De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Topdarters die uit de boot vallen voor Premier League kwaad: “Trap in mijn kl*ten” en “Dit is toch niet uit te leggen?” - Dimitri Van den Bergh in “shock”

Het Laatste Nieuws

31/01/2023 - 07:51

Dimitri Van den Bergh (28) kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus dartsevent met acht topspelers. Voor ‘Dancing Dimi’ is zijn selectie “een grote verrassing”. “Na mijn vroege exit op de Masters dacht ik dat ik geen kans meer maakte.” Tot ontzetting van de spelers die uit de boot vallen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Gepasseerde topdarters uiten frustraties na aankondiging Premier League met Dimitri Van den Bergh: “Het is een trap in mijn kl*ten” (30/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Maandag werden de acht deelnemers aan de Premier League darts bekendgemaakt. Daarbij ook Dimitri Van den Bergh. Er werden echter ook heel wat kandidaten gepasseerd voor een van de meest prestigieuze toernooien van het seizoen, en dat doet pijn.
  [naar artikel]
 2. KIJK. Dimitri Van den Bergh in “shock” toen hij Premier League-selectie vernam, concurrent begrijpt keuzes niet (30/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) kreeg van de PDC een wildcard in de bus voor de Premier League, een prestigieus dartsevent met acht topspelers. Voor ‘Dancing Dimi’ is zijn selectie “een grote verrassing”. “Na mijn vroege exit op de Masters dacht ik dat ik geen kans meer maakte.”
  [naar artikel]
 3. Man van iconisch WK-moment gelooft rotsvast in “wereldtopper” Dimitri Van den Bergh: “Hij kan de Premier League winnen” (02/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond is het zover. Dan begint Dimitri Van den Bergh aan zijn tweede Premier League-campagne met een partij tegen Jonny Clayton in Belfast. “Een mega grote eer”, noemde hij het zelf. Maar wat kan ‘The DreamMaker’ in een van de meest prestigieuze dartstoernooien van het jaar?
  [naar artikel]
 4. Dimitri Van den Bergh reageert op kritiek over ‘geforceerde’ glimlach: “Bij deze houding voel ik me het best. Maar als ik verlies, ben ik kwaad hoor” (19/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  En of Dimitri van den Bergh ‘happy' is, naar het voorbeeld van zijn walk-on song van Pharrell Williams. Alleen valt die kamerbrede glimlach op het podium niet bij iedereen in de smaak. Kim Huybrechts raadt zijn collega aan om de “geforceerde” glimlach tijdens zijn wedstrijden achterwege te laten. Op de vooravond van de Premier League-avond in Rotterdam verdedigt onze landgenoot zich: “Het is mijn manier om met het hele gebeuren om te gaan.”
  [naar artikel]
 5. Darters Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh doen “terug normaal tegen elkaar” na heisa: “Niet dat we beste maatjes zijn, maar...” (27/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh doen “terug normaal” tegen elkaar. Dat heeft ‘The Hurricane’ gezegd in de podcast Double Top. De twee Belgische topdarters zorgden op de voorbije World Cup voor een ijzige sfeer op het podium.
  [naar artikel]
 6. Darters Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh doen “terug normaal tegen elkaar” na heisa: “Niet dat we beste maatjes zijn, maar...” (27/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh doen “terug normaal” tegen elkaar. Dat heeft ‘The Hurricane’ gezegd in de podcast Double Top. De twee Belgische topdarters zorgden op de voorbije World Cup voor een ijzige sfeer op het podium.
  [naar artikel]
 7. Dimitri Van den Bergh botst opnieuw op “The Asp”, Smith wint hoogstaande finale tegen Price in Premier League darts (28/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh (PDC-10) heeft zich in het Engelse Leeds niet voor de kwartfinales van de dertiende nacht in de Premier League darts kunnen plaatsen. In de eerste ronde verloor de 28-jarige Antwerpenaar opnieuw met 6-4 van de Engelsman Nathan Aspinall (PDC-9). Vorige week hield “The Asp” Van den Bergh met dezelfde score uit de finale.
  [naar artikel]
 8. Hij gaat nog meer van huis zijn, maar Dimitri Van den Bergh wil knallen in lucratieve Premier League darts: “Dit is te zot voor woorden” (30/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na een jaar afwezigheid zal Dimitri Van den Bergh in 2023 opnieuw aantreden in de Premier League darts, een van de drie grootste toernooien waaraan slechts acht spelers mogen deelnemen. “Ik heb er nog altijd geen woorden voor”, aldus ‘The DreamMaker’.
  [naar artikel]
 9. KIJK. “Dimitri heeft heel veel geluk gehad met zijn Premier League-ticket”: wij spraken met Michael van Gerwen, vanavond de tegenstander van Van den Bergh (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) staat vanavond in de Premier League tegenover Michael van Gerwen (33). Een Belgisch-Nederlands duel in de kwartfinale in Cardiff. “Het maakt niet uit dat ik de titelverdediger ben. Ik verlang gewoon een bepaald niveau van mezelf”, zegt Van Gerwen in een gesprek met onze redactie.
  [naar artikel]
 10. “Dit is wel het van het in het darts hé”: waarom een Belgische Premier League-avond met alle wereldtoppers nog niet voor morgen is (21/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het Premier League-circus streek donderdagavond neer in Rotterdam. De Ahoy ging uit z’n dak voor acht topdarters, waaronder thuisspeler Michael van Gerwen en onze Dimitri Van den Bergh. Maar wanneer komt de op het WK na belangrijkste competitie eens naar ons land?
  [naar artikel]
 11. KIJK. “Dit hoort écht niet”: Dimitri Van den Bergh van zijn melk gebracht door publiek, Price kan ergernis niet verstoppen (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh won gisteravond de zestiende avond van de Premier League Darts. Nochtans maakte het publiek het ‘Dancing Dimi’ niet makkelijk in z’n kwartfinale tegen Michael Smith (zie video onder). En ook Gerwyn Price en Nathan Aspinall moesten het een paar keer ontgelden, wat tot frustraties leidde bij de topdarters.
  [naar artikel]
 12. KIJK. “Dit hoort écht niet”: Dimitri Van den Bergh van zijn melk gebracht door publiek, Price kan ergernis niet verstoppen (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh won gisteravond de zestiende avond van de Premier League Darts. Nochtans maakte het publiek het ‘Dancing Dimi’ niet makkelijk in z’n kwartfinale tegen Michael Smith (zie video onder). En ook Gerwyn Price en Nathan Aspinall moesten het een paar keer ontgelden, wat tot frustraties leidde bij de topdarters.
  [naar artikel]
 13. Ambitieuze Dimitri Van den Bergh heeft zijn spelplezier teruggevonden: “Ik wil een heel jaar knallen, zonder mindere momenten” (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op mentaal vlak heeft hij zich zelden beter gevoeld. Dimitri Van den Bergh (28) wil een heel jaar lang presteren, te beginnen met dit weekend. Winst is het doel op de Masters, waar hij een ticket voor de Premier League hoopt af te dwingen. “Ik heb mijn spel en plezier van vroeger teruggevonden. Dat geeft me zó veel vertrouwen.”
  [naar artikel]
 14. Dimitri Van den Bergh klaar voor World Cup of Darts na week ‘family time’ en boost van Antwerp-titel: “Ik zou starstruck zijn als ik Alderweireld ontmoet” (15/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Winnen voor je land is het leukste gevoel”, zegt Dimitri Van den Bergh voor de start van de World Cup of Darts. Na de slopende Premier League blijft de kalender druk, des te meer genoot hij begin juni van een week family time met verloofde Evi en dochter Oonah (1,5 jaar): “We zijn wel voorzichtig dat ze niet prutst aan de pijltjes.”
  [naar artikel]
 15. “Dimitri zal pijlen gebruiken in plaats van zijn mond”: verloofde Evi weet dat Van den Bergh zich niet gek laat maken door provocaties Van Gerwen (02/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De halve finale op het WK darts vanavond is een mijlpaal voor Dimitri Van den Bergh, maar hij wil méér. Dan moet hij stunten tegen topfavoriet Michael van Gerwen, die al zei dat hij Dimitri “wil slachten”. Evi Loyaerts, verloofde van Van den Bergh, is niet verrast: “We weten dat Michael alles uit de kast zal halen om te intimideren, maar Dimitri kan dat supergoed afblokken.” Wat doet zij trouwens op zo een belangrijke wedstrijddag?
  [naar artikel]
 16. Is het leven van topdarters nog wel menselijk? Dimitri Van den Bergh en co zitten al aan 29ste toernooi: “Het is crimineel zot eigenlijk” (20/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag staat de twaalfde manche van de Premier League op het programma, in Rotterdam. Goed voor alweer het 29ste toernooi sinds januari op de kalender. En die raakt stilaan overvol.
  [naar artikel]
 17. KIJK. Wij spraken met Gerwyn Price, vanavond tegenstander van Dimitri Van den Bergh: “Na de Premier League maak ik tijd voor rugby” (23/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Stevige tegenstander voor Dimitri Van den Bergh vanavond. Letterlijk en figuurlijk. ‘Dancing Dimi’ neemt het in Dublin op tegen Gerwyn Price, die na de Premier League weer wil rugbyen. “Ik ga wat tijd uittrekken voor mezelf. Maar eerst wil ik voor het eerst de play-offs bereiken.”
  [naar artikel]
 18. LIVE. PDC-baas wuift mogelijke Premier League-avond in België weg: “Daar ligt de komende jaren niet onze prioriteit” (09/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh (28) staat vanavond in de Premier League tegenover Michael van Gerwen (33). Een Belgisch-Nederlands duel in de kwartfinale in Cardiff. “Dimitri heeft heel veel geluk gehad met zijn Premier League-ticket”, zegt Van Gerwen in een gesprek met onze redactie. Bekijk alle duels vanavond op VTM 2 of volg het op de voet in onze liveblog!
  [naar artikel]
 19. Het gaat hem niet voor de wind in Premier League, maar Dimitri Van den Bergh blijft (ondanks kritiek) geforceerd glimlachen: “Het helpt me” (20/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De acht beste darters nemen het iedere donderdagavond in de Premier League met minitoernooi tegen elkaar op. Plaats van het gebeuren vanavond is Rotterdam, waar Dimitri Van den Bergh wil afrekenen met de mindere prestaties van de voorbije weken en de kritiek.
  [naar artikel]
 20. Het gaat hem niet voor de wind in Premier League, maar Dimitri Van den Bergh blijft (ondanks kritiek) geforceerd glimlachen: “Het helpt me” (20/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De acht beste darters nemen het iedere donderdagavond in de Premier League met minitoernooi tegen elkaar op. Plaats van het gebeuren vanavond is Rotterdam, waar Dimitri Van den Bergh wil afrekenen met de mindere prestaties van de voorbije weken en de kritiek.
  [naar artikel]
 21. Dimitri Van den Bergh hoopt op Masters alsnog ticket voor Premier League te versieren: “Ik wil 2022 goed inzetten” (28/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh staat voor zijn eerste grote afspraak van het jaar. Op de Masters hoopt ‘Dancing Dimi’ zijn teleurstellend WK door te spoelen. Én probeert hij een ticket voor de Premier League te versieren. “Als ik dit weekend goed presteer, is dat misschien het duwtje dat ik nodig heb om alsnog geselecteerd te worden.”
  [naar artikel]
 22. Dimitri Van den Bergh hoopt ondanks woelige periode te presteren voor eigen volk: “Een zaal vol Belgen. Dat geeft stress, maar ook kriebels” (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De voorbereiding was allesbehalve ideaal. Dimitri Van den Bergh kampte met paniekaanvallen, maar hoopt voor zijn nieuwe sponsor en vooral de Belgische toeschouwers toch te presteren in Wieze. “De fans moeten in mijn voordeel spelen, al mag ik me niet laten meeslepen.”
  [naar artikel]
 23. Dimitri Van den Bergh had nooit verwacht om Kim Huybrechts zo te domineren op WK darts: “Dit was geen vriendenmatch” (30/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zenuwen en druk genoeg bij Dimitri Van den Bergh, maar de Antwerpenaar domineerde de Belgische clash met Kim Huybrechts. Het werd een droge 4-0 voor ‘The DreamMaker’, die in zijn derde kwartfinale van een WK staat: “Dit was mijn beste partij tot nu toe”.
  [naar artikel]
 24. Dimitri Van den Bergh had nooit verwacht om Kim Huybrechts zo te domineren op WK darts: “Dit was geen vriendenmatch” (30/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Zenuwen en druk genoeg bij Dimitri Van den Bergh, maar de Antwerpenaar domineerde de Belgische clash met Kim Huybrechts. Het werd een droge 4-0 voor ‘The DreamMaker’, die in zijn derde kwartfinale van een WK staat: “Dit was mijn beste partij tot nu toe”.
  [naar artikel]
 25. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. “Enorm goed voor Belgische darts”: onze analist Erik Clarys over deelname Dimitri Van den Bergh, die meteen spits afbijt (02/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat de Premier League van start, mét Dimitri Van den Bergh. Onze dartsanalist Erik Clarys hoopt dat ‘Dancing Dimi’ zal schitteren op het prestigieuze dartsevent. “Dan gaat het Belgische darts weer een boost krijgen.” Uiteraard zit u zowel hier als op VTM 2 alweer op de eerste rij voor alle actie!
  [naar artikel]
 26. Michael van Gerwen jaagt op zesde titel in “radicaal vernieuwde” Premier League darts, zonder Dimitri Van den Bergh (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag gaat de prestigieuze Premier League darts van start. Zonder Dimitri Van den Bergh deze keer, maar met acht andere topspelers én een nieuw format.
  [naar artikel]
 27. Dimitri Van den Bergh stelt officieel ‘nieuwe’ pijlen voor: “Back to basics, zoals mijn vader me heeft geleerd” (16/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De pijlen die Dimitri Van den Bergh wereldkampioen moeten maken, zijn vanaf vandaag te koop. Al is de ‘Generation Two’ niet gloednieuw. “Ik ben er tevreden van, hopelijk jullie ook.”
  [naar artikel]
 28. Kan Dimitri Van den Bergh opnieuw plekje in felbegeerde Premier League afdwingen? “Ik zou hem erbij pakken, hij is geweldig” (26/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Met de Masters staat dit weekeinde de eerste ‘major’ van het dartsjaar op het programma. Een paar dagen later wordt al de eerste manche van de prestigieuze Premier League gespeeld. Dimitri Van den Bergh is een outsider voor een van de acht felbegeerde plekjes.
  [naar artikel]
 29. Grappen en grollen met Dimitri Van den Bergh en wereldkampioen Micheal Smith: “Doe je mond eens open, man! (14/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag tekent Dimitri Van den Bergh opnieuw present voor de Premier League of Darts. In Nottingham vindt dan de zevende manche plaats, waar ‘The DreamMaker’ tegen Nathan Aspinall speelt in zijn eerste wedstrijd. In aanloop naar die nieuwe clash der topdarters mocht Van den Bergh een spelletje spelen met wereldkampioen Michael Smith.
  [naar artikel]
 30. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. “Bring it on. Ik wil elke wedstrijd topdarts spelen”: Van den Bergh bijt vanavond de spits af tegen Clayton (02/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat de Premier League van start, mét Dimitri Van den Bergh. Onze dartsanalist Erik Clarys hoopt dat ‘Dancing Dimi’ zal schitteren op het prestigieuze dartsevent. “Dan gaat het Belgische darts weer een boost krijgen.” Van den Bergh zelf wil genieten, maar ook elke donderdag topdarts tonen. Volg op VTM 2 of hieronder de eerste avond - in Belfast - op de voet!
  [naar artikel]
 31. Twee topdarters onder één dak, twee handen op één buik richting WK: “Dimitri Van den Bergh is zoals een broer voor mij” (18/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh doet deze maand een gooi naar zijn eerste wereldtitel darts. Althans, bij de profs. ‘The DreamMaker’ werd eerder twee keer wereldkampioen bij de jeugd. Niet veel later ging hij een huis huren in Engeland, meer bepaald in Leicester, om de reistijden voor toernooien drastisch in te korten. Dat doet Van den Bergh samen met Damon Heta, de Australische nummer één. Sindsdien zijn de twee topdarters twee handen op één buik.
  [naar artikel]
 32. “Misschien heb ik thuis met te veel dozen gesleurd”: Van Gerwen bezorgd over schouderblessure, maar zal “desnoods op krukken” Premier League-finale spelen (20/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen nieuw duel met Michael van Gerwen voor Dimitri Van den Bergh in de Premier League. De Nederlander liep in zijn eerste ronde een schouderblessure op en gaf forfait voor de halve finale tegen ‘Dancing Dimi’. Maar de play-offavond van de Premier League, volgende week donderdag, komt niét in gevaar, zo stelt Van Gerwen. “Desnoods speel ik op krukken.”
  [naar artikel]
 33. Terwijl Michael Smith schrijnend verhaal vertelt, droomt Dimitri Van den Bergh: “Premier League in België zou geweldig zijn” (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Michael Smith aast donderdagavond in Dublin op zijn tweede opeenvolgende zege in de Premier League, nadat hij vorige week Dimitri Van den Bergh vloerde in Glasgow.
  [naar artikel]
 34. Schrik niet als Dimitri Van den Bergh en andere darters in “nieuw tijdperk” minder 180’s gooien: “Ik heb het nog niet nagemeten” (03/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag gaat in Cardiff de Premier League darts van start. De meest prestigieuze competitie met slechts acht van de beste spelers ter wereld. De Premier League kreeg dit jaar een nieuw opzet, maar is ook meteen het eerste toernooi waarbij er nieuwe dartsborden gebruikt worden.
  [naar artikel]
 35. Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts aangeslagen na “afslachting” op World Cup: “Ze hadden precies een toverdrankje gedronken” (19/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Even werd er gedroomd bij Team Belgium, maar Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts werden in de kwartfinales van de World Cup uitgeschakeld door Australië. “Ze hadden precies een toverdrankje gedronken”, aldus Van den Bergh.
  [naar artikel]
 36. Dagwinst voor Clayton in Premier League na vroege uitschakeling Van den Bergh, Van Gerwen streng voor format: “Af en toe is er geen hol aan” (31/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Jonny Clayton heeft in Berlijn de negende speeldag van de Premier League gewonnen. De Welshman nam in de finale de maat van Michael Smith (6-4), die eerder op de avond nét een ninedarter miste. Dimitri Van den Bergh verloor meteen in de kwartfinale en ziet de top vier alsmaar verder uitlopen. Michael van Gerwen nam van zijn kant het format op de korrel: “Af en toe is er geen hol aan.”
  [naar artikel]
 37. Dimitri Van den Bergh over vete met wereldkampioen Peter Wright: “Ik steek mijn tijd niet in mensen die geen respect meer hebben voor mij” (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ooit dikke vrienden, nu gunnen ze elkaar geen blik. Het zit niet goed tussen Dimitri Van den Bergh en Peter Wright. Dat bevestigde Dancing Dimi, die het gedrag van de Schotse wereldkampioen betreurt. “Ik vind het erg, want ik heb niets verkeerd gedaan.”
  [naar artikel]
 38. LIVE PREMIER LEAGUE DARTS. Dimitri Van den Bergh: “Wil zeker in top vier geraken, maar dit zijn de beste spelers ter wereld” (02/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Engelse Exeter is vanavond het decor van de vijfde avond van de Premier League darts. Dimitri Van den Bergh komt voor het eerst in actie rond 21u10 - hij neemt het dan op tegen Chris Dobey. Hoever ‘Dacing Dimi' komt, ontdekt u in onderstaande liveblog.
  [naar artikel]
 39. Van boezemvrienden naar aartsvijanden: hoe de relatie tussen topdarters Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts helemaal verzuurde (16/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het was een pijnlijk zicht tijdens de World Cup of Darts. Terwijl er tussen de darters van de overige 39 landen vuistjes en knuffels uitgewisseld werden, leek het bij de Belgen wel Koude Oorlog. Wat feitelijk zo is: eens boezemvrienden Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh “praten niet meer” met elkaar. Hoe is het zó ver kunnen komen?
  [naar artikel]
 40. Van boezemvrienden naar aartsvijanden: hoe de relatie tussen topdarters Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts helemaal verzuurde (16/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Het was een pijnlijk zicht tijdens de World Cup of Darts. Terwijl er tussen de darters van de overige 39 landen vuistjes en knuffels uitgewisseld werden, leek het bij de Belgen wel Koude Oorlog. Wat feitelijk zo is: eens boezemvrienden Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh “praten niet meer” met elkaar. Hoe is het zó ver kunnen komen?
  [naar artikel]
 41. Van boezemvrienden naar aartsvijanden: hoe de relatie tussen topdarters Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts helemaal verzuurde (16/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het was een pijnlijk zicht tijdens de World Cup of Darts. Terwijl er tussen de darters van de overige 39 landen vuistjes en knuffels uitgewisseld werden, leek het bij de Belgen wel Koude Oorlog. Wat feitelijk zo is: eens boezemvrienden Kim Huybrechts en Dimitri Van den Bergh “praten niet meer” met elkaar. Hoe is het zó ver kunnen komen?
  [naar artikel]
 42. “Ik ben hier zó gelukkig mee”: Dimitri Van den Bergh door het dolle heen na winst van eerste minitoernooi (en mooie winnaarsbonus) in Premier League (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh heeft zijn Premier League op de valreep wat meer kleur gegeven. ‘Dancing Dimi’ won in Aberdeen het laatste minitoernooi na knappe zeges tegen Michael Smith en Gerwyn Price. Aan z’n triomf houdt Van den Bergh een mooie winnaarsbonus van 10.000 pond (ruim 11.500 euro) over.
  [naar artikel]
 43. “Hij moet gewoon zichzelf blijven”: Kim Huybrechts raadt Dimitri Van den Bergh aan om te stoppen met “geforceerde” glimlach (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘smile’ van Dimitri Van den Bergh. ‘t Is de Belgische dartsliefhebber ongetwijfeld opgevallen. Maar het valt niet bij iedereen in de smaak. Kim Huybrechts raadt zijn collega aan om de “geforceerde” glimlach tijdens zijn wedstrijden achterwege te laten.
  [naar artikel]
 44. “Hij moet gewoon zichzelf blijven”: Kim Huybrechts raadt Dimitri Van den Bergh aan om te stoppen met “geforceerde” glimlach (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘smile’ van Dimitri Van den Bergh. ‘t Is de Belgische dartsliefhebber ongetwijfeld opgevallen. Maar het valt niet bij iedereen in de smaak. Kim Huybrechts raadt zijn collega aan om de “geforceerde” glimlach tijdens zijn wedstrijden achterwege te laten.
  [naar artikel]
 45. LIVE PREMIER LEAGUE. “Wind maakt het erg lastig”: Dimitri Van den Bergh klopt Peter Wright met 6-3 na matige partij (20/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Speeldag twaalf in de Premier League. En Dimitri Van den Bergh kan nog winnen. Na vier verliespartijen op rij klopte hij in Rotterdam rode lantaarn Peter Wright met 6-3 om zich te plaatsen voor de halve finale. Daarin neemt hij het op tegen de winnaar tussen Van Gerwen en Aspinall. Volg het in onderstaande liveblog of bekijk de wedstrijden op VTM 2.
  [naar artikel]
 46. Michael van Gerwen reageert als een gebeten hond na akkefietje met Dimitri Van den Bergh: “Ik zei dat hij een slappe hap is” (03/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Dimitri Van den Bergh slaagde er niet in om zich te plaatsen voor de finale van het WK darts. Michael van Gerwen was met 6-0 te sterk in Londen. In de derde set gingen de twee met elkaar in de clinch. “Dan begint hij dingen te verzinnen…”, aldus de Nederlander.
  [naar artikel]
 47. Michael van Gerwen reageert als een gebeten hond na akkefietje met Dimitri Van den Bergh: “Ik zei dat hij een slappe hap is” (03/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh slaagde er niet in om zich te plaatsen voor de finale van het WK darts. Michael van Gerwen was met 6-0 te sterk in Londen. In de derde set gingen de twee met elkaar in de clinch. “Dan begint hij dingen te verzinnen…”, aldus de Nederlander.
  [naar artikel]
 48. Dimitri Van den Bergh opvallend scherp voor zichzelf na sterke partij tegen Ratajski: “Ik weet dat ik beter kan” (27/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dimitri Van den Bergh mag zich opmaken voor de achtste finales. Een solide ‘Dancing Dimi’ was een maatje te sterk voor de Pool Krzysztof Ratajski en haalde het met duidelijke 4-1-cijfers. Toch verscheen er geen uitgelaten Van den Bergh voor onze microfoon. “Ik ben heel opgelucht. En nu kan ik een extra adem nemen, want ik weet dat ik nog een level beter kan.”
  [naar artikel]
 49. Dimitri Van den Bergh genoot van exotische dartstrip, maar is gedrag wereldkampioen Peter Wright beu: “Weet niet waarom hij zo doet” (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dimitri Van den Bergh is weer thuis, alleszins in zijn woning in Engeland. Drie weken spendeerde ‘The DreamMaker’ aan de andere kant van de wereld om te darten. “Het was een unieke ervaring en een hele eer voor mij”, aldus de Antwerpenaar.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy