De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Antwerps high-end jeansmerk Eat Dust opent winkel in Parijs: “Niet gepland, maar we springen in het avontuur”

Gazet van Antwerpen

25/01/2023 - 05:08

Het Antwerpse high-end jeansmerk Eat Dust heeft sinds dit weekend zijn eigen winkel in Parijs. Oprichters Keith Hioco en Rob Harmsen strijken neer in de opkomende wijk Saint-Martin, waar ze de modieuze inwoners van de Lichtstad kennis laten maken met hun eigen brand. “Realistisch gezien hadden we misschien nog een jaartje moeten wachten, maar we zijn nogal doeners, en alles voelt goed. Dus waarom zouden we twijfelen?”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Binnenkijken in de eerste echte winkel van jeanslabel Eat Dust (23/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse jeans- en kledingmerk Eat Dust bestaat al tien jaar, maar opende nu ook de eerste fysieke winkel, in de Volkstraat in Antwerpen. Tien jaar geleden startte het merk heel klein in Antwerpen. Ondertussen is het bekend tot in Los Angeles en zijn bekende rocksterren er fan van. Sandrine ging een kijkje nemen in de winkel, waar onder andere ook keramiek en boeken worden verkocht.
  [naar artikel]
 2. Gloednieuwe X-Market opent de deuren in Dilsen: “Geen Chinese winkel, wel bazaar” (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op dinsdag 22 november opent in de Oude Kerkstraat in Dilsen-Stokkem X-Market, in het pand dat tot voor kort een Lidl was. Volgens de geruchtenmolen gaat het om een Chinese winkel, maar dat blijkt niet te kloppen. “Het is een soort bazaar en het concept komt uit Italië”, vertelt zaakvoerder Yin Qiaofeng (30).
  [naar artikel]
 3. ‘In den Olifant’ opent winkel met duurzaam tweedehands speelgoed (24/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Speelgoed- en kinderboekenwinkel In den Olifant opent op 2 november een nieuwe winkel voor duurzaam, tweedehands speelgoed. “Alle kinderen moeten de kans krijgen om met mooi, kwalitatief speelgoed te kunnen spelen”, zegt zaakvoerder Nele Vekemans. “Maar dat is in deze economisch moeilijke tijden voor veel mensen niet meer zo evident.”
  [naar artikel]
 4. Hip brillenmerk maakt uit Antwerps plastic afval interieur voor nieuwe winkel (31/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het razend populaire Nederlandse brillenmerk Ace & Tate opent op zaterdag 1 februari een nieuwe winkel in de chique Schuttershofstraat in Antwerpen. Het merk staat bekend om de hippe monturen tegen betaalbare prijzen. Maar extra speciaal is dat het interieur gemaakt is van Antwerps plastic afval. De plastic platen bedekken de toonbanken, net als volledige wandpanelen in de winkel.
  [naar artikel]
 5. Belgisch modehuis Natan opent winkel in Parijs (15/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Natan heeft in een persbericht bekendgemaakt dat het voor het eerst een winkel zal openen in Parijs. Na boetieks in ons land en Nederland boort het nu dus ook Frankrijk aan.
  [naar artikel]
 6. Kim Huybrechts opent dit najaar dartswinkel en gaat ook workshops geven: “Uniek dat actieve darter winkel opent” (07/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische darter Kim Huybrechts opent binnenkort met zijn vrouw Dana Verhaegen een dartswinkel in hun woonplaats Nijlen. Dat is bekendgemaakt via Facebook. In de winkel zullen ook workshops gegeven worden.
  [naar artikel]
 7. Modehuis Natan opent binnenkort voor het eerst een winkel in Parijs (15/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hofleverancier Natan opent op 20 januari voor het eerst een winkel in Parijs.
  [naar artikel]
 8. Jeansmerk lanceert "extreem uitgesneden broek" voor 140 euro en het internet gelooft zijn ogen niet (04/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaans jeansmerk heeft een opmerkelijke nieuwe broek op de markt gebracht. Het “extreem uitgesneden” hebbeding kost 140 euro en laat niets...
  [naar artikel]
 9. Scheepsmagnaat Cigrang breidt moderijk uit met jeansmerk (25/10/2017 - De Tijd)
  01:04 De Antwerpse reder Christian Cigrang, bekend van de groep Cobelfret/CLdN, rijgt een nieuwe parel aan het snoer van zijn mini-imperium in de modesector. Het gaat om het Belgische jeanslabel Eat Dust.
  [naar artikel]
 10. Mag je niet gemist hebben deze week: Belgische vrienden lanceren nieuwe rum & luxueus jeansmerk opent winkel in Antwerpen (05/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop...
  [naar artikel]
 11. Deze juwelier opent een tweede vestiging in Hasselt: “Alleen stukken op maat” (06/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Juwelier Willem-Alexander Franssen opent dit najaar samen met zijn partner Annelou een tweede winkel in Hasselt. De bekende winkel in de Demerstraat met de klok op straat blijft, maar in het oud huis Flament in de Kapelstraat openen ze hun flagshipstore. Daar zullen ze eigen gemaakte juwelen verkopen.
  [naar artikel]
 12. Grootste vintagewinkel van België opent aan Meir (04/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De vintageketen Think Twice opent op 20 januari een vijfde Antwerpse vestiging. In de Twaalfmaandenstraat, een zijstraat van de Meir opent dan de grootste vintagewinkel van ons land. “Misschien wel van de Benelux, maar dat durf ik niet met 100% zekerheid zeggen. Er gaat in ieder geval plaats zijn voor 7000 stuks in de winkel”, zegt managing director Glen Van Eersel.
  [naar artikel]
 13. Slimste Zara ter wereld opent de deuren (18/09/2018 - Metro)
  In Milaan opende recent een nieuwe Zara de deuren. Op zich niet bijzonder aangezien er dagelijks een filiaal van de keten wordt geopend. Maar deze winkel is volgens eigenaar Inditex uitzonderlijk, want het is van kop tot teen uitgerust met technologische snufjes.  De Zara-winkel is gevestigd in een oud filmcomplex en het was ook het eerste filiaal dat in Italië voet aan wal zette. Het pand is uitgerust met high-tech apparatuur en moet als voorbeeld dienen voor de andere Zara’s. Zo zullen robots online bestellingen afhandelen en zal elke winkel uitgerust worden met energiezuinig systeem. De keuze voor dit filiaal in Milaan is niet toevallig. Het is namelijk één van de vijf best scorende verkooppunten. Het bericht Slimste Zara ter wereld opent de deuren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Primark opent eerste winkel in Antwerpen: diamanten tonen de weg naar T-shirts van 2,5 euro (28/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Ierse kledingketen Primark opent maandag om 10u op de Meir haar eerste winkel in de provincie Antwerpen. Er worden niet alleen goedkope kleren verkocht, maar ook hoofdtelefoons en schoenen. De winkel stelt er 550 mensen tewerk.
  [naar artikel]
 15. Andy Peelman opent dit weekend nieuwe kledingzaak: “Al zes keer meer geld in gestoken dan voorzien” (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn tv-carrière loopt als een trein, maar in ons wereldje weet je nooit wanneer het plots gedaan is.” En dus zorgde Andy Peelman (38) ervoor dat hij iets achter de hand heeft: zijn gloednieuwe kledingzaak Lorelie en Feline, die dit weekend opent in Aalst. In een uitgebreid gesprek vertelt hij over de plannen met de winkel, hoe hij alles hoopt te combineren met z’n familie en over de renovaties, die niet altijd van een leien dakje lopen. “Plots stroomde het toilet over. Zo smerig.”
  [naar artikel]
 16. Eerste Poetin Team-winkel opent in luchthaven Moskou (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Rusland is de eerste ‘Poetin Team’-winkel geopend. In de kledingwinkel kan je informele en sportieve kledij kopen in het blauw, wit en rood - niet toevallig de kleuren van de Russische vlag. President Poetin gaf persoonlijk toestemming voor de winkel. “Elk detail, elke soort textiel werd gecontroleerd en geperfectioneerd”, zegt algemeen directeur Dmitry Shishkin. Bekijk hierboven de eerste beelden van de winkel.
  [naar artikel]
 17. Parijs heeft er een hip koffieadresje bij (05/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Modehuis Jacquemus opent in de Franse hoofdstad Parijs een luxueus café, compleet gewijd aan citroenen. Eerder opende het Franse modehuis Dior ook al een luxe high-tea in Londen.
  [naar artikel]
 18. Gratis winkel in Anderlecht is blijver: “Al luxehandtassen en bakken vinylplaten weggegeven” (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De gratis winkel in de Anderlechtse Kuregemwijk is here to stay. Een viertal maanden geleden zag de winkel waar elk item gratis is het levenslicht als pop-upshop, maar ondertussen wordt het concept vanwege succes verlengd. “Met een gratis winkel sla je meerdere vliegen in één klap.”
  [naar artikel]
 19. Florapoint opent legale cannabisshop: “We voelen dat er veel interesse is” (11/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Florapoint heeft haar legale cannabisshop geopend op de Leestsesteenweg in Mechelen. In de shop kan je allerlei producten kopen op basis van cannabis, maar dan zonder de psychoactieve stof THC. “Je kan er niet high van worden”, zegt CEO Joeri Perneel. Hij heeft voor de shop een vergunning tot april 2023.
  [naar artikel]
 20. Ingestorte meubelwinkel opent na vier maanden opnieuw de deuren: “Heel blij met het resultaat” (04/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Uitbaters Tess De Schutter en Jeff Maes van meubelwinkel Beds & Home kunnen, sinds zondag, eindelijk opnieuw klanten ontvangen. In september stortte het plafond van hun winkel op de Boomsesteenweg in Antwerpen in en was er 800 van de 1.150 vierkante meter kapot. Het duurde maanden tot ze aan de renovatiewerken konden beginnen, “maar nu is de winkel prachtig geworden”, zegt Tess.
  [naar artikel]
 21. INTERVIEW. Hij droomde ooit van dansen met Camille, nu van cadeauwinkels openen in Amsterdam en Parijs: dit is het succesverhaal van Thomas Nouws (24) (29/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij was muziekleraar met een passie voor opgezette vlinders die droomde van een bestaan als musicalster naast Camille. Maar volgende week opent Thomas Nouws zijn 24ste Jacob’s Conceptstore en dat zijn er precies evenveel als zijn leeftijd. Maar nog is zijn knaldrang niet voldaan: “Volgend jaar wil ik tien winkels in Amsterdam. En in Parijs heb ik 46 locaties waar ik een winkel zou willen. Ook eentje op de Champs Elysées, ja. Naast Dior.” Dit is het verhaal van een piepjonge ondernemer met de branie van de wereldveroveraar.
  [naar artikel]
 22. Discountketen Action opent 2000ste winkel in Praag (20/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse discountketen Action opent donderdag zijn tweeduizendste filiaal. De nieuwste winkel is gesitueerd in de Tsjechische hoofdstad Praag. Volgens Action-topvrouw Hajir Hajji, die zelf ooit als vakkenvuller begon bij de keten, is de opening “een geweldige mijlpaal”. Ze zegt dat de keten in de nabije toekomst nog sneller wil groeien.
  [naar artikel]
 23. Delvaux opent eerste winkel in De Verenigde Staten (17/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Delvaux steekt de grote plas over en opent een winkel aan Fifth Avenue in New York. Het Belgische modehuis, dat sinds 1829 dames voorziet van elegante handtassen, opent daarmee zijn eerste winkel in De Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 24. Andy Peelman opent dit jaar een tweedehands kledingzaak: “Die is later voor mijn vrouw” (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Andy Peelman (38) bereidt de opening van een eigen kledingwinkel voor. Op 1 oktober gaan de deuren open in Aalst. “Een tweedehandszaak voor dames, maar high end”, klinkt het bij het voormalig ‘Buurtpolitie’-gezicht. Hij vertelt waarom hij de keuze maakte om in de retailsector te stappen, hoe betrokken hij zal zijn en hoe het zit met zijn eigen kleerkast. “Ja, ik kan soms behoorlijk wat uitgeven.”
  [naar artikel]
 25. Dries Van Noten opent eerste winkel in de VS (08/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Los Angeles opent vrijdag een winkel van Dries Van Noten. Dat is aangegeven op de website van de Belgische ontwerper. Het is de eerste winkel die Van Noten opent in de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 26. Natan opent eerste winkel in Parijs: favoriet van koningin Mathilde, maar in Franse hoofdstad is hij kleine Belg (22/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dries Van Noten, Maison Margiela, Essentiel, Scapa: het aantal Belgische modemerken met een eigen boetiek in Parijs is op de vingers van één hand te tellen. Aan dat exclusieve lijstje mag designer Edouard Vermeulen (62) nu de naam van Natan toevoegen. De favoriete kledingontwerper van koningin Mathilde heeft deze week zijn eerste winkel in de internationale modehoofdstad geopend. “Voor het prestige”, geeft hij toe.
  [naar artikel]
 27. Nieuwe CBD-shop in Antwerpen verkoopt cannabis-gerelateerde producten: “Het is hier geen drugshol” (13/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Deurne is een opmerkelijke winkel rijker. In Florapoint op de Lakborslei kan u terecht voor CBD-producten en toebehoren. Toch, high zal u van de producten niet worden.
  [naar artikel]
 28. Dille & Kamille opent eerste winkel in Limburg (25/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dille & Kamille, bekend om zijn duurzame huis-, tuin- en keukenbenodigdheden, opent op vrijdag 29 juni een winkel in Hasselt. De nieuwe winkel in de Maastrichterstraat is reeds de 11e Belgische vestiging van het Nederlandse familiebedrijf.
  [naar artikel]
 29. Collega koopt winkel in lederwaren die na 151 jaar sloot: “Ik ben ook geboren tussen de handtassen” (26/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Fantastisch nieuws voor de Bruul in Mechelen. Leo Lenaerts (65) heeft zijn handelspand in het Bruulcenter verkocht aan een collega uit Aalst. Wim D’haese (55) opent er op vrijdag 10 december een nieuwe winkel in lederwaren, zijn vierde al. “Net zoals Leo ben ik geboren tussen de handtassen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 30. Vive le vélo, vive le commerce: Karl Vannieuwkerke opent eerste winkel rond merchandising gelijknamig tv-programma (25/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zeg niet langer tv-programma tegen Vive le vélo!. Het is intussen een heus merk. De kledinglijn is er weliswaar al een tijdje, maar vanaf zaterdag is er ook een eigen winkel in Diksmuide en daarna nog fiets- en wandelroutes. Slaat dit aan, dan worden de routes mogelijk uitgebreid naar de rest van Vlaanderen. Merkenspecialist Frederik Picard twijfelt er niet aan. “Elk bedrijf zou maar al te graag in hun positie zitten.” Maar wie verdient daar eigenlijk aan?
  [naar artikel]
 31. Vive le vélo, vive le commerce: Karl Vannieuwkerke opent eerste winkel rond merchandising gelijknamig tv-programma (25/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Zeg niet langer tv-programma tegen Vive le vélo!. Het is intussen een heus merk. De kledinglijn is er weliswaar al een tijdje, maar vanaf zaterdag is er ook een eigen winkel in Diksmuide en daarna nog fiets- en wandelroutes. Slaat dit aan, dan worden de routes mogelijk uitgebreid naar de rest van Vlaanderen. Merkenspecialist Frederik Picard twijfelt er niet aan. “Elk bedrijf zou maar al te graag in hun positie zitten.” Maar wie verdient daar eigenlijk aan?
  [naar artikel]
 32. Vive le vélo, vive le commerce: Karl Vannieuwkerke opent eerste winkel rond merchandising gelijknamig tv-programma (25/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Zeg niet langer tv-programma tegen Vive le vélo!. Het is intussen een heus merk. De kledinglijn is er weliswaar al een tijdje, maar vanaf zaterdag is er ook een eigen winkel in Diksmuide en daarna nog fiets- en wandelroutes. Slaat dit aan, dan worden de routes mogelijk uitgebreid naar de rest van Vlaanderen. Merkenspecialist Frederik Picard twijfelt er niet aan. “Elk bedrijf zou maar al te graag in hun positie zitten.” Maar wie verdient daar eigenlijk aan?
  [naar artikel]
 33. Winkel zonder kassa opent in Hasselt: “Het systeem bedriegen lukt niet” (09/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het bedrijvencentrum Corda Campus in Hasselt opent een volledig geautomatiseerde voedingswinkel zonder kassa. De Campus voert een proefproject uit waarmee het wil experimenteren met technologie en voeding.
  [naar artikel]
 34. Japanse modeketen Uniqlo opent dit najaar eerste winkel in Brussel (18/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kledingketen Uniqlo opent in het najaar van 2017 een winkel in onze hoofdstad. Het is al de derde Uniqlo-winkel in ons land, naast filialen in
  [naar artikel]
 35. Paul telde aan de kassa 2 euro te veel neer voor zijn batterijen: “Moet de winkel me dan niet terugbetalen?” (24/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Dit is waarschijnlijk de kleinste klacht die Voor U Opgelost ooit heeft gehad”, steekt lezer Paul Jannes van wal. “In de winkel hing een prijskaartje van 5,95 euro bij de batterijen. Maar ik moest 7,95 euro betalen. Kan dat?”
  [naar artikel]
 36. Islamitische Hadiethshop opent eerste fysieke winkel: van Eid feestartikelen tot kinderboeken of Qur’an familiespel (14/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De populaire webwinkel en uitgeverij Hadieth Benelux heeft op de Turnhoutsebaan een eerste fysieke winkel geopend. “Die vraag klonk luid vanuit de moslimgemeenschap”, zegt ondernemer Zakaria Talhaoui. Hadiethshop is een islamitische winkel waar klanten terecht kunnen voor onder meer wenskaarten, feestartikelen, islamitische kinderboeken, geschenkpakketten,… “Borgerhout is onze eerste franchisezaak. Vanaf hier willen we uitbreiden naar de rest van België en Nederland.”
  [naar artikel]
 37. “Mijn dochtertje durft niet meer naar buiten”: ouders van Nusria (8) reageren nadat jongeman (21) haar in elkaar slaat op Antwerps pleintje (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik snap niet dat die gast al op vrije voeten is.” Dat zeggen de ouders van het 8-jarig meisje dat woensdag op een Antwerps speelplein uit het niets in elkaar werd geslagen. De 21-jarige dader werd eerst opgepakt, maar nadien terug vrijgelaten. “Als hij niet in de cel behoort, dan wel in een instelling. Zo’n laffe daad kan je gewoonweg niet goedpraten.”
  [naar artikel]
 38. Carmen geeft werk in de zorgsector op en start winkel in Scherpenheuvel, maar winkel nog altijd dicht wegens coronacrisis (05/05/2020 - VRT NWS)
  Carmen Servando uit Herk-de-Stad had het zich anders voorgesteld. Ze zei haar job in de thuiszorg op en begon met een winkel in het centrum van Scherpenheuvel. De opening was gepland voor 1 april. Wegens de coronacrisis heeft de winkel nog altijd zijn deuren niet kunnen openen. Normaal gaat de winkel volgende week maandag open.
  [naar artikel]
 39. Horlogemerk Breitling opent eerste winkel in Benelux: “Blij dat we in Antwerpen neerstrijken” (11/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Goed nieuws voor fans van (dure) uurwerken: de gerenommeerde Zwitserse horlogefabrikant Breitling opende maandagavond in de Leopoldstraat zijn eerste winkel in de Benelux. Medewerkers, influencers en merkambassadeurs klonken er samen op de komst van het luxegoed. Wielrenner Jasper Stuyven was ook van de partij: “Een grote overwinning is een goed excuus voor nieuw exemplaar.”
  [naar artikel]
 40. Nederlandse dreadlockkapper opent winkel in Olen (28/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Nederlander Tijmen van Hout (29) opent zaterdag in de Stationsstraat in Onze-Lieve-Vrouw Olen een gloednieuwe en bijzondere winkel. “In Sensa Veria & Dread Love kan je terecht voor dreadlocks, maar we hebben ook een ruim aanbod aan natuurlijke verzorgingsproducten en heel veel originele cadeau-artikelen. Een bezoek aan de winkel moet ook een beleving zijn”, meent Tijmen.
  [naar artikel]
 41. Jumbo opent in Antwerpen 28ste Vlaamse winkel, maar groeit trager dan verwacht: “Miljoenen verlies en dat zal nog toenemen” (02/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Supermarktketen Jumbo heeft woensdag in de Lange Leemstraat in Antwerpen zijn achtentwintigste winkel in Vlaanderen geopend. In 2019, toen in de Limburgse gemeente Pelt de eerste Vlaamse Jumbo open ging, wilde de keten tegen eind 2024 honderd winkels in Vlaanderen hebben. Dat doel zal Jumbo niet halen. “Als wij een vergunning aanvragen, wordt er vaak een beroepsprocedure aangespannen door concurrerende supermarkten of buurtbewoners. Dat vertraagt onze groei”, zegt Peter Isaac, directeur van Jumbo in België. Volgens retailexpert Jorg Snoeck zal Jumbo niet meer lang in ons land blijven: “Als Jumbo dit jaar niet uit Vlaanderen vertrekt, zal het wellicht volgend jaar zijn”
  [naar artikel]
 42. JBC opent nieuwe winkel… in Fortnite (02/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  JBC opent een nieuw filiaal. Niet in België of op planeet aarde, zoals je zou denken, de nieuwe winkel komt er in Fortnite. En nee, dat is geen aprilgrap.
  [naar artikel]
 43. Coolblue opent derde winkel in Vlaanderen (18/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De online retailer Coolblue opent in oktober een derde fysieke winkel in Vlaanderen. In de winkel in Sint-Stevens-Woluwe zullen 20 mensen aan de
  [naar artikel]
 44. Franse budgetketen opent eerste winkel in Vlaanderen (26/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Brugse Steenstraat opent op zaterdag 29 september een Kiabi-winkel de deuren. De Franse confectieketen realiseerde de afgelopen twee jaar al zes winkels in ons land, maar nu is voor het eerst Vlaanderen aan de beurt.
  [naar artikel]
 45. Stany Crets beleeft “bitse encounter” in Colruyt-winkel: “Ik heb verder gezwegen, want mijn dochter was erbij” (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Acteur Stany Crets heeft een naar eigen zeggen “bitse encounter” beleefd in een Colruyt-winkel, waar een medewerker weigerde om zijn boodschappen in te laden in de boodschappentas van een andere winkel.
  [naar artikel]
 46. Stany Crets beleeft “bitse encounter” in Colruyt-winkel: “Ik heb verder gezwegen, want mijn dochter was erbij” (03/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Acteur Stany Crets heeft een naar eigen zeggen “bitse encounter” beleefd in een Colruyt-winkel, waar een medewerker weigerde om zijn boodschappen in te laden in de boodschappentas van een andere winkel.
  [naar artikel]
 47. Stany Crets beleeft “bitse encounter” in Colruyt-winkel: “Ik heb verder gezwegen, want mijn dochter was erbij” (03/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Acteur Stany Crets heeft een naar eigen zeggen “bitse encounter” beleefd in een Colruyt-winkel, waar een medewerker weigerde om zijn boodschappen in te laden in de boodschappentas van een andere winkel.
  [naar artikel]
 48. Stany Crets beleeft “bitse encounter” in Colruyt-winkel: “Ik heb verder gezwegen, want mijn dochter was erbij” (03/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Acteur Stany Crets heeft een naar eigen zeggen “bitse encounter” beleefd in een Colruyt-winkel, waar een medewerker weigerde om zijn boodschappen in te laden in de boodschappentas van een andere winkel.
  [naar artikel]
 49. Stier ontsnapt uit slachthuis en zet winkel op stelten: “Het is alsof hij wraak wou nemen” (20/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Lima, de hoofdstad van Peru, is een stier losgeslagen in een winkel. Het dier was op weg naar het slachthuis maar kon per toeval ontsnappen. Het liep recht een winkeltje binnen en schopte er alles kapot. “Alles wat hij tegenkwam, moest kapot”, zegt de eigenaar van de winkel. “Het is alsof hij wraak wou nemen op mensen.” Na een 40-tal minuten werd de stier overmeesterd en vastgebonden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy