De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Hele ex-top van Anderlecht dreigt binnenkort voor rechter te komen: waar gaat het precies om?

Het Belang van Limburg

25/01/2023 - 13:45

Herman Van Holsbeeck, oud-topman van Anderlecht, zou volgens zakenblad De Tijd hebben toegegeven aan anticorruptiespeurders dat fraude gepleegd werd bij de verkoop van de club aan Marc Coucke. Het parket wil veertien verdachten voor de rechter brengen, waaronder de voltallige ex-top van de club en makelaar Christophe Henrotay. Maar waar gaat het precies om? Wij praten u in vijf vragen bij.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Middernachtmis dreigt in het water te vallen omdat hele kerk onder het stof zit (18/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  De middernachtmis van zondag in Hoegaarden dreigt in gevaar te komen omdat de hele Sint-Gorgoniuskerk onder het stof zit. Oorzaak zijn de werken om een steunbalk te vervangen. Pastor Liesbeth Goris zit met de handen in het haar en gaat nu wanhopig op zoek naar een schoonmaakfirma.
  [naar artikel]
 2. Al 30.000 bedrijven in tijdelijke werkloosheid, maar wat betekent dat en dreigt hele economie niet stil te vallen? (18/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Nu de ene winkelketen na de andere de deuren sluit en ook de eerste grote fabrieken plat gaan, worden almaar meer mensen tegen wil en dank tijdelijk werkloos. Maar wat houdt dat statuut precies in? Voor wie geldt het? En dreigt zo de hele economie niet stil te vallen?
  [naar artikel]
 3. Dit is de verliesmatch van Anderlecht waarop Deschacht heeft gegokt (19/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Olivier Deschacht dreigt nu echt in de problemen te komen. Er is gebleken dat hij geld ingezet heeft op de wedstrijd tussen Anderlecht en Benfica, die Anderlecht met 2-3 verloor na enkele zwakke ingrepen van de Anderlecht-verdediger. In de samenvatting zie je enkele twijfelachtige fases.
  [naar artikel]
 4. Buitenlandse boefjes komen tot inkeer in Antwerpen (07/04/2019 - De Morgen)
  Binnenkort start een project waarbij jonge buitenlandse delinquenten een tijdje in Antwerpen komen werken om weer op het rechte pad te geraken. Omgekeerd zullen ook jongeren uit de Scheldestad waarmee het mis dreigt te gaan in het buitenland tot bezinning kunnen komen. Een Deens project met vertakkingen over heel Europa heeft de aandacht getrokken van schepen van Onderwijs en Jeugdbeleid Kathy Lindekens (SP.A). Ze hoopt het hele plan in de volgende maanden startklaar te krijgen.
  [naar artikel]
 5. Stevige winterprik zet ons mogelijk op weg naar een koudegolf: wat is dat precies? En hoe uitzonderlijk is het? (08/02/2021 - Het Nieuwsblad)
  De hele week lang worden we geconfronteerd met ijsdagen, dagen waarop de temperaturen zowel overdag als ’s nachts niet boven het vriespunt komen. Mogelijk krijgen we zelfs te maken met een “koudegolf”. Maar wat is dat precies? Hoe uitzonderlijk is dat? En waarom is het precies nu zo koud?
  [naar artikel]
 6. Prins Harry sleept Associated Newspapers opnieuw voor de rechter (24/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry (37) sleept Assiociated Newspapers (ANL) opnieuw voor de rechter. De hertog van Sussex heeft woensdag bij het Hooggerechtshof een zaak aangespannen wegens smaad. ANL is een van de grootste krantenuitgevers van Groot-Brittannië en de uitgever van tabloids MailOnline en The Mail On Sunday. Het is niet duidelijk waar de zaak precies om draait en om welke artikels of titels van ANL het gaat.
  [naar artikel]
 7. Anderlechtfan dreigt 43.000 euro te moeten ophoesten voor het gooien van een bommetje naar Mignolet: “Ik heb niets gegooid!” (27/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een 30-jarige man uit Herzele riskeert 6 maanden cel voor het gooien van een voetzoeker naar Club Brugge-doelman Simon Mignolet begin 2020. Ook dreigt hij aan zijn eigen club een schadevergoeding van 43.000 euro te moeten betalen. Deze som vraagt Anderlecht omdat de club als sanctie een tribune een hele match moest sluiten. Zelf ontkent de man, ondanks een eerdere bekentenis, dat hij de dader was. “Ik werd door de politie letterlijk tegen de muur gezet om te bekennen”, klonk het tegen de rechter.
  [naar artikel]
 8. Gheysens zet druk om Anderlecht over te nemen en dreigt met enorme miljoenenclaim (07/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het zijn belangrijke ­dagen voor Paul Gheysens. Vandaag oordeelt de UEFA over het Eurostadion voor het EK 2020 en tegelijkertijd zet de CEO van Ghelamco alle middelen in om Anderlecht te kopen. Zo dreigt Gheysens in het Eurostadiondossier met een schadeclaim tegen RSCA die volgens insiders kan oplopen van 30 tot 70 miljoen. De claim zou vervallen als hij Anderlecht overneemt.
  [naar artikel]
 9. Gheysens zet druk om Anderlecht over te nemen en dreigt met enorme miljoenenclaim (07/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het zijn belangrijke ­dagen voor Paul Gheysens. Vandaag oordeelt de UEFA over het Eurostadion voor het EK 2020 en tegelijkertijd zet de CEO van Ghelamco alle middelen in om Anderlecht te kopen. Zo dreigt Gheysens in het Eurostadiondossier met een schadeclaim tegen RSCA die volgens insiders kan oplopen van 30 tot 70 miljoen. De claim zou vervallen als hij Anderlecht overneemt.
  [naar artikel]
 10. Anderlecht kondigt komst Refaelov aan: “Het voetbal van Anderlecht past goed bij mijn stijl” (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is nu ook officieel. Lior Refaelov heeft een tweejarig contract bij Anderlecht getekend. Van een mooi verjaardagscadeau gesproken: de Israëliër wordt net vandaag 35 jaar. Bij Antwerp, waar de aanvaller vanmiddag gewoon meetrainde, dreigt de Gouden Schoen voor de rest van het seizoen in de B-kern te verzeilen.
  [naar artikel]
 11. LIVE. Anderlecht dreigt, maar is niet precies genoeg om Jackers te vloeren (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Lotto Park • Breit RSCA vervolg aan goede flow?
  [naar artikel]
 12. Glazen afsluiting dreigt naar beneden te komen in Gent, buurt afgesloten (16/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Gent is het RED-team van de brandweerzone Centrum ingezet en zijn de hulpdiensten massaal ter plaatse voor de interventie aan het Spinmolenplein, waar de glazen afsluiting van het flatgebouw naar beneden dreigt te komen.
  [naar artikel]
 13. Glazen afsluiting dreigt naar beneden te komen in Gent door storm Dennis (16/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Gent is het RED-team van de brandweerzone Centrum ingezet en zijn de hulpdiensten massaal ter plaatse voor de interventie aan het Spinmolenplein, waar de glazen afsluiting van het flatgebouw naar beneden dreigt te komen.
  [naar artikel]
 14. Na de stap terug van Vandenhaute: Fredberg of Bornauw, wie doet nu wat op Anderlecht? (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nu Wouter Vandenhaute een stapje heeft teruggezet, staan Jesper Fredberg en Kenneth Bornauw in de schijnwerpers. De beslissingsmacht wat de dagelijkse werking van Anderlecht betreft, ligt nu volledig bij hen. De een is CEO Sports, de ander CEO Non-Sports. Maar welke lading wordt nu precies gedekt door die titels. Een inkijk in wie waar verantwoordelijk voor is op Anderlecht.
  [naar artikel]
 15. Rechter spreekt straatverbod uit voor ziekelijke stalker (21/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een man van 55 jaar uit Duffel mag van de rechter niet meer in de straat komen waar zijn ex-vriendin woont en die hij anderhalf jaar lang heeft gestalkt. Hij kreeg ook een psychiatrische begeleiding opgelegd.
  [naar artikel]
 16. Woning in Kortrijk dreigt in te storten (16/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een woning in de Sint-Jorisstraat in Kortrijk, naast de site Gheysens waar binnenkort een volksrestaurant komt, dreigt in te storten. De politie heeft alle straten afgesloten en er worden maatregelen genomen om het huis te stabiliseren. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 17. Hele wereld bewondert Vlaams beleid voor kinderrechten, maar dat dreigt nu onder druk te komen (11/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. Anderlecht loopt uit na counterzege in Kortrijk (06/04/2019 - De Morgen)
  'We are Anderlecht', scandeerden de meegereisde fans in het Guldensporenstadion. Maar wat is Anderlecht nu precies? Net als tegen Club Brugge vond paars-wit het niet erg om Kortrijk een aanzienlijk deel van het balbezit te schenken. KVK voetbalde aardig, Anderlecht won, met een penalty.
  [naar artikel]
 19. Geen enkele speler van 0-5-afstraffing nog bij Anderlecht: waar komen ze nu wel aan de kost? (18/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Fris en monter poseerden de spelers van Anderlecht op 23 oktober 2013 voor de groepsfoto in het Astridpark. Negentig minuten later dropen ze...
  [naar artikel]
 20. Binnenkort 43 nieuwe trajectcontroles langs gewestwegen: dit is waar ze komen (en waar de huidige staan) (22/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 21. "Krachtmeting aan de gang tussen het Witte Huis en de rechterlijke macht" (04/02/2017 - De Redactie)
  Een federale rechter uit de Amerikaanse stad Seattle heeft het inreisverbod voor burgers uit zeven overwegend moslimlanden, tijdelijk geblokkeerd. Maar waar gaat dat precies over en wat moeten we tussen de lijntjes lezen? Amerikakenner Björn Soenens geeft antwoorden.
  [naar artikel]
 22. Binnenkort geen last meer van werkmails buiten de uren: maar hoe zit het precies? En is het afdwingbaar? (16/02/2022 - VRT NWS)
  Werknemers zullen zich binnenkort niet meer verplicht moeten voelen om berichten te lezen of te beantwoorden buiten de werkuren. Dat staat in de "arbeidsdeal" die de topministers van de federale regering onderhandeld hebben. Elk bedrijf met ten minste 20 werknemers wordt verplicht om het recht om offline te zijn, te respecteren. Maar hoe zal dat praktisch in zijn werk gaan? Waar doen ze het al? En waarom is het precies nodig? Het "recht op deconnectie" uitgespit.
  [naar artikel]
 23. Automatisering bedreigt ongeveer de helft van de Belgische banen: hoe groot is de kans dat jij je job verliest? (20/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt jouw job binnenkort uitgevoerd door een robot? Volgens werkexpert Stijn Baert van ons geldpanel is die kans fiftyfifty. “Momenteel wordt 49% van onze jobs bedreigd door de technologische veranderingen.” Maar wie dreigt er binnenkort nu precies z’n job te verliezen? Wie kan met andere woorden beter al beginnen nadenken over een herscholing richting een andere sector? Onze expert licht toe.
  [naar artikel]
 24. Proces tegen prins Andrew gaat door: rechter wijst vraag om misbruikzaak te seponeren af (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De rechter in New York vindt dat de 38-jarige Virginia Giuffre een misbruikzaak heeft tegen de Britse prins Andrew (62). Die laatste probeerde om de klacht te laten seponeren op basis van een zogenaamde procedurefout, maar de rechter geeft hem nu ongelijk. De prins zal binnenkort dus zijn verhaal moeten doen in de rechtbank.
  [naar artikel]
 25. Proces tegen prins Andrew gaat door: rechter wijst vraag om misbruikzaak te seponeren af (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De rechter in New York vindt dat de 38-jarige Virginia Giuffre een misbruikzaak heeft tegen de Britse prins Andrew (62). Die laatste probeerde om de klacht te laten seponeren op basis van een zogenaamde procedurefout, maar de rechter geeft hem nu ongelijk. De prins zal binnenkort dus zijn verhaal moeten doen in de rechtbank.
  [naar artikel]
 26. Betalen we door de brexit binnenkort Europese belastingen? (14/08/2017 - Knack)
  Eurocommissaris voor Begroting Günther Oettinger wil de brexit als momentum gebruiken om komaf te maken met de begrotingskortingen waar sommige lidstaten van genieten. Europese federalisten willen het hele systeem vervangen door een Europese belasting. Betaalt België binnenkort meer aan de Europese Unie dan nu? En is het realistisch dat de Europese Unie binnenkort op uw belastingsbrief verschijnt?
  [naar artikel]
 27. Belangenconflict? Anderlecht-fan stapt naar rechter om overname door Marc Coucke te onderzoeken (01/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht-supporter Mike Kurth zet vragen achter de overname van RSC Anderlecht door Marc Coucke. Om duidelijkheid te scheppen, sleept Kurth de Belgische voetbalbond en de Pro League voor de rechter. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag en werd door de Pro League bevestigd aan Belga.
  [naar artikel]
 28. Football Talk. Anderlecht lanceert meldpunt voor makelaars - Cristiano Ronaldo verschijnt dinsdag voor rechter - Musona wil bij Lokeren doen wat bij Anderlecht niet lukte (18/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De reguliere competitie in de Proximus ePro League, een virtuele competitie op FIFA19 voor gamers van de 16 eersteklassers, gaat vanavond van...
  [naar artikel]
 29. Greenpeace dreigt met rechtszaak tegen Nederlandse staat in stikstofdossier (16/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Greenpeace gaat de Nederlandse overheid voor de rechter slepen als er niet snel maatregelen komen om de stikstofneerslag op kwetsbare natuurgebieden drastisch te verminderen. De uitstoot moet volgens de milieuorganisatie voor eind 2025 naar een aanvaardbaar niveau, omdat natuurgebieden “op omvallen” staan.
  [naar artikel]
 30. Na zes coronabetogingen: hoeveel mensen werden opgepakt? En waarom duurt het zo lang voor ze voor de rechter komen? (26/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse politie en het Brusselse parket hebben al 91 onderzoeken geopend naar relschoppers die de verschillende betogingen tegen de coronamaatregelen van de afgelopen weken, ontsierd hebben. Negen van hen zijn al gedagvaard voor de correctionele rechtbank, en de raadkamer buigt zich binnenkort over een tiende dossier. Twee minderjarigen werden ook al geplaatst door de jeugdrechter. Wij bekeken de betogingen in detail: wie werd opgepakt en wat riskeren ze? En waarom duurt het zo lang voor zij voor de rechter komen?
  [naar artikel]
 31. Rasmussen dreigt met rechtszaak tegen Rabobank (12/04/2019 - De Morgen)
  BRUSSEL l Michael Rasmussen dreigt ermee Rabobank voor de rechter te slepen. Hij wil zijn ontslag juridisch aanvechten tenzij zijn ex-werkgever akkoord gaat met een minnelijke schikking. Gisteren moest de Deen ook een en ander gaan uitleggen aan de Internationale Wielerunie. De UCI beslist volgende week over de strafmaat.
  [naar artikel]
 32. Alles op tafel: Jelle Van Damme gaat voor volledig transparant makelaarsbureau met geldstromen die te volgen zijn (28/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Altijd al willen weten hoeveel een makelaar nu precies verdient op een transfer? Met Polymatch, het nieuwe makelaarsbureau van Jelle Van Damme en zijn partners, is dat in de toekomst geen geheim meer. “De betrokken partijen krijgen volledig overzicht over alles waar wij mee in aanraking komen. Alle buitenstaanders kunnen exact zien wat wijzelf er precies aan overhouden.”
  [naar artikel]
 33. Migratie wordt door de klimaatopwarming onvermijdelijk een majeur probleem voor Europa, als het dat al niet is (07/11/2022 - Express)
  Waar het niet echt over gaat, in Egypte, op COP27: de massale migratie die dreigt, als men effectief in scenario’s van 3 graden opwarming terecht komt. Nu al staan in Afrika een aantal landen enorm onder druk intern, omdat door droogte massaal interne volksverhuizingen op gang komen. Zet die trend zich door, dan dreigt de migratiedruk vanuit […]
  [naar artikel]
 34. Consumenten beter beschermd voor rechtbank (04/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  BRUSSELConsumenten staan binnenkort sterker in hun schoenen wanneer ze voor de rechter staan tegenover een ziekenhuis, telecomoperator of bank. Nu moet de consument nog zelf bewijs leveren dat hij of zij in zijn recht is. Binnenkort kan de rechter echter eisen dat de andere partijen het bewijs leveren dat zij niét in de fout zijn gegaan.
  [naar artikel]
 35. Anderlecht kent vrijdag tegenstander in Champions League (14/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De loting voor de derde kwalificatieronde van de Champions League voetbal vindt vrijdagmiddag (12u) plaats in het Zwitserse Nyon. Vicekampioen RSC Anderlecht profiteert in de kwalificatieronde in eerste instantie nog van een beschermde status, maar dreigt in de vierde en laatste kwalificatieronde tegen een Europese klepper uit te komen.
  [naar artikel]
 36. Anderlecht blijft klappen krijgen: 3 op 15 na verlies bij STVV (16/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Anderlecht blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Het verloor na een flauwe vertoning terecht van STVV en mocht zelfs nog blij zijn dat het maar 1-0 werd op Stayen. Zo sluit paars-wit een woelige week af met een tweede nederlaag op een rij. Anderlecht kon al vijf wedstrijden niet meer winnen en dreigt zijn derde plaats kwijt te raken aan AA Gent.
  [naar artikel]
 37. Nieuwe tegenslag voor Anderlecht? Operatie dreigt voor Antoine Colassin (05/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het houdt niet op. Een operatie dreigt voor Antoine Colassin (18). Anderlecht hoopt de spits wel nog klaar te stomen voor AA Gent.
  [naar artikel]
 38. Trump dreigt ermee hele grens met Mexico te sluiten als hij geen 5 miljard dollar voor de muur krijgt (28/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump dreigt ermee de grens met Mexico “volledig te sluiten” als de Democraten niet over de brug willen komen met...
  [naar artikel]
 39. Greenpeace dreigt met rechtszaak tegen Nederlandse staat in stikstofdossier (16/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Greenpeace gaat de Nederlandse overheid voor de rechter slepen als er niet snel maatregelen komen om de stikstofneerslag op kwetsbare natuurgebieden drastisch te verminderen. De uitstoot moet volgens de milieuorganisatie voor eind 2025 naar een aanvaardbaar niveau, omdat natuurgebieden "op omvallen" staan.
  [naar artikel]
 40. ‘CD&V dreigt een hele generatie te verliezen’ (05/02/2019 - De Standaard)
  CD&V-jongerenvoorzitter Sammy Mahdi is beenhard voor Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege. ‘CD&V dreigt door haar uitspraken een hele generatie te verliezen. De minister moet zelf kijken of ze kan blijven functioneren.’
  [naar artikel]
 41. “Ik check altijd waar de nooduitgang is” (11/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Precies één jaar geleden schoten terroristen 129 mensen neer in de straten van Parijs. 89 doden vielen in de concertzaal Bataclan waar op dat moment de Amerikaanse band Eagles of Death Metal een stomend concert speelden. Dit weekend gaat de zaal weer open met een concert van Sting (foto). “Omdat we de levenslust willen eren waar dit theater voor staat”, schreef de Britse artiest op zijn website. Het is precies die levenslust die deze opmerkelijke overlevenden van de Bataclan belichamen.
  [naar artikel]
 42. Vanaf 1 januari zijn ‘flitscontroles’ op telewerk mogelijk (29/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Waar mogelijk moet iedereen telewerken. Dat was al zo en dat blijft wellicht ook nog een hele tijd het geval. Om na te gaan of bedrijven die maatregel voldoende naleven, komen er vanaf 1 januari ‘flitscontroles’. Wat houden die controles precies in? En welke sancties kunnen er volgen?
  [naar artikel]
 43. Plots gaat het overal over de coronapas: wat is het precies? Hoe krijg je er één? (14/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronapas, het coronacertificaat of het Covid Safe Ticket. Drie verschillende benamingen voor hetzelfde ding: een document dat je voorlopig alleen nodig hebt om op reis te gaan of evenementen bij te wonen, maar dat binnenkort (hoogstwaarschijnlijk) veel breder ingezet zal worden. Maar hoe werkt het nu precies? Hoe kom je eraan? En wat kan je er allemaal al mee doen?
  [naar artikel]
 44. Plots gaat het overal over de coronapas: wat is het precies? Hoe krijg je er één? (27/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De coronapas, het coronacertificaat of het Covid Safe Ticket. Drie verschillende benamingen voor hetzelfde ding: een document dat je voorlopig alleen nodig hebt om op reis te gaan of evenementen bij te wonen, maar dat binnenkort (hoogstwaarschijnlijk) veel breder ingezet zal worden. Maar hoe werkt het nu precies? Hoe kom je eraan? En wat kan je er allemaal al mee doen?
  [naar artikel]
 45. Brusselse sensoren voorspellen wanneer de brug zal instorten (28/11/2019 - Knack)
  'Waarom herbouwen als je kunt vermijden dat iets kapot gaat?' Dat is ongeveer de filosofie van de Brusselse start-up Zensor. Met - precies, ja - sensoren en data-analyse detecteert het precies wanneer een brug, tunnel of transportband het dreigt te begeven, zodat je op tijd kunt ingrijpen.
  [naar artikel]
 46. Vanaf 1 januari zijn ‘flitscontroles’ op telewerk mogelijk: wat houdt dat in? (28/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Waar mogelijk moet iedereen telewerken. Dat was al zo en dat blijft wellicht ook nog een hele tijd het geval. Om na te gaan of bedrijven die maatregel voldoende naleven, komen er vanaf 1 januari ‘flitscontroles’. Wat houden die controles precies in? En welke sancties kunnen er volgen?
  [naar artikel]
 47. BEKIJK - Chinese raket dreigt neer te storten op aarde, waar en wanneer is nog onduidelijk (maar niet boven België)  (07/05/2021 - VRT NWS)
  De Chinese raket die ongecontroleerd op aarde dreigt neer te storten, zal mogelijk al in de nacht van zaterdag op zondag de atmosfeer bereiken. Waar en wanneer de brokstukken precies zullen neerkomen, is onmogelijk nu al te voorspellen. Al zal België zeker niet worden getroffen. Wat weten we? "Terzake" sprak met een Belgische analist bij de Europese ruimtevaartorganisatie ESA die de Chinese raket op de voet volgt.
  [naar artikel]
 48. Anderlecht kondigt komst Refaelov aan: “Hij kan onze vele jonge spelers op en naast het veld beter maken” (26/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is nu ook officieel. Lior Refaelov heeft een tweejarig contract bij Anderlecht getekend. Van een mooi verjaardagscadeau gesproken: de Israëliër wordt net vandaag 35 jaar. Bij Antwerp, waar de aanvaller vanmiddag gewoon meetrainde, dreigt de Gouden Schoen voor de rest van het seizoen in de B-kern te verzeilen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy