De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

GEZOND ONDERNEMEN Inge Louf van Oy: ‘Met een gezonde geest in een gezond lichaam bereik je meer’

Gezond.be

25/01/2023 - 06:24

Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Inge Louf van Oy. 1. Wat is Oy? ‘Oy staat voor dermatocosmetica met een farmaceutische achtergrond. Als apotheker ontwikkel ik zelf de formules waarbij we alledaagse ongemakken oplossen die de […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Inge Louf van Oy: ‘Met een gezonde geest in een gezond lichaam bereik je meer’ verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. GEZOND ONDERNEMEN Inge De Muynck van Wolfin Eyewear: ‘Ondernemen is en blijft een leerproces’ (04/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Inge De Muynck van Wolfin Eyewear. 1. Wat is Wolfin Eyewear? ‘Wolfin is meer dan zomaar een Belgisch eyewearmerk. Met de verhalen die we delen hoop ik andere mensen te inspireren of […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Inge De Muynck van Wolfin Eyewear: ‘Ondernemen is en blijft een leerproces’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 2. GEZOND ONDERNEMEN Jochim Goedeweeck van Zenko: ‘Ondernemen is geen sprint maar een marathon’ (22/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jochim Goedeweeck van Zenko. 1. Wat is Zenko? ‘Zenko is een snack bedrijf gespecialiseerd in het transformeren van eeuwenoude superfoods tot gezonde, moderne en plantbased snacks die goed zijn voor […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jochim Goedeweeck van Zenko: ‘Ondernemen is geen sprint maar een marathon’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 3. GEZOND ONDERNEMEN Jill Cnudde van BBODY: ‘Je droom verwezenlijken blijft een magisch gevoel’ (07/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jill Cnudde van BBODY. Wat is BBODY? ‘BBODY is een Belgisch merk dat zich specialiseert in gezonde, natuurlijke voeding, superfoods en huidverzorging. BBODY helpt mensen bij het behalen van […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jill Cnudde van BBODY: ‘Je droom verwezenlijken blijft een magisch gevoel’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 4. GEZOND ONDERNEMEN Julie van Breedam en Laura Boone van PŌW: ‘Elke ondernemer heeft af en toe slapeloze nachten, dat is oké’ (08/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Julie van Breedam en Laura Boone van PŌW. 1. Wat is PŌW? ‘Onze poedermixen zijn de ideale aanvulling voor een gezonde, energieke en bewuste levensstijl. Te gebruiken als sapje of […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Julie van Breedam en Laura Boone van PŌW: ‘Elke ondernemer heeft af en toe slapeloze nachten, dat is oké’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 5. ‘Vertragen mag, stoppen niet’: drie tips van een bokscoach om gezond en fit te worden (25/10/2021 - De Morgen)
  Zijn lijf van honderdvijftig kilo dreigde het te begeven, toen hij tien jaar geleden op de spoed belandde. Vandaag is Johan ‘Allbear’ Albert (43) vijftig kilo lichter en helpt hij als bokscoach anderen in hun streven naar een gezonde geest én een gezond lichaam.
  [naar artikel]
 6. GEZOND ONDERNEMEN Jelle De Smet en Paul Marchal van Morrow: ‘X’ (09/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jelle De Smet en Paul Marchal van brillenmerk Morrow. Wat is Morrow? Jelle: ‘Morrow is een innovatief Belgisch bedrijf dat autofocale brillen op de markt brengt. Dat is een […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jelle De Smet en Paul Marchal van Morrow: ‘X’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 7. GEZOND ONDERNEMEN Isabelle Ulenaers van SELF: ‘Elk mailtje van een tevreden klant is een hoogtepunt’ (23/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Isabelle Ulenaers van het natuurlijke cosmeticamerk SELF. Wat is SELF? ‘SELF werd ontwikkeld voor vrouwen die de beste huidverzorging ter wereld willen, zonder een druppel kunstmatige chemicaliën. Als vrouw hoef […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Isabelle Ulenaers van SELF: ‘Elk mailtje van een tevreden klant is een hoogtepunt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 8. GEZOND ONDERNEMEN Joris Jansen van YOKUU: ‘We willen de schoonmaakindustrie op z’n kop zetten’ (30/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Joris Jansen van het ecologische schoonmaakmerk YOKUU. Wat is YOKUU?  ‘YOKUU is een Belgische start-up met probiotische schoonmaakproducten. We werken met een hergebruiksysteem, want dat is niet alleen beter voor […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Joris Jansen van YOKUU: ‘We willen de schoonmaakindustrie op z’n kop zetten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 9. GEZOND ONDERNEMEN Stijn Donné van Niamh: ‘Een lekkere boterham is de beste manier om je dag gezond te starten’ (01/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Stijn Donné van Niamh. 1. Wat is Niamh? ‘Niamh is het merk bij uitstek in bakmixen voor de thuisbakker die houdt van creativiteit. De consument vindt in Niamh steeds een twist. In de speelse […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Stijn Donné van Niamh: ‘Een lekkere boterham is de beste manier om je dag gezond te starten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 10. GEZOND ONDERNEMEN Xavie Battel van XAVIES’: ‘Ik wil aandacht besteden aan de levensstijl van anderen die zich veel fitter en energieker willen voelen.’ (08/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Xavie Battel van XAVIES’. 1. Wat is XAVIES’? ‘XAVIES’ is van oorsprong een granolabakkerij. Maar dat is ondertussen niet meer de essentie van de onderneming. XAVIES’ vertrekt vanuit een missie: […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Xavie Battel van XAVIES’: ‘Ik wil aandacht besteden aan de levensstijl van anderen die zich veel fitter en energieker willen voelen.’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 11. GEZOND ONDERNEMEN Hadi Kamouh van Clyde For Men: ‘Leef je dromen in plaats van je leven te dromen!’ (08/11/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij de komende weken inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Hadi Kamouh van huidverzorgingsmerk Clyde For Men. Wat is Clyde For Men? ‘Clyde For Men is het eerste Belgische merk met huidverzorgingsproducten voor mannen dat ook nog eens biologisch […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Hadi Kamouh van Clyde For Men: ‘Leef je dromen in plaats van je leven te dromen!’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 12. GEZOND ONDERNEMEN Stephanie Hauben van SuccesPlanner: ‘Onze producten helpen mensen bij het bewaken van hun mentale gezondheid’ (28/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Stephanie Hauben, samen met haar man Niki Thomassen oprichter en zaakvoerder van SuccesPlanner. Wat is SuccesPlanner?‘SuccesPlanner is een merk dat tools ontwikkelt die mensen meer structuur, houvast en rust in hun […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Stephanie Hauben van SuccesPlanner: ‘Onze producten helpen mensen bij het bewaken van hun mentale gezondheid’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 13. GEZOND ONDERNEMEN Bavo Verstraeten van Finca de Fran: ‘We hebben de kennis van Belgen over olijfolie onderschat’ (14/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Bavo Verstraeten van Finca de Fran. Wat is Finca de Fran? ‘Finca de Fran is een premium merk van extra vierge olijfolie, biologisch geproduceerd in het zuiden van Spanje, in […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Bavo Verstraeten van Finca de Fran: ‘We hebben de kennis van Belgen over olijfolie onderschat’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 14. GEZOND ONDERNEMEN Maxim Christiaen van Metis: ‘Met enkel een goed product of een goed idee kom je er niet’ (15/03/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Maxim Christiaen van Metis. 1. Wat is Metis? ‘Metis is een familiebedrijf van voedingssupplementen opgericht door apotheker Dirk, mijn vader. We ontwikkelen zeer effectieve en natuurlijke formules voor de dagelijkse […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Maxim Christiaen van Metis: ‘Met enkel een goed product of een goed idee kom je er niet’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 15. Eerste graad Mosa-RT sport erop los tijdens sportdag (26/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘Mens sana in corpore sano’ of een gezonde geest in een gezond lichaam: dat is de visie van de leerkrachten lichamelijke opvoeding van de eerste graad van Mosa-RT in de vestiging in Neeroeteren en Maaseik. En met resultaat. Tijdens de sportdag, die startte met een gezond en lekker ontbijt, werd de hele dag gesport. Daarbij stonden fairplay, samenwerken en inzet voorop.
  [naar artikel]
 16. Hoe sporten niet alleen je lichaam fit houdt (04/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er wordt weleens gezegd dat het belangrijk is om te leven met een gezonde geest in een gezond lichaam. Proficiat aan al diegenen die zich de
  [naar artikel]
 17. GEZOND ONDERNEMEN Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr: ‘We hebben twee jaar moeten doorzetten om te bewijzen dat wat we doen zinvol is’ (18/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr. 1. Wat is Skindr? ‘Skindr is een app die komaf maakt met de ellenlange wachttijden binnen de dermatologie. Patiënten laden foto’s op, beschrijven […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Annelies Avermaete en Jochen Boeykens van Skindr: ‘We hebben twee jaar moeten doorzetten om te bewijzen dat wat we doen zinvol is’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 18. Van lokale superfoods tot mindful moestuinieren: met deze 7 tips houd je jezelf én de planeet gezond (07/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schat dat elk jaar meer dan 13 miljoen sterfgevallen te wijten zijn aan vermijdbare milieu-oorzaken. Denk aan de pandemie, de klimaatcrisis en de toename van chronische ziekten als kanker en astma. Vandaag, op Wereldgezondheidsdag, vestigt de WHO dan ook de aandacht op de link tussen een gezonde planeet, een gezonde geest en een gezond lichaam. Zeven concrete tips om ook in je eigen leven die drie cruciale pijlers mooi te laten samensmelten.
  [naar artikel]
 19. GEZOND ONDERNEMEN Carine Droeven van Signe Nature: ‘Onze reputatie werd voornamelijk opgebouwd door mond-tot-mondreclame’ (11/01/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Carine Droeven van Signe Nature. 1. Wat is Signe Nature? ‘Het verhaal van Signe Nature begon in 2000. Signe Nature is een Belgisch merk van dameskleding met een casual chique-uitstraling, […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Carine Droeven van Signe Nature: ‘Onze reputatie werd voornamelijk opgebouwd door mond-tot-mondreclame’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 20. Waarom té gezond eten ook ongezond kan zijn (10/06/2018 - De Morgen)
  Is gezond eten een obsessie geworden? Ja, vrezen de experts. Want té gezond willen eten is allesbehalve gezond. Niet voor het lichaam en niet voor de geest. 'Ik heb liever dat mensen een chocoladewafel eten en ervan genieten, dan dat ze dat compenseren met een stapel rijstwafels.'
  [naar artikel]
 21. GEZOND ONDERNEMEN Sarah Dhiet en Stijn De Graaf van Gutss: ‘Een alcoholvrij aperitief is niet alleen lekker, maar soms ook noodzakelijk’ (22/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Sarah Dhiet en Stijn De Graaf van Gutss. 1. Wat is Gutss? ‘Belgisch, alcoholvrij, vegan en perfect voor al je favoriete aperitieven. Gutss is hét alternatief om te genieten van […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Sarah Dhiet en Stijn De Graaf van Gutss: ‘Een alcoholvrij aperitief is niet alleen lekker, maar soms ook noodzakelijk’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 22. GEZOND ONDERNEMEN Neri De Meester van Omage: ‘Omage gebruikt eeuwenoude rijpingstechnieken en is innoverend tegelijk dankzij ons gebruik van uitsluitend plantaardige ingrediënten’ (21/12/2022 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Neri De Meester van het veganistische ‘kaas’merk Omage. Wat is Omage? ‘Omage is an homage to fromage, but we make it plant based. Onze slagzin vertelt al veel. We produceren plantaardige alternatieven […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Neri De Meester van Omage: ‘Omage gebruikt eeuwenoude rijpingstechnieken en is innoverend tegelijk dankzij ons gebruik van uitsluitend plantaardige ingrediënten’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 23. GEZOND ONDERNEMEN Jürgen Degrande van Edgard & Cooper: ‘Niet alleen onze honden, maar ook wij hadden onze buik vol van al het overbewerkt diereneten op de markt’ (01/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Jürgen Degrande, co-founder van Edgard & Cooper. 1. Wat is Edgard & Cooper? ‘Edgard & Cooper is een Belgisch merk van premium honden- en kattenvoeding. We gebruiken verse, eerlijke en […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Jürgen Degrande van Edgard & Cooper: ‘Niet alleen onze honden, maar ook wij hadden onze buik vol van al het overbewerkt diereneten op de markt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 24. Welzijn werkt op Lucerna (20/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Onder het klassieke motto 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' nam het hele Lucernacollege van Houthalen deel aan een grootscheepse welzijnsdag.
  [naar artikel]
 25. GEZOND ONDERNEMEN Miguel Uytterhaegen en Lien De Vroe van Four Roses: ‘Onze veerkracht werd erg hard op de proef gesteld, maar we zijn er als bedrijf enorm sterk uitgekomen’ (15/02/2023 - Gezond.be)
  Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Miguel Uytterhaegen en Lien De Vroe van Four Roses. 1. Wat is Four Roses? ‘Four Roses is een op-en-top Belgisch merk dat staat voor vrouwelijkheid en pit met een stoerkantje. Met […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Miguel Uytterhaegen en Lien De Vroe van Four Roses: ‘Onze veerkracht werd erg hard op de proef gesteld, maar we zijn er als bedrijf enorm sterk uitgekomen’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 26. Van gezonde beautyproducten tot een spelboek voor zwangere vrouwen: vijf shoptips waar je blij van wordt (16/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hydrateren, smeren en vooral blijven lachen. Billie ging op zoek naar het geheim van een gezonde geest in een gezond lichaam. Deze must-haves toveren zonder twijfel een glimlach op je gezicht.
  [naar artikel]
 27. Dit is het grootste misverstand over gezond eten volgens foodblogger Karolien Olaerts (03/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Gezond en lekker eten: daar draait het om in het leven van Karolien Olaerts. De dame is het brein achter de foodblog Karola’s Kitchen, dat sinds kort ook als kookboek in de rekken ligt. In onze videorubriek ‘… kopt binnen’ beantwoordt ze onder meer enkele vragen over gezond eten. “Het grootste misverstand over eten is dat er gezonde en ongezonde producten zijn”, vertelt de foodblogger. “Dat is niet zo. Je hebt alleen gezonde of ongezonde eetpatronen.”
  [naar artikel]
 28. Personal trainer van Daenerys verklapt: "Dit is het geheim voor een fit lichaam" (29/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het credo waar personal trainer van de sterren, James Duigan, bij zweert. Zo zorgt hij er onder
  [naar artikel]
 29. Is pure chocolade nu echt gezond? (10/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Pure chocolade is goed ingeburgerd in onze dagelijkse ‘gezonde’ keuken en zou gezond zijn, of op z’n minst gezonder dan melkchocolade of de witte...
  [naar artikel]
 30. OPINIE. Is pure chocolade nu echt gezond? (10/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Pure chocolade is goed ingeburgerd in onze dagelijkse ‘gezonde’ keuken en zou gezond zijn, of op z’n minst gezonder dan melkchocolade of de witte...
  [naar artikel]
 31. Zo maak je gezond gebruik van de beste kantoormeubelen (23/11/2022 - Gezond.be)
  Geschreven met branded content van VidaXL Dat een gezonde houding belangrijk is voor een gezond lichaam is geen geheim. Het kan dan ook niet vaak genoeg benadrukt worden dat je op de juiste manier achter jouw bureau wilt zitten. Niet alleen ben je zo productiever, je kunt ook fysieke klachten op de lange termijn vermijden. […] Het bericht Zo maak je gezond gebruik van de beste kantoormeubelen verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 32. 'Superbejaarden' kunnen ons helpen gezond oud te worden én vooral scherp te blijven (20/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Superbejaarden’, mensen die moeiteloos gezond én scherp van geest een zeer hoge leeftijd bereiken, zijn al jarenlang een groot mysterie voor de...
  [naar artikel]
 33. Diëtist neemt ‘gezonde’ ontbijtgewoontes onder de loep: “Donker brood is vaak gemaakt van witte bloem” (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Geen betere manier om de dag te starten dan met een gezond ontbijt. Maar over wat ‘gezond’ precies inhoudt, zijn de meningen nogal verdeeld. Wij...
  [naar artikel]
 34. Leraren SAB dagen hun leerlingen sportief uit (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De coronamaatregelen zorgen er al een tijdje voor dat de lessen LO niet meer in de normale omstandigheden kunnen doorgaan. Omdat ze in het Sint-Augustinusinstituut Bree veel belang hechten aan een gezonde geest in een gezond lichaam, werd er een challenge tussen de leerlingen en leerkrachten georganiseerd.
  [naar artikel]
 35. Gezondheidsweek wordt verwenweek in basisschool Sint-Jan (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na de vele nieuwjaarswensen werd duidelijk dat iedereen vooral gezond wil blijven. Gelukkig kan gezond eten ook lekker zijn. Af en toe de beentjes strekken, is goed voor lichaam en geest en af en toe genieten van quality time voor jezelf of samen met vrienden... Het draagt alleen maar bij tot een fit lichaam. Dus gingen alle kinderen van basisschool Sint-Jan aan de slag.
  [naar artikel]
 36. Hoe (on)gezond is het echt om tussendoortjes te eten? (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Drie maaltijden per dag en twee gezonde tussendoortjes, klinkt vaak het advies voor wie gezond wil eten. Maar wat is een gezond tussendoortje, en...
  [naar artikel]
 37. Diëten is helemaal uit, écht en gezond eten is in (21/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Gezond is het nieuwe slank’ en ‘fit is het nieuwe dun’. Is het je ook al opgevallen dat je zulke slogans meer en meer ziet opduiken? Ze luiden een...
  [naar artikel]
 38. Zijn groenteburgers gezonder en kan de natuur je genezen? 7 inzichten over de impact van de planeet op onze gezondheid (07/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schat dat elk jaar meer dan 13 miljoen sterfgevallen te wijten zijn aan vermijdbare milieu-oorzaken. Denk aan de pandemie, de klimaatcrisis en de toename van chronische ziekten als kanker en astma. Vandaag, op Wereldgezondheidsdag, vestigt de WHO dan ook de aandacht op de link tussen een gezonde planeet, een gezonde geest en een gezond lichaam. Zeven concrete tips om ook in je eigen leven die drie cruciale pijlers mooi te laten samensmelten.
  [naar artikel]
 39. Hoe gezond zijn kant-en-klaarmaaltijden? (25/11/2021 - De Morgen)
  Van stoommaaltijden tot salades: supermarkten staan vol met kant-en-klaarmaaltijden, die worden aangeprezen met woorden als ‘vers’ en ‘gezond’. Lekker makkelijk, maar zijn ze ook gezond?
  [naar artikel]
 40. 21 dagen gezond: deze apps maken gezond leven een stuk makkelijker (28/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 18: Foodstand, Kies Ik Gezond,...
  [naar artikel]
 41. 21 dagen gezond: gezond eten betekent niet dat je moet honger lijden. Zo ga je altijd voldaan van tafel (16/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 6: voor veel mensen staat gezond...
  [naar artikel]
 42. Vitamine Zee volstaat niet! (04/06/2018 - Metro)
  Na jaren in de horeca koos Jan Decock voor Jan De Nul Group. “ Al zes jaar verzorg ik met heel veel plezier de maaltijden aan boord.” “Sinds kort op het gloednieuwe multipurpose-schip, de Adhémar de Saint-Venant”, zegt Jan. De high-end infrastructuur in de keuken blinkt, net zoals de enthousiaste Jan. De chef scherpt zijn messen en gaat ermee aan de slag, ondertussen honderduit pratend over zijn vak. Fier en begeesterd verdedigt hij een gezonde en verse keuken. Als geen ander is hij ervan overtuigd dat gezond én lekker koken hand in hand gaan. Gezonde evenwichtige voeding is niet alleen de juiste brandstof voor het lichaam, maar ook voor de geest. Een gezonde geest in een gezond lichaam geldt uiteraard ook aan boord. “Geen chocoladebars, bijvoorbeeld, maar ik maak zelf verse desserts. Ik ga er prat op om zes weken lang gevarieerd én vers te koken. Op die manier wil ik crew en staff op gezonde wijze culinair in de watten leggen. Je bent immers wat je eet”, lacht Jan. Alsof het niets is, tovert hij een heerlijk gerecht uit zijn koksmouwen. Het smaakt nog heerlijker dan het eruitziet. De bemanning mag van geluk spreken met zo’n chef! Een leger marcheert op zijn maag. Napoleon wist het al. Bij Jan De Nul Group is gezonde voeding cruciaal. Want vitamine Zee volstaat niet. Dat staat vast. Het bericht Vitamine Zee volstaat niet! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Het belang van een gezonde lever: de expert legt uit + win 5 exemplaren van ‘Er ligt meer op je lever dan je denkt’ (13/03/2023 - Gezond.be)
  Jammer genoeg wordt onze lever in de medische wereld – en ook daarbuiten – nog te weinig besproken. Toch is de lever een orgaan met een vitale functie. Maar wat doet de lever juist voor ons lichaam? Hoe ontstaat een belaste lever en hoe kunnen we die vermijden? Amandine De Paepe, voedingswetenschapper en founder van […] Het bericht Het belang van een gezonde lever: de expert legt uit + win 5 exemplaren van ‘Er ligt meer op je lever dan je denkt’ verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 44. “Quino-wa, mama?!?” Is al die ‘gezonde voeding’ wel zo gezond voor onze kinderen? 5 tips van de diëtiste! (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sojamelk, haverdrankjes, gojibessen, quinoa, bio-appels: bewust en gezond eten vindt - mede dankzij de vele healthy foodgoeroes - vlot z’n weg naar...
  [naar artikel]
 45. Gezonde inspiratie voor het weekend: drie lifehacks uit ‘Mentale lifehacks’ van Caroline Bruynseels + win 5 exemplaren (11/03/2023 - Gezond.be)
  Weet jij – alweer – niet wat te doen dit weekend? Wij redden je met veel plezier uit de nood, door elke week een ‘gezond’ boek voor te stellen. Deze week delen we drie lifehacks uit ‘Mentale lifehacks’ van Caroline Bruynseels. Als je nog inspiratie wil, hebben we trouwens goed nieuws, want wij mogen vijf […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: drie lifehacks uit ‘Mentale lifehacks’ van Caroline Bruynseels + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 46. “Het kost veel tijd en je eet altijd havermout als ontbijt”: clichés over gezond eten onder de loep (16/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Je kan je duizend keer voornemen om gezonder te gaan eten, of je kan het gewoon doen. En nee, dat betekent niet dat je uren in de keuken moet staan en geen aardappelen meer mag eten. Gezonde foodie Steffi Vertriest, die volgende week haar nieuwe kookboek ‘Méér Gezonde Goesting’ uitbrengt en een nieuw seizoen van het programma ‘De Gezonde Goesting op njam! presenteert, fileert voor ons enkele clichés over gezond eten.
  [naar artikel]
 47. “Het kost veel tijd en je eet altijd havermout als ontbijt”: clichés over gezond eten onder de loep (16/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Je kan je duizend keer voornemen om gezonder te gaan eten, of je kan het gewoon doen. En nee, dat betekent niet dat je uren in de keuken moet staan en geen aardappelen meer mag eten. Gezonde foodie Steffi Vertriest, die volgende week haar nieuwe kookboek ‘Méér Gezonde Goesting’ uitbrengt en een nieuw seizoen van het programma ‘De Gezonde Goesting op njam! presenteert, fileert voor ons enkele clichés over gezond eten.
  [naar artikel]
 48. Met deze tips heb je altijd een gezonde maaltijd op tafel: “Gezond koken kan in een kwartier” (03/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de grootste mythes die er over gezond eten bestaan, is wel dat het veel tijd kost. Tijd die we niet meer hebben met onze veeleisende job en...
  [naar artikel]
 49. Doe mee aan de ‘10 dagen masturbatie’-challenge, want dat is gezond. Seksuoloog: “Houdt je seksuele machine geolied” (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Wet January’ is de maand van de masturbatiechallenge: seksuoloog Michelle Hufkens daagt je uit om elke dag, en dat tien dagen na elkaar, te masturberen. Want dat is niet alleen fijn, maar ook nog eens gezond. Voor je lichaam, je zelfvertrouwen en zelfs voor je relatie. De expert geeft ook tips voor een explosiever orgasme. “Er is veel meer mogelijk dan het snelle ejaculeren op het toilet.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy