De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Soudal-Quick Step pokert en verliest: “Jammer dat we plan wijzigden, Remco had de benen om te winnen”

Het Belang van Limburg

25/01/2023 - 01:24

Geen twee op een rij. Quinn Simmons gooide roet in het eten van Evenepoel en co. Met een late uitval zette de Amerikaan de trein van Soudal-Quick.Step schaakmat op het autocircuit in San Juan. De ploeg wilde initieel Evenepoel uitspelen, maar veranderde nog van tactiek en koos toch voor een sprint met Jakobsen, maar die kon zich niet mengen in de strijd om de overwinning. Lampaert eindigde nog als achtste, maar was daar niet tevreden mee. “We verloren mekaar wat op het circuit en uiteindelijk was het een beetje ieder voor zich.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Remco Evenepoel blikvanger bij ploegvoorstelling Soudal-Quick-Step: “Thuis moet ik nog altijd de afwas doen” (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het is weer eens wat anders. Niet Kabouter Plop, maar wel Remco Evenepoel (22) die over Plopsaland regeert. Bij de voorstelling van Soudal-Quick-Step in het attractiepark aan zee waren alle ogen gericht op de wereldkampioen. En die had er zin in. Al tempert hij wel de al te grote verwachtingen over de Giro. “Jullie zullen dat misschien weinig vinden, maar ik ga voor minstens een ritzege en hopelijk de top vijf. Al de rest kan je niet voorspellen.”
  [naar artikel]
 2. Maya, Plop en... Remco: waarom Soudal-Quick Step zijn ploegvoorstelling in Plopsaland houdt (11/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De DinoSplash, de Mega Mindy Jetski en op 6 januari ook Remco Evenepoel. Soudal – Quick-Step stelt volgend jaar zijn nieuw ploeg voor in Plopsaland. Tussen het attractiepark en de wielerploeg lopen veel lijntjes. “Maar uiteindelijk kwam het voorstel gewoon van Plopsaland zelf”, zegt Patrick Lefevere.
  [naar artikel]
 3. Remco Evenepoel is dé ster bij Soudal-Quick Step: 40 minuten voor handtekeningen, grappen en grollen, en de Giro (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel reist eerstdaags af naar Argentinië voor de Ronde van San Juan. Tijdens de teampresentatie van Soudal-Quick Step, vrijdag in Plopsaland De Panne, blikte hij vooruit. “Ik houd ervan om te beginnen in Argentinië. Het is een fijne koers, relaxed en ik zal er vooral werken voor Fabio Jakobsen die er veel zal kunnen sprinten. Geen stress.”
  [naar artikel]
 4. Ploegleider Remco Evenepoel: “Hij had voor die val opnieuw kracht in de benen, dat maakt het dubbel jammer” (27/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel is donderdagochtend terug naar huis vertrokken na zijn opgave in de Ronde van Italië. Klaas Lodewyck, zijn ploegleider bij Deceuninck-Quick Step, keek daags nadien terug op de valpartij. “Remco had opnieuw kracht in de benen. Dat maakt het dubbel zo jammer.”
  [naar artikel]
 5. Julian Alaphilippe op zoek naar de benen van drie jaar geleden: “Remco heeft een andere status dan ik” (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  “We stonden allebei als kopman aan de start in Luik. Ik belandde in een boom en Remco won. Ik was superblij met zijn winst, hoewel ik in het ziekenhuis lag.” Met die quotes vatte Julian Alaphilippe (30) zijn seizoen en dat van Evenepoel samen én de nieuwe situatie bij Soudal-Quick-Step. “Liever met twee dan alleen”, zegt de tweevoudige ex-wereldkampioen op de vooravond van de Challenge Mallorca, die een reeks eendagskoersen bundelt van 25 tot 29 januari.
  [naar artikel]
 6. Deceuninck - Quick-Step wil Ronde van Polen opnieuw winnen: “Veel vertrouwen” (04/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Deceuninck - Quick-Step heeft woensdag zijn selectie bekendgemaakt voor de Ronde van Polen, die op 9 augustus van start gaat. De Belgische WorldTour-formatie hoopt de rittenkoers opnieuw te winnen na Remco Evenepoel vorig jaar.
  [naar artikel]
 7. Waarom Quick.Step Remco Evenepoel in de Vuelta na de rit in bad steekt: “Endorfines zorgen voor goed gevoel” (24/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een waskuip gevuld met koud water, amper zo groot als een kinderbadje. Dat is waarmee Remco Evenepoel en Quick.Step de hitte in de Vuelta bestrijden. Onnozel? “Ouderwetse methodes zijn vaak de beste.”
  [naar artikel]
 8. CEO’s verklappen toekomstige naam van ploeg Patrick Lefevere: Quick-Step Alpha Vinyl wordt Soudal Quick-Step (10/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat Quick-Step volgend seizoen afscheid neemt van Alpha Vinyl is al langer geweten. Nu is ook bekend hoe de ploeg van Patrick Lefevre volgend jaar door het leven zal gaan: Soudal Quick-Step. Dat zei Dirk Coorevits, CEO van Soudal, in Vive le Vélo.
  [naar artikel]
 9. Quick-Step Alpha Vinyl krijgt volgend jaar jongerenploeg: Soudal-Quick-Step Devo Team (12/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quick-Step Alpha Vinyl krijgt volgend jaar een jongerenploeg die Soudal - Quick-Step Devo Team zal heten. Het doel wordt jong talent op te sporen en hen in een structuur te brengen waarin ze kunnen groeien, om eventueel op termijn door te stoten naar het WorldTour-team van Patrick Lefevere (vanaf 2023 Soudal - Quick-Step).
  [naar artikel]
 10. Patrick Lefevere over toekomst met Soudal: “Grote ronde winnen met Evenepoel blijft de ambitie, maar wereld zal niet vergaan als het niet lukt” (11/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het grote woord is er sinds vandaag (officieel) uit: Soudal treedt vanaf 2023 voor minstens vijf jaar toe als sponsor van de ploeg van Patrick Lefevere. Die is blij met de deal, zijn langste ooit. “Het moest voor mij een overeenkomst zijn voor vijf jaar, anders hoefde het voor mij niet meer.” De ambitie van het team, dat Soudal-Quick.Step zal heten, blijft onveranderd: een grote ronde winnen met Remco Evenepoel.
  [naar artikel]
 11. Patrick Lefevere over toekomst met Soudal: “Grote ronde winnen met Evenepoel blijft de ambitie, maar wereld zal niet vergaan als het niet lukt” (11/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het grote woord is er sinds vandaag (officieel) uit: Soudal treedt vanaf 2023 voor minstens vijf jaar toe als sponsor van de ploeg van Patrick Lefevere. Die is blij met de deal, zijn langste ooit. “Het moest voor mij een overeenkomst zijn voor vijf jaar, anders hoefde het voor mij niet meer.” De ambitie van het team, dat Soudal-Quick.Step zal heten, blijft onveranderd: een grote ronde winnen met Remco Evenepoel.
  [naar artikel]
 12. Sam Bennett wint nadat wegsplitsing roet in het eten gooit voor Soudal Quick.Step, Evenepoel: “Domper” (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen eerste zege voor Soudal Quick.Step in San Juan. De eerste rit gaat naar Sam Bennett. De Ierse spurter van BORA-hansgrohe haalde het voor Mørkøv en Nizzolo. Fabio Jakobsen zat lang in uitstekende positie dankzij kopwerk van onder andere Evenepoel. Maar een wegsplitsing in volle finale zorgde voor chaos en deed de trein van Soudal Quick.Step ontsporen.
  [naar artikel]
 13. Amazon Prime brengt documentaire over Soudal-Quick Step: “Het was niet evident, maar het resultaat is schitterend” (06/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Amazon Prime TV zendt in 2023 een documentaire uit over Soudal-Quick Step. In zes afleveringen krijgt het publiek een unieke blik achter de schermen.
  [naar artikel]
 14. Quick Step-Alpha Vinyl in de wolken met Vuelta-zege Remco Evenepoel: “Dit is echt buitengewoon” (11/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Niets dan lachende gezichten in het kamp van Quick Step-Alpha Vinyl na de eindzege van Remco Evenepoel in de Vuelta. “Als je zo’n leider hebt, kan je altijd iets meer”, klonk het bij ploegmaat Dries Devenyns.
  [naar artikel]
 15. Remco Evenepoel vindt kritiek van Eddy Merckx “heel jammer”: “Ik sta zeker niet aan de start om de ploeg te flikken (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Eddy Merckx verklaarde afgelopen week in de pers dat Remco Evenepoel, die zondag in de wegrit van het WK wielrennen in België in steun koerst van kopman Wout van Aert, vooral voor zichzelf rijdt. Evenepoel reageerde donderdag, tijdens een persmoment in aanloop naar de wegrit in het Belgische teamhotel in Mechelen, op de woorden van Merckx. “Heel jammer”, klonk het bij het talent van Deceuninck - Quick-Step.
  [naar artikel]
 16. Bingo voor Soudal Quick-Step in de Ronde van San Juan: Remco Evenepoel zet Fabio Jakobsen perfect af voor ritwinst (23/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Fabio Jakobsen heeft de tweede etappe van de Ronde van San Juan op zijn naam geschreven. De sprinter van Soudal Quick-Step was na de langste etappe (201,1 kilometer), een warme dag en knap voorbereidend werk van Remco Evenepoel de snelste in de verwachte massasprint. Sam Benett blijft wel leider in het algemene klassement.
  [naar artikel]
 17. Yves Lampaert showt (niet zo) nieuwe outfit van Soudal-Quick Step (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel showde al zijn regenboogtrui voor komend seizoen, nu pakt Soudal-Quick Step (zo gaat de ploeg van Patrick Lefevere in 2023 heten) uit met het gewone shirt. Maar eigenlijk kenden we dat al, de trui voor 2023 werd tijdens de afgelopen Tour de France al voorgesteld toen Soudal werd aangekondigd als nieuwe co-sponsor.
  [naar artikel]
 18. Waarom Quick.Step Remco Evenepoel na een hete rit in bad steekt: "Grote hoeveelheden ijskoude drank zijn gevaarlijker” (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een waskuip gevuld met koud water, amper zo groot als een kinderbadje. Dat is waarmee Remco Evenepoel en Quick.Step de hitte in de Vuelta bestrijden. Onnozel? “Ouderwetse methodes zijn vaak de beste.” Over de zin en de onzin van ijsbaden.
  [naar artikel]
 19. Waarom Quick.Step Remco Evenepoel na een hete rit in bad steekt: "Grote hoeveelheden ijskoude drank zijn gevaarlijker” (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een waskuip gevuld met koud water, amper zo groot als een kinderbadje. Dat is waarmee Remco Evenepoel en Quick.Step de hitte in de Vuelta bestrijden. Onnozel? “Ouderwetse methodes zijn vaak de beste.” Over de zin en de onzin van ijsbaden.
  [naar artikel]
 20. Hoe Quick.Step ondanks acht Covid-gevallen en twee valpartijen toch opnieuw kon winnen: “Op naar meer” (02/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Covid, vallen, vloeken en winnen in de Tour. De zaterdag van Quick.Step in een notendop. Een rollercoaster van emoties? Zeker. Als zelfs Patrick Lefevere zegt dat hij er even emotioneel van werd... “Ik ben oud en wit, maar niet dom.”
  [naar artikel]
 21. KIJK. M&M’s voor jarige Remco Evenepoel: “Vanavond zullen er zeker een paar in gaan” (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Feest in de Ronde van San Juan. Of toch in het hotel van Soudal-Quick.Step, want Remco Evenepoel viert vandaag zijn 23ste verjaardag. En daar hoort natuurlijk een cadeautje bij.
  [naar artikel]
 22. Wat u mag verwachten van Soudal – Quick-Step in 2023: Remco Evenepoel is nu de opperwolf, Tim Merlier moet sprintlegende doen vergeten (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  De cross is nog in het land, maar het klassieke voorjaar nadert al met rasse schreden. Onze wielerredactie dook in de kernen en plannen van elke grote wielerformatie en kwam telkens terug met een scherpe analyse. In dit artikel: wat u mag verwachten van Soudal – Quick-Step.
  [naar artikel]
 23. Selecties Waalse Pijl: tandem Evenepoel-Alaphilippe bij Quick-Step Alpha Vinyl, Tim Wellens speerpunt Lotto Soudal (18/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Quick-Step Alpha Vinyl en Lotto Soudal hebben maandag hun selecties aangekondigd voor de Waalse Pijl, die woensdag op het programma staat. Remco Evenepoel en Julian Alaphilippe moeten Quick-Step Alpha Vinyl opnieuw naar winst leiden, Tim Wellens is het speerpunt bij Lotto Soudal.
  [naar artikel]
 24. Daarom zat Julian Alaphilippe alleen en met mondmasker op teampresentatie Soudal-Quick Step (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Julian Alaphilippe was aanwezig op de teampresentatie van Soudal-Quick Step, maar wel met mondmasker. “Gisteren heb ik nog goed getraind, maar vandaag ben ik wat ziekjes’, sprak hij. “Ik wilde geen risico nemen en neem de nodige voorzorgen.”
  [naar artikel]
 25. Yves Lampaert wil met Soudal – Quick-Step beter doen dan vorig seizoen in het voorjaar: “Weerwerk bieden aan het grote blok van Jumbo-Visma” (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Yves Lampaert (32) wond er in Plopsaland De Panne bij de voorstelling van Soudal – Quick-Step geen doekjes om: “Zowat alles moet dit voorjaar beter in de kasseiklassiekers. Met Julian Alaphilippe erbij zijn we ook beter gewapend.”
  [naar artikel]
 26. KOERS KORT. Van Gils stapt uit Vuelta met corona - Quick.Step sluit partnership met opleidingsploeg van Evenepoel en Boonen (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Quick.Step-Alpha Vinyl gaat een formele samenwerking aan met Balen BC, een opleidingsploeg waar onder meer Remco Evenepoel en Tom Boonen als youngsters de eerste knepen van het vak leerden. Het team van Patrick Lefevere kondigde vorige maand al de oprichting van het Soudal-Quick.Step Devo Team aan, een jongerenploeg die een plaats krijgt in de structuur van de Belgische WorldTour-formatie. Met Balen BC zal vanaf februari 2023 nauw worden samengewerkt “om het beste jonge wielertalent op te sporen en hen te helpen hun talent te ontwikkelen”, meldt Quick.Step, dat in een ideaal scenario hoopt juniorentalent te zien doorstromen naar de eigen jongeren- of WorldTourploeg.
  [naar artikel]
 27. Vijf vragen aan Remco Evenepoel: “Ik start echt wel met de ambitie om te winnen” (17/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Kan de winnaar van de Vuelta één week later ook wereldkampioen tijdrijden worden, aan de andere kant van de wereld nota bene? Het is een vraag waarop enkel Remco Evenepoel (22) zondag in de buurt van de Australische metropool Sydney een antwoord kan geven. “Ik start alvast met de ambitie om te winnen”, aldus het goudklompje van Quick-Step Alpha Vinyl.
  [naar artikel]
 28. Het nieuwe jaar inzetten met Remco Evenepoel & co? Soudal Quick-Step organiseert familiedag in Plopsaland De Panne (30/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe jaar inzetten met Yves Lampaert, Remco Evenepoel en co? Op vrijdag 6 januari organiseert Soudal Quick-Step een familiedag in Plopsaland De Panne, en daarvoor is de ticketverkoop gestart. De selectie voor 2023 wordt er voor het eerst voorgesteld aan het publiek, en dat gaat gepaard met een paar activiteiten voor jong en oud in het pretpark.
  [naar artikel]
 29. Teambaas Patrick Lefevere is er gerust op: “Remco Evenepoel gaat nog beter worden” (14/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel (22) heeft een knaljaar achter de rug, dat no moeilijk te evenaren valt. Maar Patrick Lefevere, ploegmanager bij Soudal-Quick-Step is resoluut: “Hij gaat nog beter worden.”
  [naar artikel]
 30. Onbegrip in peloton (onder andere van Oliver Naesen) voor uitsluiting renner Soudal - Quick Step na zware val: “Dit is gewoon een grap” (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  James Knox is niet gelukkig. De renner van Soudal - Quick Step viel in de openingsrit van de Tour Down Under hard op 55 kilometer van de finish, probeerde in de slipstream van de volgauto’s terug te keren en werd om die reden uit koers gehaald. Nu heeft de Brit gereageerd.
  [naar artikel]
 31. Knecht bij Quick-Step Alpha Vinyl vol lof over Remco Evenepoel: “Er zullen er nog zijn die op zijn trein willen springen” (25/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het wonderjaar van Remco Evenepoel van dichtbij meemaken, het is niet velen gegeven. James Knox was als renner van Quick-Step Alpha Vinyl een van de gelukkigen.
  [naar artikel]
 32. KOERS KORT. Het nieuwe jaar inzetten met Remco Evenepoel & co? Soudal Quick-Step organiseert familiedag in Plopsaland De Panne (29/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe jaar inzetten met Yves Lampaert, Remco Evenepoel en co? Op vrijdag 6 januari organiseert Soudal Quick-Step een familiedag in Plopsaland De Panne, en daarvoor zijn de inschrijvingen geopend. De selectie voor 2023 wordt er voor het eerst voorgesteld aan het publiek, en dat gaat gepaard met een paar activiteiten voor jong en oud in het pretpark.
  [naar artikel]
 33. Remco Evenepoel reed in dienst van Julian Alaphilippe, die vierde werd: “Ik heb met plezier geknecht. Helaas zat winnen er niet in” (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij Quick.Step-Alpha Vinyl lag de hoop bij Julian Alaphilippe, maar de Fransman strandde op een vierde plaats. Remco Evenepoel reed in dienst: “Ik denk dat we de perfecte koers reden, alleen zat winnen er niet in.”
  [naar artikel]
 34. Tim Merlier moet nu sprints winnen voor Soudal – Quick-Step: “Ik rijd liever in dezelfde ploeg als Jakobsen dan dat ik tegen hem moet sprinten” (06/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Tim Merlier (30) staat voor een drukke tijd. Indien alles volgens plan loopt, wordt zijn eerste zoontje op 7 februari geboren en twee dagen later wordt hij verwacht in de Muscat Classic om aansluitend de Ronde van Oman te rijden. “Het wordt spannend”, zegt de Wortegem-Petegemnaar in Plopsaland De Panne. “Ik kijk ernaar uit. Eenmaal ons zoontje geboren, wil ik zo veel mogelijk winnen.”
  [naar artikel]
 35. Quick.Step-ploegleider Geert van Bondt over Evenepoel, die afscheid neemt van familie: “Mooi hoe Remco zelf het team leidde” (21/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tot ziens, Nederland. Hola España. Heelhuids die verraderlijke ‘Gran Salida’ overleefd en dus wéér een doel(tje) bereikt voor Remco Evenepoel en co. Vanaf dinsdag begint de Vuelta écht. “Voelt hij de benen van Baskenland, zal hij het niet laten liggen.”
  [naar artikel]
 36. Alle ogen gericht op kermiskoers: Quick-Step Alpha Vinyl met sterk team in Gullegem “om fans te plezieren” (31/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met Remco Evenepoel, Iljo Keisse, Stijn Steels, Ethan Vernon en Stan Van Tricht is Quick-Step Alpha Vinyl de te kloppen formatie in Gullegem Koerse. “Als we de wedstrijd kunnen winnen, gaan we dat zeker niet laten liggen, maar we zijn hier toch vooral om de fans te plezieren”, vertelde sportdirecteur Rik Van Slycke voor de start.
  [naar artikel]
 37. Remco Evenepoel showt regenboogtrui voor 2023: “Ik zal wellicht anders moeten koersen met deze trui” (11/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  We hebben Remco Evenepoel de afgelopen tijd wel al regelmatig in de regenboogkleuren gezien, maar nu is ook de officiële wereldkampioenentrui van Soudal - Quick-Step voor het volgende seizoen er. “Ik ben heel gelukkig en trots dat ik dit shirt al zo vroeg in mijn professionele carrière mag dragen”, aldus Evenepoel in een filmpje van de ploeg op sociale media.
  [naar artikel]
 38. Remco Evenepoel probeert teleurstelling te verwerken: “Misschien dat ik vanavond even ween, maar ik heb van niets spijt” (09/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Remco Evenepoel startte op de slotdag van de Ronde van het Baskenland in de gele trui en wou die eindzege ook graag op zak steken in het Baskenland. Maar op de slotklim mocht de jonge wolf van Quick-Step Alpha Vinyl een kruis maken over die ambities. “Ik verlies het podium door vijf seconden. Dat is jammer”, klinkt het teleurgesteld bij Evenepoel.
  [naar artikel]
 39. Remco Evenepoel probeert teleurstelling te verwerken: “Misschien dat ik vanavond even ween, maar ik heb van niets spijt” (09/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel startte op de slotdag van de Ronde van het Baskenland in de gele trui en wou die eindzege ook graag op zak steken in het Baskenland. Maar op de slotklim mocht de jonge wolf van Quick-Step Alpha Vinyl een kruis maken over die ambities. “Ik verlies het podium door vijf seconden. Dat is jammer”, klinkt het teleurgesteld bij Evenepoel.
  [naar artikel]
 40. Remco Evenepoel richt blik al op EK wielrennen in Trentino: “EK winnen zou veel betekenen na alles wat ik heb meegemaakt” (11/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel kijkt uit naar het EK wielrennen in het Italiaanse Trentino (8-12 september), waar hij zowel in de tijdrit als wegrit zijn kans wil gaan. “Na alles wat ik heb meegemaakt, zou het winnen van het EK in Trentino veel betekenen”, blikt de 21-jarige renner van Deceuninck - Quick Step bij de organisatie vooruit.
  [naar artikel]
 41. Deceuninck - Quick-Step met Remco Evenepoel in Brussels Cycling Classic: “We hebben verschillende kaarten in handen” (25/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel verschijnt zaterdag aan de start van de 101e Brussels Cycling Classic (1.Pro). Dat bevestigt zijn team Deceuninck - Quick-Step.
  [naar artikel]
 42. Patrick Lefevere richt zijn blik op de toekomst: “Natuurlijk geloof ik nog in Remco als ronderenner” (12/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws bij Quick-Step Alpha Vinyl op de rustdag. Patrick Lefevere kon bevestigen wat al langer in de lucht hing. Soudal en Quick-Step staan voor de komende vijf jaar garant voor een competitief budget waarmee Lefevere aan de slag kan. Ontspannen richt hij zijn blik op de toekomst.
  [naar artikel]
 43. Remco Evenepoel showt officieel regenboogshirt voor 2023: “Het wordt een speciaal jaar, ik zal wellicht anders moeten koersen” (11/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  We hebben Remco Evenepoel de afgelopen tijd wel al regelmatig in de regenboogkleuren gezien, maar nu is ook de officiële wereldkampioenentrui van Soudal - Quick-Step voor het volgende seizoen er. “Ik ben heel gelukkig en trots dat ik dit shirt al zo vroeg in mijn professionele carrière mag dragen”, aldus Evenepoel in een filmpje van de ploeg op sociale media.
  [naar artikel]
 44. Remco Evenepoel kijkt nu al reikhalzend uit naar het EK in Trentino: "EK winnen zou veel betekenen” (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Remco Evenepoel kijkt uit naar het EK wielrennen in het Italiaanse Trentino (8-12 september), waar hij zowel in de tijdrit als wegrit zijn kans wil gaan. “Na alles wat ik heb meegemaakt, zou het winnen van het EK in Trentino veel betekenen”, blikt de 21-jarige renner van Deceuninck - Quick.Step bij de organisatie vooruit.
  [naar artikel]
 45. Remco Evenepoel aan de vooravond van de Ronde van de Algarve: “Ik kom terug om opnieuw te winnen” (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel staat vanaf morgen aan de start van de Ronde van Algarve. De kopman van Quick Step - Alphan Vinyl wil zijn eindzege van vorig jaar overdoen.
  [naar artikel]
 46. Remco Evenepoel toonde zijn goede benen op het BK: “Het scheelde tien centimeter, of ik was alleen weg” (27/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel (22) haalde zoals beloofd snoeihard uit in de finale, maar kon het net niet afmaken. Geen dubbel dus voor de Belgische tijdritkampioen, die ook vaststelde dat Quick-Step-Alpha Vinyl een sterke koers reed maar finaal een snelle man miste.
  [naar artikel]
 47. LIVE SAN JUAN. Remco Evenepoel en co zijn vertrokken: schiet Jakobsen meteen raak voor Soudal Quick.Step? (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zo. De reeks verplichte nummers heeft hij nu wel gehad in de Ronde van San Juan. Vanavond om 20u15 Belgische tijd komt Remco Evenepoel eindelijk opnieuw aan koersen toe. En daar is hij niet kwaad om. “Ik ga voor best mogelijk resultaat.”
  [naar artikel]
 48. KIJK. Wij verrassen Remco Evenepoel op 23ste verjaardag met zijn ‘guilty pleasure’: “Vanavond zullen er zeker een paar in gaan” (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Feest in de Ronde van San Juan. Of toch in het hotel van Soudal-Quick.Step, want Remco Evenepoel viert vandaag zijn 23ste verjaardag. En daar hoort natuurlijk een cadeautje bij.
  [naar artikel]
 49. Wolfpack-ploegleider maakt opvallende vergelijking over wereldkampioen Evenepoel: “Remco is een kleine Lance Armstrong” (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel heeft een droomjaar achter de rug, zeg gerust een boerenjaar. De renner van Quick-Step Alpha Vinyl won onder meer Luik-Bastenaken, de Vuelta en als orgelpunt het WK op de weg in het Australische Wollongong. Klaas Lodewyck, een van zijn ploegleiders bij the wolfpack, ziet gelijkenissen met een ander wielericoon: “Ook hij kon nooit genoeg winnen.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy