Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Humo

‘Mijn eigen dood vind ik minder angstaanjagend dan die van de mensen die ik graag zie’

07/02/2023 - 17:00
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sinéad O’Connor overleden: ‘Ik vind de dood niet noodzakelijk slecht. Ik kijk zelfs uit naar mijn eigen sterfdag’ (26/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


2. Belgische TikTokker zet eigen dood in scène: “Ik wilde mijn familie een lesje leren” (13/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een Luikse TikTokker heeft zijn eigen dood in scène gezet “om zijn familie een lesje te leren”. Tijdens de begrafenis dook ‘Ragnar le Fou’ plots op in een helikopter, (bijna) alle aanwezigen reageerden stomverbaasd én gechoqueerd. “Ik wil een levensles meegeven: zie mensen graag als ze nog in leven zijn”, klinkt het. [naar artikel]


3. Met pensioen op je veertigste: ‘‘Hier, onze miljonair’, doen mensen er soms wat lacherig over’ (23/10/2021 - De Morgen)

Minder uitgeven en slimmer beleggen, de FIRE-filosofie (Financial Independence and Retire Early) is rentenieren op maat van de millennial. Steeds meer jonge Belgen dromen ervan om het pensioenspook te verslaan zonder miljonair te zijn. ‘Na mijn 45ste wil ik enkel nog werken als ik het graag doe.’ [naar artikel]


4. ‘Sinds de dood van mijn broer vind ik afzien op de fiets niet moeilijk meer’ (14/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. STANDPUNT. Angst in Antwerpen kent angstaanjagend hoog cijfer (16/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Op de stelling ‘de aanhoudende drugsaanslagen in Antwerpen maken me bang’ antwoordt 57% van duizend Antwerpenaren met ‘eerder wel akkoord’ of ‘helemaal akkoord’. Dat is een angstaanjagend hoog cijfer. [naar artikel]


6. Na 40 dagen radiostilte keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart” (02/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”, biechtte Rani De Coninck (52) een tijdje geleden op. Een nodige radiopauze van zes weken volgde, en die wierp zijn vruchten af. Vanaf morgen is Rani opnieuw te horen op ‘Joe’, en dat vanuit de bergen. Dat kondigde ze zelf graag aan met een mooie boodschap. “Mijn verdriet van vroeger is niet verdwenen door mijn periode van ‘radiovasten’. Nee, juist niet. ‘t Is verdriet van vandaag geworden.” [naar artikel]


7. Hoe deze Vlamingen het pensioenspook verslaan: ‘Na mijn 45ste wil ik enkel nog werken als ik het graag doe’ (23/10/2021 - De Morgen)

Minder uitgeven en slimmer beleggen, de FIRE-filosofie (Financial Independence and Retire Early) is rentenieren op maat van de millennial. Steeds meer jonge Belgen dromen ervan om het pensioenspook te verslaan zonder miljonair te zijn. ‘Na mijn 45ste wil ik enkel nog werken als ik het graag doe.’ [naar artikel]


8. Lotte Kopecky: ‘Sinds de dood van mijn broer vind ik afzien op de fiets niet moeilijk meer’ (04/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Wie wordt Sportman en -vrouw van het jaar? ‘Sinds de dood van mijn broer vind ik afzien niet moeilijk meer’ (10/12/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Actrice Veerle Luts: “Ik vind het fijn dat mensen schrikken als ze mijn leeftijd horen” (30/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Ze heeft armoede gekend. En schone, controversiële liefdes. Maar altijd stond één ding voorop: haar eigen ziel volgen. Ook al heeft ze soms afgezien. Veerle Luts volgde niet het geëffende pad. Dit is een verhaal voor iedereen die afwijkt van wat ‘de norm’ soms is. “Ik vind het fijn dat mensen schrikken als ze mijn leeftijd horen.” [naar artikel]


11. ‘Na ‘Boris’ ben ik meer gaan nadenken over mijn eigen eindigheid. Niet uit angst voor de dood, wel omdat we nu kinderen hebben’ (25/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


12. Blinde kunstenaar Charles Schelfhout (71) krijgt titel van baron: “Voor mij is het altijd donker, maar ik ‘zie’ mijn werk, onvoorstelbaar hé?” (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tien Belgen kregen op de Nationale Feestdag de adellijke gunst van ‘baron’ of ‘barones’. De meest opmerkelijke in het rijtje is de blinde kunstenaar Charles Emmanuel Schelfhout (71) uit Destelbergen. We zochten hem op bij hem thuis in zijn atelier. “Ik vind het een hele eer, maar wil graag die titel delen met alle mensen die leven met een visuele handicap.” [naar artikel]


13. ‘‘Vlaams Belang maakte dankzij hem een complete afgang mee’, zullen mensen na mijn dood mijmeren’ (04/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


14. Eric, vader van Nathalie Geijsbregts: ‘Ik weet dat mijn dochter dood is, maar ik wil graag afscheid kunnen nemen’ (10/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


15. Bregje (24) kan het best ‘meeuwenschreeuwen’: bekijk hier hoe angstaanjagend realistisch dat klinkt (22/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Volgende maand vindt in De Panne het EK ‘meeuwenschreeuwen’ plaats. Regerend kampioene Bregje Iding (24) uit Hasselt gaat vol voor een nieuwe titel. Bekijk hierboven alvast hoe indrukwekkend (en eerlijk gezegd een tikkeltje angstaanjagend) realistisch ze een meeuw nadoet! [naar artikel]


16. INTERVIEW. Guga Baúl: “Als ik belangrijke beslissingen neem, hoor ik de stem van m’n moeder in mijn hoofd. ‘Je zie gie zot, zeker?’” (25/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Op het podium laat hij graag mensen lachen – dat is het liefste wat hij doet. In het gewone leven is Guga Baúl een pak minder lichtvoetig. Dan is hij één brok onrust. Het hoofd vol worstelingen, het lijf onder constante hoogspanning. “Toen ik papa werd, heb ik mijn vader een brief geschreven. Ik heb hem verteld wat er op mijn lever lag.” [naar artikel]


17. Bestuurder ‘ontvoerd’ door eigen wagen: “50 km/u klinkt niet zo snel, maar als je geen controle hebt is dat angstaanjagend” (04/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een Britse autobestuurder is zondag ‘ontvoerd’ door zijn eigen elektrische wagen. De politie moest de man te hulp schieten door hem tegen een combi tot stilstand te laten komen. [naar artikel]


18. “Mijn vader zei: ‘Zulke mensen moeten ze doodschieten.’” 3 senioren over LGBTQ+ zijn, vroeger en nu (17/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Je vraagt aan de Sint of je toch geen piemeltje kan krijgen. Of experimenteert stiekem met een boerenjongen op het veld. Want niemand spreekt het woord ‘homo’, ‘lesbisch’ of ‘trans’ ooit uit, tenzij om ‘zulke mensen’ dood te wensen. Op deze Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie, doen Roger (78), Maggy (75) en Samuel (61) hun verhaal, over LGBTQ+ vroeger en nu. Een wereld van verschil. Of niet? [naar artikel]


19. Hoe de islam verdwijnt uit de Arabische wereld: ‘Ik vind: elke vrome moslim is een leugenaar’ (01/11/2021 - De Morgen)

Het Midden-Oosten wordt minder islamitisch. Jongeren in de Arabische wereld trekken zich minder aan van de religieuze regels. Ook het aantal atheïsten groeit. ‘Ik vind: elke vrome moslim is een leugenaar.’ [naar artikel]


20. Jens (26) en Adélaïde (21): ‘Angstaanjagend idee dat ik op mijn 25ste in een wereld zal leven die nooit meer zoals vroeger zal zijn’ (09/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


21. ‘Ik wil de dingen graag alleen kunnen, door mijn eigen ogen kijken. Dat leidt tot een soort van eenzaamheid’ (16/03/2024 - Humo)

[naar artikel]


22. ‘Ik vind het respectloos om de diepste wens van mensen die levensmoe zijn te negeren, zoals bij mijn beide ouders gebeurde’ (11/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


23. Stef Bos verwerkte horrorcrash in ‘Liefde Voor Muziek’: “Twee uur lang dacht ik dat mijn kinderen dood waren” (11/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Doe eens iets wat níemand van jou verwacht.” Een stemmetje in zijn hoofd deed Stef Bos (61) overstag gaan om toch maar mee te doen aan ‘Liefde Voor Muziek’, ook al is dat naar eigen zeggen zijn biotoop niet. “Vroeger noemde men mij ‘de dominee’ omdat ik zo saai was”, zegt hij aan ‘Dag Allemaal’. “Ik was zo gefocust op mijn muziek dat mijn relaties erop stukgingen.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!