De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Oscars: ‘Everything Everywhere All at Once’ met 11 nominaties voorop in de race

De Morgen

24/01/2023 - 18:37


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Power of the Dog’ en ‘Dune’ leiden bij nominaties BAFTA's (03/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De films ‘Dune’ en ‘The Power of the Dog’ hebben dit jaar de meeste BAFTA-nominaties ontvangen. De ‘Britse Oscars’ maakten donderdagmiddag bekend welke films, acteurs en makers begin maart kans maken op de prestigieuze beeldjes.
  [naar artikel]
 2. ‘Power of the Dog’ en ‘Dune’ leiden bij nominaties BAFTA's (03/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De films ‘Dune’ en ‘The Power of the Dog’ hebben dit jaar de meeste BAFTA-nominaties ontvangen. De ‘Britse Oscars’ maakten donderdagmiddag bekend welke films, acteurs en makers begin maart kans maken op de prestigieuze beeldjes.
  [naar artikel]
 3. Oeps, foutje! 7 blunders in films die je nooit eerder zag (03/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige week werden de nominaties van de Oscars bekendgemaakt. ‘La La Land’ is met zestien nominaties nog steeds recordhouder, maar toch is die film...
  [naar artikel]
 4. OVERZICHT. Dit zijn alle genomineerden voor de Oscars (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Belgische euforie na de bekendmaking van de Oscar-nominaties in Los Angeles vanochtend. Het met lof overladen ‘Close’ van regisseur Lukas Dhont is genomineerd in de categorie ‘beste buitenlandse film’. Maar er werden natuurlijk nog een hele hoop andere kanshebbers bekendgemaakt. Everything Everywhere All At Once is de grootste slokop met 11 nominaties. Een overzicht.
  [naar artikel]
 5. OVERZICHT. Dit zijn alle genomineerden voor de Oscars (24/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Belgische euforie na de bekendmaking van de Oscar-nominaties in Los Angeles vanochtend. Het met lof overladen ‘Close’ van regisseur Lukas Dhont is genomineerd in de categorie ‘beste buitenlandse film’. Maar er werden natuurlijk nog een hele hoop andere kanshebbers bekendgemaakt. Everything Everywhere All At Once is de grootste slokop met 11 nominaties. Een overzicht.
  [naar artikel]
 6. Hollywood maakt zich klaar voor uitreiking van Oscars: dit zijn alle verwachtingen (27/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 94ste Academy Awards of de Oscars worden zondagnacht (Belgische tijd) uitgereikt. In totaal zijn er 23 beeldjes te winnen. Topfavoriet is ‘The Power of the Dog’: de sombere western van de Nieuw-Zeelandse regisseur Jane Campion is twaalf keer genomineerd en maakt kans op elf Oscars. ‘Dune’, de verfilming van Frank Herberts sciencefictionroman geregisseerd door Denis Villeneuve, vergaarde tien nominaties.
  [naar artikel]
 7. Vijf dingen om naar uit te kijken tijdens de Oscars 2022 (26/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Oscars beloven door een onverwachte race tussen twee streamingsdiensten spannend te worden. Netflix hoopt op ‘The Power of the Dog’, maar Apple TV+ kan met underdog ‘CODA’ roet in het eten gooien.
  [naar artikel]
 8. Razzies maken nominaties bekend voor slechtste filmprestaties van 2021: Bruce Willis krijgt eigen categorie (08/02/2022 - De Morgen)
  De organisatie van de Razzie Awards - de Oscars voor de slechtste filmprestaties van het jaar, zeg maar - heeft de nominaties voor dit jaar bekendgemaakt. Netflix-musical ‘Diana’ moet negen nominaties incasseren en ‘Die Hard’-acteur Bruce Willis krijgt zelfs een eigen categorie.
  [naar artikel]
 9. Genomineerden voor De Ensors zijn bekend: ‘Zillion' en ‘Close’ allebei 14 nominaties (05/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Binnenkort - op zaterdag 4 februari 2023 - worden Vlaamse filmprijzen uitgedeeld tijdens het gala van de Ensors. Zowel ‘Zillion’ als ‘Close' slepen veertien nominaties in de wacht. Ze worden gevolgd door ‘Rebel’ en fictiereeks ‘Roomies’, die allebei kunnen rekenen op elf nominaties.
  [naar artikel]
 10. ‘All Quiet On The Western Front’ topfavoriet, veel ‘Black Panther’ en een Belg: dit zijn de Oscarnominaties voor 2023 (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer zover: de nominaties voor de 95ste editie van de Oscars zijn bekend. De grootste kanshebbers zijn ‘All Quiet On The Western Front’, ‘Everything Everywhere All At Once’, ‘The Banshees of Inisherin’ en ‘The Fabelmans’. Maar ook ons landje maakt kans op een beeldje, dankzij Lukas Dhondt.
  [naar artikel]
 11. Golf van kritiek nu Polanski-film genomineerd is voor 12 ‘Franse Oscars’: “Jullie steunen een verkrachter” (29/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Feministische actievoerders zijn niet te spreken over de nominaties van de Césars, de Franse Oscars. Roman Polanski’s laatste film ‘An Officer and...
  [naar artikel]
 12. "The power of the dog" van Jane Campion is grote kanshebber voor Oscars met 12 nominaties (08/02/2022 - VRT NWS)
  De Netflix-film "The power of the dog" van Jane Campion heeft zich met 12 nominaties tot grote favoriet van de Oscars gekroond. Dat zijn de belangrijkste Amerikaanse filmprijzen. Campion is ook genomineerd als beste regisseur. Ze is de eerste vrouw in de geschiedenis van de Oscars die twee keer genomineerd is in deze categorie. Het epos "Dune" kon 10 nominaties binnenrijven. De Belgische film "Un monde" maakt geen kans meer.
  [naar artikel]
 13. "The shape of water" met 13 nominaties topfavoriet voor 90e Oscars (23/01/2018 - VRT NWS)
  "The shape of water" van Guillermo Del Toro is met 13 nominaties de topfavoriet voor de 90e editie van de Oscars. De nominaties zijn zopas bekendgemaakt. 
  [naar artikel]
 14. Genomineerden voor De Ensors 2022 bekend: ‘Dealer’ van Jeroen Perceval scoort 14 nominaties (03/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De genomineerden voor de Ensors, de belangrijkste Vlaamse film- en televisieprijzen, zijn bekend. De Ensor Academie bepaalde telkens vijf genomineerden in 22 categorieën, die voor het eerst genderneutraal zijn. De meeste nominaties (14) van het jaar gaan naar ‘Dealer’, de debuutfilm van Jeroen Perceval. De film wordt op de voet gevolgd door twee fictiereeksen: ‘Beau Séjour 2' (13 nominaties) en ‘F*** You Very, Very Much’ (12 nominaties).
  [naar artikel]
 15. Rita Baga van ‘Canada’s Drag Race’ presenteert Belgische versie van ‘RuPaul’s Drag Race’ (06/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er duiken steeds meer details op over ‘Drag Race Belgique’, de Belgische versie van ‘RuPaul’s Drag Race’. Ondertussen weten we namelijk wie de show mag presenteren. Rita Baga, die al te zien was in ‘Canada’s Drag Race’, wordt straks de host van het programma.
  [naar artikel]
 16. Zelfs kans op ‘beste film’: Belgische Oscarinzending ‘Close’ van Lukas Dhont getipt als winnaar (28/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgend jaar in maart is het weer zover, dan worden de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld uitgereikt: de Oscars. Voorlopig wachten we nog vol spanning op de nominaties, al zou Lukas Dhont (31) ons land wel eens héél trots kunnen maken. ‘The Hollywood Reporter’, al jaren voorspeller van dienst, ziet de film van ‘onze’ regisseur als topkandidaat in verschillende categorieën.
  [naar artikel]
 17. Geen Emmy-nominaties voor ‘Stranger Things’- sterren, fans zijn verontwaardigd: “Het was hen zo gegund” (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De nominaties voor de Emmy Awards 2022 zijn vrijgegeven. De shows ‘Euphoria’, ‘Succession’ en ‘Squid Game’ zijn de grote slokoppen. De populaire Netflixserie ‘Stranger Things’ mag maar liefst dertien nominaties op hun naam schrijven, maar opvallend is dat de acteurs uit de reeks zelf uit de boot vallen. De fans vinden dat Millie Bobby Brown (18) en Sadie Sink (20) een nominatie dubbel en dik verdiend hadden en laten nu volop van zich horen op sociale media.
  [naar artikel]
 18. Ensors-nominaties voorspellen winst voor ‘Dealer’ en ‘Borderline’, maar verlies voor dames (04/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Door de korte sluiting van de cultuursector mag het Gala van de Ensors dan wel verschoven zijn, de bekendmaking van de nominaties gebeurde volgens afspraak. ‘Dealer’ wordt mogelijk de grote winnaar.
  [naar artikel]
 19. Jeroen Perceval haalt met debuutfilm ‘Dealer’ recordaantal van 14 Ensor-nominaties binnen, en ook het buitenland lonkt (04/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dealer, het regiedebuut van acteur Jeroen Perceval, gaat met 14 nominaties de laatste rechte lijn in naar de uitreiking van de Ensors 2022, de Vlaamse Oscars. De film werd genomineerd in alle grote categorieën, ook die van beste acteerprestaties die voor het eerst genderneutraal zijn. “Fantastisch, het totaalplaatje klopt blijkbaar”, zo reageert Perceval.
  [naar artikel]
 20. ‘Pasjesmaatschappij’ of ‘knaldrang’? Coronavirus schemert opnieuw door in nominaties Woord van het Jaar (07/12/2021 - De Morgen)
  Ook dit jaar heeft de coronapandemie een grote invloed op de nominaties voor het ‘Woord van het Jaar’. Onder de vijftien kanshebbers die Van Dale Uitgevers heeft bekendgemaakt, zijn verschillende woorden die met de pandemie te maken hebben.
  [naar artikel]
 21. Truienaar Michael R. Roskam en Gentenaar Lukas Dhont oogsten Golden Globes-nominaties (13/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maandagochtend werden de nominaties voor de Golden Globes 2023 bekendgemaakt. Michael R. Roskams serie‘Black Bird’ scoort met drie nominaties en ‘Close’ van Lukas Dhont komt in aanmerking voor beste internationale film.
  [naar artikel]
 22. Netflix domineert Golden Globe-nominaties, Lady Gaga en Kristen Stewart opvallende genomineerden bij ‘beste actrice’ (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De western ‘The Power of the Dog’ en het drama ‘Belfast’ zijn volgende maand de grootste kanshebbers bij de uitreiking van de Golden Globes. Beide films hebben zeven nominaties in de wacht gesleept. Dat heeft de Hollywood Foreign Press Association (HFPA) maandag bekendgemaakt. Van alle filmstudio’s maakt Netflix de grootste kans op winst, met zeventien nominaties in totaal. Lady Gaga en Kristen Stewart zijn de opvallendste genomineerden in de categorie ‘beste actrice’.
  [naar artikel]
 23. Volg LIVE: De nominaties voor de 93e Oscars, zal Belg Anthony Nti erbij zijn? (15/03/2021 - VRT NWS)
  Om 13.15 uur worden de nominaties voor de Oscars bekendgemaakt, de belangrijkste filmprijzen ter wereld. Er is nog één Belgische productie in de running. De jonge Antwerpse regisseur Anthony Nti kan genomineerd worden voor zijn kortfilm "Da Yie". Volg het hier live.
  [naar artikel]
 24. Belgische regisseur Lukas Dhont getipt als Oscarkandidaat (28/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgend jaar in maart is het weer zover, dan worden de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld uitgereikt: de Oscars. Voorlopig wachten we nog vol spanning op de nominaties, al zou Lukas Dhont (31) ons land wel eens héél trots kunnen maken. ‘The Hollywood Reporter’ waant zich al jaren waarachtige voorspeller van dienst, en ze zien ‘onze’ regisseur als topkandidaat.
  [naar artikel]
 25. "Roma" en "The favourite" zijn favorieten voor de Oscars met 10 nominaties (22/01/2019 - VRT NWS)
  De Netflixfilm "Roma" van Alfonso Cuarón en het kostuumdrama "The favourite" van Giorgos Lanthimos zijn de favorieten voor de Oscars. Dat zijn de belangrijkste Amerikaanse filmprijzen. Beide films konden 10 nominaties in de wacht slepen. 
  [naar artikel]
 26. Oscarnominaties zijn binnen: ‘The Power Of The Dog’ is koploper, Belgische ‘Un monde’ niet genomineerd (08/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De genomineerden voor de Oscars 2022 zijn bekend. Netflixfilm The Power Of The Dog leidt de lijst met twaalf nominaties, waaronder een in de categorie Beste Film. Belgische inzending Un monde grijpt naast een nominatie in de categorie Beste Buitenlandse Film.
  [naar artikel]
 27. Belgische ‘RuPaul’s drag race’ strikt internationale presentatrice die hier studeerde (07/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘Drag race Belgique’, de Belgische versie van het bekende ‘RuPaul’s drag race’, heeft zijn presentatrice gevonden. Rita Baga (35), een dragqueen die het in de Canadese versie van het programma tot in de finale schopte, liet via sociale media weten dat zij de honneurs zal waarnemen.
  [naar artikel]
 28. 25 nominaties voor één reeks, primeur voor ‘Squid Game’ en erkenning voor Zendaya: dit zijn de opvallendste Emmy-nominaties (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 13 september is het weer zover, dan worden de meest prestigieuze tv-prijzen van Amerika uitgedeeld. Dinsdag maakte de Academy of Television Arts & Sciences de nominaties voor de 74ste editie al bekend. En daar zitten heel wat opvallende bij, onder andere ‘Squid Game’ en Zendaya reiken naar een gegeerd beeldje. We zetten ze graag op een rijtje.
  [naar artikel]
 29. 25 nominaties voor één reeks, primeur voor ‘Squid Game’ en erkenning voor Zendaya: dit zijn de opvallendste Emmy-nominaties (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 13 september is het weer zover, dan worden de meest prestigieuze tv-prijzen van Amerika uitgedeeld. Dinsdag maakte de Academy of Television Arts & Sciences de nominaties voor de 74ste editie al bekend. En daar zitten heel wat opvallende bij, onder andere ‘Squid Game’ en Zendaya reiken naar een gegeerd beeldje. We zetten ze graag op een rijtje.
  [naar artikel]
 30. Duitse oorlogsfilm scoort recordaantal BAFTA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse oorlogsfilm ‘All Quiet on the Western Front’, ook bekend als ‘Im Westen nichts Neues’, is de grootste kanshebber tijdens de komende uitreiking van de BAFTA’s, de belangrijkste Britse filmprijzen. De Netflix-film behaalde liefst veertien nominaties, wat een record is voor een niet-Engelstalige film. Alleen ‘Crouching Tiger Hidden Dragon’ uit 2001 behaalde hetzelfde aantal.
  [naar artikel]
 31. En de Oscar gaat naar … waarschijnlijk een cowboy, maar zeker geen Belg (09/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  En de Oscar gaat naar … ‘The Power of the Dog’. Of daar heeft het toch alle schijn van. Met twaalf nominaties ligt de Netflix-western in poleposition voor de grootste filmprijzen. Het Belgische ‘Un Monde’ valt uit de race door een film uit Bhutan.
  [naar artikel]
 32. Oscars 2020: alle winnaars op een rij (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Maar liefst 24 Oscars werden vannacht in het Dolby Theatre in Los Angeles uitgereikt. Hieronder vind je alle nominaties en winnaars nog eens op een...
  [naar artikel]
 33. Van Dormael mag Oscar vergeten (04/04/2019 - De Morgen)
  Weinig verrassingen bij de bekendmaking van de nominaties voor de Oscars, die op 28 februari voor de 88ste keer worden uitgereikt. Dat het grauwe pioniersdrama The Revenant zich als topfavoriet voor de Oscars zou opwerpen, was te voorspellen.
  [naar artikel]
 34. Oscars 2019: wie kan morgennacht een beeldje wegkapen? (23/02/2019 - VRT NWS)
  In de nacht van 24 op 25 februari worden in Los Angeles voor de 91e keer de Oscars uitgereikt. Het zwart-witdrama “Roma” en de kostuumfilm “The favourite” zijn de grootste slokoppen dit jaar, met telkens 10 nominaties. Hieronder lijsten we alle Oscarnominaties op, in de 24 categorieën.
  [naar artikel]
 35. "The shape of water" is de slokop bij de Bafta-nominaties (09/01/2018 - VRT NWS)
  "The shape of water" van Guillermo del Toro leidt met twaalf nominaties de Bafta-race. De Bafta's zijn de belangrijkste Britse filmprijzen. "Three billboards outside Ebbing, Missouri" en "Darkest hour" volgen met elk negen nominaties. De nominaties hebben ook een Belgisch tintje, want de Belgisch-Russische coproductie "Loveless" maakt kans in de categorie beste niet-Engelstalige film.  
  [naar artikel]
 36. "Joker" elf keer genomineerd voor de Oscars, ook Belgische kortfilm "Une soeur" kan Oscar winnen  (13/01/2020 - VRT NWS)
  "Joker" is met elf nominaties de grote kanshebber voor de Oscars. "The Irishman", "Once upon a time in Hollywood" en "1917" volgen op de voet met elk tien nominaties. Dat is zopas bekendgemaakt in Los Angeles. Ook de Belgische kortfilm "Une soeur" met Veerle Baetens kan een Oscar winnen. De 92e uitreiking van de filmprijzen vindt dit jaar plaats op 9 februari.
  [naar artikel]
 37. Volg LIVE: De bekendmaking van de Oscarnominaties (13/01/2020 - VRT NWS)
  Rond deze tijd worden in Los Angeles in de VS de nominaties voor de Oscars, de belangrijkste filmprijzen ter wereld, bekendgemaakt. Die ceremonie kunt u rechtstreeks via bovenstaande livestream volgen. De Oscars zelf gaan op 9 februari voor de 92e keer de deur uit.
  [naar artikel]
 38. Lukas Dhont en Michaël R. Roskam dolgelukkig: “Adil sms’te: je bent genomineerd voor een f*cking Golden Globe” (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Belgen maken volgende maand kans op een prestigieuze Golden Globe. ‘Close’, de tweede langspeler van Lukas Dhont (31), is genomineerd in de categorie ‘beste niet-Engelstalige film’. ‘Black Bird’, de bejubelde Apple TV+-reeks die deels geregisseerd is door Michaël R. Roskam (50), sleepte drie nominaties in de wacht. Voor Dhondt is dit ook een belangrijke graadmeter voor de Oscars. “De reacties zijn overal laaiend.”
  [naar artikel]
 39. Lukas Dhont en Michaël R. Roskam over straffe nominatie: “Adil sms’te: je bent genomineerd voor een f*cking Golden Globe” (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Belgen maken volgende maand kans op een prestigieuze Golden Globe. ‘Close’, de tweede langspeler van Lukas Dhont (31), is genomineerd in de categorie ‘beste niet-Engelstalige film’. ‘Black Bird’, de bejubelde Apple TV+-reeks die deels geregisseerd is door Michaël R. Roskam (50), sleepte drie nominaties in de wacht. Voor Dhondt is dit ook een belangrijke graadmeter voor de Oscars. “De reacties zijn overal laaiend.”
  [naar artikel]
 40. Drake trekt zijn nominaties voor de Grammy’s in (07/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op verzoek van Drake zelf zijn de twee Grammy-nominaties die hem te beurt vielen van de lijst geschrapt. De organisatie van het belangrijkste Amerikaanse muziekprijzengala bevestigde maandag aan Amerikaanse media dat de Canadese rapper en zanger niet langer in de race is voor de prestigieuze awards.
  [naar artikel]
 41. Will Smith choqueert met gewelddadige uithaal tijdens Oscars: “Zwijg over mijn fucking vrouw!” (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 94ste editie van de Oscars zit erop. Het was een bewogen editie, en niet alleen vanwege de vele onverwachte winnaars. Underdog ‘Coda’ ging met de hoofdprijs voor ‘Beste Film’ aan de haal. ‘Dune’ kon de meeste beeldjes verzilveren, terwijl topfavoriet ‘The Power of the Dog’ er haast volledig naast greep. Het was echter vooral de pittige ruzie tussen ‘Beste Acteur’-winnaar Will Smith en presentator Chris Rock die met de meeste aandacht ging lopen... Wij zetten de hoogtepunten van de avond op een rij.
  [naar artikel]
 42. Formule 1 krijgt race vóór de race (29/03/2019 - De Morgen)
  Een nieuw seizoen, nieuwe regels in de formule 1. Voorop staat dat de kwalificaties nu worden gereden als een soort afvallingsrace. De startgrid voor de eerste race, morgen in Melbourne, zou dan ook kunnen verrassen.
  [naar artikel]
 43. Filmkenner Aagje Vanthomme blikt terug op de Oscars: “Was ‘Coda’ de beste film? Voor mij niet” (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Coda’ werd afgelopen nacht de verrassende winnaar van de Oscars. Een terechte winnaar? We vroegen het aan onze filmkenner, Aagje Vanthomme. “Eerlijk? Van mij had ‘The Power of the Dog’ mogen winnen.”
  [naar artikel]
 44. Oscars: tien nominaties voor ‘Roma’ en ‘The Favourite’, Rami Malek en Olivia Colman lonken naar beeldjes voor beste acteur en actrice (22/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Rond half zes ’s ochtends plaatselijke tijd werden in Los Angeles de nominaties voor de 91ste Academy Awards bekendgemaakt. Grootste kanshebbers zijn daarbij het kostuumdrama ‘The Favourite’ en de Mexicaanse Netflixfilm ‘Roma’, beiden goed voor liefst tien nominaties en een onderlinge strijd voor titel van Beste Film.
  [naar artikel]
 45. Twaalf nominaties voor ‘The Power of the Dog’: hoe Netflix de rol van Oscar-paria van zich afschudde (08/02/2022 - De Morgen)
  De Oscarnominaties voor 2022 zijn bekend. Lady Gaga en de Belgische Laura Wandel werden wandelen gestuurd, Jane Campion sleepte twaalf nominaties in de wacht voor haar Netflix-western The Power of the Dog. De Japanse Murakami-verfilming Drive My Car verraste met vier nominaties.
  [naar artikel]
 46. Underdog ‘Coda’ en populaire ‘Dune’ overheersen: dit zijn alle winnaars en hoogtepunten van de Oscars (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 94ste editie van de Oscars wordt overschaduwd door het schandaal rond Will Smith. Men zou dus bijna vergeten dat er ook nog prijzen werden uitgereikt voor de beste filmprestaties van het afgelopen jaar. Geen nood, wij zetten alle winnaars nog een keer op een rij.
  [naar artikel]
 47. Underdog ‘Coda’ en populaire ‘Dune’ overheersen: dit zijn alle winnaars en hoogtepunten van de Oscars (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 94ste editie van de Oscars wordt overschaduwd door het schandaal rond Will Smith. Men zou dus bijna vergeten dat er ook nog prijzen werden uitgereikt voor de beste filmprestaties van het afgelopen jaar. Geen nood, wij zetten alle winnaars nog een keer op een rij.
  [naar artikel]
 48. Lewis Hamilton steunt verdwijnen ‘We Race As One’-moment op F1-startgrid (25/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton steunt naar eigen zeggen de beslissing van F1-baas Stefano Domenicali om het gezamenlijk ‘We Race As One’-moment voorafgaand aan iedere race te schrappen.
  [naar artikel]
 49. Grafiek: dit zijn de winnaars van de Oscars (27/02/2017 - De Redactie)
  Welke film heeft welke Oscar in de wacht kunnen slepen? Welke nominaties zijn niet verzilverd? Je ontdekt hier de winnaars van de Oscars 2017.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy