De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘#LikeMe’-bedenker doet grote onthulling: “Deze Nederlandse ging eigenlijk Camille spelen”

Gazet van Antwerpen

24/01/2023 - 22:57

Thomas Van Goethem is in de wolken. Zijn geesteskind #LikeMe blijft records breken en de Ketnet-reeks lanceerde ook heel wat bekende gezichten. Maar het was eigenlijk niet gepland dat Camille Dhont (21) de rol van Camille Van Beem ging vertolken. “Ik had altijd gedacht dat het personage een Nederlandse zou zijn”, onthult Van Goethem in Play Café. “Daarom had ik Soraya Gerrits gecast.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Thomas Van Goethem doet grote onthulling: “Deze Nederlandse ging eigenlijk Camille spelen in #LikeMe” (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Ketnetserie #LikeMe had er vandaag helemaal anders kunnen uitzien. De glorieuze rol van Camille Van Beem ging eerst door iemand anders dan Camille Dhont (21) gespeeld worden. “Ik had altijd gedacht dat het personage een Nederlandse zou zijn. Daarom had ik Soraya Gerrits gecast”, onthult bedenker Thomas Van Goethem in ‘Play Café’. Gelukkig voor Camille, is dat toch anders uitgedraaid. “Soraya is nu een grote ster in Nederland.”
  [naar artikel]
 2. #LikeMe-actrices Pommelien Thijs en Camille Dhont over de tol van hun succes: “Hoe smal en strak moeten we eigenlijk zijn?” (22/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  We kennen Camille Dhont (20) en Pommelien Thijs (20) uit de populaire Ketnet-reeks ‘#LikeMe’. Maar hun talenten reiken verder dan acteren alleen. Camille mocht dankzij haar hit ‘Vuurwerk’ een platencontract in Duitsland tekenen en Pommelien verscheen zelfs op Times Square in New York. De wereld ligt aan hun voeten, en het mooie is dat ze samen aan dat avontuur begonnen. “Als ik feest- of vakantiefoto’s zie van klasgenoten uit het middelbaar denk ik soms: dju, dat heb ik precies gemist.”
  [naar artikel]
 3. Hoe '#LikeMe' uitgroeide tot de ultieme sterrenfabriek: "Ik heb veel kinderdromen stukgemaakt” (30/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Langzaam maar zeker nadert het einde van ‘#LikeMe’, de razend populaire Ketnetreeks die Nederlandse muziek weer hip maakte en de carrière van sterren als Camille Dhont en Pommelien Thijs definitief lanceerde. En zeggen dat er aanvankelijk niet echt veel interesse was in het hersenspinsel van bedenker Thomas Van Goethem. “‘Fuck, we hebben onze kans verkeken’, dacht ik toen het stil bleef”, klinkt het in De Morgen.
  [naar artikel]
 4. ‘#LikeMe’-bedenker Thomas Van Goethem hoort Hugo Sigal elke dag: “Er zit weer een sprankel in zijn ogen” (03/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Nicole was er altijd bij op de set, zij was een deel van de ‘#LikeMe’-familie." En dus voorspelt Thomas Van Goethem (34) - het meesterbrein achter ‘#LikeMe’ - dat het nog moeilijk zal worden voor weduwnaar Hugo Sigal om het nieuwe seizoen te bekijken. In een interview met Dag Allemaal praat hij over hoe het nu met Hugo gaat, maar ook over zijn succesvolle poulains. “Camille en Pommelien vergeten soms waar hun roem vandaan komt, maar ik wéét dat ze dankbaar zijn.”
  [naar artikel]
 5. “Er zit weer een sprankel in zijn ogen”: ‘#LikeMe’-bedenker Thomas Van Goethem hoort Hugo Sigal elke dag (03/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Nicole was er altijd bij op de set, zij was een deel van de ‘#LikeMe’-familie." En dus voorspelt Thomas Van Goethem (34) - het meesterbrein achter ‘#LikeMe’ - dat het nog moeilijk zal worden voor weduwnaar Hugo Sigal om het nieuwe seizoen te bekijken. In een interview met Dag Allemaal praat hij over hoe het nu met Hugo gaat, maar ook over zijn succesvolle poulains. “Camille en Pommelien vergeten soms waar hun roem vandaan komt, maar ik wéét dat ze dankbaar zijn.”
  [naar artikel]
 6. ZIEN: Dit was de auditie van Camille voor #LikeMe (25/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Nu scoort ze de ene hit na de andere, maar de carrière van Camille begon bij de Ketnet-serie #LikeMe. Bedenker Thomas Van Goethem was dinsdagavond te gast in Café Play en had voor de gelegenheid haar auditievideo bij. “Ze had zoveel werklust en goesting”, vertelt hij. “Daar ben ik op mee gesurft en daar heb ik geen spijt van.”
  [naar artikel]
 7. ‘#LikeMe’-bedenker Thomas Van Goethem ziet Hugo Sigal langzaam heropleven: “Er zit weer een sprankel in zijn ogen” (03/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Nicole was er altijd bij op de set, zij was een deel van de ‘#LikeMe’-familie." En dus voorspelt Thomas Van Goethem (34) - het meesterbrein achter ‘#LikeMe’ - dat het nog moeilijk zal worden voor haar weduwnaar Hugo Sigal om het nieuwe seizoen van zijn populaire reeks te bekijken. In een interview met Dag Allemaal praat hij over de sprankel die terugkeert in de ogen van Sigal, maar ook over zijn succesvolle poulains die nu hun eigen carrière uitbouwen. “Ach, ik kan het Camille en Pommelien toch moeilijk kwalijk nemen dat ze soms vergeten waar hun roem vandaan komt?”
  [naar artikel]
 8. Derde ‘#LikeMe’-acteur doet gooi naar solosucces: “We zouden gek zijn als we er zelf geen vruchten van plukken” (29/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Twee dochters zond ‘#LikeMe’ al uit, nu ook een zoon. Maksim Stojanac (23) – Vince voor de fans – doet net als Camille Dhont en Pommelien Thijs een gooi naar solosucces. Zij het nog ambitieuzer. Met een single, album en concert in de AB. Of het nog zotter mag? “Ik ben half Russisch. Een land van 150 miljoen man, daar wil ik het gerust ook eens proberen”, zegt de Antwerpenaar.
  [naar artikel]
 9. Camille openhartig in ‘Het huis’: “Als kind heb ik zo vaak gehuild omdat ik het zo graag wou” (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (21) laat zich komende maandag van een andere kant zien in ‘Het huis’. Het ‘#LikeMe’-gezicht vertelt openhartig over haar grote droom om zangeres te worden, haar succesvolle carrière en de beproevingen waar ze in haar leven al mee te maken kreeg. “Als je zo vaak nee hebt gehoord, ben je des te dankbaarder voor de kansen die je krijgt.”
  [naar artikel]
 10. Nu Camille gaat zingen in VTM-reeks: wat betekent dat voor Ketnet-serie ‘#LikeMe’? (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Camille Dhont (21) krijgt de hoofdrol in een nieuwe telenovelle van VTM waarin muziek centraal zal staan. Dat doet denken aan ‘#LikeMe’, dat haar steile klim inluidde. Maar wat betekent dat voor het voortbestaan van die Ketnet-serie?
  [naar artikel]
 11. Onverwacht afscheid van Camille Dhont in #LikeMe: “Zelfs de collega’s zagen dit niet aankomen” (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In ‘#LikeMe’ vertrekt haar personage halsoverkop naar Japan, in het echte leven richt Camille Dhont (20) haar pijlen op Duitsland. Een onverwachte – definitieve? – exit uit de populaire Ketnetreeks. “Zelfs de collega’s zagen ’m niet aankomen.”
  [naar artikel]
 12. Muziekkenners verklaren het succes van Camille: “Een mooie kruising tussen Miley Cyrus en Kylie Minogue” (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Iederéén moet wat van haar vuurwerk hebben. In elk muzikaal tv-programma duikt ze op, van popster in ‘Tien Om Te Zien’ tot een troostende schouder in de ‘Regi Academy’. En op muziekplatformen ontpopt ze zich tot Vlaanderen jongste streamingwonder met gemiddeld 4,2 miljoen streams pér nummer. Camille (20) is haar rol van kindsterretje in ‘#LikeMe’ met verve ontgroeid. “Ze is misschien niet de allerbeste zangeres, maar dat is Madonna ook niet”, zeggen kenners. “Camille is een totaalpakket.”
  [naar artikel]
 13. Terwijl haar personage in ‘#LikeMe’ naar Japan vertrekt, kijkt Camille Dhont naar Duitsland: “Maar niet de bedoeling om naar daar te verhuizen” (13/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In ‘#LikeMe’ vertrekt haar personage halsoverkop naar Japan, in het echte leven richt Camille Dhont (20) haar pijlen op Duitsland. Een onverwachte– definitieve? – exit uit de populaire Ketnetreeks. “Zelfs de collega’s zagen ’m niet aankomen.”
  [naar artikel]
 14. ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont en haar vriend werken nu samen: “Ronduit zalig!” (22/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (18) kennen we intussen allemaal als Camille uit de populaire jeugdreeks ‘#LikeMe’. Maar de jonge actrice en zangeres gaat komende...
  [naar artikel]
 15. ‘#LikeMe’ verkocht aan tien landen, acteurs zingen nummers in het Engels opnieuw in: “Plots klinken we zoals Justin Bieber” (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van het Verenigd Koninkrijk tot Italië, Frankrijk en Denemarken: Pommelien Thijs (20), Camille Dhont (20) en co. worden ook daar binnenkort herkend op straat. Ketnetreeks ‘#LikeMe’ is immers verkocht en binnenkort te zien in tien landen. De beelden zijn origineel, de stemmen gedubd. “Maar de liedjes hebben we zelf opnieuw in het Engels ingezongen. Stiekem, want eigenlijk wilden ze Engelstaligen.”
  [naar artikel]
 16. Is terugkeer Camille in #LikeMe een feit? (12/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het blijft hard gaan voor Camille. De winnares van ‘The Masked Singer’ heeft niet alleen een derde concert in de Lotto Arena op de agenda gezet, ook als ‘#LikeMe’-actrice lijkt haar verhaal nog niet afgelopen.
  [naar artikel]
 17. In ‘#LikeMe’ trekt ze naar Japan, Camille zelf mikt op succes in Duitsland: “Veel belangrijker dan een nieuwe vriend” (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Haar rol in ‘#LikeMe’ is sinds woensdagavond erg onzeker, maar Camille hoeft zich geen zorgen te maken. Een platencontract in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, een groot soloconcert in de Lotto Arena als jongste artieste ooit, vijf nominaties voor de Mia’s en de Gouden K’s... 2022 is nu al háár jaar. Tijd dus voor een gesprek over Duitse taallessen, haar toekomstige album, internationaal doorbreken als prille twintiger en haar recente relatiebreuk. “Misschien ga ik wel deels in Duitsland wonen.”
  [naar artikel]
 18. Camille deed ooit auditie voor ‘The Voice Kids’, maar niemand draaide: “Waar is de verdwijnknop?” (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Camille Dhont (21) logeert vanavond in ‘Het huis’. De #LikeMe-ster toont een heel andere kant van zichzelf en vertelt openhartig over haar grote droom om zangeres te worden én de beproevingen die ze hiervoor moest doorstaan. Zo biecht ze op dat ze jaren geleden haar kans waagde in ‘The Voice Kids', maar zonder succes. “Dat was heel vernederend.”
  [naar artikel]
 19. Camille staat straks dagelijks op set van eigen telenovelle: “Muziek komt op niét op een lager pitje te staan” (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Haar eigen sprookje op tv. Camille (21) zorgt na vijf uitverkochte Lotto Arena’s alweer voor een primeur. Voor het eerst wordt een Vlaamse telenovelle geschreven met de focus op één actrice, en mag die er tegelijk ook in zingen en dansen. Maar een kopie van ‘#LikeMe’ moet haar fans niet verwachten, vertelt William Vaesen, de bedenker van het programma. Hij legt uit hoe het programma er wél zal uitzien en hoe Camille nog muziek kan uitbrengen als ze volgend jaar dagelijks op de set moet staan. “De nadruk op muziek zal in géén geval verminderen.”
  [naar artikel]
 20. Zangeres Camille klaagt bodyshaming aan: “Nodeloos andere mensen kwetsen” (05/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Camille heeft op haar sociale media gereageerd op een review van de website Concert News. De site publiceerde op maandag een recensie over het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’, waarin de 20-jarige zangeres ook te zien is. Volgens het ‘#LikeMe’-gezicht doet de website aan bodyshaming en dat zint haar duidelijk niet.
  [naar artikel]
 21. 10 uur per dag repeteren, een huispsycholoog en maatregelen tegen rivaliteit: de geheimen achter succesfabriek ‘#LikeMe’ (03/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van Middelkerke tot Mechelen: op de affiche van zowat elk stadsfestival prijkte deze zomer het jonge geweld van ‘#LikeMe’. Ook telkens present: een grote meute fans, tot zelfs 15.000 man op Maanrock. Om van het solosucces van castleden als Camille (21), Pommelien Thijs (21) en Maksim Stojanac (24) nog maar te zwijgen. Wie zijn de geheime wapens, verantwoordelijk voor het succes van deze sterrenfabriek?
  [naar artikel]
 22. Jens Dendoncker doet opvallende onthulling: “Ik ben geen echte Dendoncker” (06/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘Even goede vrienden’-presentator Jens Dendoncker (32) heeft een opvallende onthulling gedaan in de Qmusic-podcast ‘De tien meest gegoogelde vragen’. “Eigenlijk ben ik geen echte Dendoncker”, zegt hij.
  [naar artikel]
 23. ‘#LikeMe’-bedenker Thomas Van Goethem wordt vaak vergeleken met de jonge Gert Verhulst: “Ik zou meteen tekenen voor zo'n carrière” (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik begrijp niet hoe mijn vriend het uithoudt met mij, we zien elkaar amper een uurtje per dag.” Het immense succes van zijn geesteskind ‘#LikeMe’...
  [naar artikel]
 24. Van kindsterretje in #LikeMe tot 4 miljoen streams pér nummer: wat is het succesrecept van Camille? (09/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Iederéén moet wat van haar vuurwerk hebben. In elk muzikaal tv-programma duikt ze op, van popster in ‘Tien Om Te Zien’ tot een troostende schouder in de ‘Regi Academy’. En op muziekplatformen ontpopt ze zich tot Vlaanderen jongste streamingwonder met gemiddeld 4,2 miljoen streams pér nummer. Camille (20) is haar rol van kindsterretje in ‘#LikeMe’ met verve ontgroeid. Ondanks de valse noten hier en daar. “Ze is misschien niet de allerbeste zangeres, maar dat is Madonna ook niet”, verklaren kenners haar rijzende ster.
  [naar artikel]
 25. “Lieve Nicole, vanavond treed ik op voor jou”: CAMILLE opent haar show met een eerbetoon (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dit weekend vult de Vlaamse popster CAMILLE (21) moeiteloos vijf keer de Lotto Arena. Het belooft een spectaculair feest te worden, al staat de zangeres ook even stil bij het verlies van Nicole Josy. Aan het begin van haar SOS-tour verscheen de volgende boodschap op het grote scherm: “Lieve Nicole, vanavond treed ik op voor jou. Lieve Hugo, ik wens je veel sterkte. Knuffels, Camille xxx.” CAMILLE leerde Nicole en Hugo kennen tijdens de Ketnetreeks ‘#Likeme’ en smeedde zo een goede band met het koppel.
  [naar artikel]
 26. Haar personage in ‘#LikeMe’ trekt naar Japan, Camille Dhont zelf verovert straks Duitsland: “Mijn carrière is belangrijker dan een nieuwe vriend” (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een platencontract in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, een groot soloconcert in de Lotto Arena als jongste artieste ooit, vijf nominaties voor de Mia’s en de Gouden K’s en een hoofdrol in het derde seizoen van ‘#LikeMe’. 2022 is nu al het jaar van Camille Dhont. Tijd dus voor een gesprek over Duitse taallessen, haar toekomstige album, internationaal doorbreken als prille twintiger en haar recente relatiebreuk. “Mijn volledige focus ligt nu op mijn carrière, die veel belangrijker is dan een nieuwe vriend.”
  [naar artikel]
 27. ‘#LikeMe’-acteurs Maksim en Camille zijn nu jeugdidolen: “Tieners die zeggen dat ze je knap vinden... Vreemd soms” (07/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Ketnet-musicalreeks ‘#LikeMe’ speelt in op romantiek. Maar in het echte leven hebben smaakmakers Camille Dhont (17) en Maksim Stojanac (21) geen...
  [naar artikel]
 28. ‘#LikeMe’ kondigt extra show aan in het Sportpaleis: “Onze eerste concerten waren bijna uitverkocht” (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Al fan van het vierde seizoen van ‘#LikeMe’? Dan heb je geluk. Want onder meer Caro, Camille, Emma en Vince kondigen een extra show aan van ‘#LikeMe in concert 2023'. De reden? Hun eerste concerten op 8 april zijn inmiddels bijna uitverkocht. De extra show zal doorgaan op 9 april in het Sportpaleis in Antwerpen.
  [naar artikel]
 29. Camille blijft scoren met tweede show in Lotto Arena en ‘Liefde voor muziek’: “Ik ga van alles genieten” (22/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Je zou het bijna vergeten dat Camille Dhont (20) nog maar drie jaar bezig is in de muziekwereld. Sinds ‘#LikeMe’ rijgt ze met een indrukwekkende snelheid de successen aan elkaar. Nu ook met een plekje in ‘Liefde voor muziek’ én een tweede concert in de Lotto Arena. “Ik probeer bewuster bezig te zijn met wat ik doe, want het gaat allemaal zo snel voorbij.”
  [naar artikel]
 30. Hippe muziek, intensieve coaching en géén onderlinge rivaliteit: de geheimen achter het succes van ‘#LikeMe’ (03/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van Middelkerke tot Mechelen: op de affiche van zowat elk stadsfestival prijkte deze zomer het jonge geweld van ‘#LikeMe’. Ook telkens present: een grote meute fans, tot zelfs 15.000 man op Maanrock. Om van het solosucces van castleden als Camille (21), Pommelien Thijs (21) en Maksim Stojanac (24) nog maar te zwijgen. Wie zijn de geheime wapens, verantwoordelijk voor het succes van deze sterrenfabriek?
  [naar artikel]
 31. ‘#LikeMe’ verkocht aan 10 landen: “Van Sandra Kim tot Marco Borsato: alles ingezongen in het Engels” (13/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van het Verenigd Koninkrijk tot Italië, Frankrijk en Denemarken: Pommelien Thijs (20), Camille Dhont (20) en co. worden ook daar binnenkort herkend op straat. Ketnetreeks ‘#LikeMe’ is immers verkocht en binnenkort te zien in tien landen. De beelden zijn origineel, de stemmen gedubd. “Maar de liedjes hebben we stiekem zelf opnieuw in het Engels ingezongen.”
  [naar artikel]
 32. Camille strikt hoofdrol in nieuwe muzikale telenovelle: “Het is echt een heel mooi sprookje” (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van Camille. De 21-jarige zangeres is binnenkort opnieuw te zien op het kleine scherm. Het ‘#LikeMe’-gezicht wist de hoofdrol te strikken in een nieuwe telenovelle op VTM. “Het wordt een telenovelle met veel muziek. Het is echt een heel mooi sprookje”, aldus Camille in een videoboodschap.
  [naar artikel]
 33. Camille zorgt met ‘Diamant’ voor nieuw themalied tegen pesten: “Als kind luisterde ik naar zelfverzekerde muziek om me beter te voelen” (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen vrijdag werd een gloednieuwe editie van STIP IT gelanceerd. Daarvoor werkt Ketnet voor het eerst samen met MNM en Radio 2. De campagne telt dit jaar ook een aantal nieuwe gezichten waaronder ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont. Zij zong op haar beurt alvast het themalied ‘Diamant’ in.
  [naar artikel]
 34. Camille tekent platencontract bij Sony Music Germany: “Beste kerstgeschenk ooit” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  2021 kan voor Camille Dhont alvast niet meer stuk. De 20-jarige zangeres is van plan om binnenkort Duitsland te veroveren. Het ‘#LikeMe’-gezicht heeft namelijk een platencontract van Sony Music Germany op zak. Dat nieuws maakte Camille zonet zelf bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 35. Eerste soloplaat voor ‘#LikeMe’-ster Maksim: “Op tv neergezet als hunk, maar ik wil bewijzen dat ik méér ben” (07/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij zou profvoetballer worden, maar een ietwat verplichte auditie voor #LikeMe gooide zijn leven 180 graden overhoop en maakte van Maksim Stojanac (24) een posterboy bij uitstek. “Maar na drie seizoenen #LikeMe is het tijd om de échte Maksim te tonen.” Presenteren in ‘The Voice Kids’ doet hij al, nu volgt een soloplaat vol dansbare popsongs over zijn ex-jeugdliefde. “Ik date af en toe, maar gemakkelijk is dat niet. Sommige vrouwen zien mij als rebound door m’n bekendheid.”
  [naar artikel]
 36. Maksim uit ‘#LikeMe’ brengt eerste single uit (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Maksim Stojanac (23) treedt in de voetsporen van z'n ‘#LikeMe’-collega’s Pommelien en Camille en gaat ook eigen muziek uitbrengen. Z'n eerste single, ‘Vechten voor je’, is vanaf vandaag (donderdag) overal te beluisteren.
  [naar artikel]
 37. Maksim brengt soloalbum uit: “Mijn zangcarrière en ‘#LikeMe’ combineren zal heel uitdagend zijn” (29/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het begin zo stilaan een trend te worden binnen de cast van ‘#LikeMe’. Na Pommelien en Camille gaat nu ook Maksim Stojanac (23) eigen muziek maken. Binnenkort brengt hij zijn eerste album uit, waarin de zanger onder meer zingt over zijn relatiebreuk. “Normaal ben ik redelijk introvert, maar met muziek kan ik mijn gevoelens blootgeven en laat ik mijn hart spreken.” En Maksims agenda wordt nog drukker bezet, want binnenkort staat hij in het Sportpaleis, de AB en op het podium van ‘Dancing with the Stars’.
  [naar artikel]
 38. Camille blijft scoren met tweede show in Lotto Arena en ‘Liefde voor muziek’ (22/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Je zou het bijna vergeten dat Camille Dhont (20) nog maar drie jaar bezig is in de muziekwereld. Sinds ‘#LikeMe’ rijgt ze met een indrukwekkende snelheid de successen aan elkaar. Nu ook met een plekje in ‘Liefde voor muziek’ én een tweede concert in de Lotto Arena. “Ik probeer bewuster bezig te zijn met wat ik doe, want het gaat allemaal zo snel voorbij.”
  [naar artikel]
 39. Camille Dhont tekent platencontract bij Sony Music Germany: “Beste kerstgeschenk ooit” (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  2021 kan voor Camille Dhont alvast niet meer stuk. De 20-jarige zangeres is van plan om binnenkort Duitsland te veroveren. Net daarom tekende het ‘#LikeMe’-gezicht een platencontract bij Sony Music Germany. Dat nieuws maakte Camille zonet zelf bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 40. Na de muziekwereld verovert Camille straks het kleine scherm in eigen telenovelle: “Muziek komt op geen enkel moment op een lager pitje te staan” (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Haar eigen sprookje op tv. Camille (21) zorgt na vijf uitverkochte Lotto Arena’s alweer voor een primeur. Voor het eerst wordt een Vlaamse telenovelle geschreven met de focus op één actrice, en mag die er tegelijk ook in zingen en dansen. “Volgend jaar zal ik veel op de set staan, superspannend”, klinkt het enthousiast. Maar een kopie van ‘#LikeMe’ moet haar fans niet verwachten. “We hebben inspiratie gezocht in muzikale films als ‘Fame’ en ‘A star is Born’. Het moet een jong, fris en sprookjesachtig liefdesverhaal worden.”
  [naar artikel]
 41. Van een hoofdrol in ‘#LikeMe’ tot ‘Zomerhit’ met Regi: Lotte De Clerck is de nieuwe Vlaamse sensatie (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze had al een hoofdrol in de populaire Ketnetreeks ‘#LikeMe’, nu mag Lotte De Clerck (22) ook een optreden op Zomerhit aan haar palmares toevoegen. De jonge actrice en zangeres werd door Regi uitgekozen om de zieke Emma Heesters te vervangen. Maar wie is Lotte De Clerck nu eigenlijk? In een uitgebreid interview verklapt ze hoe de dj bij haar terecht kwam, hoe de band is met haar ‘#LikeMe’-collega’s en wat ze van haar personage heeft geleerd. En komt er een vervolg op die samenwerking met Regi? “Pommelien was er altijd om mij door alles heen te gidsen.”
  [naar artikel]
 42. Hannelore Simoens in ‘De Verraders’: “Een politicus zei ooit tegen mij: ‘Zeg meiske, wat doet gij hier eigenlijk?’” (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na haar deelname aan ‘BV Darts’ waagt ‘VTM Nieuws’-journaliste Hannelore Simoens (31) zich opnieuw aan een entertainmentprogramma. Dat doet niets af aan het sérieux van haar beroep, vindt ze. “Ik ga nu niet plots minder goede vragen stellen aan premier De Croo.” Een gesprek over de ‘mindfuck’ die ‘De Verraders’ is, grensoverschrijdend gedrag in de politiek en haar grote liefde Mathias. “Na mijn auto-ongeluk besefte ik des te meer dat hij de ware is.”
  [naar artikel]
 43. Liefde is rode draad door nieuwe album ‘SOS’: “Of mijn fans nu blij zijn of hartzeer hebben: Camille to the rescue” (25/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Van wie het najaar is? Dat weten we nu al: van Camille, het 21-jarige popfenomeen uit #LikeMe. Vijf uitverkochte Lotto Arena’s, een Liefde voor muziek-concert, een minidocu op VTM, de nieuwe themasong van Familie en een kledingcollectie bij JBC. Maar vooral eerst een nieuw album: SOS.
  [naar artikel]
 44. Ketnet krijgt een eigen zone in Plopsaland De Panne: “Deze lente ritje maken op ‘LikeMe’-coaster en tocht op ‘Tik Tak'-bootjes” (11/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Plopsaland De Panne vormt de Kaatjeszone tegen deze lente om tot een plek rond de kinder- en jongerenzender Ketnet. De achtbaan Viktors Race krijgt het thema van de serie ‘LikeMe’ en de waterattractie ‘Kaatje zoekt Eendje’ wordt gethematiseerd naar 'Tik Tak’.
  [naar artikel]
 45. Camille Dhont niet opgezet met recensie na ‘Liefde voor muziek’: “Nodeloos kwetsen in een van mijn gelukkigste momenten” (05/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Camille Dhont (20), tegenwoordig kortweg Camille, rijgt het ene succes na het andere aan elkaar. Maar een review over het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor muziek’ bij de website Concert Nieuws is bij haar in het verkeerde keelgat geschoten. Daarin doet de website volgens de ‘Vuurwerk’-zangeres aan bodyshaming.
  [naar artikel]
 46. "Ik droom al van een wereldtournee. Dat mag toch?": ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont (19) staat voor grote doorbraak als zangeres (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De harten van uw kroost heeft ze al veroverd in de Ketnetserie '#LikeMe', maar nu is Camille Dhont ook klaar om de rest van Vlaanderen in te...
  [naar artikel]
 47. Jani doet opvallende onthulling: “Ik ben eigenlijk al twee jaar samen met mijn vriend” (18/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Modegoeroe Jani Kazaltzis deed vanavond een bijzondere onthulling in ‘Play Café’ op Play4. In het actualiteitsprogramma vertelt hij namelijk dat hij al twee jaar samen is met zijn vriend, hoewel hij aanvankelijk verklaarde dat ze nog maar pas samen waren.
  [naar artikel]
 48. “En nu? Een paar Sportpaleizen vullen”: jonge sterren blikken terug én vooruit op vooravond start laatste seizoen ‘#LikeMe’ (09/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Pommelien Thijs, Maksim Stojanac of Camille Dhont: ze waren allemaal volstrekt onbekend, tot de Ketnetserie #LikeMe hen tot sterren bombardeerde. Dankzij het Antwerpse Fabric Magic, dat #LikeMe bedacht, stroomden meer dan tien jonge talenten door naar een zang- of televisiecarrière. Omdat woensdag het laatste seizoen start en de jongelui daarin een bucketlist afwerken, polsen wij bij hen naar de betekenis van #LikeMe én naar hun eigen wenslijstje voor de toekomst.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy