De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Kleine oogjes, veel dutjes en stramme spieren: Greenyard Maaseik vertrekt ’s nachts naar Tsjechië voor cruciaal Europees duel

Het Belang van Limburg

25/01/2023 - 03:28

Greenyard Maaseik gaat woensdag in Ceske Budejovic op zoek naar een plek in de kwartfinales van de CEV Cup. De troepen van coach Bertini, die thuis met 3-1 wonnen, vertrokken midden in de nacht richting Tsjechië. “Dat deed even pijn, maar we hebben onze slaap in de namiddag ruimschoots kunnen inhalen”, klinkt het.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Maaseik veegt Amriswil van het terrein en speelt ook na Nieuwjaar nog Europees (14/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik speelt ook na Nieuwjaar nog Europees. Na de 2-3-zege in Zwitserland veegden de Maaslanders in de eigen Steengoed Arena de vloer aan met Amriswil: 3-0. In de play-offronde moet Maaseik het in januari opnemen tegen Ceske Budejovice uit Tsjechië.
  [naar artikel]
 2. Greenyard Maaseik begint aan Europese campagne in Zagreb (08/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het volleybal begint Greenyard Maaseik woensdag aan zijn Europese campagne. De Maaseikenaren komen dit seizoen uit in de CEV-Cup. Geen Champions League dus en dus is er ook geen poulefase voor Maaseik. In de 1/16de finale is de tegenstander Mladost Zagreb. Dat is de kampioen van Kroatië. Twee seizoenen geleden strandde Greenyard op een zucht van de finale van de CEV Cup. Het hoopt opnieuw op een mooi Europees parcours.
  [naar artikel]
 3. Maaseik kan Europese kwartfinale al ruiken na 3-1 winst tegen Ceske Budejovice (11/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik heeft een mooie stap richting kwartfinales van de CEV Cup gezet. De Maaslanders namen in eigen huis met 3-1 de maat van Ceske Budejovice. Over twee weken twee sets pakken in Tsjechië en Maaseik zit bij de laatste acht.
  [naar artikel]
 4. Nucleaire renaissance: Ook Tsjechië is van plan om kleine modulaire reactoren te installeren (28/02/2023 - Express)
  Tsjechië wil tegen 2032 een eerste zogenaamde kleine modulaire reactor (SMR) operationeel krijgen.  In het nieuws: Na de eerste reactor moeten er in 2040 nog twee volgen. Dat meldde het staatsenergiebedrijf CEZ maandag. Kleine modulaire reactoren Uitgelegd: Niet enkel Tsjechië wil SMR’s bouwen binnen Europa. Polen wil er zelfs zo’n 76. De technologie wordt steeds […]
  [naar artikel]
 5. Reggers schittert opnieuw bij Maaseik (29/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na de succesvolle trip naar Tsjechië (CEV Cup) heeft Greenyard Maaseik uitgehaald in de eigen competitie. Net als in de heenmatch haalden de Maaslanders het in de eigen competitie tegen Menen met drie sets tegen één.
  [naar artikel]
 6. Maaseik moet Europees aan de bak bij Zwitserse kampioen: “Start van een zware reeks” (29/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Greenyard Maaseik speelt woensdagavond in Amriswil de heenwedstrijd in de achtste finales van de CEV Cup. De Maaseikenaars gaan bij de Zwitserse kampioen op zoek naar een goede uitgangpositie voor de terugmatch op 14 december. Op papier lijkt Maaseik de favoriet, maar dan mogen de Maaslanders zich aan de Bodensee niet laten verrassen door de kleine zaal.
  [naar artikel]
 7. LIVE. Kijk naar het duel tussen Greenyard Maaseik en Haasrode-Leuven (13/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Maaseik neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Haasrode-Leuven. In samenwerking met TV Limburg zenden we het duel hier live uit.
  [naar artikel]
 8. Daarom voelen onze spieren 's morgens stijf aan (08/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Als je last van een pijnlijke rug of stramme spieren bij het ontwaken dan ben ben je ongetwijfeld niet de enige. Onderzoekers hebben nu namelijk ontdekt dat we wakker worden met stijve spieren omdat de lichaamseigen pijnstillers dan nog niet zijn beginnen werken.
  [naar artikel]
 9. Kan Termien winnen op veld van “Westerlo B”? “Stramme spieren, maar vol vertrouwen” (20/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na negen op negen in een Engelse week strijdt Termien zaterdag (20.00u) op het veld van leider Houtvenne voor de eerste plek in derde afdeling VV B. Genkenaar Ruben Janssen waarschuwt Hasselaar Ben Santermans van Houtvenne: “We zakken wel met stramme spieren, maar ook met een hoofd vol vertrouwen af naar Westerlo.”
  [naar artikel]
 10. Greenyard Maaseik pakt koppositie in hol van de leeuw (08/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Landskampioen Greenyard Maaseik heeft de heenronde van de competitie afgesloten met een 1-3-overwinning op het veld van Roeselare. Maaseik wipt daardoor over zijn aartsrivaal naar de eerste plaats en mag met vertrouwen uitkijken naar de heenwedstrijd in de halve finales van de Belgische beker. Daarin treft het woensdag, jawel, Roeselare.
  [naar artikel]
 11. Kapitein Jelte Maan tekent twee jaar langer bij zijn Greenyard Maaseik (11/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse kapitein van Greenyard Maaseik heeft zijn contract met twee jaar verlengd bij de landskampioen. Dat maakte Greenyard Maaseik bekend op Twitter.
  [naar artikel]
 12. Slap Maaseik krijgt meteen pak slaag (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Maaseik heeft haar eerste duel na de winterstop met droge 3-0-cijfers verloren. In de klassieker tegen Roeselare kon het nooit een vuist maken en liep het de hele partij achter de feiten aan. Knack wipt over Greenyard naar plek twee in de ranking. Voor Maaseik bedraagt de kloof met leider Aalst nu zes punten.
  [naar artikel]
 13. Slap Maaseik krijgt meteen pak slaag (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Maaseik heeft haar eerste duel na de winterstop met droge 3-0-cijfers verloren. In de klassieker tegen Roeselare kon het nooit een vuist maken en liep het de hele partij achter de feiten aan. Knack wipt over Greenyard naar plek twee in de ranking. Voor Maaseik bedraagt de kloof met leider Aalst nu zes punten.
  [naar artikel]
 14. Kern Greenyard Maaseik kleurt voor de helft Belgisch (07/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met Gilles Lomba kondigde Greenyard Maaseik zijn laatste inkomende transfer aan. Coach Joel Banks, momenteel met Finland aan de slag op het Europees kampioenschap, is tevreden met zijn flink vernieuwde twaalfkoppige kern. Die kleurt dit seizoen opvallend Belgisch.
  [naar artikel]
 15. Sterkhouder Mitch Stahl verlaat Greenyard Maaseik en trekt naar Polen (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het geslaagde huwelijk tussen Greenyard Maaseik en middenman Mitchell Stahl eindigt al na één jaar. De sterke Amerikaan trekt na dit seizoen naar Stal Nysa in de Poolse topcompetitie. “Een volgende stap in mijn carrière”, knikt The Beard, die afscheid wil nemen van Maaseik met een titel.
  [naar artikel]
 16. Greenyard Maaseik zet coach Banks aan de deur (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  En dan de sport, met toch wel een verrassing in het volleybal want Greenyard Maaseik heeft z’n coach Joel Banks ontslagen.
  [naar artikel]
 17. 250 keer Maaseik in Europa: van eenden in het vliegtuig tot vuurtje stoken op de bus (17/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik speelt donderdag zijn 250ste Europese wedstrijd. Inzet van het duel tegen thuisploeg Las Palmas: een plek in de halve finale van de CEV Cup. Wij doken in het archief en vonden deze 10 memorabele Europese momenten van Maaseik.
  [naar artikel]
 18. Greenyard Maaseik begint nieuwe jaar met valse noot (07/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het volleybal is Greenyard Maaseik het nieuwe jaar met een valse noot begonnen. Maaseik ging gisteren thuis met 2-3 onderuit tegen Haasrode-Leuven. Na de 3-0 in Aalst vlak voor de winterstop, het tweede verlies op rij voor de Maaseikenaren. In de stand komt Leuven nu naast Maaseik op de tweede plaats. Veel tijd om bij de pakken te blijven zitten is er niet, want morgen komt rode lantaarn Waremme al op bezoek. Dan is winst een must.
  [naar artikel]
 19. Maaseik speelt Europees weer mee na nieuwe stunt (30/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik heeft opnieuw voor stuntwerk gezorgd in de Champions League. En opnieuw was het Poolse Belchatow het kind van de rekening. Na winst in Maaseik op de tweede speeldag, gingen de Limburgers ook in Polen met de zege aan de haal: 3-2. Met nog twee thuismatchen voor de boeg, heeft Maaseik nog alle kansen om de kwartfinale te halen.
  [naar artikel]
 20. Kwartfinale Greenyard Maaseik in en tegen Las Palmas mét Spaans publiek (17/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het volleybal staat Greenyard Maaseik vanavond voor een jubileumwedstrijd. Maaseik speelt in Gran Canaria zijn 250ste Europese match. Het neemt het in de kwartfinale van de CEV-Cup op tegen thuisploeg Las Palmas.
  [naar artikel]
 21. Maaseik rouwt om erevoorzitter: “Mathi kneedde Maaseik tot het volleybalmekka van België” (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik reageert donderdag via social media op het overlijden van voormalig voorzitter Mathi Raedschelders. Maaseik onderstreept zijn verdiensten en noemt hem een icoon van de club en het Belgische volleybal.
  [naar artikel]
 22. Greenyard Maaseik met rug tegen de muur na 3-0-afstraffing in Roeselare (10/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de titelstrijd heeft een onherkenbaar Maaseik er een pijnlijke week opzitten. Nadat er afgelopen woensdag in eigen huis met 0-3 werd verloren, ging Greenyard in Roeselare met dezelfde cijfers keihard onderuit. Tussenstand is nu 2-1 voor Knack, dat woensdag in Maaseik de titel kan pakken.
  [naar artikel]
 23. Maaseik zwoegt maar wint (17/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zeer felbevochten was het, maar Greenyard Maaseik heeft Aalst dan toch geklopt. Opnieuw was de titelverdediger zeker niet constant genoeg tegen een stevig Aalst, het verloor een puntje, er is nog veel werk richting het Champions League-duel van donderdag in Berlijn maar er werd wél gewonnen.
  [naar artikel]
 24. Vijf tips om pijnlijke spieren te verwennen na de Ten Miles (23/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Veertigduizend mensen liepen zondag mee met de Ten Miles en Antwerp Marathon in en rond de stad. Dat betekent dat er tegen vanavond veel mensen met stramme en zeer pijnlijke spieren zullen zitten. Met deze vijf makkelijke tips, kan je het meeste leed al een verzachten.
  [naar artikel]
 25. Greenyard Maaseik doet wat het moet doen (16/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik heeft zijn eerste opdracht in de play-offs volbracht. De regerende landskampioen versloeg Park-Ky Menen in eigen huis met 3-1. Dat grote concurrent Roeselare met dezelfde cijfers de duimen legde tegen Aalst, gaf de overwinning bij de Maaslanders wat extra smaak. Komende zaterdag trekt Maaseik naar Roeselare voor wat wel eens een heel belangrijke clasico zou kunnen worden.
  [naar artikel]
 26. Greenyard Maaseik traint voor wedstrijd van laatste kans in Polen (30/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond speelt Greenyard Maaseik in de Champions League de wedstrijd van de laatste kans tegen Belchatow. In Limburg ging de Poolse topclub met 3-0 onderuit en dus is de Belgische landskampioen met veel vertrouwen naar Polen afgezakt. Gisteravond maakte het team van Joel Banks een eerste keer kennis met de Hala Energia, de thuisbasis van Belchatow.
  [naar artikel]
 27. Meer rugpijn door thuiswerk: 6 oefeningen tegen stramme spieren die je kan doen vanuit je stoel (13/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  We zitten allemaal veel te veel. En hoe meer we thuiswerken, des te minder we bewegen. Hoog tijd voor een schop onder de kont. Yogi Jozefien...
  [naar artikel]
 28. Zet Maaseik stap naar 15de volleytitel? "Match van woensdagavond nog niet beslissend" (24/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Roeselare staat na de verloren eerste titelfinale tegen Maaseik voor een cruciaal duel. Als de West-Vlamingen straks verliezen in eigen zaal, dan...
  [naar artikel]
 29. Greenyard Maaseik wint sfeervolle derby bij Tectum Achel (20/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het volleybal stond gisteren de derby tussen Tectum Achel en Greenyard Maaseik op het programma. Maaseik won woensdag al in de competitie van Waremme, voor Achel was het pas de eerste wedstrijd van het seizoen. De Achelaren hadden zich gevoelig versterkt en waren dan ook uit op een stunt tegen de landskampioen.
  [naar artikel]
 30. Menen bakt Greenyard Maaseik een flinke poets (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Maaseik kan de sterke Europese prestaties maar niet doortrekken naar de Belgische competitie. Greenyard ging vanavond in zijn eerste kwalificatiewedstrijd voor play-off één met 3-2 onderuit op het veld van Menen. De troepen van Joel Banks hebben nu twee thuiswedstrijden om die scheve schaats ongedaan te maken.
  [naar artikel]
 31. Greenyard Maaseik aangekomen in ijzig Sint-Petersburg na expeditie van 15 uur (23/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik is aangekomen in Sint-Petersburg. De mannen van Joel Banks spelen er morgen de halve finale van de CEV-Cup tegen Zenit. Om de verplaatsing naar Rusland te maken, waren de Maaseikenaren 15 uur onderweg.
  [naar artikel]
 32. Roeselare wint in Maaseik en sleept beslissend duel uit de brand (08/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Er komt een vijfde en beslissende wedstrijd in de titelfinale van de Euromillions Volley League tussen Greenyard Maaseik en Knack Roeselare. Uittredend kampioen Maaseik liet woensdagavond de kans liggen om de titel te pakken door in eigen huis met 2-3 te verliezen van de West-Vlaamse rivaal. De setstanden in de Steengoed Arena waren 35-33, 27-25, 17-25, 23-25 en 15-12.
  [naar artikel]
 33. Tsjechië plafonneert gas- en elektriciteitsprijs voor gezinnen en kleine verbruikers (12/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De regering in Tsjechië heeft een prijsplafond voor elektriciteit en gas ingevoerd voor gezinnen en kleine verbruikers. Het liberaal-conservatieve kabinet van premier Petr Fiala heeft maandagavond een wetsvoorstel daarover goedgekeurd. Beide kamers van het parlement moeten er nog wel mee instemmen.
  [naar artikel]
 34. Greenyard Maaseik haalt Baghdady binnen als vervanger voor geblesseerde Nikkinen (15/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik heeft zich versterkt met Robin Baghday. De 23-jarige Zwitser - een receptiehoekspeler van 2m05 - is de vervanger van Veeti Nikkinen, die nog een hele tijd out is met een dubbele hernia.
  [naar artikel]
 35. 18-jarige Reggers knalt Maaseik naar winst tegen Roeselare (29/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Maaseik is de nieuwe leider in Liga A. Greenyard nam in de Clasico de maat van grote rivaal Roeselare (3-2) en tankte zo veel vertrouwen voor het Champions Leagueduel in Ankara, komende woensdag. Grote man bij Maaseik: de 18-jarige Ferre Reggers.
  [naar artikel]
 36. Greenyard Maaseik versterkt zich met Kroatisch international (27/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik kondigde dinsdagmiddag een volgende nieuwkomer aan: Tino Hanzic (22). De Kroatisch international - een hoekspeler - komt over van Santa Croce uit de Italiaanse Serie A2.
  [naar artikel]
 37. Greenyard Maaseik begint aan titelfinale: “We zijn de underdog” (26/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag begint Greenyard Maaseik aan de titelfinale in het volleybal. Tegenstander is opnieuw eeuwige rivaal Roeselare.
  [naar artikel]
 38. Meet & eat met de spelers van VC Greenyard Maaseik (28/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zoals ieder jaar organiseerde supportersclub Sterk Es Eik een kennismakingsavond met de spelers van VC Greenyard Maaseik. Deze avond ging dit jaar door op maandag 24 oktober in de Spaenjerd in Ophoven.
  [naar artikel]
 39. Greenyard Maaseik verslikt zich in Berlijn en verliest met 2-3 (13/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik heeft in de Champions League Volleybal de terugwedstrijd tegen Berlijn verloren met 2-3. Maaseik won de eerste twee sets, maar zag na een bloedstollende derde set Berlijn het voortouw nemen. De tiebreak werd beslist met een 12-15 eindstand in het voordeel van de Duitse vicekampioen. Door het verlies moet Maaseik winnen tegen pouleleider Gdansk en hopen op een mirakel in de andere wedstrijden om de kwartfinales van de Champions League te halen.
  [naar artikel]
 40. Maak kennis met de bolleboos van Greenyard Maaseik (30/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dé karaktertrek van een Nederlander? Een grote dosis zelfzekerheid! Maar er zijn uitzonderingen op die regel. Just Dronkers (25) bijvoorbeeld. De libero van Greenyard Maaseik zal je nooit op grootspraak betrappen. Ook nu niet, op de vooravond van het Champions Leagueduel in Belchatow. Maaseik verpletterde de Polen thuis nochtans met 3-0. “Toch blijven wij de underdog.” Maak kennis met Dronkers in vier gedaantes.
  [naar artikel]
 41. Greenyard Maaseik kan niet stunten in Gdansk (16/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik is er niet in geslaagd om een punt te sprokkelen in Gdansk. De Limburgers kregen in een lege zaal - de wedstrijd werd achter gesloten deuren gespeeld na de moord op de burgemeester van Gdansk - na de eerste set geen vat meer op de Polen: 1-3. Over twee weken volgt de moeilijke verplaatsing naar Belchatow.
  [naar artikel]
 42. Greenyard Maaseik op finalekoers na zege tegen Haasrode-Leuven (11/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  In het volleybal heeft Greenyard Maaseik probleemloos afgerekend met Haasrode-Leuven. En ook Tectum Achel won vlot van Waremme. Achel staat daardoor aan de kop in de Challenge Final 4. In de Champions Final Four staat Maaseik alleen aan de leiding.
  [naar artikel]
 43. Greenyard Maaseik klaar om morgen de titel te pakken (07/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Niet enkel bij Racing Genk maken ze zich op voor een titelfeest. Ook bij Greenyard Maaseik kunnen ze kampioen worden. Morgenavond speelt het in eigen huis tegen Roeselare. Als het wint, is het kampioen. Het vertrouwen is groot bij de titelverdediger na de 0-3 op Schiervelde afgelopen vrijdag.
  [naar artikel]
 44. IN BEELD. Spelers Club Brugge arriveren na lange feestnacht met kleine oogjes op oefencomplex (16/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De selectie van Club Brugge werd maandagnamiddag om 14u op het oefencomplex verwacht. Geen evidentie na de lange feestnacht die ze achter de rug hebben. Veel kleine oogjes, maar ook enkel lachende gezichten op het Belfius Basecamp in Knokke-Heist.
  [naar artikel]
 45. TVL LIVE. Kijk hier naar volleybaltopper Greenyard Maaseik tegen eeuwige rivaal Roeselare (09/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  2021 kan voor volleyballiefhebbers moeilijk beter beginnen. In de Steengoed Arena krijgt Greenyard Maaseik zaterdagavond immers eeuwige rivaal Knack Roeselare over de vloer. Wie trekt aan het langste eind? Kijk hier naar de livestream van onze collega’s van TVL vanaf 20.30 uur.
  [naar artikel]
 46. Maaseik verrijst in de golden set en stoot door naar kwartfinale CEV Cup (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Europese voorjaar van Maaseik duurt nog even verder want de Limburgers hebben zich in Tsjechië geplaatst voor de kwartfinale in de CEV Cup. Na winst in de golden set want na een 3-1 winst op eigen veld, liepen de Maaseikenaars tegen 3-0 op het veld van Ceske Budejovice aan. In de extra set haalde Maaseik stevig uit: 9-15 en het ticket voor de volgende ronde.
  [naar artikel]
 47. Kleine oogjes, massa’s felicitaties en smurfentaart voor Nicky Evrard op haar Gouden Dag: “Ik denk niet dat dit mijn laatste interview zal zijn” (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The price of fame’. Nicky Evrard (27) werd vandaag - met kleine oogjes - van het ene naar het andere interview gesleurd. “Het is nog even wennen.” Gelukkig was er tussendoor ook tijd voor taart. En haar trofee was nooit ver uit de buurt, zelfs de mannenploeg van OHL kwam haar feliciteren. Een dag in het spoor van de kersverse Gouden Schoen.
  [naar artikel]
 48. Gehavend Maaseik toch vlot voorbij Zagreb naar achtste finales van CEV Cup (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Maaseik heeft zich - ondanks veel blessureleed - vrij vlot geplaatst voor de achtste finales van de CEV Cup. Na de 0-3-winst in Zagreb pakte Greenyard thuis ook met een 3-0 uit. In de volgende ronde wacht het Zwitserse Amriswil. En daar heeft Maaseik nog een eitje mee te pellen.
  [naar artikel]
 49. Maaseik knokt zich naar zege in seizoensopener tegen Gent (15/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Greenyard Maaseik is het nieuwe seizoen met een overwinning maar wel met puntenverlies gestart. Het kostte dan ook bloed, zweet en tranen tegen Gent (3-2). Er is duidelijk (en logischerwijs) nog veel werk voor de boeg.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy