar artikel]
 39. Jens Dendoncker verklapt al meteen zijn eerste verdachte: “Die zit volgens mij onder het masker van Skiwi” (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Het zijn grote schoenen om te vullen”. Jens Dendoncker heeft het de afgelopen weken al een paar keer verteld in interviews over ‘The Masked Singer’. Hij volgt namelijk Niels Destadsbader op als presentator van het superpopulaire programma. Maar breekt het koud zweet hem uit één uur voor de eerste opname van de show. Jarne was er exclusief bij voor Showbits. Bekijk hier het hele interview met Jens voor de rollercoaster van ‘The Masked Singer’ van start gaat.
  [naar artikel]
 40. ‘Hang jezelf toch op’ en ‘Ik ga je neersteken’: net zoals in ‘Thuis’ werd Wannes Lacroix slachtoffer van homohaat (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vrijdag leek de date van Niels en Joren in ‘Thuis’ met een eerste kus nog een romantisch succes, maar maandag veranderde die in een pijnlijke nachtmerrie. De twee werden in elkaar geslagen door gaybashers. Acteur Wannes Lacroix is net zoals zijn personage Niels gay en kwam eerder ook al meermaals in aanraking met homohaat en zinloos geweld. “Als ik alleen op straat ben, probeer ik altijd om niet op te vallen of me wat te verschuilen.”
  [naar artikel]
 41. Lidewij Nuitten over ‘We Are Family’: “Als kind had ik altijd het gevoel dat ik onrechtvaardig behandeld werd” (22/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “In mijn herinneringen was het heel moeilijk thuis en hadden wij bijna nooit mooie momenten.” Dat zegt Lidewij Nuitten (30), die we kennen van de rubriek ‘Mijn Straat’ in ‘Iedereen Beroemd’ en van ‘Waar Is Mark?’ In ‘We Are Family’ probeert ze de vertroebelde band met haar broers te herstellen. “Een vreemde aanspreken is geen probleem, maar met mijn eigen broers praten lukt niet.”
  [naar artikel]
 42. Actrice die Judith speelt in ‘Thuis’ drinkt al 7 maanden geen alcohol meer: “Oh my god. Ik schaamde me soms om wat ik had gezegd” (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Over twee weken start een nieuwe Tournée Minérale. Katrien De Ruysscher (44), de actrice die Judith speelt in ‘Thuis’, drinkt al zeven maanden geen alcohol meer. “Ik dronk graag, aperitieven was één van mijn favoriete hobby’s en ik vond dat ik na een werkdag een wijntje had verdiend. Alcohol had een plek ingenomen in mijn leven.”
  [naar artikel]
 43. Niels Albert stapt deze zomer in het huwelijksbootje: “Maar helaas zonder mijn vrienden van ‘De Verraders’” (26/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zijn al twee jaar verloofd, maar op 20 juli is het eindelijk zover: dan stapt Niels Albert (36) in het huwelijksbootje met z’n vriendin, Valeska Van Den Broecke. “Ik heb tijd genoeg gehad om aan het idee te wennen”, zegt hij. Hij vertelt hoe het feest er gaat uitzien, praat over z’n band met dochtertje Alexine en legt uit welke tactiek hij hanteerde in ‘De verraders’. “Ik was zelf heel graag een verrader geweest.”
  [naar artikel]
 44. Moe en hongerig na een lange werkdag? Probeer deze drie recepten met “weinig poespas maar veel smaak” (26/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na een lange werkdag nog eens moeten koken: het is niet altijd een pretje. Blogster HelenKookt houdt het daarom snel en makkelijk. “Weinig poespas, maar veel smaak.”
  [naar artikel]
 45. HLN gaat terug naar ‘Madam Kroket’: “Jullie hebben me de belangrijkste duw van mijn leven gegeven” (29/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Als één van de mooiste dagen van mijn leven.” Zo denkt de Oostendse Française Fabienne Schroetter (60) alias ‘Madam Kroket’ nog altijd gemeend terug aan 7 juli 2018, toen sterrenchef Luc Bellings haar in deze krant met een 10/10 beloonde voor de kaaskroketten. “Sindsdien is niets nog hetzelfde. Was ik mijn krokettenzaakje eigenlijk na de ziekte van mijn man gestart om nog iets ‘om handen’ te hebben, dan leid ik vandaag een bedrijf van 12 werknemers en zijn zelfs mijn twee dochters in de zaak gestapt.” Wij keerden nu voor de allereerste keer met Luc Bellings naar Madam Kroket terug: “Ik kan meneer Bellings en de krant niet genoeg bedanken om wat jullie voor onze familie hebben betekend.”
  [naar artikel]
 46. Aaron Blommaert, de nieuwe ‘leading man’ bij VTM: “Ik heb nog nooit gezegd of ik wel op vrouwen val” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Acteren, zingen én presenteren. Aaron Blommaert (20) is het nieuwe goudhaantje van VTM. En dan is de vergelijking met Niels Destadsbader niet veraf. “Niels is een toffe gast, maar wij zijn totaal verschillend”, vertelt hij aan ‘Story’ in een uitgebreid gesprek over zijn liefdesleven, wonen bij Hotel Mama en zijn steeds drukkere agenda. “Ik hou het allemaal vol omdat het zo leuk en leerrijk is. Als dat niet meer het geval is, stop ik.”
  [naar artikel]
 47. Fans kunnen er alleen maar van dromen, maar Freek Braeckman versiert één nacht bij Niels Destadsbader (15/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Freek Braeckman (42) verrast met een gloednieuwe podcast. In ‘Freek Blijft Slapen’ gaat het VTM nieuwsanker met een kleine microfoon langs bij BV’s en blijft hij, zoals de naam al doet vermoeden, ook bij hen overnachten: “Ik wil bij hen blijven logeren zodat ik tegen de ochtend een goed beeld van hen heb,” klinkt het. En dan heeft hij het niet enkel over hun karakter. “Niels Destadsbader is een betere entertainer dan een kok.”
  [naar artikel]
 48. Regisseur Nicolas Delvaulx kreeg ‘carte blanche’ voor docu rond koningin Paola: “Ze beseft zélf dat ze niet populair is” (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ze gaven me 1 kans op 100 dat ’t zou lukken.” Maar kijk: het is regisseur Nicolas Delvaulx (52) gelukt om een persoonlijke documentaire over koningin Paola te maken, mét haar medewerking. En nee, het is geen reactie op de pijnlijke ontboezemingen van Delphine (53) eerder dit jaar. In ‘Paola, Côté Jardin’ - dat zondag wordt uitgezonden op Eén - wil de koningin enkele misverstanden de wereld uithelpen, want ze heeft het allerminst makkelijk gehad. “‘Ik maakte enkele foutjes’, heeft ze me gezegd, ‘en ik kreeg meteen een lawine van kritiek over me heen.’”
  [naar artikel]
 49. Pedro Elias laat diep in zijn hart en ziel kijken in ‘Het Huis’: “Ik kan het graf van mijn vader nog steeds niet bezoeken” (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een bijzonder open lach, maar ook diep verdriet, krop in de keel en tranen in de ogen. Pedro Elias, tv-maker, notoir hypochonder, de bekendste en grappigste Catalaan in Vlaanderen en de tweede gast in ‘Het Huis’ ten voeten uit. ‘Disfunctioneel maar sociaal aanvaardbaar’. “Ik meen het ook altijd. Dat is de vloek waar ik moet mee leven”, zegt hij zelf. En ruim één uur televisie die aan de ribben blijft kleven. “Ik kan niet naar het graf van mijn vader, dan besef ik dat hij echt dood is.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy