De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Familie trots op Arthur (27), jongste schepen ooit in Mechelen: “Hij is niet op zijn mond gevallen”

Gazet van Antwerpen

25/01/2023 - 05:08

Onder luid applaus van familie en vrienden heeft Arthur Orlians (27) maandagavond de eed afgelegd als schepen, de jongste ooit in Mechelen. Toch is dat niet waar intimi de Mechelaar met een grote passie voor politiek om prijzen. “Hij heeft een grote zin voor verantwoordelijkheid en hij is een heel harde werker”, zeggen zijn zussen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Burgemeester en jeugdschepen ontvangen Arthur, jongste briefschrijver ooit: “Pumptrack zit er niet in, maar we bouwen een skatepark voor je” (23/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Burgemeester Dirk Bauwens (N-VA) en schepen van Jeugd Pascale Gielen (N-VA) rolden de rode loper uit voor het hooggeëerde bezoek van… een kind. Ze onderhandelden met de 11-jarige jongen naar aanleiding van zijn vraag om een pumptrack of skatepark te voorzien in ’s-Gravenwezel.
  [naar artikel]
 2. Ooit jongste schepen van België, nu plots minister: “Bouchez belde me gisteravond, het was een verrassing” (11/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De vervanger van Jean-Luc Crucke (MR) als Waals minister van Begroting is bekend. Het gaat om de 33-jarige Adrien Dolimont, tot nu OCMW-voorzitter en schepen in Ham-sur-Heure-Nalinnes in Henegouwen. “Een verrassing”, zegt hij zelf. Daarbuiten heeft hij nog relatief weinig politieke ervaring. Al is zijn benoeming nu ook niet zo’n groot toeval.
  [naar artikel]
 3. Ooit jongste schepen van België, nu plots minister: “Bouchez belde me gisteravond, het was een verrassing” (11/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  De vervanger van Jean-Luc Crucke (MR) als Waals minister van Begroting is bekend. Het gaat om de 33-jarige Adrien Dolimont, tot nu OCMW-voorzitter en schepen in Ham-sur-Heure-Nalinnes in Henegouwen. “Een verrassing”, zegt hij zelf. Daarbuiten heeft hij nog relatief weinig politieke ervaring. Al is zijn benoeming nu ook niet zo’n groot toeval.
  [naar artikel]
 4. Op zoek naar de voetbalroots van Antwerp-revelatie Arthur Vermeeren: “Na zeven minuten jongleren was hij boos dat hij moest stoppen” (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een 17-jarige jongen met een beugel is momenteel dé hype in het Belgisch voetbal. Wij gingen in de driehoek Lier-Mechelen-Antwerpen op zoek naar de voetbalroots van Antwerp-revelatie Arthur Vermeeren. “Als ik ‘Swalla’ op de radio hoor, moet ik altijd aan Arthur denken.”
  [naar artikel]
 5. Michael Ally (23) kon jongste schepen van Vlaanderen worden, maar daar stak Pieter De Crem stokje voor: “N-VA gaat vanaf nu oppositie voeren” (26/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij zou de jongste schepen van Vlaanderen worden, maar dat is vorige week anders uitgedraaid. Michael Ally (23) moest voor N-VA in het schepencollege van Aalter komen, maar dat stuitte op een njet van burgemeester Pieter De Crem (CD&V). Einde van het kartel CD&V/N-VA in Aalter. Michael Ally spreekt voor het eerst, en neemt geen blad voor de mond.
  [naar artikel]
 6. Arthur Van Doren: “Wij zijn een hecht blok. En dat is onze grootste kwaliteit” (25/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Verdediger Arthur Van Doren won met de Red Lions nu ook het EK, het WK stond al op zijn palmares. “Ik denk dat we super trots mogen zijn op wat we...
  [naar artikel]
 7. Arthur (4) was jongste bezoeker tijdens concert van George Ezra: “Alleen nog maar naar Samson & Gert Kerstshow geweest” (01/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kleuter Arthur, uit Kessel (Nijlen), is een grote George Ezra-fan en ging woensdagavond, na lang aandringen, samen met zijn mama naar zijn concert in de Lotto Arena. Op vierjarige leeftijd zingt hij al mee met ‘Shotgun’, zijn lievelingsliedje. Wellicht was Arthur de jongste fan zijn in de concertzaal.
  [naar artikel]
 8. Ooit jongste schepen van België, nu plots minister: “Bouchez belde me gisteravond, het was een verrassing” (11/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De vervanger van Jean-Luc Crucke (MR) als Waals minister van Begroting is bekend. Het gaat om de 33-jarige Adrien Dolimont (MR), tot nu OCMW-voorzitter en schepen in Ham-Sur-Heure-Nalinnes in Henegouwen. Een grote verrassing, want daarbuiten heeft hij nog relatief weinig politieke ervaring.
  [naar artikel]
 9. Axl uit Lanaken is jongste Bake Off-winnaar ooit: “Ik dacht de hele wedstrijd dat ik niet goed genoeg was” (04/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na acht weken Bake Off Vlaanderen bleek Axl Bijnens woensdag de crème de la botercrème. Met zijn 18 jaar is hij de jongste ooit die voortaan taarten mag presenteren op de trofee van het bakprogramma. “Dé grote droom blijft om een rainforest café te openen, maar laat me nu maar klein beginnen”, vertelt de Lanakenaar die bij een vorige winnares in de bakkerij werkt.
  [naar artikel]
 10. Zoon Tom wil Bobbejaan Schoepen herdenken met plaat én theatertournee: “Trots dat vader zich dankzij mij opnieuw artiest kon voelen” (25/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb geen filosofen nodig in mijn park, maar loodgieters”, zei Bobbejaan ooit afkeurend over de studieplannen van zijn jongste. En toch deed...
  [naar artikel]
 11. Axl (18) is jongste ‘Bake Off’-winnaar ooit: “Ik dacht de hele wedstrijd dat ik niet goed genoeg was” (05/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Na acht weken ‘Bake Off Vlaanderen’ bleek Axl Bijnens woensdag de crème de la botercrème. Met zijn 18 jaar is hij de jongste ooit die voortaan taarten mag presenteren op de trofee van het bakprogramma. “Dé grote droom blijft om een rainforest café te openen, maar laat me nu maar klein beginnen”, vertelt de Lanakenaar die bij een vorige winnares in de bakkerij werkt.
  [naar artikel]
 12. Infantino minimaliseert dodelijke WK-werven in Qatar: “Er zijn drie doden gevallen, geen 6.500" (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De werken aan de stadions voor het WK voetbal van later dit jaar in Qatar hebben de buitenlandse gastarbeiders “waardigheid” en “trots” bezorgd volgens FIFA-voorzitter Gianni Infantino. Dat zei hij op een congres in Los Angeles. En, nog opvallender: hij minimaliseerde ook het aantal doden die er tijdens de bouw van de voetbalstadions zijn gevallen.
  [naar artikel]
 13. “Al die jonge actrices die mij om selfies vroegen”: Willy Sommers genoot intens van zijn gastrol in ‘Familie’ (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik was blij, maar niet verrast dat ik voor een gastrol in ‘Familie’ werd gevraagd”, vertelt Willy Sommers (66). “Gunther Levi had immers zijn mond...
  [naar artikel]
 14. WHO Europa: gevallen van apenpokkenvirus zijn “atypisch” (20/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De gevallen van het apenpokkenvirus die de jongste dagen in minstens acht Europese landen zijn vastgesteld, zijn “atypisch”, zo zegt dokter Hans Kluge, de directeur voor Europa van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
  [naar artikel]
 15. Tom Pidcock is de jongste winnaar ooit op Alpe D’Huez: “Ik moest bidden dat iedereen uit de weg zou gaan” (14/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Pidcock is olympisch kampioen in het mountainbiken, hij is wereldkampioen veldrijden en hij won de Tourrit met aankomst op Alpe d’Huez. Dat deed Pidcock allemaal in twaalf maanden tijd. Wat nog? Hij is de jongste winnaar ooit op de geliefde/gevreesde/gehate Alp. “Ik zou zeggen: mijn Tour is nu al geslaagd.”
  [naar artikel]
 16. Arthur is al 20 jaar homo, tot hij een onenightstand heeft met zijn beste vriendin: “Plots vond ik haar onweerstaanbaar” (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Arthur*(40) en Romée* (38) zijn al jaren beste vrienden. Ze delen lief en leed maar niet meer dan dat, want Arthur valt op mannen. Wanneer Arthur gediagnostiseerd wordt met een ernstige ziekte, gooit hij zijn leven om. Hij maakt het uit met zijn vriend, en hij verkoopt zijn en huis en zijn zaak om in Spanje te gaan wonen. Maar op de vooravond van zijn vertrek beleeft hij tegen alle verwachtingen in een onenightstand met Romée. Een vrijpartij die zijn leven opnieuw op zijn kop zet. “Haar helemaal zien blozen, haar helemaal zien gaan tot ze na een paar orgasmes zei dat ze niet meer kon, was voor mij het toppunt.”
  [naar artikel]
 17. Familie vereerd met straat voor actrice uit De Collega’s: “Hoe fier Nora ook was, dit had ze nooit durven dromen” (02/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Aan de vooravond van haar zeventigste verjaardag is woensdagavond in Mechelen de Nora Tilleylaan ingehuldigd. De betreurde actrice stierf in 2019 aan de ongeneeslijke ziekte ALS. Om Nora blijvend te herinneren, draagt de toegangsweg naar Malinas haar naam. Haar familie is bijzonder trots. “Hoe fier Nora ook was, dit had ze nooit durven dromen”, zegt haar echtgenoot Jean-Pierre De Kesel.
  [naar artikel]
 18. Schaakvirtuoos Daniel (15) is jongste Grootmeester ooit in België: “Als ik een debiele zet speel, word ik zot” (05/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij reist de hele wereld rond met vrienden en Bart De Wever behoort tot zijn fanclub: Daniel Dardha (15) uit Deurne is een vedette. Zeker nu hij als jongste van ons land ooit de prestigieuze titel van Internationaal Grootmeester in de wacht sleepte. Met enig bad boy-gehalte speelt hij à l’aise de grote schakers schaakmat: “Onverdiend winnen? Dat kan. Maar onverdiend verliezen zeker ook.”
  [naar artikel]
 19. Wout van Aert, van een tweede Kristallen Fiets naar een nieuw boerenjaar? “Luik? Ooit heel graag. Al kom ik daar wel Pogacar tegen” (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ziek. Verkouden. ‘In tempore non suspecto’ bijt je dat even door. In volle coronacrisis betekent het onvermijdelijk: thuisblijven en elk risico vermijden. Het maakte Wout van Aert niet minder trots op zijn tweede Kristallen Fiets. “In een grote wielernatie als België is dit heel bijzonder”, klonk het meer door neus dan door mond via de live-verbinding met Herentals. Snel herstellen nu maar van die Kristallen Snotvalling. En toch ook al eens vooruitblikken naar de toekomst. “Ik wil een Monument winnen in de lente.”
  [naar artikel]
 20. Gouden Lion Arthur is terug in Kortrijk: “Ik moet eerst naar apotheek, want ben in finale stuk van mijn rechterwijsvinger kwijtgespeeld” (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De enige West-Vlaamse Red Lion Arthur De Sloover (24) is thuis. Het begint bij de eerste olympische kampioen ooit in Kortrijk door te dringen hoe fel de gouden plak in het hockey leeft. “Al dat volk in Brussel zaterdagnamiddag, toen we in een open bus door het centrum reden, fantastisch! Het doet nu deugd om weer in Kortrijk te zijn. Ik had een mooie jeugd in deze kleine en gezellige stad.”
  [naar artikel]
 21. INTERVIEW. Hans van Kasteren bijt van zich af na de heisa rond Verstrynge en Wyseure: “Het is echt niet zo dat iedereen zomaar bij Lefevere wil rijden” (12/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hans van Kasteren (66) heeft zijn rentree in het veldrijden niet gemist. Na een afwezigheid van vijf jaar doorboorde hij met een veelbesproken transfer van de beloften Joran Wyseure en Emiel Verstrynge de nieuwe veldritplannen van Patrick Lefevere en sponsor Jan Tormans. Het ging in de cross over “mensenhandel” en “messen in de rug”. “Patrick is ook niet op zijn mond gevallen. Daar word ik niet zenuwachtig van.”
  [naar artikel]
 22. Verkouden Wout van Aert, van een tweede Kristallen Fiets naar een nieuw boerenjaar? “Luik? Ooit heel graag. Al kom ik daar wel Pogacar tegen” (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ziek. Verkouden. ‘In tempore non suspecto’ bijt je dat even door. In volle coronacrisis betekent het onvermijdelijk: thuisblijven en elk risico vermijden. Het maakte Wout van Aert niet minder trots op zijn tweede Kristallen Fiets. “In een grote wielernatie als België is dit heel bijzonder”, klonk het meer door neus dan door mond via de live-verbinding met Herentals. Snel herstellen nu maar van die Kristallen Snotvalling. En toch ook al eens vooruitblikken naar de toekomst. “Ik wil een Monument winnen in de lente.”
  [naar artikel]
 23. Mechelen maakt zich op voor 25 jaar Maanrock: “Een van de strafste affiches ooit” (24/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het gratis stadsfestival Maanrock in Mechelen viert zijn 25ste verjaardag en dat zal er dit weekend aan te merken zijn. Op het podium staan vanaf vrijdag grote namen en klassiekers als Clouseau, De Kreuners, Metejoor en Regi Live. “Dit is een van onze strafste affiches ooit”, zegt de organisatie. Parkeren, doe je gratis aan de Nekkerhal.
  [naar artikel]
 24. Paars-wit stelt trots international Jan Vertonghen voor: “Ik heb ?hier ooit 11-0 verloren van Vanden ?Borre” (03/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Anderlecht stelde vrijdag trots Jan Vertonghen (35) voor en daarbij bleek dat voorzitter Wouter Vandenhaute een cruciale rol heeft gespeeld. In tegenstelling tot Belgische concurrenten als Club sloeg hij op het juiste moment toe. “Ik heb altijd gedacht dat ik bij Benfica zou eindigen.”
  [naar artikel]
 25. ‘Familie’-acteur Maarten Cop over zijn plotse bekendheid: “Het blijft schrikken als mensen me op straat aanspreken” (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maarten Cop (22) maakt sinds vorig jaar deel uit van de jonge garde bij ‘Familie’ en geniet duidelijk van z’n rol als Jelle. “Al besef ik maar al te goed dat zo’n rol niet voor eeuwig is”, vertelt hij in ‘Story’. In het interview reageert hij op het verwijt dat de oudere acteurs in ‘Familie’ plaats moeten ruimen voor de jongeren en vertelt hij over z’n goede band met collega en ‘partner in crime’ Aaron Blommaert (20). “Voor de grap kussen we elkaar wel eens op de mond. Nu kijken ze daar op de set al niet meer van op.”
  [naar artikel]
 26. Antwerps schepen Tom Meeuws scherp voor De Wever: “De war on drugs werkt niet, dat weten we allemaal” (20/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik heb met hem te doen”, zegt Tom Meeuws (Vooruit) over zijn burgemeester Bart De Wever (N-VA), die hij verwijt “zijn paraplu open te trekken”. De Antwerpse schepen wil “minstens softdrugs legaliseren”. “Er is geen natuurlijk verbond tussen nationalisten en socialisten.” Dat zegt hij in een interview met onze zusterkrant De Standaard.
  [naar artikel]
 27. Camille is jongste gast ooit in ‘Het huis’: “Ze was écht een gok. Zou er wel voldoende verhaal inzitten?” (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een primeur in ‘Het huis’ vanavond: Eric Goens ontvangt met Camille z’n jongste gaste ooit. Amper 21 jaar is ze, maar nu al niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizzwereld.
  [naar artikel]
 28. Camille is jongste gast ooit in ‘Het huis’: “Ze was écht een gok. Zou er wel voldoende verhaal inzitten?” (26/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een primeur in ‘Het huis’ vanavond: Eric Goens ontvangt met Camille z’n jongste gaste ooit. Amper 21 jaar is ze, maar nu al niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizzwereld.
  [naar artikel]
 29. Vrouw bevalt op haar 70ste van eerste baby: “Een van de zeldzaamste gevallen die ik ooit heb gezien” (19/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Indiase Jivunben Rabari (70) en haar echtgenoot Maldhari (75) zijn al 45 jaar getrouwd en wilden hun liefde graag bekronen met een baby, maar dat lukte niet. Het koppel had al enkele ivf-pogingen achter de rug, maar Jivunben raakte maar niet zwanger. Tot ze bij dokter Naresh Bhanushali aanklopten: “Ik zei hen dat het onmogelijk was op hun leeftijd, maar ze drongen aan.” Hun vastberadenheid loonde uiteindelijk: zopas is Jivunben bevallen van haar eerste zoontje. “Dit is een van de zeldzaamste gevallen die ik ooit heb gezien”, aldus hun dokter.
  [naar artikel]
 30. Familie Plessers haalt vijf finales in Ham: “Niks zo leuk als met je eigen kinderen tennissen” (31/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De familie Plessers beleefde op het tennistoernooi in Ham opnieuw een hoogdag met vijf finales. Papa Dennis (51) is vooral trots op de finales met zijn zoon Kiron (20) en dochter Kiara (24). “Ik ben blij dat ze mij blijven vragen om te dubbelen.”
  [naar artikel]
 31. Weggestuurd bij Standard, nu al meer waard dan Vermaelen en Alderweireld: daarom is Arthur Theate duurste Belgische centrale verdediger ooit (29/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Arthur Theate (22) verhuist voor 20 miljoen euro van Bologna naar Stade Rennes en wordt zo de duurste Belgische centrale verdediger ooit. Waarom kost de Luikenaar, die in 2020 nog te min was voor Standard, nu meer dan Vermaelen of Alderweireld ooit gekost hebben? Is hij dan zo goed? “Zoek maar eens zo’n leergierige linksvoetige verdediger met zoveel potentieel”, zegt zijn ex-coach Alexander Blessin.
  [naar artikel]
 32. Arthur heeft geen zin in boete, Arthur probeert van takelwagen te rijden, Arthur faalt (25/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Arthur zag het niet zitten om zijn portemonnee open te trekken en een parkeerboete te betalen. De Ier moest toekijken hoe zijn wagen getakeld
  [naar artikel]
 33. Raadsleden scherp voor Nabilla Ait Daoud (N-VA) over projectsubsidies: “Schepen, zo ken ik u niet” (24/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De raadscommissie van Antwerps schepen van Cultuur, Nabilla Ait Daoud (N-VA), stond met stip aangeduid in de agenda van het Antwerpse kunstenveld. Daar zou de schepen de besparingen, meer specifiek het schrappen van de projectsubsidies, toelichten. Toch was het ex-schepen Claude Marinower (Open Vld) die verraste. “Er hangt een akelige geur aan dit dossier”, zegt hij. “De geur van arrogantie. De arrogantie van de macht.”
  [naar artikel]
 34. Familie verliest broer en zus in amper uur tijd: “Dit komt dubbel zo hard aan” (29/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Droevig nieuws uit Hoeilaart, want daar is voormalig schepen Jean-Claude ‘Killy’ Vandervaeren afgelopen zondag op 71-jarige leeftijd plots overleden na een hartaanval. Amper een uur nadat de man het leven liet, stierf ook zijn jongste zus Marleen (59).
  [naar artikel]
 35. Hoe zou het zijn met Arthur van ‘Schuif Af’? “Het decor staat nog steeds in mijn tuin” (23/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wie jong was in de jaren negentig of jonge kinderen had in die periode, herinnert zich zeker Arthur Reijnders nog. De Mechelaar was jarenlang de sidekick van Ingeborg in het VTM-kinderprogramma Schuif Af. Het decor, Chateau Arthur, staat nog steeds in zijn tuin in Bonheiden, maar is nu vooral een opbergplaats voor de verzameling kruisbeelden en schilderijen van Arthur.
  [naar artikel]
 36. Hoe zou het zijn met Arthur van ‘Schuif Af’? “Het decor staat nog steeds in mijn tuin” (23/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  Wie jong was in de jaren negentig of jonge kinderen had in die periode, herinnert zich zeker Arthur Reijnders nog. De Mechelaar was jarenlang de sidekick van Ingeborg in het VTM-kinderprogramma Schuif Af. Het decor, Chateau Arthur, staat nog steeds in zijn tuin in Bonheiden, maar is nu vooral een opbergplaats voor de verzameling kruisbeelden en schilderijen van Arthur.
  [naar artikel]
 37. Hoe zou het zijn met Arthur van ‘Schuif Af’? “Het decor staat nog steeds in mijn tuin” (23/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Wie jong was in de jaren negentig of jonge kinderen had in die periode, herinnert zich zeker Arthur Reijnders nog. De Mechelaar was jarenlang de sidekick van Ingeborg in het VTM-kinderprogramma Schuif Af. Het decor, Chateau Arthur, staat nog steeds in zijn tuin in Bonheiden, maar is nu vooral een opbergplaats voor de verzameling kruisbeelden en schilderijen van Arthur.
  [naar artikel]
 38. Jongste schepen ooit begint aan haar eerste werkdag (20/10/2020 - VRT NWS)
  Limburg heeft een primeur. De jongste schepen van Vlaanderen begint vandaag aan haar eerste werkdag in Lummen. Romi Soors is nog maar 23 lentes jong en wordt verantwoordelijk voor sport en bibliotheek. "Ik denk daar niet altijd over na, maar het is toch zot dat ik zo jong al op deze plaats zit."
  [naar artikel]
 39. INTERVIEW. José Rodriguez, ooit jongste CL-debutant voor Real, nu meest ervaren speler in Europa bij Union: “Ik hou nog steeds contact met Mourinho” (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jongste CL-debutant ooit voor Real, met Haifa een goal à la Van Basten, en nu bij Union een ‘spion’ over tegenstander Union Berlin. José Rodriguez is een voetbalglobetrotter, die zijn mentor José Mourinho nog steeds koestert. “Hopelijk treffen we dit seizoen nog AS Roma...”
  [naar artikel]
 40. Arthur Van Den Boer verovert titel bij eerstejaarsnieuwelingen: “Klimmetjes waren belangrijk” (09/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Arthur Van Den Boer is zondag in Middelkerke Belgisch kampioen veldrijden bij de eerstejaarsnieuwelingen geworden. “Dit is toch al mijn 17de zege van het seizoen, denk ik”, reageerde hij na afloop.
  [naar artikel]
 41. Annie Geeraerts - ‘de Bomma’ uit ‘Familie’ - is vijf jaar samen met Paul: “Lichamelijk komt er niet veel meer bij kijken” (31/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik kan niet ontkennen dat ik ervan geniet, al die aandacht van een man. Ik voel mij opnieuw meer vrouw.” Ontroerend mooi is het, als je die woorden mag optekenen uit de mond van iemand die maandag haar 95ste verjaardag viert. Het liefdesgeluk is Annie Geeraerts dan ook aan te zien. Intussen is ze vijf jaar samen met Paul (90). “Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik een échte familie heb.”
  [naar artikel]
 42. Arthur (13) is nu al wereldkampioen windsurfen: “Vóór mijn 15de verjaardag wil ik een dubbele voorwaartse salto kunnen maken” (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn studies Latijn aan het College in Veurne schoof Arthur Van den Brande (13) uit Oostduinkerke de voorbije week aan de kant. Zijn doel? Wereldkampioen wave windsurfen bij de jeugd worden in Denemarken. En dat lukte hem, weliswaar na heel wat spanning en spektakel. Zijn trainingsmaatje Sol Degrieck (11) eveneens uit Oostduinkerke werd verdiend vierde bij de dames tot 20 jaar. “Nog een geluk dat ik van de directie een weekje school mocht skippen”, lacht Arthur.
  [naar artikel]
 43. Arthur (amper 13) is nu al wereldkampioen windsurfen: “Vóór mijn 15e verjaardag wil ik een dubbele voorwaartse salto kunnen maken” (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn studies Latijn aan het College in Veurne schoof Arthur Van den Brande (13) uit Oostduinkerke de voorbije week aan de kant. Zijn doel? Wereldkampioen wave windsurfen bij de jeugd worden in Denemarken. En dat lukte hem, weliswaar na heel wat spanning en spektakel. Zijn trainingsmaatje Sol Degrieck (11) eveneens uit Oostduinkerke werd verdiend vierde bij de dames tot 20 jaar. “Nog een geluk dat ik van de directie een weekje school mocht skippen”, lacht Arthur.
  [naar artikel]
 44. Dokter Hans Kluge (WHO) over apenpokkenvirus: “gevallen van het virus zijn atypisch” (20/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “De gevallen van het apenpokkenvirus die de jongste dagen in minstens acht Europese landen zijn vastgesteld, zijn atypisch”, zegt dokter Hans Kluge, directeur voor Europa van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
  [naar artikel]
 45. Zal Lilibet ooit gedoopt geraken? “De Queen en prins Harry staan voor een impasse” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, het jongste dochtertje van prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (40), kwam op 4 juni 2021 ter wereld. Dat is intussen al bijna drie maanden geleden, en het meisje is nog steeds niet gedoopt. Het event zou overschaduwd worden door de aanhoudende vete tussen Harry en de koninklijke familie. “Harry en Meghan willen het héle pakket, de Queen zit daar niet op te wachten.”
  [naar artikel]
 46. Heeft Schoten als eerste Vlaamse gemeente een schepen van Vlaams Belang? “Dit was niet de bedoeling” (08/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Is Tommy Van Look de allereerste schepen van het Vlaams Belang in Vlaanderen? Op de foto’s die de havenarbeider zelf trots verspreidt, lijkt het alleszins zo. Maar in feite kreeg hij de officiële sjerp even in bruikleen van een echte schepen. En ook burgemeester Maarten De Veuster (N-VA) gunde de afdelingsvoorzitter van Vlaams Belang dit ‘toneeltje’ wel, al zitten alle betrokkenen nu een beetje verveeld met de zaak.
  [naar artikel]
 47. Familie beleefde vanop eerste rij triomf van Remco Evenepoel: “Hij sprak al sinds de winter over deze tijdrit” (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aanwezig in de Vuelta bij de eerste overwinning van Remco Evenepoel in een grote ronde: zijn familie. Papa Patrick sprak dan ook met veel trots bij VTM Nieuws. “Ik heb het met spanning beleefd. Die tijdrit was een doel. Hij staat er goed voor, maar het is nog niet gedaan. Want ik zag Roglic een zeer sterk einde van de tijdrit rijden.”
  [naar artikel]
 48. Schepen van Mobiliteit kijkt in eigen boezem na geval van verkeersagressie: “Ik wil de gemeente verkeersveiliger maken en dat nam de bovenhand” (29/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ontken formeel dat ik die vrouw fysiek heb aangevallen.” Een geëmotioneerde schepen Marc Desloovere (Samen) van Zwevegem reageert 24 uur nadat aan het licht kwam dat hij betrokken raakte bij een geval van verkeersagressie. “Mensen stuurden me dat ze hopen dat ik doodval. Ik kan je verzekeren dat je daar toch even niet goed van bent.” De schepen vertelt hier zijn kant van het verhaal.
  [naar artikel]
 49. Restaurantuitbater Danny Vanderschueren ruilde Dijlestad voor Boortmeerbeek: “Via fusie probeert Mechelen eigen puinhoop op te ruimen” (19/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Restaurantuitbater Danny Vanderschueren is momenteel zaakvoerder van Silo’s op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek. Maar hij baatte ook jarenlang restaurant Folliez op de Korenmarkt in Mechelen uit. “Weggaan uit Mechelen was de beste keuze die ik ooit maakte. Ik sta dan ook niet te springen voor een fusie”, zegt hij.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy