Meghan Markle, Beyoncé en Jay Z, Michelle en Barack Obama: noem een superster en Karen Shu (37) heeft hun smaakpapillen wellicht al verwend. De Amerikaanse topchef ruilt na achttien jaar echter het blitse leven in Amerika in voor een eigen restaurant in de Brederodebuurt. Met een volledig plantaardig menu en een minimalistisch interieur en hoopt ze nu Antwerpse harten te veroveren: “Koken voor de sjeiks in Qatar was een ervaring, maar ik ben verliefd geworden op deze stad.” [naar artikel]
Antwerps burgemeester Bart De Wever heeft vandaag samengezeten met vertegenwoordigers van de Turks-Antwerpse en Koerdisch-Antwerpse gemeenschappen.... [naar artikel]
Antwerps burgemeester Bart De Wever heeft vandaag samengezeten met vertegenwoordigers van de Turks-Antwerpse en Koerdisch-Antwerpse gemeenschappen.... [naar artikel]
Topchef Seppe Nobels palmt deze zomer het Antwerpse Rubenshuis in met zijn Instroom Academy, vluchtelingen die hij opleidde tot kok. Het vijfgangenmenu is geïnspireerd op schilderijen van Rubens en er worden enkel producten uit de tijd van de grootmeester gebruikt. Het restaurant is geopend van 5 tot 29 juli. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Sam Van Houcke van restaurant Onder den Toren, enkele maanden geleden nog verkozen tot Viskok van het Jaar 2017, heeft op Facebook zijn beklag gedaan over twee erg onbeschofte klanten die vrijdagavond zijn restaurant op stelten zetten. “Wij zijn niet perfect, er kan altijd iets fout gaan. Maar een beetje respect is toch wel op zijn plaats.” De Facebookpost werd al duizenden keren gedeeld. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.