De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Frut van Raes: de beenhouwer die onze krant haar bijnaam gaf

Gazet van Antwerpen

24/01/2023 - 20:53

Veel oudere Antwerpenaars noemen onze krant nog altijd de Frut. Voor sommigen is het een scheldnaam, voor anderen een geuzennaam. Er zijn verschillende versies over de oorsprong van die bijnaam. Had het met de beroemde beenhouwerij Raes in de Steenhouwersvest te maken? Of toch met de negentiende-eeuwse concurrentiestrijd met Het Laatste Nieuws?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. In het spoor van levende koeien in Kieldrecht naar charcuterie in Edegem: “Wij houden de ketting tussen boer en beenhouwer kort” (25/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Hoe reageert de consument op het recente vleesschandaal? En wat doet de slager om de hoek? “Wij houden de ketting tussen boer en beenhouwer al jaren zo kort mogelijk”, reageert slagersfamilie Van Gijsel uit Edegem. “We halen onze runderen bij onze nonkel Mon.” Uw krant volgde het spoor van levende koeien in Kieldrecht naar charcuterie in Edegem.
  [naar artikel]
 2. Beenhouwer wordt beleggingsadviseur en fraudeert voor 11 miljoen euro (09/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de correctionele rechtbank van Mechelen is vandaag een zaak van grootschalige fraude en oplichting behandeld. Een voormalige beenhouwer die
  [naar artikel]
 3. Jan Raes stopt na 11 jaar als directeur van het Amsterdams Concertgebouworkest (31/05/2019 - VRT NWS)
  De Belg Jan Raes neemt eind dit jaar ontslag als directeur van het Concertgebouworkest van Amsterdam, een van de beste symfonische orkesten van de wereld. Jan Raes heeft het orkest meer dan 11 jaar geleid. Onlangs kreeg Raes kritiek nadat hij een dirigent had ontslagen in een zaak van grensoverschrijdend gedrag. Dat leidde tot ongenoegen bij enkele musici. "Het is tijd voor een nieuwe faze, voor mij en voor het orkest", zegt Jan Raes.
  [naar artikel]
 4. Dit is de stoere bijnaam van prins George (28/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse prins George (5) heeft tijdens een wandeling met oma zijn bijnaam onthuld aan een toevallige voorbijganger. Volgens de Britse krant The Sun heet de jongen naar eigen zeggen niet George maar ‘Archie’.
  [naar artikel]
 5. Een dag in het spoor van Bart De Wever: bij de beenhouwer kon er nog gelachen worden (26/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Hij ging joggen, zette de lokale beenhouwer op stelten en bleef op het eind van de dag veruit Vlaanderens populairste politicus. Toch was Bart De Wever ondanks de persoonlijke overwinning groots in de nederlaag.
  [naar artikel]
 6. VIDEO. Beenhouwer slaat met bloederig vlees in gezicht van veganisten (08/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een beenhouwer heeft op een markt in het Engelse Leeds een aantal veganisten met bloederig vlees op de oren geslagen. Letterlijk. Het incident werd...
  [naar artikel]
 7. Van Damme wil zijn imago van 'beenhouwer' kwijtraken (11/04/2019 - De Morgen)
  'Beenhouwer, slachter, varken...' KV Mechelen-middenvelder Joachim Van Damme (23) is na zijn aanslag op de enkel van Anderlechtspeler Ibrahima Conté de meest verguisde speler in eerste klasse. 'Ik wil van dat imago af.'
  [naar artikel]
 8. Hoe onze krant decennialang strijdend katholiek was (06/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Er zijn nog altijd mensen die Het Belang van Limburg als een katholieke krant omschrijven. Maar die definitie staat lichtjaren ver van deze die haar stichter ooit hanteerde. Ja, de krant heeft haar wortels in een zeer gelovig verleden. Maar vandaag richten uitgever en redactie zich op een bewust pluralisme. Omdat de krant de vinger aan de pols van een geseculariseerde en rijk geschakeerde provincie wil houden.
  [naar artikel]
 9. Frank Raes wordt analist en interviewer voor Gazet van Antwerpen: “Helemaal niets doen, dat kan ik niet” (23/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Frank Raes (68) is officieel al even met pensioen, maar hij kan de sportwereld toch niet loslaten. Als fiere Antwerpenaar zal hij vanaf dit weekend maandelijks een bekend sportfiguur interviewen voor Gazet van Antwerpen. Daarnaast wordt hij ook een van de sportanalisten van uw krant.
  [naar artikel]
 10. ANALYSE. Frank Raes na België - Canada: “We mogen onze beide pollekes kussen” (23/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De kop is eraf. België heeft zijn eerste groepsmatch op het WK met 1-0 gewonnen van Canada. Op een diefje, dat beseft ook onze analist Frank Raes. “Op deze manier worden we geen wereldkampioen.”
  [naar artikel]
 11. Joachim Van Damme: van meest verguisde speler naar grootste leider (11/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Iedereen die Joachim Van Damme (29) deze week passeerde in het AFAS-stadion van KV Mechelen riep hetzelfde: “Ah, beenhouwer”. Meer leider dan beenhouwer intussen, toch blijft zijn vroegere reputatie hem tegen wil en dank achtervolgen.
  [naar artikel]
 12. Bericht aan onze lezers. Probleem met digitale krant opgelost: dit moet je doen (10/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Er was deze ochtend een probleem met de digitale publicatie van HBVL, de krant verscheen onvolledig, Onze technische mensen hebben het probleem intussen kunnen oplossen. Had je onze digitale krant al gedownload? Dan moet je die versie verwijderen en de krant opnieuw downloaden. Dan kan kan je weer genieten van onze volledige digitale weekendkrant.
  [naar artikel]
 13. Mega Mertens? Hamont Hurricane? Kies je bijnaam voor Elise Mertens (24/01/2018 - Sporza)
  Elise Mertens gooit hoge ogen op de Australian Open en bij Sporza vinden we dat zo'n topper een welluidende bijnaam verdient. Breng je stem uit in onze poll.
  [naar artikel]
 14. Deze Kempense beenhouwer aast op erkenning van zijn vijfde streekproduct (04/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Beenhouwer Jef Janssens (75) uit Mol-Rauw, de koning van de streekproducten, broedt op een vijfde erkenning. Hij verkoopt al vier streekproducten, waaronder zijn bekende zwarte pensen, maar wil nu ook een aanvraag voor zijn ossenvlees indienen.
  [naar artikel]
 15. Consument haalt steeds vaker zijn vlees bij lokale beenhouwer of boer (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  HasseltHet schandaal rond de slachthuisgroep Verbist zet consumenten aan om hun vlees elders te kopen, bij de kleine lokale beenhouwer of rechtstreeks bij de boer. “De mensen eten minder, maar ook beter vlees”, zegt Koen Vandevelde, slager en voorzitter van Koninklijke Hasseltse Slagersbond.
  [naar artikel]
 16. Wat kan je doen tegen puistjes? 'Dr Pimple Popper' geeft advies (28/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De kans is klein dat de naam Sandra Lee u iets zegt, maar haar bijnaam 'Dr Pimple Popper' doet misschien wel een belletje rinkelen. De Amerikaanse dermatologe is een hit op Youtube met haar filmpjes waarin ze kijkers trakteert op niet al te smakelijke beelden van puisten en cystes die uitgeknepen of opengesneden worden. Aan de Australische krant Daily Mail deelt ze haar tips tegen acne.
  [naar artikel]
 17. Meghan Markle heeft al een bijnaam in het Britse koningshuis (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Meghan Markle is nog maar pas lid van het Britse koningshuis, de voormalige actrice heeft nu al een bijnaam gekregen. Dat is een gewoonte bij de Engelse royals, al is het wel opmerkelijk dat Meghan die nu al krijgt. Haar schoonvader prins Charles wil er haar doortastendheid en sterke inborst mee in de verf zetten.
  [naar artikel]
 18. Sergio Ramos evenaarde record tegen Deportivo, maar daar zal de "beenhouwer van Madrid" niet heel fier op zijn (22/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Sergio Ramos in een record rijker. De 31-jarige Spanjaard, op de sociaalnetwerksites geregeld omgedoopt tot de '"beenhouwer van Madrid", kreeg
  [naar artikel]
 19. Sportjournalist Bart Raes, wiens vrouw aan borstkanker lijdt, doet oproep aan alle Vlamingen: “Blijf godverdomme in uw kot, doe het voor Lisbeth en haar vele lotgenoten” (20/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De echtgenoot van voormalig VTM-sportjournalist Bart Raes lijdt aan agressieve borstkanker. De chemobehandeling slaat aan, maar toch maakt hij zich...
  [naar artikel]
 20. Onze WK-analist Frank Raes heeft vertrouwen in De Bruyne en co: “En waarom zouden de Rode Duivels niet ver kunnen geraken?” (19/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Als journalist en commentator bij de VRT heeft Frank Raes (68) liefst acht WK’s en vijf EK’s vanop de eerste rij meegemaakt. Tijdens dit WK zal hij voor Gazet van Antwerpen de wedstrijden van de Rode Duivels onder de loep nemen. “Geluk is een belangrijke factor op zo een eindtoernooi”, zegt onze WK-analist.
  [naar artikel]
 21. Hier vind je amper een bakker of beenhouwer: zo tevreden is jouw gemeente over het winkelaanbod (24/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie nabijheid van winkels als criterium hanteert bij de zoektocht naar een nieuwe woonplaats, moet zeker Wijnegem, Olen of Kapellen in overweging nemen. Hulshout, Rumst en zeker Sint-Amands vallen dan sowieso uit de boot. In die laatste gemeenten zijn de inwoners namelijk het minst te spreken over het winkelaanbod. In Sint-Amands is de laatste beenhouwer een jaar geleden dichtgegaan. Wij gingen er winkelen en stelden vast dat de “Winkelstraat” haar naam geen eer aandoet. Bekijk hieronder hoe het in jouw gemeente zit.
  [naar artikel]
 22. Vrouw valt haast van haar stoel bij het zien van oude foto in onze krant: “Dat is mijn moeder” (08/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een stuk met oude beelden van vergeten Antwerpse fabrieken in onze krant deze week, zorgde deze voor een emotioneel moment. Een dame herkende haar moeder op een foto van werkvrouwen in koekjesfabriek. Onze GvA-eindredacteur Jan Bartosik kreeg de dame aan de lijn en zal het gesprek niet snel vergeten, zo vertelt hij in de stadsrubriek ‘Altijd Antwerpen’.
  [naar artikel]
 23. VRT wijst Michel Wuyts en Frank Raes de deur: sportmonumenten moeten met pensioen (11/06/2021 - De Morgen)
  Michel Wuyts en Frank Raes, twee absolute monumenten op de VRT-sportredactie, verdwijnen van het scherm. Wuyts wordt als wielercommentator vervangen door het trio Karl Vannieuwkerke, Renaat Schotte en Ruben Van Gucht. Raes geeft zijn plaats aan de tafel van Extra Time door aan Aster Nzeyimana.
  [naar artikel]
 24. De unieke bijnaam van Jan Becaus voor Goedele Wachters (25/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond betreedt ex-tennisser Xavier Malisse de arena van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Hij neemt het op tegen schrijfster Dalilla Hermans en nieuwsanker Goedele Wachters. Die laatste verklapt de bijzonder bijnaam die ex-collega Jan Becaus haar gaf.
  [naar artikel]
 25. Cath Luyten openhartig over relatie met Frank Raes: “Tijdens de seks hoor ik zijn nieuwe hartklep sneller tikken” (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Presentatrice Cath Luyten is zaterdagvoormiddag te gast in het radioprogramma Het Heilig Huis van Hanssen op Joe FM. Tijdens haar gesprek met Evi Hanssen is ze bijzonder openhartig over haar relatie met Frank Raes. Niet alleen over het grote leeftijdsverschil, maar ook over zijn hartoperatie van enkele jaren geleden.
  [naar artikel]
 26. Cath Luyten openhartig over relatie met Frank Raes: “Tijdens de seks hoor ik zijn nieuwe hartklep sneller tikken” (15/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Presentatrice Cath Luyten is zaterdagvoormiddag te gast in het radioprogramma Het Heilig Huis van Hanssen op Joe FM. Tijdens haar gesprek met Evi Hanssen is ze bijzonder openhartig over haar relatie met Frank Raes. Niet alleen over het grote leeftijdsverschil, maar ook over zijn hartoperatie van enkele jaren geleden.
  [naar artikel]
 27. Marijke De Raes uit ‘Topdokters’ is militair spoedarts: “Als ze me vragen om naar Syrië te gaan, ben ik morgen weg” (26/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  “Ik kom pas nu in Topdokters omdat ik geen high end geneeskunde doe”, zegt Marijke De Raes (36). Maar zo bescheiden hoeft ze niet te zijn. De Raes werkt op de spoedafdeling van een Antwerps ziekenhuis en helpt als militair spoedarts mensen in conflictgebieden. “Daar werk ik in hachelijke omstandigheden. Er is niet veel dat me nog van mijn stuk brengt.”
  [naar artikel]
 28. Jan Raes, Vlaamse directeur Concertgebouworkest, over #MeToo-exit van zijn chef-dirigent: “Het ging om meerdere vrouwen” (21/01/2019 - De Morgen)
  Aan het hoofd van het Nederlandse Koninklijk Concertgebouworkest staat de Vlaming Jan Raes. Het orkest heeft sinds dit weekend een prachtig nieuw onderkomen in Amsterdam, maar moest in 2018 ook plots afscheid nemen van chef-dirigent Daniele Gatti wegens een #MeToo-schandaal. Voor het eerst praat Raes nu over de kwestie.
  [naar artikel]
 29. Voormalig bestuurder KRC Genk Robert Raes overleden (03/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op 86-jarige leeftijd overleed in Genk Robert Raes. De Oost-Vlaming, die als hoofdingenieur in de mijn naar Limburg verhuisde, was niet alleen voorzitter maar ook een korte periode trainer van FC Winterslag. Eind jaren ‘90 werd Raes bestuurder bij KRC Genk, waar hij begin deze eeuw enkele jaren actief was als voorzitter van de sportieve commissie.
  [naar artikel]
 30. Je kan er goed je boterham mee verdienen en toch sluit elke vijf dagen een slagerij in ons land: waarom wil niemand meer beenhouwer worden? (06/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het afgelopen jaar verdween in ons land om de vijf dagen een beenhouwerij. Overnemers vinden is moeilijk. Maar waarom wil niemand nog beenhouwer worden? En is het de schuld van de warenhuizen die steeds meer fijne vleeswaren verkopen?
  [naar artikel]
 31. VRT zet sportmonumenten aan de zijlijn: Michel Wuyts en Frank Raes verdwijnen van het scherm (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Michel Wuyts (64) en Frank Raes (67), twee absolute monumenten op de VRT-sportredactie, verdwijnen van het scherm. Wuyts wordt als wielercommentator vervangen door het trio Karl Vannieuwkerke, Renaat Schotte en Ruben Van Gucht. Raes geeft zijn plaats aan de tafel van ‘Extra Time’ door aan Aster Nzeyimana.
  [naar artikel]
 32. VRT zet sportmonumenten aan de zijlijn: Michel Wuyts en Frank Raes verdwijnen van het scherm (11/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Michel Wuyts (64) en Frank Raes (67), twee absolute monumenten op de VRT-sportredactie, verdwijnen van het scherm. Wuyts wordt als wielercommentator vervangen door het trio Karl Vannieuwkerke (50), Renaat Schotte (52) en Ruben Van Gucht (35). Raes geeft zijn plaats aan de tafel van ‘Extra Time’ door aan Aster Nzeyimana (27).
  [naar artikel]
 33. VRT zet sportmonumenten aan de zijlijn: Michel Wuyts en Frank Raes verdwijnen van het scherm (11/06/2021 - De Morgen)
  Michel Wuyts en Frank Raes, twee absolute monumenten op de VRT-sportredactie, verdwijnen van het scherm. Wuyts wordt als wielercommentator vervangen door het trio Karl Vannieuwkerke, Renaat Schotte en Ruben Van Gucht. Raes geeft zijn plaats aan de tafel van Extra Time door aan Aster Nzeyimana.
  [naar artikel]
 34. Jan Raes gaat tijdelijk Opera Ballet Vlaanderen leiden (17/01/2020 - De Tijd)
  21:25 Raes wordt voor acht maanden de algemeen directeur van de cultuurinstelling, in afwachting van een opvolger voor Bart Van der Roost.
  [naar artikel]
 35. Technische problemen bij digitale krant De Morgen (10/09/2018 - De Morgen)
  De digitale krant is deze ochtend niet verschenen door een technisch probleem. Onze IT-ploeg is momenteel druk in de weer om dat op te lossen en de krant zo snel mogelijk toch online te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.
  [naar artikel]
 36. PODCAST. Frank Raes interviewt Roger De Vlaeminck: “Van Aert is heel goed, maar we mogen ook niet overdrijven” (23/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Elke maand interviewt Frank Raes voor Gazet van Antwerpen een iconisch figuur uit de Belgische sportwereld. In aanloop naar het WK wielrennen op de weg in het Australische Wollongong trapt Raes zijn interviewreeks af met een van de strafste Belgische wielrenners aller tijden: Roger De Vlaeminck (75). Beluister het interview hieronder.
  [naar artikel]
 37. Frank Raes zwaait af als presentator ‘Extra time’, maar zonder kompaan Filip Joos (27/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Nog een allerlaatste keer mag Frank Raes (67) de debatten leiden: uitzonderlijk op dinsdag is er een aflevering van Extra time waarin Raes en zijn gasten stilstaan bij de voorbije speeldag in de Jupiler Pro League. Omwille van een coronabesmetting zal vaste analist Filip Joos (41) zijn afscheid echter niet meemaken.
  [naar artikel]
 38. Frank Raes zwaait af als presentator ‘Extra time’, maar zonder kompaan Filip Joos (27/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nog een allerlaatste keer mag Frank Raes (67) de debatten leiden: uitzonderlijk op dinsdag is er een aflevering van Extra time waarin Raes en zijn gasten stilstaan bij de voorbije speeldag in de Jupiler Pro League. Omwille van een coronabesmetting zal vaste analist Filip Joos (41) zijn afscheid echter niet meemaken.
  [naar artikel]
 39. Geeft Frank Raes vanavond tegen Frankrijk zijn laatste WK-commentaar? (10/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Als de Rode Duivels vanavond Frankrijk naar huis spelen, zit het WK voetbal er voor Frank Raes (64) op. In principe is dit zijn laatste WK, want in maart moet hij met pensioen. Wie de sportjournalist een beetje kent, weet dat hij daar niet van wakker ligt. Want wie stopt er nu met werken op zijn 65? Al zeker Frank Raes niet.
  [naar artikel]
 40. Jan Raes aangesteld tot directeur ad interim Opera Ballet Vlaanderen (17/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  De raad van bestuur van Opera Ballet Vlaanderen heeft vrijdagavond Jan Raes aangesteld als algemeen directeur ad interim, voor een periode van acht maanden. Dat meldt Opera Ballet Vlaanderen in een persbericht. Raes start half februari.
  [naar artikel]
 41. De drie beste sportboeken volgens Frank Raes: 'Mohamed Ali was een van de grootste sportmannen ooit' (09/08/2019 - Knack)
  'Maradona was een genie, maar door de prestatiedruk is hij afgetakeld tot een wat zielige, zwaarlijvige drugsverslaafde', zegt Frank Raes.
  [naar artikel]
 42. Frank Raes becommentarieert ‘Thuis’ en het resultaat is onbetaalbaar (24/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag was Frank Raes (64) te gast bij Sven De Leijer in diens eindejaarsshow ‘Vrede op aarde’. In een filmpje werd zijn voetbalcommentaar...
  [naar artikel]
 43. Gelukkig voor de dokter had ik te weinig kracht om haar kabinet in frut te slaan (23/03/2019 - De Morgen)
  Vincent Byloo en Elke Neuville. Partners in crime en in de liefde. Hij maakt radio, zij tv. Ze schrijven over alles wat hen beroert, in co-ouderschap: de ene week zij, de andere week hij. Vandaag: Elke Neuville.
  [naar artikel]
 44. Hendrik Dierendonck, ‘s lands bekendste beenhouwer: “Toen ik een tweede slagerij opende, sprak mijn papa een maand niet tegen mij” (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vraag Hendrik Dierendonck (46) niet waarom hij is uitgegroeid tot de bekendste beenhouwer van het land met een imperium van vijf winkels, een atelier, een sterrenzaak én maar liefst 95 medewerkers. “Ik heb er geen idee van, ik doe gewoon wat ik graag doe. Al heb ik ook al in mijn auto zitten bleiten omdat ik het niet meer zag zitten.”
  [naar artikel]
 45. VS terug on ‘speaking terms’ met ‘beenhouwer’ Bachar el-Assad (03/11/2017 - Express)
  Een hooggeplaatste verantwoordelijke van de Amerikaanse overheid heeft deze week in Damascus Ali Mamlouk ontmoet. Dat is de chef van de Syrische veiligheidsdiensten. De Syrische krant Al-Akhbar, die als eerste het bericht bracht, steunt daarbij op bronnen dichtbij de regering van Bachar el-Assad, schrijft Reuters. Het is de eerste keer in bijna 7 jaar dat de Syriërs en de Amerikanen gesprekken voeren op dat niveau. De gesprekken gingen over in Syrië verdwenen en vermiste Amerikaanse staatsburgers, waaronder een aantal CIA-agenten. Volgens dezelfde bronnen gaat het om een belangrijke stap, maar heeft Damascus weinig vertrouwen in het Amerikaanse standpunt. Mamlouk heeft in het gesprek zijn ongenoegen geuit over de aanwezigheid van Amerikaanse troepen in Syrië. De ‘bezetters’ waarover de Syriër het had, worden door Washington afgedaan als ‘consultants in de strijd tegen de Islamitische Staat’. De Syriërs slaagden er vrijdag nog in de stad Deir ex-Zor op IS te heroveren. Het lijkt er dus op dat de VS probeert de relatie met Syrië te normaliseren. 7 jaar en 400.000 doden later lijkt Trump in de man die hij in april nog ‘een beenhouwer’ noemde, opnieuw een mogelijke gesprekspartner te zien. The post VS terug on ‘speaking terms’ met ‘beenhouwer’ Bachar el-Assad appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 46. ROYALS. De bijzondere bijnaam van prinses Charlotte, prinses Amalia krijgt kritiek (23/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Prinses Charlotte draagt graag een tiara en heeft op school een bijnaam. Ondertussen maken haar oom prins Harry en tante Meghan Markle werk van een geheim televisieproject. De Noorse koninklijke familie genoot dan weer duidelijk van de zomervakantie. Een overzicht van het wel en wee in adellijke kringen.
  [naar artikel]
 47. Frank Raes becommentarieert ‘Thuis’ en het resultaat is onbetaalbaar: “een aai van De Bruyne” (24/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag was Frank Raes (64) te gast bij Sven De Leijer in diens eindejaarsshow ‘Vrede op aarde’. In een filmpje werd zijn voetbalcommentaar...
  [naar artikel]
 48. Frank Raes becommentarieert ‘Dagelijkse Kost’: “Hij gaat binneeuuh!” (24/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zondag was Frank Raes (64) te gast bij Sven De Leijer in diens eindejaarsshow ‘Vrede op aarde’. In een filmpje werd zijn voetbalcommentaar...
  [naar artikel]
 49. QUIZ. Heb jij de krant goed gelezen in 2021? Doe dan onze krantencover-quiz! (27/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wat weet je nog van het voorbije nieuwsjaar? Test jouw kennis met onze eindejaarsquiz: 21 vragen over 2021. Als je trouw elke dag onze krant hebt gelezen heb je alvast een streepje voor. Elke vraag gaat immers over de cover van een krant van het afgelopen jaar. Veel succes!
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy