De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Streep door eerste zonnewagen van Lightyear

Het Belang van Limburg

25/01/2023 - 03:28

Het is toch nog even wachten op de eerste auto op zonne-energie. Het bedrijf dat de Lightyear 0 produceert, vraagt uitstel van betaling. Voor de Lightyear 2 blijven de plannen onveranderd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Binnenkort elektrisch rijden "zonder" op te laden? Nederlands bedrijf stelt eerste commerciële zonnewagen voor (10/06/2022 - VRT NWS)
  Het Nederlandse bedrijf Lightyear heeft gisterenavond de "Lightyear 0" voorgesteld, de eerste commerciële zonnewagen die ook effectief de weg op mag. Tot op heden werden auto's met zonnepanelen voornamelijk gemaakt om deel te nemen aan wedstrijden. De zonnewagen zal beschikbaar zijn vanaf november en heeft een prijskaartje van 250.000 euro.
  [naar artikel]
 2. Nederlands bedrijf stelt eerste zonnewagen voor het dagelijkse verkeer voor (25/06/2019 - VRT NWS)
  Het Nederlandse bedrijf Lightyear heeft vanochtend de allereerste zonnewagen voorgesteld die geschikt is voor het dagelijkse verkeer. De Lightyear One heeft nog een stevig prijskaartje. Maar toekomstige modellen zouden in het bereik moeten liggen van het grote publiek. Zo maakt het bedrijf zich sterk. 
  [naar artikel]
 3. Producent van Nederlandse zonnewagen Lightyear is failliet, honderden werknemers verliezen hun job (26/01/2023 - VRT NWS)
  Een Nederlandse rechter heeft Atlas Technologies, het bedrijf achter de productie van de Nederlandse zonneauto Lightyear, failliet verklaard. Dat maakt de autofabrikant zelf bekend in een persbericht. Eerder deze week had Lightyear al aangekondigd dat het de productie stopt van zijn eerste dure model (Lightyear 0). Naar schatting 600 werknemers van verliezen hun job.
  [naar artikel]
 4. Lightyear allereerste bedrijf met serieproductie elektrische zonnewagen (01/12/2022 - Express)
  Het Nederlandse bedrijf Lightyear, fabrikant van elektrische wagens op zonnekracht, is officieel met zijn productie van start gegaan. De Nederlandse onderneming produceert de Lightyear 0 in de fabrieken van Valmet Automotive in de Finse stad Uusikaupunki. De Lightyear 0 is daarmee de eerste elektrische wagen op zonnekracht die officieel in productie is gegaan. Financiering en […]
  [naar artikel]
 5. Nederlandse Lightyear belooft eerste zonnewagen deze zomer op de weg, tweede model al in de startblokken (12/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij werd drie jaar geleden voorgesteld als de Nederlandse uitdager van Tesla en zou vorig jaar in productie gaan. Die deadline werd niet gehaald, maar deze zomer moet het dan toch eindelijk zover zijn: de Lightyear One op de weg. Ofwel de eerste zonnewagen voor de particuliere markt. Al hangt daar wel een serieus prijskaartje van liefst 250.000 euro aan vast. En hoewel de eerste wagen nog geen feit is, staat het volgende model al in de startblokken.
  [naar artikel]
 6. Bedrijf Nederlandse ‘zonnewagen’ Lightyear maakt doorstart, maar curator verkoopt wel demovoertuigen (03/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zonneautomaker Lightyear uit Nederland maakt in afgeslankte vorm een doorstart, maar de curator gaat komende tijd wel een deel van de voorraden van het eerder failliet gegane bedrijf verkopen. Hieronder vallen ook enkele (demo)voertuigen van het eerste model Lightyear 0.
  [naar artikel]
 7. Nederlandse zonnewagen Lightyear maakt doorstart (20/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  De producent van zonnewagens Lightyear kan dan toch een doorstart maken. Investeerders slaagden erin om 8 miljoen euro bijeen te brengen om het bedrijf te redden.
  [naar artikel]
 8. Zonnewagen Lightyear maakt doorstart in lightversie (03/04/2023 - De Tijd)
  14:26 Het Nederlandse Lightyear, dat een wagen op zonne-energie heeft ontwikkeld, krijgt groen licht voor een doorstart. Dat is wel in een afgeslankte versie met fors minder personeel.
  [naar artikel]
 9. Bedrijf Nederlandse ‘zonnewagen’ Lightyear maakt doorstart (20/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse start-up Lightyear maakt een doorstart, nadat het begin dit jaar in de problemen kwam. Dat heeft het zonet bekendgemaakt. Er wordt een nieuw bedrijf opgericht dat zich zal richten op de productie van de Lightyear 2, een veel goedkoper model dat een groot publiek moet aanspreken.
  [naar artikel]
 10. Peltenaar bouwt mee aan zonnewagen die oplaadt tijdens de rit: “7.000 gratis kilometers per jaar” (16/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dit najaar rollen de eerste modellen van de Lightyear 0 van de band: een elektrische zonnewagen die zichzelf oplaadt tijdens het rijden. “Op een zonnige dag in België komt er tot veertig kilometer bij”, zegt Peltenaar Kristof Smets (51), die aan het hoofd staat van het testteam bij de Nederlandse autofabrikant.
  [naar artikel]
 11. Zonnewagen behoudt koppositie na eerste bergetappe (22/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische zonnewagen heeft haar eerste bergetappe in Chili tot een goed einde gebracht. Na de eerste 1300 hoogtemeters staat het studententeam van de KU Leuven nog steeds op de eerste plaats van de Carrera Solar Atacama, de meest extreme race voor zonnewagens. De upgrades aan de zonnewagen hebben vandaag hun nut bewezen.
  [naar artikel]
 12. CES: Lightyear opent wachtlijst voor Lightyear 2 (06/01/2023 - Express)
  Lightyear opent zijn First come, first drive wachtlijst voor de Lightyear 2. Dat kondigde het hightechbedrijf donderdag aan op de Consumer Electronics Show (CES). Zijn tweede productiemodel wordt deels aangedreven door de zon, wat elektrisch rijden volgens het Eindhovense bedrijf toegankelijker, makkelijker en goedkoper maakt dan andere elektrische auto’s op de huidige markt. In vergelijking […]
  [naar artikel]
 13. Lightyear start met productie van de eerste zonneauto (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Automaker Lightyear is begonnen met de productie van zijn eerste zonneauto. Bijna vijftig jaar na het verdwijnen van DAF is Nederland daarmee officieel een nieuw automerk rijker. De Lightyear 0 is nog niet voor iedereen weggelegd, want hij kost 250.000 euro. “Nu maken we al één exemplaar per week. Een betaalbare zonneauto is onze volgende stap.”
  [naar artikel]
 14. Lightyear stopt productie eerste zonnewagen (23/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘0' is nog maar twee maanden in productie. De wagen heeft ongeveer 5 vierkante meter zonnepanelen aan boord, van de motorkap over het dak tot op de koffer. HLN kon de wagen afgelopen zomer nog exclusief testen toen ook werd aangekondigd dat de productie zou starten in Finland.
  [naar artikel]
 15. To infinity and beyond: Buzz Lightyear krijgt zijn eigen Pixarfilm, en de eerste beelden zien er goed uit (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We kenden hem al als de speelgoedheld uit ‘Toy Story’, maar nu krijgt astronaut Buzz Lightyear ook zijn eigen film. Pixar deelde alvast de eerste beelden van ‘Lightyear’, en die zien er veelbelovend uit.
  [naar artikel]
 16. To infinity and beyond: Buzz Lightyear krijgt zijn eigen Pixarfilm, en de eerste beelden zien er goed uit (28/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We kenden hem al als de speelgoedheld uit ‘Toy Story’, maar nu krijgt astronaut Buzz Lightyear ook zijn eigen film. Pixar deelde alvast de eerste beelden van ‘Lightyear’, en die zien er veelbelovend uit.
  [naar artikel]
 17. Maker zonnewagens Lightyear maakt op het nippertje doorstart (20/02/2023 - De Tijd)
  16:22 De Nederlandse producent van auto's op zonne-energie Lightyear is op het nippertje van een faillissement gered. Een groep van 225 geldschieters voorziet in eerste instantie 8 miljoen euro vers kapitaa...
  [naar artikel]
 18. Pixarfilm Lightyear verbannen uit Saoedi-Arabië vanwege lesbische kus (13/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De animatiefilm Lightyear wordt niet in Saoedi-Arabië uitgebracht. De reden is dat een van de hoofdpersonages, de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear, een relatie met een vrouw heeft en haar een kus geeft. Dat meldt magazine The Hollywood Reporter.
  [naar artikel]
 19. Lightyear trekt stekker uit productie van zonneauto (23/01/2023 - De Tijd)
  18:32 De Nederlandse ontwikkelaar van elektrische zonneauto's Lightyear stopt per direct met de productie van zijn eerste model. Geldgebrek noopt het bedrijf zich te concentreren op een goedkoper toekomstig...
  [naar artikel]
 20. Duitse Sono pakt uit met zonnewagen van 25.000 euro (12/01/2021 - De Tijd)
  20:44 De Duitse start-up Sono Motors pakte op de techbeurs CES uit met zijn eerste ‘zonnewagen’, een elektrisch voertuig dat zijn energie deels haalt uit zonnecellen.
  [naar artikel]
 21. “To infinity and ...”: Pixar deelt eerste beelden van ‘Lightyear’ (27/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de tonen van David Bowies ‘Starman’ heeft Pixar een eerste trailer van ‘Lightyear’ gedeeld met de wereld en de rest van het universum. De spin-off van de ‘Toy story’-franchise gaat over Buzz Lightyear, de “échte” versie. In de Pixar-film zal het verhaal verteld worden van de menselijke legende waar het speelgoed op gebaseerd is. Acteur Chris Evans verleent zijn stem aan de Space Ranger. De film komt in juni 2022 in de zalen.
  [naar artikel]
 22. Tom Hanks reageert op afwezigheid van Tim Allen in ‘Lightyear’: “Ik was graag met hem de concurrentie aangegaan” (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse acteur Tom Hanks (65) kroop jarenlang in de huid van het ‘Toy Story’-personage Woody. In de nieuwe animatiefim ‘Lightyear’ komt de cowboy echter niet aan bod, maar is de hoofdrol voor de ruimtereiziger Buzz Lightyear. Die stem werd jarenlang ingesproken door acteur Tim Allen (69), tot nu.
  [naar artikel]
 23. Wereldrecordpoging met zonnewagen op Lommelse testbaan (12/06/2022 - VRT NWS)
  Vandaag wil het Belgische Solar Team het record "meeste aantal kilometers gereden met een zonnewagen op 12 uur tijd" breken. Het is de eerste keer dat het Leuvense studententeam van de KU Leuven een poging waagt tot het breken van dit record.
  [naar artikel]
 24. “Bitterzoete frustratie”: Chris Evans reageert op verbanning van Pixarfilm ‘Lightyear’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De animatiefilm ‘Lightyear’ wordt niet in Saoedi-Arabië uitgebracht. De reden is dat een van de hoofdpersonages, de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear, een relatie met een vrouw heeft en haar een kus geeft. Dat meldt magazine ‘The Hollywood Reporter’. De acteurs reageren teleurgesteld.
  [naar artikel]
 25. Disney-film ‘Lightyear’ verboden in Saudi-Arabië en VAE vanwege lesbische kus (en dat is niet de eerste film) (14/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  “To infinity and beyond” maar niet in Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. De nieuwe animatiefilm ‘Lightyear’ – de spin-off van ‘Toy story’-personage Buzz Lightyear – is in verschillende landen in het Midden-Oosten verboden. De reden? Een relatie en kus tussen twee vrouwelijke personages.
  [naar artikel]
 26. STEM-leerlingen THHI ontwerpen zonnewagen (31/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dit schooljaar nemen de leerlingen van het 2de jaar STEM (Industriële Wetenschappen-Elektromechanica) van het Technisch Heilig-Hartinstituut voor de eerste keer deel aan de Solar Olympics. Onder leiding van vakleerkracht Gert Beenaerts gaan ze een zonnewagen ontwerpen.
  [naar artikel]
 27. Tom Hanks zet vraagtekens bij afwezigheid Tim Allen in Lightyear-film (10/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tom Hanks begrijpt niet dat zijn collega Tim Allen niet te horen is in de nieuwe Disney Pixar-film Lightyear. Allen sprak in de Toy Story-films jarenlang de stem van de speelgoedastronaut Buzz Lightyear in, maar bij de prequel werd gekozen voor Chris Evans als stem van het personage.
  [naar artikel]
 28. Pixar plaatst zoen tussen twee vrouwen terug in nieuwe film ‘Lightyear’ na bakken kritiek (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Lightyear’, de aanstaande Pixar-film over astronaut Buzz Lightyear uit ‘Toy Story’, zit een kus tussen twee personages van hetzelfde geslacht. De zoen was in eerste instantie uit de film geknipt, maar werd teruggeplaatst na de recente ophef over een aangenomen wetsvoorstel in Florida en de kritiek op entertainmentbedrijf Disney, meldt ‘Variety’.
  [naar artikel]
 29. Originele Buzz Lightyear-stem Tim Allen over ‘Lightyear’: “Het heeft gewoon geen relatie met Buzz” (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur Tim Allen (69) neemt in de vier ‘Toy Story’-films de stem van Buzz Lightyear voor z’n rekening. In de nieuwste ‘Lightyear’-film, het oorprongverhaal van Buzz, horen we Chris Evans (41) als de iconische astronaut. Fans reageren daar teleurgesteld op. Maar volgens Allen is daar een logische verklaring voor: hij sprak de stem van het speelgoed in, Evans die van een geanimeerd persoon.
  [naar artikel]
 30. De zonneauto van Lightyear is af: “In de zomer rijden zónder op te laden” (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse automerk Lightyear heeft het definitieve productiemodel van haar zonnecelauto onthuld. De Lightyear 0 is een ruim vijf meter lange gezinsauto met vijf vierkante meter zonnepaneel op het dak en de voorkant: daarmee, zo belooft het merk uit Helmond, moet je tot 11.000 kilometer per jaar elektrisch kunnen rijden zónder te stoppen bij een laadpaal.
  [naar artikel]
 31. Leuvense hoogtechnologische zonnewagen klaar voor slopende wedstrijd in Marokko: "Gaan voor eerste plaats" (23/10/2021 - VRT NWS)
  Maandag is het zover. Dan start het Agoria Solar Team, een groep ingenieurstudenten aan de KU Leuven, aan de Marokkaanse Solar Challenge. Dat is een race van zo'n 2.500 kilometer door Marokko. Ze doen dat met "BluePoint Atlas", een hoogtechnologische zonnewagen. "De steile bergen en hoogtemeters zullen een uitdaging zijn", zegt pilote Birgitt Peeters. Naast de wedstrijd is de zonnewagen ook telkens een bakermat van nieuwe technologische ontwikkelingen. "Over de jaren heen worden de wagens lichter, kleiner en dus efficiënter", zegt Thierry Garritsen, consultant van het team en ex-piloot in "Laat".
  [naar artikel]
 32. Studenten testen zonnewagen voor race (04/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ingenieursstudenten uit Leuven zijn volop hun zonnewagen aan het testen, waarmee ze over een goede twee maanden deelnemen aan de World Solar
  [naar artikel]
 33. VIDEO: Leuvense studenten testen zonnewagen voor race (04/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ingenieursstudenten uit Leuven zijn volop hun zonnewagen aan het testen waarmee ze over een goede twee maanden deelnemen aan de tweejaarlijkse
  [naar artikel]
 34. Louis Talpe kruipt opnieuw in de huid van een superheld: "Als mijn kinderen later naar 'Lightyear' kijken, hoop ik dat ze trots zijn op hun papa” (15/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘Toy Story’ verzamel u, want vanaf vandaag kan je in de bioschoop gaan kijken naar ‘Lightyear’. Een spin-off van de Disney-klassieker, waarin we de oorspronkelijke ontstaansgeschiedenis van Buzz Lightyear te zien krijgen. “Het is leuk dat Disney nu duiding geeft waarom Andy een speelgoedfiguurtje van Buzz Lightyear in zijn verzameling had zitten”, vertelt acteur Louis Talpe die de Vlaamse stem mocht inspreken.
  [naar artikel]
 35. Louis Talpe speelt Buzz Lightyear in nieuwste animatiefilm van Pixar (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Louis Talpe kruipt opnieuw in de huid van een superheld. Na Mega Toby verleent de acteur nu zijn stem aan speelgoedheld Buzz Lightyear in de gloednieuwe Pixar-prent ‘Lightyear’. Daarmee treedt hij in de voetsporen van Chris Evans, beter bekend als Captain America, die in de Amerikaanse versie te horen is als de astronaut uit ‘Toy Story’.
  [naar artikel]
 36. Honderden werknemers van Nederlandse zonneauto Lightyear verliezen job (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna alle medewerkers van de Nederlandse zonneauto-fabrikant Lightyear verliezen hun baan. Maandag kondigde het bedrijf aan dat het de productie stopt van zijn eerste dure model, en dat het het bedrijfsonderdeel dat daarvoor verantwoordelijk is failliet laat gaan. Bij dat bedrijfsonderdeel werkten echter 620 van de 650 personeelsleden: zij worden nu ontslagen.
  [naar artikel]
 37. Een elektrische zonneauto voor 150.000 euro (22/04/2021 - Express)
  Het Nederlandse bedrijf Lightyear brengt eind dit jaar een elektrische wagen op de markt die wordt aangedreven door zonnepanelen. Kostprijs: 150.000 euro, zonder btw. De Lightyear One – zoals het eerste model werd gedoopt – heeft op het dak 5 vierkante meter aan zonnepanelen. Het bedrijf maakt zich sterk dat het daarmee een bereik van […] Lees dit artikel: Een elektrische zonneauto voor 150.000 euro
  [naar artikel]
 38. 3 wielen en minimale weerstand: met deze zonnewagen willen 20 studenten uit Leuven wereldkampioen worden  (02/08/2021 - VRT NWS)
  Het Agoria Solar Team, dat zijn 20 ingenieursstudenten van de KU Leuven, heeeft zopas zijn zonnewagen voorgesteld. In tegenstelling tot het vorig model heeft deze op zonne-energie aangedreven wagen slechts drie wielen. Hij kreeg de naam BluePoint Atlas en zal later dit jaar deelnemen aan een race in Marokko. Met de vorige zonnewagen uit 2019 werd het Belgisch team wereldkampioen.
  [naar artikel]
 39. Zonnewagen 'BluePoint' van Leuvense ingenieursstudenten op weg naar Australië (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  'Blue Point', de zonnewagen die 19 ingenieursstudenten van de KU Leuven ontwikkelden, wordt momenteel naar Australië gevlogen. Daar zal de groep op...
  [naar artikel]
 40. Disney lanceert nieuwe trailer van ‘Lightyear’: “Oneindig ver en verder” (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Disney lanceerde zopas een nieuwe trailer voor de nieuwe Pixarfilm ‘Lightyear’. Die is gebaseerd op het alom bekende ‘Toy Story’-personage Buzz Lightyear. In dit geval gaat het echter niet om een stuk speelgoed. De nieuwe prent vertelt het verhaal van de man waarop het speelgoed gebaseerd is.
  [naar artikel]
 41. Productie zonneauto Lightyear 2 start bijna jaar later (05/01/2023 - De Tijd)
  16:01 Het Nederlandse autobedrijf Lightyear heeft een wachtlijst geopend voor geïnteresseerde kopers voor zijn tweede model. Maar de kandidaten zullen wel langer moeten wachten op hun wagen.
  [naar artikel]
 42. Waar wordt er dit weekend wél nog gesport? Persoon bokst in Londen, Neuville in WRC Rally van Mexico (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Streep door het wielervoorjaar, streep door veel nationale voetbalcompetities, streep door het basketbal en het volleybal. Wereldwijd tot begin...
  [naar artikel]
 43. Waar wordt er dit weekend wél nog gesport? Premier League gaat (voorlopig) door, Persoon bokst in Londen, Neuville in WRC Rally van Mexico (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Streep door het wielervoorjaar, streep door veel nationale voetbalcompetities, streep door het basketbal en het volleybal. Wereldwijd tot begin...
  [naar artikel]
 44. ‘Lightyear’ niet te zien op Disney+ in Midden-Oosten wegens kus tussen twee vrouwen (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Tot aan de sterren en daar voorbij” zal ‘Lightyear’ niet raken. De film wordt namelijk niet vertoond op het streamingsplatform Disney+ in het Midden-Oosten. Deze beslissing komt er nadat de Pixarfilm eerder al werd verbannen uit de bioscopen wegens het feit dat de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear een relatie heeft met een vrouw en haar een kus geeft.
  [naar artikel]
 45. ‘Lightyear’ zal in het Midden-Oosten niet te zien zijn op Disney+ wegens kus tussen twee vrouwen (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Tot aan de sterren en daar voorbij” zal ‘Lightyear’ niet raken. De film wordt namelijk niet vertoond op het streamingsplatform Disney+ in het Midden-Oosten. Deze beslissing komt er nadat de Pixarfilm eerder al werd verbannen uit de bioscopen wegens het feit dat de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear een relatie heeft met een vrouw en haar een kus geeft.
  [naar artikel]
 46. Leuvens Solar Team doet recordpoging in Belgische zonnewagen (12/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Agoria Solar Team is zondagochtend in Lommel begonnen aan een poging tot het breken van het wereldrecord "meeste aantal kilometers gereden met een zonnewagen in 12 uur tijd". Het huidige wereldrecord staat op 924 kilometer, op naam van het Nederlandse Solar Team uit Delft. Het is de eerste keer dat het studententeam van de KU Leuven een gooi doet naar het record.
  [naar artikel]
 47. Recordpoging met zonnewagen op testbaan van Ford in Lommel (09/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zondag is de Lommelse Ford-testbaan de arena van een opmerkelijke wereldrecordpoging. De studenten van het Belgisch Solar Team doen een gooi naar ‘meeste aantal kilometers gereden met een zonnewagen op 12 uur tijd’. Hiervoor moeten ze minsten 924 km op de teller krijgen.
  [naar artikel]
 48. Straf: ingenieurs breken wereldrecord zonnewagen op testbaan in Lommel (12/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Euforie op de testbaan in Lommel. Even voor 18 uur brak het solar team van KU Leuven het wereldrecord om de meeste kilometers met een zonnewagen af te leggen in 12 uur. Dat stond op 924 km, maar werd dus al overschreden. De studenten rijden nog tot 19.30 uur om hun record scherp te stellen.
  [naar artikel]
 49. Zonnewagen KU Leuven neemt leiding in Carrera Solar Atacama (21/10/2018 - De Standaard)
  De Punch Two zonnewagen staat na dag 1 op kop in de Carrera Solar Atacama, de meest extreme race voor zonnewagens ter wereld. Het team achter de wagen bestaat uit een groep ingenieursstudenten van de KU Leuven,
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy