De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

KIJK. Dimitri Van den Bergh in “shock” toen hij Premier League-selectie vernam, concurrent begrijpt keuzes niet

Het Laatste Nieuws

30/01/2023 - 16:24

Dimitri Van den Bergh (28) kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus dartsevent met acht topspelers. Voor ‘Dancing Dimi’ is zijn selectie “een grote verrassing”. “Na mijn vroege exit op de Masters dacht ik dat ik geen kans meer maakte.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Topdarters die uit de boot vallen voor Premier League kwaad: “Trap in mijn kl*ten” en “Dit is toch niet uit te leggen?” - Dimitri Van den Bergh in “shock” (31/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus dartsevent met acht topspelers. Voor ‘Dancing Dimi’ is zijn selectie “een grote verrassing”. “Na mijn vroege exit op de Masters dacht ik dat ik geen kans meer maakte.” Tot ontzetting van de spelers die uit de boot vallen.
  [naar artikel]
 2. KIJK. “Dimitri heeft heel veel geluk gehad met zijn Premier League-ticket”: wij spraken met Michael van Gerwen, vanavond de tegenstander van Van den Bergh (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) staat vanavond in de Premier League tegenover Michael van Gerwen (33). Een Belgisch-Nederlands duel in de kwartfinale in Cardiff. “Het maakt niet uit dat ik de titelverdediger ben. Ik verlang gewoon een bepaald niveau van mezelf”, zegt Van Gerwen in een gesprek met onze redactie.
  [naar artikel]
 3. Dimitri Van den Bergh lijdt eerste nederlaag in Premier League (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh heeft voor het eerst verloren in de Premier League darts. De Belg verloor vrijdagavond van José Oliveira de Sousa, het nummer 14 van de wereld dat net als Van den Bergh debuteert in de Premier League. Het werd 3-7. Van den Bergh blijft tweede in de stand. Over tien dagen staat speeldag zes op het programma.
  [naar artikel]
 4. Man van iconisch WK-moment gelooft rotsvast in “wereldtopper” Dimitri Van den Bergh: “Hij kan de Premier League winnen” (02/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond is het zover. Dan begint Dimitri Van den Bergh aan zijn tweede Premier League-campagne met een partij tegen Jonny Clayton in Belfast. “Een mega grote eer”, noemde hij het zelf. Maar wat kan ‘The DreamMaker’ in een van de meest prestigieuze dartstoernooien van het jaar?
  [naar artikel]
 5. Dimitri Van den Bergh botst opnieuw op “The Asp”, Smith wint hoogstaande finale tegen Price in Premier League darts (28/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh (PDC-10) heeft zich in het Engelse Leeds niet voor de kwartfinales van de dertiende nacht in de Premier League darts kunnen plaatsen. In de eerste ronde verloor de 28-jarige Antwerpenaar opnieuw met 6-4 van de Engelsman Nathan Aspinall (PDC-9). Vorige week hield “The Asp” Van den Bergh met dezelfde score uit de finale.
  [naar artikel]
 6. KIJK. Wij spraken met Gerwyn Price, vanavond tegenstander van Dimitri Van den Bergh: “Na de Premier League maak ik tijd voor rugby” (23/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Stevige tegenstander voor Dimitri Van den Bergh vanavond. Letterlijk en figuurlijk. ‘Dancing Dimi’ neemt het in Dublin op tegen Gerwyn Price, die na de Premier League weer wil rugbyen. “Ik ga wat tijd uittrekken voor mezelf. Maar eerst wil ik voor het eerst de play-offs bereiken.”
  [naar artikel]
 7. Dimitri Van den Bergh slikt meteen dure nederlaag tegen belangrijke concurrent (24/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh (PDC-9) is met een valse noot begonnen aan de finaleweek van de Premier League darts. Onze landgenoot ging na een spannende wedstrijd met 8-6 de boot in tegen de Portugees José De Sousa (PDC-11), die daardoor over Van den Bergh springt in het klassement en hem zo voorlopig van een plek in de halve finales houdt.
  [naar artikel]
 8. Het gaat hem niet voor de wind in Premier League, maar Dimitri Van den Bergh blijft (ondanks kritiek) geforceerd glimlachen: “Het helpt me” (20/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De acht beste darters nemen het iedere donderdagavond in de Premier League met minitoernooi tegen elkaar op. Plaats van het gebeuren vanavond is Rotterdam, waar Dimitri Van den Bergh wil afrekenen met de mindere prestaties van de voorbije weken en de kritiek.
  [naar artikel]
 9. Het gaat hem niet voor de wind in Premier League, maar Dimitri Van den Bergh blijft (ondanks kritiek) geforceerd glimlachen: “Het helpt me” (20/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De acht beste darters nemen het iedere donderdagavond in de Premier League met minitoernooi tegen elkaar op. Plaats van het gebeuren vanavond is Rotterdam, waar Dimitri Van den Bergh wil afrekenen met de mindere prestaties van de voorbije weken en de kritiek.
  [naar artikel]
 10. Gepasseerde topdarters uiten frustraties na aankondiging Premier League met Dimitri Van den Bergh: “Het is een trap in mijn kl*ten” (30/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Maandag werden de acht deelnemers aan de Premier League darts bekendgemaakt. Daarbij ook Dimitri Van den Bergh. Er werden echter ook heel wat kandidaten gepasseerd voor een van de meest prestigieuze toernooien van het seizoen, en dat doet pijn.
  [naar artikel]
 11. Michael van Gerwen jaagt op zesde titel in “radicaal vernieuwde” Premier League darts, zonder Dimitri Van den Bergh (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag gaat de prestigieuze Premier League darts van start. Zonder Dimitri Van den Bergh deze keer, maar met acht andere topspelers én een nieuw format.
  [naar artikel]
 12. Vroege exit voor Dimitri Van den Bergh in de Premier League: Jonny Clayton gooit ‘big fish’ en wint (11/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Geen zege voor Dimitri Van den Bergh op de vijftiende Premier League-avond, in Sheffield. Jonny Clayton was in de kwartfinales met 6-4. De Welshman doet daardoor een goede zaak in de strijd voor de play-offs, aangezien concurrent Nathan Aspinall verloor.
  [naar artikel]
 13. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. Kan Dimitri van den Bergh ook van Peter Wright winnen? (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Krijgen we opnieuw spektakel? Eén dag nadat Dimitri Van den Bergh titelverdediger Durrant afdroogde, speelt hij in de Premier League tegen ex-PDC-wereldkampioen Peter Wright. Boekt ‘Dancing Dimi’ zijn derde zege? Volg het hier of kijk LIVE op VTM 4!
  [naar artikel]
 14. Hij gaat nog meer van huis zijn, maar Dimitri Van den Bergh wil knallen in lucratieve Premier League darts: “Dit is te zot voor woorden” (30/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na een jaar afwezigheid zal Dimitri Van den Bergh in 2023 opnieuw aantreden in de Premier League darts, een van de drie grootste toernooien waaraan slechts acht spelers mogen deelnemen. “Ik heb er nog altijd geen woorden voor”, aldus ‘The DreamMaker’.
  [naar artikel]
 15. KIJK. Een hater en de koude brengen Dimitri Van den Bergh niet van de wijs, misnoegde Price wel: “Zo zouden we niet mogen spelen” (03/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ietwat vreemde omstandigheden op de vijfde avond van de Premier League in het Engelse Exeter, een dag voor de start van de UK Open. Een naar dartsnormen erg koel publiek en ook bijzonder koele omstandigheden in de Westpoint Arena. Gerwyn Price klaagde het aan, Dimitri Van den Bergh - die een hater had in de zaal - had er iets op gevonden.
  [naar artikel]
 16. Kan Dimitri Van den Bergh opnieuw plekje in felbegeerde Premier League afdwingen? “Ik zou hem erbij pakken, hij is geweldig” (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Met de Masters staat dit weekeinde de eerste ‘major’ van het dartsjaar op het programma. Een paar dagen later wordt al de eerste manche van de prestigieuze Premier League gespeeld. Dimitri Van den Bergh is een outsider voor een van de acht felbegeerde plekjes.
  [naar artikel]
 17. Terwijl Michael Smith schrijnend verhaal vertelt, droomt Dimitri Van den Bergh: “Premier League in België zou geweldig zijn” (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Michael Smith aast donderdagavond in Dublin op zijn tweede opeenvolgende zege in de Premier League, nadat hij vorige week Dimitri Van den Bergh vloerde in Glasgow.
  [naar artikel]
 18. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. “Kijk eens, wát een emotie”: Van den Bergh verliest nagelbijter tegen Aspinall, die met vreugde geen blijf weet (23/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Premier League darts houdt vanavond halt in Newcastle. Dimitri Van den Bergh werd uitgeschakeld in de kwartfinales. Aspinall versloeg ‘Dancing Dimi’ met 6-5. De rest van het toernooi is live te volgen op deze liveblog en op VTM 2.
  [naar artikel]
 19. “Ik ben hier zó gelukkig mee”: Dimitri Van den Bergh door het dolle heen na winst van eerste minitoernooi (en mooie winnaarsbonus) in Premier League (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh heeft zijn Premier League op de valreep wat meer kleur gegeven. ‘Dancing Dimi’ won in Aberdeen het laatste minitoernooi na knappe zeges tegen Michael Smith en Gerwyn Price. Aan z’n triomf houdt Van den Bergh een mooie winnaarsbonus van 10.000 pond (ruim 11.500 euro) over.
  [naar artikel]
 20. Volgende week al opnieuw tegen Michael van Gerwen: Dimitri Van den Bergh kent loting voor prestigieuze Premier League (01/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Nu donderdag begint Dimitri Van den Bergh aan zijn tweede Premier League-campagne. Een eer voor ‘The DreamMaker want de Premier League is een van de drie grootste dartstoernooien, waarvoor intussen al geloot werd.
  [naar artikel]
 21. KIJK. “Dit hoort écht niet”: Dimitri Van den Bergh van zijn melk gebracht door publiek, Price kan ergernis niet verstoppen (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh won gisteravond de zestiende avond van de Premier League Darts. Nochtans maakte het publiek het ‘Dancing Dimi’ niet makkelijk in z’n kwartfinale tegen Michael Smith (zie video onder). En ook Gerwyn Price en Nathan Aspinall moesten het een paar keer ontgelden, wat tot frustraties leidde bij de topdarters.
  [naar artikel]
 22. KIJK. “Dit hoort écht niet”: Dimitri Van den Bergh van zijn melk gebracht door publiek, Price kan ergernis niet verstoppen (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh won gisteravond de zestiende avond van de Premier League Darts. Nochtans maakte het publiek het ‘Dancing Dimi’ niet makkelijk in z’n kwartfinale tegen Michael Smith (zie video onder). En ook Gerwyn Price en Nathan Aspinall moesten het een paar keer ontgelden, wat tot frustraties leidde bij de topdarters.
  [naar artikel]
 23. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. Kan Dimitri Van den Bergh in Newcastle Nathan Aspinall kloppen in de kwartfinale? Volg het duel hier of kijk bij VTM 2! (23/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Premier League darts houdt vanavond halt in Newcastle. Knokt Dimitri Van den Bergh zich in de kwartfinales voorbij Nathan Aspinall? De match van ‘Dancing Dimi’ en alle andere duels kunt u volgen op deze pagina of via VTM 2.
  [naar artikel]
 24. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. Dimitri Van den Bergh speelt eerste match van de dag tegen Peter Wright (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Krijgen we opnieuw spektakel? Eén dag nadat Dimitri Van den Bergh titelverdediger Durrant afdroogde, speelt hij in de Premier League tegen ex-PDC-wereldkampioen Peter Wright. Boekt ‘Dancing Dimi’ zijn derde zege? Volg het hier of kijk LIVE op VTM 4!
  [naar artikel]
 25. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. Dimitri Van den Bergh: “Wil zeker in top vier geraken, maar dit zijn de beste spelers ter wereld” (02/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Engelse Exeter is vanavond het decor van de vijfde avond van de Premier League darts. Dimitri Van den Bergh komt voor het eerst in actie rond 21u10 - hij neemt het dan op tegen Chris Dobey. Hoever ‘Dacing Dimi' komt, ontdekt u in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 26. KIJK. Komt voorspelling van Dimitri Van den Bergh uit? Dit waren zijn twee favorieten voor de start van de Premier League (25/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh, die zich niet wist te plaatsen voor de play-offs van vanavond, waagde zich voor de start van de Premier League aan een voorspelling. Zijn twee topfavorieten maken allebei nog kans op de titel. Én kunnen zelfs tegenover elkaar staan in de finale.
  [naar artikel]
 27. LIVE. Wereldkampioen Michael Smith en Jonny Clayton openen Premier League-avond - Van den Bergh in laatste kwartfinale tegen Van Gerwen (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) staat vanavond in de Premier League tegenover Michael van Gerwen (33). Een Belgisch-Nederlands duel in de kwartfinale in Cardiff. “Dimitri heeft heel veel geluk gehad met zijn Premier League-ticket”, zegt Van Gerwen in een gesprek met onze redactie. Bekijk alle duels vanavond op VTM 2 of volg het op de voet in onze liveblog!
  [naar artikel]
 28. LIVE PREMIER LEAGUE. “Wind maakt het erg lastig”: Dimitri Van den Bergh klopt Peter Wright met 6-3 na matige partij (20/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Speeldag twaalf in de Premier League. En Dimitri Van den Bergh kan nog winnen. Na vier verliespartijen op rij klopte hij in Rotterdam rode lantaarn Peter Wright met 6-3 om zich te plaatsen voor de halve finale. Daarin neemt hij het op tegen de winnaar tussen Van Gerwen en Aspinall. Volg het in onderstaande liveblog of bekijk de wedstrijden op VTM 2.
  [naar artikel]
 29. “Sensationele” Dimitri Van den Bergh blijft steken op gelijkspel in Premier League darts (22/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh heeft niet opnieuw kunnen winnen in de Premier League darts. Onze landgenoot bleef donderdagavond op de negende speeldag op 6-6 steken tegen James Wade.
  [naar artikel]
 30. Alarmbellen gaan af bij Dimitri Van den Bergh: Belgische darter doet bijzonder slechte zaak in Premier League (25/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Opnieuw geen overwinning in de Premier League darts voor Dimitri Van den Bergh (PDC-9). Onze landgenoot ging ook tegen goede vriend en ex-wereldkampioen Peter Wright onderuit.
  [naar artikel]
 31. Dimitri Van den Bergh kan opnieuw niet winnen in Premier League Darts, deze keer is de wereldkampioen te sterk (30/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op de negende avond van de Premier League Darts heeft Dimitri Van den Bergh niet kunnen stunten tegen wereldkampioen Michael Smith. In Berlijn werd het in de kwartfinale 3-6 voor Bully Boy.
  [naar artikel]
 32. Wat een start! Dimitri Van den Bergh begint sterk aan prestigieuze Premier League, nu volgt Van Gerwen (02/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Eerste match, eerste overwinning. Dimitri Van den Bergh is uitstekend begonnen aan de Premier League. ‘The DreamMaker’ won met 6-2 van Jonny Clayton in de kwartfinales. Nu wacht zijn rivaal Michael van Gerwen, die Van den Bergh uitschakelde op het WK en met 6-3 won van wereldkampioen Michael Smith.
  [naar artikel]
 33. LIVE. PDC-baas wuift mogelijke Premier League-avond in België weg: “Daar ligt de komende jaren niet onze prioriteit” (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) staat vanavond in de Premier League tegenover Michael van Gerwen (33). Een Belgisch-Nederlands duel in de kwartfinale in Cardiff. “Dimitri heeft heel veel geluk gehad met zijn Premier League-ticket”, zegt Van Gerwen in een gesprek met onze redactie. Bekijk alle duels vanavond op VTM 2 of volg het op de voet in onze liveblog!
  [naar artikel]
 34. LIVE DARTS. Blijft Dimitri Van den Bergh ongeslagen in Premier League? (09/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee zeges, twee draws. Dimitri Van den Bergh is nog steeds ongeslagen in de Premier League darts. Blijft dat ook na vanavond? Onze 26-jarige landgenoot en PDC-nummer 9 van de wereld speelt straks tegen de Portugees José de Sousa (PDC 14). Zijn wedstrijd begint rond 23u, daarvoor zijn er nog vier matchen. Volg het hier of kijk live op VTM 4!
  [naar artikel]
 35. Dimitri Van den Bergh niet alleen financieel op wolken in de Premier League: “Zie niet in waarom ik play-offs niet kan bereiken” (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Waar eindigt het droomdebuut van Dimitri Van den Bergh in de Premier League? Nadat hij de eerste afvalronde ‘Judgement Night’ dinsdag al overleefde en het klassement aanvoert, stelt ‘Dancing Dimi’ zich nieuwe doelen voorop. En die leggen hem financieel geen windeieren. “Krijg ik een bonus omdat ik ‘Judgement Night’ overleefd heb? Dat wist ik niet”, lacht Van den Bergh.
  [naar artikel]
 36. Dimitri Van den Bergh wint na nagelbijter van Anderson in Premier League en springt opnieuw naar leiding (21/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh heeft woensdagavond gewonnen tegen Gary Anderson op speeldag 8 van de Premier League darts. Het werd 5-7 tegen het Schotse nummer zes van de wereld. Van den Bergh springt zo opnieuw naar de leiding in de Premier League.
  [naar artikel]
 37. Dimitri Van den Bergh na jaartje afwezigheid weer geselecteerd voor Premier League darts (30/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor Dimitri Van den Bergh (28). Onze landgenoot kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus toernooi met acht topspelers over een tijdspanne van zeventien weken.
  [naar artikel]
 38. Dimitri van den Bergh haalt uit tegen Glen Durrant en pakt tweede zege in Premier League darts (07/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri van den Bergh heeft uitgehaald in zijn derde wedstrijd in de Premier League darts. De Belg klopt de Engelsman Glen Durrant met een knappe 0-7. Van den Bergh gooide drie 180’s tegen de ex-wereldkampioen en komt voorlopig alleen aan de leiding.
  [naar artikel]
 39. Premier League Darts: Dimitri Van den Bergh stuit op sterke Schot (07/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Geen zevende zege voor Dimitri Van den Bergh in de Premier League Darts. De Antwerpenaar moest zijn meerdere erkennen in de Schot Gary Anderson: 8-4.
  [naar artikel]
 40. Elke donderdag live bij VTM en HLN: Dimitri Van den Bergh na jaartje afwezigheid weer geselecteerd voor Premier League darts (30/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor Dimitri Van den Bergh (28). Onze landgenoot kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus toernooi met acht topspelers over een tijdspanne van zeventien weken.
  [naar artikel]
 41. LIVE DARTS. Dimitri Van den Bergh hoopt op uitschuiver van Clayton, die nu aan zet is tegen Wright! (26/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na twee nederlagen is de opdracht simpel voor Dimitri Van den Bergh in de Premier League darts. Onze 26-jarige landgenoot moet minstens even goed doen als Jonny Clayton, die eerder op de avond speelt. Lukt dat niet, kan Van den Bergh zich niet meer plaatsen voor de play-offs. Houdt hij zijn kansen gaaf? Kijk vanaf 20u LIVE op VTM2 en volgt het op deze pagina!
  [naar artikel]
 42. Dimitri Van den Bergh hoopt op Masters alsnog ticket voor Premier League te versieren: “Ik wil 2022 goed inzetten” (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh staat voor zijn eerste grote afspraak van het jaar. Op de Masters hoopt ‘Dancing Dimi’ zijn teleurstellend WK door te spoelen. Én probeert hij een ticket voor de Premier League te versieren. “Als ik dit weekend goed presteer, is dat misschien het duwtje dat ik nodig heb om alsnog geselecteerd te worden.”
  [naar artikel]
 43. LIVE DARTS. Wereldkampioen Smith zet Clayton opzij, Van den Bergh in laatste kwartfinale tegen Van Gerwen (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) staat vanavond in de Premier League tegenover Michael van Gerwen (33). Een Belgisch-Nederlands duel in de kwartfinale in Cardiff. “Dimitri heeft heel veel geluk gehad met zijn Premier League-ticket”, zegt Van Gerwen in een gesprek met onze redactie. Bekijk alle duels vanavond op VTM 2 of volg het op de voet in onze liveblog!
  [naar artikel]
 44. LIVE DARTS. Wright opnieuw meteen onderuit, Van den Bergh in laatste kwartfinale tegen Van Gerwen (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) staat vanavond in de Premier League tegenover Michael van Gerwen (33). Een Belgisch-Nederlands duel in de kwartfinale in Cardiff. “Dimitri heeft heel veel geluk gehad met zijn Premier League-ticket”, zegt Van Gerwen in een gesprek met onze redactie. Bekijk alle duels vanavond op VTM 2 of volg het op de voet in onze liveblog!
  [naar artikel]
 45. KIJK LIVE OP VTM2. ‘Dancing Dimi’ kijkt uit naar terugkeer fans tijdens finaleweek Premier League: “Wil komende dagen nog vier punten pakken” (24/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag gaat de finaleweek van de Premier League Darts van start. Mét publiek. “Het wordt plezant”, zegt Dimitri Van den Bergh, die nog vier punten wil pakken om zich zo te plaatsen voor de play-offs. De slotweek van de Premier League is te bekijken op VTM 2. Van den Bergh speelt vanavond omstreeks 20u55.
  [naar artikel]
 46. “Ik ben hier zo gelukkig mee”: Dimitri Van den Bergh door het dolle heen na winst van eerste minitoernooi in Premier League (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh heeft zijn Premier League op de valreep wat meer kleur gegeven. ‘Dancing Dimi’ won in Aberdeen het laatste minitoernooi na knappe zeges tegen Michael Smith en Gerwyn Price. Michael van Gerwen gaf in de halve finale forfait door een schouderblessure, Jonny Clayton pakte het laatste play-off-ticket.
  [naar artikel]
 47. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. “Enorm goed voor Belgische darts”: onze analist Erik Clarys over deelname Dimitri Van den Bergh, die meteen spits afbijt (02/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat de Premier League van start, mét Dimitri Van den Bergh. Onze dartsanalist Erik Clarys hoopt dat ‘Dancing Dimi’ zal schitteren op het prestigieuze dartsevent. “Dan gaat het Belgische darts weer een boost krijgen.” Uiteraard zit u zowel hier als op VTM 2 alweer op de eerste rij voor alle actie!
  [naar artikel]
 48. Dimitri Van den Bergh daags na “gewonnen punt”: “Een opsteker na de kritiek, trots om de Premier League zo te beginnen” (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh opende gisteren de Premier League met een knappe prestatie tegen Michael van Gerwen. De Belgische debutant speelde 6-6 gelijk tegen de drievoudige wereldkampioen en dwong zo een punt af. “There’s more to come.”
  [naar artikel]
 49. Akkefietje met Dimitri Van den Bergh tijdens Premier League darts: security moet even ingrijpen bij walk-on in Cardiff (10/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh raakte donderdag niet voorbij de kwartfinales in de Premier League. ‘The DreamMaker’ verloor met 6-4 van Michael van Gerwen, die hem een week eerder had verslagen in de halve finales. Tijdens de walk-on liep het echter even mis voor onze landgenoot.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy