De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Onze tv-tips: vrouwen in de gevangenis, donkere humor en culinaire mannen

Het Belang van Limburg

25/01/2023 - 03:28

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hoe mannen taal gebruiken om vrouwen te verleiden. “Eens de buit binnen is, steken mannen minder energie in berichtjes” (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Darwin schreef het al: taal werkt als de staart van een pauw bij ons, mensen. Mannen imponeren vrouwen met ingewikkelde zinnen, humor en ander verbaal vertoon. Professor taalkunde Freek Van De Velde (KU Leuven), de broer van kunstenaar Rinus, doet onderzoek naar het fenomeen. “Taal en humor zijn heel belangrijke criteria voor vrouwen om te beslissen of ze met iemand een relatie willen.”
  [naar artikel]
 2. Vrouwen zijn niet minder grappig dan mannen, maar gebruiken humor anders (10/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Humor is van alle culturen en lachen verbroedert. Maar waarom hebben mensen gevoel voor humor?
  [naar artikel]
 3. “Ik was bang dat mensen kwaad op mij gingen worden, maar iedereen apprecieert het”: de beste tips van BV’s na één jaar Billie (17/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Eén jaar Billie betekent tientallen, misschien zelfs honderden tips van sterke mannen en vrouwen. Van radiopresentatrices tot culinaire genieën en ondernemers. Over het gezinsleven, de job en ver daarbuiten. Maar allemaal even waardevol. Een overzicht van de vijftien ultieme tips ‘Zo doet die dat’ van voormalige Billie-gezichten.
  [naar artikel]
 4. Zijn mannen grappiger en lopen we tegenwoordig op eieren? 2 comédiennes beantwoorden stellingen over humor (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eens goed lachen is het beste medicijn. Dat weet iedereen. Maar of mannen grappiger zijn dan vrouwen: daar wordt over gediscussieerd. En hoe zit het met harde humor: kan dat nog in woketijden? Comédiennes Els De Schepper en Roosje Pertz toetsen enkele stellingen over humor af aan de werkelijkheid. “Onder het mom van ‘een grapje’ komen zulke mannen met veel weg. Maar niet bij mij. Ik heb ooit een man twee keer gewaarschuwd, de derde keer heb ik hem bij zijn ballen gepakt.”
  [naar artikel]
 5. Vrouwen komen nog altijd minder vaak klaar dan mannen: tips van experts om de orgasmekloof te overbruggen (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vrouwen komen minder vaak klaar dan mannen, dat is ­aangetoond. Maar hoe ontstaat zo’n orgasmekloof? Gebrek aan kennis over onze anatomie speelt...
  [naar artikel]
 6. 6 tips voor autorijden in het donker (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de donkere januarimaand kan autorijden best uitdagend zijn. HLN Drive somt enkele tips op waarmee je in alle veiligheid de baan op kan tijdens deze donkere dagen.
  [naar artikel]
 7. Ruzie met je partner? 5 tips die mannen best naleven (09/03/2017 - Express)
  Ruzie tussen twee geliefden is nooit prettig. Voor mannen is het nog wat onaangenamer dan voor vrouwen. Zij kunnen hun emoties minder helder en overtuigend uitdrukken dan vrouwen. Chloë Anderson (een vrouw) reikt mannen in het kader van gelijke kansen deze 5 tips aan voor succesvol ruzie maken: 1. Vertel je vriendin zeker niet om ‘kalm te blijven’ flickr Josh Janssen Elke daarop bestaande variant is evenzeer uit den boze. Ze hebben hetzelfde effect als een rode lap op een stier. Je partner vindt dat haar woede geheel terecht is en zal het verzoek om ‘kalm te blijven’ als een belediging ervaren. The post Ruzie met je partner? 5 tips die mannen best naleven appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 8. Onderzoek naar wantoestanden in gevangenis Merksplas (09/06/2018 - De Standaard)
  Het Gevangeniswezen neemt een klachtenbrief over wantoestanden in de gevangenis van Merksplas ernstig, en opent een onderzoek. ‘We kunnen niet langer aanzien hoe ­onze mannen wegkwijnen’, zo schreven de vrouwen van enkele gevangenen in een open brief.
  [naar artikel]
 9. Onderzoek naar wantoestanden in gevangenis Merksplas (09/06/2018 - De Standaard)
  Het Gevangeniswezen neemt een klachtenbrief over wantoestanden in de gevangenis van Merksplas ernstig, en opent een onderzoek. ‘We kunnen niet langer aanzien hoe ­onze mannen wegkwijnen’, zo schreven de vrouwen van enkele gevangenen in een open brief.
  [naar artikel]
 10. Onze tv-tips: een culinaire komedie, een degelijke krimi en kleurrijke vogels (07/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.
  [naar artikel]
 11. Lengte en humor zijn cruciaal in een relatie (05/06/2018 - Metro)
  Ben je op zoek naar de ideale partner? Of heb je een relatie maar ben je niet zeker of het serieus is? Houd dan rekening met lengte en humor. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat die twee dingen cruciaal zijn voor koppels. Koppels die bestaan uit kleine vrouwen en grote mannen zouden gelukkiger zijn. Dat heeft een recente studie van de universiteit van Konkuk in Zuid-Korea uitgewezen. Het onderzoek werd afgenomen bij 8.000 participanten. Daaruit blijkt dat zowel mannen als vrouwen gelukkiger zijn in een relatie met een groot lengteverschil. Eerder werd al bewezen dat vrouwen zich vaker aangetrokken voelen tot grote mannen om evolutionaire redenen. Maar waarom een vrouw precies gelukkiger is met een lange partner, is niet geweten. De grootte van je lief is enkel bepalend voor geluk in de eerste 18 jaar van het huwelijk. Daarna maakt het niet uit hoe groot je wederhelft is. Humor Ben jij bijna even groot als je partner, maar ben je er toch van overtuigd dat jullie een topkoppel zijn? Dan hebben jullie waarschijnlijk een gelijkaardig gevoel voor humor. Dat is volgens Britse datingcoach James Preece namelijk cruciaal in een relatie. “Wanneer je als koppel hetzelfde gevoel voor humor hebt, zie je de leuke kant van iedere situatie en sta je relaxter in het leven. Ruzies worden ook sneller opgelost”, aldus de datingexpert. Daarnaast is humor ook een teken van intelligentie, waardoor je aantrekkelijker lijkt voor je partner. Lees ook : Een op de vijf vrouwen vindt geld belangrijker dan seks Het bericht Lengte en humor zijn cruciaal in een relatie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Onderzoek gestart naar wantoestanden in gevangenis Merksplas (09/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het Gevangeniswezen neemt een klachtenbrief over wantoestanden in de gevangenis van Merksplas ernstig, en opent een onderzoek. “We kunnen niet langer aanzien hoe ­onze mannen wegkwijnen”, zo schreven de vrouwen van enkele gevangenen in een open brief. Dat berichten Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws zaterdag.
  [naar artikel]
 13. 15 gouden tips om inbraak tijdens komende donkere maanden te voorkomen (16/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De donkere maanden komen er weer aan. En omdat dat traditiegetrouw ook de maanden zijn waarin het aantal woninginbraken de hoogte in schiet, heeft de politie nu een lijst van 15 tips opgesteld om inbrekers buiten te houden.
  [naar artikel]
 14. Bewezen: mannen zijn grappiger dan vrouwen (04/11/2019 - Metro)
  Iets meer dan 60% van de mannen is grappiger dan een gemiddelde vrouw. Dat blijkt uit een nieuwe analyse van de resultaten van 28 studies. Volgens de onderzoekers ligt een evolutionaire gewoonte aan de basis van het verschil. Niet iedereen zal het graag horen, maar mannen kunnen ons harder doen lachen dan vrouwen. Dat is niet onze mening, maar een conclusie van de wetenschappers van de universiteiten van het Waalse Aberystwyth en het Amerikaanse North Carolina. Zij keken naar de resultaten van in totaal 28 onderzoeken over het onderwerp. Uiteindelijk vonden ze dat 63% van de mannen grappiger is dan het gemiddelde humoristische niveau van een vrouw. De onderzoeken waarop de nieuwe studie zich baseerde werkten vaak met een onafhankelijke jury. Die kreeg een foto te zien waaronder de proefpersonen iets grappig hadden moeten schrijven. Het was dan aan de jury om te oordelen welke opmerking ze het grappigst vonden, zonder dat ze wisten wat het geslacht was van de grappenmaker. “Mannen strijden onderling om de grappigste te zijn” Dokter Gil Greengross, die deelnam aan de studie, legt in Psychology Today uit dat het project er gekomen is om het bekende cliché dat mannen grappiger zouden zijn dan vrouwen te kunnen bestuderen. “Het is iets dat heel veel mensen geloven, zowel mannen als vrouwen, al maakt dat het nog niet waar. Maar voor zover wij kunnen concluderen, lijken mannen meer grappige zaken te kunnen ontwikkelen dan vrouwen.” Op de vraag wat de oorzaak daarvan is, kijkt Greengross naar de rol die humor speelt in onze voortplanting. “Vrouwen zoeken vaak naar een man met een goed gevoel voor humor, omdat dat gelinkt wordt aan een hoge intelligentie. Mannen zijn dan weer gecharmeerd door een vrouw die met hun moppen lacht. Dat betekent dat mannen evolutionair gezien onderling de strijd zijn aangegaan om indruk te maken met hun grappig gedrag.” Lees ook : Dit is wat baby’s het meest aan het lachen brengt Het bericht Bewezen: mannen zijn grappiger dan vrouwen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Onze tv-tips: winnende humor, wielerterugblik en onschuldig veroordeeld (23/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.
  [naar artikel]
 16. Onze tv-tips: legendarische humor, bijzondere bewoners en sciencefiction (22/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.
  [naar artikel]
 17. Onze tv-tips: een hechte band, gendergelijkheid en complexloze humor (12/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.
  [naar artikel]
 18. Grappige mannen zijn beter in bed (12/09/2017 - Metro)
  Vrouwen hebben liever seks met een man die hen kan laten lachen. Dat blijkt uit een onderzoek van de universiteit van Albany. Met een grappige man willen ze vaker seks en genieten ze er ook meer van, concluderen de onderzoekers. Daarnaast voelen ze zich veilig en verbonden met hen. Aantrekkelijker Volgens antropoloog Gil Greengross is dat gemakkelijk te verklaren. “Mensen met een goed gevoel voor humor zijn aantrekkelijker en hebben dus ook meer succes op liefdesvlak. Dat geldt zeker voor mannen die vrouwen verleiden met humor”, stelt hij. Niet representatief Voor dit onderzoek is slechts kleine groep vrouwen ondervraagd, dus deze resultaten zijn niet representatief voor de hele vrouwelijke populatie. Lees ook : Niet een orgasme, maar knuffelen zorgt voor de beste seks
  [naar artikel]
 19. Onze tv-tips: absurde humor, genadeloze misdaad en daten via internet (13/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.
  [naar artikel]
 20. Maak komaf met donkere kringen, dankzij de tips van onze experts (24/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Help! Ontwaak je na een nachtje stappen of enkele slapeloze nachten steevast met donkere kringen onder je ogen? Vervelend. Wij vroegen dermatoloog Thomas Maselis en Anne Poelmans, het gezicht achter de webshop Bio’ty Lab, om advies.
  [naar artikel]
 21. Onderzoek naar wantoestanden in gevangenis Merksplas (09/06/2018 - De Morgen)
  Het Gevangeniswezen neemt een klachtenbrief over wantoestanden in de gevangenis van Merksplas ernstig, en opent een onderzoek. "We kunnen niet langer aanzien hoe ­onze mannen wegkwijnen", zo schreven de vrouwen van enkele gevangenen in een open brief. Dat berichten Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 22. Nieuwe gevangenis in zuiden van Antwerpen (02/09/2016 - De Redactie)
  De nieuwe gevangenis op Petroleum Zuid zal plaats bieden aan 440 gedetineerden, zowel mannen als vrouwen, en ze moet in 2021 klaar zijn.
  [naar artikel]
 23. Veel meer vrouwen slikken angstmedicatie dan mannen. 2 experten geven tips om die vicieuze cirkel te doorbreken (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van claustrofobie tot een posttraumatische stresstoornis: een kwart van de bevolking wordt ooit in het leven geconfronteerd met een angst(gerelateerde) stoornis. Maar uit onderzoek bleek dat het aantal vrouwen dat angstmedicatie voorgeschreven krijgt, vijftig procent hoger ligt dan mannen. Zijn vrouwen echt vatbaarder voor angststoornissen? Professor Dirk Hermans geeft tekst, uitleg en praktische tips. Ook neurowetenschapper Judson Brewer deelt zijn succesvol driestappenplan om angst te overwinnen. “Het draait erom dat je de vicieuze cirkel van vermijding doorbreekt.”
  [naar artikel]
 24. Onze tv-tips: een muzikale film, fout onderzoek en de donkere kant van Zanzibar (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.
  [naar artikel]
 25. Verschil tussen mannen en vrouwen bij pensioenopbouw lijkt stilaan te verdwijnen (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De verschillen tussen mannen en vrouwen bij de pensioenopbouw zijn stilaan aan het verdwijnen. Vooral onder de huidige dertigers en veertigers in onze maatschappij hebben mannen en vrouwen gemiddeld evenveel loopbaanjaren die meetellen voor het pensioen. Dat blijkt uit een nieuwe studie van het Federaal Planbureau.
  [naar artikel]
 26. Loonkloof tussen vrouwen en mannen licht gedaald (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De loonkloof tussen mannen en vrouwen in België bedraagt 9,2 procent, zegt het Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen (IGVM). Zonder correctie voor arbeidsduur verdienen vrouwen zelfs gemiddeld 23,1 procent minder dan mannen. De loonkloof daalt tegenover voorgaande jaren, maar slechts traag. De lage arbeidsmarktparticipatie van vrouwen in ons land is wel problematisch.
  [naar artikel]
 27. Hoezo hittegolf? Voor veel vrouwen is het nu eigenlijk winter (25/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het is buiten tropisch warm, maar binnen draait de airco overuren en dat kan bij vrouwen op kantoor al eens tot de opmerking leiden dat het best koud is. Gek? Mannen vinden alvast van wel, zo toont het filmpje van College Humor aan dat de spot drijft met het koukleumen op de warmste dagen van het jaar.
  [naar artikel]
 28. Hoezo hittegolf? Voor veel vrouwen is het nu eigenlijk winter (25/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het is buiten tropisch warm, maar binnen draait de airco overuren en dat kan bij vrouwen op kantoor al eens tot de opmerking leiden dat het best koud is. Gek? Mannen vinden alvast van wel, zo toont het filmpje van College Humor aan dat de spot drijft met het koukleumen op de warmste dagen van het jaar.
  [naar artikel]
 29. Met deze trucjes krijg jij de job of het salaris dat je verdient: “Als het aanvoelt als opscheppen, is het goed” (23/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Tips om te besparen en om met minder te leven: allemaal leuk en handig, maar wat binnenkomt, mag weleens wat meer zijn. De loonkloof tussen mannen en vrouwen bestaat nog steeds. Hoe kan het eigenlijk dat vrouwen nog steeds minder verdienen? En wat kunnen we eraan doen? Twee coaches geven gerichte tips.
  [naar artikel]
 30. Zo rij je veilig in het donker (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In de donkere januarimaand kan autorijden best uitdagend zijn. HLN Drive somt enkele tips op waarmee je in alle veiligheid de baan op kan tijdens deze donkere dagen.
  [naar artikel]
 31. Onderzoek naar wantoestanden in gevangenis Merksplas: “We kunnen dit niet langer aanzien” (09/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Gevangeniswezen neemt een klachtenbrief over wantoestanden in de gevangenis van Merksplas ernstig, en opent een onderzoek. “We kunnen niet langer aanzien hoe ­onze mannen wegkwijnen”, zo schreven de vrouwen van enkele gevangenen in een open brief.
  [naar artikel]
 32. Van deze kledingstukken dromen mannen en vrouwen wereldwijd nu het meest (31/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Van de catwalk naar onze kledingkast. Elk seizoen zijn er weer modetrends waar vrouwen en mannen wereldwijd voor vallen. Modezoekmachine Lyst maakt...
  [naar artikel]
 33. Vrouwen sneller met e-bike dan mannen (18/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op een klassieke fiets rijden vrouwen een stuk trager dan mannen, maar op een elektrische is het net omgekeerd. Terwijl mannen daarop gemiddeld 18 kilometer per uur halen, is dat bij vrouwen vlotjes 22 per uur, zo blijkt uit een studie van de FOD Mobiliteit en veiligheidsinstituut Vias, waarover Het Laatste Nieuws bericht.
  [naar artikel]
 34. Vrouwen maken minder kans op opslag dan mannen. Expert geeft tips: “Probeer beloftes op papier te krijgen” (14/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Minstens ongemakkelijk, meestal zenuwslopend en soms ook doodeng: opslag vragen is zeker geen makkie. En uit onderzoek blijkt dat vrouwen die om een loonsverhoging vragen er minder in slagen dan mannen om ook effectief opslag te krijgen. Loopbaanexpert Ann Rens legt uit hoe dat komt en deelt haar zeven beste tips om je salarisverhoging binnen te halen. “Zie je collega’s met expertise vertrekken en zijn alle starters eerder juniors? Tijd om met je baas in gesprek te gaan.”
  [naar artikel]
 35. ‘Satijnen mannen’ doorbreken stereotypes over mannen en vrouwen (15/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Negen Schaarbeekse mannen hebben in korte filmpjes de stereotypes doorbroken over mannen en vrouwen. De ‘satijnen mannen’ zijn een initiatief van de gemeente.
  [naar artikel]
 36. Jonge moeders doen dubbel zoveel toegevingen voor goede balans werk en gezin (29/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een gelijke verdeling van het werk thuis tussen mannen en vrouwen blijkt nog steeds veraf in onze Belgische samenleving. Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen geeft aan dat vrouwen met jonge kinderen dubbel zoveel toegevingen doen dan mannen om huishoudelijke taken te verzorgen.
  [naar artikel]
 37. “Je wil niet weten hoeveel mannen boven de 50 problemen hebben om hun sokken aan te trekken": deze tips houden je zo lang mogelijk fit (28/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aan boeken over beweging en gezonde voeding geen gebrek, althans voor vrouwen. “Voor mannen rond de 50 lees je bijna nergens advies", vindt endocrinoloog Guy T’Sjoen. Daarom schreef hij zelf een gids met tips voor een gezond leven. “Vanaf die leeftijd nemen het aantal diagnoses van mannen met overgewicht en obesitas, diabetes type 2, en hart- en vaatziekten toe.” Wat kan je doen om dit tegen te gaan?
  [naar artikel]
 38. “Je wil niet weten hoeveel mannen boven de 50 problemen hebben om hun sokken aan te trekken": deze tips houden je zolang mogelijk fit (28/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aan boeken over beweging en gezonde voeding geen gebrek, althans voor vrouwen. “Voor mannen rond de 50 lees je bijna nergens advies", vindt endocrinoloog Guy T’Sjoen. Daarom schreef hij zelf een gids met tips voor een gezond leven. “Vanaf die leeftijd nemen het aantal diagnoses van mannen met overgewicht en obesitas, diabetes type 2, en hart- en vaatziekten toe.” Wat kan je doen om dit tegen te gaan?
  [naar artikel]
 39. Klopt het dat mannen een ander type hartaanval krijgen dan vrouwen? Onze wetenschapsexpert legt uit (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jaarlijks krijgen zo’n 15.000 Belgen een hartaanval, een aandoening die niet enkel oudere mensen treft. Zo is een kwart van de mannen jonger dan 55 bij hun eerste aanval. Maar vertonen mannen en vrouwen ook andere symptomen? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 40. Klopt het dat mannen een ander type hartaanval krijgen dan vrouwen? Onze wetenschapsexpert legt uit (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jaarlijks krijgen zo’n 15.000 Belgen een hartaanval, een aandoening die niet enkel oudere mensen treft. Zo is een kwart van de mannen jonger dan 55 bij hun eerste aanval. Maar vertonen mannen en vrouwen ook andere symptomen? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 41. 23 vrouwen en een man (11/04/2019 - De Morgen)
  Dit is een stuk over vrouwen die een stuk hebben gemaakt over vrouwen. Misschien zal ik toch blijven laat zien hoe vrouwen hun relaties met mannen ervaren. En de mannen, die komen op het einde aan het woord.
  [naar artikel]
 42. Onze tv-tips: Uit de gevangenis, strijd tegen depressies en racisme (02/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.
  [naar artikel]
 43. Vrouwen rijden sneller met e-bike dan mannen (18/02/2019 - De Standaard)
  Op een elektrische fiets rijden vrouwen sneller dan mannen. Waar mannen gemiddeld 18 kilometer per uur halen, is dat bij vrouwen vlotjes 22 per uur, zo blijkt uit een studie van de FOD Mobiliteit en veiligheidsinstituut Vias.
  [naar artikel]
 44. Bewezen: vrouwen verouderen sneller in het gezicht dan mannen Vrouwen lijden sneller gezichtsverlies (24/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het gezicht van vrouwen veroudert sneller dan dat van mannen, met een demarrage rond de menopauze. Dat blijkt uit internationaal onderzoek. “Niet voor niets hoor je vaak dat mannen mooier verouderen dan vrouwen”, zegt plastisch chirurg Ivar van Heijningen.
  [naar artikel]
 45. 5 voordelen van evenveel vrouwen als mannen op de werkvloer (07/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bedrijven waar evenveel vrouwen als mannen werken en waar ook hetzelfde aantal vrouwen als mannen topposities bekleden, trekken makkelijker nieuw...
  [naar artikel]
 46. Dit type man bezorgt vrouwen het vaakst een orgasme (21/02/2019 - Metro)
  Het vrouwelijk orgasme is voor veel mannen een groot mysterie. Maar niet voor dit type man. Volgens onderzoek aan de University at Albany komen vrouwen het vaakst klaar als ze de lakens delen met een man met zelfvertrouwen, een hoog inkomen en een aantrekkelijk uiterlijk. Hoewel mannen vaak denken dat ze het geweldig doen, blijkt er in veel gevallen toch nog wat werk aan de winkel. Maar liefst de helft van de mannen schat het orgasme van hun vrouw verkeerd in. Daarom vroeg een team wetenschappers aan de University at Albany aan een groep vrouwen in een relatie naar hun seksleven. Brede schouders Wat blijkt? De vrouwen die het vaakst klaarkomen rollebollen met een aantrekkelijke man die zelfvertrouwen heeft en veel verdient. Verder zouden ook mannen met bredere schouders beter zijn in bed. Ten slotte is humor belangrijk. Hoe grappiger de man uit de hoek komt, hoe vaker de vrouw initiatief zal nemen om te vrijen. Lees ook: Handig! Met deze seks-knop laat je elkaar weten dat je zin hebt Het bericht Dit type man bezorgt vrouwen het vaakst een orgasme verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Meer vrouwen met gezin werken (08/03/2018 - Metro)
  Gemiddeld 75,3% van de vrouwen tussen 25 en 49 jaar is in ons land aan het werk, terwijl dat bij mannen in die leeftijdsgroep 84% is. Dat stelt het Belgische statistiekbureau Statbel vast. Ongeveer evenveel vrouwen zonder kinderen zijn aan het werk als mannen zonder kroost. Het gaat om 77,5% van de vrouwen tegenover 78,1% van de mannen. Als de vrouw één kind heeft, daalt het werkgelegenheidspercentage naar 76,5%, terwijl het bij mannen met één kind fors stijgt naar 88,7%. Een vrouw met twee kinderen is dan weer vaker aan het werk dan het gemiddelde bij vrouwen, 79,1%. Ook bij mannen met twee kinderen is het werkgelegenheidspercentage het hoogst met 93%. Opmerkelijk is dat vrouwen met drie kinderen opvallend minder werken. Slechts 56,8% van hen is aan de slag. Mannen in die categorie halen 84%. De kloof tussen mannen en vrouwen blijft dus groot. Toch was er de afgelopen dertig jaar ook een grote stijging van de vrouwelijke werkgelegenheid. Het algemene werkgelegenheidspercentage bij vrouwen lag in 1986 nog op 52,6%, tegenover 75,3% in 2016, waar bij mannen de percentages vrij gelijklopen. Bron: Belga
  [naar artikel]
 48. 5 tv-tips voor een spannende dinsdagavond (03/07/2018 - De Morgen)
  De eerste langspeelfilm van Adil & Bilall, een jonge Harrison Ford of een culinaire zoektocht naar de oorsprong van de Britse tv-kok James Martin. Deze vijf tv-tips houden je (extra) warm vanavond.
  [naar artikel]
 49. Vrouwen verdienen nog steeds 8 procent minder dan mannen met zelfde job en loopbaan (30/04/2019 - De Morgen)
  De ongelijkheid tussen vrouwen en mannen blijft ook vandaag nog steeds een realiteit. Dat blijkt uit een memorandum van de federale, Brusselse en Waalse raden voor Gelijke kansen voor vrouwen en mannen. Zo verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen, zelfs als ze exact dezelfde job uitoefenen, en dezelfde loopbaan.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy