De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Apple maakt update iOS 16.3 beschikbaar voor iPhone

Express

24/01/2023 - 21:07

Apple heeft een nieuwe update van zijn mobiel besturingssysteem iOS gelanceerd. Het gaat om iOS 16.3. Daaraan zijn vooral heel wat nieuwe features rond veiligheid toegevoegd. In het nieuws: Om hun iPhones up-to-date te houden met de nieuwste features en eventuele veiligheidslekken te dichten, lanceert Apple regelmatig een update van zijn besturingssysteem iOS. Sinds maandag […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Apple neemt voorsprong in AR-race (06/07/2017 - De Tijd)
  16:36 In september laat Apple de iPhone 8 op de wereld los. Tegelijk wordt iOS 11, een update van het besturingssysteem van de iPhone, beschikbaar voor alle iPhone-bezitters.
  [naar artikel]
 2. Apple komt met belangrijke update van iOS voor iPhone 12 en 13 (20/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Apple komt met belangrijke update van iOS voor iPhone 12 en 13 Apple is deze week begonnen met het uitrollen van iOS 15.1.1, een nieuwe versie van zijn besturingssysteem. De kleine update is vooral bedoeld voor gebruikers van iPhone 12 en iPhone 13. Die modellen zouden nu tijdens het bellen namelijk af te maken hebben met gesprekken die zonder enige reden zomaar wegvallen. Eerder dit jaar kwam […] Lees dit artikel: Apple komt met belangrijke update van iOS voor iPhone 12 en 13
  [naar artikel]
 3. Apple maakt iOS 16 bèta beschikbaar voor iedereen, maar let op voor je het installeert (13/07/2022 - Express)
  Apple heeft heel wat vroeger dan verwacht de eerste publieke bètaversie van iOS 16 beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers die die update willen installeren. Door dat te doen, kan je als een van de eersten enkele leuke nieuwe functies testen. Voor wie heel afhankelijk is van zijn, haar of hun iPhone raden we wel enige […]
  [naar artikel]
 4. Apple lanceert belangrijke update iOS 15.4, die heel wat veiligheidslekken van je iPhone oplost (15/03/2022 - Express)
  Apple is deze week begonnen met het uitrollen van iOS 15.4, een grondig vernieuwde versie van zijn besturingssysteem. Naast enkele leuke nieuwe features lost de update ook maar liefst meer dan dertig bugs en beveiligingsproblemen op je iPhone op. Zo weet je of jouw toestel compatibel is met iOS 15.4 en hoe het moet installeren. […]
  [naar artikel]
 5. ‘iPhone 12 mini en iPhone 12 zijn beschikbaar vanaf 13 oktober’ (29/09/2020 - Express)
  Apple lijkt volgens geruchten op 13 oktober op zijn launch event de goedkopere iPhone 12 mini en iPhone 12 te lanceren. Beide... The post ‘iPhone 12 mini en iPhone 12 zijn beschikbaar vanaf 13 oktober’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Apple iOS 14.5 voor iPhone komt eraan met heel wat leuke nieuwigheden: een overzicht (06/04/2021 - Express)
  Apple lanceert binnenkort een grote update van zijn mobiel besturingssysteem iOS. Na heel wat kleinere veiligheidsupdates, wordt iOS 14.5 de eerste versie die ook enkele leuke nieuwigheden met zich meebrengt. Een overzicht: Batterij: De nieuwste update iOS 14.5 zorgt ervoor dat gebruikers met een iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max hun batterij kunnen […] The post Apple iOS 14.5 voor iPhone komt eraan met heel wat leuke nieuwigheden: een overzicht appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. OVERZICHT. Apple voert met iPhone 14 forse prijsverhogingen van ruim 200 euro door: ook Apple Watch Ultra van 999 euro voor extreme sporters (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Daar zijn ze dan: de nieuwe iPhone 14-smartphones! Naast die vier telefoons waren er ook drie Apple Watches en ook een update aan de AirPods Pro. De goedkoopste nieuwe iPhone zal je wel een pak meer kosten dan vorig jaar het geval was. Alles wat Apple aankondigde, lees in dit overzicht. Onderaan het artikel kan je het event herbeleven door de liveblog te herlezen.
  [naar artikel]
 8. Update nu uw iPhone om dit gevaarlijke beveiligingslek in Safari te dichten (27/01/2022 - De Morgen)
  Apple heeft hun nieuwste software-update (15.3) voor iPhone en iPadgebruikers gelanceerd. En dat is belangrijk, want volgens verschillende technologiewebsites lost het eindelijk een gapend gat op in de veiligheid van internetbrowser Safari.
  [naar artikel]
 9. iPhone-gebruikers klagen over vervelend probleem na update naar iOS 14 (21/09/2020 - Metro)
  Heel wat eigenaars van een iPhone melden dat hun toestel oververhit raakt na hun update naar het nieuwste besturingssysteem van Apple. Volgens Apple is het slechts een tijdelijk probleem. Vorige week woensdag lanceerde Apple iOS 14. Daarin zitten heel wat handige nieuwe functies, maar sommige gebruikers merken dat hun toestel uitzonderlijk warm loopt na iOS 14 te hebben geïnstalleerd. “Wordt jullie iPhone ook super warm sinds iOS 14?” en “Twee uur geleden mijn iPhone 6s geüpdatet naar iOS 14. De batterij laadt nu extreem traag op en het toestel is de hele tijd warm. Wat is er aan de hand?”, klinkt het onder meer. Normaal Apple heeft intussen gereageerd op het probleem. “Het is normaal dat de iPhone warm wordt na zo’n grote update. Contacteer ons als het probleem na 48 uur zich nog steeds voordoet”, lezen we op Twitter. Hey there, thanks for reaching out. It’s normal for the iPhone to become warm after an update like this. Reach out to us if you continue to have these issues after 48 hours. https://t.co/GDrqU22YpT — Apple Support (@AppleSupport) September 17, 2020 Anybody else’s iPhone running SUPER hot after iOS 14? — Jackson Hayes (@jacksonhvisuals) September 19, 2020 So I updated my iPhone 11 Pro to iOS 14 and now it’s got that overheating issue again. Sigh. — Christine Romero-Chan (@christyxcore) September 16, 2020 Lees ook: Android-gebruikers moeten hun smartphone ONMIDDELLIJK updaten om deze reden Het bericht iPhone-gebruikers klagen over vervelend probleem na update naar iOS 14 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Zijn de onderdelen van jouw tweedehands iPhone echt? Apple is net zo bezorgd als jij (09/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zijn de onderdelen van jouw tweedehands iPhone echt? Apple is net zo bezorgd als jij Met de volgende iOS-update zullen iPhone-bezitters de authenticiteit van de onderdelen kunnen controleren. Dit is vooral handig voor wie een tweedehands iPhone wil kopen. Je iPhone laten herstellen door Apple zelf heeft één groot voordeel: je weet dat de onderdelen officieel zijn. Dat is niet noodzakelijk het geval wanneer je naar een externe hersteller gaat, […] Lees dit artikel: Zijn de onderdelen van jouw tweedehands iPhone echt? Apple is net zo bezorgd als jij
  [naar artikel]
 11. OVERZICHT. Apple voert met nieuwe iPhone 14 forse prijsverhoging door: 1.019 euro voor goedkoopste model (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Daar zijn ze dan: de nieuwe iPhone 14-smartphones! Naast die vier telefoons waren er ook drie Apple Watches en ook een update aan de AirPods Pro. De goedkoopste nieuwe iPhone zal je wel een pak meer kosten dan vorig jaar het geval was. Alles wat Apple aankondigde, lees je in dit overzicht. Onderaan het artikel kan je het event herbeleven door de liveblog te herlezen.
  [naar artikel]
 12. Apple stelt iPhone 13 voor: vernieuwde camera en krachtigere processor (14/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Apple stelt iPhone 13 voor: vernieuwde camera en krachtigere processor Apple heeft dinsdag via een virtueel live event heel wat nieuwe producten en diensten voorgesteld. Het meest in het oog springende was uiteraard de nieuwe iPhone 13-serie. Die kregen zoals verwacht geen nieuw design, maar wel een grondige update op het vlak van camera, display en processor. In het nieuws: Van alle Apple Events die […] Lees dit artikel: Apple stelt iPhone 13 voor: vernieuwde camera en krachtigere processor
  [naar artikel]
 13. Apple kondigt iOS 13 aan: dit verandert er binnenkort op je iPhone (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft de volgende versie van haar mobiele besturingssysteem voorgesteld: iOS 13. Volgens Apple zou de update enkele innovaties met zich...
  [naar artikel]
 14. Apple lanceert nieuwe iPhone 12 met 5G (in navolging van de concurrentie) (13/10/2020 - VRT NWS)
  Apple heeft met een maand vertraging 4 versies van de iPhone 12 gelanceerd. De iPhone 12 is de eerste iPhone die op het 4G en 5G gsm-netwerk kan. De Amerikaanse technologiereus is niet de eerste die met een 5G-smartphone komt. Samsung, Huawei, LG, Oppo en zelfs Nokia hebben al toestellen die op het 5G-netwerk kunnen. Het 5G-netwerk, zoals we dat in de toekomst zullen hebben, is evenwel nog niet beschikbaar in ons land.
  [naar artikel]
 15. De iPhone 13, nieuwe Apple Watch en iPad: dit moet je weten over de nieuwe Apple-producten (14/09/2021 - De Morgen)
  Apple heeft op zijn jaarlijkse hoogmis in Cupertino de nieuwste iPhones voorgesteld. De iPhone 13 heeft een beter scherm, grotere batterij, snellere processor en betere camera’s dan zijn voorganger. Zoals verwacht kregen ook de Apple Watch en de iPad een update. Een overzicht.
  [naar artikel]
 16. KIJK LIVE. Apple stelt iPhone 14, nieuwe Apple Watch en AirPods Pro voor: zullen de smartphones duurder zijn? (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de eerste presentatie in levenden lijve sinds de coronapandemie zal Apple vandaag onder andere de nieuwe iPhone 14-reeks voorstellen. Naast die vier telefoons kunnen we tot drie Apple Watches en ook een update aan de AirPods Pro verwachten. Het grootste vraagteken van de avond is de prijs van de smartphones. Je kan de persconferentie live volgen in dit artikel.
  [naar artikel]
 17. LIVE. Apple stelt iPhone 14, nieuwe Apple Watch en AirPods Pro voor: zullen de smartphones duurder zijn? (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de eerste presentatie in levenden lijve sinds de coronapandemie zal Apple vandaag onder andere de nieuwe iPhone 14-reeks voorstellen. Naast die vier telefoons kunnen we tot drie Apple Watches en ook een update aan de AirPods Pro verwachten. Het grootste vraagteken van de avond is de prijs van de smartphones. Vanaf 19 uur kan je de persconferentie in dit artikel bekijken en/of volgen in onze liveblog.
  [naar artikel]
 18. Apple begint later met massaproductie iPhone 12 (29/04/2020 - Express)
  Apple begint later met massaproductie van de iPhone 12-serie. Het bedrijf maakt deze beslissing omdat de impact van het coronavirus... The post Apple begint later met massaproductie iPhone 12 appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Opgepast! Hackers kunnen e-mail op iPhones lezen door nieuw lek (24/04/2020 - Metro)
  Door een lek in iOS kunnen hackers op vrij eenvoudige wijze de mails lezen van meer dan een half miljard iPhone- en iPadgebruikers. Apple werkt aan een oplossing. Beveiligingsbedrijf ZecOps heeft een lek ontdekt in het iOS-besturingssysteem van de mobiele toestellen van Apple die iOS 6 of hoger draaien. Hackers zouden toegang kunnen krijgen tot de standaard Mail-app zonder dat gebruikers ergens hoeven op te klikken. Dat maakt het hackers mogelijk om gerichte aanvallen op bepaalde personen uit te voeren. Het enige dat getroffen gebruikers merken is dat de Mail-app tijdelijk trager is. Fix in iOS-update Apple heeft een oplossing uitgewerkt die bij de volgende update van iOS zit. In tussentijd worden iPhone-gebruikers aangeraden om alternatieve mailclients zoals Gmail en Outlook te gebruiken. Die kunnen tot de update veilig gebruikt worden. Lees ook: Daarom is het niet goed voor je iPhone om je apps af te sluiten Het bericht Opgepast! Hackers kunnen e-mail op iPhones lezen door nieuw lek verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Apple maakt vervangen van iPhone-batterij goedkoper na klachten (29/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Apple maakt het vervangen van een batterij voor de iPhone 6 en latere modellen bijna een jaar lang fors goedkoper. Het technologiebedrijf reageert daarmee op de kritiek die ontstond nadat bekend was geraakt dat het oudere iPhone-modellen bewust vertraagt. Dat gebeurt officieel om de levensduur van de toestellen te verlengen, maar volgens critici wil Apple klanten zo aanzetten om sneller te kiezen voor een nieuw model.
  [naar artikel]
 21. Apple maakt vervangen van iPhone-batterij goedkoper na klachten (29/12/2017 - VRT NWS)
  Apple maakt het vervangen van een batterij voor de iPhone 6 en latere modellen bijna een jaar lang fors goedkoper. Het technologiebedrijf reageert daarmee op de kritiek die ontstond nadat bekend was geraakt dat het oudere iPhone-modellen bewust vertraagt. Dat gebeurt officieel om de levensduur van de toestellen te verlengen, maar volgens critici wil Apple klanten zo aanzetten om sneller te kiezen voor een nieuw model.
  [naar artikel]
 22. Apple maakt vervangen van iPhone-batterij goedkoper na klachten (29/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Apple maakt het vervangen van een batterij voor de iPhone 6 en latere modellen bijna een jaar lang fors goedkoper. Het technologiebedrijf reageert daarmee op de kritiek die ontstond nadat bekend was geraakt dat het oudere iPhone-modellen bewust vertraagt. Dat gebeurt officieel om de levensduur van de toestellen te verlengen, maar volgens critici wil Apple klanten zo aanzetten om sneller te kiezen voor een nieuw model.
  [naar artikel]
 23. Geen updates meer voor sommige eigenaars van iPhones en iPads (07/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Apple heeft slecht nieuws voor de eigenaars van een iPhone 5, iPhone 5c of een iPad 4: de nieuwste Apple update, de iOS 11, zal niet meer mogelijk zijn voor deze toestellen.
  [naar artikel]
 24. Apple lanceert iOS 13.1-update voor iPhone, amper 4 dagen na vorige versie (24/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft vandaag iOS 13.1 uitgebracht, de nieuwste versie van het laatste besturingssysteem. De update volgt amper vier dagen op de lancering...
  [naar artikel]
 25. Apple bouwt met eigen chips brug tussen Mac en iPhone (23/06/2020 - De Tijd)
  22:00 De hardwaregigant Apple kondigde maandagavond aan over te schakelen naar Macs die draaien op eigen chips. iPhone-apps zullen daardoor ook beschikbaar zijn op de Mac.
  [naar artikel]
 26. Apple lanceert iOS 14.5. De belangrijkste vernieuwingen op een rijtje (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Apple lanceert vandaag de nieuwste update van hun iOS-besturingssysteem voor iPhone en iPad. Ook watchOS 7.4, de software-update voor de Apple Watch, komt er vandaag aan. Een van de belangrijkste veranderingen zijn aangescherpte privacymaatregelen, waarbij gebruikers adverteerders uitdrukkelijk de toestemming moeten geven om hen te volgen. Een overzicht van de meest opmerkelijke vernieuwingen:
  [naar artikel]
 27. KIJK LIVE. Apple stelt nieuwe iPhone voor: goedkoopste model is nóg duurder geworden (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de eerste presentatie in levenden lijve sinds de coronapandemie zal Apple vandaag onder andere de nieuwe iPhone 14-reeks voorstellen. Naast die vier telefoons kunnen we tot drie Apple Watches en ook een update aan de AirPods Pro verwachten. Het grootste vraagteken van de avond is de prijs van de smartphones. Je kan de persconferentie live volgen in dit artikel.
  [naar artikel]
 28. Vanavond te downloaden: dit is nieuw in iOS 11 voor iPhone en iPad (19/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple's nieuwe besturingssysteem iOS 11 is vanaf vanavond beschikbaar voor iPhones en iPads. Na de update zit de App Store in een nieuw jasje en
  [naar artikel]
 29. “Goedkopere nieuwe iPhone kan in maart uitkomen” (22/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple maakt volgens geruchten een nieuwe, relatief goedkope iPhone en volgens Bloomberg kan deze telefoon al in maart beschikbaar worden. Dat meldt...
  [naar artikel]
 30. Coronalert werkt nu ook op oudere iPhone-toestellen (15/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft iOS 12.5 uitgebracht. De software-update zorgt ervoor dat oudere iPhones nu ook coronawaarschuwingen kunnen ontvangen en uitsturen. Concreet kunnen de iPhone 6 en iPhone 5S nu ook Coronaalert gebruiken.
  [naar artikel]
 31. Apple maakt vervanging iPhone-batterij goedkoper (29/12/2017 - De Tijd)
  07:36 Apple maakt het vervangen van een batterij voor de iPhone 6 en latere modellen bijna een jaar lang fors goedkoper na klachten.
  [naar artikel]
 32. Apple lanceert oplossing voor ‘afluister-bug’ in FaceTime: zo installeer je de update (07/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple maakt vandaag een oplossing beschikbaar voor het foutje in de FaceTime-app waardoor het mogelijk werd om anderen stiekem af te luisteren. De...
  [naar artikel]
 33. Ja, de nieuwe iPhone krijgt extra snufjes. Maar intussen doet Apple iets veel belangrijkers (12/09/2019 - De Standaard)
  De nieuwe iPhone kan heldere foto’s maken in het donker. En de Apple Watch krijgt een update. Maar dat is niet wat technologieredacteur Dominique Deckmyn onthoudt van de productpresentatie van Apple dinsdagavond. Er is bij één van de grootste bedrijven ter wereld iets veel fundamentelers aan het gebeuren.
  [naar artikel]
 34. Apple stelt nieuwe iPhone 13, Apple Watch 7 en iPad (Mini) voor. Dit was de presentatie (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hier is hij dan! Apple heeft op het grote Apple-event de nieuwe iPhone 13 voorgesteld. Het bedrijf stelde ook de paradepaardjes iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max voor in verschillende nieuwe kleuren. Daarnaast stelde Apple ook een nieuwe iPad en de nieuwe Apple Watch 7 voor. Herbeleef hieronder de presentatie.
  [naar artikel]
 35. Apple kondigt vier modellen van iPhone 12 en slimme speaker aan (13/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft zopas de vier modellen van de iPhone 12 aangekondigd. Het gaat om de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max....
  [naar artikel]
 36. Krijgt Apple zijn iPhone 8 van 1.000 dollar nog verkocht? (12/09/2017 - De Tijd)
  15:07 Is de iPhone 8, die Apple vandaag lanceert, te duur? Die vraag brandt op veel lippen. ‘De iPhone 8 is niet voor elke beurs, maar Apple bereikt met veel modellen een brede markt.’
  [naar artikel]
 37. Apple lanceert "goedkope" iPhone: zal die even succesvol zijn als zijn voorganger? (16/04/2020 - VRT NWS)
  Apple heeft gisteren de "budgetvriendelijke" iPhone SE gelanceerd. Met het toestel wil de technologiereus mensen lokken die de iPhone 11 te duur vinden. De iPhone SE zal 489 euro kosten en is gebaseerd op de iPhone 8, een toestel van 3 jaar geleden. Het is al de tweede keer dat Apple een SE-model op de markt brengt.
  [naar artikel]
 38. Apple maakt je iPhone trager. Tesla geeft je auto een update waardoor deze minder ver kan. Van wie is een slim apparaat eigenlijk na aankoop? (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tesla geeft je auto een update waardoor deze minder ver kan. Sonos wil je oude speaker onklaar maken, Amazon verwijdert een gekocht e-boek en Apple maakt je smartphone trager. Van wie is een slim apparaat eigenlijk na aankoop?
  [naar artikel]
 39. Uw iPhone is op dit moment heel kwetsbaar voor hackers (25/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft donderdag een update voor iOS uitgebracht. De update dicht een aantal beveiligingslekken die onlangs aan het licht kwamen toen
  [naar artikel]
 40. Apple kondigt vier modellen van iPhone 12 en slimme speaker aan (13/10/2020 - De Morgen)
  Apple heeft zopas de vier modellen van de iPhone 12 aangekondigd. Het gaat om de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Zoals verwacht kunnen de smartphones verbinden met het 5G-netwerk. Ook kondigde de techreus een nieuwe slimme speaker aan voor thuis.
  [naar artikel]
 41. Apple laat gebruikers zelf kiezen of iPhone trager werkt of niet (18/01/2018 - Express)
  Als je een iPhone hebt met een verouderde batterij zal je bij de volgende update van iOS zelf kunnen kiezen of je toestel trager werkt of niet. Nu is dat automatisch het geval. Dat heeft CEO Tim Cook bekend gemaakt in een interview met ABC News. Apple kwam begin december negatief in het nieuws omdat enkele gebruikers op het forum van Reddit hadden ontdekt dat iPhones met een oudere batterij ineens een stuk trager werkten.Ze merkten ook dat als ze een nieuwe batterij in hun toestel staken, het wel opnieuw snel begon te werken. Apple bevestigde enkele weken later dat het oudere toestellen inderdaad vertraagt en maakte het vervangen van je batterij direct een stuk goedkoper. Maar nu komen ze nog met een andere oplossing. “Niet uitvallen op belangrijke momenten” “Batterijen verslijten na enige tijd. Als je een iPhone dan toch op volle kracht laat werken riskeer je dat de verouderde batterij onverwachts je toestel herstart”, legt Tim Cook, CEO van Apple, uit in een interview met ABC News. Daarom koos Apple ervoor om toestellen met een slechte batterij trager te doen werken. “Het leek ons voor de gebruikers belangrijker dat hun iPhone betrouwbaar was en niet op belangrijke momenten uitviel”, gaat hij verder. Gebruikers krijgen zelf de keuze Maar door de commotie die ontstaan is rond heel de zaak heeft Apple besloten om de gebruikers zelf te laten beslissen of hun iPhone al dan niet vertraagd wordt. In het menu van je gsm zal je bij de volgende update kunnen zien hoe goed je batterij nog is en zelf kiezen of je al dan niet wil dat je iPhone trager werkt. “Maar we raden aan om dat wel te doen”, besluit Tim Cook. De nieuwe optie wordt nu bij enkele gebruikers getest en zal voor iedereen beschikbaar zijn in de volgende update van iOS. Bekijk hier het interview met Apple-CEO Tim Cook   The post Apple laat gebruikers zelf kiezen of iPhone trager werkt of niet appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 42. Apple geeft fikse korting op iPhone-batterijen na klachten over opzettelijk vertragen oudere toestellen (29/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple maakt het vervangen van een batterij voor de iPhone 6 en latere modellen bijna een jaar lang fors goedkoper. Het technologiebedrijf reageert...
  [naar artikel]
 43. Gerucht: Apple komt in 2023 met opvouwbare iPhone (04/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gerucht: Apple komt in 2023 met opvouwbare iPhone Apple lijkt te werken aan een opvouwbare iPhone die het in 2023 op de markt wil brengen. Het toestel zou een schermgrootte hebben van 8 inch. In het nieuws: Het nieuws over de plannen van Apple voor een opvouwbare iPhone komt van de website MacRumors. Zij baseren zich daarbij op informatie van Apple-analyst Ming-Chi Kuo […] Lees dit artikel: Gerucht: Apple komt in 2023 met opvouwbare iPhone
  [naar artikel]
 44. Gerucht: Apple stelt iPhone 13 voor op deze datum (17/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Gerucht: Apple stelt iPhone 13 voor op deze datum Het lijkt erop dat Apple de iPhone 13-serie zal voorstellen tijdens de derde week van september. Dat blijkt uit analyse van fabrikanten die voor Apple werken. In het nieuws: Het is de gerenommeerde website MacRumors die met de nieuwe informatie over de iPhone 13 naar buiten komt. Zij menen op basis van een beleggersnota van […] Lees dit artikel: Gerucht: Apple stelt iPhone 13 voor op deze datum
  [naar artikel]
 45. 7 dingen die Apple niet vertelde over de iPhone X (13/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Apple kondigde gisteren de iPhone X aan, een speciaal model om de tiende verjaardag van de iPhone te vieren. Er was al een en ander bekend vóór
  [naar artikel]
 46. Dit verandert er vannacht op jouw iPhone (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple lanceert vanavond de volgende versie van haar mobiele besturingssysteem: iOS 13. Volgens Apple zou de update enkele innovaties met zich...
  [naar artikel]
 47. Apple onthult iPhone 14 met vier varianten: dit zijn de details (08/09/2022 - Express)
  Het gerucht bleek te kloppen: de 2022-editie van de iPhone omvat een nieuwe variant, de iPhone 14 Plus. Een naam die doet denken aan de oude Apple-modellen. Zoals gebruikelijk was de keynote van Apple de gelegenheid om de nieuwe versie van zijn vlaggenschipproduct, de iPhone, te presenteren. Het grote nieuws dit jaar is dat het […]
  [naar artikel]
 48. Gerucht: Apple wil 'iPhone 9' halverwege april presenteren (03/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zou zijn ‘iPhone 9' op of rond 15 april willen aankondigen. Het toestel zou rond 22 april beschikbaar zijn. Het gaat om de telefoon die wordt...
  [naar artikel]
 49. Apple lanceert opnieuw update: iOS 13.1.3 lost waslijst aan problemen op (16/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Apple zit alweer aan versie 13.1.3 van het besturingssysteem voor de iPhone en van dat voor de iPad. Ter herinnering: iOS 13 werd nog geen maand...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy