Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 July 2020
19:35 uur

Voetbaltruitjes voor Senegal na drie jaar terug bij Vlaamse afzender

Het Nieuwsblad

04/04/2017 - 05:48

Twee oude voetbaluitrustingen van FC Cristalboys zijn drie jaar onderweg geweest naar een goed doel in Senegal, maar zijn er nooit geraakt. Ze zijn terug bezorgd via de Bpost. De truitjes worden nu geschonken aan een ander goed doel in Roemenië.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Sprankelende champagneruilbeurs voor Een Hart Voor Senegal (12/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voor de twaalfde keer richtten Eddy Kellens en zijn vriendengroep van Een Hart Voor Senegal een ruilbeurs in voor champagnecapsules. Net als op de voorgaande edities, is er een nieuwe capsule uitgegeven. De volledige opbrengst gaat naar Een Hart Voor Senegal, die een kleuter- en lagere school bouwt in Bay Dëkk, Mbour, Senegal.
  [naar artikel]
 2. Rotary Borgloon verzamelt 526.243 rosse eurocentjes voor Een Hart Voor Senegal (11/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Haspengouwse serviceclub Rotary Borgloon startte eind vorig jaar met een inzamelactie van rosse eurocentjes. De opbrengst zou integraal gaan naar Een Hart Voor Senegal, dewelke al enkele jaren een school aan het bouwen is in Mbour (westkust van Senegal). Momenteel gaan er 824 kinderen naar school in drie kleuterklasjes en zes klassen van de lagere graad. De leerlingen krijgen driemaal per week een warme maaltijd en medische zorgen.
  [naar artikel]
 3. Indonesië stuurt 142 containers afval terug naar afzender (19/09/2019 - Metro)
  Indonesië zal 142 containers afval terugsturen naar Australië en naar andere ontwikkelde landen. De scheepsladingen bleken giftig materiaal te bevatten, zegt de douane van Indonesië. De beslissing komt er na een onderzoek naar meer dan 250 containers met vooral plastic afval, geïmporteerd door drie bedrijven, zegt douanedirecteur Martediansyah. “De drie bedrijven importeerden plastic afval gemixt met giftig en gevaarlijk materiaal.” Zeker honderd containers zouden naar Australië teruggestuurd worden. Ook de VS, Groot-Brittannië en Spanje kunnen een retour verwachten. China sluit poorten voor afval Eerder dit jaar stuurde de douane al 195 containers plastic afval terug die gemengd waren met verboden materialen. In navolging van dat onderzoek worden er nog eens 62 andere containers teruggestuurd. Sinds China vorig jaar de import stopzette van buitenlands afval, om vervuiling te beperken, vindt steeds meer afval zijn weg naar Indonesië en andere Zuid-Oost-Aziatische landen. Maar ook landen als Indonesië, Maleisië en de Filipijnen willen nu niet langer dienstdoen als stortplaats van Westers afval. Milieugroeperingen in Indonesië riepen de regering op om de regels voor de import van plastic afval te verstrengen. Het afval tast het milieu aan. Lees ook : Amerikaanse man gooit per abuis zijn spaargeld in afvalcontainer Het bericht Indonesië stuurt 142 containers afval terug naar afzender verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Voetbaltruitjes leveren idee voor originele kledinglijn (22/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Toen modeontwerpster Lies Imschoot rugnummers drukte op voetbaltruitjes, kreeg ze het idee voor een eigen kledinglijn.“Het gebeurde toen een haartje onder zo’n rugnummer kwam te zitten”, zegt ze. Onder het mode­label 5317 maakt ze samen met haar man Mo Becha, bekend van dj-duo Mo & Benoelie, sweaters en T-shirts met originele ­details, zoals kettingen die vastzitten onder prints.
  [naar artikel]
 5. 11.11.11-actie ten voordele van Senegal (06/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de hele vroege ochtend waren scouts, KWB en Femma weer druk in de weer om de bijna 500 ontbijtpakketten tijdig klaar te zetten en huis aan huis te bedelen. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar ook naar Een Hart Voor Senegal .
  [naar artikel]
 6. Vierdejaars ONI KCST verkopen tussendoortjes voor Een Hart Voor Senegal (18/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Gedurende het tweede trimester hebben de leerlingen van het vierde jaar ONI (Handel), o.l.v. Mevr. Caroline Janssen, uit het KCST in Sint-Truiden gewerkt rond het thema Marketing. Ze schenken, vol trots, hun opbrengst aan Een Hart Voor Senegal vzw.
  [naar artikel]
 7. Europese primeur bijna vijftien jaar geleden, maar politie wilde ze niet en toeristen huurden ze niet: segways terug naar afzender (05/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De gemeente Brasschaat kocht in 2005 acht segways aan. Dat was toen een Europese primeur. Ze zouden worden gebruikt door de politie, de brandweer en de toeristische dienst. Nu zijn ze terug verkocht aan de leverancier.
  [naar artikel]
 8. Michel en De Croo in Senegal – België en Senegal vieren vijftig jaar bilaterale samenwerking (01/03/2018 - Metro)
  Eerste minister Charles Michel en minister van Ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo zijn woensdag aan hun driedaags bezoek aan Senegal begonnen. Dat bezoek staat in het teken van vijftig jaar bilaterale samenwerking tussen België en Senegal. Bij aankomst in Dakar rond 17.30 uur lokale tijd ontving de Senegalese premier Mahammad Boun Abdallah Dionne op het tarmac van de luchthaven Michel en De Croo. Nadien ging het naar de ambassade, waar leden van de Belgische gemeenschap en de bekende Senegalese artiest Youssou N’Dour hen opwachtten. Michel drukte zijn wil uit om de “diplomatieke, economische, ontwikkelings- en vrienschapsbanden te versterken” met Senegal, ontwikkelingspartner van België sinds 1968. De relatie tussen België en Senegal evolueerde sterk de voorbije vijftig jaar. “We zitten niet meer in een Noord-Zuid-perspectief, waarbij het Noorden de problemen van het Zuiden komt oplossen. Nu bevorderen we een partnerschap, waarin handel een sleutelrol speelt”, zei De Croo. Donderdag tekenen Michel en De Croo een nieuwe overeenkomst met Senegal met de prioriteiten voor de samenwerking de komende vijf jaar. Het gaat daarbij om het bevorderen van een lokaal en duurzaam ondernemerschap, seksuele en reproductieve rechten, en onderwijs. Er is een budget van 40 miljoen euro mee gemoeid. Vrijdag staat in het teken van de economische relaties met Senegal. Er is een ontmoeting gepland tussen de directeurs van de havens van Antwerpen en Dakar. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 9. Senegal verzekert zich op Afrika Cup als eerste van plaats in de halve finales (10/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Senegal heeft woensdagavond in de Egyptische hoofdstad Caïro de poort open gebeukt naar de halve finales van de Africa Cup. Senegal, met Krepin Diatta (Club Brugge) als invaller, versloeg revelatie Benin met 1-0. In de halve eindstrijd wacht voor het team van sterspeler Sadio Mané (Liverpool) een confrontatie met de winnaar van Madagascar-Tunesië. Die wedstrijd staat donderdagavond op het programma.
  [naar artikel]
 10. Club Brugge-speler Krépin Diatta scoort voor Senegal op Africa Cup (23/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Senegal heeft zondagavond zijn openingswedstrijd in groep C op de Africa Cup in Egypte met 2-0 gewonnen van Tanzania.
  [naar artikel]
 11. Senegal aan de Ramblas: tussen de straatverkopers van Barcelona (04/11/2018 - Knack)
  In de straten van Barcelona werken zo'n 500 straatventers uit Senegal, India en Pakistan. Knack praatte met hen over valse sneakers, rioolpils en de angst voor een strafblad.
  [naar artikel]
 12. Cheque van 1.000 euro voor Een Hart Voor Senegal (05/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het personeel van Kramp NV, afdeling Lummen, mocht ook dit jaar een goed doel steunen. Het voltallige personeel schaarde zich achter het voorstel om Een Hart Voor Senegal vzw verder te stimuleren voor hun inzet. Hun initiatief werd beloond met een cheque van 1.000 euro aan EHVS.
  [naar artikel]
 13. Jos Proesmans schenkt vette cheque aan Een Hart Voor Senegal (18/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Mensen met een hart op de juiste plaats uit Borgloon schenken hun opbrengst van de jaarlijkse avondmarkt aan de bouw van het schooltje in Bay Dëkk, Mbour-Senegal.
  [naar artikel]
 14. Kouyaté (ex-Anderlecht) en Coulibaly (ex-Genk) loodsen Senegal voor 2e keer naar WK (10/11/2017 - Sporza)
  Een 0-2-zege bij Zuid-Afrika heeft Senegal een ticket bezorgd voor het WK 2018. Ze zijn zeker van winst in de Afrikaanse kwalificatiegroep D op 1 speeldag van het einde.
  [naar artikel]
 15. Chinese president Xi Jinping op staatsbezoek in Senegal (22/07/2018 - VRT NWS)
  De Chinese president Xi Jinping is aangekomen in Senegal. China wil nieuwe akkoorden afsluiten over de bouw van nieuwe infrastructuurprojecten in Afrika. Na zijn bezoek aan Senegal reist de Chinese president ook naar Rwanda en Zuid-Afrika.
  [naar artikel]
 16. Polen laat zich verrassen door Senegal en begint met een nederlaag aan WK (19/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Senegal heeft voor een kleine verrassing gezorgd door Polen te verslaan. De Senegalezen kwamen voor de rust op voorsprong dankzij een afgeweken schot van Gueye, dat doelman Szczesny op het verkeerd been zee. Na de pauze ging Polen op zoek naar de gelijkmaker, maar Senegal profiteerde van geblunder bij Krychowiak en Szczesny en maakte er 0-2 van. Krychowiak zorgde voor een spannend slot door de aansluitingstreffer binnen te buffelen, maar verder kwamen de Polen niet. Senegal won met 1-2 en start zijn WK ietwat verrassend met een zege. Afrika en Azië geven de “voetbalcontinenten” Europa en Zuid-Amerika zo alsnog het nakijken.
  [naar artikel]
 17. Senegal naar finale van Afrika Cup na owngoal van AA Gent-speler Dylan Bronn bij Tunesië (14/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Senegal heeft zich zondagavond als eerste geplaatst voor de finale van de Africa Cup in Egypte. De Senegalezen, met Krepin Diatta (Club Brugge) in de ploeg, hadden in Caïro verlengingen nodig om Tunesië te verschalken. Het was uiteindelijk verdediger Dylan Bronn (AA Gent) die met een own goal de wedstrijd besliste. Senegal klopte Tunesië in de halve finales met 1-0.
  [naar artikel]
 18. Senegal verzekert zich als eerste van plaats in halve finales Africa Cup (10/07/2019 - Metro)
  Senegal heeft in de Egyptische hoofdstad Caïro de poort opengebeukt naar de halve finales van de Africa Cup. Senegal, met Krepin Diatta (Club Brugge) als invaller, versloeg revelatie Benin met 1-0. In de halve eindstrijd wacht voor het team van sterspeler Sadio Mané (Liverpool) een confrontatie met de winnaar van Madagascar-Tunesië. Die wedstrijd staat morgenavond op het programma. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam er twintig minuten voor tijd via Idrissa Gana Gueye, de middenvelder van Everton. Voor Benin kreeg Verdon zeven minuten voor tijd nog rood. Benin stond verrassend in de kwartfinales, na de groepsfase te hebben overleefd met drie draws en vervolgens in de kwartfinales Marokko na strafschoppen te hebben uitgeschakeld. Bij Senegal was er een basisplaats voor Kalidou Koulibaly (ex-Genk) en Cheikhou Kouyaté (ex-Anderlecht). Mbaye Diagne (ex-Lierse en Westerlo) mocht – net als Diatta – invallen. Bron: Belga   Het bericht Senegal verzekert zich als eerste van plaats in halve finales Africa Cup verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Financiën zaait verwarring met phishingachtige e-mail (11/04/2018 - VRT NWS)
  Een e-mail van de overheidsdienst financiën lijkt opvallend veel op phishing, een praktijk waarbij criminelen bijvoorbeeld uw bankgegevens proberen te ontfutselen, door zich voor te doen als een betrouwbare afzender, zoals een bank of een overheidsdienst. Tot overmaat van ramp circuleren er ook echte phishingmails met financiën als schijnbare afzender.
  [naar artikel]
 20. Kara Mbodj helpt Senegal aan zege tegen Tunesië (15/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Senegal heeft zijn eerste groepswedstrijd op de Africa Cup tot een goed einde gebracht. Dankzij onder meer een treffer van Anderlechtverdediger
  [naar artikel]
 21. Postpakketten ontploft bij bedrijven in Amsterdam en Kerkrade: afzender eist bitcoins (12/02/2020 - De Morgen)
  De afzender van de bombrieven vandaag en begin januari wil de getroffen bedrijven afpersen. Volgens de Nederlandse politie heeft de afperser bitcoins geëist van alle bedrijven die waarschuwings- of bombrieven ontvingen. Over de hoogte van het bedrag is nog niets bekend.
  [naar artikel]
 22. Senegal neemt blessuregevoelige Kara mee naar WK (17/05/2018 - Sporza)
  Bij Anderlecht kwam hij door blessures dit seizoen amper aan de bak, maar Kara zit wel in de WK-selectie van Senegal. Ook Eupen-speler Wagué is erbij.
  [naar artikel]
 23. Terug naar Afzender (14/04/2019 - De Morgen)
  De PS grijpt het ontslag van gewaardeerd postbaas Johnny Thijs aan om meer macht over overheidsbedrijven te eisen. Uiterlijk in februari stelt bevoegd minister Jean-Pascal Labille (PS) een aanpassing van de wet voor.
  [naar artikel]
 24. Zuid-Afrika en Senegal moeten opnieuw aan de slag na wedstrijdvervalsing in WK-kwalificatiewedstrijd (06/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De FIFA zal de wedstrijd tussen Zuid-Afrika en Senegal in de kwalificaties voor het WK voetbal 2018 in Rusland laten herspelen. Op 12 november
  [naar artikel]
 25. Senegal naar finale Africa Cup na owngoal van Gent-verdediger Dylan Bronn (14/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Senegal heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van de Africa Cup in Egypte. De Senegalezen, met Krepin Diatta (Club Brugge) in de ploeg,...
  [naar artikel]
 26. Jaar na dood van musicaltalent uit Aartselaar wordt bos in Senegal uitgebreid: “Zo leeft Arne hier verder” (25/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een jaar na de dood van de 18-jarige Arne Decock uit Aartselaar – een talent dat onder meer in de Ketnet-musical Kadanza Together te zien was – wordt een bos in Senegal, dat naar hem vernoemd is, met 1.000 hectare uitgebreid. Een groep CEO’s zamelde het geld in met een fietstocht. Ook papa Henk nam deel aan de tocht. “Het was puur kippenvel toen we halt hielden aan het bos van Arne”, zegt hij.
  [naar artikel]
 27. Mede dankzij deze héél ongelukkige owngoal plaatst Senegal zich voor het eerst sinds 2002 voor WK voetbal (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Senegal heeft zich als 24ste land voor het WK in Rusland geplaatst. De ploeg van bondscoach Allou Cissé versloeg in Polokwane Zuid-Afrika met 0-2.
  [naar artikel]
 28. Minstens 21 doden in Senegal bij bootongeval (25/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Senegal zijn bij een bootongeval minstens 21 mensen verdronken. De houten boot was op de Atlantische Oceaan in de omgeving van het dorpseiland
  [naar artikel]
 29. Israël en Senegal begraven diplomatieke strijdbijl (05/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Israël en Senegal herstellen hun diplomatieke relaties. Dat hebben de Israëlische premier Benjamin Netanyahu en de Senegalese president Macky
  [naar artikel]
 30. Eedaflegging nieuwe Gambiaanse president in Senegal (19/01/2017 - De Redactie)
  Adama Barrow, de verkozen president van Gambia, kondigt aan dat hij vandaag nog de eed als staatshoofd aflegt in de Gambiaanse ambassade in buurland Senegal.
  [naar artikel]
 31. Wilmots ziet Ivoorkust-Senegal afgebroken na "pitch invasion" (28/03/2017 - Sporza)
  Het vriendschappelijke duel tussen Ivoorkust en Senegal is met een sisser afgelopen. Enkele minuten voor tijd moesten de spelers gaan schuilen voor een aantal dwaze supporters.
  [naar artikel]
 32. Gambiaanse president Barrow legt de eed af in Senegal (19/01/2017 - De Redactie)
  De verkozen president van het West-Afrikaanse land Gambia, Adama Barrow, heeft de eed afgelegd in Dakar, de hoofdstad van het buurland Senegal.
  [naar artikel]
 33. Senegal: 8 doden nadat tribune instort (16/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Dakar in Senegal zijn zeker 8 voetbalsupporters omgekomen nadat een deel van de tribune is ingestort. 49 mensen raakten gewond. Het ongeluk
  [naar artikel]
 34. FIFA laat interland tussen Zuid-Afrika en Senegal herspelen na wedstrijdvervalsing door ref (06/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wereldvoetbalbond FIFA zal de wedstrijd tussen Zuid-Afrika en Senegal in de kwalificaties voor het WK voetbal 2018 in Rusland laten herspelen. Op 12 november 2016 won Zuid-Afrika met 2-1 van Senegal, maar de wedstrijd moet herspeeld worden omdat ze onrechtmatig beïnvloed werd door scheidsrechter Joseph Lamptey, die levenslang geschorst werd voor wedstrijdvervalsing.
  [naar artikel]
 35. Afzender poederbrieven Nevele deed dat om passionele redenen (23/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De man die opgepakt werd op verdenking van het versturen van enveloppen met een verdacht poeder in het Oost-Vlaamse Nevele, pleegde de feiten om
  [naar artikel]
 36. “Ongeveer 30 procent van studenten haalt diploma binnen drie jaar” (23/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal studenten dat binnen de drie jaar een diploma haalt, valt verder terug. Dat blijkt uit Vlaamse cijfers waarover het Leuvense...
  [naar artikel]
 37. Football Talk. Club Brugge start voorbereiding met ruime zege - Diatta helpt Senegal mee aan zege op Africa Cup (23/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Senegal heeft zijn openingswedstrijd in groep C op de Africa Cup in Egypte met 2-0 gewonnen van Tanzania.
  [naar artikel]
 38. Opvallend: Celtic maakt het onderscheid tussen zijn drie voetbaltruitjes wel heel klein (25/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Celtic heeft vandaag het derde tenue onthuld. Na het traditionele groen-witte en het groen-donkergroene uittenue kiest de Schotse club in Europa
  [naar artikel]
 39. Kara plaatst zich met Senegal voor kwartfinale Africa Cup (19/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Senegal mag zich opmaken voor de kwartfinale van de Africa Cup. Na de nederlaag van het Algerije van Georges Leekens (1-2 tegen Tunesië) eerder
  [naar artikel]
 40. Dode en 40 gewonden bij voetbalinterland Madagaskar-Senegal (09/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een stormloop op de toegangspoorten van een voetbalstadion in Antananarivo, de hoofdstad van Madagaskar, is een dode gevallen. Veertig personen raakten gewond. Het drama voltrok zich in de aanloop naar het kwalificatieduel tussen Madagaskar en Senegal voor de Africa Cup.
  [naar artikel]
 41. Senegal plaatst zich als eerste voor kwartfinales Afrika Cup (19/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Senegal heeft donderdagavond in Franceville Zimbabwe met 2-0 verslagen op de tweede speeldag van de Africa Cup. Door die overwinning komen de Senegalezen met het maximum van de punten aan de leiding in groep B en zijn ze het eerste land dat zeker is van een plaats in de kwartfinales.
  [naar artikel]
 42. Ook Cambodja stuurt tonnen plastic afval terug naar afzender (17/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Cambodja is van plan om 83 containers gevuld met plastic afval terug te sturen naar het land waar het vandaan komt. De importeur zal ook een boete krijgen. Dat heeft het ministerie van Milieu woensdag laten weten nadat de containers ontdekt werden.
  [naar artikel]
 43. Drie genomineerden voor Vlaamse Reus bekend: Van Avermaet krijgt gezelschap van twee jonge dames (20/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatie van de Vlaamse Reus, de prijs voor de beste Vlaamse sporter van het jaar, heeft de drie genomineerden voor 2017 bekendgemaakt. Het...
  [naar artikel]
 44. Het enige leuke moment voor Lewandowski gisteren, viel pas na de nederlaag tegen Senegal te noteren (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een alles behalve geslaagde Russische WK-opener voor Polen gisteren. Tegen Senegal ging het pijnlijk met 2-1 onderuit. De Polen hadden ook pech met...
  [naar artikel]
 45. Journalisten gaan met elkaar op de vuist na halve finale Afrika Cup Senegal-Tunesië (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteravond werden de halve finales van de Afrika Cup gepeeld. In de wedstrijd tussen Senegal en Tunesië miste beide teams bij 0-0 laat in de...
  [naar artikel]
 46. Senegal schaft post van eerste minister af (04/05/2019 - Metro)
  Senegal heeft zaterdag een herziening van de grondwet goedgekeurd die de post van eerste minister afschaft. Dat hebben journalisten van AFP vastgesteld. In een bijna compleet halfrond en na een, soms geagiteerde, marathonsessie van negen uur, stemden 124 afgevaardigden voor en slechts zeven tegen, met zeven onthoudingen. “De Vergadering heeft de ontwerphervorming van de Grondwet aangenomen”, zei Moustapha Niasse, voorzitter van het parlement. Bron: Belga   Het bericht Senegal schaft post van eerste minister af verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Hugo Broos knikkert met Kameroen favoriet Senegal uit Africa Cup (28/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kameroen heeft de halve finale van de Africa Cup bereikt. Kameroen won na het nemen van strafschoppen (4-5) van titelfavoriet Senegal.
  [naar artikel]
 48. Dit zijn onze potentiële tegenstanders in achtste finale: verrassend Colombia, Japan verder dankzij fairplay (28/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  De beslissing is gevallen in groep H. En het is niet de verwachte uitkomst geworden. Door een zege van Colombia tegen Senegal (0-1) en een identiek resultaat in Japan tegen Polen is Colombia met zes punten plots de groepswinnaar. Senegal en Japan eindigden met een gelijk aantal punten en een identiek doelsaldo. Aangezien Japan ‘slechts’ vier gele kaarten pakte tegenover zes voor Senegal, is het Japan dat alsnog naar de achtste finale mag.
  [naar artikel]
 49. Alliantie van president Sall wint parlementsverkiezingen Senegal (06/08/2017 - Knack)
  De regerende coalitie van president Macky Sall heeft een grote meerderheid van de zetels in het parlement veroverd bij de parlementaire verkiezingen in Senegal van vorige week. Dat blijkt uit voorlopige resultaten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.