De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Bouwbedrijf Group Jansen neemt labospecialist Vinitex over

De Tijd

24/01/2023 - 18:33

18:25 De bouwgroep Group Jansen neemt de Nederlandse laboratoriuminrichter Vinitex over en voegt die samen met Jansen Cleanrooms.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jansen haalt internationale bouwer van labo’s binnen (25/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het Limburgse familiebedrijf Group Jansen neemt de Nederlandse laboratoriuminrichter Vinitex over. “Een gevestigde waarde in België, Nederland en Duitsland”, weet CEO Nadia Jansen. “Zo zetten we een nieuwe stap in onze internationale groeiambities.”
  [naar artikel]
 2. Limburgse Group Jansen rondt twee overnames af (23/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse bouwgroep Group Jansen heeft de overname afgerond van Abati uit Aartselaar en van Maes Industries uit Herentals. CEO Nadia Jansen maakte het nieuws dinsdag bekend.
  [naar artikel]
 3. Building Group Jansen kan uitbreiden (26/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Building Group Jansen koopt grond van de gemeente, naast de vestiging in de Fabriekstraat op de KMO-zone Klein-Heide in Meeuwen.
  [naar artikel]
 4. Johan Maris verkoopt bedrijf aan Nadia Jansen (07/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maris Technics in Heusden-Zolder komt onder de koepel van Group Jansen. De bedoeling is om meer synergie met de andere afdelingen van Jansen op te zetten. Johan Maris blijft op zijn vertrouwde stoel.
  [naar artikel]
 5. Zonhovens bouwbedrijf bouwt ‘Vaccinopolis’ in recordtempo (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het Zonhovense bouwbedrijf Jansen en bouwgroep Cordeel, met vestiging in Hoeselt, gaan samen het prestigieuze Vaccinopolis bouwen in Wilrijk. Een project van verschillende tientallen miljoenen.
  [naar artikel]
 6. Johan Maris verkoopt bedrijf aan Nadia Jansen (06/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maris Technics, het elektrotechnisch installatiebedrijf van Johan Maris uit Heusden-Zolder, komt onder de koepel van Group Jansen. De bedoeling is om meer synergie met de andere afdelingen van Jansen op te zetten. Johan Maris blijft op zijn vertrouwde stoel om de bestaande klanten te bedienen.
  [naar artikel]
 7. Deze drie kandidaten beginnen de race naar de Ondernemersprijs Herman Dessers (18/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ze zijn bekend, de drie kandidaten voor de 28ste Ondernemersprijs Herman Dessers van Voka Limburg. Philippe Bodson (ASL), het ondernemerskoppel Raymond & Suzy Cretskens (Group Cretskens) en Nadia Jansen (Group Jansen) nemen het tegen elkaar op in een ongetwijfeld spannende race.
  [naar artikel]
 8. Willy Naessens Group neemt transportbedrijf Groeninghe in Kontich over (03/03/2020 - Express)
  Willy Naessens Group gaat het transportbedrijf Groeninghe Transport uit Kontich overnemen. Dat meldt het bouwbedrijf dinsdag in een persbericht. De 25 werknemers en 21 vrachtwagens van het bedrijf worden mee overgenomen. Groeninghe Transport specialiseert zich in containertransport in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf is met zijn rijen geparkeerde vrachtwagens een bekend herkenningspunt langs […] The post Willy Naessens Group neemt transportbedrijf Groeninghe in Kontich over appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Daar is de eerste nummerplaat die begint met een 2: primeur is voor bouwbedrijf uit Veurne (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘2-AAA-001’, dat is de allereerste nummerplaat die begint met een 2. Garage Automotive Group West uit Veurne heeft die mogen monteren op een bedrijfswagen van het Veurnse bouwbedrijf Furnibo.
  [naar artikel]
 10. Meestervervalser Geert Jan Jansen: “Ik moest afkicken van de thrill” (12/11/2018 - De Morgen)
  Kan een oplichter de waarheid laten oplichten? Geert Jan Jansen nam twintig jaar lang de kunstwereld bij de neus door vervalste schilderijen te verkopen als originelen. Uiteindelijk legde zijn demasqué vooral de hypocrisie van het milieu bloot. Eind deze week speelt Jansen de hoofdrol in de voorstelling True Copy, maar eerst neemt hij ons mee in het verfspoor van een avontuurlijk leven.
  [naar artikel]
 11. Kempens bouwbedrijf neemt voetbalclub Beerschot over (12/01/2018 - De Tijd)
  19:17 Het bouwbedrijf DCA is de nieuwe eigenaar van de Antwerpse traditieclub Beerschot-Wilrijk uit de tweede voetbalklasse.
  [naar artikel]
 12. Umani Group neemt branchegenoot Runtime over (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse HR-dienstverlener Umani Group neemt sectorgenoot Runtime Group over. Daarmee stoomt het bedrijf door naar een omzet van zo’n 65 miljoen euro.
  [naar artikel]
 13. Waals bouwbedrijf Wanty neemt sectorgenoot Ronveaux over (04/10/2018 - De Tijd)
  17:12 Bouwbedrijf Wanty uit Binche koopt Ronveaux uit Ciney, waardoor er een bedrijf met een omzet van 200 miljoen euro en 1.500 werknemers ontstaat.
  [naar artikel]
 14. Aim.group stapt in kapitaal logistiek adviesbedrijf BRIXadvice (26/01/2022 - De Tijd)
  14:38 De Gentse investeringsgroep Aim.group neemt de supply chain en logistieke consultant BRIXadvice over. Het is voor Aim.group al de vijfde deal en er zitten er nog in de pijplijn.
  [naar artikel]
 15. Genkse bouwbedrijf Tectum gaat 3 miljoen euro investeren (06/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Limburgse bouwbedrijf Tectum Group heeft vandaag z'n toekomstplannen uit de doeken gedaan. Het bedrijf kende het afgelopen decennium een spectaculaire groei en gaat ook de komende jaren 3 miljoen euro investeren. Dat maakte het bedrijf bekend in z'n gloednieuwe hoofdkantoor, niet toevallig op een steenworp van de oude Fordsite in Genk.
  [naar artikel]
 16. Bouwbedrijf DCA neemt Beerschot Wilrijk over (12/01/2018 - Sporza)
  Het bouwbedrijf DCA wordt de nieuwe eigenaar van Beerschot Wilrijk. "DCA zal de volgende 5 jaar een aanzienlijke kapitaalsinvestering voorzien", klinkt het.
  [naar artikel]
 17. Familie Jansen verdeelt ‘wit goud’ vanuit automaat: “Als klanten de grens niet over mogen, brengen we onze asperges naar hier” (13/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Dorien Jansen van Aspergekwekerij Jansen in de Nederlandse grensgemeente Reusel heeft een asperge-automaat geïnstalleerd voor haar woning in Arendonk. De automaat spuwt wit goud.
  [naar artikel]
 18. Willemen Groep neemt bouwbedrijf Kumpen volledig over (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Limburgse familiale bouwbedrijf Kumpen, geleid door Voka-voorzitter Paul Kumpen, komt vanaf 1 januari 2018 volledig in handen van Willemen
  [naar artikel]
 19. Willemen Groep neemt bouwbedrijf Kumpen volledig over (27/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Limburgse familiale bouwbedrijf Kumpen, geleid door Voka-voorzitter Paul Kumpen, komt vanaf 1 januari 2018 volledig in handen van Willemen
  [naar artikel]
 20. ACA Group neemt Flow Pilots over (08/09/2022 - De Tijd)
  14:04 Het Hasseltse infotechbedrijf ACA Group neemt het Antwerpse digitale innovatiebedrijf Flow Pilots over van Cipal Schaubroeck, een speler in de dienstverlening aan de publieke sector. Met de overname n...
  [naar artikel]
 21. LIVE. Ex-schepen Geert Jansen neemt ontslag op Lommelse gemeenteraad (03/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ex-schepen Geert Jansen neemt ontslag op Lommelse gemeenteraad
  [naar artikel]
 22. JBC neemt CKS en Fred & Ginger over (20/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Claes Retail Group, de familiale holding boven kledingketens JBC en Mayerline, neemt het modemerk CKS en de kindermerken Fred & Ginger en Baker Bridge over. Claes Retail Group neemt deze kledingmerken over van modegroep FNG, dat eind vorige maand failliet werd verklaard. Het kwam gisterenavond tot een akkoord tussen beide groepen.
  [naar artikel]
 23. Heylen Group neemt Hermans Heftrucks over (23/05/2022 - De Tijd)
  17:13 De Kempense industriële holding Heylen Group neemt het bedrijf Hermans Heftrucks uit Rijkevorsel over van de gelijknamige familie.
  [naar artikel]
 24. Aertssen Group neemt Limburgse aannemers over (31/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Aertssen Group, de aannemer uit Stabroek met vestigingen wereldwijd, neemt twee Limburgse aannemingsbedrijven over. 50 mensen schuiven zo mee onder Aertssen. Het is de bedoeling om sterker te staan op de Limburgse markt én nieuwe specialismen aan boord te halen.
  [naar artikel]
 25. Controversiële 'Kattendrone' populair op Al Jazeera (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De vliegende overleden kat van de Arnhemse kunstenaar Bart Jansen trekt wereldwijd aandacht. Jansen maakte in 2012 al een drone van zijn dode kat
  [naar artikel]
 26. Controversiële 'Kattendrone' populair op Al Jazeera (31/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De vliegende overleden kat van de Arnhemse kunstenaar Bart Jansen trekt wereldwijd aandacht. Jansen maakte in 2012 al een drone van zijn dode kat
  [naar artikel]
 27. Beerschot-sponsor DCA groeit in halve eeuw uit van rioleringsfirma tot multidisciplinair bouwbedrijf (26/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het bouwbedrijf DCA met uitvalsbasis in Beerse bestaat exact vijftig jaar. In een halve eeuw is de bekende firma uitgegroeid van een wegenbouwbedrijf tot een multidisciplinair bouwbedrijf met ruim 600 werknemers. “In vergelijking met andere bedrijven werken we nog met veel eigen personeel”, zegt bestuurder Luc Neefs van DCA.
  [naar artikel]
 28. Moederbedrijf Brantano doet megadeal en neemt Zweedse Ellos Group over (05/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  FNG, het moederbedrijf van onder meer schoenenketen Brantano, neemt de Zweedse Ellos Group over. De Belgische modegroep telt 229 miljoen euro neer voor het e-commercebedrijf in mode en interieur, zo maakte ze donderdagavond laat bekend.
  [naar artikel]
 29. Wetgeving op maat van Brasschaats bouwbedrijf vernietigd (19/10/2018 - Apache)
  Eind vorig jaar schreven de Vlaamse meerderheidspartijen wetgeving volledig op maat van bouwbedrijf Hens. Het Grondwettelijk Hof vernietigt nu de betrokken artikelen. Het verhaal over de omstreden sloop- en bouwafvalverwerking door grondwerkbedrijf Hens op de Brasschaatse Heide neemt een nieuwe wending. Het Grondwettelijk Hof volgt de redenering van de omwonenden en schorst de twee artikelen
  [naar artikel]
 30. Opleiding (13/04/2019 - De Morgen)
  'Het gelaagde klankontwerp van Senjan Jansen duwt zelfs de stabielste bioscoopbezoeker richting waanzin', zo schreef journalist Steven Tuffin in een recensie van de film Pulsar. Om dat effect te bereiken werkt Jansen dag en nacht.
  [naar artikel]
 31. Bouwbedrijf DCA wordt de nieuwe eigenaar van Beerschot Wilrijk (12/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bouwbedrijf DCA wordt de nieuwe eigenaar van voetbalclub Beerschot Wilrijk. Dat zal deze namiddag om 16u worden aangekondigd op een persconferentie. In juli had het Kempens bedrijf al een driejarige overeenkomst getekend als hoofdsponsor van de club uit de Proximus League. Nu wordt die participatie nog groter en neemt het de club over.
  [naar artikel]
 32. Louyet neemt BMW-activiteiten van Ginion over (12/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Louyet neemt BMW-activiteiten van Ginion over De groep Louyet, met BMW-concessies in Wallonië en Vlaams-Brabant, neemt de BMW-activiteiten van de Waals-Brabantse groep Ginion over. Dat meldt Ginion donderdag via Facebook. “Ginion Group draagt een deel van haar activiteiten in de automobieldistributie over om zich nog meer toe te spitsen op een duurzame wereld”, klinkt het. Ginion Group is ook invoerder van […] Lees dit artikel: Louyet neemt BMW-activiteiten van Ginion over
  [naar artikel]
 33. Marketingspecialist Selligent komt in handen van Amerikaanse CM Group (02/11/2020 - De Tijd)
  14:23 Het marketingtechbedrijf CM Group neemt Selligent over, een Brussels bedrijf dat een referentie is in software voor mailings en klantenrelaties (CRM).
  [naar artikel]
 34. CEO bouwbedrijf geeft toe campagne van Braziliaanse ex-presidente te hebben gefinancierd (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ook de voormalige CEO van het internationale bouwbedrijf Odebrecht, die in de gevangenis zit in het kader van het Petrobrasschandaal, heeft
  [naar artikel]
 35. Meestervervalser Geert Jan Jansen: “Ik moest afkicken van de thrill” (12/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kan een oplichter de waarheid laten oplichten? Geert Jan Jansen nam twintig jaar lang de kunstwereld bij de neus door vervalste schilderijen te...
  [naar artikel]
 36. UPS neemt grote speler in logistiek voor gezondheidszorg over (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse pakjesbedrijf UPS neemt de Italiaanse Bomi Group over, dat maakt het maandag bekend in een persbericht. Bomi Group is de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een specialist in logistiek voor de gezondheidszorg. Door de overname verwerft UPS temperatuurgecontroleerde faciliteiten, zoals voertuigen en distributiecentra in veertien landen, klinkt het.
  [naar artikel]
 37. Colruyt Group neemt Albert Heijn-filiaal aan Groenplaats over (04/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Colruyt Group neemt het Albert Heijn-filiaal aan de Groenplaats in Antwerpen over. In het kader van de fusie tussen Ahold en Delhaize was dit de laatste winkel die verkocht moest worden.
  [naar artikel]
 38. Bouwbedrijf knutselt dominocircuit ter ere van bedrijfsleidster (07/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De dag voor het bouwverlof kent ATF de traditie om er teambuildingsdag van te maken. Nu draaide alles rond het feit dat elke ATF’er een belangrijke schakel is in het succes van het bouwbedrijf.
  [naar artikel]
 39. "Nederlandse prins Claus was in behandeling bij omstreden neuroloog Ernst Jansen Steur" (22/12/2019 - VRT NWS)
  De omstreden Nederlandse neuroloog Ernst Jansen Steur was behandelend geneesheer van prins Claus (1926-2002), de echtgenoot van oud-koningin Beatrix en de vader van koning Willem-Alexander. Dat zegt een afscheidnemende topman van het ziekenhuis waar Jansen Steur jarenlang actief was.
  [naar artikel]
 40. JBC neemt CKS, Fred & Ginger en Baker Bridge over van FNG (20/08/2020 - De Morgen)
  De familiale holding Claes Retail Group, bekend van JBC en Mayerline, neemt het modemerk CKS en de kindermerken Fred & Ginger en Baker Bridge over van het failliete FNG. Dat meldt curator Geert Van Deyck en bevestigt ook overnemer Claes Retail Group.
  [naar artikel]
 41. Limburgse garagebouwer Gijbels overleden (28/01/2019 - De Tijd)
  11:47 Ondernemer Mathieu Gijbels is op 76-jarige leeftijd overleden. De stichter van bouwbedrijf Gijbels Group is marktleider in de bouw van toonzalen voor auto's.
  [naar artikel]
 42. Group Machiels neemt Waterleau over (03/07/2019 - De Tijd)
  07:57 Het waterzuiveringsbedrijf Waterleau komt voor 51 procent in handen van het Limburgse familiebedrijf Group Machiels. 'We verankeren technologie in België.'
  [naar artikel]
 43. Brand in achterbouw bij bouwbedrijf in Tessenderlo (30/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-West Limburg is momenteel bezig met het blussen van een brand bij het bouwbedrijf Algemene
  [naar artikel]
 44. Werfkeet wordt comfortcontainer (19/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Limburgse bedrijf Jansen The Building Company heeft de werfkeet van de toekomst voorgesteld. “Wij willen in onze comfortcontainer het comfort van ons hoofdkantoor overbrengen”, zegt CEO Nadia Jansen.
  [naar artikel]
 45. Philippe Dartienne neemt rol als CEO van bpost over (09/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Philippe Dartienne neemt de rol als CEO van bpost group over van Henri de Romrée. Hij werd eind oktober werd aangesteld als topman nadat Dirk Tirez een stap opzij zette. Dat meldt bpost group woensdagavond. Bij bpost loopt momenteel een intern onderzoek naar mogelijke wanpraktijken met betrekking tot de concessie voor de distributie van kranten in België.
  [naar artikel]
 46. Orderboek CFE op recordhoogte (31/08/2022 - De Tijd)
  08:07 Het bouwbedrijf ziet zijn winst stijgen, al blijven de marges laag. Door een vol orderboekje verhoogt het beursgenoteerde bouwbedrijf zijn jaarprognose.
  [naar artikel]
 47. ‘Thuis’-acteur Raf Jansen opnieuw single (20/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Raf Jansen (39), Dieter uit ‘Thuis’, heeft gebroken met z’n vriendin Anneleen. Ze waren ruim twee jaar samen, maar besloten een tijd geleden om uit...
  [naar artikel]
 48. 'Belgische testcapaciteit zat nooit aan limiet' (05/08/2020 - De Tijd)
  06:15 De Belg Frederic Dupont stippelt bij de labospecialist Eurofins Scientific de Europese corona-aanpak uit. Eind deze maand test het bedrijf de 2.500 medewerkers van de GP formule 1 in Francorchamps.
  [naar artikel]
 49. Kontichs dienstencheque- en schoonmaakbedrijf krijgt er weer 86 mensen bij (19/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het schoonmaak- en dienstenchequebedrijf Group-f uit Kontich neemt zijn Leuvense sectorgenoot Vectro over. De Kontichse firma heeft daardoor 86 werknemers extra. Group-f stelt nu meer dan 1.600 mensen tewerk.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy