De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Waar eet … Arno van ‘Regi Academy’? “Alsof je langs Route 66 een Amerikaanse burger bestelt”

Het Belang van Limburg

25/01/2023 - 04:30

Al meer dan drie maanden prijkt ‘Regi Academy’-winnaar Arno Louwette (22) in de hitlijsten met zijn eerste single ‘Als ik mezelf verlies’. “Dit jaar is voor mij een echt leerjaar, want ik mag deze zomer mee op tour met Regi”, verklapt hij. Tussendoor ontspant de Maasmechelaar graag op de volgende adresjes.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Maasmechelaar Arno en Melanie winnen ‘Regi Academy’: “Nu we erop terugkijken vallen alle puzzelstukjes in elkaar” (23/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dubbele gezinsuitbreiding bij de Regi Family. Zaterdagavond verwelkomde Regi Penxten Arno Louwette en Melanie Opio Amollo in zijn muzikaal nest. En waar kon dat beter dan in Regi’s tweede thuis: het Sportpaleis. “We zullen het pas echt beseffen als we ons gezicht in het nieuws zien”, zeggen de winnaars van ‘Regi Academy’.
  [naar artikel]
 2. Arno en Melanie na het winnen van ‘Regi Academy’: “School moet nu even wijken” (23/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuw leven kan beginnen voor Melanie Amollo (18) en Arno Louwette (22). De winnaars van ‘Regi Academy’ kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst, al is dat ook nog een groot vraagteken. “Voor de volgende stappen is het nu afwachten, van Regi is er alleszins geen druk.”
  [naar artikel]
 3. Arno en Melanie na het winnen van ‘Regi Academy’: “School moet nu even wijken” (23/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuw leven kan beginnen voor Melanie Amollo (18) en Arno Louwette (22). De winnaars van ‘Regi Academy’ kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst, al is dat ook nog een groot vraagteken. “Voor de volgende stappen is het nu afwachten, van Regi is er alleszins geen druk.”
  [naar artikel]
 4. Maasmechelaar Arno pakt uit met hoge noten in ‘Regi Academy’: “Repertoire schrikt heel wat jongens af” (18/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Sinds hij er als kind De Grote Sinterklaasshow zag, is Arno Louwette (22) niet meer in het Sportpaleis geweest. Toch droomt hij ervan om er eind oktober de nieuw single van Regi te zingen. In de eerste aflevering van Regi Academy gooit de Maasmechelaar meteen zijn hoge noten in de strijd.
  [naar artikel]
 5. Arno en Melanie vol ongeloof na duo-overwinning in ‘Regi Academy’: “Gelukkig neemt Hanne het sportief op” (23/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onverwachte twist in ‘Regi Academy’. De Limburgse DJ riep niet één, maar twee stemmen uit als winnaars van zijn talentenjacht. Arno (22) en Melanie (18) zijn de gelukkigen. Het duo is meteen ook samen te horen op de nieuwe single ‘Als Ik Mezelf Verlies’. Bekijk hun eerste reactie in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 6. Arno en Melanie vol ongeloof na onverwachte duo-overwinning in ‘Regi Academy’: “Gelukkig neemt Hanne het sportief op” (23/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onverwachte twist in ‘Regi Academy’. De Limburgse DJ riep niet één, maar twee stemmen uit als winnaars van zijn talentenjacht. Arno (22) en Melanie (18) zijn de gelukkigen. Het duo is meteen ook samen te horen op de nieuwe single ‘Als Ik Mezelf Verlies’. Bekijk hun eerste reactie in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 7. Maasmechelaar Arno klaar voor finale ‘Regi Academy’ in Sportpaleis: “Die ervaring nemen ze me nooit nog af” (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de supermarkt op de foto gaan met fans, een stylist die je kleren uitkiest, repeteren in het Sportpaleis. Arno Louwette (22) heeft de afgelopen dagen al een voorproefje gekregen van wat hem te wachten staat als hij zaterdag Regi Academy zou winnen. Maar dan moet de Maasmechelaar eerst nog voorbij Hanne en Melanie. “Ik had nooit durven dromen dat ik zover zou geraken.”
  [naar artikel]
 8. Regi kiest niet één, maar twee winnaars in ‘Regi Academy’: “Ze barsten allebei van het talent” (22/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dat Regi van verrassingen houdt, bleek al vaker tijdens zijn ‘Regi Academy’. Ook tijdens de finale was dat niet anders. De Limburgse hitmaker kroonde niet één, maar twee winnaars. Zowel Arno Louwette (22) uit Maasmechelen als Melanie Opio Amollo (18) uit Mechelen maken voortaan deel uit van de Regi Family.
  [naar artikel]
 9. Winnaar ‘Regi Academy 2' wordt live in het Sportpaleis gekozen: “Alsof ik nog niet genoeg stress heb!” (17/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Donderdagavond opent de ‘Regi Academy’ opnieuw z’n deuren op VTM2 en de ontknoping belooft dit jaar extra spannend te worden. “Die vindt plaats tijdens mijn concert, live in het Sportpaleis, alstublieft!”, zegt Regi Penxten (46). “Dat wordt niet alleen voor de finalisten maar ook voor mij geweldig stressen.” In dit interview geeft de Limburgse hitmaker alle details over de nieuwe reeks. “Ik zou het fijn vinden als er nog eens een man in de Regi-familie komt.”
  [naar artikel]
 10. Zo scoren de ‘Regi Academy’-finalisten in onze Regi-quiz: “Shit, slecht voorbereid” (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie wil afstuderen aan de ‘Regi Academy’ weet best het een en ander over het departementshoofd. Wij legden de twee Limburgse finalisten, Jasmin uit Beringen en Pauline uit Lommel, tien stevige vragen voor over Reginald ‘Regi’ Penxten.
  [naar artikel]
 11. Kathleen Aerts zoekt mee naar talent in nieuw seizoen ‘Regi Academy’: “Ik ga niét zijn zoals Marcel Vanthilt” (04/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl Vlaanderen dezer dagen massaal mee krijst met ‘Uit mijn hoofd’, de zomersingle van ‘Regi Academy’-winnares Pauline, maakt diezelfde Regi (46) zich al op om haar opvolgster te zoeken. En te vinden. In een tweede seizoen van ‘Regi Academy’, straks op VTM2. Grote nieuwigheid: Regi neemt ex-K3-zangeres Kathleen Aerts (44) mee om die nieuwe vocale diamant op te sporen.
  [naar artikel]
 12. Lommelse wint ‘Regi Academy’: “Pauline heeft de Regi sparkle (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  La nouvelle chanteuse de Regi est arrivée, en ze komt uit Lommel: Pauline Slangen (19) heeft ‘Regi Academy’ gewonnen. “Ik denk dat ik het nog niet goed besef”, aldus Pauline.
  [naar artikel]
 13. Regi kiest niet één, maar twee winnaars in ‘Regi Academy’: “Ze barsten allebei van het talent” (22/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dat Regi van verrassingen houdt, bleek al vaker tijdens zijn Regi Academy. Ook tijdens de finale was dat niet anders. De Limburgse hitmaker kroonde niet één, maar twee winnaars. Zowel Arno Louwette (22) uit Maasmechelen als Melanie Opio Amollo (18) uit Mechelen maken voortaan deel uit van de Regi Family.
  [naar artikel]
 14. In ‘Regi Academy’ is Maasmechelse Arno één van de topfavorieten, al hield Regi dat stiekem geheim (15/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Arno Louwette (22) uit Maasmechelen is nog steeds in de running om het tweede seizoen van de talentenjacht Regi Academy te winnen. Meer zelfs, samen met de Mechelse Melanie en de Antwerpse Hanne behoort hij tot de favorieten van Regi himself. Dat was donderdag te horen op VTM 2. Al liet de hitmaker dat tijdens de opnames in Marbella niet merken. Hij liet het trio zelfs in de waan dat ze tegenover de rest nog wat extra moesten oefenen.
  [naar artikel]
 15. Pauline duikt één jaar na overwinning op in 'Regi Academy’: “Ik ben jong, maar ik heb Regi al tegengesproken hoor” (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De gouden vleugels van Regi. “Ze bestáán”, bevestigt Pauline Slangen (20) een jaar nadat ze de ‘Regi Academy’ won. Vanaf vandaag coacht ze de nieuwe lichting in het tweede seizoen én scoort ze met haar eerste solosingle ‘Uit mijn hoofd’ een nummer 1-hit in ‘Tien Om Te Zien’. “Dankzij Regi leef ik van de muziek, ik ben hem eeuwig dankbaar.” Al durft ze haar leermeester weleens tegenspreken. “Maar wat koppigheid is belangrijk in de muziekwereld, merk ik.”
  [naar artikel]
 16. Hanne viel als enige finaliste af in ‘Regi Academy’: “Nog een kus van Regi op het podium en daarna niks meer van hem gehoord” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaat het met Hanne, de verliezende finaliste van de Regi Academy afgelopen weekend? Heel Vlaanderen had met haar te doen, omdat ze tijdens de grote liveshow in het Sportpaleis als enige nog afviel. Melanie en Arno waren verrast dat ze alle twee mochten toetreden tot de Regi-familie, waardoor Hanne moederziel alleen achterbleef. “Het was wel fijn geweest als er nog een afvaller was geweest om troost bij te zoeken”, vertelt ze. Desna wil ook graag weten of ze Regi na afloopt nog gezien of gehoord heeft. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 17. Maasmechelaar Arno vecht voor plekje in halve finale ‘Regi Academy’ (12/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Zwaartekracht-show van Regi op 22 oktober in het Sportpaleis is volledig uitverkocht. Maar op het podium is naast de dj uit Heusden-Zolder nog steeds een plekje vrij. De zes resterende kandidaten van Regi Academy kunnen nog aanspraak maken op dat ticketje. Tijdens de laatste opdracht in Marbella krijgen ze donderdag carte blanche om Regi te overtuigen hun abonnement van de Academy nog wat te verlengen. Een nieuw nummer brengen, een liedje zingen dat ze al eerder lieten horen… Het mag allemaal, zolang ze het maar op twee uur tijd onder de knie hebben. Maasmechelaar Arno Louwette (22) waagt zich aan Vechter en maakt het zichzelf nog wat moeilijker door zichzelf te begeleiden op piano. Een loepzuivere prestatie volgens Regi, maar is dat ook voldoende voor een plek bij de laatste vier? 
  [naar artikel]
 18. Q-dj Emma Salden gaat undercover tijdens ‘Regi Academy’: “‘Als het met u klikt, dan ook met mij’, zei Regi” (01/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze kan niet goed zingen, en toch. Q-dj Emma Salden (25) verbaasde vorige week vriend en vijand toen ze doorstootte naar de tweede ronde van ‘Regi Academy’. Dat bleek echter doorgestoken kaart: de beatmeister wil namelijk dat z’n radiomaatje de andere kandidaten bespioneert. “Ik heb wel even getwijfeld. Als spion heb ik de kracht om de droom van anderen aan diggelen te slagen.”
  [naar artikel]
 19. Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'? (17/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In plaats van “waar zijn die handen?” is het “waar zijn die jongens?” in ‘Regi Academy’. Gisteren kon je op VTM2 naar de halve finale kijken van de talentenjacht, en daarin kan je zien hoe Wietse - als laatste jongen - naar huis moet vertrekken wegens ‘geen match met Regi’. Is de producer enkel opzoek naar vrouwelijk schoon voor zijn nieuwe single? Desna en Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 20. Regi en Kathleen Aerts zoeken opvolger voor Pauline in nieuw seizoen ‘Regi Academy’ (04/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl Vlaanderen dezer dagen massaal mee krijst met ‘Uit mijn hoofd’, de zomersingle van ‘Regi Academy’-winnares Pauline, maakt diezelfde Regi (46) zich al op om haar opvolgster te zoeken. En te vinden. In een tweede seizoen van ‘Regi Academy’, straks op VTM2. Grote nieuwigheid: Regi neemt ex-K3-zangeres Kathleen Aerts (44) mee om die nieuwe vocale diamant op te sporen.
  [naar artikel]
 21. Regi opent weer de deuren van z’n Academy: “Een nieuw lief zoeken op tv? Da’s nog niet voor meteen” (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er is opnieuw hoop voor onbekend talent dat graag aan de zijde wil staan van Regi Penxten (45) in het Sportpaleis. Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor het tweede seizoen van ‘Regi Academy’. De eerste editie van die talentenjacht, waarbij Pauline Slangen (19) als winnares uit de bus kwam, was een overdonderend succes. “Deze 2.0-versie wordt grootser. Nog meer Regi dus”, lacht de dj.
  [naar artikel]
 22. Inschrijvingen tweede seizoen ‘Regi Academy’ geopend: “Mag ook eens een man zijn” (23/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Regi trekt het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ op gang en is dus op zoek naar nieuwe stemmen. “De winnaar komt op mijn nieuwe single terecht”, zegt hij. “Dat mag deze keer wel eens een man zijn.”
  [naar artikel]
 23. Pauline klopt Nederlandse topfavoriete Kimberley in ‘Regi Academy’: “Op haar kan ik tenminste ook volgende zomer rekenen” (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na Camille en Olivia heeft Regi weer een nieuwe zangeres aan de Regi-family toegevoegd: Pauline Slangen (19) uit Lommel is de winnares van ‘Regi Academy’ en is dus meteen te horen op de nieuwe single ‘Duizend sterren’. Eind oktober wacht het Sportpaleis. “Het zal hard werken zijn, maar wel iets dat ik graag doe”, aldus Pauline. “Ze heeft de meest unieke stem van allemaal. Dat krakje, geweldig”, looft Regi zijn uitverkorene. Maar dat is niet de enige reden dat hij voor haar koos.
  [naar artikel]
 24. Verrassing! Twee stemmen winnen ‘Regi Academy’ (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onverwachte twist in ‘Regi Academy’. De Limburgse dj riep niet één, maar twee stemmen uit als winnaars van zijn talentenjacht. Arno (22) en Melanie (18) zijn de gelukkigen. Het duo is meteen ook samen te horen op de nieuwe single ‘Als Ik Mezelf Verlies’.
  [naar artikel]
 25. Verrassing! Twee stemmen winnen ‘Regi Academy’ (23/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onverwachte twist in ‘Regi Academy’. De Limburgse dj riep niet één, maar twee stemmen uit als winnaars van zijn talentenjacht. Arno (22) en Melanie (18) zijn de gelukkigen. Het duo is meteen ook samen te horen op de nieuwe single ‘Als Ik Mezelf Verlies’.
  [naar artikel]
 26. Zo scoren de ‘Regi Academy’-finalisten in onze Regi-quiz (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie wil afstuderen aan de ‘Regi Academy’ weet best het een en ander over het departementshoofd. Wij legden de twee Limburgse finalisten, Jasmin uit Beringen en Pauline uit Lommel, tien stevige vragen voor over Reginald ‘Regi’ Penxten.
  [naar artikel]
 27. Kandidate Pauline doet indrukwekkende auditie in ‘Regi Academy’ (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het nieuwe programma ‘Regi Academy’ maken we binnenkort kennis met kandidate Pauline. Haar stem geeft alvast weg dat ze net zoals Regi afkomstig is uit de Kempen. “Dan heb je alvast een streepje voor”, klinkt het al lachend.
  [naar artikel]
 28. Kandidate Pauline doet indrukwekkende auditie in ‘Regi Academy’ (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het nieuwe programma ‘Regi Academy’ maken we binnenkort kennis met kandidate Pauline. Haar stem geeft alvast weg dat ze net zoals Regi afkomstig is uit de Kempen. “Dan heb je alvast een streepje voor”, klinkt het al lachend.
  [naar artikel]
 29. Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ gaat van start: “Ik zoek geen kopie van Pauline” (18/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik zoek géén kopie van Pauline”, aldus Regi Penxten (46) bij de start van het tweede seizoen ‘Regi academy’ op VTM2, waarin hij andermaal nieuw muzikaal talent zoekt. De winnaar zal live worden bekendgemaakt op 22 oktober in het Sportpaleis. “Dan kan die meteen schitteren op een megagroot podium.”
  [naar artikel]
 30. Regi reageert op teleurstelling Hanne na 'Regi Academy': “Zij staat nu wel op mijn radar” (28/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Nog een kus van Regi op het podium en daarna heb ik hem spijtig genoeg niet meer gehoord”, dat vertelde finaliste Hanne van de ‘Regi Academy’ gisteren aan Showbits. Vandaag reageert Regi zelf: “Twee nummers mogen zingen in het Sportpaleis voor 20.400 mensen, dat gaat ze als ‘bomma’ nog vertellen aan haar kleinkinderen. Hanne staat nu zeker op mijn radar voor toekomstige projecten”. Hij blikt al vooruit naar volgend jaar, maar of het concert dat ‘The Return’ heet ook effectief de comeback van Linda Mertens betekent, daar doet hij nog heel mysterieus over. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 31. Zangeres Pauline Slangen (20) van ‘Regi Academy’ over liefde, illegale ID’s en dronken zijn. “Ik ben een halve vent” (17/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Pauline Slangen (20) won het vorige seizoen van ‘Regi Academy’ op VTM 2 en ook haar eerste single zonder Regi ‘Uit Mijn Hoofd’ scheert hoge toppen. Daar drinkt ze al eens een paar shotjes limoncello op, geeft ze toe wanneer ze onze stoute vragen beantwoordt. Of ze beloont zichzelf met een andere guilty pleasure. “Ik ben shopverslaafd. Per maand bezoek ik zeker zeven keer een winkel om iets te kopen.”
  [naar artikel]
 32. Charlotte uit ‘Regi Academy’ brengt eerste single uit: “Een antwoord op al die mannen die niet aanvaarden dat ik lesbisch ben” (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Leuk geprobeerd’ heet de eerste single van Charlotte Canoot (25), die u kent uit ‘Regi Academy’. Een verwijzing naar haar eigen liefdesleven. “Hoe vaak denken mannen niet dat ze mij kunnen ‘bekeren’, of dat ik de juiste nog niet ben tegengekomen?”, stelt ze zich de vraag in ‘Dag Allemaal’.
  [naar artikel]
 33. Kathleen Aerts gaat mee op zoek naar nieuw talent in ‘Regi Academy’: “Ik weet perfect wat Regi wil” (04/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Binnenkort opent de Regi Academy opnieuw de deuren, in Marbella deze keer. De dj uit Heusden-Zolder wordt in zijn zoektocht naar de opvolger van Pauline Slangen bijgestaan door een nieuw jurylid: ex-K3’tje Kathleen Aerts. “We zoeken iemand die het Sportpaleis op z’n kop kan zetten.”
  [naar artikel]
 34. Herenthoutse waagt haar kans bij ‘Regi Academy’: “Ik hoop dat dit optreden snel een vervolg krijgt” (26/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Is Amber Klockaerts (23) de uitverkorene die de nieuwe single van Regi mag inzingen? De Herenthoutse waagde donderdag met succes haar kans in Regi Academy op VTM2. “Ongeacht het resultaat van deze wedstrijd heb ik de smaak van het zingen te pakken.”
  [naar artikel]
 35. Waar eet … Regi? “Dit Italiaans zaakje was vroeger de kruidenierszaak van mijn grootouders” (07/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het VTM-programma Regi Academy gaat Regi op zoek naar muzikaal talent, maar daarbuiten speurt de dj ook altijd naar nieuwe adresjes. Hij deelt de leukste plekjes in en rond woonplaats Heusden … Al mag het soms ook wat verder zijn.
  [naar artikel]
 36. Wie maakt nog kans om de nieuwe ster van Regi te worden? Finalisten tweede seizoen ‘Regi Academy’ zijn bekend (20/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na een wekenlange zoektocht zijn de finalisten van ‘Regi Academy’ eindelijk bekend. Van de 24 kandidaten die zich ingeschreven hebben, blijven er nu nog maar drie over: Hanne, Melanie en Arno. Zij maken nog kans om in de voetsporen van Pauline, de winnares van het eerste seizoen, te treden. Voor Lars was er echter slecht nieuws. Hij moet het programma op de valreep verlaten.
  [naar artikel]
 37. Kathleen Aerts zingt kerkliedje in ‘Regi Academy’ en jaagt medejuryleden weg: “Jullie zijn echte eikels” (31/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het tweede seizoen van het VTM2-programma ‘Regi Academy’ is volop gestart. Regi (46) wordt in de jury vergezeld door zanger Jaap Reesema, producer Lester Williams én voormalig K3'tje Kathleen Aerts. Deze laatste bekent dat haar zangcarrière in de kerk begon, waarna ze al snel een lied begint te zingen, dat haar medejuryleden wegjaagt. “Regi, je hebt zelf ook een nummer gezongen over Jezus!”
  [naar artikel]
 38. Limburgse singer-songwriter doet Regi wenen: “Regi die huilt, een groter compliment bestaat er niet” (04/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij vindt zichzelf een koele kikker, maar de auditie van een Limburgse singer-songwriter deed hem janken. “Dju toch, dit had ik niet verwacht!” Regi gaf Wietse Ghoos (25) zelfs een staande ovatie na zijn auditie in de ‘Regi Academy’. “In de halve finale sta ik nu al, hopelijk binnenkort ook naast Regi in ‘t Sportpaleis.”
  [naar artikel]
 39. Limburgse singer-songwriter doet Regi wenen: “Regi die huilt, een groter compliment bestaat er niet” (04/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij vindt zichzelf een koele kikker, maar de auditie van een Limburgse singer-songwriter deed hem janken. “Dju toch, dit had ik niet verwacht!” Regi gaf Wietse Ghoos (25) zelfs een staande ovatie na zijn auditie in de ‘Regi Academy’. “In de halve finale sta ik nu al, hopelijk binnenkort ook naast Regi in ‘t Sportpaleis.”
  [naar artikel]
 40. GEZIEN? ‘Regi Academy’: “Een goede stem hebben bleek alvast niet de grootste prioriteit” (19/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Regi Academy’, een talentenjacht op VTM2 waarin de hitmaker op zoek gaat naar een nieuwe stem voor z'n volgende single. “De gezapige babbeltjes tussen de audities waren even oppervlakkig als de lyrics van een doorsnee Regi-song over liefdesverdriet.”
  [naar artikel]
 41. Kandidate Pauline maakt indruk en ook ‘Prinsessia’-actrice waagt haar kans: deze 12 doen auditie in eerste ‘Regi Academy’ (18/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het nieuwe programma ‘Regi Academy’ maken we binnenkort kennis met kandidate Pauline. Haar stem geeft alvast weg dat ze net zoals Regi afkomstig is uit de Kempen. “Dan heb je alvast een streepje voor”, klinkt het al lachend. Onder de kandidaten spotten we ook nog een bekend gezicht: ‘Prinsessia’-actrice Helle Vanderheyden.
  [naar artikel]
 42. Genkenaar Wietse enige mannelijke halve finalist in ‘Regi Academy’ (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  ‘Regi Academy’ is aan zijn halve finale toe. In het deelnemersveld zit nog welgeteld één man: Wietse Ghoos (25) uit Genk. “Als dit avontuur hier stopt, hoop ik toch dat het bepaalde deuren voor me zal openen.”
  [naar artikel]
 43. Mechelse studente in finale ‘Regi Academy’: “Ik oefen nog steeds om die single goed te kunnen zingen” (22/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De grote finale van Regi Academy is zaterdag live in het Sportpaleis en op televisie. Misschien kiest Regi wel voor de Mechelse Melanie Opio Amollo, die rechten studeert. “Het is niet alleen een wedstrijd meer, maar ook een optreden voor 20.000 mensen. Dat maakt het een extra grote uitdaging”, blikt ze vooruit.
  [naar artikel]
 44. 19-jarige Pauline wint ‘Regi academy’ en staat straks in het Sportpaleis: “Ze is er zelfs nog nooit geweest” (23/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een garantie op een radiohit en een plek naast de grootmeester himself in het Sportpaleis: met haar winst in Regi academy valt Pauline Slangen (19) stevig in de prijzen. En wat Regi Penxten (45) betreft, is hun nieuwe single Duizend sterren niet het laatste wat we van haar horen. “Ik denk dat ik het nog niet goed besef”, aldus Pauline.
  [naar artikel]
 45. Na finaleplek in ‘Regi Academy’ probeert Jasmin uit Beringen het in ‘The Voice’: “Heel erg teleurgesteld” (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vorig jaar won de Lommelse Pauline Regi Academy, maar er stond toen nog een andere Limburgse in de finale. “Ik was erg teleurgesteld, want ik was er toen heel dichtbij”, zegt Jasmin Mahmood (22) die haar droom om popster te worden nog niet opgeeft. Zondag is ze de laatste kandidate in The Voice van Vlaanderen.
  [naar artikel]
 46. “Stel me niet teleur”: ‘Regi Academy’-kandidaat krijgt voorproefje richting het Sportpaleis (19/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op zaterdag 22 oktober is de grote finale van ‘Regi Academy’ eindelijk daar. De finalisten moeten alles uit de kast halen in een nokvol Sportpaleis, voor de ogen van zo’n 20.000 mensen. Maar wie stoot er door naar de grote apotheose én wie valt er op de valreep af? Er wordt alvast één kandidaat door Regi uitgekozen om al eens aan zijn zijde op te treden tijdens een Regi Live concert. “Als je het niet goed doet, sleur ik halverwege iemand anders mee op het podium", klinkt het.
  [naar artikel]
 47. Een van hen staat volgende maand in het sportpaleis: dit zijn de vier finalisten van Regi Academy (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Regi Academy’ nadert zijn ontknoping. De vier finalisten zijn na vanavond bekend en één ding is zeker: de stem op Regi’s nieuwe single zal vrouwelijk zijn. Amber (23, Herenthout), Jasmin (20, Beringen), Kimberly (29, Amsterdam) en Pauline (19, Lommel) wisten Regi, Olivia, Jaap Reesema en Lester Williams te overtuigen in de halve finale van Regi Academy.
  [naar artikel]
 48. Regi dropt een zware bom in ‘Regi Academy’: niemand is nog zeker van zijn plek (07/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Regi Penxten (46) lijkt wel een magneet voor talent. ‘Regi Academy' waant zich dan ook een kweekvijver van grote zangbeloftes. Donderdag bewijzen de laatsten zich tijdens hun auditie, maar dan zorgt Regi himself voor een donderslag bij heldere hemel. Zijn gegeerde leerschool raakt stilaan overbevolkt.
  [naar artikel]
 49. Hoge verwachtingen, dé gouden formule en champagne in overvloed: Pauline, Jaap, Olivia en Emma over samenwerken met Regi (20/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie wordt zaterdag tijdens de finale van Regi Academy geadopteerd door Regi Penxten (46) in een bomvol Sportpaleis? Arno, Melanie, Lars of Hanne? De leden van de Regi Family onthullen alvast wat hun nieuwste muzikale familielid mag verwachten van de samenwerking met de Limburger. “Met minder dan perfect is hij niet tevreden.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy