De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Is de Oscar eindelijk voor België, of winnen op het einde de Duitsers? ‘Als je tot hier geraakt, wil je de prijs ook pakken’

De Morgen

24/01/2023 - 21:43


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na kritiek ‘Spider-man’: Oscars pakken uit met nieuwe prijs, gekozen door de fans (16/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Academy Awards pakken uit met een nieuwe prijs: de Oscar voor ‘fan favorite’. Daarbij zijn het niet de leden van de Academy, maar de bioscoopgangers die mogen stemmen op hun favoriete film.
  [naar artikel]
 2. De Oscar voor Transformatie van het Jaar: "Eindelijk juiste sleutel gevonden" (09/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Hollywood zijn ze al ­uitgedeeld, in België gaat de Oscar voor ‘Transformatie van het Jaar’ naar Anthony ­Limbombe (23). In het begin van het...
  [naar artikel]
 3. Kristen Stewart niet geïnteresseerd in een Oscar (19/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kristen Stewart (31) kruipt in de film ‘Spencer’ in de huid van de Britse prinses Diana. Een film die nu al heel wat media-aandacht kreeg, waardoor ook een Oscar om de hoek begint te loeren. Maar het maakt de actrice niets uit of ze een prijs zou winnen voor haar rol. In een gesprek met de ‘Variety’s Awards Circuit’-podcast zegt ze zonder gêne: “I don’t give a shit”.
  [naar artikel]
 4. Ter ere van release ‘House of the Dragon’: AR-game ‘DracARys’ nu ook in België (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 22 augustus is het eindelijk zover, dan verschijnt de reeks ‘House of the Dragon’ verschijnt op Streamz, een spin-off van het populaire ‘Game of Thrones’. Maar streamingdienst HBO Max heeft nog meer goed nieuws voor de fans in petto: ze hebben een bijhorende AR-game (Augmented Reality) gelanceerd, met de naam ‘DracARys’. Die was nog niet beschikbaar in België, tot nu.
  [naar artikel]
 5. Max Verstappen wint ‘Oscar van de Sport’ (24/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Max Verstappen is zondag geëerd met de ‘Oscar van de sport’. Hij is de eerste Nederlandse sportman die deze prestigieuze prijs wint. De Nederlander werd uitgeroepen tot Sportman van het Jaar bij de uitreiking van de zogeheten Laureus Awards in Sevilla.
  [naar artikel]
 6. INTERVIEW. Lukas Dhont mikt met ‘Close’ op een Oscar: “Mensen teleurstellen is één van mijn grootste angsten” (23/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tien jaar was Lukas Dhont toen hij thuis in Dikkelvenne zijn eerste script (‘Kokoseiland’) verfilmde in zelfgemaakte decors. Vandaag, goed twintig jaar later, wil hij voor België een Oscar binnenhalen met ‘Close’, zijn tweede langspeelfilm. “Teruggekatapulteerd worden naar de eigen jeugd: da’s het cadeau dat we de kijker schenken.”
  [naar artikel]
 7. David Goffin klopt Duitser Oscar Otte en bezorgt België eerste punt in Davis Cup (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Davis Cup Finals heeft David Goffin (ATP 62) België een eerste punt bezorgd. De 31-jarige Luikenaar versloeg de Duitser Oscar Otte (ATP 52) na twee uur en negen minuten tennis in drie sets (3-6, 7-6 (9/7) en 6-3). Het is voor België de eerste zege in Hamburg. De tussenstand tussen België en Duitsland is 1-1.
  [naar artikel]
 8. LIVE NATIONS LEAGUE. België of Nederland: wie wint de ‘Derby der Lage Landen’? (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Nations League staat vanavond (aftrap om 20.45u) de derby tussen België en Nederland op het programma. Pakken de Rode Duivels de zege? Of wint Oranje in het Koning Boudewijnstadion? Volg het hier live.
  [naar artikel]
 9. ‘‘Zuhal,’ heb ik haar gezegd, ‘iedereen die hier woont, moet zich aan de normen en de waarden van België houden’’ (20/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 10. Prins Laurent en co heten niet langer ‘van België’ (07/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Laurent, prinses Astrid en andere leden van de koninklijke familie zijn naar het gemeentehuis moeten gaan om hun identiteitskaart aan te passen. Ze heten niet langer ‘van België’, maar ‘van Saksen- Coburg’. Alleen Filip, Mathilde, Albert, Paola en Elisabeth hebben nog de familienaam ‘van België’.
  [naar artikel]
 11. LIVE. Eindelijk prijs voor Lewandowski? Polen moet vol aan de bak tegen ‘Argentinië-killer’ Saudi-Arabië (26/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Polen moet zaterdag vol aan de bak tegen Saudi-Arabië, dat na de stuntzege tegen Argentinië overloopt van vertrouwen. Robert Lewandowski wil zaterdag eindelijk zijn eerste WK-doelpunt laten optekenen, nadat hij tegen Mexico nog een strafschop miste. Volg hier alles LIVE.
  [naar artikel]
 12. Miss België Kedist Deltour zag na jaren eindelijk haar biologische vader terug: ‘Hij legde als het ware zijn mannelijkheid af’ (06/01/2022 - De Morgen)
  Kedist Deltour (24) keek het voorbije jaar niet alleen de jury van Miss België, maar ook haar biologische vader in de ogen. Beide keren met succes. ‘Mijn roots liggen in Ethiopië. Dat kan en zal ik nooit wegsteken.’
  [naar artikel]
 13. Nog geen 35 jaar en al CEO: ‘Ik probeer extreem close bij mijn werknemers te staan’ (10/10/2021 - De Morgen)
  België en Noorwegen hebben de jongste CEO’s ter wereld: de bedrijfsleider is hier gemiddeld 47 jaar bij zijn benoeming. Maar hoe runnen CEO’s en onder­nemers die nog eens tien jaar jonger zijn hun ‘boîte’? ‘Ik heb lak aan hiërarchie.’
  [naar artikel]
 14. Waarom Elisabeth ‘Van België’ heette in het leger en Gabriël ‘Van Saksen-Coburg’ is (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallend: prins Gabriël (19) is voor zijn legeropleiding ingeschreven als ‘leerling-officier Van Saksen-Coburg’. Prinses Elisabeth (20) was destijds ‘Van België’. Hebben broer en zus verschillende familienamen? Heeft koning Filip, zoals de Deense koningin Margrethe, ongemerkt een reorganisatie van de monarchie doorgevoerd? Of speelt er iets anders mee?
  [naar artikel]
 15. Achtste keer goede keer voor België? Oscar-kenners wikken en wegen de kansen van ‘Close’ (20/12/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 16. Waarom is Nieuw België het ‘Belangrijkste boek van het jaar’? (20/09/2022 - De Standaard)
  Waarom is Nieuw België van De Standaard-columnist Tom Naegels het ‘Belangrijkste boek van het jaar’? Want zo heet de prijs die de migratiegeschiedenis vandaag heeft gewonnen. Vier bevoorrechte observatoren, onder wie de auteur zelf, wegen de betekenis van het boek.
  [naar artikel]
 17. De balans van schrijver Tom Naegels (24/09/2022 - De Tijd)
  01:00 Schrijver Tom Naegels (46) won deze week met ‘Nieuw België, een migratiegeschiedenis’ de prijs voor het Belangrijkste Boek van het Jaar, de grootste non-fictieprijs in Vlaanderen en Nederland. Hier ma...
  [naar artikel]
 18. Nog geen 35 en nu al CEO (10/10/2021 - De Morgen)
  België en Noorwegen hebben de jongste CEO’s ter wereld: de bedrijfsleider is hier gemiddeld 47 jaar bij zijn benoeming. Maar hoe runnen CEO’s en onder­nemers die nog eens tien jaar jonger zijn hun ‘boîte’? ‘Ik heb lak aan hiërarchie.’
  [naar artikel]
 19. Rode Duivels verliezen ook troostfinale Nations League: België met 2-1 onderuit tegen Italië (10/10/2021 - De Morgen)
  De Rode Duivels zijn er niet in geslaagd de ‘kleine finale’ van de Nations League tegen Italië te winnen, nadat België eerder deze week ook al van wereldkampioen Frankrijk verloor. België verloor met 2-1 in het Juventusstadion in Turijn tegen de Europese kampioen en het gastland.
  [naar artikel]
 20. Belgische ‘coëfficiëntie’: ‘veilige’ plek (én bijhorend recht­streeks CL-tic­ket) op de ­ran­king forse stap dichter na vliegende start in Europa (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een rechtstreeks ticket in de CL-groepsfase voor 2024: dàt is de inzet van alle Belgische clubs in Europa. De sterren staan gunstig. Alleen België en Hongarije verloren nog niet in de groepsfases. Doe zo voort, en België herovert een ‘veilige’ plek op de coëfficiëntenranking.
  [naar artikel]
 21. Leopold I had er stomende affaire, Fabiola bleef er alleen achter: Kasteel van Stuyvenberg geeft geheimen prijs (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Royaltyfans wrijven zich in de handen: naar jaarlijkse gewoonte is het Koninklijk Paleis van Brussel weer geopend voor het volk. De residentiële kastelen blijven daarentegen hermetisch afgesloten voor de buitenwereld, hoewel elk paleis nochtans een uniek verhaal vertelt. In onze nieuwe reeks verkennen we ‘verborgen’ koninklijke verblijven van België, met deze week het Kasteel van Stuyvenberg, dat jarenlang dienst deed als persoonlijke ‘vrijersoord’ van de vorst, tot het meer op een ‘rouwkasteel’ begon te lijken voor de koninklijke weduwes. Tijd voor een virtuele rondleiding op het domein, dat president Ronald Reagan omschreef als het ‘Kleine Witte Huis’ van België.
  [naar artikel]
 22. Tweede dove acteur ooit krijgt Oscar: “Ik kan niet geloven dat ik hier ben” (28/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De dove acteur Troy Kotsur heeft zondagavond de Oscar voor beste mannelijke bijrol gewonnen voor zijn rol in ‘CODA’. De 53-jarige Amerikaan is de tweede dove acteur die een Oscar krijgt, zijn tegenspeelster Marlee Matlin ging hem in 1986 voor, voor haar rol in ‘Children of a lesser god’.
  [naar artikel]
 23. Tweede dove acteur ooit krijgt Oscar: “Ik kan niet geloven dat ik hier ben” (28/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De dove acteur Troy Kotsur heeft zondagavond de Oscar voor beste mannelijke bijrol gewonnen voor zijn rol in ‘CODA’. De 53-jarige Amerikaan is de tweede dove acteur die een Oscar krijgt, zijn tegenspeelster Marlee Matlin ging hem in 1986 voor, voor haar rol in ‘Children of a lesser god’.
  [naar artikel]
 24. Bashir Abdi beloond met Nationale Trofee voor Sportverdienste: ‘Erkenning is heel motiverend’ (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Olympisch brons en een Europees record op de marathon: dan verdien je het om de Nationale Trofee voor Sportverdienste te winnen. Bashir Abdi, geboren in Somalië en een toonbeeld van integratie sinds hij op z’n 13de als vluchteling in België belandde, is vanmiddag in Brussel tot laureaat van de prestigieuze prijs verkozen. Op de erelijst volgt de 32-jarige Abdi wielrenner Wout van Aert op.
  [naar artikel]
 25. België is minst favoriete buurland bij Duitsers (03/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Verdammt! België blijkt het minst favoriete buurland te zijn voor de Duitsers. Dat kwam aan het licht door een grootschalige enquête die door onderzoeksbureau YouGov in opdracht van persbureau DPA is uitgevoerd onder 18-plussers in Duitsland.
  [naar artikel]
 26. België boven! Van ‘Alles kan beter’ over ‘Belgica’ tot ‘Crimi Clowns’: dit zijn de beste titels van eigen bodem (21/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Waarde landgenoten, geen betere manier om uw vaderland te salueren dan ter plaatse rust te nemen, de afstandsbediening erbij te pakken en de Belgische audiovisuele sluizen open te zetten. Van ‘Alles Kan Beter’ op Streamz over ‘Belgica’ op VTM GO tot ‘Crimi Clowns’ op Disney+. Wij wijzen u in onze ‘Kijkgids’ richting de beste titels van eigen bodem.
  [naar artikel]
 27. REALITYCHECK. ‘Temptation Island’-deelneemster Daniëlle is mama en verleidster Kunza wil Miss België worden (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
  [naar artikel]
 28. REALITYCHECK. Perikelen bij Miss België en ‘Temptation Island’-deelneemster Daniëlle showt haar zoontje (11/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
  [naar artikel]
 29. Exclusief videogesprek: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk verlossend nieuws voor fans van Ed Sheeran (30): na een lange pauze is de Britse singer-songwriter klaar om terug de baan op te gaan. Vandaag kondigt hij zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ aan, een hele mondvol die je best uitspreekt als ‘The Mathematics Tour’. En ja, er staat ook een tussenstop in België gepland. Op vrijdag 22 juli 2022 staat Ed in het Koning Boudewijnstadion van Brussel.
  [naar artikel]
 30. Eekhoorn Scrat uit ‘Ice Age’ krijgt na 20 jaar eindelijk zijn eikeltje te pakken, omdat studio wordt opgedoekt (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is gebeurd: na 20 jaar en 6 films heeft de prehistorische eekhoorn Scrat, die we kennen uit de ‘Ice Age’-films, eindelijk zijn eikeltje te pakken. Het is al jaar en dag een gimmick dat het diertje zijn favoriete snack maar niet te pakken krijgt.
  [naar artikel]
 31. Hij is terug: Ed Sheeran kondigt nieuwe Europese tour aan mét concert in België (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk verlossend nieuws voor fans van Ed Sheeran (30): na een lange pauze is de Britse singer-songwriter klaar om terug de baan op te gaan. Vandaag kondigt hij zijn Europese ‘+ - = ÷ x Tour’ aan, een hele mondvol die je best uitspreekt als ‘The Mathematics Tour’. En ja, er staat ook een tussenstop in België gepland. Op vrijdag 22 april 2022 staat Ed in het Koning Boudewijnstadion van Brussel.
  [naar artikel]
 32. Oscar and the Wolf ontvangt gouden plaat voor WK-lied uit handen van bondscoach Roberto Martinez (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oscard and the Wolf heeft een gouden plaat te pakken voor ‘Warrior’, het officiële WK-lied van de Rode Duivels. Zanger Max Colombie kreeg de prijs uit handen van bondscoach Roberto Martinez en spelers Eden Hazard en Wout Faes.
  [naar artikel]
 33. Toby Alderweireld - pas hersteld van corona - wil niet spreken van revanche, maar: “We willen zo graag die prijs” (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische defensie staat best pal tegen de Franse sterren, maar die linie baart ook het meest zorgen. Zelfs Toby Alderweireld is pas een tegenslag te boven: hij liep corona op. Alderweireld ziet België donderdag wel ‘revanche’ nemen: “Dit is dé kans om snel een prijs te pakken.”
  [naar artikel]
 34. De race die er nooit één was: GP van België definitief gestaakt, Max Verstappen aangeduid als ‘winnaar’ (29/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De race die er nooit één was, zo zal de Grote Prijs van België 2021 herinnerd worden. De wedstrijd had om 15 uur moeten beginnen, maar door aanhoudende regen en slechte zichtbaarheid bleek rijden onmogelijk. Er werden wel twee rondjes achter de safety car gereden, waardoor de minimale raceafstand bereikt is. Max Verstappen is dus de officiële ‘winnaar’ van de race, voor George Russell en Lewis Hamilton. Alle rijders uit de top tien krijgen halve punten toegekend.
  [naar artikel]
 35. Vier cultuuriconen samen aan tafel: ‘In heel Europa kijkt men met open mond naar wat hier in België allemaal gebeurt’ (30/01/2022 - De Morgen)
  Johan Leysen, Guy Cassiers, Luc Coorevits en Leonard Nolens hebben een gezamenlijk testament opgemaakt, onder de titel Zeg aan de kinderen dat wij niet deugen. Ze bedoelen natuurlijk het tegenovergestelde: ‘In de cultuur werken véél minder onverdraaglijke mensen dan in andere sectoren.’ Een viergesprek over prijzen pakken, corona krijgen en TikTok zien.
  [naar artikel]
 36. “De Bruyne is zichzelf niet helemaal”: Mulder en Degryse in ‘Deviltime’ over hoe Duivels overlopen werden door Canada (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is verbijsterend wat hier aan de hand is.” Onze analisten Marc Degryse en Jan Mulder geloofden hun ogen niet na de eerste helft van België-Canada. Degryse en Mulder geven hun visie in ‘Deviltime’ voor, tijdens en na de eerste match van de Rode Duivels op het WK voetbal. Volg België-Canada HIER live.
  [naar artikel]
 37. Live - Russische regering keurt lijst goed van ‘vijandige landen’: ook België staat erop (07/03/2022 - De Morgen)
  Lees de belangrijkste ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne (en de impact op België) hieronder in de liveblog. Download hier de app van De Morgen en krijg meteen een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 38. ‘Lisa’ genomineerd voor prestigieuze tv-prijs de Gouden Roos (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Pluimen voor Vlaamse programma’s, tussen de nominaties voor de prestigieuze tv-prijs de Gouden Roos. Zowel telenovelle ‘Lisa’ als het Ketnet-programma ‘Tekens Van Leven’ hebben een nominatie te pakken.
  [naar artikel]
 39. Live. Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov: ‘We zullen doorzetten tot het einde’ (03/03/2022 - De Morgen)
  Lees de belangrijkste ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne (en de impact op België) hieronder in de liveblog. Download hier de app van De Morgen en krijg meteen een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 40. Einde van ‘40-45’: grootste musical van België stopt er in juli definitief mee (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘40-45’ is de allergrootste musical die België ooit gekend heeft. Op 8 oktober 2018 ging het stuk in première, en sindsdien werden er bijna 500 voorstellingen gespeeld voor maar liefst 750.000 bezoekers. Maar op zondag 3 juli valt definitief het doek over het technische spektakelstuk met zijn indrukwekkende decors en rijdende tribunes. “Het is goed dat we ergens stoppen, maar ik ga het wel missen”, zegt Jelle Cleymans (36).
  [naar artikel]
 41. Max Verstappen ‘wint’ GP van België na twee rondjes achter de safety car en krijgt helft van de punten (29/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De race die er nooit één was, zo zal de Grote Prijs van België 2021 herinnerd worden. De wedstrijd had om 15 uur moeten beginnen, maar door aanhoudende regen en het slechte zicht bleek rijden onmogelijk. Er werden wel twee rondjes achter de safety car afgelegd, waardoor de minimale raceafstand bereikt is. Max Verstappen is dus de officiële ‘winnaar’ van de race, voor George Russell en Lewis Hamilton. Alle rijders uit de top tien krijgen halve punten toegekend.
  [naar artikel]
 42. Russell Crowe voelt zich schuldig over winnen van Oscar voor ‘Gladiator’ (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Russell Crowe (56) voelt zich schuldig over het winnen van een Oscar voor zijn hoofdrol in ‘Gladiator’ (2000). Volgens de Nieuw-Zeelandse acteur...
  [naar artikel]
 43. Belgische jumpingruiters pakken brons en bezorgen België zesde medaille op Olympische Spelen (07/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Belgische jumpingruiters pakken brons en bezorgen België zesde medaille op Olympische Spelen Na een razend spannende wedstrijd heeft is de Belgische jumpingploeg derde geëindigd op de Olympische Spelen in de landencompetitie. Zij pakken zo het brons na Zweden en de Verenigde Staten en houden Frankrijk na een dramatisch slot voor onze zuiderburen. Een jaar geleden zagen veel volgers van de paardensport België als een van de grote […] Lees dit artikel: Belgische jumpingruiters pakken brons en bezorgen België zesde medaille op Olympische Spelen
  [naar artikel]
 44. Frank Lammers brengt ‘ode’ aan België (11/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na 6 weken bij Gert & James is Frank Lammers (49), bekend als Ferry uit ‘Undercover, helemaal verliefd geworden op ons land. Aangezien het zijn voorlopig laatste passage is bij ‘De Cooke & Verhulst Show’ heeft hij een ode aan België gebracht.
  [naar artikel]
 45. Over and out voor de Meilandjes? Uitspraken over Islam veroorzaken boycot: “Elke dag doodsbedreigingen” (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nou meid, het gaat even helemaal niet goed met de Meilandjes. Na enkele controversiële uitspraken over de Islam, die Erica Meiland (58) deed in haar nieuwe biografie ‘Erica: de motor achter de Meilandjes’, zou ‘wijnen’ wel eens kunnen omslaan in ‘verdwijnen’. Verschillende bedrijven hebben de samenwerking met de reality-familie al stopgezet, en tegenstanders lobbyen voor het einde van hun contract bij zender SBS. Is dit het einde van de populairste tv-familie van Nederland - en bij uitbreiding ook België? “Ik keek op Twitter, en zag enkel kotsgezichtjes.”
  [naar artikel]
 46. België krijgt eindelijk 5G en een vierde telecomspeler (24/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: België krijgt eindelijk 5G en een vierde telecomspeler Vanmorgen lag een belangrijk dossier op de agenda van het Overlegcomité: de veiling voor de installatie en uitrol van 5G in België. Daarvoor is federaal minister Petra De Sutter (Groen) bevoegd, maar ook de overheden van Vlaanderen, Brussel en Wallonië zijn mee bevoegd. En dus moest het in overleg tussen de entiteiten gebeuren. Voor Vlaanderen zat Benjamin Dalle (CD&V) mee aan […] Lees dit artikel: België krijgt eindelijk 5G en een vierde telecomspeler
  [naar artikel]
 47. Dwars door Wallonië, deel 2: “Straks vragen Vlamingen hier asiel aan. Als klimaatvluchteling” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “België is al 10 jaar dood”, zei Bart De Wever — ‘Barst De Wever’ noemen Frans­taligen hem soms. Wat vinden de Walen daarvan? Hoe zien zij België,...
  [naar artikel]
 48. REALITYCHECK. ‘Temptation Island’-verleidster Kunza zet alles op alles voor Miss België en zo gaat het nu met ‘De Bachelorette’-deelnemer Vincent (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
  [naar artikel]
 49. Waarom België niet warm loopt voor de coronapil van Pfizer (01/03/2022 - De Morgen)
  België heeft bij Pfizer veel minder ‘coronapillen’ besteld dan sommige buurlanden. Dat botst op kritiek vanuit de medische wereld. ‘Een groep kwetsbare mensen dreigt in de kou te blijven staan.’
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy