Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
We weten wat ze graag eet en kookt. Maar hoe beroemde voedingsdeskundige Sandra Bekkari woont, bleef een goed bewaard geheim. Voor het eerst leidt ze ons rond in haar thuis in Wingene. Minimalistisch, maar toch warm, met veel op maat gemaakte bijzonderheden. Zoals die ene blikvanger in haar domein, de keuken, waar ook een uniek fornuis pronkt. “Het was een hele uitdaging voor de keukenbouwer.” [naar artikel]
“Tja, als ‘dochter van’ is het makkelijk. Ze wordt zeker ook een BV?” Sandra Bekkari (49) vindt het pijnlijk, hoe haar volgers op posts over haar dochter (18) Anna reageren. “Ik kies hiervoor, zij niet.” Dochter en moeder onthullen hoe Sandra’s BV-schap hun leven kleurde. Anna heeft het heus niet zo makkelijk. En mama Sandra doet haar stinkende best. “Ik laat Anna beetje bij beetje los.” [naar artikel]
We weten wat ze graag eet en kookt. Maar hoe beroemde voedingsdeskundige Sandra Bekkari woont, bleef een goed bewaard geheim. Voor het eerst leidt ze ons rond in haar thuis in Wingene. Minimalistisch, maar toch warm, met veel op maat gemaakte bijzonderheden. Zoals die ene blikvanger in haar domein, de keuken, waar ook een uniek fornuis pronkt. “Het was een hele uitdaging voor de keukenbouwer.” [naar artikel]
De vier ‘Nooit Meer Diëten’-boeken van Sandra Bekkari gaan vlotjes over de toonbank en zijn een groot succes, maar haar tv-debuut was volgens de kijkers van ‘Open Keuken’ op VTM niet meteen een schot in de roos. De Oostendse relativeert in Dag Allemaal. “Zoals elke tv-chef zal ik moeten groeien”, zegt ze. [naar artikel]
HLN-chef Sandra Bekkari stelt speciaal voor de HLN-lezers een exclusief feestmenu samen ter inspiratie. “Ik hou wel van verrassingen in een menu”, vertelt Sandra. “Maar ook van simpele recepten.” Ontdek het viergangenmenu met kers(t)verse recepten, samen met aangepaste pairingtips van biersommelier Sofie Vanrafelghem en wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia. Alvast smakelijk! [naar artikel]
Wat ligt er altijd in de koelkast van Sandra Bekkari? Ananas. “Ik eet al jaren een schijf verse ananas in de ochtend. Is de ananas op, dan start de ochtend minder goed”, lacht Sandra. De gezonde levensstijl van de auteur van kookboekenreeksen weerspiegelt zich in haar koelkast: veel lokaal fruit, groenten, lekkere smaakmakers, en wist je dat je noten ook beter in de koelkast bewaart? [naar artikel]
Bij Sandra Bekkari (50) is het stiller dan anders, alle kinderen zijn nu het huis uit. Maar ze zit niet stil: ze bracht recent haar veertiende boek uit. “Ik doe het met passie, niet om bekend te zijn.” [naar artikel]
300 gram groenten per dag eten: we weten dat het wordt aangeraden, maar toch lukt het velen onder ons niet. “Nochtans kan je in heel wat basisgerechten extra groenten verstoppen”, weet HLN-chef Sandra Bekkari. Van witloofrolletjes met hesp tot frieten en lasagne: met zeven tips en drie recepten van Sandra raak jij zonder moeite aan die aanbevolen hoeveelheid. “Je spijsvertering zal even moeten wennen aan die hoeveelheid vezels.” [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag deelt ze haar favoriete kipgerecht. [naar artikel]
“Het is raar, maar de honger naar mijn boeken is nooit zo groot geweest als vandaag.” Sandra Bekkari (46) zegt het een jaar nadat ‘Open Keuken’ van... [naar artikel]
Pascale Naessens en Sandra Bekkari zijn allebei foodies die gezonder eten promoten. Bekkari heeft de 'Sana'-methode ontwikkelt, Naessens is [naar artikel]
Sandra Bekkari, Vlaanderens bekendste voedingsdeskundige en HLN-chef, werd vorige zomer 50 jaar. Een leeftijd die heel veel mensen afschrikt, maar eentje die Sandra wél bevalt. “Ik vind 50 een geweldige leeftijd voor een vrouw: het móet allemaal wat minder en daar geniet ik echt van”, klinkt het in ‘Primo’. Een gesprek over haar dochter Anna, haar rustigere agenda en de noodzaak om in beweging te blijven. [naar artikel]
Vandaag was voedingsdeskundige Sandra Bekkari, die dit najaar een dagelijks programma krijgt bij VTM, te gast bij het Joe-avondspitsduo Raf Van [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
Ze hebben er meer dan twee jaar op moeten wachten, maar op 16 juli gaven Sandra Bekkari (49) en Peter Craeymeersch (56) elkaar in het romantische Italië hun jawoord, na een relatie van negen jaar. In ‘Story’ vertellen de tortelduiven voor het eerst over de bijzondere plechtigheid. “Er waren slechts 40 gasten.” [naar artikel]
“Het is raar, maar de honger naar mijn boeken is nooit zo groot geweest als vandaag.” Sandra Bekkari (46) zegt het een jaar nadat ‘Open Keuken’ van... [naar artikel]
Meneer Sandra Bekkari. Dat Peter Craeymeersch (52) zo wordt genoemd, omdat Sandra (45) tot vorige week de huiskokkin van VTM was en bestseller na... [naar artikel]
Dankzij de ‘Start Gezond’-challenge van HLN Eten en Sandra Bekkari maak jij kans op een exclusieve brunch met de HLN-chef op zondag 22 januari. Beantwoord de wedstrijdvraag, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en wie weet stel jij binnenkort al je gezondheidsvragen aan Sandra. [naar artikel]
Sandra Bekkari (49) is een van Vlaanderens bekendste foodies. Goede restaurants mogen dus zeker niet ontbreken als het over haar lievelingsplekjes gaat. Al komt ze origineler uit de hoek als het op daten aankomt. Een wandeling op het strand, een overnachting of een trip naar Italië: zolang het met haar man is, is alles goed. “Als we iets te vieren hebben, neemt Peter me hiernaartoe.” [naar artikel]
Sandra Bekkari inspireert al 25 jaar menig landgenoot tot een gezondere levensstijl. Begin deze maand stelde de bevlogen auteur een tiende kookboek voor: Fast Food 3. Hou je potten en pannen in aanslag, want speciaal voor HLN Shop geeft Sandra drie recepten uit dit nieuwe kookboek prijs. Vandaag staat er lasagne op het menu. [naar artikel]
Voorlopige komen er geen nieuwe afleveringen van Open Keuken, het dagelijkse VTM-programma rond gezonde voeding. Voedingsdeskundige Sandra Bekkari last een televisiepauze in. [naar artikel]
Heb jij een airfryer in huis? Dan is de kans groot dat je er vooral ‘gezondere’ frietjes of kroketjes in klaarmaakt. “Toch kan je er volledige maaltijden in bereiden”, vertelt HLN-chef Sandra Bekkari. “Van ontbijt, tot tussendoortjes en een diner: alles kan.” Ze geeft tips om het meeste uit je heteluchtfriteuse te halen én deelt 3 exclusieve recepten om klaar te maken in de airfryer. “Zo krijg je een perfecte korst en een sappige garing.” [naar artikel]
“Eten mag niet saai zijn” is het motto van HLN-chef Sandra Bekkari. Daarom tilt ze haar gerechten telkens weer met kruiden tot een hoger niveau. Maar om met specerijen het gerecht te creëren waar je van droomt, moet je een paar trucjes kennen. Wat wil je níét op de ingrediëntenlijst lezen? Hoe haal je nog meer aroma uit een kruid? En wanneer verliezen kruiden hun smaak? Bekkari deelt haar beste tips. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.