De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Politiezone Zennevallei betrapt bij gerichte patrouilles verschillende drugsdealers 

VRT NWS

24/01/2023 - 18:22

De politie van de zone Zennevallei heeft de afgelopen week enkele drugsdealers kunnen betrappen. Dat gebeurde in het kader van verscherpte controles in bepaalde wijken van de zone.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verschillende medewerkers van politiezone Zennevallei mogelijk besmet met coronavirus, korps gaat in quarantaine (13/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het heeft er alle schijn van dat verschillende medewerkers van politiezone Zennevallei besmet geraakt zijn met een nieuwe variant van het coronavirus. De politiezone sluit daarom per direct alle politieposten. Dringende noodhulp blijft wel gegarandeerd.
  [naar artikel]
 2. Kortrijkse coronapatrouille betrapt drugsdealers (01/04/2020 - De Standaard)
  Een politieteam van de politiezone Vlas heeft drie drugsdealers uit Kortrijk en Waregem betrapt tijdens een coronapatrouille. De politie en het parket zijn een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 3. Politiezone Zennevallei leeft mee met Brusselse politie na dodelijk incident: "Dood van agente Kitty blijft nazinderen bij ons"  (11/11/2022 - VRT NWS)
  Verschillende politiezones betreuren het nieuws dat een agent stierf na een aanval met een mes aan het Noordstation in Brussel. Ook de politiemensen van politiezone Zennevallei betuigen hun medeleven. Dat korps verloor vijftien jaar geleden agente Kitty Van Nieuwenhuysen in een schietpartij.
  [naar artikel]
 4. Plaag van oplichtingen via WhatsApp in politiezone Zennevallei (19/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van de Vlaams-Brabantse Zennevallei (Halle/Beersel/Sint-Pieters-Leeuw) heeft de voorbije weken verschillende meldingen gekregen van burgers die het slachtoffer geworden zijn van een oplichting via de berichtenapplicatie WhatsApp. De slachtoffers werden veelal 250 tot 2.000 euro lichter gemaakt. Dat meldt de politiezone.
  [naar artikel]
 5. Antwerpse politie vat zes dealers op een weekend (08/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende teams van de politiezone Antwerpen hebben tijdens het weekend drugsdealers betrapt. Op een muziekfestival op Linkeroever liepen drie...
  [naar artikel]
 6. Balans eerste weekend Tomorrowland: 17 taxi's in beslag genomen, 16 drugsdealers betrapt  (19/07/2022 - VRT NWS)
  Politie en parket hebben de balans opgemaakt van het eerste weekend Tomorrowland in Boom. Dat is rustig en zonder grote incidenten verlopen. 116 festivalgangers werden betrapt met een gebruikershoeveelheid drugs op zak, en 16 drugsdealers zullen zich later moeten verantwoorden voor de rechter.
  [naar artikel]
 7. Antwerpse politie vat zes dealers op een weekend (08/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Verschillende teams van de politiezone Antwerpen hebben tijdens het weekend drugsdealers betrapt. Op een muziekfestival op Linkeroever liepen drie dealers tegen de lamp, drie anderen waren actief op verschillende plaatsen in de stad. Dat meldt de politie maandag.
  [naar artikel]
 8. Politiezone Noord kan koppel drugsdealers ontmaskeren en arresteren (15/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De politiezone Noord heeft deze week twee vermoedelijke drugsdealers kunnen oppakken. Het gaat om een 30-jarige man en zijn 37-jarige vriendin.
  [naar artikel]
 9. Zeker 1 agent van politiezone Zennevallei besmet met Braziliaanse variant (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zeker één van de agenten van de politiezone Zennevallei, die al enkele dagen in quarantaine zitten, is besmet met de Brazilaanse variant van het virus. Minstens één, maar er zijn 30 agenten van de zone besmet, de kans is dus groot dat verschillende van hen die Braziliaanse variant hebben opgenomen, of misschien wel allemaal. Alle agenten van de zone en hun gezin zitten in quarantaine.
  [naar artikel]
 10. Zeker 1 agent van politiezone Zennevallei besmet met Braziliaanse variant (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zeker één van de agenten van de politiezone Zennevallei, die al enkele dagen in quarantaine zitten, is besmet met de Braziliaanse variant van het virus. Minstens één, maar er zijn 30 agenten van de zone besmet. De kans is dus groot dat verschillende van hen die Braziliaanse variant hebben opgenomen, of misschien wel allemaal. Alle agenten van de zone en hun gezin zitten in quarantaine.
  [naar artikel]
 11. Eerste besmetting met Braziliaanse variant in politiezone Zennevallei: al 29 medewerkers testten positief<BR /> (17/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  Bijna een week nadat er een coronauitbraak werd vastgesteld onder het personeel van de politiezone Zennevallei blijken 29 medewerkers besmet. Bij een van hen werd de Braziliaanse variant van het virus vastgesteld, waarvan er in ons land nog maar enkele gevallen zijn opgedoken.
  [naar artikel]
 12. 24 drugsdealers opgepakt op Tomorrowland, 231 festivalgangers betrapt op drugsbezit (24/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op festival Tomorrowland in Boom werden afgelopen weekend 24 drugsdealers opgepakt. Dat zegt het parket op een persconferentie. Ook werden er 231 bezoekers op heterdaad betrapt op het bezit van drugs.
  [naar artikel]
 13. Meerdere dealers gevat bij gerichte actie in verschillende wijken (13/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Politiezone Antwerpen heeft afgelopen weekend meerdere dealers kunnen vatten bij een gerichte actie in verschillende wijken van de stad. Cash geld, drugs, zwaar illegaal vuurwerk, een elektrische step en een spiksplinternieuwe wagen werden in beslag genomen.
  [naar artikel]
 14. Politie blijft tot en met dit weekend patrouilles versterken in Noordstation (23/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politiezone Brussel-Noord (Schaarbeek, Evere, Sint-Joost-ten-Node) zal nog zeker tot en met dit weekend de patrouilles in en rond het...
  [naar artikel]
 15. Twee drugsdealers op heterdaad betrapt: 1.645 euro, 16 gram cocaïne en bijna 110 gram cannabis in beslag genomen (22/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft de voorbije dagen twee drugsdealers op heterdaad betrapt. Een van hen probeerde nog te ontkomen aan de politie en sloeg op de vlucht. Beide mannen zijn gearresteerd.
  [naar artikel]
 16. Extra patrouilles kust na brand in kamp (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Politiezone Westkust zet extra patrouilles in aan de Frans-Belgische grens om vluchtelingen op te vangen. De politie acht de kans reëel dat heel
  [naar artikel]
 17. Extra patrouilles kust na brand in kamp (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Politiezone Westkust zet extra patrouilles in aan de Frans-Belgische grens om vluchtelingen op te vangen. De politie acht de kans reëel dat heel
  [naar artikel]
 18. Drugsdealers gevat omdat ze te snel reden in Scherpenheuvel (13/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een patrouille van de politiezone Demerdal heeft dinsdagavond twee drugsdealers ingerekend in Scherpenheuvel. Ze waren in het bezit van een aanzienlijke hoeveelheid drugs.
  [naar artikel]
 19. 900 soorten motten ontdekt in Pajottenland en Zennevallei  (13/02/2023 - VRT NWS)
  In het Pajottenland en de Zennevallei zijn 900 verschillende soorten nachtvlinders ontdekt door medewekers van het project Pajotten Motten. Dat is een project van Insectenwerkgroep Zuidwest-Brabant dat waarnemingen doet naar motten in natuurgebieden.
  [naar artikel]
 20. Politie zet in op lokale drugsoverlast: zes arrestaties en heel wat inbeslagnames (10/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse lokale politie heeft bij drie gerichte acties verschillende drugsdealers opgepakt. Er werd ook heel wat drugs en geld in beslag genomen. Verschillende verdachten zijn door de onderzoeksrechter aangehouden.
  [naar artikel]
 21. Politie betrapt 24 drugsdealers tijdens eerste festivalweekend Tomorrowland (24/07/2019 - Knack)
  Tijdens het eerste weekend van Tomorrowland zijn 24 drugsdealers betrapt. Dat blijkt uit de cijfers van de federale politie en het Antwerps parket. 21 van hen werden rechtstreeks gedagvaard en zullen voor de rechtbank verschijnen op themazittingen later dit jaar, 3 dealers werden aangehouden en zitten in de cel.
  [naar artikel]
 22. Politiefunctionaris zone RIHO in Marke betrapt op seks in politievoertuig  (25/06/2022 - VRT NWS)
  Een politiepatrouille uit de politiezone RIHO heeft in maart een hoge politiefunctionaris betrapt, toen hij seks had in een politievoertuig in Marke. De feiten zijn pas nu aan het licht gekomen. De politiezone RIHO startte een tuchtonderzoek tegen de man. Ook het parket is met een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 23. Politie stuurt tot en met dit weekend versterkte patrouilles naar station Brussel-Noord (23/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politiezone Brussel-Noord (Schaarbeek, Evere, Sint-Joost-ten-Node) zal nog zeker tot en met dit weekend de patrouilles in en rond het Noordstation en de haltes van De Lijn versterken. De migranten verzamelen intussen opnieuw in het Maximiliaanpark op het grondgebied van de stad Brussel, maar burgemeester Philippe Close en de politiezone Brussel-Hoofdstad Elsene geven voorlopig geen commentaar over mogelijke acties.
  [naar artikel]
 24. Al drie besmettingen vastgesteld met Braziliaanse coronavariant in politiekorps Zennevallei (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn al drie besmettingen met de Braziliaanse variant van het coronavirus vastgesteld in de politiezone Zennevallei. Dat bevestigt Marc Snoeck (sp.a), burgemeester van Halle.
  [naar artikel]
 25. Politie Zennevallei op zoek naar man die met "gestolen bestelwagen" in  gebouw rijdt (04/04/2021 - VRT NWS)
  De politiezone Zennevallei is op zoek naar een man die na een ruzie met een vriend diens bestelwagen meenam en daarmee in de gevel van een fabrieksgebouw reed. Voorlopig is de bestuurder spoorloos.
  [naar artikel]
 26. Politie controleert ijsjeswagen: verkopers blijken twee drugsdealers (28/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In California heeft de politie twee drugsdealers betrapt die er wellicht van overtuigd waren dat ze de perfecte dekmantel hadden. Ze verkochten hun...
  [naar artikel]
 27. Twee drugsdealers gevat in politiezone CARMA (22/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend heeft de politie CARMA twee drugsdealers opgepakt. Een XTC-dealer uit Houthalen kwam vrij onder voorwaarden. Een 26-jarige Genkenaar zit sinds maandag wel in de gevangenis voor het dealen van cannabis.
  [naar artikel]
 28. Limburgse politiezone neemt politieboot in gebruik (30/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politiezone CARMA (As, Bocholt, Bree, Genk, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek, Zutendaal) in Limburg heeft vrijdag haar politieboot voorgesteld. Het grondgebied van de politiezone omvat een jachthaven en heel wat waterlopen en vijvers. De boot wordt ingezet voor preventief toezicht en gerichte opdrachten. Dat meldt de politiezone in een persbericht.
  [naar artikel]
 29. 200 agenten, personeelsleden en hun familie van politiezone Zennevallei in quarantaine na corona-uitbraak: wat betekent dat voor burger? (13/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  De meer dan 200 personeelsleden in dienst van het politiekorps Zennevallei zitten allemaal in quarantaine of isolatie na een uitbraak van het coronavirus. 22 agenten en personeelsleden testten intussen al positief. “Maar criminelen krijgen nu geen vrij spel.”
  [naar artikel]
 30. Bestuurder rijdt al kwarteeuw rond zonder rijbewijs (30/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politiezone Zennevallei (Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel) heeft donderdagavond een bestuurder betrapt die al 25 jaar zonder rijbewijs reed. Die persoon zal het binnenkort mogen uitleggen in de politierechtbank. De chauffeur werd betrapt tijdens een controle op rijden onder invloed. Van de 845 personen die werden gecontroleerd, bliezen er 7 bestuurders positief. Acht anderen bevonden zich in de alarmfase. Verder werden twee bestuurders betrapt op het gebruik van drugs. Hun rijbewijs werd eveneens onmiddellijk ingetrokken. Twee voertuigen bleken niet verzekerd. Eén andere bestuurder stond geseind en kon door de controle ook worden gevat.
  [naar artikel]
 31. Politie Zennevallei na diefstallenplaag: "Wij mogen een 30-tal slimme camera's niet gebruiken door vacuüm in wetgeving" (11/03/2020 - VRT NWS)
  In de politiezone Zennevallei (Halle, Sint-Pieters-Leeuw en Beersel) staan momenteel 25 à 30 ANPR-camera's die niet gebruikt mogen worden. De gegevens die de camera's registreren mogen niet worden doorgegeven door een vacuüm in de wetgeving. &quot;Dat belemmert ons heel erg in ons werk&quot;, zegt korpschef Mark Crispel. &quot;Zeker nu er al maanden op verschillende plaatsen een diefstallenplaag is.&quot;
  [naar artikel]
 32. Drugsdealers geklist tijdens verschillende controles (12/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie kon deze week opnieuw twee drugsdealers oppakken tijdens verschillende controles in Ekeren en Borgerhout. Bij een huiszoeking van één van hen werd bijna een kilo cannabis, 120 gram hasj en 197 gram cocaïne in beslag genomen.
  [naar artikel]
 33. Politie zet extra patrouilles in na reeks inbraken in Lommel (14/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De politie Lommel gaat extra patrouilles inzetten om een oogje in het zeil te houden, omdat er de laatste weken in de politiezone meer inbraken zijn gemeld dan anders. Ook van burgers wordt waakzaamheid gevraagd.
  [naar artikel]
 34. Al drie mensen van politiezone Zennevallei besmet met Braziliaanse variant coronavirus  (18/02/2021 - VRT NWS)
  In het politiekorps Zennevallei zitten sinds vrijdag bijna 220 werknemers en hun gezin in quarantaine. In totaal hebben 30 mensen positief getest op corona. Drie mensen blijken nu besmet te zijn met de Braziliaanse variant van het coronavirus. In de tussentijd wordt er een beroep gedaan op andere politiekorpsen.
  [naar artikel]
 35. Twee drugsdealers opgepakt in Hasselt: onderzoeksrechter houdt mannen aan (16/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De onderzoeksrechter in Hasselt heeft afgelopen week twee drugsdealers laten opsluiten in de gevangenis nadat ze door de politie LRH waren betrapt. Het gaat om een 25-jarige Albanees en een 55-jarige Hasselaar.
  [naar artikel]
 36. 2.067 horecazaken betrapt zonder witte kassa (22/12/2016 - De Redactie)
  Bij gerichte controles blijkt twee derde van de zaken niet in orde is. Wie betrapt wordt, riskeert een boete van 1.500 euro.
  [naar artikel]
 37. Na London, Praag en Milaan rijdt nu ook eerste Belgische politiezone met elektrische BMW I3's (20/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Aalter heeft de politiezone Aalter/Knesselare vijf&nbsp;elektrisch aangedreven BMW I3's&nbsp;gekocht voor wijkwerking en recherchewerk.&nbsp;De wagens kosten...
  [naar artikel]
 38. Politie betrapt 24 drugsdealers tijdens eerste festivalweekend Tomorrowland (24/07/2019 - Metro)
  Tijdens het eerste weekend van Tomorrowland zijn 24 drugsdealers betrapt. Dat blijkt uit de cijfers van de federale politie en het Antwerps parket. 21 van hen werden rechtstreeks gedagvaard en zullen voor de rechtbank verschijnen op themazittingen later dit jaar, 3 dealers werden aangehouden en zitten in de cel. Opvallend: bij de 24 dealers is er slechts één Belg. Bij de 24 dealers zitten tien Nederlanders, zes Britten, drie Italianen, twee Amerikanen, een Spanjaard, een Duitser en een Belg. Drie van hen, onder wie de Nederlandse actrice, werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. Daarnaast werden 231 festivalgangers betrapt met gebruikershoeveelheden drugs. Zij werden onmiddellijk beboet: 75 euro voor het bezit van softdrugs en 150 euro voor harddrugs. De organisatie verwijderde hen ook meteen van het terrein. Over het hele weekend werden 820 xtc-tabletten, 139 gram cocaïne, 198 gram mdma, 9 gram cannabis, 1 gram hash, 153 gram ketamine en 54 milliliter ghb verzameld. De politie nam ook zowat 17.000 euro in beslag. bron: Belga Het bericht Politie betrapt 24 drugsdealers tijdens eerste festivalweekend Tomorrowland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. 24 drugsdealers betrapt tijdens eerste festivalweekend Tomorrowland (24/07/2019 - Metro)
  Tijdens het eerste weekend van Tomorrowland zijn 24 drugsdealers betrapt. Dat blijkt uit de cijfers van de federale politie en het Antwerps parket. 21 van hen werden rechtstreeks gedagvaard en zullen voor de rechtbank verschijnen op themazittingen later dit jaar, 3 dealers werden aangehouden en zitten in de cel. Opvallend: bij de 24 dealers is er slechts één Belg. Bij de 24 dealers zitten tien Nederlanders, zes Britten, drie Italianen, twee Amerikanen, een Spanjaard, een Duitser en een Belg. Drie van hen, onder wie de Nederlandse actrice, werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. Verwijderd van het terrein Daarnaast werden 231 festivalgangers betrapt met gebruikershoeveelheden drugs. Zij werden onmiddellijk beboet: 75 euro voor het bezit van softdrugs en 150 euro voor harddrugs. De organisatie verwijderde hen ook meteen van het terrein. Over het hele weekend werden 820 xtc-tabletten, 139g cocaïne, 198g mdma, 9g cannabis, 1g hash, 153g ketamine en 54ml ghb verzameld. De politie nam ook zowat 17.000 euro in beslag. Lees ook : Verjaardagsfeestje in stijl: ook dit was Tomorrowland Het bericht 24 drugsdealers betrapt tijdens eerste festivalweekend Tomorrowland verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Politiekorps Zennevallei in quarantaine na uitbraak coronavirus: “We blijven mensen in nood helpen” (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het politiekorps van de zone Zennevallei is in quarantaine geplaatst nadat er de voorbije dagen verschillende coronabesmettingen werden vastgesteld. De Vlaams-Brabantse politieposten in en rond Halle zijn gesloten en het korps concentreert zich voorlopig op dringende dienstverlening.
  [naar artikel]
 41. Vijf dealers en 86 personen met drugs betrapt op Pukkelpop (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de voorbije editie van Pukkelpop zijn vijf drugsdealers betrapt. Twee van hen werden voorgeleid bij de Limburgse onderzoeksrechter. Dat...
  [naar artikel]
 42. Werknemer politiezone Riho betrapt op seks in voertuig in Kortrijk (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er loopt een gerechtelijk onderzoek tegen een statutaire medewerker van de politiezone Riho (Roeselare, Izegem, Hooglede) wegens openbare zedenschennis. Halfweg maart kon de man samen met zijn partner betrapt worden op seks in zijn anoniem dienstvoertuig.
  [naar artikel]
 43. Man die inreed op politiecontrole krijgt 12 maanden cel (12/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een man die in november was ingereden op agenten van de politiezone Zennevallei (Halle/Beersel/Sint-Pieters-Leeuw) is maandag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden, waarvan de helft met uitstel. De feiten vonden plaats bij een verkeerscontrole waaraan de man probeerde te ontkomen. Bij de achtervolging die vervolgens plaatsvond, bracht hij nog verschillende voetgangers en fietsers in gevaar.
  [naar artikel]
 44. Politie van Halle zoekt getuigen van sluikstort met autobanden in Hallebos (21/07/2022 - VRT NWS)
  De politiezone Zennevallei is op zoek naar getuigen van een groot sluikstort in het Hallerbos bij Halle. Daar werden vorig weekend op drie verschillende plaatsen autobanden gedropt. In totaal ging het om bijna 1000 banden.
  [naar artikel]
 45. 154 kilo vuurwerk in beslag genomen in politiezone Brussel-Noord (03/01/2018 - Metro)
  De lokale politie van de zone Brussel-Noord (Evere/Schaarbeek/Sint-Joost-ten-Node) heeft tijdens de nacht van oud naar nieuw 140 kilo vuurwerk en 14 kilo zwart poeder in beslag genomen. Dat meldde de politiezone gisteren. Er werden 16 GAS-boetes uitgeschreven voor dat illegaal vuurwerk. De politiezone had tijdens de hele maand december al diverse patrouilles en controle-acties uitgevoerd om inwoners en handelaars te sensibiliseren en te waarschuwen voor het gevaar van illegaal vuurwerk. In die nacht van oud naar nieuw zette de politiezone ook een honderdtal agenten in om de rust te bewaren. Uiteindelijk bleef de zone gespaard van ernstige incidenten, klinkt het bij de politie. De patrouilles moesten wel tussenbeide komen voor een aantal opzettelijke brandstichtingen, onder meer in een glascontainer, een vuilnisbak, een motor en een wagen. 14 personen werden administratief aangehouden en twee gerechtelijk. bron: Belga
  [naar artikel]
 46. Al 29 coronabesmettingen in politiezone, ook Braziliaanse variant vastgesteld<BR /> (17/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bijna een week nadat er een coronauitbraak werd vastgesteld onder het personeel van de politiezone Zennevallei in Vlaams-Brabant blijken 29 medewerkers besmet. Bij een van hen werd de Braziliaanse variant van het virus vastgesteld, waarvan er in ons land nog maar enkele gevallen zijn opgedoken.
  [naar artikel]
 47. Ook de drugsdealers op Tomorrowland kwamen van heinde en verre (30/07/2018 - De Standaard)
  De federale politie heeft tijdens de twee weekends van Tomorrowland 63 drugdealers op heterdaad betrapt, afkomstig uit dertien verschillende landen. Ze zullen worden berecht tijdens speciale themazittingen.
  [naar artikel]
 48. Ook de drugsdealers op Tomorrowland kwamen van heinde en verre (30/07/2018 - De Standaard)
  De federale politie heeft tijdens de twee weekends van Tomorrowland 63 drugdealers op heterdaad betrapt, afkomstig uit dertien verschillende landen. Ze zullen worden berecht tijdens speciale themazittingen.
  [naar artikel]
 49. Politie pakt verdachte van verkrachting en vier drugsdealers op tijdens Reggae Geel (06/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Ook dit jaar zakten heel wat reggaeliefhebbers af naar Geel om te genieten van de zomerse vibes op het reggae festival. De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout hield er een oog in het zeil en pakte onder vier drugsdealers op. Eén verdachte werd aangehouden op verdenking van verkrachting. Zij moesten allemaal voor de onderzoeksrechter komen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy