De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Politie onderzoekt mogelijke verkrachting van 17-jarige leerling

Het Laatste Nieuws

24/01/2023 - 18:51

De Brusselse politie is een onderzoek gestart na een melding van een 17-jarige leerlinge uit Anderlecht. Het meisje zegt verkracht te zijn door een medeleerling. “De school neemt dit zeer ernstig en verleent haar volledig medewerking aan het onderzoek”, meldt de Brusselse Go! Scholengroep.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Politie onderzoekt mogelijke verkrachting na discotheekbezoek: “Mijn hart brak toen ik mijn zus zo aantrof” (15/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Brusselse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de nacht van zaterdag op zondag. Een meisje zou er na afloop van een discotheekbezoek zijn aangerand. De politie pakte niet veel later een verdachte op, maar die bleek niets te maken te hebben met de feiten.
  [naar artikel]
 2. Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van 17-jarig meisje op school in Anderlecht (24/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat is vernomen bij het Brusselse parket, dat de berichtgeving van Het laatste nieuws bevestigt. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.
  [naar artikel]
 3. Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van 17-jarig meisje op school in Anderlecht (24/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat is vernomen bij het Brusselse parket, dat de berichtgeving van Het Laatste Nieuws bevestigt. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.
  [naar artikel]
 4. Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van 17-jarig meisje op school in Anderlecht (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat is vernomen bij het Brusselse parket, dat de berichtgeving van Het laatste nieuws bevestigt. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.
  [naar artikel]
 5. Onderzoek naar verkrachting van 17-jarige leerlinge op middelbare school in Anderlecht (25/01/2023 - VRT NWS)
  Politie en parket voeren een onderzoek naar de mogelijke verkrachting van een 17-jarig meisje op een middelbare school in Anderlecht. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en wordt bevestigd door het parket. De dader zou, net als het slachtoffer, een leerling van de school zijn.
  [naar artikel]
 6. Politie opent onderzoek naar mogelijke verkrachting van festivalganger Vestiville (29/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft een onderzoek geopend naar een mogelijke verkrachting in het Sunparks-vakantiepark in Mol. Dat bevestigt woordvoerder Robert...
  [naar artikel]
 7. Nederlandse politie arresteert leerling die op school arriveert met "luchtbuks en bijl" (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse politie onderzoekt een mogelijke schietpartij bij een school in Roermond. Er is een scholier aangehouden, die volgens getuigen met...
  [naar artikel]
 8. Leraar (45) in cel voor seksueel misbruik van leerling (27/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 45-jarige leerkracht die lesgeeft in een school in Nieuwpoort, zit in de cel op verdenking van de aanranding van de eerbaarheid en verkrachting van een leerling. Dat bevestigt het parket van Veurne. De feiten gebeurden buiten de school.
  [naar artikel]
 9. Opnieuw vrouw verkracht in Gent (07/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De politie onderzoekt de mogelijke verkrachting van een vrouw aan het Antwerpenplein, vlak achter het station Gent-Dampoort.
  [naar artikel]
 10. 18-jarige verdachte van verkrachting Lint geeft zichzelf aan, slachtoffer krijgt psychologische ondersteuning (08/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een opsporingsbericht over een verkrachting in Lint, twee maanden geleden, heeft dinsdag snel tot een mogelijke doorbraak geleid. De 18-jarige verdachte herkende zichzelf en bood zich aan bij de lokale politie Hekla. Hij wordt woensdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 11. Topman JD.com opgepakt vanwege verkrachting (05/09/2018 - Metro)
  De oprichter en topman van webshop JD.com, Liu Qiangdong, werd afgelopen vrijdag opgepakt vanwege verkrachting. Dat laat de lokale politie weten. Eerder werd bekend dat de Chinese miljardair was opgepakt vanwege seksueel wangedrag. De 45-jarige Liu werd zaterdag vrijgelaten en vertrok zondagavond naar China. Het onderzoek naar de mogelijke verkrachting is nog in volle gang, laat de woordvoerder van de politie van Minneapolis weten aan persbureau Bloomberg. “We onderzoeken de mogelijke verkrachting. Liu is vrijgelaten, omdat nog niet zeker is of hij wel vervolgd gaat worden.” Liu volgt een deeltijdstudie bedrijfskunde aan de Chinese campus van de universiteit van Minnesota. Voor de opleiding bracht hij een bezoek aan Minneapolis. JD.com is een van de grootste webshops in China. Alibaba en Tencent zijn de belangrijkste rivalen. Bron: Belga   Het bericht Topman JD.com opgepakt vanwege verkrachting verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Regisseur Luc Besson beschuldigd van verkrachting (20/05/2018 - De Morgen)
  De politie van Parijs onderzoekt een aanklacht van verkrachting tegen Luc Besson, een van Frankrijks meest bekende regisseurs.
  [naar artikel]
 13. Regisseur Luc Besson beschuldigd van verkrachting (20/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Parijs onderzoekt een aanklacht van verkrachting tegen Luc Besson, een van Frankrijks meest bekende regisseurs.
  [naar artikel]
 14. Politie onderzoekt inbraak in bankkantoor (03/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie onderzoekt zondag een mogelijke inbraak in een bank in de Belgielei in Antwerpen. Inbrekers hebben zich mogelijk via een tunnel of riolering toegang verschaft. “De politie is bezig met sporenonderzoek”, bevestigt woordvoerder Willem Migom.
  [naar artikel]
 15. Opnieuw verkrachting tijdens uitgaansnacht in Gent? Politie start onderzoek (06/11/2021 - De Morgen)
  De Gentse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de Overpoortstraat vannacht. In de toiletten van café Elixir zou een 18-jarig meisje verkracht zijn.
  [naar artikel]
 16. Opnieuw verkrachting tijdens uitgaansnacht in Gent? Politie start onderzoek (06/11/2021 - De Morgen)
  De Gentse politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting in de Overpoortstraat vannacht. In de toiletten van café Elixir zou een 18-jarig meisje verkracht zijn.
  [naar artikel]
 17. Politie onderzoekt verkrachting aan naaktstrand Bredene (13/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politie en het parket onderzoeken een verkrachting nabij het naaktstrand in Bredene. De feiten gebeurden op 1 juli in de duinen, tussen strandpost zes en het naaktstrand.
  [naar artikel]
 18. Politie onderzoekt mogelijke aanval op telcentrum Philadelphia (06/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van de stad Philadelphia, in de cruciale strijdstaat Pennsylvania, onderzoekt een mogelijke aanval op het Pennsylvania Convention Center, een congrescentrum waar momenteel de stemmen worden geteld voor de presidentsverkiezingen. Volgens lokale media zou een groep in een zware jeep onderweg geweest zijn vanuit Virginia om een “aanval” te lanceren.
  [naar artikel]
 19. Brusselse school belt politie voor balorige 8-jarige leerling: “Een beetje overdreven” (19/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een basisschool uit Jette heeft enkele weken geleden de politie opgeroepen om een 8-jarige leerling te overmeesteren, en een leerkracht diende bovendien ook klacht in tegen de jongen. “Een beetje overdreven”, vindt de advocaat van de familie.
  [naar artikel]
 20. Politie onderzoekt verkrachting op festival Reggae Geel (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie en het parket voeren een onderzoek naar een verkrachting op het festival Reggae Geel. Een verdachte is gerechtelijk aangehouden.
  [naar artikel]
 21. Leerling gewond bij steekpartij op school (18/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een minderjarige leerling is woensdagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in een school in het centrum van Antwerpen. De politie onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 22. Opstootje na Cercle-Antwerp: fans menen verdachte van mogelijke verkrachting te herkennen, politie moet tussenbeide komen (31/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na Cercle Brugge-Antwerp is op de bezoekersparking zondagavond tumult ontstaan. Enkele fans meenden een verdachte van een mogelijke verkrachting te herkennen, waarna de politie tussenbeide moest komen.
  [naar artikel]
 23. Leerling dreigt met schietpartij op school in Rotselaar (21/02/2020 - De Standaard)
  Een leerling van het Montfortcollege in Rotselaar heeft vrijdag gedreigd met een schietpartij op zijn school. De politie voerde een huiszoeking uit bij de 18-jarige, maar trof er geen wapens aan. De leerling zei dat het om een grap ging.
  [naar artikel]
 24. Leerling dreigt met schietpartij op school in Rotselaar (21/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een leerling van het Montfortcollege in Rotselaar heeft vrijdag gedreigd met een schietpartij op zijn school. De politie voerde een huiszoeking uit bij de 18-jarige, maar trof er geen wapens aan. De leerling verklaarde dat het om een grap ging.
  [naar artikel]
 25. Conciërge van school verkracht leerling die haar afwees (29/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De conciërge van een Amerikaanse school is opgepakt voor de verkrachting van een 16-jarige jongen. Volgens de leerling maakte ze herhaaldelijk duidelijk dat ze seks met hem wilde en verkrachtte ze hem toen hij haar weer eens had afgewezen. Dat meldt Knoxville News Sentinel.
  [naar artikel]
 26. Leerling verspreidt massaal naaktfoto's (19/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een minderjarige leerling van een middelbare school in Kapelle-op-den-Bos is preventief geschorst omdat hij naaktfoto's van medeleerlingen heeft verspreid. Dat wordt bevestigd aan VTM Nieuws. Er zijn ook slachtoffers uit andere scholen in de omgeving. De politie onderzoekt of er nog andere daders betrokken waren bij het verspreiden van de naaktfoto's.
  [naar artikel]
 27. Politie Chicago pakt tweede verdachte op wegens live verkrachting op Facebook (04/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Chicago heeft een tweede verdachte opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij een verkrachting die rechtstreeks werd getoond via
  [naar artikel]
 28. Gentse politie start onderzoek naar mogelijke verkrachting jonge vrouw nadat ze verdovend middel in drankje kreeg (01/11/2021 - VRT NWS)
  In Gent zijn politie en parket een onderzoek gestart naar een mogelijke verkrachting van een jonge vrouw. Zij zou twee weken geleden in een café een verdovend middel in haar drank hebben gekregen en daarna zijn meegenomen. "Het onderzoek heeft de hoogste prioriteit."
  [naar artikel]
 29. Mogelijke ontvoeringspoging in Groot-Bijgaarden, politie op zoek naar man zonder wenkbrauwen (17/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van Dilbeek onderzoekt een mogelijke poging tot ontvoering van een kind in de Reinaertwijk in Groot-Bijgaarden.
  [naar artikel]
 30. Man in elkaar gezakt op De Coninckplein: politie onderzoekt verdacht overlijden (15/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het De Coninckplein is maandagavond een man in elkaar gezakt en overleden nadat hij onwel zou zijn geworden. Het slachtoffer had volgens de politie veel bloed verloren en kon niet meer gereanimeerd worden. Wat er precies gebeurd is, blijft onduidelijk, maar de politie onderzoekt twee mogelijke plaatsen delict.
  [naar artikel]
 31. Man in elkaar gezakt op De Coninckplein: politie onderzoekt verdacht overlijden (15/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het De Coninckplein is maandagavond een man in elkaar gezakt en overleden nadat hij onwel zou zijn geworden. Het slachtoffer had volgens de politie veel bloed verloren en kon niet meer gereanimeerd worden. Wat er precies gebeurd is, blijft onduidelijk, maar de politie onderzoekt twee mogelijke plaatsen delict.
  [naar artikel]
 32. Politie op zoek naar meisje (14) uit Schaffen (03/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie van zone Demerdal DSZ onderzoekt de mogelijke verdwijning van de 14-jarige Anaïs Thielemans uit Diest. Het meisje werd maandag voor het laatst gezien op de Kleinbaan in Schaffen.
  [naar artikel]
 33. Politie onderzoekt mogelijke schietpartij op school Roermond (14/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse politie onderzoekt een schietpartij bij een school in Roermond. Er is een scholier aangehouden. Er zijn geen slachtoffers gevallen en er raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 34. Politie onderzoekt mogelijke schietpartij op school Roermond (14/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse politie onderzoekt een schietpartij bij een school in Roermond. Er is een scholier aangehouden. Er zijn geen slachtoffers gevallen en er raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 35. Opnieuw onderzoek naar verkrachting jonge vrouw in Gent (06/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie onderzoekt een mogelijk nieuwe verkrachting van een jong meisje in Gent. De feiten zouden in de vroege ochtend van zaterdag plaatsgevonden hebben in de toiletten van een café in de Overpoortstraat. De cafébaas zelf wist van niets, tot de politie zijn camerabeelden kwam opvragen. “Hier was acht man personeel, wat kunnen we nog meer doen?”
  [naar artikel]
 36. Duitse politie onderzoekt “poging tot moord” nadat studenten ziek worden na drinken van melk of water uit universiteitskeuken (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse politie onderzoekt een mogelijke poging tot moord na de vergiftiging van zeven studenten op de universiteit van Darmstadt. De studenten werden onwel nadat zij een onbekende substantie in een drank binnen hadden gekregen. Met iedereen gaat het inmiddels beter, ook de 30-jarige persoon die in kritieke toestand was. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.
  [naar artikel]
 37. “Ik werd vals beschuldigd van verkrachting en ging door de hel. Terwijl de politie het bewijs dat me vrijpleitte heel de tijd in handen had” (18/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 22-jarige Britse student wil de politie van Londen vervolgen nu hij vrijgesproken is voor de verkrachting van een jonge vrouw in 2015. Zelf...
  [naar artikel]
 38. 13-jarige leerling krijgt slag op hoofd op weg naar school door onbekende man (18/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 13-jarige leerling van het Sint-Paulusinstituut in Herzele is woensdagochtend door een man aangevallen op weg naar school. De politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 39. Politie en gerecht onderzoeken verkrachting van bejaarde vrouw in Sint-Truiden (09/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Politie en gerecht zijn donderdagavond een onderzoek gestart naar de verkrachting van een 82-jarige vrouw in Sint-Truiden. Na de ernstige feiten is de vrouw naar het ziekenhuis overgebracht. Donderdagavond werd bij de lokale politie aangifte gedaan van de verkrachting. Voorlopig is er nog geen verdachte gearresteerd.
  [naar artikel]
 40. Politie Philadelphia onderzoekt mogelijke aanval op telcentrum (06/11/2020 - De Morgen)
  De politie van Philadelphia onderzoekt of gewapende personen het gebouw wilden aanvallen waar stemmen worden geteld. Na een tip werden twee mannen gearresteerd vlakbij het congrescentrum waar de tellingen plaatsvinden. Volgens sommige berichten werd een wapen in beslag genomen.
  [naar artikel]
 41. Vermoedelijk 27 doden bij zware brand in Japan, politie onderzoekt mogelijke brandstichting (17/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een brand in een gebouw in de Japanse metropool Osaka zijn vrijdag vermoedelijk 27 doden gevallen. Dat meldde de publieke omroep NHK. De politie onderzoekt of de brand aangestoken werd.
  [naar artikel]
 42. Brugse wiskundeleraar beticht van verkrachting van 16-jarige leerling (13/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Hebben een 40-jarige leraar wiskunde en een 16-jarige leerlinge van de school in Brugge waar hij les gaf seksuele betrekkingen met wederzijdse toestemming gehad of is er door de leerkracht dwang uitgeoefend op het meisje? Dat is de hamvraag waarover de Brugse strafrechter zich gisteren boog.
  [naar artikel]
 43. Nu ook 10-jarige en 18-jarige leerling van Leuvense scholen positief getest op coronavirus (06/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 10-jarige leerling van de basisschool van het Heilig Drievuldigheidscollege (HDC) en een 18-jarige leerling van het Heilig Hartinstituut (HHH) hebben positief getest op het coronavirus. Dat lieten de scholen weten aan de ouders van andere leerlingen, en wordt ook bevestigd door burgemeester Mohamed Ridouani (SP.A).
  [naar artikel]
 44. Mogelijke schietpartij op Nederlandse school, politie start onderzoek (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse politie onderzoekt een mogelijke schietpartij bij een school in Roermond. Er is een scholier aangehouden, die volgens getuigen met...
  [naar artikel]
 45. Brusselse politie onderzoekt mogelijke kalasjnikov in videoclip (10/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politiezone Brussel Hoofdstad - Elsene onderzoekt of een kalasjnikov die in beeld is tijdens de opnames van een videoclip in de Noordwijk al dan niet echt is.
  [naar artikel]
 46. Vlaamse leerling verspreidt massaal naaktfoto’s (19/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een minderjarige leerling van een middelbare school in Kapelle-op-den-Bos is preventief geschorst omdat hij naaktfoto’s van medeleerlingen heeft verspreid. Dat meldt VTM NIEUWS maandagavond. Volgens de televisiezender zijn er ook slachtoffers uit andere scholen in de omgeving en onderzoekt de politie of er nog andere daders betrokken waren bij het verspreiden van de naaktfoto’s. Het parket Halle-Vilvoorde kon de informatie maandagavond niet bevestigen.
  [naar artikel]
 47. Vlaamse leerling verspreidt massaal naaktfoto’s (19/09/2016 - De Standaard)
  Een minderjarige leerling van een middelbare school in Kapelle-op-den-Bos is preventief geschorst omdat hij naaktfoto’s van medeleerlingen heeft verspreid. Dat meldt VTM NIEUWS maandagavond. Volgens de televisiezender zijn er ook slachtoffers uit andere scholen in de omgeving en onderzoekt de politie of er nog andere daders betrokken waren bij het verspreiden van de naaktfoto’s. Het parket Halle-Vilvoorde kon de informatie maandagavond niet bevestigen.
  [naar artikel]
 48. Nederlandse politie onderzoekt tien incidenten door mogelijke ‘pedojagers’ (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Politie in Nederland onderzoekt verschillende incidenten van bedreiging, vernieling en mishandeling waarbij mogelijk ‘pedojagers’ betrokken zijn. De afgelopen maanden vonden negen incidenten plaats in Emmen en één in Assen, twee steden in de noordoostelijke provincie Drenthe. De politie vermoedt dat het hier om ‘pedojagers’ gaat en roept het op deze manier voor eigen rechter spelen een halt toe.
  [naar artikel]
 49. Franse filmmaker Luc Besson beschuldigd van verkrachting (20/05/2018 - VRT NWS)
  De Franse regisseur/filmproducent/schrijver Luc Besson wordt door een jonge actrice beschuldigd van verkrachting. Ze heeft daarover een klacht ingediend. De Franse politie onderzoekt de zaak, maar Besson ontkent alles.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy