De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Positief signaal voor de volgende winter: er is misschien genoeg gas om de Europese reserves deze zomer te vullen

Express

24/01/2023 - 21:07

Europa heeft meer gas in reserve dan de meest optimistische ramingen van het afgelopen najaar. Misschien zelfs genoeg om de reserves zonder problemen opnieuw te vullen. In het nieuws: De Europese gasreserves zijn voor het eerst deze winter voor minder dan 80 procent gevuld. Een recordvoorraden gas in Europa De cijfers: Nog nooit waren de […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Aardgastekort dreigt voor EU volgende winter (12/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie heeft genoeg gas voor deze winter, maar kan volgend jaar geconfronteerd worden met een gastekort als Rusland zijn leveringen nog verder terugschroeft. Dat concluderen energieagentschap IEA en de Europese Commissie.
  [naar artikel]
 2. Europa bibbert voor gastekort deze winter (13/10/2021 - De Tijd)
  22:56 In Europa heerst ongerustheid of er wel genoeg gas zal zijn om de winter door te komen. België heeft reserves om 12 dagen in de eigen behoefte te voorzien. Het is daarmee afhankelijker van constante t...
  [naar artikel]
 3. Aanvulling gasreserves tijdens zomer wordt voor Europa wellicht een uitdaging (19/02/2022 - Express)
  De Europese gasreserves zijn de voorbije maanden minder sterk gedaald dan werd gevreesd. Dat kan worden gelinkt aan een zachte winter en onverwacht omvangrijke leveringen van vloeibaar gemaakt aardgas (LNG). Dat staat in een rapport van het persbureau Reuters. Tegelijkertijd wordt gewaarschuwd dat het aanvullen van de reserves volgende zomer mogelijk een uitdaging zou kunnen […]
  [naar artikel]
 4. Het blijft kurkdroog: veel regen nodig deze winter om reserves aan te vullen (25/10/2018 - VRT NWS)
  De grondwaterstand staat momenteel erg laag. Voor het drinkwater is er nog geen probleem, maar als het deze winter niet veel regent is dat wel nefast voor de natuur. "Er moet nog veel regen vallen om dit goed te maken", klinkt het bij Natuurpunt. Al wordt wel benadrukt dat het te vroeg is voor een noodkreet.
  [naar artikel]
 5. Russisch gasbedrijf Gazprom start met aanvulling van Europese reserves (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische gasreus Gazprom is van start gegaan met zijn plan om de Europese gasvoorraden aan te vullen. Die reserves zijn namelijk uitzonderlijk klein en hebben de voorbije maanden geleid tot recordprijzen.“Gazprom heeft het plan om gas te sturen naar vijf Europese ondergrondse opslaginstallaties goedgekeurd en opgestart”, zo meldt het bedrijf, meer details gaf het niet.
  [naar artikel]
 6. Russisch gasbedrijf Gazprom start met aanvulling Europese reserves (09/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische gasreus Gazprom is van start gegaan met zijn plan om de Europese gasvoorraden aan te vullen. Die reserves zijn momenteel uitzonderlijk klein en hebben de voorbije maanden geleid tot recordprijzen.“Gazprom heeft het plan om gas te sturen naar vijf Europese ondergrondse opslaginstallaties goedgekeurd en opgestart”, zo meldt het bedrijf, meer details gaf het niet.
  [naar artikel]
 7. Op naar een koude winter? “Europese gasvoorraden bijvullen, wordt onmogelijk” (21/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zal Europa erin slagen zijn gasreservoirs voldoende te vullen tegen de volgende winter? "Als de aanvoer van Russisch gas blijft slabakken, is dat onmogelijk. En het ziet er zeer slecht uit."
  [naar artikel]
 8. Milde winter wekt amfibieën vroeger uit winterslaap (03/01/2023 - Knack)
  De warme temperaturen van de voorbije weken hebben amfibieën uit hun winterslaap gewekt. Omdat wakkere amfibieën meer van hun resterende vetvoorraad gebruiken, lopen ze het risico niet genoeg reserves te hebben om het voorjaar te halen, waarschuwt Natuurpunt. De natuurbehoudsvereniging vreest dat de milde winters de gewone padden nu al in gevaar brengen. In gematigde klimaatzones zoals Vlaanderen stapelen amfibieën in de zomer vetreserves op, die ze nodig hebben om hun winterslaap door te komen. Het metabolisme van de dieren die in winterslaap gaan, verloopt heel traag, waardoor ze weinig reserves gebruiken. Een milde winter versnelt echter het metabolisme, waardoor de dieren sneller door hun vetvoorraad zitten. Gaan ze bij een volgende winterprik weer in winterslaap, dan houden ze mogelijk te weinig reserves over om tot het voorjaar verder te snurken. De dieren die wel overleven, kampen met een relatief zwakke lichaamsconditie, waardoor ze minder en minder kwalitatieve eitjes leggen. Die kettingreactie baart Natuurpunt zorgen. Op basis van een onderzoek in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland, waaruit blijkt dat paddenpopulaties voortdurend afnemen, vreest de natuurbehoudsvereniging dat de gewone pad ook in ons land steeds minder gewoon zal worden. Een milde winter is daarenboven niet de enige uitdaging waar de amfibieën in ons land voor staan. Tijdens een te koude winter met langdurig dichtgevroren poelen, zouden moerasgassen zoals methaan en waterstofsulfide kunnen ophopen en zouden de amfibieën in de poelen kunnen sterven door verstikking. Ook een droge en warme zomer met lage grondwaterstanden is niet zonder gevaar. Natuurpunt hoopt in eerste instantie op een winter met vriestemperaturen tot midden februari en voldoende regen om de grondwatervoorraden aan te vullen. Aan lokale verantwoordelijken van paddenoverzetacties vraagt de natuurbehoudsvereniging om vroeger voorbereidingen te treffen. Vorig jaar viel de piek van de paddentrek op 16 februari. Lees ook: – Beestenboel: schimmels en klimaatopwarming brengen onze grootste salamander in gevaar– ‘Van infectieziekten tot olfianten: wat drijft snelle evolutie?’ The post Milde winter wekt amfibieën vroeger uit winterslaap appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 9. Europese aardgasprijs flink omlaag nu landen haast maken met vullen reserves (29/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Europese aardgasprijzen zijn maandagmorgen flink gezakt. Dat gebeurde nadat bekend raakte dat Duitsland zijn gasvoorraden sneller vult dan waar in doorsnee rekening mee gehouden werd. Duitsland wil namelijk goed voorbereid zijn op de komende winter. De prijs op de toonaangevende Amsterdamse gasbeurs daalde met 16%, tot 286 euro per megawattuur. Afgelopen week stegen de prijzen nog met 40%.
  [naar artikel]
 10. Gasprijs fors gedaald nu landen haast maken met vullen reserves (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese aardgasprijzen zijn deze ochtend flink gezakt. Dat gebeurde nadat bekend raakte dat Duitsland zijn gasvoorraden sneller vult dan waar in doorsnee rekening mee gehouden werd. Het land wil namelijk goed voorbereid zijn op de komende winter. De prijs op de toonaangevende Amsterdamse gasbeurs daalde voorbeurs met 16 procent, tot 286 euro per megawattuur. Afgelopen week stegen de prijzen nog met liefst 40 procent.
  [naar artikel]
 11. Nog geen vakantieplannen deze zomer? Misschien zijn deze onbekende Europese festivals iets voor jou (17/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met Werchter Boutique is het festivalseizoen zaterdag écht van start gegaan. Kan je maar niet genoeg krijgen van de festival, dan zijn onze...
  [naar artikel]
 12. IOC-voorzitter Bach hoopt dat EK voetbal “positief signaal” vormt met oog op Spelen (20/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Thomas Bach, voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité (IOC), hoopt dat het EK voetbal komende zomer, tegen de achtergrond van de coronapandemie die de (sport)wereld nu al ruim een jaar in de greep houdt, een “positief signaal” zal vormen met het oog op de Olympische Spelen in Tokio.
  [naar artikel]
 13. EU legt doelstellingen vast voor aanvulling gasvoorraden tegen winter volgend jaar (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese lidstaten die over een eigen ondergrondse opslagcapaciteit voor gas beschikken, moeten die tegen 1 november 2023 opnieuw voor minstens 90 procent vullen. De Europese Commissie, die donderdag de tussentijdse doelstellingen voor die landen heeft vastgelegd, is de voorbereiding voor de volgende winterperiode gestart.
  [naar artikel]
 14. Gasprijs flink omlaag nu landen haast maken met vullen reserves (29/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Europese aardgasprijzen zijn maandagmorgen flink gezakt. Dat gebeurde nadat bekend raakte dat Duitsland zijn gasvoorraden sneller vult dan waar in doorsnee rekening mee gehouden werd. Duitsland wil namelijk goed voorbereid zijn op de komende winter. De prijs op de toonaangevende Amsterdamse gasbeurs daalde voorbeurs met 16 procent, tot 286 euro per megawattuur. Afgelopen week stegen de prijzen nog met 40 procent.
  [naar artikel]
 15. Gasprijs flink omlaag nu landen haast maken met vullen reserves (29/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Europese aardgasprijzen zijn maandagmorgen flink gezakt. Dat gebeurde nadat bekend raakte dat Duitsland zijn gasvoorraden sneller vult dan waar in doorsnee rekening mee gehouden werd. Duitsland wil namelijk goed voorbereid zijn op de komende winter. De prijs op de toonaangevende Amsterdamse gasbeurs daalde voorbeurs met 16 procent, tot 286 euro per megawattuur. Afgelopen week stegen de prijzen nog met 40 procent.
  [naar artikel]
 16. Frituur versierd met 80.000 kerstlichtjes: “Positief signaal in donkere tijden” (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Drie weken werk en 80.000 lampjes in en om haar frituur. Daarmee wil uitbaatster Cindy Franssen de strijd tegen het coronavirus en de donkere dagen wat lichter maken. “In deze tijden kunnen we allemaal wel een positief signaal gebruiken.”
  [naar artikel]
 17. “Als Rusland gaskraan dichtdraait, zit Europa komende winter zonder gas: rantsoenering dan onvermijdelijk” (17/06/2022 - Express)
  Na een aantal positieve signalen over de Europese energiebevoorrading, is het ineens weer pessimisme wat de klok slaat. Door de afgenomen leveringen van aardgas uit Rusland worden Europese nutsbedrijven namelijk gedwongen reserves aan te spreken die normaal tijdens de winter worden gebruikt. Volgens de Britse energie-analisten van consultant Wood Mackenzie zijn de opslagdoelstellingen in gevaar. […]
  [naar artikel]
 18. “Als Rusland gaskraan dichtdraait naar Europa, is rantsoenering komende winter onvermijdelijk” (17/06/2022 - Express)
  Na een aantal positieve signalen over de Europese energiebevoorrading, is het ineens weer pessimisme wat de klok slaat. Door de afgenomen leveringen van aardgas uit Rusland worden Europese nutsbedrijven namelijk gedwongen reserves aan te spreken die normaal tijdens de winter worden gebruikt. Volgens de Britse energie-analisten van consultant Wood Mackenzie zijn de opslagdoelstellingen in gevaar. […]
  [naar artikel]
 19. Johnson waarschuwt: ‘Volgende winter kan nog erger worden als varianten de vaccins omzeilen’ (12/05/2021 - De Morgen)
  Boris Johnson heeft gewaarschuwd voor een nog ‘groter lijden’ volgende winter dan afgelopen jaar, als nieuwe coronavarianten zouden doorbreken. ‘Er is in elk geval een grote kans op een nieuwe coronagolf deze winter’, zegt de Britse premier.
  [naar artikel]
 20. Volgende winter grotere strategische stroomreserve nodig (01/12/2016 - De Standaard)
  In een uitzonderlijk scenario met kerncentrales in eigen land en Frankrijk die niet volledig beschikbaar zijn, is volgende winter nood aan een strategische stroomreserve van 900 MW, meer dus dan deze winter. Dat blijkt uit een analyse door hoogspanningsbeheerder Elia van de bevoorradingszekerheid.
  [naar artikel]
 21. Europese lidstaten moeten gasvoorraden verplicht aanvullen voor volgende winter (22/02/2022 - De Tijd)
  01:00 De gasprijzen blijven nog minstens tot begin 2023 hoog. De Europese Commissie gaat daarom de aanvulling van de gasvoorraden in Europa verplichten voor elke winter.
  [naar artikel]
 22. Meerderheid Duitsers rekent op gastekort deze winter of volgende (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een meerderheid van de Duitsers denkt dat er deze winter of volgende winter een gastekort ontstaat. Dat meldt het Duitse persbureau dpa dat een peiling liet uitvoeren. Iets minder dan een derde van de Duitsers denkt dat hun land beide winters zonder problemen zal doorstaan.
  [naar artikel]
 23. Activeert Elia stroomreserves door koudegolf volgende week? (13/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Elia houdt er rekening mee dat door de verwachte koudegolf in Frankrijk en België volgende week mogelijk de strategische stroomreserves geactiveerd zullen worden. Dat zegt de hoogspanningsbeheerder vrijdagavond in een persbericht. De strategische reserves moeten ervoor zorgen dat er voldoende stroom is. Het zou voor het eerst zijn dat Elia deze reserves activeert.
  [naar artikel]
 24. Activeert Elia stroomreserves door koudegolf volgende week? (13/01/2017 - De Standaard)
  Elia houdt er rekening mee dat door de verwachte koudegolf in Frankrijk en België volgende week mogelijk de strategische stroomreserves geactiveerd zullen worden. Dat zegt de hoogspanningsbeheerder vrijdagavond in een persbericht. De strategische reserves moeten ervoor zorgen dat er voldoende stroom is. Het zou voor het eerst zijn dat Elia deze reserves activeert.
  [naar artikel]
 25. Warm eindejaar geeft Europese gasreserves welkom duwtje in de rug (30/12/2022 - De Tijd)
  10:07 Dankzij een warme eindejaarsperiode en volgehouden besparingen slagen Europese lidstaten erin hun gasvoorraden uitzonderlijk vroeg en snel aan te vullen. Dat is nu al goed nieuws voor de winter van 20...
  [naar artikel]
 26. REACTIES. ‘Positief signaal van de actiegroepen’ (22/02/2017 - De Standaard)
  Antwerps schepen voor Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) noemt het nieuwe voorstel tot compromis van de actiegroepen Ademloos, Ringland en stRaten-generaal met betrekking tot het Oosterweeldossier ‘een positief signaal’ en ‘een stap in de goede richting’. Ook Groen is enthousiast.
  [naar artikel]
 27. Hoewel Europa genoeg gas heeft voor deze winter, waarschuwt energieagentschap IEA dat het volgend jaar “zeer moeilijk” zal zijn (06/10/2022 - Express)
  Fatih Birol, het hoofd van het Internationale Energieagentschap (IEA), bevestigde woensdag tijdens een bijeenkomst van de Finse Economische Raad dat de Europese gasvoorraad voor 90 procent is gevuld. Hoewel dat betekent dat er genoeg is voor de komende winter, waarschuwde de IEA-topman dat het volgend jaar wel eens een stuk moeilijker kan zijn. Tijdens de […]
  [naar artikel]
 28. Worden stroomreserves geactiveerd door koudegolf volgende week? (13/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Elia houdt er rekening mee dat door de verwachte koudegolf in Frankrijk en België volgende week mogelijk de strategische stroomreserves geactiveerd zullen worden. Dat zegt de hoogspanningsbeheerder vrijdagavond in een persbericht. De strategische reserves moeten ervoor zorgen dat er voldoende stroom is. Het zou voor het eerst zijn dat Elia deze reserves activeert.
  [naar artikel]
 29. Worden stroomreserves geactiveerd door koudegolf volgende week? (14/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Elia houdt er rekening mee dat door de verwachte koudegolf in Frankrijk en België volgende week mogelijk de strategische stroomreserves geactiveerd zullen worden. Dat zegt de hoogspanningsbeheerder vrijdagavond in een persbericht. De strategische reserves moeten ervoor zorgen dat er voldoende stroom is. Het zou voor het eerst zijn dat Elia deze reserves activeert.
  [naar artikel]
 30. "Eerder laag" gevaar voor stroomtekort in België deze winter (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese netbeheerders verwachten voor komende winter geen stroomtekorten in Europa bij normale weersomstandigheden. Enkel in Frankrijk is er een verhoogd risico in januari en februari, bij zeer koude temperaturen, zo blijkt uit de jaarlijkse 'Winter Outlook' van Entso-E, de vereniging van Europese hoogspanningsnetbeheerders.
  [naar artikel]
 31. Beren komen maand vroeger dan normaal uit winterslaap door extreem zachte winter (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Beren die ontwaken uit hun winterslaap en op zoek gaan naar iets lekkers om hun hongerige buiken te vullen: vaak hét signaal bij uitstek dat de...
  [naar artikel]
 32. Ook stookolie opnieuw almaar duurder: wat als je tegen winter mazouttank moet vullen? (26/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Huisbrandolie wordt vandaag voor de tweede dag op rij duurder. Een liter mazout kost dan al maximaal 1,359 euro. Wat als ik mijn stookolietank tegen komende winter moet vullen? Hopen op een prijsdaling, of toch maar meteen doorheen de zure appel om een nog grote stijging te vermijden?
  [naar artikel]
 33. Duitse energiereus op zijn hoede voor gasleveringen tijdens winter: “We hebben geen reserves” (10/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De CEO van de Duitse energiereus RWE voorziet deze winter geen problemen met de elektriciteitsvoorziening van het land. Voor gas liggen de kaarten anders: alles hangt af van het weer. Dat zegt Markus Krebber zaterdag in de Rheinische post.
  [naar artikel]
 34. Oranje geeft duidelijk signaal: “Genoeg is genoeg, stop racisme” (19/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De spelers van het Nederlands elftal hebben dinsdag via de sociale media een gezamenlijk signaal tegen racisme gegeven.
  [naar artikel]
 35. Zal Duitsland deze winter energie-export naar andere Europese landen moeten stopzetten? (04/10/2022 - Express)
  Hendrik Neumann, technisch directeur van Amprion, een van de vier Duitse elektriciteitsnetbeheerders, zei aan Financial Times dat het land deze winter mogelijk de energie-export naar andere Europese landen tijdelijk zal moeten stopzetten. Dat is echter een laatste toevlucht. Stopzettingen zouden volgens Neumann slechts enkele uren duren. Toch is dat genoeg om sommige buurlanden nerveus te […]
  [naar artikel]
 36. “Positief signaal van Bart De Wever” (20/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik vind het een positief signaal dat Bart De Wever wil spreken over een meerwaardebelasting. Ik denk dat dat bijdraagt aan een klimaat waarin zonder taboe over zaken kan worden gepraat.” Dat zei CD&V-vicepremier Kris Peeters donderdagochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 37. “Positief signaal van Bart De Wever” (20/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Ik vind het een positief signaal dat Bart De Wever wil spreken over een meerwaardebelasting. Ik denk dat dat bijdraagt aan een klimaat waarin zonder taboe over zaken kan worden gepraat.” Dat zei CD&V-vicepremier Kris Peeters donderdagochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 38. Na zachte winter en mooi meer: zomer met veel insecten op komst (25/06/2020 - Knack)
  Na de zachte winter en het mooie weer van de afgelopen weken, zullen we deze zomer waarschijnlijk heel wat insecten tegenkomen.
  [naar artikel]
 39. Stroomreserves straks nodig door winterprik? (14/01/2017 - De Standaard)
  Hoogspanningsbeheerder Elia houdt er rekening mee dat door de verwachte koudegolf in Frankrijk en België volgende week mogelijk de strategische stroomreserves geactiveerd zullen worden. De strategische reserves moeten ervoor zorgen dat er voldoende stroom is. Het zou voor het eerst zijn dat Elia deze reserves activeert.
  [naar artikel]
 40. De zomer is in het land, maar in deze Wellense straat lijkt het wel winter (08/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De zomer staat voor de deur, maar in de Loystraat in Wellen lijkt het wel winter. Door de ‘pluisjes’ van de Canadese populieren uit het achterliggende natuurgebied lijken de tuinen wel een sneeuwlandschap. De buurtbewoners zijn dat behoorlijk zat.
  [naar artikel]
 41. Het ‘omgekeerde soepbord’ onder de Noorderkempen: in Loenhout wonen ze op gigantische ondergrondse gasopslag (01/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Russische president President Vladimir Poetin heeft er donderdag mee gedreigd om de gascontracten stop te zetten als klanten vanaf 1 april niet betalen in roebels. Intussen heeft de Europese Commissie ook een reeks maatregelen op tafel gelegd om ons onafhankelijker te maken van Russisch gas en zo de bevoorrading van gas aan redelijke prijzen te verzekeren. Het wil de lidstaten onder meer verplichten om de ondergrondse reserves aan te vullen. Voor België liggen die reserves in de Noorderkempen. Jouw krant ging daar in oktober vorig jaar op bezoek.
  [naar artikel]
 42. Von der Leyen waarschuwt voor mogelijk moeilijke gasbevoorrading volgende winter (09/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Europese Unie loopt het risico in 2023 te weinig gas te vinden om zich volledig te kunnen bevoorraden. Dat heeft Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gezegd in het Europees Parlement in Brussel. De gasbevoorrading dreigt volgende winter “nog uitdagender” te worden dan dit jaar.
  [naar artikel]
 43. Britse premier waarschuwt: “Volgende winter kan nog erger worden indien varianten vaccins omzeilen” (12/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Boris Johnson heeft gewaarschuwd voor een nog “groter lijden” volgende winter dan de bevolking dit jaar al moest ondergaan indien nieuwe coronavarianten wortel kunnen schieten. “Er is in elke geval een grote kans op een nieuwe coronagolf deze winter”, zei de Britse premier.
  [naar artikel]
 44. “Vrij laag” risico op stroomtekort in België deze winter (01/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  De Europese netbeheerders verwachten voor komende winter geen stroomtekorten in Europa bij normale weersomstandigheden. Enkel in Frankrijk is er een verhoogd risico in januari en februari, bij zeer koude temperaturen, zo blijkt uit de jaarlijkse ‘Winter Outlook’ van Entso-E, de vereniging van Europese hoogspanningsnetbeheerders.
  [naar artikel]
 45. “Vrij laag” risico op stroomtekort in België deze winter (01/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Europese netbeheerders verwachten voor komende winter geen stroomtekorten in Europa bij normale weersomstandigheden. Enkel in Frankrijk is er een verhoogd risico in januari en februari, bij zeer koude temperaturen, zo blijkt uit de jaarlijkse ‘Winter Outlook’ van Entso-E, de vereniging van Europese hoogspanningsnetbeheerders.
  [naar artikel]
 46. Vervroegde paddenoverzet door warme winter (03/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Padden beginnen veel vroeger aan hun jaarlijkse trek en egels vertrekken al op avontuur, dat is het gevolg van de warme winter. Door de aanhoudend zachte temperaturen komt alles een stuk vroeger in beweging. Omdat amfibieën die wakker zijn meer van hun resterende vetvoorraad verbruiken, lopen ze het risico om niet genoeg reserves te hebben om het voorjaar te halen. Vooral de schommelingen in het weer kunnen een effect op lange termijn hebben.
  [naar artikel]
 47. Deze hippe badmode voor volgende zomer koop je nu al (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  In het Amerikaanse Miami zijn deze week de badmodetrends voor volgende zomer voorgesteld. Het goede nieuws: veel daarvan liggen nu al in de winkel. Van piepkleine bikini’s tot badpakken met lintjes: naar deze tien mode-items kan je al op zoek
  [naar artikel]
 48. Een Extra Editie met het beste van de zomer. Want we mogen ook nog even stilstaan, deze zomer misschien meer dan andere (15/08/2021 - De Morgen)
  Beste lezer, Vakanties hebben de neiging voorbij te vliegen. Voor velen onder ons is de terugkeer naar het werk – en de werkvloer zelf – dan ook alweer realiteit geworden. We kijken vooruit, naar een samenleving waarin het coronavirus misschien tot een vervelende verkoudheid is uitgegroeid, maar we mogen ook nog even stilstaan. Deze zomer misschien meer dan andere.
  [naar artikel]
 49. Deze geniale panty wordt misschien wel het meest geliefde kledingitem van deze winter (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Winter is terug van weggeweest en dat betekent: je handen bevriezen, je wangen ook en je benen veranderen in ijspegels als je je buiten niet dik aankleedt. Alhoewel, schrap dat laatste. Een panty gaat viraal op videoplatform TikTok, omdat die je jurkjes laat dragen in de winter zonder ook maar een beetje kou te lijden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy